Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

H Singular Logic και ο Μεγάλος Αδελφός


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Φανταζόμαστε και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της χώρας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον προσήκοντα, αυστηρό έλεγχο της ιδιωτικής εταιρείας, που, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν είναι καν ελληνικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να καταμετρηθεί σωστά και επακριβώς το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος.

Δεν έχουμε τίποτα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά γνωρίζουμε, αν μη τι άλλο από τις αποκαλύψεις των Ασάνζ και Σνόουντεν, τις δυνατότητες του "Μεγάλου Αδελφού" που είναι εδώ, ακόμα και εν αγνοία των ίδιων εταιρειών πληροφορικής ή επικοινωνιών (‘Oπως παντού άλλωστε φαίνεται να είναι και η Goldman Sachs). Δεν έχουν περάσει εξάλλου πολλά χρόνια από το σκάνδαλο παρακολούθησης των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού και την "αυτοκτονία" του Τσαλικίδη.

'Οποιος φυλάει τα ρούχα του, λέει ο λαός, έχει τα μισά και η αυριανή έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού έχει τεράστια παγκόσμια σημασία. Θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση , βασικά το θεωρούμε αδύνατο, να μην έχουν εξετάσει οι μεγάλες δυνάμεις κάθε τεχνική δυνατότητα επηρεασμού του αποτελέσματος. Ελπίζουμε ότι οι φύλακες, είτε πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες, είτε για κράτη, έχουν γνώση.

Αναμφισβήτητα η πληροφορική μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο. 'Ισως όμως θα ήταν καλύτερα να περιοριστεί η χρήση της εκεί που διακυβεύονται σπουδαία άλλα. Θυμίζουμε μόνο τη νόθευση των εκλογών στη Φλόριδα, για να βγει Πρόεδρος ο Μπους.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/h-singular-logic.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters