Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Το ίδρυμα Ροκφέλλερ οραματίζεται την «δικτατορία των ελίτ»

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτικές καραντίνες, αστυνομικά σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος γεμάτος από κρατικούς ελέγχους...

Δεν πρόκειται για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το όραμα του ιδρύματος Rockefeller σχετικά με το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε 15-20 χρόνια από σήμερα, κάτω από μια νέα τάξη, ελεγχόμενος από μια ελίτ.
Ιδού ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως τα περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης», που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Global Business Network.

Με τίτλο «Lock Step», το σενάριο απεικονίζει έναν κόσμο «πλήρους κυβερνητικού ελέγχου, απολυταρχικής ηγεσίας, με περιορισμένες καινοτομίες, και με αυξημένη οπισθοδρόμηση των πολιτών». Μετά από μια παγκόσμια πανδημία Η1Ν1 που ξεκινάει από χήνες, και που μολύνει το 20% του πληθυσμού της γης, σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους, η παγκόσμια οικονομία σταματάει, και οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν έκτακτα απολυταρχικά μέτρα για να ανταποκριθούν στη κρίση.

Σύμφωνα με το σενάριο:«Στη διάρκεια της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες έδειξαν την εξουσία τους επιβάλλοντας αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρέωση των μασκών προσώπου έως τους υποχρεωτικούς ελέγχους σωματικής θερμοκρασίας στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων, όπως τα σουπερ μάρκετ και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί».

Όμως, ακόμη και μετά το πέρασμα της πανδημίας, τα δρακόντεια μέτρα παραμένουν σε ισχύ, και μάλιστα εντατικοποιούνται, καθώς οι ηγέτες σταθεροποιούν την εξουσία τους ενώ οι πολίτες απεμπολούν εθελοντικά τη κυριαρχία και την ιδιωτικότητα τους, κάτι που οδηγεί σε έναν πιο ελεγχόμενο κόσμο, υπό την εξουσία «πατερναλιστικών κρατών» που επιβάλλουν βιομετρικές ταυτότητες για ολόκληρο το πληθυσμό. Η επιβαλλόμενη διεθνής συνεργασία μέσω κανονιστικών συμφωνιών, ανοίγει το δρόμο για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, ακόμη και εν μέσω κάποιων δημόσιων αντιδράσεων λόγω «δηλητηριώδους εθνικισμού».

Στο εν λόγω σενάριο εισάγεται ακόμη και ο οίκο-φασισμός, με συζητήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων υψηλών εκπομπών, και την δια νόμου υποχρεωτική εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων σε όλα τα σπίτια.

Η επιβολή μιας κάθετης απολυταρχίας προκαλεί τριγμούς στην επιχειρηματικότητα, και η οικονομία σκοντάφτει, όμως το 2025 οι λαοί αρχίζουν να ασφυκτιούν από τον πλήρη έλεγχο και από την λήψη αποφάσεων εκ μέρους άλλων για λογαριασμό τους, οπότε και οι αντιδράσεις αρχίζουν να γενικεύονται. «Ακόμη και αυτοί που προτιμούσαν τη σταθερότητα και τη προβλεψιμότητα αυτού του νέου κόσμου, άρχισαν να δυσανασχετούν από τους πολλούς περιορισμούς και τη αυστηρότητα. Η αίσθηση πως κάτι θα συνέβαινε και θα άλλαζε τη κατάσταση για την οποία πάλεψαν οι κυβερνήσεις του κόσμου, άρχιζε να διαδίδεται παντού», καταλήγει το σενάριο.



Το κυριότερο στοιχείο που βγαίνει από το παραπάνω σενάριο του ιδρύματος Rockefeller, είναι το ότι η Κίνα δέχεται τα εύσημα, ως το ιδανικό μοντέλο για το πώς οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αντιδρούν στις εκάστοτε κρίσεις. Τα πλέον δρακόντεια και δικτατορικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική καραντίνα, θεωρούνται ως απαραίτητα, καθώς «σώζουν εκατομμύρια ζωές, διακόπτουν τη μετάδοση του ιού, και επιτρέπουν μια συντομότερη επανάκαμψη από την πανδημία.», ενώ η μη απαγόρευση των μετακινήσεων θεωρείται παράγοντας επιδείνωσης της κρίσης.

Πάντως είναι ειρωνικό πως μόλις αυτή την εβδομάδα, το ΑΡ ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Κίνας έχει ήδη επιβάλλει ελέγχους και καραντίνες στους φτωχότερους των πολιτών της, «περιφράζοντας και κλειδώνοντας ολόκληρες γειτονιές χαμηλών εισοδημάτων, με αστυνομικούς ελέγχους όλο το 24ωρο».

Η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller δεν αποτελεί κάποια προειδοποίηση εναντίον αυτού του είδους της τυραννίας που περιγράφει, αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάποιες κρίσεις όπως οι πανδημίες και οι βίο-τρομοκρατικές επιθέσεις, προκειμένου να καταστρέψουν την κοινωνία και να τη ξαναχτίσουν υπό την αιγίδα μιας νέας τάξης, όπως αυτοί την οραματίζονται.

Η συγκεκριμένη μελέτη θυμίζει πολύ μια άλλη μελέτη του 2007, εκ μέρους του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, που προέβλεπε πως έως το 2035, οι άνθρωποι θα είχαν εμφυτευμένα εγκεφαλικά τσιπ, πως η μεσαία τάξη θα ήταν επαναστατική, και πως η κοινωνία θα βρίσκονταν σε κατάσταση χάους και κοινωνικών αναταραχών, ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης , και των απολυταρχικών κυβερνήσεων.

Η ανάγνωση του σεναρίου Lock Step, ξεκαθαρίζει πως η καταπιεστική κοινωνία που περιγράφεται σε αυτό, δεν θεωρείται απλά ως μια απεικόνιση της κυνικότητας κάποιων κρατούντων που θα εκμεταλλεύονταν μια κρίση για να στήσουν μια αστυνομική εξουσία, ανακηρύσσοντας τους εαυτούς τους δικτάτορες, αλλά πρόκειται για μια επιβεβαίωση, πως αυτού του είδους η προσέγγιση είναι και η πιο σωστή.

Μιλάμε για την μετά-βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι προεξάρχοντες της λέσχης Bilderberg, όπως είναι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής Κομισιόν Jose Manuel Barroso. Είναι αυτό που οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης επιθυμούν διακαώς: πανδημίες, πολέμους, χάος, και κρίσεις τις οποίες αυτοί θα σχεδιάσουν και θα εκμεταλλευτούν, έτσι ώστε να εγκαθιδρύσουν μια δικτατορία υπό την ηγεσία μιας ελίτ, την ίδια ώρα που οι πολίτες θα έχουν εξαθλιωθεί, θα μαλώνουν μεταξύ τους, και θα ελέγχονται από μια εξελιγμένη τεχνολογία τύπου «Μεγάλου Αδελφού», ανησυχώντας περισσότερο για το που θα βρουν το επόμενο τους γεύμα, από το πώς θα ανατρέψουν τους δεσπότες τους.

S.A. (Prison Planet.com)

steveniko.com

Die Welt :"Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί απο μια επιτροπή σοφών"


Εισαγωγικό σχόλιο απο την "Κλασσικοπερίπτωση"

Για άλλη μια φορά οι Φράγκοι θα επιχειρήσουν να εξαφανίσουν την χώρα μας πάλι με τον ίδιο γνώριμο τρόπο που χρησιμοποίησαν όταν απελευθερωθήκαμε απο τους Τούρκους και βρεθήκαμε στην κυριαρχία των "προστάτιδων" δυνάμεων.
Τότε με Αυστριακό άβουλο και ανήλικο βασιλιά και κουμανταδόρους τους αλήστου μνήμης ξένους αντιβασιλείς.Σήμερα με τον "Οθωνικών προδιαγραφών" δίψυχο κατοχικό μισοέλληνα (και μισέλληνα) πρωθυπουργό και τους ξένους συμβούλους του οι οποίοι όπως φαίνεται θα αναβαθμιστούν σε "επιτροπή σοφών".
Αυτή η σύγρονη "αντιβασιλεία" θα είναι ουσιαστικά εντός ολίγου η πραγματική κυβέρνηση η οποία  ex cathedra θα αποτελεί δήθεν  εγγύηση για την "ορθοπραξία" του τωρινού  πρωθυπουργού ή  των επομένων "εκλεγμένων" κυβερνητών (εννοείται με το  Παυλοπουλικό καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα) ή ορθότερα των διαδόχων σφετεριστών της εξουσίας.
Να γιατί τον τελευταίο καιρό "ως δια μαγείας" όλα  τα ξένα και τα ντόπια δημοσιογραφικά γραμμόφωνα της "Νέας Τάξης", παίζουν  ταυτοχρόνως  τραγούδια  που περιγράφουν  ότι ο Παπανδρέου δεν κάνει πια για κυβερνήτης ,ότι δήθεν η υπογραφή του μνημονίου μας οδηγεί στο βάραθρο κλπ .
Είναι αηδιαστικό αν μη τι άλλο να βλέπεις τους ίδιους που μας χλεύαζαν όταν γράφαμε για όλες αυτές τις φρικτές και εθνοκτόνες μεθοδεύσεις της "κυβέρνησης Παπανδρέου" και μας είχαν σκάσει απο το πολύ λιβάνι, ανεβάζοντάς τον ακόμα και στο επίπεδο του σύγχρονου "μεσσία", σήμερα να τον απογυμνώνουν σιγά -σιγά, με φραγκολεβαντίνικη κουτοπονηριά, μόνο και μόνο για να παραδώσουν φρεσκοσιδερωμένο και  έτοιμο απο το καθαριστήριο της  λέσχης Μπίλντερμπεργκ , το φράκο του πρωθυπουργού στο επόμενο "ανδρείκελο" της επιτροπής των σοφών.
Αυτό όμως που για άλλη μια φορά θα τους χαλάσει τα σχέδια είναι ότι ακόμα και σήμερα η φωνή του Μακρυγιάννη σπάει την ηχομόνωση της "Νέας Εποχής" και φέρνει στα αυτιά του Έλληνα εκείνο το γνώριμο Πασχαλινό μήνυμα των αγωνιστών του 21 και όλων των Αγίων και Μαρτύρων της πίστης και της ελευθερίας.
Αυτό το μήνυμα δεν κοιμίζει αλλά ξεσηκώνει, δεν ευνουχίζει το πνεύμα αλλα το μεταμορφώνει
σε γόνιμο και παραγωγικό.
Είναι αυτό το μήνυμα που ακούμε λίγο πρίν το "Χριστός Ανέστη":
"Δεύτε λάβετε Φώς εκ του ανεσπέρου Φωτός και δοξάσατε Χριστόν τον Αναστάντα εκ νεκρών" και τότε αυτή ζεστασιά και η ελπίδα μεταλαμπαδεύεται παντού και τα σκοτάδια δεν μπορούνπια  να κρύψουν τους κάθε είδους δαίμονες που τρέχουν να κρυφτούν.
Αυτή είναι η ζωοδότρια φλόγα που μας κράτησε ζωντανούς τόσα και τόσα χρόνια και είναι τέτοια που δεν σβύνει όσα μπάζα και να της ρίξουν οι δυνάμεις του σιωνισμού και της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".Είναι εκείνη που θα μας δείξει πάλι τον δρόμο προς την Ανάσταση και όσο νωρίτερα το καταλάβουν οι νεοταξικοί καλικάντζαροι τόσο καλύτερα για δαύτους.


Και τώρα μας ετοιμάζουν για το επόμενο στάδιο υποδούλωσης
Η ανάγκη μετάβασης της Ελλάδας στο επόμενο στάδιο διακυβέρνησής της από ανθρώπους του ΔΝΤ, αλλά κυρίως, από ανθρώπους που έχουν μοναδικό σκοπό την προώθηση της παγκοσμιοποίησης, τονίζεται στο άρθρο της Die Welt, που προσπαθεί να εισάγει -δια της πλαγίας οδού- το επόμενο βήμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας. Ένα βήμα, που...
θεωρείται απαιτητό, αφού η χώρα έχει καταστεί χώρος και μάλιστα χώρος πειραματισμού τακτικών, πρακτικών και μεθόδων μαζικής διαχείρισης πληθυσμών. Το ψυχολογικό - κοινωνικό - οικονομικό και πολιτικό πείραμα, απαιτεί πλέον την αναβάθμισή του και την εισαγωγή -για να συνηθίζουμε στο "άκουσμα" των μελλούμενων, ανέλαβε ο συντάκτης του κατάπτυστου προπαγανδιστικού άρθρου.
«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει οικονομίες μέχρι θανάτου» είναι ο τίτλος άρθρου στην εφημερίδα Die Welt, η οποία επισημαίνει πως:
«Η Ελλάδα κάνει οικονομίες μέχρι θανάτου. Μια τόσο ταλαιπωρημένη χώρα όμως δεν είναι σε θέση να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα. Πώς διανοήθηκαν τόσοι και τόσοι πολιτικοί πως η Ελλάδα μπορεί να λύσει τα προβλήματα της με ένα πακέτο περικοπών συν ένα πακέτο σωτηρίας από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;»
Συνεχίζοντας ο συντάκτης του άρθρου επισημαίνει την ανάγκη δημιουργίας μίας "επιτροπής σοφών", η οποία και στην ουσία θα κυβερνάει τη χώρα. Απλά, κάνει την εισαγωγή στο νέο επίπεδο υποδούλωσης της Ελλάδας, η οποία -σύμφωνα με τους όρους της παγκοσμιοποίησης που σαφέστατα ασπάζεται ο "καλοδιαβασμένος" αρθρογράφος- πρέπει πλέον να αφεθεί στις "φροντίδες των ειδικών". Άδειασμα του Παπανδρέου και της παρέας του που αυτή τη στιγμή κυβερνάνε; Σαφέστατα ναι, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, τονίζεται μέσα στο κείμενο η ανικανότητα και η έλλειψη γνώσης των σημερινών κυβερνώντων...
«Ήρθε η ώρα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί να δουν πως με την Ελλάδα έκαναν ένα λάθος, το οποίο δεν θα πρέπει να επαναλάβουν σε περίπτωση που μια άλλη χώρα έμπαινε σε παρόμοια οικονομική στενωπό. Ο σωστός δρόμος θα ήταν μια οικονομική πολιτική, η οποία θα σταθεροποιούσε τα δημόσια ελλείμματα χωρίς να παρεμποδίζει το κράτος να δίνει οικονομικά κίνητρα για την καταπολέμηση της ύφεσης.
Κυρίως δυο μέτρα θα ήταν απαραίτητα.
Το πρώτο θα ήταν ένας δημοσιονομικός κανόνας, τον οποίο θα υιοθετούσε η ίδια η κυβέρνηση της θιγόμενης χώρας. Το ποσοστό του χρέους δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 60%, έτσι όπως προβλέπεται και από το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Επιπρόσθετα ο κανόνας αυτός θα καθόριζε πόσο γρήγορα θα έπρεπε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, πόσο υψηλός θα έπρεπε να είναι ο νέος δανεισμός σε περιόδους ύφεσης και πόσο υψηλά θα πρέπει να είναι τα πλεονάσματα σε περιόδους οικονομικής ανάπτυξης για να επιτευχθεί η κάλυψη των χρεών.
Το δεύτερο μέτρο θα ήταν η σύσταση μιας ειδικής επιτροπής δανεισμού, η οποία θα επέβλεπε την εφαρμογή των κανόνων δημοσιονομικής εξυγίανσης. Θα έκανε εκτιμήσεις για τον κύκλο της ανάπτυξης, θα είχε εποπτεία για τα ελλείμματα και τα πλεονάσματα. Η επιτροπή θα έπρεπε να αποτελείται από 15 ειδικούς οικονομολόγους, να είναι ανεξάρτητη από την κυβέρνηση και η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι νομικά υποχρεωμένη να την βοηθά στην εκπλήρωση της αποστολής της».
Ο Γιώργος Παπανδρέου, θεωρείται ήδη παρελθόν για εκείνους που τον χειρίστηκαν. "Καμένο χαρτί" που δεν μπορεί πλέον να αποδώσει. Γι αυτό εξάλλου και ο συντάκτης της Die Welt είναι τόσο καυστικός στην τροποποίηση των αρμοδιοτήτων της κυβέρνησης, η οποία -σύμφωνα πάντα με τον αρθρογράφο- πλέον πρέπει να αποκτήσει χαρακτήρα δούλου που εκτελεί τις εντολές του αφεντικού του. Τα μέγιστα στην τροποποίηση των σχεδιασμών, φαίνεται να έπαιξε και η στάση του σημερινού πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν αποδείχτηκε τόσο εργατικός όσο θα έπρεπε, ενώ ταυτόχρονα με την αδιαφορία του -συνεχείς διακοπές- αποδομούσε γρηγορότερα από όσο έπρεπε το "έργο" της διάλυσης της χώρας... Οι "μεγάλοι" αποφάσισαν πως ο Γιώργος ενώ είχε ξεκινήσει καλά, στο δρόμο "ξεχάστηκε" και δεν ακολούθησε την επιθυμητή -γι αυτούς- στάση, δημιουργώντας έτσι έντονη λαϊκή δυσφορία. Και μπροστά στην μεγάλη πιθανότητα η λαϊκή και κοινωνική έκρηξη να καταστρέψει τους σχεδιασμούς, η "τρόικα" αποφάσισε να επιταχύνει τις διαδικασίες μετάβασης των ανθρώπων της (και όχι των υποχειρίων της) στην εξουσία και στα κέντρα των αποφάσεων...
Κωνσταντίνος

Θεωρίες παιγνίων



Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ

Το «παιχνίδι» για την κυβέρνηση είναι απλό: να πάει στις εκλογές μετατοπίζοντας τη συζήτηση από το Μνημόνιο στα «αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά», για να προβάλει, με τη βοήθεια των τηλεπαράθυρων, «άφθαρτα» και «ικανά» πρόσωπα, ώστε να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους πρόθυμους να υλοποιήσουν κατά γράμμα το... Μνημόνιο.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ θα κάνουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, ό,τι και να λένε οι Πεταλωτήδες. Μετατάξεις και απολύσεις, συρρικνώσεις και κατάργηση υπηρεσιών, ώστε να υπάρξουν νέα πεδία δόξης λαμπρά για «ιδιωτική πρωτοβουλία» και λιγότερα «βάρη» για κοινωνικές πολιτικές, που καίγονται προς τέρψιν της τρόικας.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ λοιπόν για την κυβέρνηση -και καθοριστικό για τη διατήρησή της- είναι οι... πρόθυμοι! Αυτοί που θα δημιουργήσουν αναχώματα στις αντιδράσεις και θα αποτελέσουν τους μοχλούς εμπέδωσης των πολιτικών που υπαγορεύει το Μνημόνιο. Ναι, αυτό ακριβώς το Μνημόνιο που θέλουν να... «ξεχάσουμε».

ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ» δεν σπανίζουν! Από τον Κουβέλη μέχρι τον Καρατζαφέρη και ενδιάμεσα την -συνομιλήτρια και των δύο- Ντόρα, είναι αρκετοί αυτοί που σπεύδουν σε αυτό το πολύχρωμο Μέτωπο της («αυτοδιοικητικής») Λογικής.

ΜΟΝΟ που αυτή η «λογική» έχει κοντά ποδάρια, καθώς ολοφάνερα νομιμοποιεί την αναλγησία. Και κάτι ακόμη χειρότερο: παρουσιάζει τη νεοφιλελεύθερη αναλγησία ως τη μόνη ρεαλιστική λύση.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ η Νέα Δημοκρατία, που υποτίθεται ότι είναι κατά του Μνημονίου, βάζει και αυτή το χεράκι της στην εμπέδωσή του, με τα δικά της εσωκομματικά «παιχνίδια». Επιλέγοντας ένα σωρό ντορικούς ως υποψήφιους, συνεισφέρει στη νομιμοποίηση και πιθανώς στην εκλογή και άλλων υποστηρικτών της πολιτικής που (μόνο στα λόγια) αντιπαλεύει.

ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ; Πού το πάει το γράμμα όταν οι μεν συσπειρώνονται με τον... εαυτό τους και οι δε «τρώνε» όλο το καλοκαίρι ψάχνοντας «κοινούς υποψηφίους», που θα εκφράσουν ό,τι δεν κατόρθωσαν να εκφραστεί με τις απεργιακές κινητοποιήσεις; Υπ' αυτές τις συνθήκες, μπορεί και να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την «κατάκτηση» δύο-τριών δήμων ή την άνοδο κατά τι των ποσοστών της. Και όλα αυτά γιατί κάποιοι καπεταναίοι δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά αυτοί στραβά αρμενίζουν.

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ πάντως, οι συστημικοί παράγοντες δεν βλέπουν και πολύ σίγουρο το μέλλον τους. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι η υπουργός Παιδείας, αυτή που κάποτε πρότεινε να γίνουν τα αγγλικά επίσημη γλώσσα στη χώρα μας, μιλά τώρα για... «πατριωτικά καθήκοντα» και για την ελληνική γλώσσα ως «εργαλείο ταυτότητας, πολιτισμού και πολιτικής»;

ΕΜΠΡΟΣ στο δρόμο που χάραξε ο Γιώργος! Οι κοσμοπολίτες μας «ανακαλύπτουν» ακόμα και τον πατριωτισμό στην προσπάθεια να νομιμοποιήσουν την υπογραφή τους στο Μνημόνιο... 

Ο άνθρωπος με το ξύλινο πρόσωπο σε συνέντευξη στην εφημερίδα Christian Science Monitor

Ο Γιώργος Παπανδρέου ή GAP (όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηριζόταν), σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Christian Science Monitor 
δήλωσε καθαρά ότι «περιμένει» έναν «τέταρτο δρόμο» διεθνισμού και παγκοσμιοποίησης. Όπως μας έχει συνηθίσει οι λέξεις : «Ελλάδα, εθνική κυριαρχία, παράδοση, ορθοδοξία», και άλλες «κακές» έννοιες  εκλείπουν πλήρως από το λεξιλόγιό του.
Αξίζει να σκεφτούμε ότι η εφημερίδα που έδωσε την συνέντευξη ονομάζεται «Christian Science» δηλαδή Χριστιανική Επιστήμη.

Στο τέλος της συνέντευξη του «μαλώνει» την Ευρώπη, ως  «ξενοφοβική», επειδή προφανώς οι ευρωπαϊκές κοινωνίες είδαν το ασύμβατο της εισβολής των μεταναστευτικών ορδών, και την εγκληματικότητα, την ανεργία, το χάος που επικρατεί αμέσως μετά.

Σαν παγκόσμιος προστάτης λοιπόν όλων αυτών των ορδών που σαν δούρειοι ίπποι διαλύουν τα
σύγχρονα έθνη δημιουργώντας εστίες έντασης -πόλωσης, εγκληματικότητας και αποσχιστικές τάσεις, πρότεινε λοιπόν στην συνέντεξη να «δούμε τους μετανάστες ως τμήμα της λύσης για μελλοντική ανάπτυξη, χαρακτηρίζοντας τους ως παραγωγικούς φορείς μέσα στην κοινωνία, χωρίς να απαντά σε καυτά ερωτήματα όπως : πόσους μετανάστες είναι δυνατόν να ταΐσει κάθε κράτος, με τι αντίκτυπο στην ανεργία των ιθαγενών πολιτών, με τι αντίτιμο στην συνοχή και φυσιολογική ζωή και τελικά την επιβίωση ενός έθνους.

Δυστυχώς ήταν ξεκάθαρος για τους εθελοτυφλούντες, και για τους ανθρώπους που ακόμα ρομαντικά πιστεύουν ότι αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα το οποίο μας ποδηγετεί, έχει στόχο την ευημερία μας.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε κάτι. Ότι μετά από αρκετές γεννεές πολέμου στις αξίες και τα ιδανικά της Ελλάδας, βρεθήκαμε σε τέτοιο σημείο ηθικής και πνευματικής κατάπτωσης, που εντεταλμένοι άνθρωποι σαν τον Παπανδρέου να είναι φυσιολογικό να είναι ηγέτες μας.
Παραμελήσαμε τα πάντα μπροστά στον άκρατο υλισμό μας και τώρα το πληρώνουμε ακριβά και με ψυχικό πόνο!
Ίσως και να μας συνεφέρει, και να ξαναγίνουμε άνθρωποι με πνευματική ζωή, αρχές και αξίες. 
ellinikoistologio

Ο Χίτλερ ήταν εβραίος!

Επιστημονική έρευνα απόδειξε ότι ο δολοφόνος ήταν εβραίος και μάλιστα από τη Βόρεια Αφρική…
Η ιταλική εφημερίδα “Il Giornale” δημοσιεύει έρευνα που διεξήγαγαν 39 συγγενείς του φύρερ στο DNA, που αποδεικνύει με επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο ψυχοπαθής δικτάτορας δεν ήταν από την «άρια φυλή», αλλά εβραίος!
Έτσι, το 2010 μαθαίνουμε, χάρη στην επιστήμη, ότι ο άνθρωπος που αιματοκύλισε τον πλανήτη, ήταν εβραίος και μάλιστα από την Αλγερία. Η οικογένειά του έφθασε στη Γερμανία μαζί με τους χιλιάδες φτωχούς μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική (Μαγκρέμπ).
Την επιστημονική έρευνα ξεκίνησαν...
δύο βέλγοι: ο δημοσιογράφος Jean-Paul Mulders και ο ιστορικός Marc Vermeeren, οι οποίοι κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 39 απογόνους-συγγενείς του Χίτλερ για την επιστημονική έρευνα (DNA).
H αγγλική εφημερίδα “Daily Telegraph” επισημαίνει ότι εντοπίστηκε το χρωμόσωμα Aplogruppo Eib 1b1, το οποίο διαθέτουν οι εβραίοι ashkenaziti και sefarditi, όπως κι αυτοί του Μαρόκου, Αλγερίας και Τυνησίας.
Οι γενετιστές γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν «καθαρές ράτσες» στον πλανήτη, αλλά είμαστε φρούτο εκατομμυρίων διασταυρώσεων.
Γιατί λοιπόν αυτό το υποτιθέμενο «μίσος» για τους εβραίους του αιμοσταγούς δολοφόνου;
Είναι γνωστό πως «εβραίος» μπορείς να είσαι ΜΟΝΟΝ αν η μητέρα σου είναι εβραία (ναι, ο εβραϊσμός, δεν είναι μια από τις τόσες θρησκείες του πλανήτη μας, αλλά πρόκειται για θεοκρατικές φρενολογικές αντιλήψεις που έχουν και κυριαρχούν σήμερα στο ρατσιστικό ισραηλινό καθεστώς).
Έτσι, ο φρενοβλαβής δικτάτορας ήταν γιος της εβραίας καμαριέρας Anna Maria Schicklgruber, «αγνώστου πατρός» (ο πατριός του δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του).
Όλοι σήμερα εκτιμούν ότι ο εβραίος Χίτλερ εξέφραζε το «μίσος» του προς τους εβραίους γιατί σε νεαρή ηλικία προσβλήθηκε από σύφιλη, όταν στη διάρκεια παραμονής του στη Βιέννη του τη μετάδωσε μια νεαρή εβραία πόρνη και τον ταλαιπώρησε σε όλη τη ζωή του…
Για μια ακόμη φορά η επιστήμη ερμηνεύει τεκμηριωμένα πως τερατόμορφα τέρατα χρησιμοποιούν ρατσιστικές αντιλήψεις και πρακτικές, για να καλύψουν τις ψυχικές τους διαταραχές.
Δυστυχώς, τις ίδιες θεοκρατικές αντιλήψεις διαθέτουν στο σημερινό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς (εκλεκτός λαός του θεού… ταύτιση θρησκείας με κράτος… εβραίος μόνον από μητέρα…)…
Και… έτσι έχουν τις ίδιες «συμπεριφορές» των διεστραμμένων και ψυχολογικά διαταραγμένων ρατσιστών, όπως του εβραίου Χίτλερ!…

20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ, για τον Πρωθυπουργό!!!


* Δεν επαρκούν οι σύμβουλοι, διότι δεν επαρκεί ο συμβουλευόμενος
* Για όσους -υπάρχουν ακόμη;- πίστεψαν στα περί διαφάνειας ,νοικοκυρέματος και λοιπές πρασινομπουρδολογίες
* Πόσους συμβούλους έχει και πόσο κοστίζουν με τα ταξίδια;


Διαβάστε τι αποφάσισε εν μέσω κρίσης ο κ. Πρωθυπουργός με το ΦΕΚ B 1182/2010 , 6 Αυγούστου 2010...
20 παραπάνω συμβούλους για το για το γραφείο του!!!
Πόσο θα μας στοιχίσουν αυτοί;
212.586 ευρώ για το υπόλοιπο του έτους και 642.751 ευρώ επιπλέον στον προϋπολογισμό για κάθε έτος!!!
Τώρα το πόσο θα παίρνει ο καθένας δεν γνωρίζουμε, αλλά οι “ειδικοί” σύμβουλοι ως ειδικοί που είναι, μάλλον θα παίρνουν την μερίδα του λέοντος
Καλά οι υπόλοιποι σύμβουλοι, στο Γραφείο του πρωθυπουργού πόσοι είναι;
Τι κάνουν και γιατί δεν επαρκούν;
Ποια είναι η απαίτηση που δικαιολογεί και μάλιστα σε περίοδο “φτώχειας”, την πρόσληψη 20 επιπλέον συμβούλων, κόστους 642.751 ευρώ;
Δεν νομίζω ότι ο Παπανδρέου ασχολείται πλέον με την Ελλάδα για να χρειάζεται συμβούλους. Μάλλον για παρέα τους πήρε. Αν και μάλλον λίγα δίνουμε για τους πεφωτισμένους. Δώσε κάτι παραπάνω Γιώργο μου, μην μας περάσουν και για τσιγκούνιδες, άλλωστε φορολογόντας τις καταθέσεις μας, βάζοντας τεκμήρια στην πρώτη μας κατοικία και στο αμάξι μας, θα βγάλεις και κανά χαρτζιλίκι για τα τσιγάρα των δουλευταράδων…καλή επιτυχία στο έργο τους, να μας πιούνε το αίμα σαν τα βαμπίρ…
Έχω κι έναν φίλο, που έχει "φαγωθεί" να μου λέει:
"Ο άνθρωπος ποτέ δεν δούλεψε. Ποτέ δεν είχε επαφή με την καθημερινότητα του πολίτη. Ποτέ δεν ασχολήθηκε πραγματικά με την δημόσια διοίκηση. Και τώρα, ξαφνικά, έγινε πρωθυπουργός και -όλως περιέργως- άρχισαν τα δύσκολα...
Πήρε τον δανεισμό στο 2% και τον πήγε στο Θεό (και ακόμη παραπέρα, αφού το Αφγανιστάν έχει καλύτερους όρους δανεισμού...)
Γονάτισε τον ελληνικό λαό με τις λάθος επιλογές των συμβούλων του, που ο ίδιος επέλεξε, ενώ την ίδια ώρα έκανε ποδηλασία, κανό ή ποιός ξέρει τι άλλο... Και τώρα, ο Γιώργος προσλαμβάνει και άλλους και μας τους χρεώνει...
Το επικίνδυνο κύριε "πρώτε" δεν είναι το χρέος, αλλά μην σε δανείζουν άλλο ή να σε δανείζουν τοκογλυφικά... Κι εσύ, μέχρι να αντιληφθείς ότι η πτήση άρχισε και κυβερνάς μία χώρα, είχες χάσει πολλά αεροπλάνα μέχρι να πετάξεις... και η χώρα πολλά περισσότερα από αεροπλάνα και βαπόρια... Έχασε την αίγλη της
Στον πανικό σου οι σύμβουλοι βρήκαν την ευκαιρία να μας πάνε εκεί που θέλανε (όχι ότι εσύ άλλα ήθελες, αλλά να σου αφήσουμε και την περίπτωση της αθωότητας λόγω... βλακείας). Μας έσυραν στα κοράκια του ΔΝΤ και τώρα εσύ, Γιωργάκη μου, παίρνεις καινούργιους για να μας βουλιάξουν κι άλλο... Εσύ ισχυρίζεσαι βέβαια πως θα μας σώσουν, αλλά σκέφτομαι κι εγώ... και αν δεν μας σώσουν;... Εσύ τι θα χάσεις Γιώργο μου; Την περιουσία σου, την ελευθερία σου, το... κεφάλι σου; Μα, φυσικά, τίποτε απολύτως. Περιουσία δική σου δεν έχεις, αφού ποτέ δεν εργάστηκες, ελευθερία δεν έχεις αφού άγεσαι και φέρεσαι από εκείνους στους οποίους δεν χρωστάς (εσύ το είπες, όχι εγώ Γιώργο μου), και... κεφάλι δεν λογίζεται ότι έχεις, αφού όταν η επιστήμη το αντικρύζει σηκώνει ψηλά τα χέρια, βλέποντας το κενό του διαστήματος να περικλείεται από ύλη και λίγες τρίχες!!!"
Ερώτημα εργασίας: Γιατί ένας Έλληνας δεν εμπιστεύεται Έλληνες και εμπιστεύεται μη Έλληνες;
Ερώτημα λογικής: Ο Καραμανλής ήταν αραχτός στην Ραφήνα, και το κράτος αυτό υπήρχε στις αγορές με δανεισμό από 1,5-2%... Και κόσμος ήταν με χρήμα στην τσέπη, η αγορά κατάφερνε να δουλεύει φουλ κ.λ.π. Μετά ήρθε ο δανεισμός στο7% ή ακόμη και απροθυμία δανεισμού, ο κόσμος έμεινε άφραγκος, η αγορά βρέθηκε να αργοπεθαίνει κ.λ.π. και Γιώργος σε μόνιμες διακοπές για κανό και πλάτσα - πλούρσα επί 40 ημέρες... Το ίδιο διάστημα, κάποιοι μυστικοσύμβουλοι, κάποιες μεταγραφές από Ιταλία και ΔΝΤ, τελείως ξένοι διοικούν τη χώρα...!
Εμείς, εσείς διαλέξατε το δεύτερο...
Ας προσέχαμε αδέρφια... ας προσέχαμε... και στο κάτω-κάτω της γραφής, η λιτότητα δεν μπορεί να είναι σε όλους... Η αυτού υψηλότητα πρίγκηψ Γεώργιος ο Π' δεν μπορεί να είναι ένα με την μπλέμπα... Άντε γιατί, "αφεντικά και δούλοι, σκατά γινήκαμε ούλοι"... που θα έλεγε και ο τρισμέγιστος πρωθυπουργός μας...
kostasxan

Βομβαρδισμός της Τεχεράνης μέσω Ελλάδας-Βουλγαρίας;


Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Αlex Rondos στην προετοιμασία της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Αθήνα, οι μακρότατες, διάρκειας χωρίς προηγούμενο στα διεθνή διπλωματικά χρονικά, συνομιλίες Παπανδρέου-Νετανιάχου χωρίς την παρουσία Ελλήνων διπλωματών και ούτε καν των στενότερων συνεργατών των δύο ανδρών, μεταξύ των οποίων και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Uzi Arad και η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ίσως αποκαλύπτουν τις πραγματικές ισραηλινές προθέσεις για τη σύσφιξη των σχέσεων Αθήνας – Τελ Αβίβ. Σε άρθρο του στο περιοδικό Επίκαιρα, ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος υποστηρίζει ότι σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές (που δεν έχουν καταστεί δυνατόν να διασταυρωθούν ακόμη) το Ισραήλ ζητά ουσιαστικά από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία να επιτραπεί στα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη η διέλευση του ελληνικού και βουλγαρικού εναέριου χώρου σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για τον αεροπορικό βομβαρδισμό των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης.... Ως γνωστόν, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία (ΙΑF) έχει τέσσερις διαδρομές για να προσεγγίσει και να βομβαρδίσει το Ιράν:
Α. μέσω του Ιράκ, ο εναέριος χώρος του οποίου ελέγχεται από τις ΗΠΑ. Στην περίπτωση αυτή, η Ουάσιγκτον θα είναι αυτόχρημα συνεργός στην επίθεση, κάτι που δεν επιθυμεί για πολιτικούς λόγους. Σημειώνεται ότι ακόμη και ο Zbigniew Brzezinski είχε ζητήσει την κατάρριψη των ισραηλινών μαχητικών σε περίπτωση διέλευσής τους πάνω από το Ιράκ (βλ. και Eισήγηση του CFR για αναχαίτιση των ισραηλινών αεροσκαφών πριν επιτεθούν στο Ιράν).
Β. μέσω της Σαουδικής Αραβίας, η ηγεσία της οποίας γνωρίζει ότι διακινδυνεύει την ίδια την επιβίωσή της αν δώσει τον εναέριο χώρο της για επίθεση κατά του Ιράν. Πρόσφατα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας άσκηση απενεργοποίησης των σαουδαραβικών συστημάτων αεράμυνας, ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορέσουν τα ισραηλινά μαχητικά να πραγματοποιήσουν ανεμπόδιστα διέλευση προς το Ιράν (βλ. Συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Ισραήλ για επίθεση στο Ιράν;)
Γ. μέσω της Τουρκίας, κάτι που αποκλείει όμως η σημερινή στάση της ΄Aγκυρας.
Δ. μέσω της Γεωργίας, μιας χώρας που ελέγχεται απολύτως από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το βόρειο Ιράν. Η ΙΑF πρέπει να μπορεί να φτάσει στη Γεωργία κι αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω της Τουρκίας, είτε μέσω της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.
Πράγματι η εβραϊκή και αμερικανική διείσδυση στη Γεωργία είναι τεράστια μέσω συμβούλων και υπηρεσιών, και όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εγκατασταθεί επιχειρησιακές βάσεις υποστήριξης της IAF όπως επίσης έχουν σταλεί και στο Αζερμπαϊτζάν ομάδες συλλογής πληροφοριών. Σημειώνεται ότι η ανάδειξη του Mikheil Shaakasvilli στη ηγεσία της χώρας έγινε μετά την ανατροπή του Eduard Shevardnadze από την εξέγερση που ονομάστηκε “Επανάσταση των Ρόδων” στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η φοιτητική οργάνωση Kmara (“Aρκετά!”), χρηματοδοτούμενη από το ίδρυμα Liberty Institute, θυγατρικό της γνωστής USAID. H oργάνωση ιδρύθηκε την άνοιξη του 2003, λίγες μόνον ημέρες μετά την επιστροφή ομάδας Γεωργιανών ακτιβιστών από το Βελιγράδι, όπου είχαν «ανταλλάξει εμπειρίες» με τα μέλη της οργάνωσης Otpor, η οποία είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανατροπή του Slobodan Milosevic. Το ταξίδι των ακτιβιστών στην πρώην Γιουγκοσλαβία είχε χρηματοδοτηθεί επίσης από το Ίδρυμα Οpen Society. Μικρή λεπτομέρεια: επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στο Βελιγράδι, την περίοδο 1996-1999, και πρεσβευτής στην Τιφλίδα, την περίοδο 2002-2005, ήταν o Richard Miles, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον συντονισμό και στην καθοδήγηση των διαφόρων ΜΚΟ και στις δύο χώρες. Και ο Richard Miles βέβαια δε θα μπορούσε να μη γνωρίζει τον Alex Rondos, άλλωστε συμμετείχαν αμφότεροι στο Project on Ethnic Relations:
Ο Δ. Κωνσταντακόπουλος γράφει σχετικά:
Πριν από δύο χρόνια και αφού έκαναν τη Γεωργία προτεκτοράτο τους, οι Ισραηλινοί έσπρωξαν τον Σαακασβίλι σε μια αυτοκτονική επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Το αποτέλεσμα ήταν η απολύτως προβλέψιμη από όλους, πλην του ίδιου του Γεωργιανού ηγέτη, καταστροφή της Γεωργίας, οι ίδιοι πέτυχαν όμως δύο σημαντικά πράγματα:
- έδωσαν ένα απτό παράδειγμα στη Μόσχα για τις δυνατότητες που έχουν να αποσταθεροποιήσουν ενόπλως την πρώην ΕΣΣΔ, αν όχι να προκαλέσουν νέο ψυχρό πόλεμο και επομένως ένα εξ αντιδιαστολής κίνητρο στη ρωσική διπλωματία να είναι πιο προσεκτική στις συναλλαγές και την υποστήριξή της προς την Τεχεράνη
- έσπρωξαν τη Ρωσία στην αναγνώριση Οσσετίας και Αμπχαζίας, αναγνώριση που παγίωσε την ισραηλινή επιρροή στην υπόλοιπη Γεωργία και αφαίρεσε από τη Μόσχα το μόνο μοχλό πίεσης επί της Τιφλίδας, την απειλή δηλαδή ότι θα αναγνωρίσει τις δύο αυτόνομες περιοχές.
Σε αυτό το σατανικό, παγκόσμιας σημασίας και εμβέλειας σχέδιο, φαίνεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο ο κ. ‘Αλεξ Ρόντος, εξ απορρήτων του … Γιώργου Παπανδρέου, που δείχνει να τον περιβάλλει με την απεριόριστη εμπιστοσύνη του, κατά τρόπο που εμείς τουλάχιστο δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ρόντος πρωταγωνίστησε σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις αμερικανικών και ισραηλινών συμφερόντων στα Βαλκάνια, εναντίον της Ρωσίας, στον Καύκασο και τη Μέση Ανατολή την τελευταία δεκαετία, χρησιμοποιώντας ευρέως το όνομα Παπανδρέου. Τρεις μήνες πριν από τον πόλεμο στη Γεωργία, τον … προέβλεψε (!!!), από τις στήλες της Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν. Τέτοια οξυδέρκεια!
Ενισχυτικό των παραπάνω είναι και η επίσκεψη του Iσραηλινού προέδρου Shimon Peres στη Σόφια στις 11 Αυγούστου, δύο εβδομάδες δηλαδή μετά την αντίστοιχη επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου και τις συναντήσεις που είχε με το Βούλγαρο ομόλογό του ενώ η πρόσφατη ανάπτυξη των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς S-300 στην Αμπχαζία ίσως δεν είναι και τόσο άσχετη με τις προθέσεις του Ισραήλ.
Κυβερνητικοί παράγοντες διαψεύδουν αυτά τα σενάρια χωρίς όμως να υπεισέρχονται σε περισσότερες λεπτομέρειες οπότε μένουν να αποδειχθούν στη πράξη.
Πηγή
kostasxan

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ

Εβραϊκή φυλετική κυριαρχία!




Και για όσους προτιμούν να διαβάσουν τις αποκαλύψεις του David Duke σας τις παραθέτουμε και σε κείμενο:

"Γεια σας είμαι ο Ντέϊβιντ Ντιούκ.

Σε ένα προηγούμενο βίντεο παρουσίασα οτι οι Εβραίοι στις ΗΠΑ αποτελούν το 2% του συνόλου του πληθυσμού,
ενω την ίδια στιγμή οι Εβραίοι φοιτητές του Χάρβαρντ αποτελούν το ίδιο ποσοστό με τους υπόλοιπους λευκούς μη Εβραίους,
που αποτελούν το 70% του συνόλου του πληθυσμού και το 22% των φοιτητών στο Χάρβαρντ.
Στα 15 πρώτα σε κατάταξη πανεπιστημία στις ΗΠΑ 500%-1000% είναι περισσότεροι αναλογικά οι Εβραίοι φοιτητές....


...απο ότι θα έπρεπε να είναι αν είχαν επιλεγεί με μοναδικό κριτήριο την ευφυϊα.
Γιατί τελικά οι Εβραίοι κυριαρχούν στα ΜΜΕ,στην πολιτική,την οικονομία και σε ποσοστά στο Χάρβαρντ και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια;
Οπως δείχνει το Χάρβαντ,αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι Εβραίοι είναι οι μοναδικοί έξυπνοι άνθρωποι.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Είναι σημαντικό να πώ οτι δεν απευθύνομαι σε όλους τους Εβραίους.Δεν είναι όλοι οι Εβραίοι υπέρ της εβραϊκής κυριαρχίας.
(Εμείς πάντως απο την έρευνά μας γνωρίζουμε ότι αυτοί οι λίγοι Εβραίοι που λέει ο Ντιούκ,που δεν είναι υπέρ της
εβραϊκής κυριαρχίας επι της ανθρωπότητας αποτελούν μέρος του σχεδίου για να αποπροσανατολίσουν την οργή της ανθρωπότητας
ενάντια σε στα σχέδια του εβραϊκού ιερατείου που στοχεύει στην παγκόσμια κυβέρνηση).
Κάποιοι Εβραίοι τομλούν να την αποκαλύπτουν.Αυτούς τους σέβομαι.
Ας δούμε την περίπτωση του Χόλυγουντ.
Μας λένε συνεχώς για το πόσο υπέροχα οι Εβραίοι διοικούν το Χόλυγουντ.Μας λένε οτι οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλυγουντ
γιατί είναι οι πιο ταλαντούχοι απο τους υπόλοιπους ανθρώπους.Αλήθεια;
Αν μου πείτε οτι εμείς οι μη-Εβραίοι Ευρωπαϊκής καταγωγής δεν μπορούμε να γράψουμε ένα σενάριο,
θα ήθελα να μου εξηγήσετε πως γίνεται να έγραψε τα έργα του ο μη-Εβραίος Σαίξπηρ,το γνωστότερο "ο έμπορος της Βενετίας",
που αναδεικνύει την μισανθρωπία των Εβραίων.Στην πραγματικότητα η αγγλική λογοτεχνία είνα καταπληκτική.
Και σκεφτείτε οτι υπάρχουν η εκπληκτικές λογοτεχνίες της Γαλλίας,Ιταλίας,Γερμανίας,Ρωσίας,Σκανδιναβική,Ισπανίας
ακόμη η αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή.Μας έχουν πεί οτι οι Εβραίοι είναι οι μοναδικοί που που έχουν το ταλέντο να γράψουν
ή να παράγουν ένα μυθιστόρημα ή ταινία.Αυτό δεν είναι μόνο ρατσισμός,είναι ψέμα.
Ακόμη δεν υπάρχουν αξιόλογες ταινίες ή κανάλια στην TV για τα οποία οι Εβραίοι θα μπορούσαν να είναι περήφανοι.
Οι περισσότερες ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι ή σαχλαμάρες ή εκφυλισμένα.
(π.χ η ταινία τρόμου "Hostel" και οι περισσότερες ταινίες τρόμου είναι δημιουργήματα Εβραίων)
Και η μεγαλύτερη μερίδα απο αυτές είναι πραγματικά αηδιαστικές,ανήθικες,αιματηρές,προάγουν την βία και άρρωστες.
Τι συμβαίνει όσον αφορά τον τομέα των επιχειρήσεων;Η ευημερία της Αμερικής προήλθε απο τα εκατομμύρια Αμερικανών επιχειρηματιών,
κατασκευαστών και αγροτών που δημιούργησαν μεγάλο πλούτο στις ΗΠΑ.Ούτε ένας Εβραίος δεν έγραψε ούτε μια γραμμή,
απο την Διακύρηξη της Ανεξαρτησίας,ούτε μια γραμμή του Συντάγματος,ισως του πιο ιερού ντοκουμέντου ελευθερίας,
που έχει γραφτεί ποτέ,της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων.Ολοι οι ιδρυτές των μεγάλων βιομηχανιών μας,
των σιδηροδρόμων,των καλλιεργειών,ήταν Ευρωπαίοι μη-Εβραίοι.
Δείτε την ιδιοφυϊα του Χένρυ Φόρντ.Στο ξεκίνημα του 20ου αιώνα η Αμερική έγινε η πιο ευημερούσα οικονομία στον κόσμο.
Οι Εβραίοι έλεγχαν τότε λιγότερο απο το 2% των κατασκευαστών στην Αμερική.
Εμείς οι Ευρωπαίοι μπορούμε να επιτύχουμε στον τομέα των επιχειρήσεων.
Ακόμη ολόκληρη η βιομηχανία ταινιών και μουσικής του Χόλυγουντ κτίστηκε πάνω στην ιδιοφυϊα ενός άνδρα μη Εβραίου,
του Τόμας Εντισον που εφηύρε τόσο το φωνόγραφο όσο και την βιντεοκάμερα.
Δεν ήταν πεζός της Ερυθράς Θάλασσας.Πρόσφατα έφτιαξα ένα βίντεο με όνομα "Ελέγχουν οι Εβραίοι τα ΜΜΕ";
Εδω διαβάζουμε ένα κομμάτι απο τους Λος Αντζελες Τάϊμς και έναν αρθρογράφο τους τον Joel Stein,
"Δεν με νοιάζει αν οι Αμερικανοί σκέφτονται οτι ελέγχουμε τα ΜΜΕ,το Χόλυγουντ, την Γουόλ Στρίτ ή την Κυβέρνηση.
Νοιάζομαι μόνο για το πως θα συνεχίσουμε να τα ελέγχουμε".
Η δήλωση του Stein δείχνει όχι μόνο την εβραϊκή κυριαρχία στην κοινωνία μας,αλλά και την διαχωριστική νοοτροπία τους
με το "αυτοι"(οι Αμερικανοί) και "εμείς"(οι Εβραίοι).
Φανταστείτε ένας αρθρογράφος να έλεγε οτι θέλει οι μη-Εβραίοι λευκοί να ελέγχουν τα ΜΜΕ και όχι οι Εβραίοι.
Θα είχε απολυθεί πολύ πιο γρήγορα απο το να πείτε "Weinstein Brothers".Ο ίδιος ο Stein μας δείχνει γιατί οι Εβραίοι κυριαρχούν.
Σκέφτονται όλοι τους όπως αυτός.Ευνοούν τους δικούς τους.Οι Εβραίοι νοιάζονται για το ότι Εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ,
την οικονομία και την κυβέρνηση.Το επόμενο απόσπασμα προέρχεται απο τον κ. Steven Steinlight.
Ηταν κάποτε επικεφαλής στο υπουργείο ΕΘνικών Υποθέσεων των ΗΠΑ για τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό εβραϊκό οργανισμό
στην Αμερική,την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή ή AJC. Αυτό το απόσπασμα είναι πολύ σοκαριστικό,κάποιοι απο εσάς απλά
δεν θα το πιστέψετε. Προέρχεται απο ένα άρθρο στο Backgrounder το 2001.Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει οτι είναι ψεύτικο
τότε θα παρακολουθήσω μια ταινία του Εβραίου Adam Sandler.Ο Steven Steinlight μιλάει "νέτα" σχετικά
με τα "συνηθισμένα εβραιόπουλα" της γενιάς του. Εδω είναι το απόσπασμα επι λέξει:
"Θα το ομολογήσω,τουλάχιστον,όπως χιλιάδες άλλα εβραιόπουλα της δικής μου γενιάς,
μεγάλωσα ως ένας Εβραίος Εθνικιστής.Κάθε καλοκαίρι για δύο μήνες,
για 10 χρόνια κατα την διάρκεια της παιδικής και εφηβικής μου ηλικίας συμμετείχα σε καλοκαιρινές εβραϊκές κατασκηνώσεις.
Εκεί κάθε πρωϊ χαιρετούσα μια ξένη σημαία,ντυμένος με μια στολή,που αντικατόπτριζε τα χρώματά της,
τραγουδούσα ένα ξένο εθνικό ύμνο,μάθαινα μια ξένη γλώσσα,έμαθα ξένα παραδοσιακά τραγούδια
και χορούς και μου έλεγαν συνεχώς οτι το Ισρραήλ είναι η πραγματική μου πατρίδα...Διδάχθηκα την φυλετική υπεροχή
του λαού μου(Εβραίοι)έναντι των μη-Εβραίων λευκών που μας είχαν καταπιέσει.Μας δίδαξαν να αντιμετωπίζουμε ως αναξιόπιστους τους μη Εβραίους
ξένους,σαν ανθρώπους οι οποίοι σίγουρα ξαφνικά θα στραφούν εναντίον μας,άνθρωποι αναίσθητοι,έξυπνοι και ηθικοί σε σχέση
με εμάς.Διδαχθήκαμε επίσης το μάθημα της σκοτεινής μας ιστορίας που είναι οτι δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κανέναν."
Εδω είδαμε μια εικόνα ενός τυπικού εβραιόπουλου που ήταν πολύ πιστός στο Ισραήλ και πήγε και πολέμησε για το Ισραήλ.
Είναι αυτή τη στιγμή ο δεύτερος πιο ισχυρός άνδρας στην Αμερική,ο Επιτελάρχης του Ομπάμα,ο Ράμ Εμάνουελ.
Με το τεράστιο δίκτυό τους στον τομέα της οικονομίας,της πολιτικής και των ΜΜΕ,με την εβραϊκή ταυτότητα,εθνοκεντρισμό
και αφοσίωση,είναι εύκολο να ελέγξουν σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία με τον ίδιο τρόπο που κυριαρχούν στους New York Times και το Χόλυγουντ.
Οι Εβραίοι προωθούν Εβραίους μέχρις ότου να μπορούν να ελέγξουν οποιοδήποτε εταιρικό συμβούλιο.
Δείτε πως η Walt Disney πήγε απο τα χέρια ενός αντισημίτη στα χέρια υπερ-Σιωνιστών.Σήμερα οι Εβραίοι επαίρονται
για την περιουσία τους απέναντι στην παραδοσιακή Χριστιανική ελίτ της Αμερικής.Ο David Samuel στο N.Y.Magazine έγραψε:
"Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα καταγράψουν οτι οι Εβραίοι αντικατέστησαν την παλιά Προτεσταντική ελίτ,που
ήλεγχε την πόλη της Νέας Υόρκης...μέχρις ότου η δύναμή τους γκρεμίστηκε απο την πολιτισμική μεταμόρφωση του 1968..."
Ενω τα εβραϊκά ΜΜΕ κύρηξαν την "ποικιλία" στους Ευρωπαίους Αμερικανούς,ταυτόχρονα μεταξύ τους κύρηξαν υπερ-ιουδαϊκή αφοσίωση και εθνοκεντρισμό μεταξύ τους.
Μια οργανωμένη,με κίνητρα ομάδα πάντοτε κερδίζει μια άλλη ομάδα τυχαίων ατόμων στο ποδόσφαιρο.
Το ίδιο πράγμα ισχύει και στις επιχειρήσεις.Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι ο πιο ισχυρός χρηματοπιστωτικός
οργανισμός στον κόσμο.Είναι υπο την ηγεσία του Ben Shalom Bernake,ενός πολύ θρήσκου Εβραίου και αντιπρόεδρος είναι
ο πολύ Εβραίος Donald Kohn.Αυτοί οι άνδρες αποφασίζουν μόνοι τους ποιός θα πάρει τρισεκατομμύρια δολάρια σε στήριξη.
Το εαν τα πάρουν ή οι αγαπημένοι τους Εβραίοι ή οι μη-Εβραίοι ανταγωνιστές τους είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για έναν μεγάλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό.
Αν νομίζετε ότι το εβραϊκό δίκτυο και η αφοσίωση δεν παίζουν ρόλο στις αποφάσεις του Shalom,δείτε την γέφυρα του Μπρούκλυν
που ο κ. Bernake θα ήθελε να σας πουλήσει.Αυτά τα στοιχεία δεν είναι αντισημιτισμός,
ή μίσος,είναι απλώς η πραγματικότητα.Κάθε ταινία για το Ολοκαύτωμα,κάθε άρθρο,κάθε γιορτή Πουρίμ,Πάσχα,Χανουκά,
αποτελούν ακόμη ένα βαθύ συναισθηματικό κάλεσμα για τους απανταχού Εβραίους ώστε να στηρίξουν ο ένας τον άλλον εναντίον
του υπόλοιπου κόσμου των μη-Εβραίων.Ακόμη ένας παράγοντας στην της εβραϊκής δύναμης είναι οτι οι Εβραίοι δεν υπάγονται
στους ίδιους ηθικούς κανόνες με τους Χριστιανούς ανταγωνιστές τους.
π.χ ο Bernie Madoff είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης στην ιστορία της ανθρωπότητας.Έκλεψε 56 δισεκατομμύρια δολάρια.
Δεν πλούτισε επειδή ήταν έξυπνος.Πλούτισε γιατί είναι ένας ψεύτης και κλέφτης.
Οι Εβραίοι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής σε οικονομικά σκάνδαλα απο ότι έχουν στο Χάρβαρντ.
Επειδή μερικά θύματα του Madoff ήταν Εβραίοι,
ο Τύπος βρίσκοταν σε έξαψη.Πολλοί Εβραίοι αρθρογράφοι ισχυρίστηκαν οτι το χειρότερο πράγμα που έκανε ο Madoff ήταν οτι
τόλμησε να κλέψει απο τους Εβραίους συμπολίτες του.
Σκεφτείτε:είναι κακό να κλέβει Εβραίος μη-Εβραίους,αλλά είναι ΦΡΙΚΤΟ το να κλέβει Εβραίος άλλους Εβραίους.
Φανταστείτε στα ΜΜΕ ιστορίες για το πως μη-Εβραίοι κλέβουν άλλους μη-Εβραίους και για το λόγο αυτό είναι πολύ περισσότερο
"κακοί" απο το να κλέβουν απο Εβραίους!
Οι Εβραίοι στην πραγματικότητα κυριαρχούν στο οργανωμένο έγκλημα σε όλο το κόσμο,αλλά το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ
μέσα απο τις ταινίες του σου δίνει την εντύπωση οτι οι μεγαλύτεροι μαφιόζοι είναι Ιταλοί και όχι Εβραίοι.
Στην πραγματικότητα ο πιο κακός και παντοδύναμος μαφιόζος του 20ου αιώνα στην Αμερική ήταν ο Meyer Lansky.
Ηταν ένας απατεώνας και δολοφόνος,που έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε εβραϊκούς σκοπούς και είναι θαμμένος στο Ισραήλ.
Στο άρθρο του ο Εβραίος ηγέτης Stephen Steinlight συνεχίζει για να μας πεί πως οι Εβραίοι χρησιμοποιούν την τακτική του
"διαίρει και βασίλευε" εναντίον των μη-Εβραίων.Περίπου για μια γενιά ακόμη,με μια αισιόδοξη πρόβλεψη,
η εβραϊκή κοινότητα βρίσκεται σε θέση που θα είναι σε θέση να "διαιρεί και να κατακτά" και να εισέρχεται σε
επιλεκτικούς συνασπισμούς που στηρίζουν την πολιτική μας(Stephen Steinlight)."
"Διαίρει και βασίλευε",ακούγεται σαν ένας πόλεμος εναντίον των μη-Εβραίων,έτσι δεν είναι;
Εμείς οι "μη-Εβραίοι" απλά δεν το γνωρίζουμε ακόμη!
Για να αρπάξουν την δύναμη της μη-εβραϊκής ελίτ στην Αμερική οι Εβραίοι έπρεπε να
αποδυναμώσουν την Ευρωπαϊκή ελίτ στην Αμερική.Το πέτυχαν αυτό με το να διαιρούν εμάς του μη-Εβραίους και να καλλιεργώντας
την εβραϊκή φυλετική ανωτερότητα μεταξύ τους.Αλλά άνθρωποι αφυπνίζονται σε όλη την Αμερική και σε όλο τον κόσμο
και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει πραγματικά.Οι αληθινοί υπέρμαχοι της ιδέας ανώτερης φυλής αποκαλύφθηκαν.
Οι πραγματικοί ρατσιστές ξεσκεπάστηκαν.Οι πραγματικοί ρατσιστές δεν είναι εκείνα τα παλιά καλά παιδιά απο το Τενεσί
που προσπαθούν να επιζήσουν,οι πραγματικοί ρατσιστές είναι οι Εβραίοι φυλετιστές της Νέας Υόρκης,του Λός Αντζελες και του Τελ Αβίβ."

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ - ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

"Κόβουν" την Ελλάδα σε 7 κομμάτια!!!

Ο τεμαχισμός ακολουθεί την αποδόμηση

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας το συστηματικό έργο της αποδόμησης της χώρας, μετά την ανακοίνωση περί ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών, έπειτα από την εγκατάλειψη του Αιγαίου στις τουρκικές ορέξεις, αφού παρέδωσε μέχρι και τα άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον "έλεγχο" των ελεγκτών της Ε.Ε. (και άλλα πολλά)... προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση διαμελισμού της Ελλάδας...!
Ο νέος εκλογικός νόμος χωρίζει την χώρα σε 7 αυτοδιοικούμενες(!) περιοχές, αυτοχρηματοδοτούμενες (μέσω ΦΠΑ) και με αιρετούς "περιφερειάρχες"!!! Άγνωστο παραμένει εάν ο στρατός και η αστυνομία θα "κοπούν" σε ισάριθμα κομμάτια, προκειμένου να έχουν αρμοδιότητα παρέμβασης-επέμβασης στις αυτοδιοικούμενες αυτές περιοχές...
Ο κύριος Ραγκούσης πριν από λίγο στο Υπουργικό Συμβούλιο έδωσε τις γενικές κατευθύνσεις του νόμου και η χωροθέτηση των δήμων και περιφερειών θα δοθούν στην πορεία.
Οι επόμενες εκλογές στις 14 Νοεμβρίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνουν με το νέο νόμο.
Άλλαξε και το όνομα του νόμου και από Καποδίστριας γίνεται Καλλικράτης!
Οι βασικές αρχές που ανακοίνωσε:
1. Δημιουργούνται 13 περιφέρειες με αιρετό περιφερειάρχη
2. Από 1034 Δήμοι γίνονται λιγότεροι από 370
3. Δημιουργούνται 7 Γενικές Διοικήσεις
4. Από 6000 επιχειρήσεις στην τοπική Αυτοδίοικηση γίνονται 2000
5. Ομοειδής Δήμοι θα συνενώνονται με τα ίδια κριτήρια και δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις
7. Θα δίνεται στους ΟΤΑ ένα μέρος του Φ.Π.Α.
8.Νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα με 850 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ
9. Δημιουργείται νέο πρόγραμμα Χρηματοδότησης αντίστοιχο με τον Θησέα
10. Δημιουργείται ο θεσμός του Συνηγόρου του πολίτη σε κάθε Δήμο
11. Αυξάνονται οι αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια...
Έτσι, αφού στο τελευταίο αυτό υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί ανέγνωσαν τις "εκθέσεις ιδεών" (που άλλοι έγραψαν γι αυτούς), η χώρα αναμένει την υλοποίηση της απόφασης του κατακερματισμού της...


ΑΠΟ http://kostasxan.blogspot.com

Πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα έχουν "καταλάβει" την Ελλάδα σε 10 χρόνια

Ο "ιός" του Εθνικού Ξεπεσμού σαρώνει την Ελλάδα

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Η λαθρομετανάστευση,οι "αριστερές" συσπειρώσεις που έκαψαν την Αθήνα,η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και λαθρομετανάστες,ο νέα διοικητική διαίρεση της Ελλάδας σε επαρχίες και οι συνενώσεις των Δήμων, είναι όλα μέρος του ίδιου σχεδίου,που προωθούν οι γνωστοί παγκοσμιοποιητές.Το περίεργο είναι οτι όλο αυτό το σχέδιο,ένα τμήμα της "αριστεράς" κάνει οτι δεν το βλέπει και απο αντι-Αμερικανοί την δεκαετία του 80" τώρα κατάντησαν "προωθητές" του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού σε όλα τα επίπεδα.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα της 20ης Ιουλίου, η Ελλάδα ξαναζεί σε ατμόσφαιρα «1974». Το πολιτικό καθεστώς καταρρέει λόγω ανικανότητας και διαφθοράς ενώ η Άγκυρα επιχειρεί να επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της στην περιοχή και η Ουάσιγκτον πιέζει για επανεξέταση του στάτους κβο στο Αιγαίο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι ηγετικές ελίτ σε Αθήνα και Λευκωσία, για να καλύψουν τον ενδοτισμό τους, ζητάνε από τους Κυπρίους να παρα­δώσουν την πατρώα γη στον εισβολέα, από τους Μακεδόνες να αρνηθούν την ιστορική τους υπόσταση και απ' όλους τους 'Ελληνες να υποταχθούν στα ιδεολογήματα περί «πολυπολιτισμικής μετάλλαξης» της παγκο­σμιοποίησης.

Δρα -αποδεδειγμένα πια- μία μηχανή που κάνει ό,τι μπορεί για να μας ταπεινώσει ως λαό, να μας αναγκάσει να δεχθούμε απαράδε­κτες "λύσεις" στα εθνικά μας θέματα και να χαράξει στα τρίσβαθα της ψυχής των νέων Ελλήνων τη μειονεξία και την υποταγή με τον εξοβελισμό κάθε τι ελ­ληνικού από τη δημόσια εκπαίδευση.

Κι όλα αυτά όχι γιατί νικηθήκαμε σε κά­ποιον πόλεμο, όχι γιατί το κράτος δεν μπο­ρεί πραγματικά να ελέγξει τα σύνορα του, όχι γιατί οι Έλληνες αποφασίσαμε μαζικά να αυτοκτονήσουμε. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε θύματα μιας μεγάλης και σκοτεινής συνωμοσίας και το 'χουμε ξα­ναπεί πολλές φορές από αυτές τις στήλες. Ο κύκλος όσων βιώνουμε σήμερα ξεκί­νησε από μία μεγάλη προδοσία και μία άνανδρη εισβολή. Εδώ και 35 χρόνια, μία δύναμη κατοχής 50.000 ανδρών, με τα όπλα προτεταμένα, απαγορεύει στους Ελληνοκύ­πριους αδελφούς μας να γυρίσουν στη γη που γεννήθηκαν. Και θρασύτατα μας απει­λεί να γίνει το ίδιο στο Αιγαίο και στη Θρά­κη με τις πλάτες της δικής μας υποχωρητι­κής πολιτικής ηγεσίας όλων των κομμάτων εξουσίας. Είναι αυτοί οι ιθύνοντες που ανέ­χονται τη λαθρομετανάστευση, η οποία χρη­σιμοποιείται ευθέως ως γεωπολιτικό όπλο για τη διάλυση του εθνικού μας κράτους.

Η λαθρομετανάστευση: γεωπολιτικό όπλο για τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας

Όλες οι πολιτικές ηγεσίες έδειξαν, στη μεγά­λη τους πλειοψηφία, μία απίστευτη ανοχή και απάθεια απέναντι στη λαθρομετανάστευ­ση, επικαλούμενοι διάφορα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης και συγχέοντας σκο­πίμως τον διεθνισμό του χρηματιστικού κεφαλαίου με τον καλώς νοούμενο διεθνι­σμό των λαών και τον οικουμενισμό.

Η λαθρομετανάστευση είναι ένα μεγάλο και φλέγον «εθνικό ζήτημα» και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η Ελλάδα είναι -από τη γεωγραφική της θέση αλλά και για λόγους γεωπολιτικής- σε πιο δύσκολη θέση απ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, σε ό,τι αφορά το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

H λαθρομετανάστευση μπορεί να είναι ένα ευρύτερο φαινόμενο στην Ευρώπη αλ­λά, σε ότι αφορά την Ελλάδα, είναι ολοφά­νερο ότι χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ανομολόγητα και ως γεωπολιτικό όπλο. Προφανής στόχος είναι η διαμόρφω­ση νέων δεδομένων στον ελληνικό χώρο, με τη μαζική εγκατάσταση ξένων πληθυσμών, που δεν έχουν καμία σχέση ή συνάφεια με τον Ελληνικό λαό. Ο στόχος αυτός συνδέε­ται, συγκεκριμένα, με την επιδιωκόμενη από τις HΠA νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια κατ την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της, υπο­στηριζόμενης από τις ΗΠΑ, ένταξης της τε­λευταίας στην Ευρωπαϊκή'Ενωση.

Συνδέεται επίσης, ειδικότερα, με τις νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες της Άγκυρας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπα­ση της εθνικής συνοχής και την αποδυνά­μωση της Ελλάδας. Δεν αποτελεί γι' αυτό έκπληξη το γεγονός ότι η Άγκυρα αρνεί­ται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από το έδαφός της. Αντιθέτως, έχει κατα­στεί εφαλτήριο, με τη συνεργεία των μυστι­κών της υπηρεσιών, ενός ασταμάτητου κύ­ματος Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για ν' αντιλη­φθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδει­χθεί μέχρι τώρα από το κράτος και τις πολι­τικές δυνάμεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ελλάδος και στην καταστροφή της ως έθνος. Προβάλλονται ως επιχειρήματα από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τις ΜΚΟ του περιβόητου Σόρος η "ανθρωπιά" και τα "καλά αισθήματα" του ελληνικού λαού. Επιστρατεύεται ακόμη και ο Ισο­κράτης και ο Ξένιος Ζευς. Πρόκει­ται για απίστευτη υποκρισία και ύπουλη εκμετάλλευση των αισθημάτων του ελληνικού λά­ου, ως όπλων εναντίον του! Προφανώς. δεν είναι μέτοχοι της ελληνικής γλώσσας και παιδείας οι φτωχοί και ταλαίπωροι λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Ελλάδα ούτε, βεβαί­ως, η έννοια της «φιλοξενίας» ταυτίζεται με τήν ανοχή του μαζικού εποικισμού της χώ­ρας για λόγους «φιλοξενίας».

Προβάλλονται ακόμη επιχειρήματα του τύπου: οι μετανάστες δεν είναι οι «άλλοι»... Είναι «εμείς», ένα κομμάτι μας μιας προη­γούμενης εποχής. Πρόκειται για άλλη σκόπι­μη σύγχυση και σοφιστεία. Οι Έλληνες, κα­τά πρώτο λόγο της Μικρός Ασίας, αλλά και από άλλα μέρη, όπου ήκμαζε παλαιότερα ο Ελληνισμός, ήρθαν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες, στο πλαίσιο της εθνικής αλληλεγγύης αλλά και συγκεκριμένων συμφωνιών για ανταλλαγή πληθυσμών. Δεν ήρθαν ως ξένοι λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες πήγαν επίσης μετανάστες στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ευρώπη, κατά νόμιμο τρόπο και όχι ως πρόσφυγες.

Προβάλλεται επίσης κατ' εξοχήν το επι­χείρημα ότι οι λαθρομετανάστες είναι φτω­χοί και δυστυχισμένοι και ότι πρέπει γι' αυ­τό να δείξουμε ανοχή και αλληλεγγύη, στη βάση ενός διεθνούς ανθρωπισμού και οι­κουμενισμού.
Είναι δυνατόν να πειστεί κανείς σοβαρά ότι η Ελλάδα, μικρή χώρα με πολλά εσωτε­ρικά και εξωτερικά προβλήματα, χωρίς αποικιακό παρελθόν και ευθύνες απέ­ναντι σε πρώην αποικιακούς λαούς,μπορεί και πρέπει να σηκώσει το βάρος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών;
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να υποθη­κεύσει, με ολέθρια ιδεολογήματα, την ελευ­θερία και την ίδια την εθνική ύπαρξη της Ελλάδος στο βωμό του «διεθνισμού» του χρηματιστικού κεφαλαίου και των γεωπολι­τικών επιδιώξεων των HΠA και της Τουρ­κίας.
Ο απόλυτος παραλογισμός της «ένταξης» όλων των λαθρομεταναστών

Μέσα σ' αυτή τη ζοφερή για τη χώρα μας κα­τάσταση, οι διάφορες «αντιρατσιστικές οργα­νώσεις» δεν ξέρουν τι ζητούν και τι γυρεύ­ουν:
«Άμεση νομιμοποίηση όλων των μετανα­στών χωρίς όρους και προϋποθέσεις... Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες... Ίση αμοιβή για ίση δουλειά. Άνοιγμα των συνδικάτων στους μετανάστες, νόμιμους και «παράνομους»... Θα δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα και δικαίω­μα μετακίνησης στην ΕΕ σε όσους μετανάστες το επιθυμούν... Δικαίωμα επιλογής της ελλη­νικής ιθαγένειας, χωρίς απώλεια της ιθαγέ­νειας της χώρας προέλευσης. Δικαίωμα ιθα­γένειας σε όλα τα παιδιά των μεταναστών τα οποία έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Πολιτικά δικαιώματα και δικαίωμα ψήφου. Κατοχύρω­ση όλων των κοινωνικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων για όλους τους μετανάστες»
(Προκήρυξη ΑΝΤΑΡ.ΣΥ.Α, 05/07/2009).


H διακηρυσσόμενη «ένταξη» των λαθρομεταναστών στην ελλη­νική κοινωνία, όταν αφορά εκατο­ντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευ­δώνυμο του εποικισμού. Αυτού που επικυρώνει και νομιμοποιεί τετελεσμέ­να γεγονότα.
Μ επιδεικνυόμενη άλλωστε σπουδή προς την κατεύθυνση αυτή, από διάφορους και με διάφορο μέσα, περιλαμβανομένης της ιδεολογικής τρομοκρατίας περί «ρατσι­σμού», αποσκοπεί ακριβώς στη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, πριν αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός τα τεκταινόμενα και τις πραγματικές τους συνέπειες και αντιδράσει αποφασιστικά.
Στο πνεύμα αυτό, έχει αναληφθεί, με­ταξύ άλλων, εκστρατεία για την κατάρ­γηση του ισχύοντος δικαίου περί ιθα­γένειας, που είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, και την εσπευσμένη αντι­κατάσταση του από το λεγόμενο δίκαιο του εδάφους.

Προφανώς, μία τέτοια εξέλι­ξη θα διευκόλυνε την αδιάκριτη πολιτογρά­φηση και ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού και προετοιμασίας του εδάφους, προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομετα­ναστών, για ν' ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως ανθρωπιστικό μέτρο, η νομιμοποίηση και των γονέων, μετά η επανένωση των οικογενειών με τα μέλη που ζουν ακό­μα εκτός Ελλάδος και. τέλος, η παροχή ελ­ληνικής ιθαγένειας στους πάντες.


Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέ­ψεις, 5.000.000 αλλόφυλοι τριτοκοσμι­κοί μουσουλμάνοι (πέραν των άλλων μεταναστών από τα Βαλκάνια) θα έχουν κατακλύσει τη χώρα μας μέσα σε δέκα χρόνια.
Αυτά δεν τα γράφει ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε ο Στόχος... Είναι από το κεντρικό θέμα της Καθημερινής της 10 05 2009 και το ρε­πορτάζ του Σταύρου Λυγερού (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/05/2009_314188).

......




Οι ροές των λαθρομεταναστών, που διο­γκώνονται με εντυπωσιακό ρυθμό από τις ισλαμικές χώρες -Ιράκ, Αφγανιστάν,Μπαγκλαντές, Σομαλία κ.ά. δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί. Και αν πολλοί Βολκάνιοι και Ανατολικοευ­ρωπαίοι μετανάστες -στην πλειοψηφία τους Χριστιανοί- μπόρεσαν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία λόγω πολιτισμικής συγγένειας (ιδιαιτέρως οι Αλβανοί του Νό­του, οι Ρώσοι και οι Ρουμάνοι), δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο με τους Ασιάτες μου­σουλμάνους.

Η απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι προνόμιο που απονέμεται με από­λυτη φειδώ και σε εξαιρετικές περι­πτώσεις και σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο πάντα του σεβασμού της νομι­μότητας και των υψηλών συμφερό­ντων της χώρας.
Πανελλήνια κινητοποίηση για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης

Προβάλλεται επίσης συστηματικά η ιδέα ότι η λαθρομετανάστευση «πάει πακέτο» με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι η Ευρωελίτ των Βρυξελλών, στο μέτρο που ταυτίζεται με τις ΗΠΑ στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς χρηματιστικού νεοφιλε­λευθερισμού, ευνοεί την ανάπτυξη των μεταναστευτικών πιέσεων και της λαθρομε­τανάστευσης.


--Οι περισσότερες, όμως, ευρωπαϊκές χώρες εξέφρασαν την έντονη αντίδραση
τους κατά της Ισπανίας, όταν ο πρωθυπουρ­γός της, Θαπατέρο, απεφάσισε τη μαζική
νομιμοποίηση 600.000 παρανόμων μετανα­στών. H ίδια η Ισπανία πρωτοστατεί σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για λήψη αυστηρό­τατων μέτρων για τον αποτελεσματικό έλεγ­χο της λαθρομετανάστευσης.

--H Ιταλική Κυβέρνηση υιοθέτησε επίσης αυστηρότατα μέτρα και υπέγραψε με τη Λι­βύη συμφωνία επανεισδοχής των λαθρομε­ταναστών που έρχονται προς την Ιταλία από τις Λιβυκές ακτές.

--H Ολλανδία και η Δανία, χώρες στο πα­ρελθόν της λεγόμενης «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», έχουν κάνει στροφή 180 μοι­ρών, ιδίως σε ό,τι αφορά τη μουσουλμανική μετανάστευση.

--Η Γαλλία πήρε, επί της Προεδρίας της, την πρωτοβουλία για την υπογραφή Ευρω­παϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση, με στόχο το συντονισμό των Ευρωπαϊκών πο­λιτικών. Πρώτο άρθρο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση είναι η ανάληψη απ' όλες τις χώρες-μέλη της υποχρέωσης να μη προχωρήσουν σε μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομετα­ναστών.

Στην Ελλάδα, το περιβόητο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ), που λειτουργεί άτυπα ως όργανο κυβερνητικής πολιτικής, έχει μέχρι τώρα ως γραμμή και στόχο όχι την ανακοπή της λαθρομετα­νάστευσης και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών, αλλά την «ένταξή» τους στην ελληνική κοινω­νία. Προσπαθεί, μάλιστα, στο πνεύμα αυτό, χρησιμοποιώντας το κύρος του κράτους, να εμπλέξει στην πολιτική του και να καταστή­σει συνένοχες κοινωνικές οργανώσεις και θεσμούς, περιλαμβανομένης της Εκκλη­σίας, και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.(Σ.Σ:Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι αυτού του Ινστιτούτου;)

H Ελλάδα και τα ανθρωπιστικά και οικουμενικά ιδεώδη, που εκπροσωπεί διαχρονικά, είναι παρακαταθήκη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Δεν είναι όμως άλλοθι και πρόσχημα για όσους θέλουν να πλήξουν, για τους δικούς τους λόγους και συμφέροντα, το ελληνικό εθνικό κράτος.

H αφύπνιση και κινητοποίηση της Κοινής Γνώμης, με αρχή τις υποβαθμισμένες γειτο­νιές της Αθήνας, και ο φόβος των εκλογι­κών συνεπειών μετά τις Ευρωεκλογές επέβαλαν στους πολιτικούς και τα ΜΜΕ το σπάσιμο της σιωπής γύρω από το μεγάλο αυτό εθνικό ζήτημα. Δεν μπορούμε, όμως, να εμπιστευθούμε πλέον την ανούσια ρητο­ρική αυτών που δημιούργησαν τόσα χρόνια με τη στάση τους το πρόβλημα.

Είναι η ώρα, ο ίδιος ο λαός, οι απλοί πολίτες να πάρουν την υπό­θεση στα χέρια τους. Το πρώτο βή­μα έχει γίνει ήδη και ήταν αποτελε­σματικό. Είμαστε σε θέση, απ' αυ­τή τη στήλη, να αναγγείλουμε πρώ­τοι από τον Τύπο ότι ήδη βρίσκε­ται σε εξέλιξη πρωτοβουλία πο­λιτών σε Ελλάδα και Ομογέ­νεια για τη δημιουργία «Πανελ­λήνιας Επιτροπής Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης».
H Επιτροπή είναι υπερκομματική και έχει συγκεντρώσει ήδη αξιόλογο αριθμό πολιτών όλων των πολιτικο-ιδεολογικών αποχρώσε­ων. H διακήρυξη της που θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα, είναι στο πνεύμα των προ­βληματισμών που αναπτύξαμε παραπάνω.
«Μακεδόνικο»: Το «Σχέδιο Νίμιτς», ένα σχέδιο εθνικής αυτοκτονίας!

Στο μέτωπο του «Μακεδονικού», μετά τη νέα επίσκεψη Νίμιτς, επιχειρείται να υφαρπαχθεί η συγκατάθεση του ελληνισμού σε μία «λύση»... Εθνικής Αυτοκτονίας, ανάλο­γης εκείνης που προέβλεπε για την Κύπρο το ανθελληνικό «Σχέδιο Ανάν»! Κι αυτό, την ώρα που στο κρατίδιο των Σκοπίων οι εξελί­ξεις επιβεβαιώνουν την πρόβλεψη ότι «το τέλος των Σκοπίων θα είναι η διάλυση και γι' αυτό δεν πρέπει να βιαστούμε να παραδώσουμε το όνομα»!
Πράγματι, αφού προηγήθηκε η αλβανο-σκοπιανή σύρραξη του 2001, τώρα, οκτώ χρόνια μετά τη Συμφωνία της Αχρίδας και ενώ ανακηρύχθηκε η «Ανεξαρτησία» του Κοσόβου, κύκλοι των Αλβανών των Σκο­πίων και το ίδιο το Δημοκρατικό Αλβανι­κό Κόμμα DPA, απειλούν, στην ουσία, με εδαφικό διαχωρισμό των αλβανικών περιοχών, είτε εμμέσως με μορφή
Ομο­σπονδίας ή Καντονιών, είτε ...αναγκαστικά με δημιουργία της επαπειλούμενης «Δημο­κρατίας της Ιλλυρίδας», όπως αποκα­λούν το αλβανικό κομμάτι των Σκοπίων! (βλ. Ανακοίνωση Τύπου Επιτροπής Μακε­δόνικου Αγώνα, http://www.noiazomai.net/ilirida.html).
Ειδικότερα, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας Vecernje Nouosti του Βελιγραδίου (09/07/2009), ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Αλβανικού Δημοκρατι­κού Κόμματος, Μεντούχ Τάτσι προειδο­ποίησε την Κυβέρνηση των Σκοπίων ότι εί­ναι απαραίτητη νέα συμφωνία συνύπαρξης των δυο λαών στα Σκόπια, εφ' όσον η Κυ­βέρνηση θέλει να αποφευχθεί ο διαμελισμός της χώρας!

Οι απόψεις Τάτσι, έχουν πλατιά απήχηση στον αλβανικό πληθυσμό των Σκοπίων, που αποτελεί σχεδόν το 30% του συνολικού πληθυσμού και μάλιστα σχηματίστηκε ήδη κίνημα διαμελισμού, αυτονό­μησης ή ανεξαρτητοποίησης των Αλβανών του κρατιδίου, με την επωνυμία
«Κίνημα Ιλλυρίδας»!

Όπως παρατηρεί η Παγκό­σμια Επιτροπή Μακεδόνικου Αγώνα, «η νέα Πρόταση Νίμιτς είναι εκτός πλαισίου της Ενδιαμέσου Συμφωνίας» και η αποδοχή της θα είναι κατα­στροφική για τους εξής βασι­κούς λόγους:

"1) Μας απαγορεύει την κρατι­κή χρήση των ονομάτων μας "Μακεδονία" και "Μακεδονικός" σκέτα! Μας απαγορεύουν να χρησιμοποιούμε το όνομά μας μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!

2) Μας ζητά να αναγνωρίσουμε στα Σκό­πια ότι θα ονομάζονται ρητά "Δημο­κρατία Μακεδονίας" στο Σύνταγμά τους και να νομιμοποιήσουμε όλες τις διμερείς αναγνωρίσεις Αμερικανών και άλλων, που έχουν γίνει μέ­χρι τώρα ή θα γίνουν στο μέλλον!

4) Μας ζητά να αναγνωρίσουμε χρήση του ονόματος "Μακεδονία-Μακεδόνικος" σε επιχειρήσεις, προϊ­όντα, υπηρεσίες, Τράπεζες, Μ Μ Ε, τουριστικές εγκαταστάσεις και αθλητικές ομάδες των Σκοπίων!

5) Μας ζητά να αναγνωρίσουμε εμείς οι Έλληνες τα Σκόπια με σύνθετη μακεδονική ονομασία, που θα εμπεριέχει εκβιαστικά τον ελληνικό όρο "Μακεδονία"!

6) Μας ζητά να χρησιμοποιείται μόνο για τον ΟΗΕ και διεθνείς οργανισμούς (NATO, ΕΕ) ως επίσημο όνομα, ένα από πέντε προ­ταθέντα σύνθετα μακεδονικά ονόματα/μοντέ­λα με ρητή σημείωση ότι θα αναφέρονται και θα αναγράφονται και εν συντομία! Δηλαδή δεν θα γράφεται στις πινακίδες ή έγγραφα π.χ. Democratic Republic of Macedonia αλ­λά D.R. Macedonia! Ώστε να μένει και να κυριαρχεί το "Μακεδονία "!

7) Μας ζητά να αποδεχθούμε αμοιβαία, σκοπιανές παρεμβάσεις στην ύλη και το πε­ριεχόμενο των ελληνικών σχολικών βι­βλίων!


Μας ζητά να θάψουμε απαγορευτικά κά­θε λόγο για "Ελληνική Μειονότητα των Σκο­πίων" που πλησιάζει τα 300.000 άτομα (ελ­ληνόφωνους, σλαβόφωνους, βλαχόφωνους) και ζει σε καθεστώς καταπίεσης και τρόμου, χωρίς να έχει δικαίωμα σε γλώσσα, εθνότητα και ατομικό έστω αυτοπροσδιορισμό!".


Η κλιμακούμενη επιθετικότητα της Άγκυρας

H Άγκυρα δείχνει αυτό τον καιρό έτοιμη για όλα. Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβάσεις και παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου, την ίδια ώρα που στοχοποιεί η ίδια το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Στόχος της Τουρκίας είναι να ταπεινώσει την ελληνική διπλωματία και να την οδηγήσει σε διάλογο για «επιδιαιτησία και συνδιαχείριση στο Αιγαίο», παράλληλα με το Κυπριακό. Αν η Ελλάδα υποχωρή­σει, τότε θα καταργηθεί το σημερινό στάτους κβο και θα αναλάβει η Αγκυρα την επι­τήρηση περιοχών του Ανατολικού Αιγαίου με την υποστήριξη του NATO...

Η ένταση με την οποία γίνονται καθημε­ρινά οι υπερπτήσεις της τουρκικής πολεμι­κής αεροπορίας πάνω από κατοικημένα νη­σιά, χωρίς την ανάλογη απάντηση από την αλλοπρόσαλλη αμυντική και εξωτερική πο­λιτική μας, προοιωνίζει πολύ χειρότερες των Ιμίων καταστάσεις για τους επόμενους μήνες. H πιθανότητα μιας σύγκρουσης στο Αιγαίο αυξάνει μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, όσο και αν οι Τούρκοι συνήθισαν να παίρνουν, εύκολα, «με το σπαθί στη θή­κη», ό,τι θέλουν τα τελευταία 35 χρόνια, χά­ρη στην υποχωρητικότητα της δικής μας ηγεσίας και στο δόγμα τού «δεν διεκδικού­με τίποτα».

Στα πλαίσια των σχεδιασμών, της κυβέρ­νησης Ομπάμα στη Μέση Ανατολή και του φιλοτουρκικού προσανατολισμού αυτής της πολιτικής, οι Αμερικανοί παρέδωσαν, όπως αποκάλυψε το Βήμα (11/07/2009), άκρως απόρρητο δισέλιδο non paper στην ελ­ληνική πλευρά. To non paper της Ουάσι­γκτον φαίνεται να ενθαρρύνει τη διαμόρφω­ση «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο και την αναθεώρηση της ελληνικής κυ­ριαρχίας επί του Αρχιπελάγους.
Ανάλογο επικίνδυνο σκηνικό στήνεται από αγγλοαμερικανικό «λόμπι» και Αττίλα στην Κύπρο, σύμφωνα με τον καλό γνώστη του Κυπριακού, δημοσιογράφο και φίλο Δη­μήτρη Κωνσταντακόπουλο. Οι πληροφορίες του από πολύ αξιόπιστες πηγές, μιλούν για τρία εναλλακτικά σενάρια που έχουν προε­τοιμαστεί για το φθινόπωρο:

"1) Υιοθέτηση παραλλαγής του σχεδίου Ανάν, επίλυση ελληνοτουρκικών, ταχεία ένταξη Τουρκίας πριν από τις μεγάλες ευρω­παϊκές χρηματοδοτικές αποφάσεις (2013).

2) Προσωρινή συμφωνία τον Οκτώβριο που Θα "κλειδώσει" τις ελληνικές υποχωρή­σεις, απαλάσσοντας την τουρκική ενταξιακή πορεία.

3) Άνοιγμα τουρκικών αεροδρομίων -λι­μανιών, αφού, όπως ορθώς υπογράμμισε, επικαλούμενος την Ταϊβάν, ο Εγκεμέν Μπαγκίς, εμπόριο δεν σημαίνει αναγνώρι­ση. Τι θα κάνουν τότε Λευκωσία και Αθήνα, που, κατά τρόπο εξευτελιστικό για τις ίδιες, δεν ζήτησαν αναγνώριση της Κύπρου πριν αρχίσουν διαπραγματεύσεις, όπως ζητούσε όχι ο Πρωθυπουργός της Κύπρου ή της Ελλάδας, αλλά της Γαλλίας, από το 2005; "!

Αν ηττηθούμε διπλωματικά και στο ζήτη­μα αυτό και αποδεχθούμε όποια απαράδε­κτη "λύση", που δεν θα είναι βιώσιμη (αυτό που αποφύγαμε στο Κυπριακό με την άρνη­ση του πρώην προέδρου της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο στο Σχέδιο Ανάν, το 2004), τότε η Κύπρος θα καταστεί άλλος ένας πα­ράγοντας ομηρίας της Ελλάδας στη γεω-στρατηγική της Αγκυρας. [Πηγή: http://konstantakopoulos.blogspot.com].

Η Κύπρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή «μεταξύ της Σκύλλας, κάποιας παραλ­λαγής τον σχεδίου Ανάν, ...και της Χά­ρυβδης, της νομιμοποίησης των πραγ­μάτων όπως έχουν τώρα », όπως έχει επι­σημάνει ο πρέσβης Θέμος Στοφορόπουλος, με ορατή πλέον την απειλή να εγκαταλει­φθεί ο Κυπριακός Ελληνισμός στο έλεος της Τουρκίας. («Το Κυπριακό Όμηρος του ρεαλισμού», http://www.vimadiplomaton.gr/dimosiefseis/diplomatia/to-kupriako-omiros-tou-realismou.html).

Και δεν φτάνουν αυτά τα μέτωπα: Στον Έβρο, η Τουρκία αρχίζει να αποκτά πλεο­νέκτημα με την προώθηση νέων αρμάτων μάχης, αυτοκινούμενων πυροβόλων και, το χειρότερο, γεφυροφόρων αρμάτων τύπου Leguan, με τα οποία μπορεί να επιχειρήσει ταχεία διάβαση του ποταμού (Εβρου) σε τέσσερα σημεία (Το Βήμα, 03/07/2009).
Το Ισλάμ και ο μετασχηματισμός της τουρκικής κοινωνίας


Πίσω από την κλιμακούμενη ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες της Αγκυρας, δεν βρίσκεται μόνο η εντυπωσιακή πολιτική μηχανή του ΑΚΡ του Ερντογάν, αλλά επίσης ένα μυστι­κό ισλαμικό τάγμα που καθοδηγείται από τον μυστηριώδη Χότζα Εφέντη (Μέγα Διδάσκαλο) Φετουλάχ Γκιουλέν.
Το Τρίτο Μάτι έχει εδώ και χρόνια μιλήσει πρώτο γι' αυτή την "κρυφή" παράμετρο της τουρκικής πολιτικής που σήμερα αρχίζει και γίνεται είδηση στον ελληνικό Τύπο...

H σέκτα αυτή συχνά παρουσιάζεται ως ο υπερασπιστής της ανεκτικότητας και του διαλόγου αλλά εργάζεται για εντελώς αντί­θετους σκοπούς. Σήμερα, ο Γκιουλέν και οι υποστηρικτές του (οι Φετουλαχιστές ή οι Φετουλατζήδες) όχι μόνο επιδιώκουν να έχουν όλο και μεγαλύτερη επιρροή στην τουρκική κυβέρνηση αλλά και να γίνουν οι ίδιοι κυβέρνηση.


Σύμφωνα με το δόγμα του Γκιουλέν, η Τουρκία πρέπει να ξεφύγει από τον «κοσμι­κό» της χαρακτήρα για να αποκτήσει ξανά την ηγετική της θέση στα Βαλκάνια και τον Καύκασο. Αυτό σημαίνει ότι κράτος και θρησκεία θα ξαναγίνουν ένας και μο­ναδικός πόλος και απόλυτος θεσμός όπως και στην οθωμανική εποχή.
Το Ισλάμ το οποίο πρεσβεύει ο Γκιουλέν δεν είναι το επίσημο θρησκευτικό δόγμα που γνωρίζουμε ούτε, ίσως, η κλασική εκ­δοχή της ισλαμικής «ούμα» αλλά ένα κρά­μα κορανίου - παντουρκισμού και νεο-εποχίτικης μεταφυσικής αλά Γκιου­λέν. Αποσπάσματα από την σουφιστική γραμματεία μεγάλων στοχαστών, όπως ο Τζελαλεντίν Ρούμι, κοσμούν το προπαγαν­διστικό υλικό του Φετουλάχ Γκιουλέν.
Το έγκυρο διεθνές περιοδικό Jane's ισχυ­ρίζεται ότι το τάγμα του Φετουλάχ Γκιουλέν είναι η Τρίτη εξουσία σήμερα στην Τουρκία μετά την κυβέρνηση και τις ένοπλες δυνάμεις. Ο Φετουλάχ Γκιουλέν θε­ωρείται, επίσης, ο «σκιώδης» αρχηγός της τουρκικής αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών αφού οι οπαδοί του έχουν "ει­σβάλει" στην αστυνομία και έχουν αποκτή­σει σημαντική επιρροή. Σύμφωνα με τον Nurettin Veren, που ήταν δεξί χέρι του Γκιουλέν επί 35 χρόνια, «Υπάρχουν ιμάμηδες διευθυντές ασφαλείας, ιμάμηδες που φορούν τις αστυνομικές στολές. Πολλοί αστυνομικοί διευθυντές παίρνουν εντολές από ιμάμηδες». (Kanalturk, 03/07/2006).

Το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις τηλεφω­νικές υποκλοπές την άνοιξη του 2008 ξεμπρόστιασε επίσης τη διείσδυση του Γκιουλέν στις πιο σημαντικές μονάδες των δυνά­μεων ασφαλείας της Τουρκίας. Ο επικεφαλής της μονάδας υποκλοπών είναι ένας οπαδός του Γκιουλέν, που διορίστηκε από τον Ερντογάν τον Αύγουστο του 2005. Πολλοί Τούρκοι δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι η ελεγχόμενη από τους φετουλαχιστές αστυνομία υποκλέ-πτει τα τηλεφωνήματά τους, σύμφωνα με δη­μοσιεύματα του τουρκικού τύπου. H ισλαμοποίηση στο εσωτερικό της αστυνομίας φάνη­κε και στην αστυνομική βιαιότητα κατά των κεμαλικών που διαδήλωναν εναντίον του κυ­βερνητικού κόμματος ΑΚΡ.
Επίσης, ενώ ο στρατός της Τουρκίας φέ­ρεται ως εγγυητής του Συντάγματός της, ο Veren ισχυρίζεται ότι οι φετουλαχιστές έχουν επίσης εδραιωθεί στον στρατό.
(Middle East Quarterly, Χειμώνας 2009).

Αντίθετα προς την επικρατούσα εντύπω­ση στη Δύση -ότι η σύγκρουση είναι μεταξύ των θρησκευόμενων μουσουλμάνων και των «αντίθρησκων, κοσμικών Κεμαλι-στών»- το γεγονός είναι όχι η πλειοψη­φία των Τούρκων, ακόμα και των «κοσμικών», είναι παραδοσιακοί και ευσε­βείς μουσουλμάνοι. Αλλωστε, οι ηγέτες του ΑΚΡ, συμπεριλαμβανομένων και των Ερντογάν και Γκιουλ, έχουν επανειλημμένα εκφράσει την αντίθεσή τους στο «κλείσιμο του Ισλάμ μέσα στο τζαμί», ζητώντας να εί­ναι ελεύθερο παντού ως τρόπος ζωής.

Σήμερα, στην Τουρκία λειτουργούν πάνω από 85.000 τζαμιά, ένα για κάθε 350 κατοίκους, τον υψηλότερο αριθμό κατά κεφα­λήν στον κόσμο (ενώ διαθέτει ένα νοσοκο­μείο ανά 60.000 κατοίκους) και υπάρχουν 90.000 ιμάμηδες, περισσότεροι από τους για­τρούς ή τους δασκάλους. Έχει χιλιάδες σχο­λεία Ιμάμ-Χατίπ, που είναι κάτι ανάλογο των μεντρεσέδων, και επιπλέον τέσσερις χιλιάδες περίπου κρατικές σχολές μελέτης του Κορα­νίου, χωρίς να υπολογίζουμε τις μη κρατι­κές, που μπορεί να είναι δεκαπλάσιες.

Το ποσοστό συμμετοχής στην προσευχή της Παρασκευής στα τζαμιά της Τουρκίας υπερβαίνει αυτό του Ιράν και το μάθημα των θρησκευτικών όπου διδάσκεται το Σουννιτικό Ισλάμ είναι υποχρεωτικό στα δημόσια σχολεία, παρά τις επίσημες απο­φάσεις περί του αντιθέτου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ECHR) και του τουρκικού ανωτάτου δικα­στηρίου (Danistay).

Τόσο ο πρωθυπουργός Ερντογάν όσο και ο επικεφαλής του Διευθυντηρίου Αλί Μπαρντάκογλου έχουν ασκήσει κριτική κατά των αποφάσεων γιατί σ' αυτές δεν ζητήθηκε η συμβουλή των λογίων του Ισλάμ. (Τα πα­ραπάνω στοιχεία είναι από τη μεσογει­ακή πολιτική επιθεώρηση Middle East Quarterly, Χειμώνας 2009).
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία και οι ανταλλαγές κατηγοριών περί «συνωμο­σιών» από τα αντιμαχόμενα μέρη έχουν αποδυναμώσει τους άλλοτε κραταιούς θε­σμούς της γείτονος χώρας και κάνουν ακό­μα πιο επικίνδυνο το ισλαμικό τάγμα του Γκιουλέν. Η ίδια η διδασκαλία και τα κηρύγ­ματά του είναι ενδεικτικά αυτής της διαπί­στωσης.
Το 1999, η τουρκική τηλεόραση μετέδωσε βίντεο με τον Γκιουλέν να κηρύττει σε ένα πλήθος οπαδών του το όραμα του για μία ισλαμική Τουρκία στην οποία θα ισχύει ηΣαρία (ο ισλαμικός νόμος) καθώς και τι μέ­θοδοι πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη του στόχου αυτού. Στα κηρύγματα του έλεγε: «Πρέπει να κινηθείτε μέσα στις αρτηρίες του συστήματος χωρίς να αντιληφθεί κανείς την ύπαρξή σας μέ­χρι να πάρετε τον έλεγχο όλων των κέ­ντρων εξουσίας ...μέχρι οι συνθήκες να γίνουν ώριμες, οι οπαδοί μας πρέπει να συνεχίσουν έτσι... Ή φιλοσοφία μας εί­ναι, με την υπομονή μιας αράχνης, να εξυφαίνουμε τον ιστό μας και να περι­μένουμε τους ανθρώπους να πιαστούν σ' αυτόν και μετά τους διδάσκουμε»...


Η Ελλάδα μπροστά στις νέες προκλήσεις

H Ελλάδα παραδοσιακά είχε καλές σχέσεις με τις μουσουλμανικές χώρες και ο ελλη­νικός λαός ουδέποτε ταύτισε το Ισλάμ με τον εξ ανατολών τουρκικό κίνδυνο.
Το ζήτημα, όμως, της αντιμετώπισης της κλιμακούμενης τουρκικής απειλής είναι άμεσης προτεραιότητας για την εθνική μας επιβίωση και το ίδιο συμβαίνει με τη, δια της τουρκικής, εμπλοκής διακίνηση χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομετανα­στών στη χώρα μας.
Ο ελληνισμός σύσσωμος σε Ελλάδα και Κύπρο, κυβερνώντες και λαός, τάχθηκαν σε όλες τις φάσεις του μεσανατολικού αλληλέγγυοι με τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων και όλου του αραβικού έθνους. H Ελλάδα υπήρξε για χρόνια γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ο.Α.Π. (Οργάνωσης για την Απελευθέ­ρωση της Παλαιστίνης), την οποία είχε ανα­γνωρίσει ως νόμιμο εκφραστή του παλαιστι­νιακού έθνους πολύ πριν αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ.


Σήμερα, τα εθνικοαπελευθερωτικά κινή­ματα των Αράβων έχουν σαρωθεί από τον φονταμενταλιστικό ισλαμισμό. Οι δε Χα­μάς(Σ.Α:Το τελευταίο καιρό βγήκε στην δημοσιότητα οτι η οργάνωση αυτή υποστηρίχθηκε απο το Ισραήλ με σκοπό την μείωση της επιρροής του κινήματος "Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης), Χεζμπολλάχ και Αλ-Κάιντα(Σ.Α:ο υπαρχηγός της είναι εβραϊκής καταγωγής), που εκφράζουν ένα μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό χωρών φιλικών άλλοτε προς την Ελλάδα, στρέφουν τώρα τα φιλικά τους αισθήματα προς την Τουρκία του Ερντογάν.

(Σ.ΑΣε αυτό το σημείο να θυμίσουμε την ρήση του Λένιν:
"Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς")

Ο νεο-οθωμανισμός, όπως πλασσάρεται από τους Γκιουλέν, Νταβούτογλου και Ερντογάν, είναι ένα ιδεολόγημα μεταλλαγ­μένου ισλαμισμού που βασικό στόχο έχει να ξεπεράσει τα στενά όρια του κεμαλικού εθνικισμού και να τοποθετήσει ξανά την Τουρκία στον ρόλο μιας περιφερειακής αυτοκρατορίας με την παρηκμασμένη -δημογραφικά, πολιτικά και πνευματικά-Ελλάδα στην τουρκική σφαίρα επιρροής.

Δυστυχώς, στην Ελλάδα μέχρι σήμερα ού­τε στα αρμόδια υπουργεία, πολιτικά κόμμα­τα και γεωπολιτικά ινστιτούτα, ούτε και στους διανοούμενους και τα Μέσα Ενημέ­ρωσης είχε γίνει αντιληπτή αυτή η τουρκική απειλή.


Και το χειρότερο, υπάρχουν πολ­λοί θιασώτες του νεο-οθωμανισμου και του «ένδοξου ραγιαδισμού» στη χώρα μας, όπως φάνηκε και με το ζήτημα της αναθεώρησης των βιβλίων σχολικής ιστο­ρίας αλλά και με τη συνεχιζόμενη φιλοτουρ­κική προσέγγιση, άνευ εθνικών κριτηρίων, της κομματικής και διπλωματικής νομεν­κλατούρας.

H πρώτη εμφάνιση του δόγματος αυτού μπορεί να ανιχνευθεί στη λαϊκίστικη πολιτι­κή του Τουργκούτ Οζάλ περί «στρατηγικού βάθους» στα πλαίσια του παντουρκισμού. H σημερινή, όμως, τακτική του Νταβούτο­γλου είναι πολύ πιο πονηρή και επικίνδυνη (δασκαλεμένος καλά από τον «γκουρού» Φετουλάχ Γκιουλέν) γιατί κατανοεί ότι το «στρατηγικό βάθος» προϋποθέτει «γεω­γραφικό» και «ιστορικό βάθος», (βλ. 1. Μάζης, H Γεωπολιτική της Τουρκίας στον 21ο αιώνα, «Γεωπολιτικές Αναλύσεις», τό­μος 1, εκδ. Περισκόπιο 2009).

Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια, οποιαδήπο­τε διακήρυξη του νέου Τούρκου υπουργού Εξωτερικών ή του Ερντο­γάν για «μηδενικά προβλήματα» με τους γείτονες, για βυζαντινή κληρονο­μιά της Τουρκίας («Αυτή η γη είναι των Τούρκων και σ' αυτήν έζησαν Βυ­ζαντινοί», Μιλίέτ, 26/06/2009), ή περί αναβίωσης των εξισλαμισμένων μειο­νοτήτων πρέπει να αντιμετωπίζεται με απόλυτη καχυποψία και σθεναρή αντί­σταση γιατί εντάσσεται μέσα στα πλαί­σια αυτής της σαφώς ανθελληνικής στρατηγικής.

Δεν είναι μπουνταλάδες οι Τούρκοι και ας μην τους υποτιμούμε. Έχουν μεγαλύτε­ρη αίσθηση του αυτοκρατορικού πα­ρελθόντος από εμάς, αφ' ενός γιατί η οθωμανική αυτοκρατορία δεν έχει ούτε 100 χρόνια που καταλύθηκε, αφ' ετέρου γιατί εμείς έχουμε υποστεί επί πολλές δεκαετίες αντιβυζαντινή και «ευρωλιγουρικη» πλύση εγκεφάλου.

Προϋπόθεση οποιασδήποτε νεο-οθωμανικής «ανεκτικότητας» της Τουρκίας (που ξαφνικά ανακάλυψε τις γενοκτονίες των Νε­ότουρκων) είναι η κατάλυση της ανε­ξαρτησίας του νεοελληνικού έθνους-κράτους (η ακύρωση δηλ. του αποτελέσμα­τος του '21), ο απόλυτος έλεγχος του γεω­γραφικού δίπολου Κύπρου - Αιγαίου και η υποταγή μας στην τουρκική σφαίρα επιρ­ροής, όπως προέβλεψε το πόνημα του Stratfor, του αμερικανικού think-tank που συνδέεται με τη CIA (το παρουσιάσαμε ανα­λυτικά στο τεύχος 171).


Ένας πόλεμος λίγων ημερών στο Αιγαίο, που θα οδηγήσει σε αρνητικά για τον ελληνισμό τετελεσμένα και σε έναρξη «επιδιαιτησίας», η οποία θα επανεξετάσει εξαρχής τις διεθνείς συμφωνίες που καθο­ρίζουν το στάτους κβο του Αιγαίου, θα είναι ίσως το πρωταρχικότερο τρόπαιο για τον νεο-οθωμανισμό του Νταβούτογλου.
Και η ιδανικότερη ευκαιρία για να μεταφέ­ρει την πρωτεύουσα του στην Κωνσταντι­νούπολη (όπως προτίθεται) και να υποδε­χθεί εκεί τον «Μέγα Χότζα» Φετουλάχ Γκι­ουλέν, μέσα σε έναν «νεοβυζαντινό» θρίαμ­βο.
Ίσως άλλωστε ο «νεοβυζαντινισμός» να αποδειχθεί το «τελευταίο στάδιο» του νεο-οθωμανισμού, παραφρά­ζοντας τον Λένιν. Και το πρώτο, για εμάς, του... «νεο-ραγιαδισμού»...
Το άρθρο είναι του Λεωνίδα Αποσκίτη και έχει δημοσιευθεί σε παλαιότερο περιοδικό "Τρίτο Μάτι"...

Το πήραμε απο το "Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters