Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Τα Απόκρυφα Μυστικά των Αρχόντων (Archons) -video

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Οι Σκοτεινοί Άρχοντες δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι μια παλιά ιστορία που πηγαίνει πάρα πολύ παλιά στον χρόνο και, ίσως, πολύ πέρα από την ύπαρξή μας. Ωστόσο, φαίνεται πως η κυριαρχία τους φτάνει ή εξαπλώνεται ως σήμερα…
Ίσως, δεν είναι τυχαίο που οι Γνωστικοί έγραψαν γι’ αυτούς αλλά «κάποιοι» προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα πάντα, μαζί και αυτούς…
Μήπως γιατί είναι οι Άρχοντες είναι αυτοί που μαζεύουν την ψυχή μας μετά τον θάνατο;
Μήπως γιατί με αρχηγό τον Yaltabaoth και παρεούλα με τα Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνεςαλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα;
Έχει, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε μία ακόμα πτυχή για τους Άρχοντες, όπως μας την παρουσιάζει η vasoula2908 από το ομώνυμο κανάλι της στο youtube, λέγοντας:
Οι «άρχοντες» που πραγματεύτηκα (πολύ περιληπτικά) εδώ, κάνουν τους γήινους, πέτσινους, ενσαρκωμένους άρχοντες, τους επικυρίαρχους εξουσιαστές στον πλανήτη δηλαδή, να μοιάζουν με παιδάκια του νηπιαγωγείου…
 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/11/archons-video.html?

ΑΡΧΟΝΤΕΣ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, γιατί ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ


Γράφει ο Σπύρος Μακρης

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά; Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά. Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν…


Όταν, το 1945, ο Γάλλος λόγιος Jean Doresse εντόπισε στην Αίγυπτο σπάνια Γνωστικά κείμενα, γνωστά ως Χειρόγραφα Ναγκ Χαμαντί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 1600 χρόνια ή και περισσότερο, θα μπορούσε να διασταυρωθεί μόλις δύο χρόνια αργότερα, στην περίπτωση του Rosswell…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Το υλικό του Nag Hammadi, που αν και είναι γραμμένο στα κοπτικά πιθανότατα αποτελεί μεταφράσεις από αρχαιότερα ελληνικά κείμενα, περιέχει αναφορές από εμπειρίες μυημένων οραματιστών.

Συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις από πρώτο χέρι με ανόργανα όντα που ονομάζονται Άρχοντες (Archons). Σύμφωνα με την Γνωστική Διδασκαλία, οι οντότητες αυτές προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος, πολύ πριν σχηματιστεί η Γη.

Οι Άρχοντες ζουν και κατοικούν στο ηλιακό σύστημα, στο «διάστημα του εξωγήινου βασιλείου», χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εισβάλλουν στη Γη.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η Γνωστική αντίληψη συμφωνεί πολύ στενά με την άποψη του Jacques Vallee, ο οποίος υποστηρίζει ότι εξωγήινοι και cyborgs πιθανότατα ανήκουν στο τοπικό πλανητικό σύστημα. Ο Vallee, επιπλέον, στο βιβλίο του «Αγγελιοφόροι της Απάτης» προτείνει ότι το «αίνιγμα» των UFO δεν είναι παρά ένα «σύστημα πνευματικού ελέγχου», ένα φαινόμενο που «συμπεριφέρεται σαν μια διαδικασία προετοιμασίας» για κάτι…

Οι Γνωστικοί έγραψαν ότι οι Άρχοντες μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας με υποσυνείδητες τεχνικές. Κύρια τακτική τους είναι να προκαλούν ψυχικά σφάλματα (να στέλνουν «πνευματικούς ιούς», δηλαδή κάτι σαν να «φυτεύουν» ψευδείς ιδεολογίες, κυρίως θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες είναι αρπακτικά, σε αντίθεση με ένα ευρύ φάσμα μη ανθρώπινων όντων και όντων από άλλες διαστάσεις -που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς-, όντα που όμως είναι καλοπροαίρετα ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.

Περιγραφές για την φυσιογνωμία των Αρχόντων θα βρείτε σε πολλούς Γνωστικούς κώδικες. Δύο τύποι προσδιορίζονται με αρκετή σαφήνεια: α) το νεογνό ή εμβρυϊκός τύπος, και β) ο δρακονιακός ή ερπετεοειδής τύπος. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Greys (Γκρίζοι) και Reptilians (Ερπετοειδή).

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψάχνοντας το υλικό των Γνωστικών, είναι αρκετά σοκαριστικό να ανακαλύπτει κανείς ότι οι αρχαίοι μάντεις εντόπιζαν και διερευνούσαν το πρόβλημα των ξένων εισβολέων κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα, αλλά και σίγουρα πολύ πριν…

Αυτό που εκπλήσσει σχετικά με την Γνωστική θεωρία της Αρχόντων δεν είναι το κοσμολογικό υπόβαθρο (που εξηγεί την προέλευση αυτών των οντοτήτων και την εμπλοκή τους με την ανθρωπότητα). Είναι η ιδιαιτερότητα της πληροφορίας του πως λειτουργούν και του τι θέλουν οι Άρχοντες από εμάς…

Οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μας ζηλεύουν και τρέφονται με το φόβο μας. Πάνω απ ‘όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τη διεκδίκηση του εξελισσόμενου «εσωτερικού φωτός», το φωτεινό δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όσοι άνθρωποι ή λαοί έχουν εκ γενετής ή καταγωγής ή ακόμα και καταβολής στοιχεία «φωτός» μέσα τους, τότε αυτομάτως είναι και ο Νο 1 εχθρός των Αρχόντων. Πόσο μάλλον όταν εμείς, σαν Έλληνες, έχουμε επουράνια καταγωγή από Όντα του Φωτός, ο Προμηθέας έφερε επιπλέον Φως μέσα μας, ζούμε σε έναν τόπο που ονομάζεται Ελ-λας (=Φως-Λάας = Λαός του Φωτός) ο οποίος σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δέχεται την Φωτεινή Ενέργεια του Ήλιου Σείριου ! ! !

Αυτοί οι Άρχοντες έχουν πραγματικά φρικάρει μαζί μας! Ο Πόλεμος ανάμεσά μας είναι αιώνιος και κάθε φορά που οι περίοδοι στρέφονται υπέρ μας, γίνεται εντονότερος προκειμένου να μας εμποδίσουν να διεκδικήσουμε ή να μην χάσουμε αυτό που μας ανήκει… το Φως.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΡΙΞ

Κανείς, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι γνωστικές διδασκαλίες σχετικά με τους Άρχοντες, ή ό,τι απέμειναν από αυτές, έχουν όλες τις απαντήσεις σχετικά με τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους. Αλλά, ένα πράγμα είναι σαφές: παρουσιάζουν μια συνεκτική και ολοκληρωμένη ανάλυση των εξωγήινων εισβολέων, καθώς και ειδικές πρακτικές για να αντισταθούμε. Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι πολύ πιο πλήρη και εξελιγμένα από οποιαδήποτε άλλη θεωρία που έχει τεθεί υπό συζήτηση, ως σήμερα.

Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν τα πραγματικά γεγονότα της προϊστορίας καθώς και τις μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας γίγνεσθαι, αλλά μπορούν να προσποιηθούν μία ψεύτο-παρέμβαση. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχυση της ανθρωπότητας στη σύγχρονη εποχή, μια φαλκιδευμένη παρέμβαση θα φαινόταν τόσο καλή όσο και η πραγματική. Αυτό χαρακτηρίζει την τακτική Αρχόντων: να μας οδηγούν να φανταστούμε αλλά και να πιστεύουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δηλαδή να δεχτούμε μία προσομοίωση, μία εικονική πραγματικότητα, ένα matrix ως αληθινά.

Με αυτό τον τρόπο της εξαπάτησης, μας λένε οι Γνωστικοί, μπορούν οι Άρχοντες, τα Ερπετοειδή και οι Γκρίζοι να καταφέρουν και να αποκλίνουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης που προβλέπεται.

ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟ ΦΩΣ

Οι Γνωστικοί δίνουν μία μοναδική έμφαση στην Θεά Σοφία. Οι αρχαίοι μάντεις δίδαξαν ότι μέσα από μια ειδική σύνδεση με την Θεά -ή με την θηλυκή ενέργεια η οποία φαίνεται πως διεκδικεί την επιστροφή της– το είδος μας μπορεί να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο μέλλον για το ίδιο και τον πλανήτη Γη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι Έλληνες έχουμε απομείνει ενεργοί, με το φως να λάμπει μέσα μας, πρέπει να αφυπνίσουμε τους υπόλοιπους, να ανάψουμε το φως μέσα τους και να δουν, να αντιληφθούν, να κατανοήσουν…

diadrastika.com 

thesecretrealtruth
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/11/blog-post_209.html

Ο Τραμπ «ακυρώνει» την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα και «προσγειώνει ανώμαλα» το Μαξίμου


Διαφορετική διάσταση αποκτά η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.
Η νέα αυτή διάσταση δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, δεδομένου ότι ακυρώνει την ατζέντα και το αφήγημα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, το οποίο ήταν η πολυπόθητη για το Μαξίμου δήλωση στήριξης για το χρέος και γενικότερα την οικονομία, ως αντίβαρο απέναντι στις πιέσεις και αξιώσεις των δανειστών.
Του Αιμίλιου Περδικάρη
Τώρα, η συμβολική παρουσία του Ομπάμα μπροστά από τον βράχο της Ακρόπολης και το περιεχόμενο της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου στο λίκνο της Δημοκρατίας αναμένεται να συγκεντρώσει έτσι τα φώτα όλου του πλανήτη. Κάτι που αφορά ειδικότερα την Ευρώπη, η οποία παρακολουθεί μουδιασμένη τις εξελίξεις και οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις τρέμουν εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων σε Γερμανία και Γαλλία το 2017 για τους… δικούς τους Τραμπ.
Όλος ο κόσμος αναμένει, δηλαδή, πλέον τι θα πει ο Μπάρακ Ομπάμα για τις ΗΠΑ, τη Δημοκρατία, την εκλογή Τραμπ και όλο τον πλανήτη και τις τύχες του από την Αθήνα. Αναμένει κυρίως μια επιχείρηση από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ για ανάταση του ηθικού των πολιτών όλου του κόσμου, οι οποίοι στο πρόσωπο του Τραμπ βλέπουν έναν ηγέτη αναντίστοιχο του μεγέθους των ΗΠΑ, με απρόβλεπτες παρενέργειες και εξελίξεις στο διεθνές σκηνικό.
Στο Μαξίμου παρακολουθούν επίσης με προσοχή τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Τραμπ όχι μόνο στο ζήτημα του ελληνικού χρέους – που είναι προφανές πλέον ότι θα απουσιάζει από την ατζέντα του, τουλάχιστον με τη μορφή που το έθετε η κυβέρνηση Ομπάμα έως σήμερα – αλλά και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το State Department και τις ισορροπίες που θα διαμορφώσει με την εξωτερική του πολιτική στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, δεδομένης της επιθετικότητας που εκφράζει ανοιχτά πλέον ο Έρντογαν από την Άγκυρα.
Υπό αυτό το πρίσμα, αλλιώς σχεδίαζαν την επίσκεψη Ομπάμα στην κυβέρνηση και αλλιώς τούς προκύπτει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αναστάτωση προκαλούν τα… καμώματα του συγκυβερνήτη Καμμένου, ο οποίος – σε αντίθεση με τις διαρροές του Μαξίμου από χθες για στήριξη της Χίλαρι Κλίντον και σήμερα για επιφυλακτικότητα απέναντι στην εκλογή Τραμπ – έσπευσε να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και να αναδείξει το γεγονός ότι ανάμεσα στους συνεργάτες του βρίσκεται κάποιος… Παπαδόπουλος από την Ελλάδα.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/11/blog-post_95.html

ΤΤΙP υπάρχει ήδη στην Ελλάδα!

To ότι η Fraport πήρε 14 αεροδρόμια σε τιμή-ξεφτίλα το γνωρίζετε.

Το ότι εν μέρει μέτοχος της εταιρείας είναι το Γερμανικό κράτος το γνωρίζετε και αυτό. Το ότι θα κάνει μια γελοία επένδυση για τα 14 αεροδρόμια της τάξεως των 330 εκατομυρίων το έχετε ακούσει!

Το ότι η κυβέρνηση που δεν ήθελε να πουλήσει ούτε πετραδάκι, ψάχνει να βρει και άλλους επενδυτές το φαντάζεστε. Δεν ξέρω εάν ξέρετε τα ακόλουθα:
  • Η Fraport δεν είναι υποχρεωμένη να κρατήσει τους εργαζόμενους των αεροδρομίων από τη στιγμή που θα ανάλαβει την διοίκηση. (Σύντομα θα συμβεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.)
  • Η Fraport δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ φόρο για την αγορά των αεροδρομίων

Ακόμα πιο όμορφα: η Fraport ΔΕΝ θα πληρώσει φόρο για τα κτήρια του αεροδρομίου, το νερό, το ρεύμα και την συγκομιδή σκουπιδιών για τα επόμενα 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ) χρόνια!

Όλα αυτά τα αναλαμβάνει ο εκάστοτε Δήμος το κράτος δηλαδή, ο φορολογούμενος δηλαδή, τα
κορόιδα δηλαδή.

Δηλαδή εσείς!

Ακόμα:
  • Σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος τα έξοδα τα αναλαμβάνει το Ε****** "κράτος". Σε περίπτωση απόλυσης εργαζόμενου την αποζημίωση την πληρώνει ... μαντέψτε ποιος; Μα το Ε****** "κράτος" φυσικά.
  • Την απομάκρυνση παλιών αεροπλάνων από τα αεροδρόμια ή την συντήρηση αυτών ή το ρεισάϊκλινγκ αυτών ..... το αναλαμβάνει ποιος ; Μα το Ε****** "κράτος", βεβαίως, βεβαίως!
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται. Next stop παραλίες και φυσικός πλούτος της χώρας.

Ασχοληθείτε λίγο ακόμα με τις πατσαβούρες που πηδάει ο Κατρούγκαλος, μην σας ενοχλώ.

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου
το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/11/p.html

Υπερβορεία – Ο Μακρόβιος Λαός που ζει 14.000.000 χρόνια ! ! !


Οι Αργοναύτες έφθασαν εις τους ευδαίμονες Μακροβίους, οι οποίοι ζούσαν επί εκατομμύρια έτη, με συνεχή νεότητα και απόλυτη ευδαιμονία:

«Αλλά αφού ήλθε η έκτη φωτίζουσα τους ανθρώπους αυγή, φθάσαμε εις το εύπορο και πλούσιο έθνος των Μακρόβιων, οι οποίοι ζούν επί πολλούς ενιαυτούς, ήτοι δώδεκα χιλιάδες, αποτελουμένους από εκατονταετείς μήνες με πανσέληνο, όντες έξωθεν πάντων των κακών. Και αφού εκπληρώσουν το πεπρωμένο του βίου τους, με γλυκύ ύπνο λαμβάνουν το τέλος του θανάτου.

» Δεν τους ενδιαφέρουν λοιπόν ο βίος και τα έργα των ανθρώπων, καθώς ανάμεσα εις χλοερούς λειμώνες τρέφονται με γλυκιά τροφή, πίνοντες θείο ποτό, κάτω από θεία δροσιά και λαμπρύνοντες πάντες την αγαπητή συνομηλικία.Και πάντα έχουν εις τα πρόσωπά τους μειλίχια γαλήνη, και τα παιδιά και οι γονείς, επειδή γνωρίζουν εις τις φρένες και τον νου τους, να πράττουν τα δίκαια και να λέγουν τα συνετά» (Αργοναυτικά Ορφικών, 1111-1123).

Οι Μακρόβιοι είναι ο μυστηριώδης και μακάριος λαός των Υπερβορέων, εις τον οποίο πήγαινε συχνά ο Θεός Απόλλων και δια τούτο έχει και την προσωνυμία Υπερβόρεος.Δια την αιωνία και υπεράνθρωπη ευδαιμονία των Υπερβορέων αναφέρει πολύ παραστατικά και ο θείος ποιητής Πίνδαρος εις τον δέκατο Πυθιόνικό του:

29-30:«…Ούτε με πλοίο πηγαίνοντας, ούτε πεζός, μπορείς να εύρης την θαυμαστή οδό δια τον αγώνα (τόπο συγκεντρώσεως) των Υπερβορέων…».

41-46:«…Ούτε οι νόσοι, ούτε το ολέθριο γήρας, επικρατούν εις την ιερά γενεά. Ζούν χωρίς πόνους και μάχες, αποφεύγοντες την υπέρδικο Νέμεσιν. Κάποτε, με καρδιά πνέουσα θάρρος έφθασε εις τον όμιλο των μακαρίων ανδρών ο παίς της Δανάης (Περσεύς), καθώς τον οδηγούσε η Αθηνά…».

Επίσης, ο Πίνδαρος αναφέρει εις τον τρίτο Ολυμπιόνικό του ότι, και ο θείος Ηρακλής έφθασε εις την χώρα των Υπερβορέων, από όπου έφερε εις την Ολυμπία τον κότινο (αγριελιά) δια του οποίου στεφανώνονταν οι Ολυμπιονίκες:





14-17:«…Και θα βάλει πέριξ της κόμης του, τον στέφανο της γλαυκοχρώμου ελαίας, την οποία κάποτε έφερε από την σκιερά πηγή του Ίστρου ο Αμφιτρυωνιάδης (Ηρακλής), ως κάλλιστο μνήμα των Ολυμπίων άθλων, αφού έπεισε με λόγο τον θεράποντα του Απόλλωνος δήμο των Υπερβορέων…».

25-33:«…Και τότε ο θυμός του (θυμοειδής ψυχή) τον ώθησε να πορευθή εις την Ιστρία γή.Εκεί, τον δέχθηκε η ιπποδαμάστρια θυγατέρα της Λητούς, όταν αυτός ήλθε από τις ράχες και τους πολυστρόφους μυχούς της Αρκαδίας, τότε που εξαναγκασμένος από τον πατέρα του να εκτελέσε τις παραγγελίες του Ευρυσθέως, ήθελε να φέρη την χρυσοκέρατη θηλυκή έλαφο, την οποία κάποτε αφιέρωσε εις την Ορθωσία (Αρτέμιδα) η νύμφη Ταϋγέτη.Αναζητών αυτήν, είδε εκείνη την χθόνα όπισθεν των πνοών του ψυχρού Βορέα Σταθείς εκεί, θαύμαζε τα δένδρα και είχε τον γλυκύ πόθο, να τα φυτεύση εις το τέρμα του δωδεκαστρόφου δρόμου των ίππων…».

Ο Ηρακλής μετέβη πάλι εις την χώρα των Υπερβορέων δια να φέρη τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων, όπως μας πληροφορεί ο Απολλόδωρος (Βιβλιοθήκη, 5.11):

«Και αφού ετέλεσε τους άθλους εις οκτώ έτη και έναν μήνα, επειδή ο Ευρυσθεύς δεν δέχθηκε τους άθλους των βοσκημάτων του Αυγείου και της Λερναίας (ύδρας), του όρισε ως ενδέκατο άθλο, να φέρη τα χρυσά μήλα από τις Εσπερίδες.Αυτά δεν ήσαν εις την Λιβύη, όπως είπαν κάποιοι, αλλά επί του Άτλαντος εις τους Υπερβορέους…».

Πολύ σημαντικές πληροφορίες δια τους Υπερβορέους παρέχει και ο ιστορικός Διόδωρος ο Σικελιώτης, στηριζόμενος κυρίως εις τον φιλόσοφο Εκαταίο Αβδηρίτη, ο οποίος έζησε την εποχή των Διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέγραψε βιβλίο περί των Υπερβορέων:

«Εμείς δέ αφού θεωρήσαμε άξια συγγραφής τα προς την Αρκτική κείμενα μέρη της Ασίας, δεν νομίζουμε ότι, είναι άσχετο να αναφερθούμε εις τα μυθολογούμενα περί των Υπερβορέων.Από αυτούς λοιπόν που έχουν συγγράψει τις παλαιές μυθολογίες, ο Εκαταίος (ο Αβδηρίτης) και κάποιοι άλλοι λένε ότι, εις τους αντίπερα της Κελτικής τόπους κατά τον ωκεανό υπάρχει νησος όχι μικροτέρα της Σικελίας.Αυτή μέν ευρίσκεται προς την Αρκτική, κατοικείται δέ υπό των ονομαζομένων Υπερβορέων, επειδή κείτονται πολύ μακριά από την βορεία πνοή (των ανέμων). Αυτή δέ είναι εύφορη και παράγει τα πάντα και επίσης, επειδή έχει εξαιρετικά εύκρατο κλίμα, παράγει καρπούς δύο φορές κατ’ έτος.

» Μυθολογούν δέ ότι, εις αυτή γεννήθηκε η Λητώ. Και δια τούτο αυτοί τιμούν τον Απόλλωνα περισσότερο από τους άλλους θεούς.Είναι δε αυτοί σαν ιερείς του Απόλλωνος, αφού καθημερινά υμνούν συνεχώς τούτο τον θεό με ωδές και τον τιμούν εξαιρετικά.Υπάρχει δέ εις την νήσο μεγαλοπρεπές τέμενος του Απόλλωνος και αξιόλογος ναός σφαιροειδούς σχήματος, κοσμημένος με πολλά αναθήματα.



» Υπάρχει και ιερά πόλις τού θεού, της οποίας οι περισσότεροι κάτοικοι είναι κιθαριστές και κιθαρίζοντες συνεχώς, ψάλλουν ύμνους προς τον θεό, επαινώντες τις πράξεις του.Έχουν δέ οι Υπερβόρεοι κάποια ιδιαιτέρα διάλεκτο και διάκεινται οικειότατα προς τους Έλληνες και ιδίως προς τους Αθηναίους και τους Δηλίους, έχοντες παραλάβει εκ παλαιών χρόνων αυτή την εύνοια.Και μυθολογούν ότι, κάποιοι Έλληνες επεσκέφθησαν τους Υπερβορέους και κατέλιπαν πολυτελή αναθήματα, επιγεγραμμένα με Ελληνικά γράμματα.Ωσαύτως δέ και ο Υπερβόρεος Άβαρις κατήλθε παλαιά εις την Ελλάδα, δια να ανανεώση την προς τους Δηλίους εύνοια και συγγένεια.

» Και λένε ότι, η σελήνη φαίνεται εξ αυτής της νήσου να απέχη παντελώς ολίγον εκ της γής και να έχη κάποιες φανερές γεώδεις εξοχές. Λέγεται δέ ότι και ο θεός έρχεται εις την νήσο κάθε δεκαεννέα έτη, εις τα οποία συντελούνται οι αποκαταστάσεις (επιστροφές εις τις ίδιες θέσεις) των άστρων.Και δια τούτο ο δεκαεννεατής χρόνος ονομάζεται υπό των Ελλήνων ενιαυτός του Μέτωνος.Κατά δέ αυτή την επιφάνεια, ο θεός κιθαρίζει και χορεύει συνεχώς τις νύκτες, από την εαρινή ισημερία έως την ανατολή των Πλειάδων, τερπόμενος με τις επιτυχίες του.Βασιλεύουν δέ εις αυτή την πόλη και άρχουν του τεμένους οι ονομαζόμενοι Βορεάδες, καθώς είναι απόγονοι του Βορέου, και πάντα διαδέχονται κατά γένος τα αξιώματα» (Ιστορική Βιβλιοθήκη, Β.47).

Σημαντικές πληροφορίες δια τους Υπερβορέους μας δίδει και ο Ηρόδοτος εις το τέταρτο βιβλίο (Μελπομένη) των Ιστοριών του, αν και αμφισβητεί την ύπαρξη τους:

Δ.32: «…Αλλά και ο Ησίοδος έχει αναφέρει περί των Υπερβορέων, καθώς και ο Όμηρος εις τους Επιγόνους, αν όντως ο ΄Ομηρος εποίησε αυτό το έπος».

Δ.33: «…Την πρώτη φορά, οι Υπερβόρεοι έστειλαν δύο κόρες, δια να φέρουν τις ιερές προσφορές, οι οποίες, όπως αναφέρουν οι Δήλιοι, ονομάζονταν Υπερόχη και Λαοδίκη.Μαζί με αυτές, οι Υπερβόρεοι έστειλαν προς ασφάλεια πέντε αστούς άνδρες ως συνοδούς τους, αυτούς που τώρα καλούν Περφερέες και έχουν μεγάλες τιμές εις την Δήλο…».

Δ.35: «Αυτοί οι ίδιοι (οι Δήλιοι) λέγουν ότι και η Άργη και Ώπις, οι οποίες ήσαν Υπερβόρεες παρθένοι, αφού επορεύθησαν διαμέσου των ιδίων ανθρώπων, έφθασαν εις την Δήλο ακόμη πιο πρίν από την Υπερόχη και Λαοδίκη.Λέγουν ότι, αυτές μέν έφθασαν δια να φέρουν τον φόρο που έταξαν εις την Ειλειθυία δια τον ταχύ τοκετό, η δέ Άργη και η Ώπις ήλθαν μαζί με τις θεές και αυτοί έχουν αποδώσει και άλλες τιμές προς την Άργη και την Ώπιν…».

Δ.36: «Και αυτά μέν ας ειπωθούν περί των Υπερβορέων.Διότι δεν αναφέρω τα λεγόμενα περί του Αβάριος, δια τον οποίον λέγουν ότι, ήταν Υπερβόρεος και ότι, ένα βέλος τον περιέφερε εις όλη την γή, χωρίς αυτός να τρώη τίποτα.Αν δέ υπάρχουν κάποιοι υπερβόρειοι άνθρωποι, υπάρχουν και άλλοι υπερνότιοι…».




Πολύ σημαντικές πληροφορίες δια τους Υπερβορέους μας παρέχει και ο περιηγητής Παυσανίας, ο οποίος είχε συλλέξει πολλές πανάρχαιες γνώσεις:

«Λέγουν ότι, ο κότινος μεταφέρθηκε εις τους Έλληνες υπό του Ηρακλέους, από την γή των Υπερβορέων, οι οποίοι είναι άνθρωποι που κατοικούν υπέρ τον άνεμο Βορέα.Πρώτος μέν ο Λύκιος Ωλήν, εις ύμνο που εποίησε προς την Αχαιία, ανέφερε ότι, η Αχαιία έφθασε εις ην Δήλο εκ τούτων των Υπερβορέων.Έπειτα δέ, ο Μελάνωπος ο Κυμαίος εις την ωδή του προς την Ώπιν και την Εκαέργη ανέφερε ότι και αυτές έφθασαν εις την Δήλο εκ των Υπερβορέων, ακόμη πρότερον της Αχαιίας. Ο Αριστέας δε ο Προκοννήσιος μνημόνευσε και αυτός τους Υπερβορέους, ο οποίος ίσως είχε πληροφορηθεί κάτι περισσότερο περί αυτών παρά των Ισσηδόνων, εις τους οποίους είχε φθάσει, όπως λέει εις τα έπη του…» (Ελλάδος Περιήγησις, Α΄Ηλειακών, 7.7-9).

«Η Βοιώ δέ, επιχωρία γυναίκα, η οποία εποίησε ύμνο προς τους Δελφούς, ανέφερε ότι, κατασκευάσθηκε το μαντείο δια τον θεό από τον Ωλήνα και άλλους αφιχθέντες εκ των Υπερβορέων και ότι, τούτος μάντευσε πρώτος και έψαλε πρώτος το εξάμετρο.Η Βοιώ δε συνέθεσε τα εξής: “Πράγματι, εδώ ίδρυσαν αλάθητο χρηστήριο οι παίδες των Υπερβορέων, ο Παγασός και ο θείος Αγυιεύς”.Απαριθμούσα δε και άλλους Υπερβορέους, εις το τέλος του ύμνου αναφέρει τον Ωλήνα: “Και ο Ωλήν, ο οποίος έγινε ο πρώτος προφήτης του Φοίβου και πρώτος συνέθεσε άσμα αρχαίων επών”…» (Ελλαδος Περιήγησις, Φωκικά, 5.7-8).

Εκ του συνδυασμού των ανωτέρω αποσπασμάτων συνάγονται ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα δια τον μυστηριώδη λαό των Υπερβορέων:

1.Αφού δεν μπορεί να φθάσει κάποιος εις αυτούς δια ξηράς ή θαλάσσης, είναι προφανές ότι, η χώρα τους δεν ευρίσκεται επί της χθονός μας.Τούτο αποδεικνύεται και από τις αναφορές ότι, η χώρα των Υπερβορέων είναι πολύ έυφορη και με εύκρατο κλίμα, καθώς και ότι, εκεί από εκεί έφερε εις τον Ολυμπία ο Ηρακλής τον κότινο.Βεβαίως, δεν υπάρχει εις τις απώτατες αρκτικές περιοχές εύφορη νήσος με φυτά, αλλά αντιθέτως αιώνιο ψύχος και παντελής έλλειψις φυτών.Επίσης, αφού από την εαρινή ισημερία έως την ανατολή των Πλειάδων (τον μήνα Μάϊο) δεν υπάρχει καθόλου νύκτα εις τον απώτατο Βορρά, αλλά αντιθέτως διαρκής ημέρα, είναι αδύνατον να είναι εκεί η χώρα, όπου ο Απόλλων κιθαρίζει και χορεύει συνεχώς τις νύκτες κατ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Τα ανωτέρω ενισχύονται και από την ετυμολογία της λέξεως Υπερβόρεος, που σημαίνει ο άνωθεν του Βορέου. Το όνομα Βορέας σημαίνει ο θεός Βορέας, ο βόρειος άνεμος, καθώς και το βόρειο σημείο του ορίζοντος, ενώ προέρχεται εκ ρίζας που σημαίνει βράχος, όρος, εκ της οποίας προέρχεται και η λέξις υπερβόριος=ο πέραν των ορέων. Επομένως, είναι σαφές ότι, η μακαρία χώρα των Υπερβορέων είναι ουρανία και δια τούτο θεωρούταν ότι, είχε γενηθεί εις αυτή η θεά Λητώ. Δεν μπορούμε να εντοπίσουμε ακριβώς την ουρανία θέση της χώρας των Υπερβορέων, αλλά αφού αυτοί είναι αφιερωμένοι εις τον θεό Απόλλωνα, πιθανώς η χώρα τους ευρίσκεται εις το τριπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου, το οποίο αποτελεί την αστρική έκφανση του θεού Απόλλωνος.

2.Οι Υπερβόρεοι έχουν υπεράνθρωπη φύση, αφού δεν προσβάλλονται από νόσους και γήρας, αλλά αντιθέτως ζούν δια τεράστιο χρονικό διάστημα. Ενδεικτική της αιωνίου ευδαιμονίας των Υπερβορέων είναι και η αρχαία Ελληνική έκφρασις τύχη υπερβόρεος=ασυνήθης ευτυχία. Βάσει της ανωτέρω αναφοράς των Αργοναυτικών τω Ορφικών ότι, οι Υπερβόρεοι ζούν επί 12.000 ενιαυτούς, που εχουν εκατονταετείς μήνες, συπεραίνουμε ότι, η διάρκεια ζωής των Υπερβορέων είναι 12.000 ενιαυτοί επί 12 μήνες έκαστος ενιαυτός, επί 100 έτη έκαστος μήνας, δηλαδή 14.400.000 έτη!




Την υπεράνθρωπη φύση των Υπερβορέων αποδεικνύει και η ανωτέρω αναφορά του Ηροδότου ότι, ο Άβαρις δεν έτρωγε καθόλου. Επίσης, οι υπεράνθρωποι Υπερβόρεοι είναι οικειότατοι και συγγενείς των Ελλήνων, χρησιμοποιούν κάποια ιδιαιτέρα (προφανώς Ελληνική) διάλεκτο και είναι ο ιερός λαός του Απόλλωνος, ενός εκ των μεγίστων θεών των Ελλήνων.Είναι λοιπόν προφανές ότι, οι Υπερβόρεοι είναι ένα ουράνιο Ελληνικό φύλο, αποτελούντες ένα επίλεκτο τμήμα του θείου και παν-συμπαντικού είδους των Ελ-λήνων.Δια τούτο και κατέχουν υπερεξελιγμένη τεχνολογία, όπως αποδεικνύει η αναφορά του Ηροδότου ότι, ο Άβαρις ταξίδευε εις όλη την γή με ένα ιπτάμενο βέλος, δηλαδή κάποιο εξελιγμένο ιπτάμενο σκάφος των Υπερβορέων.Επομένως, οι Υπερβόρεοι είναι οι αφιερωμένοι εις τον Απόλλωνα ουράνιοι Έλληνες και ούτως μπορούν κάλλιστα να αποκληθούν ανώτατοι θεράποντες του θεού Απόλλωνος ή Απολλωνία Φρουρά.

3.Ουδέποτε μπόρεσαν να ανέλθουν απλοί θνητοί εις την ουρανία χώρα των Υπερβορέων, αλλά έφθασαν μόνο ημίθεοι ήρωες, όπως οι Διογενείς Περσεύς και Ηρακλής και οι Αργοναύτες. Αντιθέτως, αρκετοί Υπερβόρεοι επεσκέφθησαν τους επιχθονίους συγγενείς τους εις την Ελλάδα, κατερχόμενοι εις την Δήλο και τους Δελφούς και ούτως καθίσταται προφανές ότι, οι δύο αυτές ιερές τοποθεσίες του θεού Απόλλωνος αποτελούν τις χθόνιες απολήξεις χωροχρονικών πυλών προς την ουρανία χώρα των Υπερβορέων.Επίσης, μία άλλη χωροχρονική πύλη πρός την χώρα των Υπερβορέων ευρίσκεται πλησίον του Βορείου Πόλου, δια της οποίας έφθασαν εις τους Υπερβορέους οι Αργοναύτες. Πιθανώς, αυτή η πύλη σχετίζεται με τις ιδιόμορφη λειτουργία του χθονίου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου εις τον Βόρειο Πόλο, αφού ηλεκτρομαγνητικά πεδία συγκεκριμένης φύσεως και διατάξεως έχουν την δυνατότητα να σχηματίζουν δίνες, οι οποίες με την σειρά τους ανοίγουν πύλες.

4.Τα ονόματα αρκετών εκ των Υπερβορέων, οι οποίοι κατήλθαν εις την Ελλάδα, δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά συμβολίζουν την ουρανία φύση τους και την άμεση σχέση τους με τον θεό Απόλλωνα:

α.Το όνομα Άβαρις σημαίνει ο μη έχων βάρος και δηλώνει ότι, ο Άβαρις δεν δεσμευόταν από τις βαρυτικές δυνάμεις, τόσο λόγω του ιπταμένου σκάφους του, όσο και λόγω της ουρανίας και υπερανθρώπου φύσεώς του.

β.Το όνομα Ωλήν αντιστοιχεί λεξαριθμικά εις τον αριθμό 888, ο οποίος είναι εκ των ιερών αριθμών του θεού Απόλλωνος, αφού συμβολίζει τόσο τις μουσικές οκτάβες του θεού της μουσικής Απόλλωνος, όσο και την αστρική οκτάβα που σχηματίζουν οι τροχιές του Σειρίου Α και του Σειρίου Β, εις το τριπλό αστρικό σύστημα του Σειρίου.

γ.Το όνομα Αγυιεύς προέρχεται εκ της λέξεως αγυιά=οδός και σημαίνει ο των οδών, ενώ αποτελούσε και επωνυμία του Απόλλωνος, ως φύλακος των οδών.Το όνομα αυτό δηλώνει τις χωροχρονικές οδούς, οι οποίες συνδέουν την χώρα των Υπερβορέων με τον πλανήτη μας.

δ.Το όνομα Παγασός σχετίζεται με την πόλη των Παγασών, που ήταν το κέντρο της λατρείας του Απόλλωνος εις την Θεσσαλία.


ε.Το όνομα Άργη σημαίνει η λαμπρά, καθώς προέρχεται εκ της λέξεως αργής=λευκός,λαμπρός, απαστράπτων.Η Άργη ονομαζόταν και Εκαέργη, που σημαίνει η μακρόθεν ενεργούσα, ενώ ο Απόλλων αποκαλούταν και εκάεργος.

Αμέσως μετά τους Υπερβορέους, οι Αργοναύτες έφθασαν εις τους ζοφώδεις Κιμμερίους. Προφανώς, εγγύς του Βορείου Πόλου, εκτός από την θετική πύλη προς τον ουράνιο κόσμο των Υπερβορέων, υπάρχει και μία άλλη αρνητική, ενεργειακή ή γεωφυσική πύλη, η οποία οδηγεί εις τον σκοτεινό υποχθόνιο κόσμο και πλησίον αυτής κατοικούσαν οι υποχθόνιοι Κιμμέριοι.Πράγματι, πλήθος μαρτυρίων και στοιχείων της θεωρίας περί της «κούφιας ή κοίλης γής» επιβεβαιώνουν ότι, υπάρχει ένας τεράστιος δίαυλος επικοινωνίας του επιχθονίου και υποχθονίου κόσμου, εγγύς του Βορείου Πόλου, από όπου ανήρχοντο και συνεχίζουν να ανέρχονται εις τον κόσμο μας υποχθόνια όντα, μεταξύ των οποίων και ο λαός των Κιμμερίων.


Ενδεικτικά αναφέρονται κατωτέρω τα εξής στοιχεία:


α.Ο δορυφόρος ESSA-7 έλαβε εις τις 23 Νοεμβρίου του 1968 μία φωτογραφία της περιοχής του Βορείου Πόλου χωρίς σύννεφα, εις την οποία απεικονίζεται μία οπή τεραστίων διαστάσεων.Αν και υπάρχει έντονη διαφωνία δια την ερμηνεία αυτής της φωτογραφίας, η ύπαρξίς της και μόνο θέτει αρκετά ερωτήματα.



Από τον δορυφόρο ESSA-7, 23/11/1968

β.Το 1908, ο Αμερικανός συγγραφεύς Γουίλις Τζώρτζ Έμερσον εξέδοσε το βιβλίο του «Ο Καπνώδης Θεός», εις το οποίο κατέγραψε την διήγηση του Νορβηγού αλιέως Όλαφ Γιάνσεν, ο οποίος δήλωνε ότι, διαμέσου μίας τεραστίας οπής εις τον Αρκτικό ωκεανό έφθασε εις ένα υποχθόνιο, κατοικημένο κόσμο.

γ.Ο Χίτλερ και πολλά ανώτατα στελέχη των Ναζί πίστευαν ακράδαντα εις την ύπαρξη ενός υποχθονίου, κατοικημένου κόσμου, του οποίου ο δίαυλος επικοινωνίας με τον επιχθόνιο κόσμο ευρίσκεται πλησίον του Βορείου Πόλου.Πρός αναζήτηση αυτού του διαύλου επικοινωνίας, η Aμπχερνέμπε (Διεύθυνση Ιστορικών Αναζητήσεων) των Ες-Ές είχε οργανώσει εξερευνητική αποστολή εις τον Αρκτικο ωκεανό.




xorisorianews.gr




μέσω periergaa

http://www.diadrastika.com/2016/11/hyperborea-mysterio-makrovios-laos.html












"ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ; 8 Νοεμβρίου 392μΧ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!"


Πάνω από 1622 χρόνια υπό διωγμό

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ;

8 Νοεμβρίου 392 μκχ ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Θεοδόσιος (ο αποκαλούμενος από τους Χριστιανούς Μέγας)  καταργεί με διάταγμα του την "Ελληνική Θρησκεία" και απαγορεύει την προσέλευση των Ελλήνων στους προγονικούς Ναούς. Ξεσπάει νέο κύμα διώξεων  κατά των Ελλήνων. Ιερείς δολοφονούνται, Ναοί λεηλατούνται και ισοπεδώνονται από πιστούς της Θρησκείας της Αγάπης. Έλληνες συλλαμβάνονται και ή δολοφονούνται επιτόπου από αιμοδιψείς Χριστιανούς ή στέλνονται σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Ο Χριστιανικός Μεσαίωνας έχει ξεκινήσει. Μάταιες οι εκκλήσεις σοφών όπως του Λιβάνιου προς τον Ρωμαίο Εγκληματία Αυτοκράτορα.


Ο Κ. Παπαρρηγόπουλος αναφέρει: "Τοιουτοτρόπως επί Θεοδοσίου εθριάμβευσεν ο χριστιανισμός κατά της ειδωλολατρείας".  Αναλυτικά:

".... Συγχρόνως εξέδωκε νόμους αυστηρούς, δι' ών αφηρείτο εκ μέσου νυν μεν τούτο, νυν δ' εκείνο του αρχαίου ελληνικού βίου και ιδίως του αρχαίου ελληνικού θρησκεύματος. Ο Θεοδόσιος κατήργησεν εν έτει 394, δια νόμου, τον μέγαν ολυμπιακόν αγώνα, κατά την 293 Ολυμπιάδα αφ' ής ενίκησεν ο Κόροιβος, και εξέλιπεν ούτω τότε δια παντός η επιφανεστάτη εκείνη των αρχαίων ελληνικών πανηγύρεων.



 Ωσαύτως, επί βαρυτάταις χρηματικαίς ζημίαις και ύστερον επί ποινή θανάτου, απηγορεύθησαν αλληλοδιαδόχως αι εν ημέρα και εν νυκτί θυσίαι, αι ιεροσκοπίαι, η των ειδώλων λατρεία, η εις τους ναούς είσοδος και εν γένει πάσα δημοσία και απόρρητος τελετή του αρχαίου θρησκεύματος. Καθώς δε συνήθως συνέβαινε περί τα τοιαύτα η εκτέλεσις των νόμων τούτων υπερέβαλε πολλάκις και αυτήν αυτών την δεινήν αυστηρότητα. Οι κατά τας επαρχίας εξηγριωμένοι όχλοι, μη αρκούμενοι εις την κατάργησιν της λατρείας, ήθελον να καταστρέψωσι και αυτά τα οικοδομήματα εντός των οποίων αύτη ετελείτο.


Αι πολιτικαί αρχαί ηναγκάζοντο να ενδώσωσιν ή έβλεπον αδιαφόρως την τοιαύτην των μνημείων εκείνων κατεδάφισιν. Τινές δε των επισκόπων και οι πλείστοι των μοναχών συνετέλουν προθυμότατα εις τον όλεθρον τούτον. Εις μάτην διεμαρτύροντο οι εθνικοί, εις μάτην ο περιώνυμος σοφιστής Λιβάνιος, επ' ελπίδι του να συγκινήση την ψυχήν του Θεοδοσίου, περιέγραφεν υπερβολικώτερον ίσως της αληθείας τα παθήματα του αρχαίου θρησκεύματος,λέγων προς τοις άλλοις, <οι δε μελανειμονούντες ούτοι... θέουσιν εφ' ιερά, ξύλα φέροντες και λίθους και σίδηρον, οι δε, και άνευ τούτων, χείρας και πόδας... των πρώτων δε κειμένων, δρόμος επί τα δεύτερα και τρίτα, τολμάται μεν ούν καν ταις πόλεσι, το πολύ δε εν τοις αγροίς... χωρούσι τοίνυν δια των αγρών ώσπερ χείμαρροι κατασύροντες δια των ιερών τους αγρούς.


Η φωνή αυτού δεν εισηκούσθη και το έργον της καταστροφής εκηκολούθησε. Τότε ανετράπη εκ βάθρων ο εν Αλεξανδρεία περίφημος ναός του Σεράπιδος, πάλαι ποτέ οικητήριον των επιστημών, και σώζων έτι κατά τους χρόνους τούτους τινά της αρχαίας σοφίας ίχνη. Τότε κατηδαφίσθη ο εν Απαμεία περικαλλής του Διός ναός. Τότε ηφανίσθησαν πλείστα άλλα της τέχνης αριστουργήματα ιδίως εν Συρία και εν Αιγύπτω' εις την ενταύθα Ελλάδα κατ' ευτυχίαν δεν φαίνονται τα τοιαύτα γενόμενα, ίσως διότι οι εθνικοί ήσαν ενταύθα πολλοί έτι και ισχυροί, ώστε οι του νέου δόγματος οπαδοί δεν ετόλμων να επιτεθώσι κατ' αυτών τοσούτον απροκαλύπτως. Τοιουτοτρόπως επί Θεοδοσίου εθριάμβευσεν ο χριστιανισμός κατά της ειδωλολατρείας,....."



Μερικά από αυτά τα διατάγματα είναι:

16.10.2. Προς Μαδαλιανόν, βοηθό Έπαρχο της Διοικήσεως
Ας σταματήσει η ψευδής πίστη κι ας καταργηθεί η τρέλα των θυσιών. Γιατί αν κάποιος, παραβιάζοντας τον νόμο [...] τολμήσει να τελέσει θυσίες, θα τιμωρηθεί πάραυτα με την επιβολή της ποινής που του ταιριάζει.



16.10.4 Προς Ταύρον, Έπαρχο του Πραιτωρίου

Επιθυμούμε να κλείσουν αμέσως όλοι οι ναοί σε όλους τους τόπους και σε όλες τις πόλεις και να απαγορευθεί η είσοδος σε αυτούς, έτσι ώστε να μην έχουν την δυνατότητα οι απολωλότες να διαπράξουν αμαρτία. Θέλουμε επίσης να απέχουν όλοι από τις θυσίες. Αν όμως τύχει και κάποιος διαπράξει το αδίκημα, θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό. Διατάσσουμε ότι η περιουσία όποιου τιμωρηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο θα περιέλθει στο αυτοκρατορικό ταμείο....



16.10.6

Διατάσσουμε όπως υποβληθούν στην ποινή του θανάτου όσοι αποδειχθεί ότι τελούν θυσίες ή λατρεύουν αγάλματα.


16.10.10 Προς Αλβίνον Έπαρχο του Πραιτωρίου
Κανείς δεν θα μολυνθεί με σφάγια. Κανείς δεν θα σφάξει αθώο θύμα. Κανείς δεν θα πλησιάσει τα ιερά, κανείς δεν θα διασχίσει τους ναούς, ούτε και θα τιμήσει εικόνες φτιαγμένες από ανθρώπινο χέρι, γιατί θα κριθεί ένοχος με βάση και τους ανθρώπινους και τους θείους νόμους.


16.10.12 Προς Ρουφίνον, Έπαρχο του Πραιτωρίου

Κανείς απολύτως [...] σε κανέναν τόπο και σε καμία πόλη δεν θα θυσιάσει αθώο σφάγιο σε άψυχα αγάλματα. Δεν θα τιμήσει, διαπράττοντας κρυφά αυτήν του την ανηθικότητα, τον Λάρητα του με φωτιά, την Τύχη του με κρασί, τους Πενάτες του με αρώματα. Δεν θα ανάψει λυχνάρια σε αυτούς, δεν θα τοποθετήσει λιβάνι μπροστά τους, ούτε θα κρεμάσει στεφάνια προς τιμήν τους... (κατάσχεση σπιτιού και περιουσίας για τα δεύτερα).



16.10.14 προς Καισάριον Έπαρχο του Πραιτωρίου

Εάν με τους παλαιούς νόμους είχαν δοθεί προνόμια σε ιερείς (sacerdotes), ministri, perfecti ή ιεροφάντες των παλαιών μυστηρίων, γνωστούς με τα ως άνω ονόματα ή με άλλα, τα προνόμια αυτά θα καταργηθούν εντελώς....


16.10.16. προς Ευτυχιανόν, Έπαρχον του Πραιτωρίου

Εάν υπάρχουν ναοί σε επαρχιακές περιοχές θα καταστραφούν χωρίς φασαρία ή οχλαγωγία. Γιατί μόνο όταν θα έχουν γκρεμιστεί και εξαλειφθεί από προσώπου γης, θα έχει καταστραφεί η υλική βάση επάνω στην οποία στηρίζονται οι δεισιδαιμονίες...



16.10.19 προς Κούρτιον Έπαρχο του Πραιτωρίου [....] Δεν θα επιτρέπεται διόλου να τελούνται  συμπόσια για τον εορτασμό ιερόσυλων τελετουργιών σε νεκροταφεία ή να εορτάζεται οποιαδήποτε επίσημη τελετή. Δίνουμε στους επισκόπους αυτών των περιοχών το δικαίωμα να χρησιμοποιούν εκκλησιαστική ισχύ για να αποτρέψουν τέτοιες πρακτικές (και ακολούθησε το γνωστό πάρτυ καταστροφών και διώξεων)...



16.10.20 [....] διατάσουμε, ότι όλα τα μέρη που το εσφαλμένο δόγμα των παλαιών είχε εκχωρήσει στις ιερές τους τελετές θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του αυτοκρατορικού μας ταμείου και μετά θα δίνονται στην χριστιανική εκκλησία.



16.10.25 προς Ισίδωρον, Έπαρχο του Πραιτωρίου [....]

Διατάσσουμε όλα τα ιερά τους και οι ναοί τους, αν βρίσκονται ακόμη άθικτα ακόμη και τώρα, θα καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και θα εξαγνιστούν με την ύψωχη του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας....



16.10.22 προς Ασκληπιόδοτον, Έπαρχο του Πραιτωρίου Οι ρυθμίσεις νόμων που έχουν ήδη εκδοθεί θα εξαλείψουν όσους ειδωλολάτρες υπάρχουν, αν και πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχει μείνει κανείς πια...



Από όλα τα παραπάνω που έχουμε παραθέσει είναι προφανές πως επιβλήθηκε στους Έλληνες ο Χριστιανισμός από τους Ρωμαίους κατακτητές. Καταργώντας την Ελληνική Θρησκεία και κάθε έκφραση της δηλαδή την οικιακή λατρεία,  την δημόσια λατρεία, καταργώντας τα ιερατικά αξιώματα, αρπάζοντας τις περιουσίες των Ναών και των Ελλήνων και σε όσους αντιστάθηκαν η μόνη ποινή  ήταν ο θάνατος. Δηλαδή ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε με την Γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ.  



Αυτή η Γενοκτονία πότε θα αναγνωρισθεί;





Πηγές:

1. Κ.Παπαρρηγόπουλος - ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Βιβλίον όγδοον, σελ. 264-266

2. Codex Theodosianus XVI - X De pafanis, sacrificiis et templis
3. Αφροδίτης Καμάρα στις εκδόσεις Κατάρτι "Η αντιπαγανιστική νομοθεσία της Ύστερης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας μέσα από τους Κώδικες)




Πηγή:
kelsoskataxp.blogspot.gr
https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/8-392.html?spref=fb

ΒΟΜΒΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!


ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ….ΟΦΣΟΡ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Eurobank (πατήστε εδω). ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙΜΑΝ ΕΧΟΥΝ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (πατήστε εδώ)! ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΔΩ στις ΗΠΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ». ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛ. 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΙ ΔΥΟ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!  

«ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!»

ΔΙΩΞΤΕ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι η μορφή διακυβερνήσεως των ΗΠΑ δεν είναι άλλο απο μια…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διότι, ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει επηρεαστεί τους νόμους των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Το ίδιο ισχύει και εν τη περιπρώση της Ελλάδος και κάθε άλλης χώρας τουλάχιστον στην Δύσιν. ΑΥΤΟΙ μας έφτιαξαν τους «νόμους μας» που δεν είναι τίποτε απο εταιρικούς εσωτερικούς κανονισμούς μιας…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!! ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ» και θα καταλάβετε. Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» και εκεί θα συνειδοτοποιήσετε ότι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ έπρεπε να έγινε…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Υπάρχει και ένα άλλο άρθρο που έγραψα πέρσι για το ΔΝΤ με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.» και εκεί μπορείτε να πάρετε μια γενική ανασπόπηση των εγκληματικών δράσεων αυτού του υπερταμείου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Αυτά τα ξέρουμε εμείς εδώ στην Αμερική εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και έχουν συζητηθεί μέσ’ στο Κογκρέσο αρκετές φορές απο 1913 μέχρι σήμερα. Όμως, δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να μαζέψει αρκετή υποστήριξη απο το σύνολο του σώματος του Κογκρέσο ώστε να καταργηθεί αυτός ο παράνομος φορεύς μαζί με την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ, το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) και το…ΨΕΥΤΙΚΟ υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ -που αποτελεί την υπάρκτη και λανθάνουσα δύναμη πίσω απο το ΔΝΤ- λόγω του φόβου των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ!!!

Λοιπόν…

Έχει κάπως μυστηριωδώς, και χωρίς εξήγηση, σβηστεί από τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών ο CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) 250.11, που αναφέρεται ως ο νομικός ορισμός του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ. Επίσης, έχει σβηστεί από όλες τις νομικές ιστοσελίδες που φέρνουν αντίγραφα των CFR και USC (Universal Commercial Code, Παγκόσμιος Εμπορικός Κώδιξ). Ο ορισμός 250.11 είχε σαν τίτλο «ορισμοί» και περιέγραφε τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ως έναν με έδρα το….Πουέρτο Ρίκο, και το IRS (δηλ., η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) ως o βραχίονας επιβολής του ΔΝΤ.
Δείτε επίσης: Δεν εργάζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο υπουργός Οικονομικών
Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η υπηρεσία επιβολής του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο…Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι υπηρεσία των ΗΠΑ.
Ας κοιτάξωμεν και πάλι στον κανονισμό 27 CFR 250.11 για τον ορισμό του “Γραμματέως”, όπως υπάρχει σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει το ποιός είναι ο “Γραμματεύς” είναι, “Ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.” Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο κ Τζακ Λιου (Jack Lew). Θα σας εξηγήσω…

Άρα, για ποιόν δουλεύει ο κ Jack Lew;



Ο Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, ο Υπουργός δηλ., υπηρετεί ως Προσωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Πρόεδρος των ΔΣ και Διευθύνων Διαχειριστής των καταπιστευματικών ταμείων της Κοινωνικής Ασφάλισης και του προγράμματος Medicare, και ως ο Διοικητής των ΗΠΑ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, της Διαμερικανικής Τράπεζα Ανάπτυξης, της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.
(Σημειωτέον: δεν αναφέρονται σε αυτόν ως «γραμματέα» των ΗΠΑ ή ότι η θέση του είναι εκείνη ενος γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου)
Η ταυτότης του γραμματέως δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 του USC (δηλ., United States Code, του Κώδικος των ΗΠΑ). Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι στον κανονισμό 27 του CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) στο τμήμα 250.11 (“ορισμοί”), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει τον γραμματέα είναι: «Ο Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο».
Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές….

screen-shot-2016-10-02-at-9-44-24-pm
screen-shot-2016-10-03-at-7-09-24-am
screen-shot-2016-10-02-at-9-31-35-pm


Ο Χένρι Πόλσον, ο Timothy Geithner, ο Τζάκ Λιού και ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών από το 1913 και εξής διορίζονται, αλλά όχι ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένας εταιρικός «κυβερνήτης» αυτού που είναι γνωστό ως το «Ταμείο» ή «η Τράπεζα» και αρκετές άλλες διεθνείς οργανώσεις. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ορκίζεται και δεν απαγγέλει κανένα όρκον πίστεως ή / και υπερασπίσεως για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υποχρέωση αυτού του γραμματέα (κυβερνήτη μάλλον) είναι για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα. Όλοι οι υπάλληλοι του διοικητή του ΔΝΤ πληρώνονται απευθίας από το Ταμείο, ή εκ των κεφάλαιων που παρέχονται στον κυβερνήτη του Ταμείου ειδικά για το σκοπό αυτό. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ο κυβερνήτης του ΔΝΤ ούτε προσλαμβάνεται από την ίδια.

Ο λεγόμενος υπουργός Οικονομικών είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνήτης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας. Ορίζεται για μια διάρκεια πέντε ετών, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να…ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ως πολίτης των ΗΠΑ ώστε να ορκιστεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του Ταμείου, και ως ενεργών σύνδεσμος μεταξύ του Ταμείου και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ. To πρώτο και μοναδικό πιστωτικό καθήκον του είναι να προστατεύσει το Ταμείο με κάθε κόστος.

Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654

Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288


To 1920-1921, το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με το Ανεξάρτητo Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε δεκάρα που πληρώνετε σε φόρους, κάθε δεκάρα που συλλέγεται σύμφωνα με οποιαδήποτε πρόφαση για οποιονδήποτε λόγο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κατατεθεί απευθείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και προκειμένου οι ΗΠΑ να λάβει οποιοδήποτε όφελος από αυτές τις καταθέσεις, πρέπει να εκδώσει μια επιστολή των ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων.

Εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο κάθε αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Έχει καταχωρηθεί στο ΔΝΤ το κάθε πιστοποιητικόν γεννήσεως του κάθε πολίτου των ΗΠΑ. Η κάθε κυβέρνηση επιταγή, χρηματοδότηση, επιστροφή φόρου, πληρωμή Κοινωνικής Ασφάλειας, πληρωμή της αναπηρίας, οτιδήποτε και τα πάντα, που φέρει το όνομα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εκδίδεται από το ΔΝΤ, μια εταιρεία της οποίας αποτελεί πλέον μέρος η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθώς και διατηρεί ένα επίπεδο μετοχών με δικαίωμα ψήφου. Ο μεγαλύτερος μέτοχος του Ταμείου είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ.


screen-shot-2016-10-02-at-3-06-48-pm


Φυσικά, όταν μια κυβέρνηση γίνεται ένας μέτοχος με δικαίωμα ψήφου σε οποιαδήποτε εταιρεία, που παραιτείται του κυρίαρχου χαρακτήρος της και αναλαμβάνει τον χαρακτήρα της εταιρείας. (Βλέπε την νομική υπόθεση: Η Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Η Τράπεζα Planters της πολιτείας Γεωργίας, 6 L.Ed 244, στα Αγγλικά, Bank of the United States vs. Planters Bank of Georgia, 6 L.Ed 244)

Με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τραπέζης των ΗΠΑ το 1913 (The Federal Reserve Bank), δημιούργησε τον μηχανισμό για την ανατροπή οικονομικά του de jure νομισματικού συστήματος καιτο αντικατατέστησε με ένα χάρτινο νόμισμα που λειτουργεί πλεόν ως όργανον δημιουργίας χρέους. Το άρθρο 16 του νόμου Federal Reserve (της Ομοσπονδιακής Τραπέζης, κτλ), ο οποίος έχει κωδικοποιηθεί στο 12 USC 411 (μεταβείστε στο http://www.law.cornell.edu/uscode/12/411.html), δηλώνει ότι «Τα χαρτονομίσματα της Federal Reserve» είναι «οι [νομισματικές] υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.»

Έστι, το «πλήρης πίστη και πίστωση» των Ηνωμένων Πολιτειών υποθηκεύτηκε αναγκαστικά και υποθηκεύτηκε εκ νέου για τα δανειοδοτικά ιδρύματα για την έκδοση εμπορικών χρεόγραφων ως νόμιμο χρήμα. Η κυκλοφορία χαρτονομισμάτων και οι λογαριασμοί των συναλλαγών θα μπορούσαν στη συνέχεια να διογκωθούν κατά 60% και η αγοραστική δύναμη να απομειωθεί και να μειωθεί κατά την αντίστοιχη ποσότητα.

(Σημείωση:. η λέξις «υποθηκεύω» σημαίνει το να δεσμεύει κάποιος μια ιδιοκτησία ως ασφάλεια ή εγγύηση για οφειλή χωρίς την μεταβίβαση της κυριότητος ή της κατοχής)

Κωδικοποιηθεί σε (Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών) 12 USC 411, μια ανωτέρα βία υλοποιήθηκε, που σημαίνει ότι η χρήση βίας, για να καθοριστεί η Federal Reserve. Section 16 of the Federal Reserve Act makes clear that “Federal Reserve Notes” are obligations of the (50) united, but sovereign, States. The full faith and credit of the (50) united States was thereby hypothecated, meaning that our property or land was/is used to secure money borrowed in the name of the corporation operating as [THE UNITED STATES a.k.a. THE UNITED STATES OF AMERICA]

Επειδή το δημόσιο χρέος έχει σκόπιμα αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια ή και περισσότερο, έχουμε ως έθνος φτάσει σε ένα σημείο πτώχευσης. Το εθνικό μας χρέος υπερβαίνει σήμερα την καθαρή αξία μας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστός και ως ο κυβερνήτης του ΔΝΤ, που διευκολύνει τις συμφωνίες και αποδέχεται την εξασφάλιση της γης των ΗΠΑ έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών για λογαριασμό του εργοδότη του, την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ.

Μπαίνουν τώρα στη σκηνή οι «πράκτορες των εσόδων».

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ κρατική υπηρεσία το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων).
Δεν μπορεί να βρεθεί στον τίτλο 31, αλλά δεν μπορεί επίσης να βρεθεί πουθενά στο σύνολό του τίτλου 5 USC (του Κώδικος των ΗΠ) ο οποίος έχει να κάνει με την οργάνωση της κυβέρνησης και τους υπαλλήλους της:
Πάμε στη συνέχεια να κοιτάξουμε τον Κώδικα 27 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) Ενότητα 250.11 και εκείθεν θα βρείτε τον ορισμό του «πράκτορα των εσόδων.» Ο εν λόγω ορισμός έχει ως εξής:

«Ο κάθε δεόντως εξουσιοδοτημένος πράκτωρ (εκπρόσωπος) της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων της Κοινοπολιτείας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.» Χαρακτηρίζονται έτσι ΟΛΟΙ αυτοί οι πράκτορες εσόδων? Όλα απασχολούνται από το Υπουργείο Οικονομικών που λειτουργεί από την έδρα του στο….ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ και δεν πληρώνουν ούτε φόρους ούτε κανενός είδους έσοδα στις ΗΠΑ. Λειτουργούν ως ο βραχίονας επιβολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

screen-shot-2016-10-02-at-8-41-50-pm

Το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) λειτουργεί ως μια υπηρεσία συλλογής που εργάζεται για ξένες τράπεζες και λειτουργούν εκ Πουέρτο Ρίκο κάτω από το χρώμα του νόμου που αναφέρεται ως: η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αλκοόλ (“FAA”, Federal Alcohol Administration). Έχει κηρυχθεί αντισυνταγματικό εντός των 50 πολιτειών των ΗΠΑ από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην περίπτωση των ΗΠΑ εναντίον Κωνσταντίνου, 296 US 287 (1935) [στα Αγγλικά: U.S. v. Constantine, 296 U.S. 287 (1935)]»

ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ IRS ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ….ΕΝΦΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΈΓΙΝΕ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ…Δ.Ν.Τ.!!!  ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΦΑΣΙΝ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ!!!  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

http://greeknewsondemand.com/

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ….



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών κερδίζει τις προεδρικές εκλογές ένας υποψήφιος εκτός πολιτικού συστήματος, έχοντας απέναντι του τα ΜΜΕ ακόμα και, εδώ είναι το πρωτοφανές, δηλώσεις πολλών ξένων κυβερνήσεων εναντίον του, ενώ ο ίδιος ο Ομπάμα είχε επισημάνει ότι η εκλογή του αποτελεί παγκόσμιο κίνδυνο.

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην θέση τους, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η μεν Κλίντον εκπροσωπούσε στην ουσία τις πολεμικές βιομηχανίες όπως και όλη η οικογένεια Κλίντον, ενώ ο Τραμπ εκπροσωπούσε τις πετρελαιαικές εταιρίες.

Εκείνο που συνέβαλλε ουσιαστικά στην εκλογή του Τραμπ, ήταν ότι είναι επιχειρηματίας, αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος και άριστος γνώστης των οικονομικών υποθέσεων σε μια παγκόσμια οικονομία που βουλιάζει παρασύροντας τον πλανήτη σε πολεμικό όλεθρο.

Οι ελπίδες όμως ότι κάτι ουσιαστικά θα αλλάξει, δεν πρέπει να παρασύρουν τις εκτιμήσεις σε ουτοπικές προσδοκίες. Η ήττα του συστήματος της Ουάσιγκτον, δεν σημαίνει ότι αυτό το σύστημα δεν θα συνεχίσει να κυβερνά και να ελέγχει τους κεντρικούς διαύλους της εξουσίας. Το ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι παραδοσιακά το συντηρητικό κόμμα των ΗΠΑ, αν και στην περίπτωση του Τραμπ βρέθηκε απέναντι του αντί να τον στηρίξει.

Όσον αφορά την χώρα μας, η νίκη του Τραμπ εκ πρώτης μετρά αρνητικά για το κατεστημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα γιατί αυτό στηρίχτηκε στον Ομπάμα και στους Δημοκρατικούς για να συνεχίσει να κυβερνά και να οδηγεί την χώρα εκεί που την έχει οδηγήσει, δηλαδή στην μνημονιακή λαίλαπα. Αυτό θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη. Ακόμα και για το θέμα των λαθρό είναι γνωστές οι θέσεις του Τραμπ ενάντια στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, για τις οποίες τον κατηγόρησαν σαν ρατσιστή. Οι αντιρατσιστικές κορώνες της Χίλαρι δεν πέρασαν σε αυτές τις εκλογές. Το πώς θα επηρεαστεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα και πως θα προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή, έχει πολύ ενδιαφέρων. Περιττό να πούμε πως τώρα η επίσκεψη του Ομπάμα στην Αθήνα δεν θα έχει πια ουσιαστικό ενδιαφέρων

Για τις ελληνοτουρκικές διαφορές όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει την μεγάλη του εκτίμηση προς τον Ερντογάν σαν πρώτο αρνητικό δείγμα, ενώ η Χίλαρι ήταν σαφώς υπέρ των Κούρδων.

Για τις παγκόσμιες ισορροπίες εδώ θα πρέπει να περιμένουμε, γιατί νε μεν ο Τραμπ εμφανίστηκε πιο φίλορώσος από την φιλοπόλεμη Χίλαρι, εν τούτοις τα συμφέροντα του Βαθέως Κράτους δεν πρέπει να αγνοούνται και σε σοβαρά προβλήματα όπως Συρία, Ιράκ, Ουκρανία, προώθηση του ΝΑΤΟ ανατολικά στην πόρτα της Μόσχας, είναι μεγάλα ερωτήματα το πώς θα εξελιχτούν. Μια πρώτη θετική ένδειξη είναι πως ο Τραμπα δεν θέλει άλλες πολεμικές δαπάνες που έχουν λυγίσει την αμερικανική οικονομία.

Σαν τελικό συμπέρασμα είναι πως έγινε κάποια σημαντική ιστορική αλλαγή, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι σίγουρα. Η Νέα Τάξη έχει γερά πλοκάμια εξουσίας και δεν θα πρέπει εύκολα να τρέφονται αυταπάτες.

Η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Νόναλντ Τραμπ, ή που θα…. τον αφήσουν να εφαρμόσει, (προσέξτε αυτό το σημείο και… θυμηθείτε τον Κένεντυ), θα έχει πολύ ενδιαφέρων.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr


https://hellasforce.com/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters