Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οι Εβραίοι της Ελλάδας και το έπος του 1940

Σ.Α: Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι παλαιότερη και την είχαμε αναδημοσιεύσει πριν 2 χρόνια.. Παρ' όλα αυτά παραμένει επίκαιρη αφού οι "περιούσιοι" πάντοτε προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας. 


Το παρασκήνιο βέβαια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει ότι ο Διεθνής Εβραϊσμός ήταν υπερ της Ειρήνης και της Ελευθερίας των λαών και αυτό γιατί απλούστατα ΟΛΟΙ οι Διεθνείς Τραπεζίτες που χρηματοδότησαν τον πόλεμο αυτό και ειδικότερα την Γερμανία για να τον ξεκινήσει ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ στην καταγωγή. Δείτε σχετικό απόσπασμα απο το ντοκυμαντέρ "The Money Masters".
 
 
 
 


Μπερδευτήκατε με την φωτογραφία έ; Πάνω είναι οι Έλληνες που πάνε στο μέτωπο και κάτω οι Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Το ποιοί πολέμησαν για την Ελευθερία τους και ποιοί όχι είναι γνωστό.


Οι παππούδες μας που πολέμησαν στο μέτωπο τόσο τους Ιταλούς όσο και τους Γερμανούς μας έχουν μιλήσει ειδικά για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης. Πήγαν λοιπόν με οχήματα του Ελληνικού Στρατού στην Θεσσαλονίκη για να πάρουν όσους Εβραίους ήθελαν να πολεμήσουν. Οι Έλληνες τους έλεγαν: "Ελάτε να πολεμήσετε. Αν σας πιάσουν θα σας κάνουν σαπούνια..(Σ.Σ: Έτσι νόμιζαν τότε οι Έλληνες για την τύχη των Εβραίων που πήγαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης)"


Ελάχιστοι Εβραίοι ανταποκρίνοταν και ακολουθούσαν τους Έλληνες στο μέτωπο. Οι περισσότεροι έλεγαν: "Όχι..Οι Γερμανοί δεν θα μας πειράξουν.."


Κάτι γνώριζαν οι Εβραίοι. Αυτά όμως δεν γράφονται στα "επίσημα" ιστορικά βιβλία που διδάσκουν στα πανεπιστήμια, ούτε και στα ΜΜΕ. Εκεί παρουσιάζουν τον Φριζή σαν ήρωα..
Στην συνέχεια του άρθρου φαίνεται η πραγματική συμμετοχή των Εβραίων της Ελλάδας στον ελληνικό αγώνα για ελευθερία. Σχεδόν μηδενική!! Εμείς πολεμούσαμε σε έναν πόλεμο που οι Εβραίοι χρηματοδότησαν για την καταστροφή της ανθρωπότητας.


Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αντιστάθηκαν και αυτοί και πλήρωσαν το μεγαλύτερο τίμημα.
Ο κόσμος όμως ξυπνάει και οι "Εφιάλτες" της ανθρωπότητας είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα αποφύγουν την Νέμεση...

Η επίμαχη δημοσίευση...

Μαρδοχαίος Φρίζης, άλλο ένα ψέμα των Εβραίων αποκαλύπτεται!

Εδώ αρχίζει το παραμύθι

« ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΦΡΙΖΗ
Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2002
Με αεροσκάφος C-130 της πολεμικής αεροπορίας έφτασαν στις 5μμ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης τα οστά του ήρωα Ελληνοεβραίου συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, του πρώτου ανώτερου αξιωματικού που έπεσε μαχόμενος στην Αλβανία στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941.
Το οστεοφυλάκιο, καλυμμένο με την ελληνική σημαία, τοποθετήθηκε από αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας σε νεκροφόρα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ενώ τιμές απέδωσαν στρατιωτική μπάντα και άγημα της πολεμικής αεροπορίας.



Στην συνέχεια αρχίζει η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ(διαβάστε την συνέχεια)...







Στην σεμνή αλλά συγκινητική τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ντέιβιντ Σαλτιέλ, ο γιος και ο εγγονός του συνταγματάρχη Ιάκωβος και Μαρδοχαίος Φριζής, ο πρόεδρος του ΣΑΕ Αντρέας Αθενς, ο νεοεκλεγής νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης και πολλά μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την σημερινή μέρα για την Ελλάδα και για τους Ελληνες Εβραίους, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ντέιβιντ Σαλτιέλ. κλπ…
……Τόνισε, δε, ότι η ιστορία του Μαδροχαίου Φριζή, που πέθανε ζητώντας από τους συμπολεμιστές του να πάνε μπροστά για την Ελλάδα, αποτελεί δείγμα της αφοσίωσης ομόθρησκων του στην πατρίδα…
…..Ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Ντέιβιντ Σαλτιέλ ανέφερε ότι στον πόλεμο του 1940-41, 12.898 Εβραίοι Έλληνες εντάχτηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας τους. Οι απώλειές τους ανέρχονται σε 513 νεκρούς και 3.743 τραυματίες. Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες ανέγερσης μνημείου προς τιμήν τους, στο χώρο του νεκροταφείου της.
Ο γιος του συνταγματάρχη, Ιάκωβος Φριζής, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και υπογράμμισε ότι δεν θα ξεχάσει τη σημερινή μέρα όσο ζει, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι δικαιώνεται ο αγώνας των Εβραίων που πρόσφεραν τόσα στην Ελλάδα.
Περαιτέρω, επισήμανε ότι ο πατέρας του δεν πρόσφερε μόνο την πρώτη νίκη στην Ελλάδα, αλλά και τη πρώτη νίκη των συμμάχων κατά των δυνάμεων του άξονα.
Από την πλευρά του, ο εγγονός του συνταγματάρχη Μαρδοχαίος Φριζής, ανέφερε ότι η ιστορία του παππού του δίνει απάντηση στους αντισημίτες...
…….Προτομές του έχουν τοποθετηθεί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στην γενέτειρά του Χαλκίδα καθώς και στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών»….
…….ΠΡΟΤΟΜΗ του ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΦΡΙΖΗ στη Θεσσαλονίκη
Φόρο τιμής στον Μαρδοχαίο Φριζή, έναν από τους 12.898 Έλληνες Εβραίους που πολέμησαν στο Αλβανικό Μέτωπο, απέτισαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης και ο Ελληνικός Εβραϊσμός. Στις 8.6.07 έγινε η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια προτομής του συνταγματάρχη Φριζή, που τοποθετήθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης...

Κι' εδώ αρχίζει η αποκάλυψη της αλήθειας!!!

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
α.μ.κ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Τ.Θ. 19788
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54012
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
http://www.hellasarmy.gr/
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ

Σχετικά με την ιστορία του Συνταγματάρχου Μαρδοχαίου Φριζή και την δράση του στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-41 παρατηρούμε μία προσπάθεια χαλκεύσεως ή παραποιήσεως της Ιστορίας εκ μέρους κατ' αρχάς των απογόνων του μαχητού Μαρδοχαίου Φριζή και του συνόλου της εβραϊκής παροικίας ακολούθως.
Για αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και ενημέρωση επί του θέματος σας πληροφορούμε ότι…
1…ο Μαρδοχαίος Φριζής, έπεσε υπέρ Πατρίδος την 5η Δεκεμβρίου 1940 στην Πρεμετή, μαχόμενος από την πρώτη ημέρα του πολέμου ως ΑΝΤΙσυνταγματάρχης. Μετά τον θάνατό του έλαβε τιμητικώς τον βαθμό του Συνταγματάρχου. Επομένως, αναφερόμενοι στην πολεμική δράση του Ανδρός μιλάμε πάντα για τον Αντισυνταγματάρχη Φριζή κι όχι Συνταγματάρχη.
2…ο ΠΡΩΤΟΣ πεσών μαχόμενος ανώτερος αξιωματικός ήτο ο Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Κεφαλόπουλος Χαράλαμπος του 18ου Συντάγματος Πεζικού. Έπεσε την 21η Νοεμβρίου του 1940 στο Βράνεστε.
Για τις συνθήκες θανάτου του ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ διαβάζουμε από τις εκδόσεις Ιστορίας Στρατού: "…το 18ον Σύνταγμα Πεζικού, ανατρέψαν κατόπιν αγώνος τας εις περιοχήν Μπαμπάν εχθρικάς αντιστάσεις, προωθήθη μέχρι του υψώματος 1211, όπερ και κατέλαβε την 18.00, εκτοπίσαν τον πεισμόνως αντισταθέντα εχθρόν, συλλαβόν 7 αξιωματικούς μετά του διοικητού του τάγματος και 50 οπλίτας αιχμαλώτους. Αι απώλειαι του Συντάγματος ανήλθον εις 2 αξιωματικούς νεκρούς εξ ών ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Συντάγματος Αντισυνταγματάρχης Κεφαλόπουλος Χαράλαμπος και 2 οπλίτας νεκρούς….", ΔΙΣ σελ. 61
3…για την ιστορική μνήμη να θυμίσουμε ότι οι πρώτοι ανά βαθμό πεσόντες αξιωματικοί ήσαν…
Αντισυνταγματάρχης
Κεφαλόπουλος Χαράλαμπος του 18ου Συντάγματος Πεζικού, έπεσε την 21ή Νοεμβρίου στο Βράνεστε.
Ταγματάρχης
Μαντούβαλος Παναγιώτης του 50ού Συντάγματος Πεζικού, έπεσε την 17η Νοεμβρίου στον Μόραβα
Λοχαγός
Αποστολίδης Θεόδωρος του 50ού Συντάγματος Πεζικού, έπεσε την 17η Νοεμβρίου στον Μόραβα
Υπολοχαγός
Διάκος Αλέξανδρος του 4ου Συντάγματος Πεζικού, έπεσε την 1η Νοεμβρίου στην Τσούκα.
Ανθυπολοχαγός
Βλάχος Γεώργιος ή Απόστολος του 33ού Συντάγματος Πεζικού, έπεσε την 1η Νοεμβρίου στο Βέρνικ.
4…Οι πρώτοι Ιταλοί αιχμάλωτοι - Αλπινιστές της ΤΖΟΥΛΙΑ
Διαβάζουμε από τις εκδόσεις Ιστορίας Στρατού "…Κατά την νύκτα 28ης προς 29ην Οκτωβρίου, οργανωθείσα υπό του υποτομέως (ΣΗΜ. δεξιό πλευρό αποσπάσματος Πίνδου του Σ/χου Δαβάκη) επιδρομή κατά του κατεχομένου υπό των Ιταλών χωρίου Γράμμος, είχεν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 11 Αλπινιστών και ενός βαρέως τραυματία αξιωματικού." ΔΙΣ, σελ123.

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Αντισυνταγματάρχου ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΦΡΙΖΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΑΛΠΙΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ
(σε κατά το δυνατόν εκλαϊκευμένη μορφή)
Η άμυνα του μετώπου Ηπείρου είχε ανατεθεί εξ ολοκλήρου στην 8η Μεραρχία. Η γραμμή αμύνης άρχιζε στα αριστερά από τα παράλια σύνορα Ελλάδος-Αλβανίας και στα δεξιά στηριζόταν στον Σμόλικα.
Η διαταγή της 23ης Σεπτεμβρίου του 1940 καθόριζε ότι η Μεραρχία απεφάσισε να παρασύρη τον αντίπαλο επί της οργανωμένης άριστα τοποθεσίας Ελαία-Καλαμά κι από εκεί με αντεπιθέσεις να τον απορρίψη πέραν των συνόρων. Το σχέδιο ώριζε ότι οι μονάδες προκαλύψεως θα εκτελούσαν μαχόμενες υποχωρητικούς ελιγμούς μέχρι την γραμμή αμύνης παρασύροντας στην υποχώρησή τους τον εχθρό. Εκεί, οι μονάδες προκαλύψεως θα περνούσαν στα μετόπισθεν σαν εφεδρείες. Τονίζουμε ότι η 8η Μεραρχία ήταν την 27η Οκτωβρίου πανέτοιμη και πλήρως επιστρατευμένη. Μάλιστα δε το 39ο Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου είχε προεπιστρατευθή και επορεύετο προς την Ήπειρο για να ενταχθή στην 8η Μεραρχία ενώ την 28η Οκτωβρίου ήταν στο Αγρίνιο.
Για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πολεμικών αναγκών, το μέτωπο Ηπείρου, στην γραμμή ανασχέσεως Ελαίας-Καλαμά όπου θα εδίδοντο οι αποφασιστικές μάχες, διαιρέθηκε σε 3 τομείς και Προκάλυψη. Ο Μαρδοχαίος Φριζής ήταν διοικητής μίας εκ των μονάδων προκαλύψεως των οποίων η αποστολή περιγράφεται λεπτομερώς στην οδηγία του ΓΕΣ της 5ης Οκτωβρίου 1940. Συγκεκριμένα η οδηγία διέταξε:
"ΑΓΩΝ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ. Η πραγματοποιουμένη ήδη επιστράτευσις και συγκέντρωσις των μαχίμων στοιχείων της Μεραρχίας πρό της ενάρξεως των επιχειρήσεων, απαλλάσσει την προκάλυψιν ουσιώδους μεταβολής, τουτέστι της καλύψεως της συγκεντρώσεως και της παροχής του αναγκαιούντος προς τούτο χώρου. Η αποστολή συνεπώς της προκαλύψεως περιορίζεται εις το να δώση τον απαιτούμενον χρόνον συναγερμού και καταλήψεως της τοποθεσίας αντιστάσεως και εις το να κερδίση τον δυνατόν χρόνον δια της επιβραδύνσεως του αντιπάλου άνευ όμως φθοράς των μέσων της. Το τελευταίον τούτον είναι ουσιώδες….", Αρχείον ΔΙΣ Φ. 760/ΙΑ/2.
Ο ρόλος των μονάδων σαν του Φριζή ήταν λοιπόν υποχωρητικός και αρκετά επιτυχής διότι γενικά η προκάλυψη σε όλο το μέτωπο, όπου επετέθησαν οι Μεραρχίες Φερράρα και Κενταύρων, κράτησε 2 ημέρες και έφερε τους Ιταλούς στις οχυρωμένες θέσεις Ελαίας-Καλαμά σύμφωνα με το σχέδιο. Σχετικά με τις φθορές πρέπει να αναφέρουμε την εκδήλωση πανικού κατόπιν σφοδρού κανονιοβολισμού, την 29η Οκτωβρίου, σε διμοιρία του 2ου Τάγματος του 42ου Συντάγματος Ευζώνων, το οποίο ανήκε στον τομέα του Μαρδοχαίου Φριζή, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους Ιταλούς οι πρώτοι 70 Έλληνες Εύζωνοι αιχμάλωτοι. Την κατάρρευση έσωσε ο διοικητής του τομέως Καλαμά, Συνταγματάρχης Γιατζής, ο οποίος με αντεπίθεση αναπροώθησε τους Ευζώνους στις θέσεις τους. Το ίδιο βράδυ οι μονάδες προκαλύψεως Φριζή και Παπαδημητρίου περνούν στις θέσεις άμυνας και εφεδρείας για ανασυγκρότηση.
Ενώ όλα εξελίσσοντο βάσει των σχεδίων στην 8η Μεραρχία έως την 30ή Οκτωβρίου, στον Τομέα Πίνδου του Δαβάκη, δηλαδή δεξιά της 8ης Μεραρχίας, εδημιουργήθη σοβαρή κατάστασις. Οι 1.800 άνδρες του Δαβάκη αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν υπό την πίεση των 11.000 ανδρών της ΤΖΟΥΛΙΑ. Η ΤΖΟΥΛΙΑ επετέθη με δύο έμβολα γύρω από τον Σμόλικα. Από την ΒΑ πλευρά επετέθη με το 75% των δυνάμεών της (ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ) ενώ το υπόλοιπο (ΝΟΤΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ) επετέθη ΝΑ του Σμόλικα.
Η δράσις του ΝΟΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ της ΤΖΟΥΛΙΑ εάν επετύγχανε θα απέκοπτε τον στρατό Ηπείρου με κίνδυνο κυκλώσεως της 8ης Μεραρχίας. Για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, ο Κατσιμήτρος διατάζει, την 31η Οκτωβρίου το βράδυ, τον Υποτομέα Αώου (Τάγμα Προκαλύψεως Κονίτσης) να συμπτυχθή νοτίως του Αώου βόρεια από το Βρυσοχώρι και να συνδεθή με το Απόσπασμα Μετσόβου το οποίο από τώρα ανήκει στην 8η Μεραρχία. Έτσι, την 31η Οκτωβρίου το βράδυ, ο Υποτομέας Αώου και το Απόσπασμα Μετσόβου μαζί, αποτέλεσαν το Απόσπασμα Αώου του οποίου διοικητής ετέθη ο Αντισυνταγματάρχης Μαρδοχαίος Φριζής με στόχο την παρεμπόδιση του ΝΟΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ της ΤΖΟΥΛΙΑ να κυκλώση την 8η Μεραρχία περνώντας τον Αώο.
Τα γεγονότα των επομένων ημερών συνοπτικά είναι:
Στις 2 Νοεμβρίου, μία φορά το πρωί και μία στις 11.00 το βράδυ, οι Αλπινιστές του ΝΟΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ που κατείχον το Παλαιοσέλιον και Πάδες προσπάθησαν να διαβούν τον Αώο αλλά απέτυχαν.
Στις 3 Νοεμβρίου επανέλαβαν την προσπάθεια διαβάσεως του Αώου και μερικά τμήματα το πέτυχαν αλλά οι Έλληνες, με σφοδρή αντεπίθεση τους απώθησαν... Ο Αντισυνταγματάρχης Μαρδοχαίος Φριζής διατάζεται να "επιδείξη άκραν δραστηριότηταν κατά του πλευρού και των νότων του διεισδύσαντος εις την κοιλάδα του Αώου εχθρού και να επιτηρή τας εις το δεξιόν πλευρόν της Μεραρχίας αγούσας οδεύσεις". Αρχείον ΔΙΣ/Φ. 692/Α/Ι. Σελ. 28. H I Μεραρχία ανακατέλαβε την Σαμαρίνα.
Στις 4 Νοεμβρίου το Απόσπασμα Αώου δεν είχε δράση ενώ στην Πίνδο, την Γραμπάλα, το Καλπάκι, τον Καλαμά κλπ εμαίνετο ο πόλεμος και διεξάγοντο σφοδρότατες μάχες. Το απόγευμα, συνδέθηκε το Απόσπασμα Αώου με τα πρώτα τμήματα της Μεραρχίας Ιππικού (Ουλαμός της Ι Επιλαρχίας του 3ου Συνάγματος Ιππικού έφθασε στο Βρυσοχώρι) η οποία είχε αρχίσει να προωθείται στο μέτωπο. Η εμπλοκή στον πόλεμο της Μεραρχίας Ιππικού και της Ι Μεραρχίας Πεζικού ήσαν η χαριστική βολή στην ΤΖΟΥΛΙΑ της οποίας ο κύριος όγκος με το Βόρειο Συγκρότημα είχε καταλάβει την Σαμαρίνα και μέσω Διστράτου κάποια τμήματα έφθασαν ως την Βωβούσα. Την ίδια μέρα οι επερχόμενες δυνάμεις της Μεραρχίας Ιππικού μέ το 2ο Τάγμα του 4ου Συντάγματος και με τον 3ο Λόχο του 51ου Συντάγματος ανέτρεψαν τις δυνάμεις αλπινιστών και ανακατέλαβαν την Βωβούσα όπου βρήκαν 36 νεκρούς αλπινιστές. 6 χιλιόμετρα βόρεια της Βωβούσας έλαβε θέση Τάγμα Αλπινιστών ενώ η Διοίκηση της ΤΖΟΥΛΙΑ ήταν λίγο πιό πάνω στο Δίστρατο.
Εν τω μεταξύ, ο βόρειος υποτομέας Πίνδου, συνέλαβε στο Κάντζικο 85 αιχμαλώτους Αλπινιστές.
ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ το Απόσπασμα Αώου δεν είχε δράση ενώ το Ιταλικό Αρχηγείο του Αρχιστρατήγου Πράσκα ανακοινώνει επισήμως τις ιταλικές απώλειες. νεκροί 371, τραυματίες 1199, αγνοούμενοι 658. Ο Ελληνικός Στρατός είχε συλλάβει ως τώρα εκατοντάδες Ιταλούς αιχμαλώτους.
Η Μεραρχία Ιππικού αγωνίζεται σκληρά στο Δίστρατο εναντίον των Αλπινιστών.
Η 1η Μεραρχία εσχημάτισε την εντύπωση ότι η εφεδρική Μεραρχία Μπάρι σπεύδει για βοήθεια της ΤΖΟΥΛΙΑ και επισπεύδει τις κινήσεις και προωθήσεις πολλών μονάδων γύρω απ' τον Σμόλικα. Το Απόσπασμα Φριζή διατάζεται να διαβή τον Αώο και να μεταβή στο χωριό Ελεύθερο.
Στις 6 Νοεμβρίου η Ι ΜΕΡΑΡΧΙΑ ανακοινώνει ότι οι συλληφθέντες από την Μεραρχία Αλπινιστές αιχμάλωτοι είναι 7 αξιωματικοί, 5 υπαξιωματικοί και 293 οπλίτες.
Σκληρές μάχες δίνει η Μεραρχία Ιππικού εναντίον των Αλπινιστών. Οι Ιταλοί μάχονται απεγνωσμένα ώστε να μην κυκλωθούν. Η ΤΖΟΥΛΙΑ αναγκάζεται να συμπτύξη τα δύο συγκροτήματά της σε μία δύναμη με μέτωπο στο Πάδες.
Το Απόσπασμα Μαρδοχαίου Φριζή τίθεται υπό τις διαταγές της Μεραρχίας Ιππικού
Στις 7 Νοεμβρίου, οι σκληρές μάχες συνεχίζονται με τους Έλληνες να ενισχύονται συνεχώς και τους Αλπινιστές να αδυνατίζουν αλλά να μάχονται γενναία. Το Απόσπασμα Φριζή καταλαμβάνει την περιοχή νότια από το Παλαιοσέλιον.
Η Ι Μεραρχία με το Απόσπασμα Κετσέα κατέλαβε την διάβαση Κλέφτης και συνέλαβε 70 Αλπινιστές αιχμαλώτους. Η Μεραρχία προωθεί την ΙΧ και Χ Ομάδες Αναγνωρίσεως, το 1ο Τάγμα του 2ου Συντάγματος και το 1ο Τάγμα του 4ου Συντάγματος εις Πεκλάρι για κύκλωση της ΤΖΟΥΛΙΑ.
Το Γενικό Στρατηγείο διατάζει έντονα το Β' Σώμα Στρατού να ξεμπερδεύει με την Τζούλια. Έτσι, ο διοικητής του Β' Σώματος Στρατού, Υποστράτηγος Β. ΒΡΑΧΝΟΣ εκδίδει ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Αρ. 148, Αρχείον ΔΙΣ Φ. 681α/Α/83) για την επομένη ημέρα (8η Νοεμβρίου 1940) προς την Μεραρχία Ιππικού της οποίας η αποστολή θα είναι "η μεραρχία καλυπτομένη εκ των κατευθύνσεων Δίστρατον-Παλαιοσέλιον-Σαμαρίνας θα ολοκληρώση την κατάληψιν του συγκροτήματος Κλέφτη και θα προσπαθήση δια ταχυκινήτων μέσων Ιππικού να καταλάβη την διάβασιν Πεκλάρι ίνα εμποδίση και αιχμαλωτίση τα δια της διαβάσεως ταύτης διαρρέοντα εχθρικά τμήματα". Διατάζεται δηλαδή η περικύκλωσις της ΤΖΟΥΛΙΑ
Στις 8 Νοεμβρίου κατελήφθη από τμήματα της Ταξιαρχίας Ιππικού το Δίστρατο. Οι διαταγές για συντριβή της ΤΖΟΥΛΙΑ είναι πιεστικές.
Στις 9 Νοεμβρίου οι Αλπινιστές του 9ου Συντάγματος πολεμούν το βράδυ με απελπισία χωρίς εφοδιασμό για 4 ημέρες, ώστε να ανοίξουν την διάβαση Κλέφτης και να διαφύγουν αλλά δεν το πετυχαίνουν. Το 4ο Σύνταγμα με πυροβολικό προωθείται προς Πάδες. Η Μεραρχία Ιππικού θεωρείται υπεύθυνη της καθυστερήσεως εκκαθαρίσεως της κοιλάδος του Αώου. Αρχείον ΔΙΣ Φ. 715/Α/4. Σελ. 29
Στις 10 Νοεμβρίου Στην διάβαση Κλέφτης οι Αλπινιστές του 9ου Συντάγματος απελπισμένοι και εξουθενωμένοι παραιτήθηκαν του αγώνος κι σκορπίστηκαν προς Νότον αφού εγκατέλειψαν κάθε είδους πολεμικό υλικό, νεκρούς και την σημαία του 3ου Τάγματος του 9ου Συντάγματος Αλπινιστών. Η Χ Ομάδα Αναγνωρίσεως κατεδίωξε τα απομεινάρια του 1ου Τάγματος του 9ου Συντάγματος όπου έπεσε μαχόμενος ο διοικητής του 9ου Συντάγματος της Τζούλια. Δεκάδες Αλπινιστές σκόρπιοι πεινασμένοι παρεδίδοντο όλη μέρα σε τμήματα της Μεραρχίας Ιππικού. Το Απόσπασμα Σπηλιωτοπούλου συνέλαβε 60 αιχμαλώτους. Ο Μαρδοχαίος Φριζής, υλοποιώντας κατά κάποιον τρόπο την διαταγή του Β' Σ.Σ. της 7ης Νοεμβρίου για περικύκλωση της ΤΖΟΥΛΙΑ, διέταξε μία Ημιλαρχία της 1ης Επιλαρχίας του 3ου Συντάγματος Ιππικού να καταδιώξη τα πεινασμένα απομεινάρια του 8ου Συντάγματος της ΤΖΟΥΛΙΑ προς Κόνιτσα ενώ ο 2ος Λόχος του Τάγματος Κονίτσης θα τους περίμενε στο ύψωμα Σουσνίτσα κοντά στο χωριό Ελεύθερο. Οι Αλπινιστές αιφνιδιάστηκαν από την ενέδρα και είχαν 300 νεκρούς. 700 αλπινιστές από το 8ο Σύνταγμα παρεδόθησαν. Οι υπόλοιποι Αλπινιστές που ξέφυγαν, περίπου 7.500 άνδρες πέρασαν στην Κόνιτσα κι από εκεί, μαχόμενοι και με μεγάλες απώλειες, για ανασυγκρότηση στην Πρεμετή όπου στις 15 Νοεμβρίου ήσαν πάλι ετοιμοπόλεμοι υπό τον Στρατηγό Νάσσι.
Τα περί διαλύσεως της ΤΖΟΥΛΙΑ είναι παραμύθια. Πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη νίκη από την οποία το μόνο που δεν έλλειψε ήταν οι ΗΡΩΕΣ-επώνυμοι και ανώνυμοι.
Προς τι η καπηλεία;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Τίποτε δεν έχει εκθέσει περισσότερο σε κίνδυνο και δεν έχει προκαλέσει μεγαλύτερο όλεθρο απ' ότι η αλλοίωση των ψυχοπνευματικών σταθερών του ανθρώπου μέσω της προπαγάνδας.
Στρέφεται πανίσχυρη εναντίον της λογικής, της κρίσεως, τη αλήθειας, της πραγματικότητος, της θελήσεως, των συμφερόντων, της ελευθερίας, των αξιών, του βίου, των ιερών και οσίων του ανθρώπου και αυτός "δρα" όχι μόνο αδιαμαρτύρητα αλλά και ενθέρμως εναντίον του εαυτού του.
Το άκρον άωτον της αρνητικής δυναμικής που καθιστά το άτομο αυτενάντιο.
Η ιστορία της Ανθρωπότητος, δομημένη κυρίως με μεθόδους προπαγάνδας, αποτελεί σαν παροντική δομή έκτρωμα έτοιμο να αυτεκραγή και με διαρκείς επαπειλουμένους κινδύνους για την εν γένει απανθρωπότητα.
Οι προπαγανδιστές(Σιωνισμός) θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως οι κύριοι υπεύθυνοι αυτής της καταστάσεως απ' όπου κι άν προέρχονται και φυσικά ως μεγαλύτεροι εγκληματίες της αρμονικής εξελίξεως της ανθρωπότητος. Αυτό δεν απαλλάσσει τους νωθρόνοες από την ανάλογη ευθύνη αδιαφόρως αν αποτελούν θύματα αυτόβουλα.
Οι διαστάσεις της προπαγάνδας, ως γνωστόν, ποικίλουν όσον αφορά τον "χώρο" ή τον χρόνο. Αν για κάθε άνθρωπο υπάρχουν ορισμένες δικαιολογίες γι' αυτή την συμπεριφορά, για τον Έλληνα υπάρχουν ελαχιστότατες ή μάλλον μηδενικές. Γνωστό γιατί….
Όμως, ιδού ο νεοέλλην! ο το πάλαι ποτέ αυτομέδων, σήμερα…αυτοζήμιος, αυτοασεβής, αυτόδετος, αυτοθήρευτος, αυτοκατάθετος, αυτοκατήγορος, αυτοκτόνος, αυτοπαράχρηστος, αυτοστόνος, αυτότυπος, αυτόφθονος, απαθής και ηττοπαθής……..

…..Άρα το ψέμα των εβραίων πάει σύννεφο. Ο «πατέρας» της νίκης ήταν ο Κατσιμήτρος, τον οποίο οι εβραίοι τον αγνοούν εντελώς. Η προπαγάνδα δουλεύει άριστα και σε λίγα χρόνια στα σχολεία θα διδάσκεται ότι αυτός που κατατρόπωσε τους Ιταλούς, ήταν ο Φριζής.
Ο Φριζής ήταν -κατά τη γνώμη μου- ένας πανέξυπνος και ικανότατος αξιωματικός, ο οποίος εκτέλεσε επακριβώς τις διαταγές που του ανατέθηκαν. Κατά πάσα πιθανότητα (δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό, αλλά η προπαγάνδα των συμπατριωτών του με κάνει κάπως επιφυλακτικό) βρήκε ηρωικό θάνατο και αν είναι έτσι τα πράγματα, ήταν ήρωας. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Υπάρχουν άλλοι 784 Αξιωματικοί που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας, αλλά δυστυχώς το Ελληνικό κράτος θέλει να ξέρουμε μόνο αυτόν που στο κάτω- κάτω πολέμησε μόνο υπέρ πατρίδος. Αγνοούνται Ανώτατοι Αξιωματικοί που αυτοκτόνησαν γιατί δεν ήθελαν να παραδοθούν, αγνοούνται Ανώτεροι αξιωματικοί που τους βρήκε ο θάνατος ενώ οι ίδιοι χειριζόντουσαν πολυβόλα, αγνοούνται εκατοντάδες άλλοι αξιωματικοί που είχαν παρόμοια δράση με του Φριζή και σκοτώθηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Όλοι ήταν ήρωες, αλλά το κράτος επειδή θέλει να υπηρετήσει τα «αφεντικά» του, ξεχωρίζει μόνο τον εβραίο. Γιατί;
Στο διαδίκτυο αν πληκτρολογήσεις το όνομα Φριζής σου παρατίθενται 700 θέματα και σε όλες τις επικεφαλίδες διαβάζεις «ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που σκοτώθηκε κλπ». Αν διαβάσεις τα κείμενα τα περισσότερα αναφέρουν ότι είναι ο πρώτος ανώτερος αξιωματικός νεκρός. Βεβαίως αυτός που δεν διαβάζει με λεπτομέρεια, του μένει η εντύπωση-διαβάζοντας μόνο τις επικεφαλίδες- ότι ο πρώτος αξιωματικός που σκοτώθηκε στο πόλεμο ήταν εβραίος. Βεβαίως λένε ψέματα διότι όπως διαβάσαμε παραπάνω, τον πρόλαβε άλλος.
Όπως και άθλιο ψέμα είναι ότι ο βασιλιάς και ο Μεταξάς τον προήγαγαν έπ’ ανδραγαθία όταν βρισκόταν στη ζωή. Η προαγωγή του βεβαίως ήρθε μετά το θάνατό του όπως γίνεται με όλους τους πεσόντες σε περίοδο πολέμου, Αξιωματικούς και Οπλίτες.
Μια ερώτηση έχω να κάνω στους διαστρεβλωτές της Ιστορίας, εβραίους:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΡΙΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
Γιατί δεν το αναφέρετε σε κανένα site σας και αφήνετε μόνο να αιωρείται το πόσο ήρωας ήταν ο Φριζής; Εσείς δε μας λέτε ότι πολέμησαν 343 αξιωματικοί; Που είναι; Τόσο κομανταράδες ήταν, ή τόσο τυχεροί για να μη σκοτωθεί άλλος; Μήπως δεν ήταν στο μέτωπο αλλά στα μετόπισθεν; Για ένα αξιωματικό νεκρό, κάνετε δηλώσεις του τύπου «η απάντηση μας στους αντισημίτες». Μα είναι δυνατόν; Λες και έδωσαν το αίμα τους για τη πατρίδα καμιά μεραρχία. Ρε δε ντρέπεστε λίγο….Πλαστογράφοι………..
(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΙΖΗ;).ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ....
.....Ολόκληρο C-130 για τον Φριζή. Προσπάθησα να βρω κάποια πληροφορία σχετικά με τον αριθμό των τεράστιων αεροσκαφών που διατέθηκαν για να μεταφερθούν οστά άλλων πεσόντων το 1940, αλλά δε βρήκα πουθενά.
Γιατί ρε κράτος για έναν αξιωματικό εβραϊκής καταγωγής, διαθέτεις ολόκληρο «θηρίο» για να μεταφέρεις το οστά του και στους υπόλοιπους νεκρούς, τίποτα. Αυτός μήπως ήταν απ’ το Κολωνάκι ή ήταν πρώσος αριστοκράτης; Οι υπόλοιποι 15.556 νεκροί ;;;
Ούτε τα οστά τους δεν έχεις μαζέψει ακόμα να τα τοποθετήσεις σε ένα νεκροταφείο. Αν βρεθούν τα οστά ενός Έλληνα Αξιωματικού σήμερα, θα τα μεταφέρουν με αεροπλάνο ή θα διατεθεί μπάντα και άγημα ; Όχι βέβαια. Αν όμως το 50% των πεσόντων ήταν εβραίοι, μάλλον θα το είχες κάνει, ε!!!
Δε κατάλαβα, αυτός κέρδισε το πόλεμο και του κάνεις τέτοιες τιμές; Νομάρχες, πρέσβεις, πρόεδροι, όλοι εκεί, να δώσουν το παρόν και παράλληλα να γλύψουν τους εβραίους…Ρε!!! Δε ντρέπεστε λίγο ρε!!!

Έκδοση της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού, «Αγώνες και νεκροί του Ελληνικού Στρατού 1940-1945» και νομίζω ότι όλες οι εκδόσεις που προέρχονται από αυτήν την υπηρεσία, είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστες. Το συγκεκριμένο βιβλίο στη κυριολεξία, το έχω «ξεψαχνίσει». Θα σας ενημερώσω για τα πραγματικά νούμερα που δίνει ο Στρατός κι όχι τις ανακρίβειες που δίνουν οι εβραίοι.
Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, έπεσαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος», 15.556 ένστολοι άνδρες και μία γυναίκα. Ανάμεσα στους νεκρούς και εξαφανισμένους, περιλαμβάνονται 70 Μουσουλμάνοι από τη Δυτική Θράκη, 21 Αρμενικής καταγωγής, 7 Μουσουλμάνοι από την Ήπειρο (Τσάμηδες), πολλοί καθολικοί από τις Κυκλάδες και αρκετοί «Σλαβομακεδόνες». Οι εβραίοι που «πολέμησαν» δεν ξέρω πόσοι είναι(δεν πιστεύω τα νούμερα που δίνουν για 12.898 που πολέμησαν, γιατί αν το πάρουμε αναλογικά δεν μπορεί η Ελλάδα του 1940 των 7.344.860 κατοίκων να επιστράτευσε περίπου 300.000 και οι 70.000 εβραίοι-τόσους δίνει ο Κοέν στην ιστοσελίδα του- να μάζεψαν 13.000-φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία δεν πολέμησε, επιστρατεύτηκαν θέλει να πει), αλλά οι νεκροί τους είναι οι εξής:
Νεκροί
Αξιωματικοί 1
Ανθυπασπιστές 1
Έφεδροι Ανθυπασπιστές 1
Λοχίες 2
Δεκανείς 10
Υποδεκανείς 2
Στρατιώτες 176

Καταγόμενοι από τη Θεσσαλονίκη 166, από τα Ιωάννινα 5, από τη Κέρκυρα 3, από τη Βέροια 3, από τη Λάρισα 3, από τη Ξάνθη 1, από τις Σέρρες 1, από τη Φλώρινα 3, από την Άρτα 1, από το Βόλο 1, από τη Κομοτηνή 1, από τη Καβάλα 1, από τα Τρίκαλα 1, από τη Ζάκυνθο 1 , από τη Χαλκίδα 1 και 1 που δεν αναγράφεται ο τόπος καταγωγής τους.
Σύμφωνα με την περιγραφή του θανάτου των παραπάνω, οι 6 σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια κάποιας μάχης, οι 47 σε νοσοκομείο, οι 20 από το κρύο, 5 από αεροπορικές επιδρομές, 15 σε χειρουργεία, 1 από πολεμικά τραύματα, 2 σε αιχμαλωσία, 2 από εξάντληση, 2 πέθαναν ενώ 93 αναγράφεται ότι φονεύθηκαν και μάλλον εννοείται σε μάχη. Από τους παραπάνω μόνο 1 σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης, 2 κατά την εισβολή των Γερμανών τον Απρίλιο του ’41 και οι υπόλοιποι 189 στην Πίνδο.
Εξαφανισμένοι
Δεκανείς 3
Στρατιώτες 19
Καταγόμενοι από τη Θεσσαλονίκη 19, από τα Ιωάννινα 1, από τη Κέρκυρα 1 και 1 που δεν αναγράφεται ο τόπος καταγωγής του.
Σύνολο νεκρών και εξαφανισμένων 193 + 22= 215….(Επίσης βρήκα 3 με Ποντιακά επίθετα που τα ονόματα και τα πατρώνυμά τους είναι του τύπου Ιωσήφ, Αβραάμ κλπ αλλά δεν ξέρω αν είναι εβραίοι).
Τα παραπάνω στοιχεία τα παραθέτω με κάθε επιφύλαξη, διότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι εβραίοι που άλλαξαν τα ονόματά τους σε Γιώργο, Γιάννη, Μήτσο κλπ..
Τώρα που βρήκαν 513 νεκρούς οι εβραίοι, δεν ξέρω. Ας πάρουν τα επίσημα στοιχεία του Στρατού κι ας μας πουν ποιους «βάφτισαν» νεκρούς….Άλλο ψέμα…
Τέλος πάντων. Όλοι οι παραπάνω για μένα θεωρούνται ήρωες, γιατί τους ντύσανε Έλληνες και τους είπαν να πολεμήσουν γι αυτήν(Πάλι με επιφύλαξη, νομίζω ότι μόνο δύο Συντάγματα το 50ο και το 67ο που απαρτιζόταν από εβραίους, χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις, ενώ οι υπόλοιποι σε βοηθητικές υπηρεσίες, λόγω της κακής φήμης που είχαν). Μόνο και μόνο που παρουσιάστηκαν και επιστρατεύτηκαν, τους αξίζουν συγχαρητήρια(βέβαια η μη παρουσίασή τους, σήμαινε θάνατος-αυτό ίσχυε βεβαίως και για τους υπολοίπους). Δεν έχει καμία σημασία αν σκοτώθηκαν ηρωικά ή από αρρώστιες ή άλλους λόγους. Στην ουσία σκοτώθηκαν για την Ελλάδα. Μπράβο σ’ όλα αυτά τα 20χρονα, 30χρονα παιδιά κλπ Έλληνες, Κύπριους, Αρμένηδες, Μουσουλμάνους, εβραίους, Τσάμηδες, που πέθαναν ή ακρωτηριάστηκαν για την Ελλάδα. Αλλά να τιμούνται όλοι το ίδιο. Οι εβραίοι έχουν ξεκινήσει την επιχείρηση «διαστρέβλωση της ιστορίας του ’40» με σκοπό τους τον παραμερισμό των αλλοθρήσκων τους και την «ραμποποίηση» των δικών τους. Αυτό δείχνουν οι ενέργειές τους.
Το Ελληνικό κράτος έχει κατασκευάσει σε όλη την χώρα διάφορα μνημεία για να τιμήσει όλους αυτούς που πολέμησαν για τη πατρίδα τους και ειδικότερα αυτούς που θυσιάστηκαν γι αυτήν. Παντού αναγράφονται οι όροι πεσόντες, στους ήρωες, στους συμμετέχοντες κλπ. Πουθενά δεν αναγράφεται στους Χριστιανούς Ορθόδοξους, στους καθολικούς, στους Αρμένιους. Το κράτος δε ξεχώρισε κανένα, γιατί όλοι πολέμησαν για ένα σκοπό: Για την Ελλάδα. Οι εβραίοι κατασκεύασαν μνημεία τιμώντας μόνο τους εβραίους πεσόντες. Εάν αυτό δεν λέγεται ρατσισμός, τότε τι είναι ρατσισμός. Δε μου λέτε κύριοι. Εκεί που φτιάξατε τα μνημεία σας, αν κατασκευαστούν δίπλα στα δικά σας άλλα μνημεία που θα αναγράφουν: «Στους Έλληνες χριστιανούς ήρωες που έπεσαν υπέρ πατρίδος το 1940» τι θα πείτε; Θα μου πείτε ποιος θα τολμήσει. Την ίδια μέρα θα πέσει η κυβέρνηση, θα μας βγάλουν απ’ την Ευρωπαική Ένωση, απ΄το ΝΑΤΟ και γενικά από παντού γιατί μόνο ρατσιστές κάνουν τέτοιες πράξεις. Το CNN το BBC θα δείχνουν το μνημείο και θα μας φτύνουν όλοι οι ξένοι γιατί προσβάλαμε τους εβραίους μας. Τι θα πουν οι φίλοι μας οι εβραίοι αν η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία κατασκευάσει ένα μνημείο που να αναγράφεται «στους χριστιανούς πεσόντες του ’40 γιατί οι εβραίοι έκαναν δικό τους μνημείο»;
Ο Νομός Θεσσαλονίκης εκτός από τους εβραίους πεσόντες, είχε 40 Αξιωματικούς και περίπου 400 Οπλίτες νεκρούς. Ο Ψωμιάδης και ο Παπαγεωργόπουλος που ήταν πρώτες μούρες στις εκδηλώσεις για το Φριζή (όπως είπαμε για γλείψιμο στ’ αφεντικά τους) με τη παρουσία τους και τη ζωηράδα τους, μας έδειξαν ότι εγκρίνουν το διαχωρισμό των πεσόντων, ανάλογα με το θρήσκευμά τους. Τους ρωτώ λοιπόν: «Κύριοι γι’ αυτούς τους νεκρούς χριστιανούς τι κάνετε; Πόσο τους τιμήσατε εσείς προσωπικά; Μπορεί να τιμήσατε γενικά τους πεσόντες, αλλά για τους χριστιανούς τι κάνετε; Γιατί δε φτιάχνετε ένα μνημείο που να αναγράφει: «Στους πεσόντες του 1940 πλην εβραίων» ή «Στους Χριστιανούς πεσόντες του 1940»; Τι φοβάστε; Μα βέβαια φοβάστε την απόλυσή σας από τη καρέκλα σας. Εσείς κύριε Παπαγεωργόπουλε δε προτείνατε τη κατασκευή και τη τοποθέτηση της προτομής του Φριζή στη Θεσσαλονίκη; Για τους υπόλοιπους 40 Αξιωματικούς που καταγόταν από τη πόλη σας και που και αυτοί έδωσαν τη ζωή τους για τη πατρίδα τους-όπως κι ο Φριζής- τι γίνεται; Στα παπάρια σου έτσι. Πόσες προτομές έχεις φτιάξει και πολλούς δρόμους τους έχεις μετονομάσει με τα ονόματά τους. Κανένα. Αλλά τι λέω! Αυτοί δεν σου δίνουν εξουσία και λεφτά. Μόνο με τους εβραίους ασχολείσαι, οι άλλοι είναι μούλοι έτσι; Ρε δε ντρέπεστε λίγο , ξεδιάντροποι….Όλοι σας εβραιόδουλοι…
Και να κλείσω με δυο ερωτήσεις που απευθύνω στο γιό του Φριζή:
Αν-υποθετικά- υπήρχε το 1940 κράτος του Ισραήλ και –πάλι υποθετικά- γινόταν πόλεμος μεταξύ της πατρίδας σου (όπως λες) Ελλάδας και του Ισραήλ. Τότε θα ήθελα να μου απαντήσεις στο εξής απλό ερώτημα: « Ο πατέρας σου με ποια χώρα θα συντασσόταν»;
Αν –υποθετικά- σήμερα γινόταν πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, εσύ και τα παιδιά σου και όλοι οι όμοιοι σου, με ποια χώρα θα πολεμούσατε»;
Μη κουράζεσαι...
ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΕΒΑΙΑ!

ΠΗΓΗ:http://greeknation.blogspot.com/2009/05/blog-post_5026.html

Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Για να μην ξεχνιόμαστε ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ όταν στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ,
ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που.....
παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

"Λυπάμαι για τους υβριστές, διάλεξαν μια μέρα που είναι ντροπή τους και είναι και νέοι άνθρωποι", είπε ο κ. Παπούλιας στους δημοσιογράφους που προσέγγισαν την εξέδρα των επισήμων προκειμένου να ενημερωθούν για τις αντιδράσεις του. "Εμείς πολεμήσαμε για την Ελλάδα", συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζοντας :" 15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς. Μην μου λένε τώρα Παπούλια προδότη! Ποιος είναι ο Παπούλιας προδότης; Να ντρέπουνται, να ντρέπουνται".

Δεν εννοεί αυτό ο κόσμος κύριε Παπούλια και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις,
για αυτό μπές στην mercedes σου όπως και έκανες και άδειασε μας την γωνιά , σας βαρεθήκαμε ...
και μην ξεχνάςακόμα ότι από το 1980 και μετά αποτελείς μέρος του πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε την χώρα και μας φτάσατε σε αυτήν την κατάντια!!! Για αυτό δεν θα μπορείς εσύ και και οι όμοιοι σου να κυκλοφορείς πουθενά...

http://stinpagida.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_633.html

Πατριώτες είναι όσοι στηρίζουν με την παρουσία τους τους προδότες που ξεπούλησαν την Ελλάδα;

Συν τοις άλλοις είσαι και ψεύτης!Πότε γεννήθηκες;Πόσων χρονών ήσουνα το 1944;Πότε πρόλαβες να κάνεις..."αντίσταση";


Με δεδομένη την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας,άρα την μη ισχύ του Ελληνικού Συντάγματος,είναι απορίας άξιον ότι επικαλείται,ότι το Σύνταγμα βρίσκεται σε ισχύ δια τας εκλογάς!!!Πως και δεν
αντελήφθη τότε τα προλεχθέντα της Μπεν-άκη,ώστε να αντιδράσει τοιουτοτρόπως;

«Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;»

Διαβάστε τη γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, σχετικά με τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης και για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία;

Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια; Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο. Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική».

Ζούγκλα

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/10/blog-post_9790.html

Και κλάμα ο Παπούλιας...

  • Δάκρυσε ο Πρόεδρος των 1.000 ευρώ ημερησίως, ενώ άλλοι Έλληνες ζούνε με 3οο ευρώ μηνιαίως και κάποιοι άλλοι δακρύζουν κοιτώντας τα παιδιά τους στα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα πιάτι φαγητό...
  • Μην δακρύζεις Πρόεδρε. Άρχισε η πληρωμή του γραμματίου δόξας που ζήτησες...
Είδα τον πρόεδρο της δημοκρατίας του Ελλαδιστάν να κλαψουρίζει, γιατί ο λαός αντέδρασε -λέει- και τον γιουχάϊσε.

Πρόεδρα, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά ..λίγα σου έσουραν.

Προδότη σε είπανε; Χμμμ...!!
Πιστεύεις ότι δεν είσαι;
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι διαφυλάττεις το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους;
Είσαι σίγουρος ότι δεν πάτησες τον όρκο σου όπως ο ΓΑΠ και τα συν-αυτώ γοριλάκια;

Μήπως κάνεις πλάτες σε κάποιους και δεν το λές; Γιατί, δεν σε κόβω για κουτό, ώστε να πιστέψω πως δεν το κατάλαβες. Εδώ το κατάλαβα εγώ ο μ@λ@κ@ς που έχω μαύρα μεσάνυχτα απο την πολιτική, και δεν το κατάλαβες εσυ; Δεν με πείθεις.

Δεν μπορεί να αμοίβεσαι εσυ με 350.000 Ευρώ το χρόνο, και κάποιοι συνομήλικοί σου να παίρνουν 350 σύνταξη, που τους την πετσοκόβουν απο πάνω, κι εσυ να μην παίρνεις θέση, να μη βγάζεις άχνα.

"Πολέμησα για την Ελλάδα" είπες.
Αλήθεια, πού πολέμησες Κάρολε; Ιδέα δεν έχω, αν θες μου λές, έτσι για την ιστορία.
Γιατί, επί δικτατορίας, εσυ ήσουν στη Γερμανία, κάνοντας εκπομπές στην ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle.

Κι εγώ Κάρολε πολεμάω για την Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι, βολεμένος εδω στον Καναδά, και γράφοντας παπαριές για τους κατακτητές του Δ.Ν.Τ. μέσα στο ιστολόγιό μου, εκ του ασφαλούς, όπως εσυ έκανες κάποτε απο την Κολωνία.
Μήπως πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να γίνω πρόεδρας της δημοκρατίας; Αφού ίδιο πόλεμο κάναμε, τι παραπάνω έκανες εσυ δηλαδή; Δεν κατάλαβα;

Μήπως το ότι ήσουν πρόεδρος στον Εθνικό Γ.Σ., σε κάνει κάτι περισσότερο απο τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ; Κι αυτός διετέλλεσε πρόεδρος της Καλαμαριάς. Και μάλιστα έχει πεί και αμέτρητες σοφές αλήθειες, ενώ απο εσένα δεν ακούσαμε γκίχ ως τώρα.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης, σου έδειξε ένα δείγμα της αγάπης και της ευγνωμοσύνης του, κι εσυ τον απαξίωσες. Αχάριστε.
Η ουσία του όλου θέματος, έχει ως εξής.
Σε αποκάλεσαν προδότη, γιατί σε θεωρούν προδότη. Αυτό και μόνο, έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις, μήπως και τώρα ακόμη, κάνεις κάτι ηρωϊκό και σε σώσει απο το μένος του λαού, και σε ανεβάσει στην εκτίμησή του.
Μην αγνοείς την οργή του λαού... είναι κραυγή Θεού!

Δεν θα σε κρίνω εγω αν είσαι η όχι προδότης Κάρολε. Έρχονται άλλοι απο πίσω, που θα σε κρίνουν, και εσένα, μαζί με την πλειοψηφία των βουλευτών της Βουλής, απο εποχής Σημίτη και εντεύθεν (μαζί και τον Σημίτη εννοείται), και μαζί και κάποια σιχαμένα παπαγαλάκια των Mintia.
Ειδικά αυτά, θα τα στείλει ο λαός στα Ga-mintia.
Αρκετό κακό έκαναν στην πατρίδα και το λαό της τα μ@λ@κισμέν@.
(Σ.Σ. Δεν μιλάω για τους λίγους τίμιους, αλλά για τα καθίκια με τα κουδούνια, που πληρώνονται αδρά, για να τρομοκρατούν και να αποπροσανατολίζουν το λαό).

Να ξέρετε πάντως, πως, όλοι όσοι βρεθούν ένοχοι εθνικής προδοσίας, αυτή τη φορά, θα τους κρεμάσουν. Δεν υπάρχει φυλακή για κανέναν, ούτε θα βρεθεί χώρα που θα μπορέσει τους δώσει άσυλο.

Συνεχίστε και θα με θυμηθείτε την ώρα που θα σας περνούν τη θηλειά στο λαιμό... χαλαρά!!
Πάντως, η όλη κατάσταση, δεν ξέρω αν το πήρες είδηση Κάρολε, είναι τρομακτικά έκρρυθμη.
Ο λαός συσσωρεύει την οργή του, μα όχι για πολύ ακόμη.
Ήδη αυτά που είδες, είναι προπομποί ενός κακού που έρχεται με γρήγορα βήματα πλέον.
Τίποτε δεν σταματάει έναν ταπεινωμένο και στριμωγμένο στα άκρα λαό, ειδικά αν ο λαός αυτός, αποτελείται απο ΕΛΛΗΝΕΣ Κάρολε...!!
Μοιάζει με δυναμίτη με έτοιμο το φυτίλι, και που του λείπει μόνο η σπίθα...
Η ΣΠΙΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ!!!
Από nikos63
 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_3850.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters