Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Νίκολα Τέσλα

dite-ola-diplomata-evresitechnias-nikola-tesla 

Θελήσατε ποτέ να δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Νίκολα Τέσλα;

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βυθιστείτε στον κόσμο και το μυαλό του Nikola Tesla και να δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του. Δείτε όλες τις εφευρέσεις από το έργο του ανθρώπου που «ηλέκτρισε τον κόσμο«.

Ο Νίκολα Τέσλα λέγεται ότι είναι ο άνθρωπος που έχει πιστωθεί τη δημιουργία ενός μεγάλου μέρους της τεχνολογίας την οποία εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένη. Αλλά έκανε κάτι περισσότερο από αυτό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που οραματίστηκε πως πρέπει να μοιάζει το μέλλον του πλανήτης μας πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Οι ιδέες και τα έργα του ήταν ασύγκριτα, και πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και σήμερα, δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να συμβαδίσουμε με όλες τις ιδέες του.

Ήταν ένα φουτουριστικό μυαλό που εφηύρε πάνω από εκατό χρόνια πριν, τα θεμέλια της σημερινής τεχνολογίας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα είχε συμβεί αν ο Νίκολα Τέσλα  δεν υπήρχε; Είναι αμφίβολο που θα βρίσκονταν η τεχνολογία μας σήμερα.

Στην πραγματικότητα, αν ο Tesla δεν είχε εφεύρει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι έκανε πριν από εκατό χρόνια, σήμερα δεν θα είχαμε: Ραδιόφωνο, Τηλεόραση, AC, ηλεκτρική ενέργεια, X-Rays, Ραντάρ, Μικροκύματα, το πηνίο Τέσλα, ρομποτική, και εκατοντάδες άλλα πράγματα που συνθέτουν το σημερινό τρόπο ζωής.

Πριν από οποιονδήποτε άλλον, ο Nikola Tesla οραματίστηκε τον κόσμο όπου η ανθρωπότητα θα έχει πρόσβαση σε απεριόριστη και ελεύθερη ενέργεια.

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Tesla, το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι η αντι-ηλεκτρομαγνητική μονάδα ή Μονάδα Τομέα.

Οι εφευρέσεις και οι ιδέες του δεν είχαν όρια. Πάνω από εκατό χρόνια πριν, κατά την πρώτη δεκαετία του εικοστού αιώνα, ο Tesla υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα περίεργο αεροσκάφος, το οποίο ονομάστηκε «Πρώτος Ιπτάμενος Δίσκος στο Κόσμο» το πρώτο στον κόσμο ανθρωπογενές UFO και λίγο καιρό πριν πεθάνει φέρεται να επινόησε τα σχέδια για το κινητήρα ενός διαστημοπλοίου τον οποίο ονόμασε «Anti-Electromagnetic Field Drive (Αντι-Ηλεκτρομαγνητική Μονάδα Τομέα) ή Space Drive (Χώρο στο Δίσκο).

Μετά το θάνατο του Tesla, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έσπευσε να βρει όλες τις ερευνητικές εργασίες του, καθώς και τις σημειώσεις πριν από οποιονδήποτε άλλον, και να τις πάρει στα χέρια της.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε όλα τα συναρπαστικά αρχεία του Νίκολα Τέσλα κατατεθέντα στις ΗΠΑ, και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του τα οποία είναι επίσης ελεύθερα και διαθέσιμα. Και αντί να τα ψάχνεται ένα προς ένα, σας τα παρουσιάζουμε όλα σε ένα ενιαίο αρχείο.



Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο με όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Νίκολα Τέσλα.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

http://apocalypsejohn.com/dite-ola-diplomata-evresitechnias-nikola-tesla/


Ο Θεός Έφτιαξε Αυτό το Φυσικό Αντιβιοτικό για τους Ανθρώπους!


Είναι το πιο Δυνατό Αντιοξειδωτικό και Καθαρίζει τις Αρτηρίες από την Κακή Χοληστερόλη
Ο βασιλικός αποτελεί εδώ και πολύ καιρό ένα από τα κυριότερα συστατικά των φυτικών φαρμάκων. Το βότανο αυτό είναι γεμάτο σε τονωτικά φυτοθρεπτικά συστατικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά. Μάλιστα σε πολλά μέρη του κόσμου δικαίως το αποκαλούν “ιερό” βότανο.


Υπάρχουν πάνω από 60 κατηγορίες βασιλικού οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε 3 ομάδες (γλυκός, μοβ και θαμνώδης). Ο βασιλικός ευδοκιμεί σε ζεστά, τροπικά κλίματα.

Σημείωση: Αυτό το απίστευτα ευεργετικό φυτό μπορεί να καλλιεργηθεί και σε εσωτερικούς χώρους. Το μόνο που έχετε να κάνετε προκειμένου να το καλλιεργήσετε, είναι να αφαιρείτε τα άνθη όταν αυτά εμφανίζονται. Με αυτόν τον τρόπο το φυτό σας θα παραμείνει ακμαίο και θα βγάλει καινούρια φύλλα.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους αυτό το φυτό θεωρείται ένα από τα πιο υγιή βότανα στη γη. Εκτός από τη μοναδική, έντονη γεύση που δίνει στα φαγητά, ο βασιλικός περιέχει επίσης ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη Κ, που είναι απαραίτητη για την πήξη του αίματος.

Σημείωση: Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως μόνο 2 κουταλιές βασιλικού παρέχουν το 29% της συνιστώμενης ημερήσιας λήψης της βιταμίνης Κ. Ο βασιλικός είναι επίσης πλούσιος σε βιταμίνη Α, η οποία περιέχει β’ καροτίνη – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο προστατεύει τη δομή των κυττάρων, όπως επίσης και τα αιμοσφαίρια! Με άλλα λόγια, απαγορεύει την οξείδωση της χοληστερόλης στο αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι αποτρέπει την αρτηριοσκλήρυνση, τα καρδιακά επεισόδια και το εγκεφαλικό.

Εκτός από τις βιταμίνες Κ και Α, ο βασιλικός περιέχει ομοίως γενναιόδωρες ποσότητες σιδήρου, ασβεστίου, μαγγανίου, μαγνησίου, βιταμίνης C και ποτάσσας, όπως επίσης και φλαβονοειδή τα οποία προστατεύουν το DNA. Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν τα οφέλη του για την υγεία, ο βασιλικός είναι δικαίως ένα από τα πιο ισχυρά και φυσικά αντιβιοτικά φάρμακα.

Bασιλικός – Οφέλη για την Υγεία:

Μια αποθήκη αντιοξειδωτικών – πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο βασιλικός προστατεύει αποτελεσματικά από τις τοξικές χημικές παρενέργειες και τις καρκινογενέσεις.
Ένα φυσικό αντιβιοτικό – νέες έρευνες έχουν δείξει ότι ο βασιλικός είναι ένα ισχυρό αντιβιοτικό λόγω της αντιμικροβιακής του δράσης. Ο συνδυασμός βασιλικού με λίγο σκόρδο θα σας δώσει την ισχυρότερη αντιβίωση που μπορεί να λάβει κανείς από τα φυτικά φάρμακα.

Καθαρίζει το αίμα – ο βασιλικός είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την αρτηριακή υγεία καθώς καθαρίζει τις αρτηρίες από την κακή χοληστερόλη.

Άλλα οφέλη για την υγεία – ο βασιλικός είναι επίσης ωφέλιμος για τη θεραπεία και την πρόληψη άλλων προβλημάτων υγείας όπως ο πονοκέφαλος, η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, ο βήχας, τα παράσιτα, παθήσεις των νεφρών κ.ά.

Τώρα που ανακαλύψατε κι εσείς τις ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού, θυμηθείτε: Η γνώση είναι δύναμη.

Διαδώστε τη.

ΜΕΣΩ thesecretrealtruth

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ diaforetiko.gr
http://www.diadrastika.com/2016/09/vasilikos-fysiko-antiviotiko.html

H μαγεία των αρχαίων μνημείων στην Ελλάδα του 19ου αιώνα [Εικόνες]

Ερέχθειο, Αθήνα, μετά το 1805

Κάθε βράχος, κάθε ακρωτήρι και ποτάμι στην Ελλάδα είναι στοιχειωμένο από τους νεκρούς της».
Έτσι περιέγραφε τα ταξίδια του στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα ο Edward Dodwell.

Ο γνωστός συλλέκτης της εποχής ταξίδεψε στην Ελλάδα (επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας) μαζί με τον Ιταλό καλλιτέχνη Simone Pomardi ο οποίος ζωγράφισε πάνω από χίλιες ακουαρέλες και σκίτσα μιας ονειρικής Ελλάδας με ελάχιστους κατοίκους και εντυπωσιακά, σχεδόν άγνωστα, αρχαία μνημεία.

Τα έργα αυτά, συχνά ζωγραφισμένα με τη βοήθεια μιας camera obscura, είναι εντυπωσιακά στην ακριβή απεικόνιση των αρχαιοτήτων και αποτελούν ένα εξαιρετικό αρχείο γνώσης του πώς ήταν η Ελλάδα την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πόσο άλλαξε μέσα στα επόμενα χρόνια.

Στη Βίλα Γκετί του ομώνυμου μουσείου, έχει ξεκινήσει ήδη μια έκθεση με μια μεγάλη επιλογή από τα συγκεκριμένα σχέδια και ακουαρέλες, τα οποία ανήκουν πλέον στη συλλογή του Ινστιτούτου Packard Humanities.

Τρεις δεκαετίες μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο Dodwell έγραψε ένα δίτομο βιβλίο στο οποίο αφηγείται τις εντυπώσεις του από το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Το «A Classical and Topographical Tour through Greece”, το οποίο υπάρχει ψηφιοποιημένο στη συλλογή του μουσείου Getty και είναι διαθέσιμο για ελεύθερο downloading εδώ, είναι μια απολαυστική καταγραφή της Ελλάδας της εποχής πολλές φορές εμποτισμένη με χιούμορ («το δάσος από το οποίο ο Ηρακλής έφτιαξε το ρόπαλό του, σήμερα δεν αρκεί για να φτιάξει ούτε ένα μπαστούνι») αλλά πάνω απ’ όλα είναι η κατάθεση ενός ανθρώπου που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την τεράστια ιστορία και το μαγικό ελληνικό τοπίο και φως.

Όταν ο Dodwell επισκέφθηκε την Ελλάδα, ο Έλγιν είχε ήδη φύγει με τα γλυπτά του Παρθενώνα. Και ενώ οι ακουαρέλες και τα σκίτσα λίγα δείχνουν για την πράξη του Έλγιν, τα γραπτά του εξηγούν αρκετά:

«Κατά την πρώτη μου επίσκεψη στην Ελλάδα υπήρξα μάρτυρας της τρομακτικής αποκαθήλωσης των γλυπτών του Παρθενώνα. Θα περίμενε κανείς πως αυτά τα αριστουργήματα της ανθρώπινης ύπαρξης που άντεξαν τους αιώνες, κατάφεραν να σωθούν από δεκάδες καταστροφές θα κατάφερναν να γλιτώσουν….»



O Λόρδος Έλγιν αφαιρεί τα Γλυπτά του Παρθενώνα, μετά το 1801



Η πηγή στην αρχαία πόλη των Φερών



Ο Παρθενώνας, Αθήνα, μετά το 1805



Το χωριό Πορταριά στους πρόποδες του Πηλίου, μετά το 1805



Ο Ναός της Αφαίας στην Αίγινα, μετά το 1805



Άποψη του Παρθενώνα από τα Προπύλαια, Αθήνα, 1805



Ο Ναός του Δία στη Νεμέα, 1805



Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, μετά το 1805


http://apocalypsejohn.com/magia-ton-archeon-mnimion-stin-ellada-tou-19ou-eona-ikones/

Το ιερό νησί της Δήλου – Γιατί απαγορεύθηκε να γεννιέται και να πεθαίνει κάποιος επάνω σε αυτό



Πολλά τα ερωτήματα: Γιατί o Δαρείος απαγόρευσε στον ναύαρχό του Δάτη να εισβάλει στη Δήλο; Γιατί ορίστηκε η απαγόρευση να γεννιέται ή να πεθαίνει κανείς στη Δήλο; Τι σημαίνει άραγε ο όρος «δήλοι» και τι αναφέρει γι’ αυτόν η Παλιά Διαθήκη; Πώς και γιατί οι ανασκαφές έδειξαν ότι πριν λατρευτεί o Απόλλωνας, η Δήλος ήταν τόπος λατρείας της Άρτεμης, γεγονός που μαρτυρά μια συνέχεια στη λατρεία της μεγάλης προελληνικής γυναικείας θεότητας, η οποία περιθωριοποιήθηκε με την επικράτηση της λατρείας του Απόλλωνα; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!.

Η ΔΗΛΟΣ, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι ένα ολοφώτεινο μικρό (μέγιστο μήκος 6 χλμ., μέγιστο πλάτος 1,3 χλμ.) άγονο νησί, που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο των Κυκλάδων (6 μίλια από τη Μύκονο). Ο παράλιος ομώνυμος οικισμός (14 κάτ., υπάλληλοι της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας) υπάγεται διοικητικά στον δήμο Μυκόνου του νομού Κυκλάδων. Πάντως, στο νησί απαγορεύεται η παραμονή επισκεπτών μετά τη δύση του Ήλιου.

Στη Δήλο, σύμφωνα με τη μυθολογία, γεννήθηκε ο Απόλλωνας. Στην αρχαιότητα, το νησί υπήρξε λατρευτικό κέντρο μεγάλης σημασίας. Από τη λατρεία του Απόλλωνα αλλά και άλλων θεοτήτων σώζονται σπουδαία δείγματα, καθώς και μαρτυρίες του σημαντικού ρόλου που διαδραμάτισε η Δήλος στην ιστορία της αρχαίας Ελλάδας.


Το ψηλότερο σημείο της Δήλου (112 μ.) είναι ο Κύνθος, το ιερό όρος στα Α της στενής πεδιάδας, όπου εκτεινόταν η αρχαία πόλη και το ιερό του Απόλλωνα. Άλλοι μικρότεροι λόφοι ορίζουν την πεδιάδα από τα B και τα Ν. Οι ακτές, που είναι διαβρωμένες από τη θάλασσα και γι’ αυτό αφιλόξενες, έχουν δύο μικρά λιμάνια στη δυτική πλευρά: το αρχαίο, στο οποίο αποβιβάζονται και σήμερα οι επισκέπτες, και τους Φούρνους. Υπάρχουν ακόμα δύο μικροί όρμοι, η Γούρνα ΒΑ και ο Σκαρδανάς ΒΔ. Ένας χείμαρρος, ο Ινωπός, που ξεκινά από τη δυτική άκρη του Κύνθου, σχηματίζει ένα έλος, που στην αρχαιότητα αποτελούσε την «Ιερά Λίμνη» της Δ. Η βλάστηση είναι αραιή και αποτελείται από χαμηλούς θάμνους· από επιγραφές, όμως, προκύπτει πως στην αρχαιότητα υπήρχαν ελιές, συκιές, αμπέλια, κήποι και, μέσα στο τέμενος, ολόκληρο άλσος. Σήμερα στον χώρο του ιερού υπάρχει μόνο ένας φοίνικας, τον οποίο φύτεψαν οι αρχαιολόγοι που έκαναν τις ανασκαφές τον 19ο αι.

Λίγα λόγια για τη Μυθολογία και την Ιστορία.


Η σημαντική θέση της Δήλου, λόγω της ασφάλειας που παρείχε σε όσους ταξίδευαν μεταξύ Μικράς Ασίας, Χίου, Σάμου και κυρίως Ελλάδας, προσέλκυσε κατοίκους ήδη από την 3η χιλιετία π.Χ. Αρχικά πρέπει να χρησίμευε ως σταθμός και αργότερα για μόνιμη εγκατάσταση ψαράδων, ναυτικών αλλά και πειρατών.
Οι πρώτοι κάτοικοι εγκαταστάθηκαν στον Κύνθο, γεγονός που μαρτυρά ότι τα παράλια του νησιού δεν ήταν ασφαλή. Ο πρώτος οικισμός (περίπου δώδεκα καλύβες) ιδρύθηκε από ναυτικούς από τη Μικρά Ασία, ίσως Κάρες, κατά τη μαρτυρία του Θουκυδίδη.

Μέχρι τον 14o αι. π.Χ. η Δ. ήταν άσημη, γιατί το έδαφός της δεν προσφερόταν για ανάπτυξη οικισμού. Από την εποχή αυτή όμως άρχισε η εγκατάσταση κατοίκων στην παραλία και στη θέση του κατοπινού ιερού οικοδομήθηκαν κάποια λατρευτικά κτίρια, άγνωστο ποιας θεότητας· εικάζεται ότι και εκεί, όπως και αλλού στη Μυκηναϊκή Ελλάδα, λατρευόταν η μεγάλη γυναικεία θεότητα της γονιμότητας.
Οι ανασκαφές έδειξαν ότι πριν λατρευτεί o Απόλλωνας, η Δήλος ήταν τόπος λατρείας της Άρτεμης, γεγονός που μαρτυρά μια συνέχεια στη λατρεία της μεγάλης προελληνικής γυναικείας θεότητας, η οποία περιθωριοποιήθηκε με την επικράτηση της λατρείας του Απόλλωνα. Στοιχείο επιβίωσης της παλιάς γυναικείας θεότητας είναι και η λατρεία της Λητούς αλλά και των Υπερβόρειων Παρθένων, τις οποίες η ελληνική μυθολογία υποβίβασε σε ιέρειες της Άρτεμης.

Η εικόνα της Δ. άλλαξε ριζικά στις αρχές της 1ης χιλιετίας π.Χ., με την εγκατάσταση των Ιώνων στο Αιγαίο. Μαζί με τους Ίωνες θα πρέπει να μεταφέρθηκε, από τη Μικρά Ασία, και η λατρεία του Απόλλωνα, του οποίου η μορφή κυριάρχησε στις γυναικείες θεότητες του νησιού και μετέβαλε τη Δήλο σε λατρευτικό κέντρο τεράστιας σημασίας. Έκφραση αυτής της αλλαγής αλλά και των αγώνων που έγιναν για την επικράτηση της απολλώνιας λατρείας πρέπει να αποτελούν τα γεγονότα που αναφέρονται στον λατρευτικό μύθο του Απόλλωνα της Δήλου, σχετικά με τη ζηλοτυπία της Ήρας για τη Λητώ, τη μητέρα του θεού και της Άρτεμης.

Κατά την κυρίαρχη εκδοχή αυτού του μύθου, όπως δίνεται στο πρώτο μέρος του ομηρικού Ύμνου στον Απόλλωνα (περίπου 700 π.Χ.), η Δ., που πλανιόταν στα κύματα, ήταν ο μόνος τόπος που δέχτηκε –όταν όλοι την έδιωχναν επειδή φοβούνταν τη ζήλια της Ήρας– την κυριευμένη από τους πόνους του τοκετού και κυνηγημένη από την Ήρα, Λητώ, για να γεννήσει εκεί. Σε αντάλλαγμα, η Λητώ είχε υποσχεθεί στη Δήλο ότι ο θεός που θα γεννιόταν από την ένωσή της με τον Δία δεν θα περιφρονούσε την άγονη γη του νησιού.

Μόλις η Λητώ, με τη βοήθεια της Ειλειθυίας και όλων των θεών που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, εκτός από την Ήρα φυσικά, έφερε στον κόσμο τον Απόλλωνα, τα πάντα στη Δήλο πλημμύρισαν χρυσό φως και o τόπος γέμισε λουλούδια.
Άλλες εκδοχές του μύθου αναφέρουν πως o ίδιος ο Δίας παρακολούθησε τη γέννηση του Απόλλωνα από την κορυφή του Κύνθου και ότι τα πρώτα δώρα στον Φοίβο τα έφεραν νέοι και νέες από τον τόπο της ευλάβειας και της ευδαιμονίας, τη χώρα των Υπερβορείων, όπου έμενε o Απόλλωνας τους χειμερινούς μήνες.

Η λατρεία του Απόλλωνα


H λατρεία του Απόλλωνα, «του γνησιότερου δημιουργήματος του ελληνικού πνεύματος» (Βιλαμόβιτς), κυριάρχησε στη Δήλο από τους ιστορικούς χρόνους, παραμερίζοντας όλες τις άλλες λατρείες. H μορφή του εδώ ήταν διαφορετική από τη δελφική, παρά τα κοινά χαρακτηριστικά. Και στα δύο ιερά ήταν θεός της μουσικής και του φωτός!

Ενώ όμως στη Δήλο γιορταζόταν με χορούς και ύμνους και τιμούσαν κυρίως τη γέννησή του, στους Δελφούς ο θεός ήταν αυστηρός και υπέβαλλε τον άνθρωπο σε πολλές δοκιμασίες. Στη Δήλο, παρότι αναφέρεται η ύπαρξη μαντείου, δεν φαίνεται να αναπτύχθηκε αυτή η πλευρά της προσωπικότητας του θεού, ενώ στους Δελφούς ήταν ο θεός που φανέρωνε με σημάδια (σήμαινε) τη θέληση του πατέρα του Δία, και με τη βοήθειά του οι άνθρωποι αποκτούσαν πολιτισμένη και ανώτερη ζωή.

Με την εγκαθίδρυση της λατρείας του Φοίβου, η Δήλος έγινε σπουδαίο θρησκευτικό κέντρο. Με τον καιρό και με τις αλλαγές της ιστορικής πορείας των ελληνικών πόλεων, η σημασία και o πληθυσμός του νησιού μεγάλωναν, ενώ οι Ίωνες του Αιγαίου και των δυτικών παραλίων της Μικράς Ασίας συγκεντρώνονταν εκεί μία φορά τον χρόνο για τα Δήλια, γιορτές προς τιμήν του θεού.

Το ενδιαφέρον των Αθηναίων


Αποφασιστικό στοιχείο για την εξέλιξη του δηλιακού ιερού ήταν το ενδιαφέρον των Αθηναίων από την αρχαϊκή περίοδο. Από την εποχή του Πεισίστρατου (6ος αι. π.Χ.) οι Αθηναίοι συνέδεσαν παλιές παραδόσεις τους με τη Δήλο: οι Υπερβόρειες Παρθένες πριν φτάσουν στη Δήλο πέρασαν από τις Πρασιές (Πόρτο Ράφτη) της Αττικής· ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας Ερυσίχθων ήταν ο πρώτος θεωρός (προσκυνητής) του ιερού νησιού κ.ά. Οι Αθηναίοι διαδέχτηκαν στην κυριαρχία της Δήλου τη Νάξο, η οποία πρέπει να είχε τα πρωτεία εκεί έως τον 6ο αι., και επικράτησαν έως το 314 π.Χ.
Χαρακτηριστικό της φήμης της Δήλου είναι πως o Δαρείος απαγόρευσε στον ναύαρχό του Δάτη να εισβάλει στο νησί κατά τους Μηδικούς πολέμους.

Το 476 π.Χ., όταν ιδρύθηκε η Α’ Αθηναϊκή Συμμαχία, η Δ. ορίστηκε έδρα των συνελεύσεων και του ταμείου (το 454 π.Χ. μεταφέρθηκε στην Αθήνα) όπου συγκεντρώνονταν οι φόροι των συμμάχων.
Το 426-5 π.Χ., με τη δεύτερη κάθαρση της Δ. (η πρώτη είχε γίνει το 540 π.Χ.), τη μεταφορά δηλαδή του περιεχομένου όλων των τάφων στη γειτονική Ρήνεια, ορίστηκε η απαγόρευση να γεννιέται ή να πεθαίνει κανείς στη Δήλο, αφού o Απόλλωνας μισεί τον θάνατο και οι νεκροί μιαίνουν το ιερό του.

Το 403 π.Χ. οι Αθηναίοι απομακρύνθηκαν από τη Δήλο, επανήλθαν το 394 π.Χ., μετά τη νίκη του ναυάρχου Κόνωνα και αποσύρθηκαν πάλι το 314 π.Χ.
Από τότε έως το 166 π.Χ. που κυριάρχησαν πάλι (περίοδος της λεγόμενης Δηλιακής ανεξαρτησίας) το ιερό κατακλύστηκε από πλήθος κτίρια, αγάλματα και άλλες δωρεές των ισχυρών. Την περιουσία του ιερού διαχειρίζονταν οι Ιεροποιοί.

Από το 166 π.Χ. έως το τέλος του αρχαίου κόσμου κυριάρχησαν στη Δήλο οι Αθηναίοι, οι οποίοι εκδίωξαν τους κατοίκους για να εγκαταστήσουν Αθηναίους κληρούχους.
Οι Ρωμαίοι αργότερα, για να πλήξουν τη Ρόδο, ανακήρυξαν τη Δήλο ελεύθερο λιμάνι· τότε εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί ξένοι μεταφέροντας μαζί και τις λατρείες των θεών τους. Ύστερα από δύο φοβερές εχθρικές επιθέσεις (88 και 69 π.Χ.) η ζωή στη Δήλο άρχισε να φθίνει και ο συνοικισμός της να περιορίζεται, για να εγκαταλειφθεί εντελώς στα τέλη του 5ου αι. μ.Χ. Από τότε έρημη, η Δήλος χρησίμευσε μόνο ως βοσκότοπος.
Από την Αναγέννηση και μετά την επισκέφθηκαν διάφοροι περιηγητές αναζητώντας ίχνη της αρχαιότητας.

Τι αναφέρει η Αρχαιολογία


Οι ανασκαφές στη Δήλο –τις οποίες ξεκίνησε το 1873 η Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή– αποκάλυψαν τα σπουδαιότερα σημεία του ιερού του Απόλλωνα και της αρχαίας πόλης. Όλα αυτά τα ερείπια, οι νεκροί δρόμοι, τα ερειπωμένα σπίτια με τις αυλές που διακοσμούνται με λαμπρά μωσαϊκά, διασώζονται στην αρχική τους θέση ακόμα και σήμερα. Πέρα από την ειδική καλλιτεχνική αξία τους, προσφέρουν άμεση και χαρακτηριστική αίσθηση της καθημερινής ζωής σε έναν χώρο όπου αναπτύχθηκε για τόσους αιώνες μια εξαιρετικά ποικιλόμορφη και πλούσια δραστηριότητα.
To ιερό του Απόλλωνα και τα δημόσια κτίρια που το περιστοιχίζουν βρίσκονται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Το τέμενος του Απόλλωνα βρίσκεται στη θέση αμέσως μετά το λιμάνι. Μετά τα προπύλαια του ιερού (2ος αι. π.Χ.) και την Αγορά των Κομπεταλιαστών (Ιταλών εμπόρων που είχαν εγκατασταθεί στη Δ.) βρίσκεται ο Οίκος των Ναξίων (560 π.Χ.) και ανατολικότερα το κτίριο Γ, μία από τις πιο καλοδιατηρημένες κατασκευές του νησιού.
Η Ιερά οδός, πλαισιωμένη από αναθηματικές βάσεις, οδηγεί εμπρός στους τρεις ναούς του Απόλλωνα. Γύρω από τον έναν, τον πώρινο, είναι χτισμένοι σε ημικύκλιο πέντε θησαυροί, ένας αρχαϊκός και τέσσερις κλασικοί.

Και οι τάφοι τής Όπιδας και της Άργης, όπως και των Υπερβόρειων Παρθένων;


Στην ανατολική πλευρά του περιβόλου του ιερού υπάρχει το Πρυτανείο (αρχές 5ου αι. π.Χ.). Τη βόρεια πλευρά του ιερού διασχίζει η Στοά του βασιλιά της Μακεδονίας Αντίγονου (τέλη 3ου αι. π.Χ.), μπροστά από την οποία βρίσκεται η Θήκη, τάφος της Όπιδας και της Άργης, των δύο Υπερβόρειων Παρθένων που παραστάθηκαν στη γέννηση του Απόλλωνα· ο τάφος των δύο άλλων Υπερβόρειων Παρθένων, της Λαοδίκης και της Υπερύμης, βρίσκεται στο Σήμα, στη δυτική πλευρά του τεμένους, η οποία, όπως και η νότια, κλείνει με τη Στοά των Ναξίων.
Κοντά στους ναούς του Απόλλωνα βρίσκεται το Αρτεμίσιο, ναός του 7ου αι. π.Χ., σε έναν χώρο που ήταν λατρευτικός από τη 2η χιλιετία π.Χ., όπως πιστοποιούν πολλά μυκηναϊκά αναθηματικά ευρήματα. Επάνω στον αρχαϊκό ναό κατασκευάστηκε άλλος κατά την ελληνιστική περίοδο.

Βόρεια του Αρτεμισίου βρίσκονται το Εκκλησιαστήριο και το Θεσμοφόριο. Βόρεια του τεμένους του Απόλλωνα βρίσκονται η συνοικία της Λίμνης, ναός αφιερωμένος στους 12 θεούς, το ιερό της Λητούς και η περίφημη Λεωφόρος των λεόντων. Πρόκειται για σπουδαία δείγματα της αρχαϊκής τέχνης της Νάξου, μοναδικά στον ελληνικό χώρο.
Στη συνοικία του θεάτρου, ΝΑ, έχουν αποκαλυφθεί πολλές κατοικίες με ωραία μωσαϊκά. Στα Ν προβάλλει η συνοικία του ποταμού Ινωπού και η Ταράτσα των Ξένων θεών με το Ηραίο, τον μοναδικό ναό ελληνικής θεότητας στην περιοχή (!). Μια σκάλα, νοτιότερα, οδηγεί στην κορυφή του Κύνθου και στο Άντρο, όπου κατά τα ελληνιστικά χρόνια χτίστηκε ένα ιερό του Απόλλωνα. Στην κορυφή του λόφου υπάρχει το Κύνθιο, ένα από τα ιερότερα σημεία της Δήλου

sakketosaggelos.gr

http://hellas-now.com/

Κάποιοι νόμιζουν ότι έκανα πλάκα με το ΦΕΚ για τις προσλήψεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ... Πάρτε το τώρα ως απάντηση



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεν ξέρω τι μυαλό έχετε μερικοί...
Σας έδειξα την ανακοίνωση...
Έβαλα το φεκ σε εικόνες μέσα στο βίντεο χθες βράδυ...
Και παλι αμφιβάλετε...

Λοιπόν πάρτε τις αμφιβολίες σας και βάλτε της στον π@πό σας

Ότι και να πείτε είστε καραγκιόζηδες γιατί ξεστραβωνόμαστε να βρούμε αποδεικτικό υλικό που δεν σας έχει δείξει ΚΑΝΕΙΣ  και εσείς ψάχνετε την τρίχα στα άχυρα...

Και αυτό θα ήταν ευτυχές ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, αλλά αντίθετα έρχεστε να με βρίσετε και να πείτε ότι ανεβάζω συστηματικά ψέματα και το χειρότερο αντί σαν άντρες να το κάνετε εδώ στα σχόλια ή στο f/b πάτε  σε διάφορα  μπλογκ και  με στολίζετε με  άθλια σχόλια,  ενώ οι αποδείξεις βρίσκονται εδώ και 8 μέρες αναρτημένες στον επίσημο φορέα του ελληνικού δημοσίου.

Εγώ τέτοιους αναγνώστες ΔΕΝ θέλω και παρακαλώ τα κουβαδάκια σας και ουστ σε άλλη παραλία.

Για να το βουλώσετε μια και καλή πάρτε το ΦΕΚ...









Και επειδή ξέρω ότι είστε ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ πάρτε και το λινκ από το υπουργείο εσωτερικών :

http://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297-f516-40ff-a70e-eca84e2ec9b9/kya11656-241-26082016.pdf

http://www.e-koutsobola.gr/2016/09/blog-post_88.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βότανο θεραπεύει σχεδόν όλες τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ! Μέχρι θυρεοειδή και καρκίνο! Κολλιτσίδα ή αλλιώς αρκουδοβότανο!

 

Ένα ισχυρότατο αντικαρκινικό,διουρητικό και αποτοξινωτικό βότανο.

Arctium lappa Burdock root αrctium minus λάππα πλατανομαντηλίδα
αρκουδοβότανο
Η κολλιτσίδα έχει μια μακρά ιστορία μέσα στο διάβα των αιώνων και κατέχει τη φήμη ενός από τα θρεπτικότερα και ισχυρότερα τονωτικά βότανα του ήπατος -μαζί με το γαϊδουράγκαθο – το οποίο βοηθά στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό του αίματος…

Είναι ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά βότανα το οποίο βοηθά στην αποβολή των άχρηστων συσσωρευμένων υλικών του οργανισμού και ένα από τα ισχυρότερα εφιδρωτικά βότανα…

Η κολλιτσίδα είναι το βότανο που αυξάνει την έκκριση χολής ώστε να αφομοιωθούν καλύτερα τα λιπαρά τρόφιμα ,έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες σε μια σειρά από παθήσεις και ήταν μια από τις πιο σημαντικές παραδοσιακές θεραπείες.

Η κολλιτσίδα ήταν η αφορμή ο Ελβετός μηχανικός Georges de Mestral να επινοήσει το συνδετήρα hook-and-loop ή φερμουάρ ή βέλκρο-velcro…η έμπνευσή του ήρθε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να αφαιρέσει τις κολλιτσίδες από το τρίχωμα του σκύλου του και το πλεκτό του πουλόβερ καθώς λοιπόν δε μπορούσε να τις αφαιρέσει εύκολα αποφάσισε να τις βάλει στο μικροσκόπιο για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει .Αυτό που είδε ήταν εκατοντάδες αγκίστρια από δύο ξεχωριστά προϊόντα που αποτελούνται από γάντζους και θηλιές να έχουν ενωθεί τόσο καλά ώστε να είναι δύσκολο να διαχωριστούν αυτή η παρατήρηση του Mestral ήταν η αρχή των φερμουάρ…άλλη μιά εφαρμογή της κολλιτσίδας και αυτή άγνωστη στους περισσότερους είναι η συμμετοχή της στο τσάι essiacΗ κολλιτσίδα μας αποτελείται κυρίως από υδατάνθρακες,πρωτεΐνες,πτητικά έλαια,φυτικές στερόλες,τανίνες και,λιπαρά έλαια

Οι ερευνητές δεν είναι βέβαιοι για το ποια από όλα τα δραστικά συστατικά στη ρίζα της κολλιτσίδας είναι υπεύθυνα για τις θεραπευτικές ιδιότητές της, αλλά το βότανο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές, αντιιικές, διουρητικές, εφιδρωτικές, αποτοξινωτικές, αντιδιαβητικές, αντισυπτικές και αντιβιοτικές – καταστρέφει το σταφυλόκοκκο- άρα και τις αντίστοιχες θεραπευτικές δράσεις…τονώνει τις λειτουργίες της χοληδόχου κύστεως του ήπατος του θυρεοειδούς και του φλοιού των επινεφριδίων ενθαρρύνοντας την πέψη και το μεταβολισμό των λιπών και των πρωτεϊνών Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η κολλιτσίδα περιέχει,φαινολικά οξέα κερκετίνη και luteolin – όλα τους ισχυρότατα αντιοξειδωτικά -νιτρικό κάλιο,αιθέριο έλαιο γλίσχρασμα – το γλισχρασμα προστατεύει τους βλεννογόνους του οργανισμού από τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές – ινουλίνη-μια φυσική διαιτητική ίνα η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την πέψη και η οποία μπορεί να μετατραπεί σε ένα γλυκαντικό κατάλληλο για τους διαβητικούς- παλμιτικό οξύ-καφεϊκό οξύ-σιτοστερόλη-βιταμίνες Β-κάλιο-θείο-σιδήρο-ασβέστιο επίσης περιέχει arctigenin – το οποίο είναι μία λιγνάνη – το οποίο έχει δείξει ισχυρές αντιικές,

αντικαρκινικές

αντιοξειδωτικές και
# αντι-φλεγμονώδεις δράσεις
# χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των φλεγμονών των ιστών
# ανακουφίζει από το stress
Η κολλιτσίδα είναι ένα σπουδαίο βότανο με ένα πλήθος ιδιοτήτων και δράσεων και έχουν ασχοληθεί μαζί της πολλοί μεγάλοι βοτανολόγοι

ο David Hoffmann λέει για την κολλιτσίδα
” οδηγεί το σώμα σε μια κατάσταση ολοκλήρωσης και υγείας
βοηθά να αποκατασταθεί το αρχέγονο προσχέδιο που έχει δημιουργηθεί για την υγεία – να το πω έτσι – το οποίο έχει χαθεί στα άτομα που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις”
συγκεντρωτικά η κολλιτσίδα χρησιμοποιείται
στα εντερικά φουσκώματα
στην κολίτιδα
στη δυσκοιλιότητα
στη ναυτία
στην παχυσαρκία
στην κυτταρίτιδα
στη δυσπεψία
στους πονοκεφάλους
στη διάρροια
στις αιμορροΐδες
στα αρθριτικά
στους ρευματισμούς και
στις ισχιαλγίες μειώνοντας πρήξιμο γύρω από τις αρθρώσεις
στη θυλακίτιδα
στο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα
στη λιθίαση του χοληδόχου
στη λιθίαση των νεφρών- έχει ισχυρή νεφροπροστατευτική αντι-φλεγμονώδη δράση –
γενικά στις λοιμώξεις του ουροποιητικού
στις παθήσεις του στομάχου
σαν ένα από ισχυρότερα διουρητικά βότανα
η κολλιτσίδα
χρησιμοποιείται
σε μια σειρά από παθήσεις που σχετίζονται με την κατακράτηση των υγρών του οργανισμού όπως
στην ουρική αρθρίτιδα
επίσης χρησιμοποιείται
για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα καθώς έχει ισχυρές αντιδιαβητικές ιδιότητες
για τη μείωση της χοληστερίνης
για τα οιδήματα του οργανισμού
σαν άριστο αποχρεμπτικό βότανο χρησιμοποιείται
για την οξεία ή χρόνια βρογχίτιδα
και
άλλες παθήσεις των πνευμόνων
στα κρυολογήματα
στη γρίπη
στην ιγμορίτιδα
ενώ
είναι ιδανική για
τις ασθένειες του στόματος και του λαιμού
σαν άριστο αντισηπτικό βότανο
σταματά τις μολύνσεις σταματώντας τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων
και λόγω της ισχυρής της επιρροής στο συκώτι και στο αίμα
έχει ισχυρή θεραπευτική δράση σε όλες σχεδόν
τις δερματολογικές παθήσεις από τις πιο συχνές και ποικίλες όπως:
στην ακμή
στα πυώδη εξανθήματα
στη ψωρίαση
στα απόστημα
στην αλλεργία
στο έρπη
στο μικροβιακό έκζεμα
στο ξηρό έκζεμα
στα τσιμπήματα των εντόμων
στη φαγούρα
στις λειχήνες
στη δοθιήνωση – καλόγεροι
στα εγκαύματα
μέχρι και τις πιο σοβαρές όπως:

ο καρκίνος
η κολλιτσίδα είναι ισχυρότατο αντικαρκινικό

και
βοηθά στην επουλωτική διαδικασία σε όλες τις περιπτώσεις
η κολλιτσίδα καθώς είναι ένα από τα σπουδαιότερα αποτοξινωτικά βότανα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστάσεων που προκαλούνται από «υπερφόρτωση» τοξινών
επίσης χρησιμοποιείται
για την ανάπτυξη και τόνωση των μαλλιών
για την τριχόπτωση-το μασάζ με το χυμό του φυτού βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας και προλαμβάνει την τριχόπτωση-
για την πιτυρίδα
τη σμηγματόρροια
τη μυκητίαση

http://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CF%8C%CE%BD-%CF%8C%CE%BB/

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑl 02-09-2016 SorrasT.V

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ




ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ τελικα ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ;

Ταναγραίες


Του Γρηγόρη Μπέλλου

Ποίοι ήσαν οι Γεφυραίοι του Ηροδότου;

Ευτυχώς διεσώθησαν ολίγα τινα σπαράγματα από την αρχαιοελληνική γραμματεία τα οποία μας διαφωτίζουν ώστε να διαπιστώσουμε τα περί καταγωγής των Γεφυραίων.


Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος(1), ιστορικός-χρονικογράφος, είναι η αρχαιότερη σωζόμενη ιστορική πηγή στην οποία βασιζόμαστε για αρχή της διερευνήσεως.. Ο γεωγράφος Στέφανος Βυζάντιος αντλεί πληροφορίες από τον Εκαταίο τον Μιλήσιο (0538 frag 002) και μας πληροφορεί ότι η «ΓΕΦΥΡΑ: πόλις Βοιωτίας, τινές δε τους αυτούς είναι και Ταναγραίους φασίν, ως Στράβων ΙΧ 2, 10 και Εκαταίος. Αφ ού και Γεφυραία η Δηώ»…

Ο δε Στράβων αναφέρει ότι: «και ΓΡΑΙΑ δ’ εστ’ τόπος Ωρωπού πλησίον και το ιερόν του Αμφιαράου και του Ναρκίσσου.. … τινές δε τη Τανάγρα την αυτή φασιν, Ποιμανδρίς δ’ εστιν η αυτή τη Ταναγρική, καλούνται δε και Γεφυραίοι οι Ταναγραίοι..»(Βιβλίο ΙΧ, 2 10). Στην συνέχεια ο Στράβων συνεχίζει αναφέροντας ότι η Τανάγρα έχει σύνορα με την Αττική.

Τα ίδια ισχυρίζεται και ο Ηρωδιανός(2) στην «Ρητορική-Καθολική Προσωδία» του όπου «τινές δε αυτούς (τους Γεφυραίους) είναι Ταναγραίους.. ..»

Συνοψίζοντας τις θέσεις των παραπάνω αντιλαμβανόμεθα ότι υπήρχε μία παναρχαία Βοιωτική πόλις η ΓΡΑΙΑ η οποία μετωνομάσθη σε Γέφυρα κάποια εποχή και τελικώς σε Τανάγρα. Η Τανάγρα-Γέφυρα ωνομάζετο και Ποιμανδρίς, είχε σύνορα με την Αττική και κάποιοι Ταναγραίοι-Γεφυραίοι μετενάστευσαν για διαφόρους λόγους στην γειτονική Αττική.

Πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στις αιτίες των Γεφυραϊκών μεταναστεύσεων. Για τους λόγους των δύο βασικών μεταναστεύσεων μας πληροφορεί ο Μυσός Πούβλιος Αίλιος Αριστίδης(3) :

«οι υπό των Δωριέων εξελασθέντες Πελοποννήσιοι εις Τανάγραν πόλιν της Βοιωτίας ελθόντες εξείλον αυτήν. Ταναγραίων ούν τινες εις Αθήνας κατέφυγον. Τανάγρα, πόλις Βοιωτία.. ..ούτοι, μή υπακούοντες Θηβαίοις, υπ’ αυτών εξεβλήθησαν, όν ένιοι εις Αθήνας ελθόντες ώκησαν. Μέμνηται δε της ιστορίας Ηρόδοτος, Γεφυραίους τους Ταναγραίους καλείν.. ..».

Άσχημη μοίρα για τους Ταναγραίους-Γεφυραίους οι οποίοι υπέφεραν και πιέσθηκαν ώστε πολλοί να μεταναστεύσουν τόσο υπό την πίεση των Θηβαίων όσο παλαιότερα υπό την πίεση των Πελοποννησίων οι οποίοι είχαν εκδιωχθή από τους Δωριείς.

Ας προχωρήσουμε όμως στην ουσία του πράγματος δηλαδή στον λόγο για τον οποίο οι Γραίοι ωνομάζοντο αρχικώς Γεφυραίοι κρατώντας υπ’ όψιν ότι οι Έλληνες έδιναν ιδιαίτερη σημασία σε ονομασίες ώστε το όνομα να εμπεριέχη και να σημαίνη την ιδιότητα του αντικειμένου.

Ο Αίλιος Αριστείδης μας ενημερώνει και για τον λόγο για τον οποίο οι Ταναγραίοι ωνομάζοντο Γεφυραίοι(4).. ..«το Παλλάδιον.. ..το από Τροίας.. ..λέγειν δε αν και περί άλλων πολλών Παλλαδίων. Τού τε κατ’ Αλαλκομενόν τον αυτόχθονα ΚΑΙ παρα Αθηναίοις Γεφυραίων καλουμένων, ως Φερεκύδης (3 F 179) και Αντίοχος (VI) ιστορούσι». Προκύπτει ότι οι Γεφυραίοι ήσαν πανάρχαιοι Ιερείς κάποιου Παλλαδίου και πολλοί αρχαίοι αναφέρθηκαν σ’ αυτό το ζήτημα.

Αναζητώντας την αρχαιοτάτη τοποθεσία του αρχαιοτάτου Παλλαδίου των Γεφυραίων καταλήγουμε στην απάντηση του ιστορικού Ιωάννου Λαυρεντίου του Λυδού(5) : «Ότι ΠΟΝΤΙΦΙΚΕΣ οι αρχιερείς παρά ρωμαίοις ελέγοντο, καθάπερ εν Αθήναις το πάλαι.

ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ διοικηταί των όλων-..ωνομάζοντο δια το επί της ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ Ιερατεύειν τω Παλλαδίω. Πόντην γαρ οι ρωμαίοι την γέφυραν καλούσι και ποντίλια τα γεφυραία ξύλα. Όθεν και και πραξιεργίαι δήθεν εκαλούντο ωσανεί τελεσταί. Τούτο γαρ σημαίνει το ποντίφιξ από το δυνατόν εν έργοις».

Δηλαδή, οι αρχαίοι Αθηναίοι ωνόμαζαν Γεφυραίους τους αρχιερείς τους σε πανάρχαιες εποχές ενώ οι αρχαίοι Γραίοι-Γεφυραίοι είχαν εγκαταστήσει Ιερόν Παλλάδιον στην γέφυρα του Σπερχειού άρα στην είσοδο του Στενού των Θερμοπυλών και πιθανώς αυτό συνέβαινε σε πολλές γέφυρες οπότε οι διερχόμενοι ίσως αισθανόντουσαν υποχρεωμένοι ή υπεχρεούντο «ν’ ανάβουν ένα κεράκι» και αυτό να μην έκανε ιδιαίτερα συμπαθή την τάξη των Γεφυραίων-Ιερέων.

Από την άλλη μεριά, οι Γεφυραίοι Ιερείς είχαν προφανώς αναλάβει την συντήρηση των γεφυρών κι από ‘κει ίσως προήρχετο η δύναμίς των. Αν επί παραδείγματι απεκόπτετο η Γέφυρα του Σπερχειού όποια εποχή πλήν θέρους, απεκόπτετο ουσιαστικώς η Νότιος Ελλάς. Μεγαλή λοιπόν η δύναμις των γεφυροφυλάκων Γεφυραίων και εξ αυτών οι Ρωμαίοι μετέφρασαν την λέξη γέφυρα=πόντη και οι αρχιερείς ποντι-φικες!!! Ιδού πως προέκυψε η ονομασία στους Καθολικούς του Ποντίφικος.. ..

Ιδιαίτερη σημασία οφείλουμε να αποδώσουμε στην φράση του Λαυρεντίου του Λυδού ότι το πάλαι ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ. Δηλαδή, σε χαμένες στον Μύθο εποχές, ΟΛΟΙ οι Ιερείς των Ελλήνων Θεών ελέγοντο Γεφυραίοι.. .. Πιθανώς λόγω της στρατηγικής επιλογής περασμάτων για κτίσιμο ιερών για ευνοήτους ηθιοπλαστικούς λόγους.

Η ιερατική στολή των Γραίων-Γεφυραίων πάλι από τον Λυδό(6) απετελείτο από «Εχρήτο δε στολή επ’ ειρήνης, οία ποντίφεξ, αντί του Αρχιερεύς ΓΕΦΥΡΑΙΟΣ, πορφυρά, ποδήρει, ιερατική, χρυσώ λελογχωμένη, αμφιβλήματι δε ομοίως πορφυρώ, εις χρυσούς αύλακας τελευτώντι, την τε κεφαλήν έσκεπε δι’ ας εν τη γραφείση μοι Περί Μηνών πραγματεία αποδέδωκα αιτίας…» κλπ.

Το ότι οι Ρωμαίοι ωνόμασαν τους ιερείς των με όνομα μεταφρασμένο απ’ ευθείας από μία Βοιωτική Ιερατική τάξη αποδεικνύει πολλά.

Από τις λίγες πηγές προκύπτει ότι σε παμπάλαια εποχή η Γραία-Γέφυρα-Τανάγρα ήταν κραταιοτάτη και εξουσίαζε περιοχή περίπου από νοτιοδυτικά του Ευρίπου, περιελάμβανε την Μυκαλησσό και το Βοιωτικόν Άρμα, έως τα υψώματα προς τον Αττικό Δήμο Φυλής ενώ εντελώς Νότια του κράτους της Τανάγρας ήτο η Ελευσίς. (τα όρια κατά Στράβωνα ΙΧ, 2 10). Κατοικούσαν σ’ αυτή οι ΓΡΑΙΟΙ και είναι γνωστό ότι κάποιοι ελληνικοί λαοί τα πανάρχαια χρόνια μετανάστευσαν κοντά στην Ρώμη και οι οποίοι αυτοπροσδιορίζοντο ως ΓΡΑΙΟΙ ή Γραικοί και εξ αυτών οι Ρωμαίοι καλούσαν τους Έλληνες υποτιμητικά Γραικύλους.

Φυσικά Γραίοι ή Γραικοί υπήρχαν σε όλον τον Ελλαδικό χώρο. Είναι γνωστό ότι οι Ρωμαίοι εχρησιμοποίησαν κάποιο χαλκιδαϊκό αλφάβητο πράγμα που αποδεικνύει μεταναστευτικό ρεύμα από Εύριπο-Χαλκίδα-Γέφυρα προς Ρώμη.

Οι Γραίοι-Γεφυραίοι μετέφεραν την σπουδαιότερη λατρεία τους, την Παλλάδειο, στις νέες Ρωμαϊκές εστίες τους. Περίπου τότε ή και παλαιότερα, Αρκάδες άποικοι στην Ρώμη έφεραν το δικό τους Παλλάδιο εκεί στον Παλλαδινό λόφο. Τα Παλλάδια Άρκάδων και Γραικών έδωσαν την εντύπωση στους Ρωμαίους ότι η λατρεία αυτή ήτο η σπουδαιοτέρα άρα οι Ρωμαίοι ετίμησαν τους σπουδαιοτέρους Θεούς των Γραικών και ασπάσθηκαν τον Παλλάδειο τίτλο των Γραικών ιερέων οπότε οι Ρωμαίοι ιερείς απεκλήθησαν Ποντίφηκες δηλ. Γεφυραίοι.

Και η προσπάθεια ετυμολογήσεως της Τανάγρας μπορεί να αποδωθή στο τελικό -ΓΡΑ=-ΓΡΑΙΑ ενώ το αρχικό -ΤΑ προκύπτει από ωραιοποίηση χάριν ευφωνίας του -ΔΑ ή δασύ -ΔΑ με προφορά -ΝΤΑ όπου τελικά το -ΝΤΑ = -ΤΑ. Οπότε το -ΤΑ και το ΓΡΑΙΑ να συνιστούν την καλλιεργήσιμη γη=γα=δα της Γραίας δηλ την Δαν της Γραίας ΤΑΝΓΡΑΝ=ΤΑΝΑΓΡΑΝ.

Το πόσο αρχαίοι ήσαν οι Γραίοι φαίνεται από το απόσπασμα του Εκαταίου του Μιλησίου ο οποίος έγραψε «αφ ου και Γεφυραία ή Δηώ». Δηώ είναι η παλαιά ονομασία της Θεάς Δήμητρος και αναφέρεται στον Ορφικό πρός Δήμητρα Ύμνο. Το όνομα προκύπτει από την τροπή του αρχαίου -Α σε -Η από τους Ίωνες και ο Εκαταίος ήτο Ίων. Άρα Δηώ=Δαώ όπου Δα η Γη δωριστί.

Από μόνη της αυτή πληροφορία προσδίδει στους Γραίους-Γεφυραίους-Ταναγραίους την πρωτοκαθεδρία στην οργανωμένη Γεωργία αφού η Δήμητρα=καλλιέργεια Σίτου-δημητριακών πρωτοενεφανίσθη εκεί. Πόσο παλαιά παράδοση πρέπει να είναι αυτή αλλά και τι σπουδαία δυναμική προβάλλει! Από την Τανάγρα μέσω Ερυθρών δρασκελίζει κανείς την σημερινή Κάζα και βρίσκεται μέσω Μάντρας στην …Ελευσίνα. Η Δήμητρα-Δηώ είχε να κάνη ένα πάρα πολύ μικρό ταξείδι για να βρεθή από τους Γεφυραίους στούς Ελευσινίους και να τους ευνοήση με την καλλιέργεια σίτου στο Ράριον Πεδίον (αρχικώς και έπειτα στο Θριάσιο). Δηλαδή εκεί που τελειώνει το μονοπάτι από Τανάγρα προς Ελευσίνα και αρχίζει ο δρόμος προς Μέγαρα και Πελοπόννησο.

Το φυσικότερο μέρος για αποικισμό ή μετοικεσία Ταναγραίων, εμπείρων στην Γεωργία, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την ευρισκομένη ακριβώς νοτίως, Ελευσίνα όπως ορίζει και η Μυθολογία. Πράγμα που έγινε πολλές φορές και η τελευταία φορά μόνο εξιστορείτα από τον ανόητο Ηρόδοτο με τους γνωστούς Αρμόδιο-Αριστογείτονα περί το 507 π.0.

Αυτοί οι επαναλαμβανόμενοι ανά τους αιώνες Γεφυραϊκοί αποικισμοί εδημιούργησαν Ταναγραϊκές-Γεφυραϊκές συνοικίες από τις εκβολές περίπου του Κηφισσού κατά Στράβωνα(8) όπου «ποταμοί δ’ εισίν ο μέν Κηφισσός εκ Τρινεμέων τας αρχάς έχων ρέων δε δια του πεδίου εφ’ ο και η ΓΕΦΥΡΑ και οι ΓΕΦΥΡΙΣΜΟΙ.. ..» έως την Ελευσίνα. Η επιλογή της τοποθεσίας φυσικά δεν ήταν τυχαία διότι οι Γεφυραίοι έψαχναν να εγκατασταθούν κοντά σε .. ..γέφυρα.. .. όπου κατά την πανάρχαια παράδοσή τους υπεχρέωναν τους περαστικούς προφανώς «ν’ ανάβουν κεράκι» σε κάποιο προσκήνυμα της Ιεράς Οδού.

Επειδή όμως είχαν όλοι οι ευσεβείς Αθηναίοι γνώση της καταγωγής της Δηούς-Δήμητρος, οι Ταναγραίοι-Γεφυραίοι επέβαλαν διόδια στις πομπές προς Ελευσίνα κατά τα Μυστήρια και βέβαια οι Αθηναίοι το εδέχθησαν ως φυσιολογικό και δίκαιο γεγονός και καθόλου δεν αντέδρασαν σεβόμενοι τους Γεφυραίους αφ’ ενός ώς πρώτους ιερείς της πολιούχου της Πόλεώς των Παλλάδος και αφ’ ετέρου την Γεφυραϊκή προέλευση της Δήμητρος. Την πανάρχαια λατρεία της Δηούς-Δήμητρος ελάτρευον με τον δικό τους πανάρχαιο τρόπο σε δικά τους Ιερά οι πανάρχαιοι Γεφυραίοι-Ταναγραίοι και αυτό ο ανόητος Ηρόδοτος το παρουσιάζει εμμέσως ως .. ..μη ελληνική λατρεία.

Οι Αθηναίοι περνώντες εκ των διοδίων όχι μόνον επλήρωναν διόδια εις τους Γεφυραίους αλλά αντήλλασσον σκωπτικές και ίσως υβριστικές εκφράσεις. Από αυτό το γεγονός είχει δημιουργηθεί η έκφρασις «γεφυρισμός» που εσήμαινε την ανταλλαγή πειραγμάτων.

Ο λεξικογράφος Ησύχιος κατέγραψε ότι «ΓΕΦΥΡΙΣΤΑΙ: οι σκώπται επεί εν Ελευσίνι επί της γεφύρας τοις μυστηρίοις καθεζόμενοι έσκωπτον τοις παριόντας». Εξ άλλου κατά την πολιορκίαν των Αθηνών από τον Σύλλα, οι Αθηναίοι εξώργισαν τον Ρωμαίο στρατηγό διότι γεφυρίζοντες τον λοιδωρούσαν από τα τείχη για την μεμπτή ηθική της συζύγου του Μετέλλας. (Πλουτάρχου Βιογραφίες – Σύλλας).

Όπως φαίνεται, με την πάροδο των ετών και την πλήρη πλέον κατάρρευση στα κλασσικά χρόνια των Ιερών Παραδόσεων, ο αθηναϊκός όχλος δεν επιθυμούσε να πληρώνη σε ξένους-Βοιωτούς (και μάλιστα σε απογόνους των δεδηλωμένων εχθρών τους Βοιωτών-Θηβαίων) βάσει μίας ήδη θεωρουμένης ως απαξιωμένη μυθολογίας όντας ό ίδιος στην αρχή της φρικτής παρακμής του κι έτσι έφθασε να διαβάζουμε στο λεξικό Σούδα ή Σουίδα ότι «Γεφυρίς: ξένη και επείσακτος. Οι γαρ Γεφυραίοι ξένοι και επήλυτοι όντες Αθήνησιν ώκησα. Ούτως Ηρόδοτος». Ξένος όμως καθ’ όλου δεν εσήμαινε τον μη Έλληνα. Δηλαδή τελικά μέχρι να το πη ο Ηρόδοτος για Φοίνικες ουδείς το είχε διανοηθεί!!!

Η διερεύνησις όλων των αρχαίων πηγών σε σχέσι με την καταγωγή των Βοιωτών ΔΕΝ αφήνει περιθώρια σε κανέναν να αμβισβητήση την αυτοχθονία τους. Εκτός του Ηροδότου ο οποίος με γλωσσικά τεχνάσματα και παραμυθολογίες, εκμεταλλευόμενος το παραδοσιακό μίσος Αθηναίων-Βοιωτών, δημιουργεί την πρώτη ιστορική αμφισβήτηση η οποία καταλήγη όλως παραδόξως σε .. ..ιστορικό δόγμα καθ’ ότι εξυπηρετεί ανθελληνικά συμφέροντα.

Ο Ηρόδοτος απετέλεσε και αποτελεί άριστο όπλο στα άρρωστα μυαλά των ανθελλήνων και η απόδειξις έρχεται από τον παλαιό μας γνώριμο (Τετρακτύς Αείγνητος Τεύχος 1ον, άρθρο για τον Μέγα Αλέξανδρο και τον ραββίνο), τον ..εβραίο ιστορικό της κακιάς ώρας, τον Φλάβιο Ιώσηπο ή Γιοσέφ Μπεν Ματατία.

Ο απελπισμένος από τις πηγές του δικού του λαού, οι οποίοι ως ποιμένες της ερήμου ΔΕΝ είχαν καμμία σπουδαία καταγραφή στην ιστορία, έψαξε να βρη στοιχεία στους Έλληνες τα οποία θα διέστρεφε λίγο ώστε να φανούν κι οι δικοί του πρόγονοι λιγουλάκι σπουδαίοι και ένδοξοι.. Στον Ηρόδοτο βρήκε τα περί Φοινίκων, τα οποία με κάποιες παρερμηνείες θα τάρασσαν τα στάσιμα ύδατα της μη υπαρχούσης εβραϊκής ιστορίας. Όπου ο πανύβλαξ Ηρόδοτος έγραφε Φοίνικας ο Ιώσηπος έβαλε ..εβραίος.

Οι υπόδουλοι και παρακμιακοί Έλληνες δεν ήταν σε θέση να αντιδράσουν. Εκτός του Μεγάλου Αρχιερέως των Δελφών, του Βοιωτού Πλουτάρχου ο οποίος μέσα στα τόσα σπουδαία έργα του εθεώρησε υποχρέωσή του να αφήση Ιερά Παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενεές ένα καθαρτήριο έργο στα Ηθικά του, το «Περί της Ηροδότου κακοηθείας». Αυτό αποδεικνύει ότι πολλοί ενοχλήθηκαν από τις Ηροδότειες ανοησίες τις οποίες όμως ο Πλούταρχος ονομάζει κακοήθειες.

Ένα απόσπασμα από τό έπος «ΠΕΡΣΙΚΑ» του Σαμίου ποιητού Χοιρίλου(9) εχρησιμοποιήθη από τον απελπισμένο για να σταθή ιστορικά από κάπου Ιώσηπο ώστε να «αποδείξη» εβραϊκή παρουσία στον στρατό του Ξέρξη.

Καταγράφει λοιπόν ο Φλάβιος Ιώσηπος -Γιοσέφ Μπεν Ματατίας στο ΚΑΤ’ ΑΠΙΩΝΟΣ 173:

«των δ’ όπισθεν διέβαινε γένος θαυμαστόν ιδέσθαι,
γλώσσαν μεν Φοίνισσαν από στομάτων αφιέντες,
ώκεον δ’ εν Σολύμοις όρεσι πλατέη παρά λίμνη,
αυχαμαλέοι κορυφάς τροχοκουράδες^ αυτάρ ύπερθεν
ίππων δαρτά πρόσωπ’ εφόρουν εσκληκότα καπνώ.»
(τούτων δ’ όπισθεν διέβαινε φυλή θαυμαστή κατά την μορφή
γλώσσα με Φοινικικήν ωμίλουν
κατοικούσαν δε εις τα όρη των Σολύμων παρά πλατειά λίμνη,
η εξαγριωμένη κόμη των ήταν κουρεμένη ολόγυρα και από πάνω φορούσαν
δέρματα κεφαλής ίππων που είχαν ξεραθεί με καπνό.)

Τα χαζά του Ιωσήπου έπρεπε να αποτελούν για τους ιστορικούς παράδειγμα ιστορικής κωμοδιογραφίας. Αντί γι’ αυτό όμως βλέπουμε τον παγκόσμιο εβραϊσμό να επιβάλλη την ανοησία ως βιβλιογραφία για την επιστημονική έρευνα. Αξιοθαύμαστο παράδειγμα για όλους ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι λαοί προσπαθούν να επιβάλλουν στους άλλους ακόμη και την παραμυθολογία ώστε να απαιτούν τον σεβασμό τους.

Αν ασχοληθούμε σοβαρά με τις παραπάνω 5 γραμμές του Χοιρίλου βλέπουμε πρωτίστως ότι ο Ιώσηπος προσπαθεί ν’ αποδείξη ότι η Φοινικική γλώσσα ήταν ίδια με την ιουδαϊκή ή ότι Φοίνικες κι εβραίοι ήταν το ίδιο..

Αυτά αυτοκαταρρίπτονται απ’ το ίδιο το έργο του όπου πλειστάκις διαφοροποιεί ο ίδιος τους Φοίνικες απ’ τους Εβραίους. Για παράδειγμα, ήδη από το κεφ 2, 8 αναφέρει ότι «τα γεγονότα όμως παρ’ Αιγυπτίοις και Χαλδαίοις και Φοίνιξι -δεν συγκαταλέγω εμάς (δηλ. ιουδαίους) με εκείνους..» οπότε ο ίδιος διαχωρίζει τον λαό του. Πιό κάτω, κεφ. 17, 113 αναφέρεται στον Φοίνικα βασιλέα Είρωμο ό οποίος ως φίλος του Σολομώντα τον βοήθησε στο κτίσιμο του ναού και συγκεκριμένα λέει «ούτος (ο Είρωμος) τα ανατολικά μέρη της πόλεως (της Τύρου) επεχωμάτωσε και μεγαλυτέραν την πόλιν κατέστησε και το ιερόν του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ, το οποίον ήτο απομονωμένο κλπ κλπ». Άρα οι Φοίνικες ελάτρευαν τον Δία άρα δεν θα μπορούσαν νάταν Εβραίοι!!!

Όσο για το αν μιλούσαν Φοινικικά οι Εβραίοι ή τέλος πάντων κάτι κοντά στα Πελασγικά υπάρχουν δύο περιπτώσεις προς διερεύνησιν. Στην πρώτη πιθανή περίπτωση ας υποθέσουμε ότι οι Εβραίοι έδωσαν γλώσσα στους Φοίνικες ενώ στην δεύτερη ας υποθέσουμε ότι έγινε το αντίθετο δηλαδή οι Φοίνικες έδωσαν γλωσσικά στοιχεία στους Εβραίους.

Όμως έχουμε την σοβαρόατη μελέτη «HEBREW IS GREEK»(10) του νομικού Γιόσεφ Γιεχούντα ο οποίος τεκμηριώνει το έντονο και αδιαμφισβήτητο ελληνικό γλωσσικό υπόστρωμα της εβραϊκής γλώσσας. Άρα, μέσα από εβραϊκές πηγές προκύπτει ότι οι πελασγογενείς Φοίνικες ή κάποιοι άλλοι Φιλισταίοι έδωσαν γλωσσικά στοιχεία στους Εβραίους αρχικώς. Αργότερα, στα χριστιανικά χρόνια όταν οι Φοίνικες αφωμοιώθηκαν έχασαν την γλώσσα τους.. .. Αυτό όμως δεν τεκμηριώνει ότι ιουδαίοι μιλούσαν φοινικικά στα χρόνια των Μηδικών. Αυτό είναι γνωστό σήμερα. Οπωσδήποτε εβραϊκή γλώσσα στον στρατό του Ξέρξη ή Δαρείου ΟΥΔΕΙΣ αναφέρει..

Σε ότι αφορά το κούρεμα των δήθεν Εβραίων του Ιωσήπου σημειώνει ο Ηρόδοτος ότι τέτοιο κούρεμα με ξύρισμα κροτάφων ήτο σύνηθες παρά των Αράβων (Ηρόδοτος ΙΙΙ, 8). Αποτελεί παράδοξον το ότι ο Ιώσηπος ετόλμησε να αναφερθή σ’ αυτό το επιχείρημα διότι πάλι αυτοαναιρείται. Συγκεκριμένα στο Λευιτικόν 19,27 ο Νόμος απαγορεύει στους Ιουδαίους ρητώς κούρεμα γύρω απ’ το κεφάλι. Ο Ιώσηπος όμως ήταν Φαρισαίος και μάλιστα με ιδιαίτερες επιδόσεις στην γνώση των γραφών άρα δεν ήτο δυνατόν να αγνοούσε τέτοια σοβαρή διάταξη.

Τελικώς, πρέπει να διερευνήσουμε τον λαό που ζούσε στα Σόλυμα Όρη. Ο Όμηρος (Οδύσσεια Ε 283) αναφέρει τα Σόλυμα Όρη τοποθετώντας τα στην Λυκία. Πουθενά στην Παλαιά Διαθήκη προ Δαυίδ υπήρχε ονομασία που να υπονοή Σολύμους ενώ οι προσπάθειες του Ιωσήπου περί ταυτίσεως της Γερουσαλάγιεμ με τους Σολύμους είναι σοφιστική και αγωνιώδης αλλά ατυχής. Ο Στράβων (ΧΙΙΙ, 4 16) αναφέρει περί Σολύμων: «Σολύμους δε είναί φασι τους Καβαλείς. τους γουν Τερμησσέων άκρας ο υπερκείμενος λόφος καλείται Σόλυμος και αυτοί δε οι Τερμησσείς Σόλυμοι καλούνται. Πλησίον δ’ εστί και ο Βελλερεφόντου χάραξ και ο Πεισάνδρου τάφος του υιού αυτού πεσόντος εν τη προς Σολύμους μάχη.. .. Τερμησσός πόλις Πισιδική.. ..» ενώ στο I, 1 10 ο ίδιος γράφει «.. .. ούτω και τα της θαλάττης της εντός. Περιέχει γαρ ταύτην από στηλών αρξαμένοις Λιβύη τε και Αίγυπτος και Φοινίκη, εξής δε πέριξ της Κύπρου, είτα Σόλυμοι και Λύκιοι και Κάρες.. ..». Ο Ηρωδιανός στην «Ρητορική της Καθολικής προσωδίας» αναφέρει ότι «Μιλύας έθνος οι πρότερον Σόλυμοι ώς Τιμαγένης πρώτω βασιλέων. Λέγονται και Μίλυες από Μιλύης της γυναικός Σολύμου και αδελφής». Ο γεωγράφος Στέφανος Βυζάντιος στα Εθνικά του αναφέρει ότι «οι Πισίδαι πρότερον Σόλυμοι από Σολύμου του ΔΙΟΣ και Χαλδήνης.. ..».

Τι προκύπτει λοιπόν για τους Σολύμους; Ότι ήσαν Λύκιοι ή Πισίδαι, ένα ακόμη χαμένο πελασγικό φύλο εγκατεστημένο παρά την Φοινίκην όπως βεβαιώνει ο Στράβων ενώ ο πρώτος βασιλεύς των ο Τιμαγένης δεν θυμίζει εξ ονόματος ..Ιουδαίο.

Τελικά οι 5 γραμμές του Χοιρίλου που χρησιμοποίησε ο Ιώσηπος μάλλον επιχειρήματα εναντίον του καθίστανται.. Δεν πρέπει βέβαια στην εποχή μας να υπάρχουν σκοτεινά σημεία και αδιερεύνητα αίτια σε ότι αφορά ιστοριοπλασίες 2500 ετών.

Παρ’ όλα αυτά δεν βρήκαν οι ιστορικοί σκόπιμο το να εξετάσουν τον λόγο που ώθησε τον Ηρόδοτο να αφελληνίση τους Βοιωτούς. Γνωρίζουμε φυσικά για το μίσος ή αντιπαλότητα Αθηναίων-Βοιωτών. Το μίσος των Ελλήνων, λόγω θερμής ιδιοσυγκρασίας, είναι γνωστό ότι ωδήγησε σε εμφύλιες καταστροφές. Επομένως, όταν κάποιος εκμεταλλευθή την πνευματική ανωριμότητα του όχλου, δηλαδή γίνει λαϊκιστής-λαοπλάνος, όλοι οι αντίπαλοι του όχλου είναι βέβαιον ότι θα καθυβριστούν, θα καταχλευασθούν και θα λοιδωρηθούν, ώστε ο λαοπλάνος να ικανοποιήση τα χυδαία ένστικτα του εν γένει ακαλλιεργήτου όχλου. Αυτό ακριβώς έπραξε ο Ηρόδοτος με τους εχθρούς των Αθηναίων Σπαρτιάτες και Βοιωτούς τις ηρωικές πράξεις των οποίων υποτιμά και χλευάζει διαρκώς.

Υπάρχει όμως και βαθύτερη αιτία η οποία ωδήγησε τον Ηρόδοτο να καθυβρίζει έντεχνα, πονηρά και παντοιοτρόπως τους Θηβαίους-Βοιωτούς. Μας την δίνει ο Πλούταρχος στο «περί της Ηροδότου κακοηθείας» όταν αναφέρεται σε σύγγραμμα του Αριστοφάνους του Βοιωτού ο οποίος είχε γράψει πως ο Ηρόδοτος, στην τυχοδιωκτική πορεία του έφθασε κάποτε στην Θήβα και εζήτησε μισθό από τους Θηβαίους αλλά οι Θηβαίοι τον περιφρόνησαν και δεν του έδωσαν και μάλιστα τον εμπόδισαν να συναναστραφή με τους νέους των Θηβών πράγμα που αποτελούσε μεγάλη προσβολή.

Οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι ο Ηρόδοτος ο Αλικαρνασεύς, στην προσπάθειά του να βρή δουλειά σε κάποια πόλη κατέληξε στην Αθήνα αφού προσπάθησε κι αλλού όπως στις Θήβες. Οι Θηβαίοι τον υποψιάστηκαν προφανώς για επικίνδυνα επιπόλαιο λαοπλάνο και ουσιαστικά τον έδιωξαν. Αν τον είχαν κρατήσει, πιθανώς τώρα θα αγωνιζόμασταν να αποδείξουμε την ελληνική καταγωγή των .. ..Αθηναίων. Είχε λοιπόν σοβαρό προσωπικό λόγο ο Ηρόδοτος να θέλη την εκδίκηση και ηθική εξόντωση των Βοιωτών οι οποίοι τον περιφρόνησαν. Και τι θα ήταν χειρότερο και πιό εξοντωτικό από το να αφαιρέσης από έναν Έλληνα ή να του αμφισβητήσης την ελληνική καταγωγή του;

Αηδιασμένος ο Βοιωτός εκ Χαιρωνείας Πλούταρχος ο οποίος ειρωνεύεται τον Ηρόδοτο γράφων: «Αριστογείτονα μέντοι ουκέτι κύκλω και κακώς, άλλ’ άντικρυς δια πυλών εις Φοινίκην εξελαύνει, Γεφυραίον γεγονέναι λέγων ανέκαθεν. τους δε Γεφυραίους ουκ απ’ Ευβοίας ούδ’ Ερετριείς, ώσπερ οίονταί τινες, αλλά Φοίνικας είναί φησιν, αυτός ούτω πεπυσμένος». (στην περίπτωση του Αριστογείτονα δεν χρησιμοποιεί τέτοια κυκλική κακή πορεία αλλά απέναντι μέσα από τις πύλες (ΣΗΜ. δηλ. όχι με πλάγιο τρόπο αλλ’ απ’ ευθείας) τον εξορίζει στην Φοινίκη λέγων πως ανέκαθεν ήταν εκ γεννήσεως Γεφυραίος, για τους Γεφυραίους μάλιστα λέει ότι ούτε Ευβοείς ούτε Ερετριείς ήσαν όπως πιστεύουν κάποιοι αλλά Φοίνικες όπως ο ίδιος πυνθάνεται).

Όμως στην αρχή της διερευνήσεως είδαμε ότι ένα μεταναστευτικό κύμα Γεφυραίων-Ταναγραίων εγκατεστάθη στην Ελευσίνα υπό την πίεση των Θηβαίων. Πολύ θα ίδρωνε ο Ηρόδοτος αν ζούσε, στην προσπάθειά του να δώση ικανοποιητική εξήγηση-απόδειξη εμφυλίου .. ..φοινικικού πολέμου Θηβαίων-Ταναγραίων. Πάντα όμως στους παραχαράκτες ξεφεύγουν λεπτομέρειες.. ..

Τις κακοήθειες του Ηροδότου τις ασπάσθηκαν φυσικά ασμένως οι ανθέλληνες αλλά είναι απαράδεκτο οι νεο-Έλληνες να μην έχουν περάσει από δικαστήριο Νεκρών τον Ηρόδοτο όπου η καταδίκη θα ήταν καθιέρωση ημέρας ιστορικών κακοηθειών με το δικαίωμα ετησίου λαϊκού πετροβολήματος του ομοιώματος του μεγα-αθλίου Ηροδότου. Όλως ανεξήγητος και η στάσις της «υπερπατριωτικής» ακροδεξιάς.. .. ή μήπως όχι;.. ..

Γρηγόρης Μπέλλος

1 εξ ευγενούς οικογενείας της Μιλήτου, ο σημαντικότερος εκ των προ του Ηροδότου (sic) λογοποιών, δηλ. συγγραφέων οι οποίοι θέλησαν να καταγράψουν τα ιστορικά γεγονότα με γεωγραφικές και εθνολογικές πληροφορίες. Επειδή όμως ούτε την μέθοδο της ιστορικής ερεύνης ηδύναντο να χειρισθούν ούτε την ενότητα της ιστορικής ζωής να κατανοήσουν έμειναν στο στάδιο της χρονογραφίας και της υπερβολής. Γεννήθηκε περί το 549 π.0 και απέθανε περί το 476 π.0. (Εγκυκλοπαίδεια ΗΛΙΟΣ)

2 Αίλιος Ηρωδιανός. Αλεξανδρινός Γραμματικός υιός και μαθητής του Απολλωνίου του Δυσκόλος. Επωνομάζετο και «τεχνικός». Τα έργα του έχουν μεγάλη αξία διότι είχε στην διάθεσή του την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας πριν καεί. Οι αναφορές στο άρθρο είναι από τον 3ο τόμο του σπουδαιοτέρου έργου του, της «Καθολικής προσωδίας» η οποία απετελείτο αρχικώς από 21 βιβλία στα οποία προσετέθησαν αργότερα άλλα 2.

3 Πούβλιος Αίλιος Αριστείδης (126-189 μ.0) Απεκαλείτο Θεόδωρος και εγεννήθη εις Αδριανούς (νυν Αδρανός ή Εδρενός) της Μυσίας. Πατήρ του ο Ιερεύς Ευδαίμων ενώ διδάσκαλοί του ήσαν ο Αριστοκλής εκ Περγάμου, ο Ηρώδης ο Αττικός και ο Αλέξανδρος ο Κοτυαεύς. Ήταν από την οικογένειά του ευσεβής, και χάριν παιδείας πολυταξειδευμένος ενώ κατέστη άριστος ρήτωρ. Επίδειξη ρητορικής έκανε εις Αθήνας και πολλές άλλες πόλεις. Κατέληξε μονίμως στην Σμύρνη όπου και χαλκούς ανδριάντας του. Διεσώθησαν περί τους 50 λόγους του. Το παρόν απόσπασμα εκ συλλογής Ντίντορφ (1829) Σχόλια εις Αίλιον Αριστείδην. (Εγκυκλοπαίδεια ΗΛΙΟΣ)

4 Το παρόν απόσπασμα εκ συλλογής Ντίντορφ (1829) λόγος Παναθηναίων σελ. 320,

5 ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ ΛΥΔΟΣ – De Mensibus- βιβλίο 4 παρ.15 στίχος 9

6 ΙΩΑΝΝΗΣΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣΛΥΔΟΣ – De Magistratibus populi Romani

7 Δηώ ή Διηώ κατά τον Αίλιο Ηρωδιανό όπου σε ελεύθερη μετάφραση από την Καθολική Προσωδία …»χωρίς το -ι, από το δήω σημαίνει το ευρίσκω διότι η Δηώ περιήλθε εις ζήτησιν της θυγατρός της. Κατ’ ευφημισμόν έλεγον πάντες δήεις τουτέστιν ευρήσεις ή επειδή αύτη εφηύρε τον σίτον. Εάν όμως έχει -ι, γέγονε παρά το δαίω δηλ. κόπτω κατά Ιωνική τροπή τα -α εις -η διότι η γη διαιρείται ή διακόπτεται από το όργωμα. Επίσης το δαίω-καίω διότι λένε ότι με λαμπάδες εζήτη την θυγατέρα της. Μερικοί λένε ότι είναι υποκοριστικόν του Δήμητρα.. ..»

8 ΣΤΡΑΒΩΝ Βιβλίο 9 κεφ. 1 παρ. 24

9 Χοίριλος ο Σάμιος. επικός ποιητής που όμως δεν είναι βέβαιες οι χρονολογίες της ζωής του αλλά φαίνεται να ήτο σε ώριμη ηλικία το 420 π.0. Κατά το λεξικό Σούδα παρέμεινε επί μακρόν στην Αθήνα ενώ περί το 400 π.0 απέθανε στην Μακεδονία όπου υπήρξε μέλος της Αυλής του Αρχελάου. Έγραψε το έπος ΠΕΡΣΙΚΑ το οποίον ήτο εξιστόρησις των Μηδικών Πολέμων διότι εκ της φράσεως του Σούδα αποκαλούντος το έπος βνίκη των Αθηναίων κατά των Περσών ενώ εικάζεται ότι επίκεντρον του έπους ήτο η ναυμαχία της Σαλαμίνος. Το έπος είχε ενθουσιάσει τους Αθηναίους οι οποίοι απεφάσισαν αυτό να διαβάζεται παράλληλα με τον Όμηρο. Λέγεται ότι πολλά πήρε ο Χοίριλος απ’ τον Ηρόδοτο. Οι Αθηναίοι ετίμησαν το έπος διότι περιγράφει ή κολακεύει την εθνική τους φιλοτιμία όμως ο Αριστοτέλης κακίζει τον ποιητή για επιτήδευση και ασάφεια των παραβολών του οι δε Αλεξανδρινοί δεν έδωσαν σημασία στο έργο αυτό. Τα διασωθέντα αποσπάσματα των έργων του δείχνουν ότι δεν έμεινε πιστός στην ιστορική αφήγηση.. Και φυσικό ήταν αφού είχε φίλο τον Ηρόδοτο.. (Εγκυκλοπαίδεια ΗΛΙΟΣ).

10 Joseph Yahuda, LL.B., «HEBREW IS GREEK», Becket Publications, Oxford Unversity Press, 1982. Prefaced by professor Saul Levin, SUNY. O Γιαχούντα στην εισαγωγή ευχαριστεί τους πολλούς «ανωνύμους» δωρητές οι οποίοι τον ενίσχυσαν οικονομικώς ώστε να πραγματοποιηθή η έκδοσις αυτή η οποία ΔΕΝ αφήνει αμφιβολίες για το ελληνικό γλωσσικό υπόστρωμα της εβραϊκής και έτσι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι εβραίοι δεν είναι σημίτες αλλά …ινδοευρωπαίοι όπως εμείς..

Του Γρηγόρη Μπέλλου

ΜΕΣΩ ellaniapili
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ greatlie.com

http://www.diadrastika.com/2015/10/poioi-itan-oi-gefyraioi.html

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ ΣΤΟ KONTRACHANEL 2/9/2900 ( αναμετάδοση SorrasT.V )

Screenshot-1
 
Video Player

https://www.youtube.com/watch?v=AuxcGFi5_tM

Η κυβέρνηση «διαγράφει» δάνεια 700.000.000 εκατ. ευρώ σε Πήγασο, Mega, ΔΟΛ,STAR, Αlpha

tsipras-laz98329
Προφανώς θεωρούν οτι μπορούν να μας ταϊζουν σανό επί μακρόν. Δηλώνουν ενθουσιασμένοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τα 246.000.000 εκατ. ευρώ λύτρα που μάζεψαν από τις 4 άδειες και τα οποία πρόκειται να πληρωθούν σε δόσεις-αν πληρωθούν! Δεν λένε κουβέντα όμως για τα...
700.000.000 εκατ. ευρώ που χρωστάνε Μega, Ψυχάρης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς και στους οποίους η κυβέρνηση στερεί την δυνατότητα να πληρώσουν κάποια στιγμή τα δάνειά τους με κλειστά το Mega και το Star.
Αυτή είναι η αλήθεια κι εδώ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Κι εφ΄όσον δίνει την δυνατότητα στους παραπάνω επιχειρηματίες να μην πληρώσουν γιατί να πληρώσουν τα δάνειά τους οι υπόλοιποι μηντιάρχες-εκδότες αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες της χώρας.
Για αποζημιώσεις δεν το συζητάμε, ε;
Nα συμπεράνουμε λοιπόν ότι η λαλίστατη Ολγα Γεροβασίλη θα πληρώσει τα 180.000.000 ευρώ που χρωστάει το MEGA στις τράπεζες;
Να συμπεράνουμε μήπως ότι η Ολγα Γεροβασίλη θα πληρώσει τα 622.000.000 ευρώ που χρωστάνε ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το ΜΕGA;
Μήπως ετοιμάζεται να τραγουδάει, ως έξοχη ντιζέζ στα πανηγύρια της Ηπείρου για να βγάλει τα χρέη του Μπόμπολα και του Ψυχάρη;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/09/700000000-mega-star-lpha.html

LAFAZAN JEW Ή … ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ; … MARDAS JEW Ή … ΜΑΡΔΑΣ ; AXEL SIPRA JEW Ή … ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ DNA ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

11892144_10206151510300323_1424072962102413887_n1 

Βασιλειάδης Δημήτριος ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ;;;;;;;;;;
……………………………………………
Αλφειός: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! 

Ryan Lafazan’s Page – JBN | Jewish Business Network

………………………………………….

 jew lafazan1

………………………………………..
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΔΑΣ !!!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ… 
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ( ΜΑΡΔΑΣ )
http://www.creationism.org/victoria/VictoriaInst1883_pg132.htm
………………………………………



ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΔΑΣ
https://books.google.gr/books?id=flcx04WwF2QC&pg=PA191&lpg=PA191&dq=JEWISH+NAME+MARDAS&source=bl&ots=tow78-PxCc&sig=EQqT47OEwBeNmCz77fvQur9nOA8
……………………………………….
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
http://heraldry.sca.org/names/paul/ma.html
…………………………………………………
ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΔΑ
http://www.algemeiner.com/2015/03/20/what-ordinary-palestinians-are-saying-about-the-israeli-election/
……………………………………………………………………
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
……………………………………………………..
Artemis Sorras
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΙΩΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ [ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ [ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΣΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ] ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΧΙ ΩΣ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΩΝΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΠΟΣ ΖΩΩΝΝΝ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΓΕΛΕΣ ΖΩΩΝΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ.Α

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ] ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΖΩΩΝ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ [ ΕΝΩ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΟΧΙ ΤΡΟΠΟ ΓΕΝΟΣ ]

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=17402

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ. ΑΜΟΙΒΗ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ. ΕΓΓΡΑΦΟ

Στο δυσθεώρητο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ ανέρχεται η αμοιβή του Γκλεν Κιμ, του Αμερικανοκορεάτη συμβούλου που επικουρεί τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο σε θέματα που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση και ειδικότερα με το χρέος και τις αποκρατικοποιήσεις. Εκ του ποσού αυτού ο Κιμ έχει ήδη λάβει τα...
800.000 ευρώ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβει ακόμη 500.000 ευρώ.
Ο Γκλεν Κιμ και ο συνεργάτης του Πίτερ Λεγκλέρ μετέχουν ενεργά στη διαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος ήδη από το Φεβρουάριο του 2015 και την εποχή υπουργίας Γιάννη Βαρουφάκη. Αθροιστικά είναι σύμβουλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 20 συνεχόμενους μήνες και οι μέσες μηνιαίες αμοιβές τους είναι 65.000 ευρώ, συνυπολογιζομένων των 500.000 ευρώ που θα λάβουν προσεχώς.
Η αρχική πληρωμή των Γκλεν Κιμ και Πίτερ Λεγκλέρ είχε γίνει τον προηγούμενο Ιανουάριο με απόφαση που ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 800.000 ευρώ με αιτιολογικό την πληρωμή ισόποσης δαπάνης «για την ανάθεση σε διακεκριμένους εμπειρογνώμονες του συμβουλευτικού έργου της υποστήριξης της Κυβέρνησης στην διαπραγμάτευση της χώρας με τους εταίρους της για την επίτευξη συμφωνίας».
Η εν λόγω απόφαση δεν έφερε την υπογραφή του κ. Τσακαλώτου αλλά του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Πέτρου Τριάρχη. Ενεκρίθη δε από τον Εμμανουήλ Αντωνόπουλο προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών.

Το «νομικό παράθυρο»
Πρέπει να σημειωθεί πως η αμοιβή των Κιμ και Λεγκλέρ απαίτησε τη ψήφιση δύο ειδικών διατάξεων. Η πρώτη διάταξη περιελήφθη στην ΠΝΠ της 31ης Ιουλίου 2015, η οποία κυρώθηκε με το ν.4350/2015. Η σχετική διάταξη προέβλεπε πως με αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ) μπορεί να ανατίθενται απευθείας έργα, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι τριών μηνών, σε διακεκριμένους εμπειρογνώμονες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) σε χρηματοπιστωτικά, νομικά και οικονομικά θέματα, για την υποστήριξη της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Στις 22 Μαρτίου 2016 κατατέθηκε στην Βουλή και ψηφίσθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία νέα φωτογραφική διάταξη. Η τροπολογία αυτή ανάφερε πως «με αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου για την Οικονομική Πολιτική (ΚΥΣΟΙΠ) μπορεί να ανατίθενται απευθείας η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι έξι μηνών, σε διακεκριμένους εμπειρογνώμονες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) σε χρηματοπιστωτικά, νομικά και οικονομικά θέματα, για την υποστήριξη της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς και για την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος».

Η σχετική τροπολογία προωθήθηκε για δύο βασικούς λόγους: Ο πρώτος σχετίζεται με το γεγονός πως ο Κιμ και ο συνεργάτης του εξακολούθησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πέραν του τριμήνου που προέβλεπε αρχικά η σχετική διάταξη που είχε περιληφθεί σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 31ης Ιουλίου. Έτσι, κρίθηκε επιβεβλημένο να διπλασιασθεί ο χρόνος διάρκειας των συμβάσεων τους.

Η δεύτερη και πιο σημαντική τροποποίηση αφορά στο ότι με τη δεύτερη διάταξη η δυνατότητα απευθείας ανάθεσης δεν αφορούσε σε έργο, όπως ρητά ανέφερε η αρχική διάταξη του Ιουλίου, αλλά σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Αυτή η τροποποίηση έγινε ωστόσο δύο μήνες μετά τη δέσμευση πίστωσης ύψους 800.000 ευρώ, η οποία σημειώνεται πως είχε γίνει με το αιτιολογικό της παροχής συμβουλευτικού έργου.

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε παραδοτέο έργο, με καθυστέρηση δυο μηνών το υπουργείο Οικονομικών αντικατέστησε τη διάταξη θέτοντας ως προϋπόθεση την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην προκύπτει μεγάλη διαφορά, ωστόσο η μεταχρονολογημένη τροποποίηση του νομού δείχνει πως ανέκυψε ζήτημα που απαίτησε την εν λόγω νομοθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί πως έως και σήμερα ο προϋπολογισμός του υπουργείου Οικονομικών δεν επιβαρύνεται μόνον με τις 800.000 ευρώ της αμοιβής του Γκλεν Κιμ, αλλά με έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημερήσιων αποζημιώσεων του ίδιου και των συνεργατών του, τα οποία που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το θέμα στη Βουλή

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει επανειλημμένα ερωτηθεί το τελευταίο 10μηνο από τον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη για την θεσμική σχέση, με την οποία συνδέεται ο Αμερικανοκορεάτης οικονομικός σύμβουλος του με την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε ζητήσει να κατατεθούν στη Βουλή τα επίσημα έγγραφα της σύμβασης εργασίας ή οποιοδήποτε έγγραφο πιστοποιεί την πρόσληψη του Κιμ από το Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο κ. Τσακαλώτος θα απαντήσει την επόμενη εβδομάδα – με καθυστέρηση 10 μηνών – στον βουλευτή της ΝΔ, αλλά και στους άλλους συναδέλφους του βουλευτές που έχουν καταθέσει παρόμοιες ερωτήσεις για τον Γκλεν Κιμ και τις υπηρεσίες του.
 
 
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters