Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !

 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΗ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ TON TON ANΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.  
================
1.ΛΟΓΙΚΗ 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤO ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤO ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.  
======
2.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
====== 
3.ΑΡΕΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Η Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
====== 
4.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ , ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Η ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.  
======
5.ΙΣΟΤΗΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
====== 
6.ΑΦΘΟΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΘΟΝΟΥ.   
======
7.ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.  
======
8.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
====== 
9.ΑΡΜΟΝΙΑ
Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ, Η ΑΡΜΟΓΗ , Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ , Η ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ , ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.
====== 
10.ΑΝΔΡΕΙΑ
 «ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ,ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ,ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ,ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ,ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ,ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ».
======  
11.ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ( ΣΚΟΠΟ ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.  
======
12.ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.
==================
==================
==================
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ  ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.  ΟΛΟ ΤΟ  24 ΩΡΟ
==================
ΑΞΙΕΣ  : ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ NEW RADIO FM  ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ  ΣΤΙΣ 20/04/2015

Α.ΜΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


Β'ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

www.youtube.com/watch?v=AzpQDL-CMqQ&feature=youtu.be

Διαβάστε περισσότερα: http://elliniko-kyriarcho-ethnos.webnode.gr/news/ellinikes-axies/
Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.gr

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ << ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ >> ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 
ΕΔΩ ΣΑΣ  ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ    ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ  ΛΙΝΚ 
ΗΡΘΕ  Η ΩΡΑ  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ  ΦΤΑΣΑΜΕ  ΩΣ  ΕΔΩ  

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΜΑΣ  ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ   ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ 

ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ  
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΙΣΩΣ  ΟΧΙ  

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ  ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ  ΜΕΡΙΚΑ  ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ  ΑΠΟ ΤΟ  ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ  ΟΤΙ  
ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ ΕΧΟΥΝ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  ΕΠΙΛΟΓΗ ....  !!!!
----------------------
Βασιλειάδης Δημήτριος 
==============
==============
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ 
=======================
Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.
-------------
Καταγγέλλουμε ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν.
-------------
Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον,διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν.
-----------
Καταγγέλλουμε την μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια με την εκδίωξη του σημαντικότερου ιστού ανάπτυξης τους νέους επιστήμονες.
------------
Καταγγέλλουμε την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πολιτισμό ο οποίος διέπει και είναι ορατός σε όλον τον πλανήτη σε όλες τις μορφές που εκφράζεται μέσω των τεχνών ( μουσειακά εκθέματα ) , των επιστημών ( Μαθηματικά, Φιλοσοφία , Αρχιτεκτονική , Αστρονομία, Μεταλλουργία κλπ ) της σκέψης , της γλώσσας.
ΚΑΤΣΤΑΤΟΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205553786997614.1073741919.1640542322&type=3
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204763735566822.1640542322&type=3
=======================
Καταγγέλλουμε την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα.
-----------
Οι Κύριοι (Κουρήτες) , όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα».
------------
Επί Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) επίσης ο νόμος όριζε την αμιγώς Ελληνική φυλετική καθαρότητα των Συγκλητικών – από τις τάξεις των οποίων εξελέγετο ο εκάστοτε Βυζαντινός Αυτοκράτωρ – και μάλιστα επί ποινή εκπτώσεως των κληρονομικών Συγκλητικών προνομίων των απορρεόντων εκ της καταγωγής τους.

Για δε τον βασιλέα της Ρωμανίας ( αυτοκράτωρ ήταν υποδεέστερος του τίτλου του βασιλέως ) ίσχυε : «…τα μεν εώα έθνη διδόασι τιμήν τω Βασιλεί ως διαδόχω του πατρικού οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Αυτός ο όρος της εθνολογικής κληρονομικής διαδοχής αποδυναμώθηκε με την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας για τον Αυτοκράτορα ο οποίος έπρεπε να είναι : «Πιστός εν Χριστώι τωι Θεώι Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων».

Έτσι την Εθνολογική καταγωγή την είχε κάποιος που έχει προσχωρήσει διά του Χριστιανικού Βαπτίσματος και Χρίσματός του στη Ρωμαϊκή Πίστη, δηλ. στη Ρωμαϊκή Θρησκεία, η οποία από τον 4ο μ.Χ. αι. (οπότε και ιδρύθηκε η Αυτοκρατορία της Ρωμανίας) ήταν ο Χριστιανισμός.

Το Ελληνικό κληρονομικό δικαίωμα αντικατεστάθη από την δογματική πίστη του Αυτοκράτορα .
Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο έγινε ο εξελληνισμός των Αυτοκρατόρων της Ρωμανίας οι οποίο ήταν όλοι αλλοεθνείς .
Με αυτό ακριβώς τον τρόπο απέκτησαν παράνομα και καταχρηστικά πλαστά Βασιλικά δικαιώματα οι μέχρι σήμερα Βασιλικές οικογένειες .
================
Στην ιστορία του νεοτέρου ελληνικού κράτους μετά την επανάσταση του 1821 υπήρξε συνέχεια του δογματικού κυριαρχικού καθεστώτος.
Το σύνταγμα του 1844 ορίζει τον δεκαεξάχρονο ‘Oθωνα βασιλέα ιερό ελέω θεού.

Στο πρώτο άρθρο ορίζεται ως : « επικρατούσα θρησκεία εις την Ελλάδα ή της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας.....» και στο δεύτερο άρθρο : «η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος, κεφαλήν γνωρίζουσα τον Κύριον Ημών Ιησού Χριστόν ...... ενεργούσα ανεξαρτήτως πάσης άλλης εκκλησίας τα κυριαρχικά ταύτης δικαιώματα.....» από την αρχή αναγνωρίζονται κυριαρχικά δικαιώματα δόγματος επί του έθνους και μάλιστα με κυρίαρχο ( κύριο ) πνευματική οντότητα η οποία κυριαρχεί μέσω της εκπροσώπησης του από την ιερά σύνοδο.
---------
ΦΕΚ 5 1844  :  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205463782947569.1073741917.1640542322&type=3
-----------
Με ποιά απόδειξη και ποιά εξουσιοδότηση γίνεται αυτή η αντιπροσώπευση.
Με τί τρόπο γίνεται η επιλογή και με ποιά αποδεικτικά στοιχεία της διαδικασίας. Είναι ακριβώς η συνέχεια του θεοκρατικού καθεστώτος της Ρωμανίας. Είναι αντιγραφή ακριβής η επιλογή αντιβασιλέα του νέου Ελληνικού Κράτους με την επιλογή αυτοκράτορα της Ρωμανίας. Το άρθρο 45 του συντάγματος του 1844 αναφέρει: «.....εκλέγουσι προσωρινώς αντιβασιλέα πολίτην έλληνα του ανατολικού δόγματος.....». αντικατασταθεί η ιθαγένεια άλλη μια φορά η οποία αποδεικνύει την εθνολογική προέλευση με την υπηκοότητα σε δογματική εξουσία.
=================
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες .
=================
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως απαράδεκτη και μιασματική την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών.
=================
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις γενοκτονίες τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας οι παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς.
=================
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε εφόσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των ελλήνων ως πλαστή και ως καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας.

Ιστορικά ακόμα και για την κατοχύρωση εδαφικής περιοχής που είχε καταληφθεί μετά από πόλεμο έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση Έλληνα Βασιλέα όπως στην περίπτωση του Μελχισεδέκ.

Αυτός ήταν έλληνας βασιλέας της ελληνικής πόλης των Σολύμων και ήταν αυτός που έδωσε στον αλλοεθνή προπάτορα των εβραίων δικαιώματα εδαφικά.

Βέβαια το πώς ένας έλληνας βασιλέας έκανε την οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα αλλοεθνή είναι προς διερεύνηση. Ή με οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο παραχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων ακόμα και από βασιλέα είναι ή αποστασία ή προδοσία.
=================
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πλούτο υπέρ των επικυριάρχων ανθελλήνων από τους παρανόμως εξελληνισθέντες αλλοεθνείς κυβερνήτες του ελληνικού κράτους . Και το σημαντικότερο την λεηλασία και την κατάχρηση των δικαιωμάτων του Κυρίαρχου Πανάρχαιου Έθνους μας, το μόνο έθνος πραγματικά αυτοχθόνων ιθαγενών μέσω αλλεπάλληλων προδοσιών.
=================
Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο επειδή για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις Αγορές και τους Τραπεζίτες, χρέος ανύπαρκτο τεχνητά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας.
=================
Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε:

ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Στην δημιουργία των συνθηκών για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή.

Στην Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής».

Την επαναφορά όλων των κληρονομικά δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές , τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ.
===================
Καλούμε όλους τους ΄Ελληνες να ενταχθούν στην δημιουργία στον Δήμο τους, Πολιτικής Οντότητας, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της Πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ό,τι πραγματικά μας ανήκει.
===================
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.
-----------
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» αναγνωρίζει ως μόνο και πραγματικό χρέος αυτό που έχουμε ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας, χρέος που έχουμε όχι μόνο προς τον εαυτόν μας αλλά προς ολόκληρο το γένος μας και κυρίως προς τους απογόνου μας, τις νεώτερες και μελλοντικές γενεές.

Η Ελληνική Δημοκρατία προάγει το Ελληνικό αξιακό σύστημα γιατί μόνο μέσα από αυτό ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει, έτσι ο άνθρωπος είναι Πολίτης ζώντας σε πόλη , παράγοντας πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή.
================
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ : 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205227111590933.1640542322&type=3
---------
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205158753322019.1640542322&type=3

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΡΑΞΗΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗΣ. 
http://nea-ellhnwn-e-sy-ellhnwv-syneleysis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_55.html
================
ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ : 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10205784208958019.1073741925.1640542322&type=3
================
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ : https://www.facebook.com/download/1042071062469851/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97%20-%20%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9AH%CE%A1Y%CE%9E%CE%97%20%CE%99%CE%94%CE%A1%CE%A5%CE%A3%CE%97%CE%A3%20%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%91%20%CE%95%CE%A3%CE%A5%20.pdf
===================



https://www.facebook.com/notes/10206251785607143/?pnref=story

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ



ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.


ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

------------)+(------------

ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ''ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ''...............................
ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.... ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ!!!!!!
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΨΕΜΑΤΩΝ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... 172 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΙΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΛΕΠΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.....
ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΙΔΟΥ ΠΕΙΔΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ................................... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ''ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΠΟΡ''.................
ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.............
ΤΟΛΜΗΣΤΕ....... ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ...... ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ..... ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ...........
Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΟΡΕΑ ΕΣΥ
















………………….





……………………………………………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=17627

Θύελλα για τη δήλωση Τσίπρα ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα»


ImageHandler-1

Θύελλα έχει ξεσπάσει από την εκφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν έχει σύνορα η θάλασσα», αναφερόμενος στο Αιγαίο και στην μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησής του κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του γερμανικού περιοδικού “Spiegel” ο τέως πρωθυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε από τη Νέα Δημοκρατία στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού το «απόλυτο μηδέν», τονίζοντας: «Και βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»;
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Τσίπρα για το αν υπάρχουν ή όχι θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ποταμιού, το οποίο με δελτίο Τύπου, που εξέδωσε, σχολίασε σε αυστηρό τόνο: «Όσο για τη δήλωση ότι “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”, δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε. Κάποιο λάθος έχει γίνει. Δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι τόσο άσχετος».
Το θέμα, που έχει ανακύψει από την εκφορά του τέως πρωθυπουργού έρχεται μόλις πέντε μέρες μετά την εκ νέου έγερση ζητήματος θαλάσσιων συνόρων από την Τουρκία. Οι προκλητικότατες πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών περί μη ύπαρξης οριοθετημένων θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απαντήθηκαν άμεσα από την ελληνική πλευρά και την υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Τα σύνορα αυτά είναι σαφώς καθορισμένα επί τη βάσει ισχυουσών διεθνών συμφωνιών (Συνθήκη Λωζάννης του 1923, Πρωτόκολλο Αθηνών 1926, ιταλο-τουρκική Συμφωνία και Πρωτόκολλο 1932). Οι Συμφωνίες αυτές είναι, βεβαίως, ισχυρές και δεσμεύουν την Τουρκία, και επομένως οι όποιες εν προκειμένω αμφισβητήσεις της, είναι νομικά αβάσιμες και αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Κωνσταντίνου Κούτρα.


http://anatropionline.gr/

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ… Περίπου 1 Τρισεκατομμύριο Ευρώ (!!!) έφαγαν δύο Κόμματα που κατεβαίνουν στις Εκλογές

cebcceb5ceb3ceb1-cf83cebaceb1cebdceb4ceb1cebbcebf
Artemis Sorras
ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ????????????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


Με περίπου 1 Τρισεκατομμύριο Ευρώ φέσωσαν τη χώρα οι λεβέντες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε 35 χρόνια, από το 1975 ως το 2010 που άρχισε η κρίση. Συγκεκριμένα τα δάνεια που πήραν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. υπέρεβησαν τα 650 δισεκατομμύρια, ενώ σε 300 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι επιδοτήσεις που εισέπραξαν… Πρόκειται για εξωφρενικά ποσά που κανείς δεν ξέρει που πήγαν.
Τα σπατάλησαν; Τα έφαγαν; Και αν τα έφαγαν, πως τα έφαγαν και με ποιους; Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μελέτη του διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Παναγιώτη Σωδώνη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Και το τραγικό είναι πως παρά τον τεράστιο δανεισμό των 650 δισεκατομμυρίων ευρώ και τις εκατοντάδες επιδοτήσεις με τα 300 δισεκατομμύρια, τα τζίνια οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, τα διαχειρίστηκαν με τόσο μεγάλη επιμέλεια, ώστε μας οδήγησαν στην καταστροφή και την «αγκαλιά» των χρημάτων της Τρόικα και του ΔΝΤ. 
KONTRANEWS

 http://anatropionline.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters