Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ηγέτης Βουλγαρίας.Μπορίσοφ Σε Μητσοτάκη Για Παράνομους Μετανάστες: «Εγώ Αν Έρθουν Θα Τους Πυροβολήσω»!

Η «εκλιπούσα» δύναμη των Βαλκανίων η Βουλγαρία, δια του πρωθυπουργού της Μπόικο Μπορίσοφ έστειλε ένα σαφές μήνυμα στο πώς θα αντιμετωπιστούν οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες σε περίπτωση που επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία, την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη, ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική δημιουργίας «δομών φιλοξενίας» τους σε όλη την χώρα: «Εγώ και ο υπουργός Αμυνας θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας, στην περίπτωση που όλοι αυτοί θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα».

Σ,σ,σ, η ανθρωπότητα κοιμάται, τα τέρατα τρώνε σάρκες. Συρία: Τούρκοι έσυραν από το αυτοκίνητο και εκτέλεσαν την αρχηγό κουρδικού κόμματος, Hevrin Khalaf . ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συρία: Τούρκοι έσυραν από το αυτοκίνητο και εκτέλεσαν την αρχηγό κουρδικού κόμματος, Hevrin Khalaf (vid)
Η αρχηγός του κόμματος «Μελλοντική Συρία», Hevrin Khalaf σκοτώθηκε όταν Τούρκοι στρατιώτες έστησαν ενέδρα, την έσυραν έξω από το αυτοκίνητο και την εκτέλεσαν όπως ανέφερε στέλεχος του κόμματός της...

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters