Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Το “βαθύ” Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.



Συλλήψεις επωνύμων στην Ελλάδα.


Ανανεωμένη λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων επωνύμων ανά τον κόσμο.

Τα 94 ονόματα, μαζί με το όνομα του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως, της Ελλάδας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο, σας έχουμε εδώ την λίστα με τα 94 ονόματα επωνύμων, που έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί.
Παιδόφιλοι, σατανιστές, εγκληματίες που διαπράξαν εσχάτη προδοσία, αλλά και εγκληματίες, που διαπράξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!



Mantes Dimitrios
Από τις 10.30 χτες που βγήκε η είδηση των συλλήψεων του Κυριάκου και του αντιπροέδρου κ. Πικραμένου απο τη SFAGI.GR συγκεκριμένα, έχουν περάσει πάνω απο 12 ωρες!!! Παμε για 24ωρο και ουτε φωνη, ουτε λαλια απο πουθενα!

- Hellοοοοοοοοοo!!!!!!!!!!!!

Που είναι τα αδέκαστα Greek hoaxes να το διαψεύσουν;

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΕΟ LOCKDOWN ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Λίγες ημέρες έχουν ανοίξει τα καταστήματα εστίασης, προσπαθώντας να περισώσουν ότι ακόμα περισώζεται από το καταστροφικό “lockdown” που επέβαλλε η χούντα Μητσοτάκη και τώρα που έπιασαν λίγους πελάτες παραπάνω –λόγω του εορταστικού τριημέρου- η χούντα και τα υγειονομικά της άλλοθι απειλούν με νέο “lockdown” μέσα στο καλοκαίρι!

Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, το δρόμο των ωμών απειλών έστρωσαν τα διαδικτυακά χουντόσκυλα, με στημένα «ρεπορτάζ» για… «συνωστισμούς» στα καταστήματα και για υπαλλήλους «με κατεβασμένες μάσκες», κάτω από τα οποία πληρωμένα τρολ του Μαξίμου απαιτούσαν νέα καραντίνα, για να… σωθούμε!

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ !!! Ο στρατάρχης ΣΙΣΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟ τόν ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ στά ΣΥΝΟΡΑ μέ τήν ΛΙΒΥΗ – ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΡΗΜΟΣ 'ΤΑΝΚΣ' ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !


Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Στρατάρχης Άλ-Σίσι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο στην Τουρκία μετά την απόρριψη του τελεσιγράφου από πλευράς Σάρατζ για κατάπαυση πυρός από Δευτέρα 8η Ιουνίου.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ- Αρνούνται Να Εγκαταλείψουν Τα Διαμερίσματα Φιλοξενίας 4.000 Πρόσφυγες

Με την επίσπευση της διαδικασίας αποχώρησης προσφύγων από δομές φιλοξενίας, το υπουργείο Mετανάστευσης φιλοδοξεί ότι θα «ανοίξουν» θέσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, για να αποσυμφορήσει τα νησιά – χωρίς όμως να δημιουργήσει επιπλέον καταυλισμούς στην ενδοχώρα (φωτ. από Μόρια).

Λίγοι είναι οι πρόσφυγες που έχουν αποχωρήσει από τις δομές φιλοξενίας παρά τη σχετική απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία «ένα μήνα μετά την αναγνώριση ενός εκάστου, αυτός θα πρέπει να αναζητήσει κατάλυμα εκτός συστήματος φιλοξενίας».

Παράδοση εμβολίων για κουνούπια που χρηματοδοτούνται από τοn Gates & το στρατό + Η εταιρεία υποστηρίζεται από τoν Gates για την απελευθέρωση γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Δεν ήταν αρκετά τρελό Ακριβώς στην περίπτωση που το 2020, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος ανακοίνωσε πρόσφατα την ανατροπή των κανονισμών για τις εταιρείες λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, ανοίγοντας το δρόμο για τις εταιρείες να παρακάμψουν τους περιβαλλοντικούς νόμους και κανονισμούς κατά τη διάρκεια αυτής της δηλωμένης κρίσης.

Η Μεγάλη Επαναφορά του παγκόσμιου συστήματος , Ατζέντα 2030, κορονοϊός, εμβόλια, μετανθρωπισμός, ψηφιακή ταυτότητα, ψηφιακό χρήμα, έλεγχος του νου.


Το μεγάλο σχέδιο ”Επανεκκίνησης” αποκαλύφθηκε. 
Πώς ο Covid προάγει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Με τον Σπύρο Σκούρα (7/6/2020) – (Ελληνικοί Υπότιτλοι )

Επιτακτική ανάγνωσις όσων αρέσκονται εαυτοίς Έλληνες καλείσθαι...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Παναγιώτης Τερπάνδρου
ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ.
«Θα σε καλέσω σ’ έναν απλό περίπατο. Θα κάνουμε ένα πείραμα, που λένε οι φυσικοί. Για νά ‘χουμε αποτέλεσμα έμπεδο. Και η γνώση που θα κερδίσουμε νά ‘ναι σίγουρη.
Θα επιχειρήσουμε μια στατιστική έρευνα. Θα διατρέξουμε τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη. Από το χωριό Πυρσόγιαννη της Ηπείρου ως την επαρχία Βιάνου της Κρήτης. Από τη Νίψα και τις Σάππες της Θράκης ως το Παραλίμνι της Κύπρου, κι ως την άκρη το Ταίναρο.

Θέλουν μείωση -2ο Κελσίου γιά νά λειτουργούν τά 5g καί 6g = μικροψήγμα!


Ό αντιπρόσωπος τού Ο.Η.Ε.  (χωρίς περιστροφές πλέον μέ τυραννικούς οδόντες) είπε ότι πρέπει νά γίνει κατ’ οίκον κατάκλεισις ήτοι παγκόσμιος κατ’ οίκον περιορισμός τής ανθρωπότητα διά νά καταρρεύσει η οικονομία άν θά επιτύχουμε τήν μείωση δύο βαθμών Κελσίου τής παγκόσμιας θερμοκρασίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters