Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ν.Τραμπ: «Τελειώνω Την Καραντίνα - Αν Το Αφήσουμε Στους Γιατρούς Θα Μας Κλείσουν Όλους Μέσα»!

Μετά το χθεσινό tweet του, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τις θέσεις του για τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί ολόκληρη η Αμερική να μπει σε καραντίνα, αφού η οικονομική καταστροφή θα επισκιάσει κάθε πιθανό όφελος.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αυτές το αμερικανικό χρηματιστήριο σημείωσε «ράλι» ανόδου επανακάμπτοντας από την σημαντική πτώση των προηγούμενων ημερών.

Kρίσιμες στιγμές: Η Μόσχα στέλνει μονάδα »βιολογικού πολέμου» στην Ιταλία – ΝΑΤΟ & ΕΕ εγκατέλειψαν την Ρώμη

Επίλεκτη ομάδα Ρώσων στρατιωτικών της μονάδος βιολογικού πολέμου με ειδικότητα στην ιολογία και την επιδημιολογία, στέλνει η Μόσχα προς την πόλη Μπέργκαμο, όπου θα διεξάγει έρευνες και θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ρεύμα, νερό, ίντερνετ: Τα 5 μέτρα του Ελ Σαλβαδόρ για τον κορωνοϊό που δεν τόλμησε να πάρει η Ευρώπη...

Ρεύμα, νερό, ίντερνετ: Τα 5 μέτρα του Ελ Σαλβαδόρ για τον κορωνοϊό που δεν τόλμησε να πάρει η Ευρώπη
Στις 18 Μαρτίου ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Ελ Σαλβαδόρ. Πρόκειται για πολίτη που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Σήμερα, τρεις μέρες μετά, παραμένει το μοναδικό.

Η απερισκεψία και η εγκληματική αδράνεια ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών βρήκαν το μικρό κράτος του Ελ Σαλβαδόρ στην ακριβώς αντίθετη πλευρά. Παραδόξως, αν και μιλάμε για το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στην αμερικανική ενδοχώρα, η διασπορά του ιού αποτράπηκε σχεδόν μηχανικά, καθώς ο Πρόεδρος Ναγίμπ Μπουκέλε αποδείχτηκε πανέτοιμος να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

Δυστυχώς τώρα είναι που έρχεται η αληθινή εξαθλίωση - Μείωση μισθών κατά 50% για έξι μήνες (vid)

Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση ανακοίνωσε έκτακτα οικονομικά μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας. Χωρίς χρονοτριβές, τα ξημερώματα του Σαββάτου δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα συγκεκριμένα μέτρα. Το άρθρο 9 αναφέρει το εξής:

Τα ξημερώματα του Σαββάτου δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενεργοποιεί τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.  Γιάννης Βρούτσης: 

Τά βρώμικα σχέδια ἐν ἐξελίξει...

ΙΤΑΛΙΑ: ΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΡΕΣΙΑ + ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ ΕΞΑΠΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !!!


Η βρώμικη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των ...α φ ε ν τ ι κ ώ ν .....

του Giorgio Cremaschi (Potere Al Popolo)

Πρό ημερών (σ.σ 18/03) η εφημερίδα Il Giornaledi Brescia κυκλοφόρησε με ένα τίτλο που δεν θα τον φανταζόταν κανείς, με δηλώσεις από κάποιον που δεν θα το περιμένατε
Σε συνέντευξη για την επιδημία του κοροναϊού, ο δήμαρχος της πόλεως δεν μάσησε τα λόγια του: η εξάπλωση και η μολυσματικότητα της λοιμώξεως, ο μεγάλος αριθμός θανάτων , μια πραγματική σφαγή, στην περιοχή της Μπρέσια οφείλεται και στα «αφεντικά των βιομηχανιών».

Ο Εξευτελισμός Της ΕΕ: Εμπόδισε Την Ρωσική Βοήθεια Να Φτάσει Στην Ρώμη! - Τα Αεροσκάφη Πέταξαν Μέσω Τουρκίας & Ελλάδας

Πολύ άσχημη εικόνα έδωσε η ΕΕ στο σύνολό της σε ότι αφορά την τραγωδία της Ιταλίας αφού χώρες της όχι μόνο δεν προσφέρουν την παραμικρή ουσιαστική στήριξη στην Ρώμη  αλλά εμπόδισαν και την ρωσική αποστολή βοήθειας να περάσει από τον εναέριο χώρο τους.

Συγκεκριμένα η Πολωνία δεν επέτρεψε το πέρασμα των ρωσικών αεροσκαφών και εν τέλει «χαράχτηκε» μια διαφορετική πορεία από την Μόσχα και τα ρωσικά αεροσκάφη που μετέφεραν γιατρούς και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό πέταξαν διαμέσου της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Φαίδων Βόβολης: ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροιδεύουν τον κόσμο.


ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ.
Του διδάκτορος καρδιοχειρουργικης Πανεπιστημίου Αθηνών Φαίδωνα Βόβολη
Τηλέφωνο:697 707 7635

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά.
Κοροιδεύουν τον κόσμο.

Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα.
Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’.
Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση.
Φυσιολογικό.
Τον φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύ περισσότεροι από τώρα.

Ο ΦΟΒΟΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ Χαλιναγώγηση του πλήθους



ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ..

ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ο ΗΝΙΟΧΟΣ, Ο ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΣ,
Ο ΤΡΟΜΟΣ, Ο ΦΟΒΟΣ, Η ΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ


Β.Χ.





ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ios koronaiosSkarlatos Panos Σκαρλάτος Πάνος
Είμαι βιο ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξή έρευνας διάγνωσης και θεραπείας με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών έχω όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει δεν προκαλεί τίποτα καμιά νόσο ποτέ,

ΖΗΤΩ η 25η Μαρτίου 1821 … Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

(Ζητώ συγνώμη για το σημερινό ασυνήθιστα για το στυλ μου ΜΕΓΑΛΟ κείμενο, Αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ γιορτή η 25η Μαρτίου 1821…) 
     Ανδρεία, Αυτοθυσία, Διχασμός & Διχόνοια!…Επέλεξα τα 4 αυτά γνώριμα, και ίσως αναπόσπαστα από την ουσία της φυλής μας χαρακτηριστικά, επειδή επιθυμώ να επισημάνω τη διαχρονική σημασία της κοινωνικής ψυχολογίας ηγετών και αγωνιστών στους χρόνους της Εθνικής Επανάστασης του 1821 τη στιγμή που εσείς και εγώ όπως και οι απανταχού της γης Έλληνες θα αποτίνουμε την Τετάρτη 25η Μαρτίου 2020 τον πρέποντα φόρο τιμής στους γνωστούς και τους άγνωστους αγωνιστές της Εθνικής μας Επανάστασης. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο


Απαγόρευση κυκλοφορίας και καθολική καραντίνα σε ολόκληρη τη Βρετανία ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας σε διάγγελμά του ο Μπόρις Τζόνσον, αφού νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι στη χώρα έχασαν τη ζωή τους άλλοι 54 άνθρωποι, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον κορωναϊό να ανέλθει στους 335.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρωσίας: η παγκόσμια εξάπλωση του covid19 είναι μια πρόβα για βιολογικό πόλεμο…..

Ο Δρ. Leonid Roshal, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών του Εθνικού Ιατρικού Επιμελητηρίου στη Ρωσία , δήλωσε ότι η παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού είναι μια πρόβα για τον βιολογικό πόλεμο. Μίλησε για αυτό στο κανάλι “”Russia 24″”.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ: "ΓΚΡΕΜΙΣΕ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ!

13 ώρες άντεξε η ελευθερία λόγου στη χώρα μας..ευχαριστώ για το’κατέβασμα’.

Φαιδων Βοβολης

Ο φόβος είναι ο εχθρός.

Προχωράμε ενωμένοι!

«Γροθιά» στο κατεστημένο των ΜΜΕ και της παγκόσμιας τάξης σε σχέση με τον κορωναϊό έριξε ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης. Με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε πτυχές της ιστορίας που δεν μας είπαν κυβέρνηση και επιστημονικοί αναλυτές, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε μέχρι και την διαγραφή της δημοσίευσης που έκανε από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης….

Καιρος να πεσουν σφαιρες ! ! ! Αδειαζει τις φυλακες η Τουρκια και στελνει στον Εβρο ολους τους εγκληματιες...


Ανατολιτικα κολπα, που δυστυχως τα τρωνε καποιοι Ευρωπεοι...
Και δυστυχως εφθασαν στο σημειο να κατηγορουν την Ελλαδα...
Μην ανησυχειτε ομως οι Μητσοτακηδες θα κανουν διαβηματα...
Απελαση ολους σαν ανεπιθυμητους εστω κι αν ειναι Ευρωπεοι ή Οηεδες, αυτοι που στηριζουν Ερντογκαν και.... Επιτελους πρεπει να πεσουν σφαιρες στον Εβρο....
Μονο ετσι θα μας σεβονται οι Τουρκομογγολοι !

Εκτακτο: Είναι οριστικό: Αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες


Ο κορωνοϊός έφερε τελικά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. 
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε ενημέρωσε για τη συμφωνία που ήρθε η πλευρά των διοργανωτών με τη ΔΟΕ για αναβολή ενός έτους....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters