Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Η Αποκάλυψη για τα ΑΤΙΑ δείχνει πως η Ελίτ Σχεδιάζει μετά την Ψεύτικη Πανδημία να ακολουθήσει η Ψεύτικη Εισβολή Εξωγήινων

Benjamin Fulford 10/8/2020
Η Χαζαρική μαφία προετοιμάζει το κοινό για κάποιου είδους αποκάλυψη σχετικά με εξωγήινους ή κάποιο σενάριο εισβολής εξωγήινων, καθώς παλεύει να κρατήσει την εξουσία, ισχυρίζονται πηγές από το Πεντάγωνο και αλλού. Το πιο πιθανό σενάριο γι΄αυτό το φθινόπωρο είναι η ακύρωση των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 9/8/2020

Michael Love

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποια από τα στοιχεία έρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως Λευκά Καπέλα και Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά των γαλαξιακών φυλάκων στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα


Αγαπητέ Αδερφέ
Αγαπητή Αδελφή,
Πρέπει να μιλήσουμε
πριν χτυπήσει η καταιγίδα.
Παρακαλώ ακούστε με
Ξέρετε από τώρα, σωστά;
Ξέρετε τι συμβαίνει εδώ και αιώνες τώρα
Αποκαλύπτεται
Οκτώ εκατομμύρια παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο
Οκτώ εκατομμύρια απαχθέντα παιδιά
Πουλήθηκαν Βιασμένα Κακοποιημένα, βασανισμένα
δολοφονήθηκαν Θυσιασμένα

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ

Ελέγχουν και κατευθύνουν τους περισσότερους πολιτικούς ηγέτες της Γαίας.."Οι Δρακονιανοί κατάγονται από έναν σκοτεινό γαλαξία ο οποίος

ονομάζεται "Δράκων" και βρίσκεται στις παρυφές του σύμπαντος. Λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς τους σε κάθε μορφή ζωής και της ασέβειας τους προς την φύση και το "Όλον Φως", τους έδιωξαν από τον γαλαξία και τους εξόρισαν στα άστρα α' και γ' του αστερισμού του Δράκοντος (NGC-6015) στον δικό σας Γαλαξία, στον οποίον έδωσαν το όνομα τους.

Η DARPA συμμετέχει σε στρατιωτικές ασκήσεις σε υπόγεια συστήματα σηράγγων. Σημάδια υπόγειων συγκρούσεων;

Η Υπηρεσία Προχωρημένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας (DARPA) έγραψε στο Twitter την Τετάρτη ότι επιδιώκει "υπόγειες αστικές σήραγγες που ανήκουν στο πανεπιστήμιο ή διαχειρίζονται εμπορικά και εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν έρευνα και πειραματισμό", προκαλώντας ανησυχία από τους χρήστες του Twitter.

Το αίτημα της DARPA σχετίζεται στην πραγματικότητα με την εστίαση του Πενταγώνου στον υπόγειο πόλεμο σε μεγάλους αστικούς χώρους, στον οποίο αφιερώνεται  τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο δολάρια από το 2017.

ΤΟ SKY NEWS ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΗΡΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Προς το παρόν, το ζήτημα των «σηράγγων» φαίνεται να τροφοδοτεί ιστορίες ότι η Χεζμπολάχ χρησιμοποιούσε την περιοχή για παράνομη διακίνηση όπλων ή πυρομαχικών. Ωστόσο, οι ερευνητές που βρήκαν το άνοιγμα σε μια φερόμενη σήραγγα δεν φορούσαν κανένα είδος κοστούμι ή χρησιμοποιούσαν συσκευές σαν η περιοχή να ήταν γεμάτη από εκρήξεις.

Τι είναι αλήθεια? Σχετικά με τα βακτήρια, τους ιούς και τα εμβόλια


Τα βακτήρια και οι ιοί μας κάνουν να αρρωσταίνουμε; Τα εμβόλια μας προστατεύουν από ασθένειες; Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, ελπίζω ότι θα είστε πιο κοντά στην απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Ωστόσο, για να το εξηγήσουμε με ακρίβεια, πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν. Όλα ξεκίνησαν γύρω στο 1860, περίπου 160 χρόνια πριν.

Είναι η πυροσβεστική υπηρεσία εμπρηστής;
Γύρω στο 1860, ο Louis Pasteur ξεκίνησε τη θεωρία του μικροβίου, υποδηλώνοντας ότι οι μικροοργανισμοί ήταν υπεύθυνοι για μολύνσεις και ασθένειες. Ο Λούις Παστέρ ήταν μια επιρροή χημικός στην εποχή του. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters