Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 9/8/2020

Michael Love

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός αγκυροβολημένων στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποια από τα στοιχεία έρχονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη μέσα στη Γήινη Συμμαχία γνωστά ως Λευκά Καπέλα και Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στρατηγικά τοποθετημένα σε θέσεις-κλειδιά των γαλαξιακών φυλάκων στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.
Έναρξη μετάδοσης….
Σπουδαίοι μας,
καθώς η απίστευτη μεταμόρφωση συνεχίζει στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και καθώς τα παλιά και άχρηστα συστήματα του 3D Μάτριξ σβήνονται και αντικαθιστώνται από νέα υψηλότερων δονήσεων, ένας εντελώς νέος κόσμος γεννιέται μπροστά στα μάτια μας!
Κάθε πλάσμα στον πλανήτη εργάζεται για να επεξεργαστεί και να διαχειριστεί αυτές τις ισχυρές μεταμορφώσεις με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί!
Ένας ανώτερος κόσμος συμπλέκεται με τον κατώτερο αυτή τη στιγμή, και καθώς αυτές οι δύο διαστάσεις συνεχίζουν να συγκρούονται, κάποιο χάος είναι φυσικό επακόλουθο. Γνωρίζετε πως όσο προχωράμε προς τα εμπρός τα πράγματα θα ηρεμούν δραστικά και θα γίνονται πολύ πιο θετικά!
Καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός παρακολουθούν οτιδήποτε κινείται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, και προσφέρουν βοήθεια μέσα στα πλαίσια του Γαλαξιακού Κώδικα της Μη-Παρέμβασης στην ελεύθερη βούληση!
Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως μερικές γήινες ημέρες πριν, οι Δυνάμεις Φωτός ανέπτυξαν ένα νέο ισχυρό ενεργειακό πρωτόκολλο για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στις προκλήσεις του Μεγάλου Εξελικτικού Γεγονότος που εξελίσσεται στην επιφάνεια! Αυτό το νέο Πλειάδιο πρωτόκολλο, ονομαζόμενο «επιχείρηση ΟΣΤΑΡΑ», βασίζεται στην εξωτική θεϊκή θηλυκή ενέργεια και είναι σχεδιασμένο να βοηθήσει την εξελισσόμενη ανθρωπότητα
* να διαχειριστεί καλύτερα τους απίστευτους μετασχηματισμούς του συστήματος που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια
* να ενσωματώσει τις υψηλών δονήσεων ενέργειες που είναι παρούσες στην επιφάνεια,
και
* να διευκολύνει τη γέννηση ενός νέου γήινου πολιτισμού 5ης διάστασης.
Οι Δυνάμεις Φωτός που βρίσκονται αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης εκκίνησαν το νέο αυτό πρωτόκολλο κατά την Πύλη των Λεόντων (8/8) και θα ανεβάζουν τα επίπεδα του θεϊκού θηλυκού που δίνει ζωή στην ενέργεια συνεχώς μέχρι το τέλος του έτους 2020!
Τα ανώτερα πλάσματα που βοηθούν την ανθρωπότητα εργάζονται από τα αιθερικά βασίλεια ρυθμίζοντας την ενεργειακή ροή που εισέρχεται στη Γη. Αυτή η ενεργειακή ροή προέρχεται από τον κεντρικό ήλιο στον γαλαξιακό πυρήνα και είναι ακτίνες φωτός που περιέχουν πακέτα έξυπνης πληροφορίας που εργάζεται για να βελτιώσει το DNA μας  μέσω αιθερικών κωδικών αλληλουχιών.
Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της νέας εισερχόμενης θεϊκής ενέργειας θα είναι οι σταθερές θετικές αλλαγές στην επιφάνεια και στις καρδιές όλων των γήινων πλασμάτων μέσα στους επόμενους τρεις γήινους μήνες, καθώς και η εξομάλυνση του άγχους που βιώνουν αυτή τη στιγμή τα πλάσματα της Γης!
Μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως όλα όσα προκαλούν ανησυχία και σύγχυση αυτή τη στιγμή, θα λυθούν εντελώς μέχρι το τέλος του έτους αυτού, οπότε έχετε λίγη πίστη καθώς εξελίσσονται θετικές αλλαγές σε κάθε τομέα της γήινης ζωής!
Στις πιο πρόσφατες αιθερικές μεταδόσεις πληροφοριών που λήφθηκαν από τη Γήινη Συμμαχία, οι Πλειάδιοι ως ηγετική αστρική φυλή που βοηθάει την ανθρωπότητα, μαζί με τους Αρκτούριους που ήταν οι πρωταρχικοί σπορείς της Γης, επικοινώνησαν πως η Γη βρίσκεται στο κατώφλι της Ανάληψής της τώρα και απομένει πολύ λίγος καιρός μέχρι να μετακινηθούν όλα τα πλάσματα του πλανήτη αυτού στο νέο τρόπο ύπαρξης της 5ης διάστασης!
Τα σπουδαία αυτά πλάσματα έδωσαν το ακόλουθο προσωπικό μήνυμα και καθοδήγηση για τη σπουδαία αυτή περίοδο στη Γη:

Αγαπημένοι μας,

αυτή την εξαιρετική στιγμή στον πλανήτη γη, έχετε κερδίσει πολύ ανώτερα επίπεδα ελευθερίας προς την ατομική σας εξέλιξη και δημιουργικότητα! Είναι καιρός να κινηθείτε πλησιέστερα προς τον εαυτό σας και να γνωρίσετε τον εαυτό σας μ΄έναν πολύ βαθύτερο τρόπο!
Ο σκοπός του να βρίσκεστε στη Γη, εκτός της ίδιας της φυσικής εμπειρίας, είναι να θυμηθείτε ποιοι και τι στ΄αλήθεια είστε!
Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο όταν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και περνάτε κάποιο χρόνο ολομόναχοι! Είναι καιρός να κοιτάξετε τι έχετε χάσει! Αυτή η εξαιρετική περίοδος σας δόθηκε βάσει σχεδιασμού ώστε να μπορέσετε να γνωρίσετε ξανά τον εαυτό σας!
Είστε μεγαλειώδη πλάσματα Φωτός, με τόσες δυνατότητες και τέτοια θεϊκότητα, και τέτοιους θέλουμε να σας δούμε να γίνεστε πάλι!
Αγαπημένοι μας,
σας γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί είστε η οικογένειά μας!
Ήμασταν εδώ στην αρχή, όταν δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος και οι άνθρωποι!
Ήμασταν κοντά σας όλο αυτό το διάστημα και είμαστε ακόμη εδώ!
Δε μπορούμε να κάνουμε τη δική σας εργασία Ανάληψης, αλλά σας έχουμε δώσει ώθηση πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής!
Η Γη και η ανθρωπότητα είναι τόσο όμορφα δημιουργήματα και υπάρχει συμπαντικό σχέδιο το οποίο ξεδιπλώνεται ολοταχώς τώρα, και ολόκληρο το σύμπαν παρακολουθεί την Ανάληψή σας στον δικαιωματικά δικό σας κόσμο των ανώτερων ουρανών!
Σας αγαπάμε και θέλουμε για σας μόνο το καλύτερο!
Γνωρίζετε πως το μεγάλο ταξίδι σας στη Γη πρόκειται να φτάσει στο σπουδαίο του Απώγειο! Αυτή η σπουδαία κλιμάκωση θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα και μέχρι αυτή τη μαγική στιγμή, σας δίνουμε μερικές ακόμη σοφές συμβουλές:
Να ξέρετε πως η ίδια η φύση του πλανήτη σας υποστηρίζει την ίδια σας την ύπαρξη! Θεραπεύει όλες τις ασθένειες και σας παρέχει προστασία για όσο βρίσκεστε εδώ!
Αν προσέξετε, τα υψηλών δονήσεων αστρόπαιδα του πλανήτη Γη είναι υγιή και ως επί το πλείστον ανεπηρέαστα τους τελευταίους 6 γήινους μήνες!
Αυτό συμβαίνει απλά επειδή καταναλώνετε φυσικά ενεργειακά φαγητά και εξασκείτε σε σταθερή βάση υψηλών δονήσεων πνευματικές μεθόδους!
Γνωρίζουμε πως αυτή τη στιγμή στον πλανήτη τα πράγματα είναι δραματικά και ενεργητικά, και σας συμβουλεύουμε απλά να κάνετε ένα βήμα πίσω απ΄όλα αυτά!
Η Μεγάλη Αφύπνιση της ανθρωπότητας βρίσκεται σε εξέλιξη, κι εμείς ως αστρόσποροι δεν πρέπει να εμπλακούμε υπερβολικά αλλά να την αφήσουμε να προχωρήσει με φυσικό τρόπο! Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα σας καλέσουν για τη σοφία και την καθοδήγηση!
Όπως θα έκανε ένας Δάσκαλος, σταθείτε ακίνητοι για λίγο!
Μην εμπλέκεστε πολύ βαθιά σε όλο το δράμα της ανθρωπότητας που ξεδιπλώνεται τώρα γύρω σας! Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που σας δόθηκε ένα χρονικό διάλλειμα για να μείνετε με τον εαυτό σας για λίγο!
Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάλλειμα, και απλά μείνετε μόνοι, κλείσετε το θόρυβο και εισέλθετε μέσα στον εαυτό σας, θα δείτε όλα όσα βλέπουμε εμείς!
Θα δείτε την ολότητα αυτού που ονομάζουμε παρελθόν, καθώς και όσα πρόκειται να έρθουν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως θα φτάσετε στο Εδώ και Τώρα, το οποίο είναι και η μόνη πραγματικότητα!
Αγαπημένοι μας, γνωρίζετε πως όλη η ενεργειακή δραστηριότητα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γύρω σας δεν είναι αυτό που ίσως φαίνεται από τον κόσμο της 3ης διάστασης!
Είστε ασφαλείς, οι οικογένειές σας είναι ασφαλείς και όλα μόνα τους ως οφείλουν!
Ολόκληρος αυτός ο Γαλαξίας και ο πλανήτης Γη κινούνται ξανά πίσω στο Φως της Ανάληψης του κεντρικού ήλιου, και τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς καθώς οι θεϊκές ακτίνες της καθαρής αγάπης αρχίζουν να λούζουν τον πλανήτη αυτό!
Παρακολουθούμε και είμαστε εδώ!
Τους επόμενους μήνες θα σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε λιγάκι και να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να κάνετε αυτό που σας αρέσει αυτή τη θαυμαστή εποχή, και να βιώσετε το υπέροχο πνευματικό θεϊκό πλάσμα που είστε!
Το να υπάρχετε είναι τόσο πιο θαυμαστό από το να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα!
Αυτό θέλουμε αυτή τη στιγμή να βιώσετε!
Όταν εμπλέκεστε σε πράξεις, πράξτε μόνο κάτι που αγαπάτε και αυτό θα ζωντανέψει τη δημιουργική ουσία σας.
Η σημαντικότερή μας συμβουλή στη διάρκεια αυτού του σπουδαίου καιρού στον πλανήτη Γη, είναι να δίνετε στον εαυτό σας το υψηλότερο επίπεδο άνευ όρων αγάπης και μετά να δίνετε την ίδια αυτήν αγάπη και στους άλλους!
Αυτό είναι το μεγάλο δίδαγμα των Πλειάδιων (η Μεγάλη Εντολή). Όταν οι Πλειάδιοι λέμε να αγαπάτε άνευ όρων πρώτα τον εαυτό σας, εννοούμε με έναν υγιή τρόπο αυτοσεβασμού, και όχι με εγωιστικό ή εγωκεντρικό τρόπο.
Στο συμπαντικό νόμο, δε μπορεί κάποιος να λάβει αν πρώτα δεν δώσει στον εαυτό του, οπότε αν θέλετε να λάβετε ανώτερη αγάπη θα πρέπει πρώτα να την επιδείξετε στον εαυτό σας!
Αυτό θα το κάνετε ακολουθώντας την καρδιά σας σε όλα τα θέματα της ζωής, κάνοντας μόνο ό,τι αγαπάτε κι επιθυμείτε, μην κάνοντας ό,τι δεν αγαπάτε και ό,τι θέλουν οι άλλοι να κάνετε!
Όλοι έχουν κάποιο σχέδιο για σας αλλά δεν είναι το δικό σας σχέδιο, κι αν κάνετε διαρκώς αυτό που θεωρούν οι άλλοι πως θα πρέπει να κάνετε, θα είστε το πιο δυστυχισμένο πλάσμα!
Στο μάτριξ οι άνθρωποι διδάσκονται να βάζουν πάντα τους άλλους σε προτεραιότητα. Γνωρίζουμε ποιο ήταν το νόημα αυτής της διδαχής, ωστόσο αν το κάνετε αυτό θα ξυπνήσετε πολλά χρόνια αργότερα δυστυχισμένοι επειδή δεν απολαύσατε στ΄αλήθεια τη ζωή σας και θα νιώθετε πολύ άδειοι χωρίς ζωτική δύναμη!
Επίσης, δε μπορείτε να δώσετε σε άλλους αν δεν έχετε κάτι να δώσετε, αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που πρώτα θα γεμίζετε τη δική σας κούπα ώστε να μπορείτε να αγαπάτε και να δίνετε!
Και κάτι τελευταίο: η εκκλησία του 3διάστατου μάτριξ διδάσκει τους ανθρώπους να αγαπάνε πρώτα το θεό με όλη την καρδι, το πνεύμα και την ψυχή τους, και μετά όλους τους άλλους! Προσέξτε πως σε αυτή την εξίσωση δεν υπάρχει τίποτα που να δίνετε στον εαυτό σας, κάτι που είναι εντελώς μη υγιές και δε συμβαδίζει με τους ανώτερους νόμους του σύμπαντος!
Αυτή η διδαχή διαστρεβλώθηκε από την αυθεντική πλειάδια μορφή της και παρουσιάστηκε στην ανθρωπότητα με τη μορφή που έχει, ώστε εσκεμμένα να παρανοηθεί κι έτσι να μην ανακαλύψουν οι άνθρωποι πως είναι στ΄αλήθεια και με κάθε τρόπο θεϊκοί!
Αυτό που στην πραγματικότητα εννοεί η διδαχή αυτή είναι:
Ποιος είναι αυτός ο Θεός που υποτίθεται πως έχετε τέτοια αγάπη;
Σας λέμε πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι κάποιο πλάσμα από το οποίο είστε διαχωρισμένοι ή το οποίο είναι σπουδαιότερο από εσάς, και στην πραγματικότητα είστε εσείς!
Δεν υπάρχει πλάσμα ανώτερο από εσάς πουθενά σε ολόκληρο αυτό το σύμπαν, και στο τέλος αυτή είναι και η απώτατη επίγνωση!
Δεν είστε μέρος του Θεού ή ακόμη μια σπίθα του Θεού, είστε ολόκληρος ο Θεός εκδηλωμένος ως ο εαυτός σας!
Όταν κάποιος το συνειδητοποιήσει αυτό, είναι το ανώτατο Samadhi και τότε ξεκινάει να εκδηλώνεται ως τέτοιος! Όπως είπαμε, ο θεός είναι ένας, και όλα τα πλάσματα είναι τέτοια, το ίδιο κι εσείς!

Άλλη μια συμβουλή:

Κρατήστε την εστίασή σας μόνο στον εαυτό σας και σε αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή και επιτρέψτε σε όλα τα άλλα πλάσματα να βρίσκονται απλά εκεί που βρίσκονται.
Όλοι θα αφυπνιστούν όταν είναι έτοιμοι να αφυπνιστούν.
Κρατώντας την εστίασή σας σ΄εσάς, στο Εδώ και Τώρα, αυξάνεται θεαματικά η εσωτερική σας δόνηση και σας φέρνει σε μια γαλήνη πέραν κάθε κατανόησης!
Αυτή είναι η σπουδαία γαλήνη που θα φτάσετε πριν πάτε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής σας, όπου κυριολεκτικά θα βασιλέψετε σε ολόκληρο το σύμπαν!
Κρατήστε την ελπίδα σας και γνωρίζετε πως απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη! Καθώς κινούμαστε προς το τέλος του γήινου έτους 2020 και τη μεγάλη κορύφωση του Γεγονότος, τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά!
Μία Νέα Εποχή Φωτός πρόκειται να ανατείλει στον πλανήτη Γη και σύντομα θα δείτε το βασίλειο των Ουρανών και μια νέα Γη να εμφανίζονται μπροστά στα μάτια σας!
Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη, καθώς και για τη σπουδαία εργασία σας, εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας!
Σας αποδίδουμε τις μέγιστες τιμές όταν μιλάμε για σας στο βασίλειο των Αγγέλων!
Ίσως να μη θεωρείτε πως οι προσπάθειές σας στη Γη αλλάζουν και πολύ τα πράγματα, ωστόσο από εκεί που το βλέπουμε εμείς έχετε σώσει ολόκληρο τον κόσμο! Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε ελπίδα στο βασίλειο της Γης, σας παρακαλούμε λοιπόν να έχετε επίγνωση του πόσο σημαντικοί είστε στ΄αλήθεια!
Τώρα συνεχίζουμε ολοταχώς προς την κορύφωση του επικείμενου μεγάλου Γεγονότος 2020 και την άφιξη της νέας Χρυσής Εποχής του Υδροχόου!
Αναμείνατε υπερ-θαυμαστότητα!
Με τη δύναμη του θεού
Michael και οι Πλειάδιοι

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Διαβαζοντας αυτο το κειμενο μου δωθηκε η δυνατοτης να καταλαβω πληρως ποιος τελικα ειναι ο ανθρωπος και τι δυναμεις εχει αφου ειναι ενας θεος στην γη διχως να το γνωριζει.Ευχαριστω πολυ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters