Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ .. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Βίκυ Χαραλάμπους
ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΤΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΑΔΕ - Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ,

Οι ελεγκτές μπήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή! - Βόλος: Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα


 
Απίθανα πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ταβέρνα του Βόλου. Ο ιδιοκτήτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του…
Πληθαίνουν τα επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων ελεγκτικών μηχανισμών και επαγγελματιών. Οι απανωτοί έλεγχοι οι οποίοι γίνονται από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό στους επαγγελματίες, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξύνονται με το παραμικρό.

Όταν το Κράτος μας ληστεύει…


Γράφει ο
Τάσος Καραλίγκας

Έχω καταγγείλει επανειλημμένως τη δυναστική συμπεριφορά του ελληνικού Κράτους απέναντι στον Έλληνα πολίτη. Δημόσια και επώνυμα έχω καταδικάσει τις πρακτικές του ελληνικού Δημοσίου και των Υπηρεσιών του απέναντι στους υπηκόους του, που ταιριάζουν πιο πολύ σε νταβατζή αγοραίου έρωτα, παρά σε ευνομούμενο και δημοκρατικό Κράτος!
Πρακτικές,  που πάντοτε στοχεύουν στην οικονομική εξόντωση του υπηκόου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια της νομιμότητας… Αυτή την εκκωφαντική διαπίστωση μας προσφέρει τώρα τελευταία το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο, πόσο παράνομο είναι το ελληνικό Κράτος…

Νέα επαναστατική θεραπεία για την πρεσβυωπία...

Νέα επαναστατική θεραπεία για την πρεσβυωπία
Νέα επαναστατική θεραπεία, από αμερικανούς επιστήμονες, αλλάζει τα δεδομένα στην οφθαλμολογία και γεννά πολύ σοβαρές ελπίδες πως τα επόμενα χρόνια πρεσβυωπία και καταρράκτης θα είναι θεραπευτικώς αντιμετωπίσιμα!

Η μέρα που ξεπεράσαμε τα όρια της γης...

Φέτος, η ανθρωπότητα μόλις σε 7 μήνες εξάντλησε όλους τους φυσικούς πόρους της γης για το παρόν έτος, και πλέον θα ζει με «πίστωση», δημιουργώντας ένα μη βιώσιμο οικολογικό χρέος.

Σύμφωνα με το δίκτυο Global Footprint Network, που εδρεύει στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, πρόκειται για το «Overshoot Day» – δηλαδή, για την μέρα ξεπεράσματος της γης.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters