Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Αν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ αυτά που διαρρέουν τις τελευταίες μέρες να βρείτε ΛΑΓΟΥΜΙΑ να κρυφτείτε! Ετοιμαστείτε για ΠΟΛΕΜΟ!

Ελπίζουμε να είναι απλά φήμες. Ελπίζουμε να είναι απλά κακοήθειες δημοσιογραφικές. ελπίζουμε να είναι όλα ψέμα. Γιατί αν είναι αλήθεια , να βρείτε λαγούμια να κρυφτείτε. Αν σχεδιάζετε να χάσει ο κοσμάκης (όπως τον θεωρείται) την ρύθμιση επειδή δεν θα μπορεί να αντέξει τους συντριπτικούς  φόρους που έρχονται, ετοιμαστείτε για πόλεμο.


Ποιοι φαίνεται πως θα χάσουν και ποιοι σίγουρα έχουν ωφεληθεί από την ρύθμιση των 100 δόσεων; Αν ισχύουν όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες από οικονομικούς κύκλους σχετικά με αλλαγές που συζητάει η κυβέρνηση με τους θεσμούς πάνω στον νομό Βαλαβάνη.

Για αρχή, το μόνο βέβαιο είναι πως όσοι πρόλαβαν και εξόφλησαν όλο το ποσό διαγράφοντας ταυτόχρονα όλες τις προσαυξήσεις, είναι σίγουρα κερδισμένοι και δεν τους ενδιαφέρει ούτε θα τους επηρεάσει τυχόν αλλαγές στον νόμο.

Για εκείνους που εντάχθηκαν στην ρύθμιση, πάντα ανάλογα με την περίπτωση, έρχονται δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς για εκείνους που έχουν εισοδήματα κάποιου «ύψους» , ο αριθμός των δόσεων θα μειωθεί και δεν αποκλείεται να υποχωρήσει ακόμα και στο μισό. (Αφορά τους έχοντες).

Οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων δυστυχώς θα φέρουν αλλαγές στο:

Το επιτόκιο που ισχύει με αυτή την ρύθμιση θεωρείται χαμηλό από τους δανειστές. Σήμερα αν οι ρυθμιζόμενες οφειλές είναι έως 5.000 ευρώ δεν επιβάλλεται καμία προσαύξηση εντός της ρύθμισης. Ενώ για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, το ετήσιο επιτόκιο είναι 3%. Το επιτόκιο θα αυξηθεί και φαίνεται να φτάνει ακόμα και στο 5%!

Ο αριθμός των δόσεων. Όσοι έχουν καταθέσεις, εισοδήματα ή ακίνητα θα δουν τις δόσεις να μειώνονται, αν και οι ίδιοι είχαν επιλέξει να πληρώσουν σε 100 δόσεις…

Με την παρούσα ρύθμιση δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση ως προς την εκπλήρωση των τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων.

Και το κερασάκι στην τούρτα αλλά και ο βασικός λόγος απώλειας της ρύθμισης από την πλειοψηφία των φορολογουμένων είναι πως μετά τις αλλαγές που ίσως προωθηθούν, η πληρωμή των τρεχουσών οφειλών ή η ένταξή τους στην πάγια ρύθμιση των δώδεκα δόσεων θα αποτελεί προϋπόθεση για να μη χαθεί η χρυσή ρύθμιση των 100 δόσεων.

Συμπέρασμα: ευχή όλων να μην περάσει διάταξη απώλειας της ισχύουσας ρύθμισης, στην περίπτωση μη πληρωμής μελλοντικών υποχρεώσεων. Έρχεται ΕΝΦΙΑ, φόροι, τέλη, δόσεις, δηλώσεων κ.τ.λ.
Δεν θα αντέξει ο πολίτης…..

Τουλάχιστον να έχει μια ελπίδα τακτοποίησης των παλαιών εκκρεμοτήτων.
Πρέπει στο σημείο αυτό να πιέσουμε όλοι. Δεν είναι λογιστικό θέμα. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Ο Έλληνας θέλει να πληρώσει. Ας μην τους το στερήσει κανείς.
 
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_484.html

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Πρόλογος
Οι Πολιτικοί που ανεδείχθησαν μετά  τη καταραμένη Μεταπολίτευση, απεδείχθησαν καταστροφή για την Ελλάδα, και τους Έλληνες.
Η Μεταπολίτευση έγινε για τους Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Σημίτη, ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλους, Ντόρες, Κυριάκους, Φώφες, Τσίπρα, κ.λ.π. εφιάλτες.
Μετά τη ΚΥΠΡΟ είχε σειρά η ΕΛΛΑΔΑ σε ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
                       Ανάλυση
Σύνθημά τους η Πολιτική ισχύς, ο πλούτος «πάση θυσία», η υποκρισία, και η αποβλάκωση του Ελληνικού Λαού.
Δεν τα λέω εγώ, τα λένε ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ!!!
Έρριξαν στο Λαό τα συνθήματα, Πατρίδα, Ελευθερία, Δημοκρατία, Ιουδαϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση,  και ευημερία . Αντί αυτών έκαναν τα αντίθετα, εκτός από τον εγκλωβισμό στην Ιουδαϊκή Ε.Ε., την Ελλάδα- Πατρίδα κοντεύουν να τη διαλύσουν και διαμελίσουν, «εις τα εξ’ ών συνετέθη»,  και τους Έλληνες να καταστρέψουν. Οι πολιτικοί της καταραμένης μεταπολίτευσης, μας έφεραν χρεοκοπία, φτώχεια, δυστυχία, Τρόϊκα, Μνημόνια, ξεπούλημα των πάντων, απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, διεθνές ρεζιλίκι με την Εβραία Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, και τελικά διάλυση και διαμελισμό της Ελλάδος....

Τόσο ξεφτιλιστήκανε που κάθονται στα τέσσερα, στις προσταγές της Εβραίας Ρουμάνας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, η οποία κρατάει το μαστίγιο!!!!
Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη να τους δικάσει για όλα αυτά τα αδικήματα;;; εδώ ένας φουκαράς πειναλέος έτσι και κλέψει ένα κουλούρι τον πάνε μέσα για κλοπή. Αυτοί που έκλεψαν εκατομμύρια από τα δημόσια Ταμεία, και χρεοκόπησαν το Κράτος, ποιός θα τους δικάσει;;
Έγιναν παπαγάλοι, πιόνια, & μαριονέτες της οικονομικής Ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης - Δικτατορίας, για να καταστρέψουν την ευημερία του Λαού, να καταστρέψουν τις ατομικές ελευθερίες, για να βυθίσουν τη χώρα στη χρεοκοπία, και στο διαμελισμό. Έφεραν εδώ εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες για νέους κατοίκους, και εκτόπισαν τους νεαρούς Έλληνες στην αλλοδαπή. Εν κατακλείδι κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Έφεραν τον Αρμαγεδδώνα στην Ελλάδα.
Επέφεραν αργό θάνατο στην οικονομία. Απόλυτη καταστροφή για την αγορά. Έντονα ανήσυχη είναι η αγορά. Άμεσα τέλος στις πρόωρες συντάξεις ζητά η τρόϊκα της Εβραίας ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, για να βάλει τα χρήματα στη τσέπη ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η Ελίτ του. Επαναφορά του ΕΝΦΙΑ.
Οι αρπάχτρες & γύπες ΕβραιοΣιωνιστές Καναλάρχες, οι οποίοι άρπαζαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού από τους επίορκους πολιτικούς, στηρίζονται από τους ΕβραιοΣιωνιστές Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη Εθνική κρίση, λόγω των προδοτών λωποδυτών πολιτικών της μεταπολίτευσης.  
Οι πολιτικοί εκλέγονται από την Ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας του πλανήτη. Έχουν δουλικό χαρακτήρα, και είναι πρόσωπα προετοιμασμένα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) για να υπηρετήσουν τη Παγκόσμια Δικτατορία των περιούσιων Ιουδαίων & Φαρισαίων.
Τα ΜΜΕ ενσαρκώνουν την ελευθερία του λόγου, αλλά έπεσαν στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Με τα ΜΜΕ πέτυχε η Ελίτ της Επικυριαρχίας του Πλανήτη, μεγάλη δύναμη στη κοινή γνώμη, μένοντας συγχρόνως αφανείς. Πέτυχαν να κοιμήσουν τους Έλληνες στους καναπέδες σε συνεργασία με τους πολιτικούς, Καναλάρχες, Μεγαλοδημοσιογράφους , και Αεροψεκασμούς.
Οι κλέφτες και προδότες πολιτικοί έλαβαν δάνεια από τους Ιουδαίους Επικυρίαρχους, τα οποία κατασπατάλησαν προς ίδιον πλουτισμόν, και χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
Σήμερα ομιλούμε για σχέδιο Β, αμύνης κατά της χρεοκοπίας.
Μόνον οι Σημίτιδες, Καραμανλήδες, ΓΑΠ, Σαμαράδες, Τούρκογλου, Ποτάμια, Φώφες, Ντόρες, και όλα αυτά τα πολιτικά κατακάθια, που εργάζονται για τους Επικυρίαρχους Ιουδαίους, δεν έχουν Σχέδιο Β αμύνης της χώρας, αλλά επαφίενται τη τύχη της Ελλάδας στους ΑμερικανοΕβραίους της Ελίτ της Ν.Τ.Π. του ανθρωποειδούς Σατανά ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτούς η Ελληνική Δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως πρέπει να τους δικάσει για εσχάτη προδοσία, αλλά καλύπτονται από το νόμο περί ευθύνης υπουργών!!!
Διατάχθηκαν από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ να βάλλουν πυρά κατά του σχεδίου Β του Βαρουφάκη.
Θα έρθει όμως η στιγμή που θα δικαστούν από Λαϊκό Δικαστήριο, για εσχάτη προδοσία!!!
Αναμένουμε τον πολιτικό ηγέτη εκείνον που να μην είναι εις την χορείαν των πολιτικών αυτών σκουπιδιών, αυτής της πολιτικής Σαβούρας.
Ακόμα και στη Χριστιανική Εκκλησία έχουμε Σιωνιστική Εβραϊκή ηγεσία-Σαβούρα, δούλους των Ιουδαίων-Γραμματέων- & Φαρισαίων Κοσμοκρατόρων, σαν το Πάπα-Φραγκίσκο, τον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας, τον Αρχιεπίσκοπο, τους νεαρούς Μητροπολίτες της ευνοιοκρατίας του Σατανά ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπάλληλοι όλοι της Εβραϊκής Πανθρησκείας.
Ο Πάπας-Φραγκίσκος δήλωσε πρόσφατα ότι, «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν ένας κοινός άνθρωπος», και ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τον Βαρθολομαίο, Ιερώνυμο, και τη χορεία των Μητροπολιτών & Καρδιναλίων, πιστών δούλων του Σατανά της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων.
Οι καταχρήσεις των πολιτικών θα ετοιμάσουν τη πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους, και μέσα στην αναμπουμπούλα, να προετοιμάσουν την παγκόσμια εξουσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Ελίτ των Επικυρίαρχων Δικτατόρων.
Λίγο χρόνο ακόμη και οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν σε όλα τα Κράτη της Γης. Τόση δύναμη έχουν οι Επικυρίαρχοι.
 Ο Ελληνικός Λαός έπεσε στο ζυγό των οποιονδήποτε πολιτικών λωποδυτών και προδοτών, που τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. Ο λαός τώρα πια αγανακτισμένος είναι ώριμος να πέσει στο λάκκο με τα φίδια, της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. του ανθρωπόμορφου τέρατος ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων των Λαών του πλανήτη.
Οι προδότες και λωποδύτες πολιτικοί της καταραμένης μεταπολίτευσης, παρέδωσαν όλες τις Βιομηχανίες της Ελλάδος, το εμπόριο, και τις μεταφορές, στα χέρια των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους. Λειτούργησαν σαν σφογγοκωλάριοι των Σιωνιστών Επικυρίαρχων. Ακόμη και ο Υιός της Ντόρας ετοιμάζεται για Πρωθυπουργός. Ακόμη και η Φώφη, με τον Κυριάκο!!! Τοιαύτη βλακεία των Ελλήνων!!!
 Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί. Σόϊ πάει το Βασίλειον!!!
Η διαφθορά έχει εισχωρήσει παντού.
Οι αγύρτες προδότες πολιτικοί δεν μπορούν να συνάψουν ούτε τη πιο ασήμαντη συμφωνία, χωρίς την άδεια του Σατανά Επικυρίαρχου βαρώνου, Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ακατανίκητο γόητρο του ΧΡΥΣΟΥ, επικρατεί στα μυαλά των Κοσμοκρατόρων. Η μεγαλειώδης σοφία της Ελίτ των Επικυρίαρχων είναι να κάνουν τους λαούς να χάνουν τη συνήθεια να σκέπτονται, να μεταβάλλουν τους Λαούς σε ζώα, και αυτά με τη συμφωνία των προδοτών πολιτικών.
Με τη συνεργασία των προδοτών λωποδυτών πολιτικών, οι Κοσμοκράτορες ίδρυσαν τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές κολοσσιαίων πλούτων, ώστε να βάλουν το Ελληνικό Κράτος στη τσέπη τους διά των ΔΑΝΕΙΩΝ.
Οι Επικυρίαρχοι της Γης λένε, θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με προδότες πολιτικούς, που ο Λαός τους πιστεύει. Η Ελίτ της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας κυβέρνησης λέει, κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες των λωποδυτών πολιτικών, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες των πολιτικών.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι όταν θα πραγματοποιούν το πραξικόπημά τους, διά του Γ! παγκοσμίου πυρηνικού πολέμου, για κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας, θα πούν στους Λαούς της Γης, ότι όλα πήγαιναν απελπιστικά κακά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν από τις δυνάμεις των απατεώνων κλεπτών, και προδοτών πολιτικών. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλαδή τους αγύρτες διεφθαρμένους πολιτικούς, δημοκρατίες, εθνότητες, σύνορα, νομίσματα, θρησκείες, κλπ.
Οι διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί να είναι βέβαιοι ότι τα αφεντικά τους κάποια ημέρα θα τους αδειάσουν, «ζώντες και τεθνεώτες»!!! 
Τάδε λέγουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Τότε οι Λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες, και εμείς θα κυριαρχήσουμε επί της Γης, εις μίαν Βασιλείαν.
Οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη λέγουν οι Λαοί της Γης, είναι κοπάδι πρόβατα, και εμείς είμαστε γιαυτούς λύκοι.
Οι Κοσμοκράτορες Ιουδαίοι, Γραμματείς & Φαρισαίοι, λέγουν όταν θα έρθει η Βασιλεία μας, δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας, εκτός από αυτή του ενός Θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός και περιούσιος λαός, και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου.
Τώρα χτίζουν το μεγαλοπρεπή Ναό του Σολομώντα.
Γιαυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε θρησκεία.
Οπότε πάει περίπατο ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,  Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ  ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,  ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Πάει στράφι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Πάει στράφι το Τριαδικόν της ομοουσίου και υπερουσίου Θεότητος.
Οι Κοσμοκράτορες, Αυτοκράτορες, Παγκοσμιοποιητές, της Ν.Τ.Π. θα τα καταργήσουν όλα.
Τα ακούς ΙΕΡΩΝΥΜΕ & ΓΑΒΡΙΗΛ;;; θεραπαινίδες και υπηρέτες των ΕβραιοΣιωνιστών Επικυρίαρχων!!!!
Τα ακούτε Δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου;;;
Αν τολμάτε αντιδράστε!!! Θα χάσετε το θρόνο Σας, και θα πεθάνετε από καρκίνο.....................
Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ όμως έμεινε στην Ιστορία, σαν ΗΡΩΑΣ, σαν το Παπαφλέσσα, κ.λ.π. αγωνιστές.
Οι Κοσμοκράτορες λένε, κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής αντιστασιακής πολιτικής ή θρησκευτικής οργάνωσης, θα τιμωρείται με θάνατο.
Επίσης λένε, η Ευρώπη (Ε.Ε.) και οι Η.Π.Α. είναι απόκτημά μας, και οι δικαστές διορίζονται από εμάς.
Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, και Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας της Εβραϊκής Πανθρησκείας.
Τα ακούς ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ,  ΙΕΡΩΝΥΜΕ ,  ΓΑΒΡΙΗΛ, και λοιποί Δεσποτάδες της Ιεράς Συνόδου;;;;;;;;;
Ξυπνάτε από το λήθαργο που σας έχουν ποτίσει!!!
Πρός ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, για τη καταστροφή της Εθνικής μας Οικονομίας,  παραθέτουμε τα κάτωθι από  ΤΑ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, τα οποία είναι το Ευαγγέλιο των Επικυρίαρχων του Πλανήτη, και βάση των οποίων επιχειρούν κατάληψη της εξουσίας στη Γη.
                                  Πρωτόκολλο  Εικοστό
               Τάδε λέγουν οι Ιουδαίοι Επικυρίαρχοι.
Οι Κοσμοκράτορες λέγουν, μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών. Τα ακούς Αρχι-Ραββίνε Καϊάφα  ;;;
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ με μοναδικό σκοπό να αποσύρουμε το ΧΡΥΣΟ από την κυκλοφορία.  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι να απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρούν χρήματα.
Τα ΔΑΝΕΙΑ αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών  με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ το δικό μας. Στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!.
 Έλληνες ξυπνήστε!!!
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμεναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από τη τσέπη του φτωχού, στις τσέπες των πλουσίων.
Όταν όμως ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τα ΠΡΟΣΩΠΑ που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια στο εξωτερικό, όλα τα πλούτη των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας, και όλοι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ άρχισαν να μας πληρώνουν
ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.  Έλληνες Ξυπνήστε Ρε............
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών!!! ΙΕΡΩΝΥΜΕ  ΞΥΠΝΑ!!!
Δανείζονταν από μας με τόκο χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν να αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβεβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, για να μας ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ!!!  
Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;;; και τελικά να χρεοκοπήσει η χώρα;;;;;;;;
Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ  Δ Ι Ω Ξ Ε Ι  ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΓΥΡΤΕΣ  ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
                                 Πρωτόκολλο Εικοστό  Δεύτερο
                                    ------------------------------------------
Τάδε λέγουν οι Επικυρίαρχοι της Γης.
Έχουμε στα χέρια μας τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ της σημερινής εποχής, ΤΟ  ΧΡΥΣΟ.
Μήπως δεν αποδείξαμε με τον τόσο μεγάλο πλούτο ότι το κακό που αναγκαστήκαμε να διαπράξουμε για τόσους αιώνες, χρησίμευσε επιτέλους στο αληθινό καλό, να τακτοποιήσουμε δηλαδή τα πάντα;;;
Ορίστε η σύγχυση του ορισμού του καλού και του κακού.
Η τάξη θα αποκατασταθεί κάπως με τη βία, αλλά επιτέλους θα ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!
Θα εξηγήσουμε συγχρόνως ότι η ελευθερία δεν έγκειται στην ακολασία, και το δικαίωμα της ισχύος.
Το Κράτος μας θα είναι ένδοξο, γιατί θα είναι ισχυρό, θα διοικεί και θα διευθύνει, και δε θα ρυμουλκείται από αρχηγούς κομμάτων και ρήτορες, (ΣαμαροΤούρκογλου, Σημίτιδες, Ποτάμια, Φώφες, Ντόρες & Ιερώνυμους), που απαγγέλλουν ανόητες λέξεις, τις οποίες ονομάζουν μεγάλες αρχές, αλλά στη πραγματικότητα είναι ουτοπίες και ψεύδη!!
                                           ΕΠΙΛΟΓΟΣ
 Ένας λαός που ψηφίζει και εκλέγει Μητσοτάκηδες, ΓΑΠ, Σημίτιδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες, ΣαμαροΤούρκογλου, Ντόρες, Κυριάκους, Κωστήδες,  Φώφες, & Ποτάμια, είναι άξιος της τύχης του.  Ο  ΘΕΟΣ  ΕΙΠΕΝ,
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;
Ο George Orwell  είπεν,
«Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι ΒΛΑΞ!!!  Είναι συνεργός τους»!!!
                                       ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                Διεθνολόγος- Αρθρογράφος  ΜΜΕ
 
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_680.html

Για το θρασύτατο έγκλημα μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση; - Προκαταβολικό το resolution

Για το θρασύτατο έγκλημα μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση; - Προκαταβολικό το resolution
Ο ρόλος των πολιτικών είναι να διαμορφώνουν κλίμα εμπιστοσύνης και δυστυχώς η κυβέρνηση νομίζει ψευδεπίγραφα ότι με τη νέα συμφωνία των 83-86 δισεκ. θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τις αγορές.
Για το θρασύτατο έγκλημα μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών θα λογοδοτήσει η κυβέρνηση των ανεύθυνων και κυρίως ανίκανων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ που τα έκαναν θάλασσα, γελοιοποίησαν την χώρα, διασύρθηκαν υπογράφοντας γονυπετής μνημόνιο χειρίστου είδους, έβαλαν στο τραπέζι επίσημα το Grexit και αυτή η κουστωδία άχρηστων ονομάζεται κυβέρνηση.
Οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν πουλώντας μαζικά χωρίς αύριο φοβούμενοι τις νέες ανακεφαλαιοποιήσεις, τα νέα dilution, την αβεβαιότητα για την τύχη αυτής της δύσμοιρης χώρας.

Το bankingnews.gr έδειξε ανοχή επί 5 μήνες προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα capital controls στις τράπεζες και η παταγώδης αποτυχία διαπραγμάτευσης μας υποχρεώνει να ταχθούμε όχι απλά απέναντι αλλά εχθρικά στην κυβέρνηση αριβιστών, ανίκανων και αποτυχημένων.
Εμείς δεν θα κρυφτούμε, θα είμαστε ξεκάθαροι, casus belli αιτία πολέμου καθώς οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ψέματα, εξαπάτησαν και απέτυχαν παταγωδώς.
Στην Ελλάδα συντελέστηκε εις βάρος της ελεύθερης - πλέον σε ομηρία - χρηματιστηριακής αγοράς και εις βάρος των τραπεζών ένα ασύλληπτης μορφής θρασύτατο έγκλημα από θρασύτατους, ανεύθυνους και επικίνδυνους πολιτικούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ανευθυνότητα τους.
Δυστυχώς για την μοίρα της Ελλάδος άφρονες και ανεύθυνοι πολιτικοί, χωρίς επίγνωση συνεπειών, χωρίς αίσθηση ευθύνης, χωρίς γνώση κατέστρεψαν εν μια νυκτί την εμπιστοσύνη...που είναι ο πυρήνας της προσέλκυσης ξένων επενδυτών στην Ελλάδα.
Ορισμένοι πολιτικοί τυχοδιώκτες ψελλίζουν ότι στην Ελλάδα μόνο hedge funds έχουν επενδύσει, έπαιξαν και έχασαν.
Το επιχείρημα αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο, προφανώς στην Ελλάδα θα επενδύσουν μόνο hegde funds, ποιος σοβαρός μακροπρόθεσμος επενδυτής θα έρθει να χτίσει μακροπρόθεσμη σχέση εμπιστοσύνης με την Ελλάδα που θεωρεί αναξιόπιστη και αφερέγγυα;
Ο ρόλος των πολιτικών είναι να διαμορφώνουν κλίμα εμπιστοσύνης και δυστυχώς η κυβέρνηση νομίζει ψευδεπίγραφα ότι με τη νέα συμφωνία των 83-86 δισεκ. θα χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με τις αγορές.
Οι αγορές θα τιμωρήσουν την Ελλάδα, θα παίξουν με την Ελλάδα και στο τέλος θα μας τιμωρήσουν για την προσβλητική και προκλητική ασυνέπεια.
Οι ζημίες που έχουν υποστεί οι ξένοι θα είναι η αιτία της τιμωρίας.
Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες.
Δεν έχουν μιλήσει από την Κυβέρνηση ούτε μια φορά για την παταγώδη τους αποτυχία που κατεγράφη στο χρηματιστήριο, δεν πιστεύουν στις αγορές οι άνθρωποι αυτοί.
Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει για το γεγονός – ανήκουστο γεγονός – μηδενισμού των τραπεζικών μετοχών;
Οι τράπεζες έχουν μηδενίσει χρηματιστηριακά και ενώ τον Ιούνιο του 2015 κατά την ΕΚΤ και τον SSM δήλωναν ότι οι τράπεζες είναι κεφαλαιακά επαρκείς και φερέγγυες, σήμερα ένα μήνα μετά οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν καταρρεύσει.
Το 2012 οι τράπεζες καταστράφηκαν λόγω των εγκληματικών λαθών του Βενιζέλου με το PSI+ που χρεοκόπησε τις τράπεζες…για να δανειστεί εν συνεχεία για να τις ανακεφαλαιοποιήσει.
Το 2015 μια άλλη εγκληματική κυβέρνηση ανίκανων, που είναι 100% βέβαιο ότι δεν ξέρουν τι είναι επιτόκιο, που αγνοούν τα στοιχειώδη περί λειτουργίας των αγορών με τα capital controls οδήγησαν στην καταστροφή τις τράπεζες.
Για το έγκλημα αυτό, το έγκλημα της δεύτερης τραπεζικής χρεοκοπίας θα πληρώσει η ανεύθυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
Ως εδώ, δεν μπορούμε να είμαστε παρατηρητές στο έγκλημα και να μην αποδοκιμάζουμε τους εγκληματίες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματίες των τραπεζών και του χρηματιστηρίου.
Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε από δόλο, για να έχεις δόλο πρέπει να ξέρεις να καταλαβαίνεις αλλά μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε εγκληματίες από βλακεία.
Οι άνθρωποι αυτοί, μια κάστα ανεύθυνων, θα κυβερνήσει την Ελλάδα και θα εφαρμόσει μνημόνιο;
Όσοι πιστεύετε ότι αυτή η αριστερή κυβέρνηση της ασχετοσύνης, θα πετύχει είναι βαθειά νυχτωμένος.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με προσδοκίες και κατέληξε κυβέρνηση περίγελος.
Κανείς ξένος επενδυτής δεν την παίρνει στα σοβαρά.

Προκαταβολικό resolution

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά το resolution στις τράπεζες, βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταβολικά.
Το resolution δηλαδή η διαδικασία εμπλοκής αρχικά των μετόχων και στο τέλος των καταθετών έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα.
Οι καταθέτες δεν θα εμπλακούν στην εξυγίανση των τραπεζών αλλά οι μέτοχοι με την καταστροφή που συντελείται ουσιαστικά έχουν ενταχθεί σε ένα καθεστώς resolution προκαταβολικά πριν καν ξεκινήσουν οι ανακεφαλαιοποιήσεις.
Το ΤΧΣ επένδυσε 25 δισεκ. το 2013 και σήμερα η αξία των 25 δισεκ. είναι 2,4 δισεκ. ευρώ.
Ξέρετε ποια είναι η χρηματιστηριακή αξία των ελληνικών τραπεζών με 345 δισεκ. ενεργητικό  4,5 δισεκ. ευρώ.
Δηλαδή 345 δισεκ. assets αξίζουν 4,5 δισεκ. ευρώ.
Ντροπή και καταστροφή...

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών και της ανικανότητας της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Υποσημείωση

Ορισμένοι απλοί άνθρωποι θα σκεφθούν και τι μας ενδιαφέρει αν χρεοκοπήσουν οι τράπεζες.
Καημένε έλληνα εσύ θα πληρώσεις τον λογαριασμό αλλά ακόμη δεν το έχεις καταλάβει και πιστέψτε μας.... ο λογαρισμός θα είναι ασήκωτος


www.bankingnews.gr
Πέτρος Λεωτσάκος

Δημοσιογράφος


http://bankingnews.gr

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΠΑΛΜΟΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Όλες οι προσπάθειες του Κινήματος Αντίστασης που αγωνίζονται μαζί με τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις να απελευθερώσουν τον πλανήτη από την "Χίμαιρα" και την Cabal, έχουν αποτύχει, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στους εργάτες του Φωτός του πλανήτη.
Η Cabal αντεπιτίθεται, εξακολουθεί να απειλεί με παγκόσμιο πόλεμο και έχει παραλύσει τους BRICS, αφού διείσδυσε σε τρεις από τις χώρες ελέγχοντας σχεδόν πλήρως την μια και επιτίθεται σε οικονομικό επίπεδο ανελέητα εναντίον της Κίνας με απώλειες δισεκατομμυρίων για τον οικονομικό γίγαντα.
ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΥΠΕΡΚΥΜΑΤΑ
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα αποτελούνται από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές αλλαγές. Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία, είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul LaViolette και πρόβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. Το 2006 στο βιβλίο του "Αποκωδικοποίηση του μηνύματος των Pulsars", ο Dr LaViolette περιγράφει τα Pulsars ως τοποθετημένα στρατηγικά στον Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα Υπερκύματα που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια. O LaViolette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο τύπου ΙΙΙ εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός, καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός τύπου ΙΙΙ της κλίμακας Kardashev, είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός τύπου ΙΙ μπορεί να κάνει το ίδιο μόνον σε αστρικό επίπεδο, ενώ ένας πολιτισμός τύπου Ι μπορεί να ενεργήσει ομοίως σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των Γιγαντιαίων Σφαιρών (Αστροπολιτειών) στο Ηλιακό μας Σύστημα (Sphere Being Alliance), είναι εξωγήινος πολιτισμός τύπου ΙΙΙ.
Οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία. Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος, τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.
Αν συσχετίσουμε τις αποκαλύψεις του Corey Goode με τα λεγόμενα του Cobra, αυτό που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα είναι το εξής:
Οι αστροπολιτείες του υπερπολιτισμού της "Spere Being Alliane", έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία του Ηλιακού Συστήματος για να κατευθύνουν τον Γαλαξιακό Υπερπαλμό προς τον Ήλιο και την Γη με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να καταστεί δυνατόν το ενεργειακό υπερπλάσμα που αγκαλιάζει τον πλανήτη όπως το οχταπόδι φορτωμένο με βόμβες βαρέων quarks "strangelet", να διαλυθεί και ακολούθως να εξουδετερωθούν οι βόμβες!
- Αυτές οι βόμβες είναι που δίνουν την δυνατότητα στην "Χίμαιρα" να εξακολουθεί να κρατά όμηρο την ανθρωπότητα, και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί η επέμβαση των Γαλαξιακών Δυνάμεων!
Σύμφωνα με ένα υπερεξελιγμένο μοντέλο υπολογιστή που διαθέτουν οι Φωτεινές Δυνάμεις της επιφάνειας, ο Γαλαξιακός Υπερπαλμός θα χτυπήσει το Ηλιακό μας Σύστημα κατά το διάστημα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2015. Εάν επιτύχει η επιχείρηση της "Sphere Being Alliance" και απαλλάξει τον πλανήτη από το σφιχταγκάλιασμα του χταποδιού της "Χίμαιρας",τότε πράγματι η αποστολή των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" τελειώνει και θα φύγουν, θα συνεχίσουν όμως την αποστολή απελευθέρωσης του πλανήτη πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.
- Ας είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

70 χρόνια από το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

xirosima 
Γιώργος Πετρόπουλος
Εχρησιμοποιήσαμεν την ατομικήν βόμβαν διά να συντομεύσωμεν τον πόλεμον… Θα τη χρησιμοιήσωμεν και πάλιν. Μόνο η συνθηκολόγησις της Ιαπωνίας θα μας σταματήση. Τους ώμους μας βαραίνει τεραστία ευθύνη. Ευχαριστούμεν τον θεόν, διότι είμεθα εμείς, και όχι ο εχθρός, που τη φέρομεν. Και παρακαλούμεν τον θεόν, να μας φωτίση εις τη χρήσιν του οργάνου αυτού συμφώνως προς τας βουλήσεις του»1.
Ηταν 10 Αυγούστου του 1945, ώρα 2 το πρωί, όταν από το αμερικανικό ραδιόφωνο ακούστηκε η φωνή του Προέδρου Χ. Τρούμαν να λέει με απίστευτη κυνικότητα τα παραπάνω ανατριχιαστικά λόγια. Πριν από 4 περίπου ημέρες, στις 6 Αυγούστου, με ατομική βόμβα είχε βομβαρδιστεί η ιαπωνική πόλη Χιροσίμα και τώρα, στις 9 Αυγούστου, δεκαπέντε ώρες πριν την εκφώνηση του διαγγέλματος, οι ΗΠΑ έπλητταν με μια δεύτερη ατομική βόμβα την ιαπωνική πόλη Ναγκασάκι. Για τον Πρόεδρο Τρούμαν το γεγονός αυτό υπηρετούσε ευγενείς σκοπούς και πάνω απ” όλα είχε την έγκριση του θεού!!!
Πέρα από το κυνικό της επίκλησης του θεού από τον Πρόεδρο Τρούμαν, η επίκληση αυτή καθ” αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική ομολογία. Ηταν τέτοιων διαστάσεων έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αυτό που συντελέστηκε στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, που η διάπραξή του υπερέβαινε τις ανθρώπινες δυνατότητες.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.
Το «little Boy» σαρώνει τη Χιροσίμα
Ήταν 6 Αυγούστου του 1945, ώρα 1 και 37′, όταν τρία αμερικανικά ανιχνευτικά αεροπλάνα «Β-29» απογειώθηκαν από τη νήσο Τινιάν. Μισή ώρα αργότερα, θα τα ακολουθήσει ένα άλλο, βομβαρδιστικό «Β-29» που στην πλώρη του με μαύρα γράμματα έγραφε «Enola Gay» (Ενόλα Γκέι). Ηταν το όνομα της μητέρας του 29χρονου κυβερνήτη του, σμηνάρχου Πολ Τίμπετς, ο οποίος θεώρησε σωστό μ” αυτό ακριβώς το όνομα να βαφτίσει το σκάφος. Μαζί με τον Π. Τίμπετς, το πλήρωμα του «Enola Gay» ήταν δωδεκαμελές, ενώ στην κοιλιά του αεροσκάφους μεταφερόταν κάτι το εντελώς καινούριο: Μόνο μια βόμβα που το βάρος της ήταν διπλάσιο από το βάρος της πιο βαριάς συμβατικής βόμβας. Τούτη εδώ η βόμβα είχε ένα εντελώς παράξενο όνομα, που καθόλου δεν ταίριαζε στη δύναμη που έκρυβε μέσα της, αφού δεν περιείχε κοινή εκρηκτική ύλη, αλλά ουράνιο 235. Επρόκειτο για μια ατομική βόμβα που την είχαν βαφτίσει «Little boy» (αγοράκι) και η αποστολή του πληρώματος του «Enola Gay» ήταν να τη ρίξει πάνω σε πραγματικό στόχο.
Η νυχτερινή πτήση έγινε χωρίς προβλήματα και κατά τις 6 και 40′ τα χαράματα το «Ενόλα Γκέι» άρχισε να ανεβαίνει από το ύψος πτήσεως των 9.000 ποδών, στο ύψος του βομβαρδισμού των 30.000 ποδών.
Στις 7 και 9′ από τα ανιχνευτικά «Β-29» αναγγέλλεται ότι «ο ουρανός είναι αίθριος πάνω από τη Χιροσίμα». Στις 8 και 11′ η πόλη φαινόταν καθαρά από τα μέλη του πληρώματος του «Ενόλα Γκέι». Δυόμισι λεπτά αργότερα, ο κυβερνήτης Τίμπετς διατάζει τον σκοπευτή του επισμηναγό, Τόμας Φίρμπι, ν” αφήσει τη βόμβα στο κενό.
Ώρα οκτώ, δεκαπέντε πρώτα λεπτά και δεκαεφτά δεύτερα. Το «Little boy» εγκαταλείπει το «Ενόλα Γκέι» και 45 δευτερόλεπτα αργότερα μια τρομερή αστραπή τυφλώνει τους αεροπόρους που φοράνε γυαλιά οξυγονοκολλητών. Επειτα, ένα τεράστιο κοκκινωπό μανιτάρι υψώνεται στον ουρανό2.
Τι ήταν αυτό που είχε συμβεί; Τι συνέβαινε εκείνη την ώρα κάτω, στο έδαφος της Χιροσίμα; Η ανθρωπότητα θα το μάθαινε πολύ αργότερα. Πληροφορήθηκε, όμως, αυθημερόν για τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα από τις ανακοινώσεις που έκανε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Χ. Τρούμαν. «Ατομική βόμβα – είπε μεταξύ άλλων3 -, βόμβα συνδυασμένη με τη βασικήν δύναμιν του σύμπαντος, τη δύναμιν εκ της οποίας και ο ήλιος αντλεί την ιδικήν του, εξαπελύθη εναντίον εκείνων που έφεραν τον πόλεμον εις την Άπω Ανατολήν… Εδαπανήσαμεν 2.000 εκατομμύρια δολάρια διά την πρωτοφανούς μεγέθους εις την ιστορίαν επιστημονικήν αυτήν κερδοσκοπίαν και ενικήσαμεν… Θα προβώ εις περαιτέρω μελέτας και θ” απευθύνω κι άλλας συστάσεις προς το Κογκρέσον ως προς τον τρόπον καθ” ον η ατομική δύναμις θα αποβή μέσον πανίσχυρον και αναγκαστικής επιδράσεως προς διατήρησιν της παγκοσμίου ειρήνης».
Οι τελευταίες αυτές φράσεις του Τρούμαν ήταν ένας σαφής απειλητικός υπαινιγμός προς όλη την ανθρωπότητα, προς τους λαούς της Γης και ειδικότερα προς το παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα και την ΕΣΣΔ, που σήμαινε πως οι ΗΠΑ είχαν πλέον τον τρόπο να εκβιάσουν υποταγή στη θέλησή τους.
Ο «Fat man» ισοπεδώνει το Ναγκασάκι
Εννέα Αυγούστου 1945, ώρα 2.30′ π.μ. Από το Τινιάν απογειώνονται δύο «Β-29», τα οποία έχουν αποστολή να χρησιμοποιηθούν ως μετεωρολογικά αναγνωριστικά. Περίπου μισή ώρα αργότερα, στις 2.56′ ξεκίνησαν άλλα τρία «Β-29». Τα δύο από αυτά έχουν αποστολή να ρίξουν όργανα καταγραφής της έκρηξης στην πόλη που θα βομβαρδιστεί, να φωτογραφήσουν και να κινηματογραφήσουν το γεγονός. Το τρίτο, με το όνομα «Bocks” Car», με 13μελές πλήρωμα και με κυβερνήτη τον Τσαρλς Σουίνι, μεταφέρει μια βόμβα μήκους 3 μέτρων και 24 εκατοστών, με μέγιστη διάμετρο 1 μέτρο και 35 εκατοστά, που ζυγίζει 4.500 κιλά και είναι βαμμένη κίτρινη με πτερύγια μαύρα. Τούτη η βόμβα που φέρει το κοροϊδευτικό όνομα «Fat man» (Χοντρομπαλάς), αν και είναι το ίδιο καταστρεπτική μ” αυτήν που ρίχτηκε στη Χιροσίμα, δεν περιέχει ουράνιο 235, αλλά το ατομικό της φορτίο αποτελείται από πλουτώνιο, ένα υπερουρανικό στοιχείο που δεν υπάρχει στη φύση. Η διαταγή που είχε δοθεί ήταν ο «Fat man» να ριχτεί στην ιαπωνική πόλη Κοκούρα, κι εφόσον αυτό δεν ήταν δυνατό ως δεύτερος στη σειρά στόχος οριζόταν το Ναγκασάκι.
Στις 9.50′ το «Bocks” Car» βρίσκεται πάνω από την Κοκούρα έτοιμο για τη ρίψη, αλλά τα σύννεφα που καλύπτουν την πόλη δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι η ορατότητα είναι ελάχιστη. Έτσι, αποφασίζεται η ρίψη να γίνει στο Ναγκασάκι.
Ώρα 11.1′ της 9ης Αυγούστου 1945. Ο «Fat man» απελευθερώνεται από την κοιλιά του σκάφους. Ύστερα από 52,5 δευτερόλεπτα, φτάνει στο σημείο εκρήξεως. Ακολουθεί «μια λάμψη που δεν την αντέχουν τα μάτια, μια έκλυση αστρικής θερμότητας, ένα κύμα πιέσεως που κονιορτοποιεί οποιοδήποτε εμπόδιο σε μια έκταση τριών – τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων από το σημείο μηδέν και προκαλεί σοβαρές ζημιές στον υλικό πολιτισμό σε τριπλάσια έκταση κι ύστερα μια ορμητική καταιγίδα φωτιάς που κατακαίει κι αποτεφρώνει τα πάντα, ενώ μια στήλη από καπνό, ατμό, ραδιενεργά υπολείμματα, απανθρακωμένα συντρίμμια και λείψανα ανθρώπων και ζώων ανεβαίνει στον ουρανό»4.
Θάνατος και καταστροφή στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι
Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο Ιάπωνας καθηγητής Αράτα Οσάντα5, όταν έπεσε η βόμβα στη Χιροσίμα, οι κάτοικοί της είχαν αρχίσει να ασχολούνται με τις συνηθισμένες καθημερινές ασχολίες τους. Πολλά μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας έπαιζαν στα σπίτια τους ή έξω, στους δρόμους της γειτονιάς τους. Οι μαθητές της πρώτης και της δευτέρας Δημοτικού έκαναν το μάθημά τους είτε σε προσωρινές αίθουσες, είτε στους ναούς και τις εκκλησίες της περιοχή τους ή βρίσκονταν καθ” οδόν προς τα μέρη όπου έκαναν μάθημα. Πολλοί εργάτες και δημόσιοι υπάλληλοι είχαν αρχίσει τη δουλειά τους, ενώ άλλοι πήγαιναν να δουλέψουν. Οι περισσότεροι καταστηματάρχες είχαν ήδη ανοίξει τα μαγαζιά τους. Έτσι, τους βρήκε ο θάνατος που σκόρπισε η ατομική βόμβα της Χιροσίμα.
Ο Ρεμόν Καρτιέ δίνει την εικόνα της φρίκης6: «Η πόλη άρχιζε την εργάσιμη ημέρα της. Σύμφωνα με τον κανόνα, δεν είχε δοθεί το σύνθημα του συναγερμού για αεροπλάνα μεμονωμένα που πετούν από πάνω της. Μια τρομακτική αστραπή την κατάπιε, αφήνοντας πίσω της μια κολοσσιαία πυρκαγιά, που άναψε και διαδόθηκε μέσα σ” ένα δευτερόλεπτο. Τα τροχιοδρομικά οχήματα έμειναν γεμάτα με τους απανθρακωμένους επιβάτες, τους στριμωγμένους στα καθίσματα ή στοιβαγμένους όρθιους στους εξώστες. Ένας άνεμος ταχύτητος 1.200 χλμ. την ώρα σηκώθηκε και γκρέμισε τους τοίχους σε μια ακτίνα 1.500 μ., θρυμματίζοντας τα τζάμια των παραθύρων ακόμα και σε απόσταση 12 χλμ. από το σημείο Μηδέν. Ένας πύρινος κυκλώνας, όμοιος με αυτούς που άναψαν οι εκατοντάδες βομβαρδιστικών στη Δρέσδη, στο Αμβούργο ή στο Τόκιο, στροβιλιζόταν επί έξι ώρες. Έπειτα διαπιστώθηκαν στους επιζώντες παράξενα φαινόμενα: Έμετοι, διάρροιες εξαιρετικής εντάσεως, πλήθος μικρών αιμορραγιών στο στόμα και στο λαιμό. Πολλά από τα θύματα που παρουσίασαν τέτοια συμπτώματα ψυχορραγούν. Ο απολογισμός που θα καταρτισθεί αργότερα θα εμφανίσει 78.150 νεκρούς, 9.284 βαριά τραυματισμένους και 13.938 εξαφανισθέντες. Δεν υπολογίζονται μέσα σ” αυτούς οι στρατιωτικοί, 40.000 περίπου, από τους οποίους οι μισοί υπήρξαν θύματα της εκρήξεως. Το γενικό στρατηγείο της 2ης στρατιάς, ή έδρα της περιφερειακής διοικήσεως της Δύσεως, η στρατιωτική σχολή και το στρατιωτικό νοσοκομείο εκμηδενίσθησαν».
Οι σοβιετικές ιστορικές πηγές παρουσιάζουν την εικόνα της καταστροφής ακόμη μεγαλύτερη: «Για μια στιγμή – αναφέρει η Παγκόσμια Ιστορία της Ακαδημίας Επιστημών7 – άναψε ένα εκτυφλωτικό φως. Σχηματίστηκε ένα γιγάντιο σύννεφο σε σχήμα μανιταριού. Η πόλη σκεπάστηκε με κουβάρια καπνό. Σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων από το επίκεντρο της έκρηξης φούντωσαν πυρκαγιές, τα εννέα δέκατα από τα σπίτια της Χιροσίμα έγιναν στάχτη. Άνθρωποι πέθαιναν από εγκαύματα, από το εκρηκτικό κύμα. Στη Χιροσίμα ξετυλίγονταν εικόνες γεμάτες απ” όλες ταυτόχρονα τις φρικαλεότητες της κόλασης». Και ο Γ. Α. Ντεμπόριν8 προσθέτει: «Οι ιθύνοντες κύκλοι των ΗΠΑ έδειξαν πλήρη περιφρόνηση προς τους πιο στοιχειώδεις και καθιερωμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, τα έθιμα του πολέμου και τις αρχές του ανθρωπισμού… Όπως αναφέρουν οι Ιάπωνες συγγραφείς, στη Χιροσίμα σκοτώθηκαν όχι λιγότεροι από 247 χιλιάδες άνθρωποι».
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε και στο Ναγκασάκι. Χιλιάδες φτωχά πλάσματα, ανάμεσά τους και άνθρωποι, αεριοποιήθηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Άλλα λαμπάδιασαν αυτοστιγμής και λίγο αργότερα δεν έμεινε τίποτε περισσότερο από το απανθρακωμένο σημάδι τους. Όσοι βρέθηκαν πιο μακριά από το σημείο της έκρηξης, έπαθαν φρικιαστικά εγκαύματα, ή έχασαν το δέρμα τους και κομμάτια από τις σάρκες τους. Πολλοί πέθαναν καταπλακωμένοι από τα κτίρια που γκρεμίστηκαν ή από θραύσματα γυαλιών και μπαμπού που στροβιλίζονταν στον πυρακτωμένο αέρα. Οι νεκροί, σύμφωνα με κάποιες πηγές, υπολογίζονται από 60.000 έως 80.000, ενώ οι Αμερικανοί τους κατέβαζαν αργότερα στις 16.000, υπολογίζοντας μόνο τα θύματα με εξακριβωμένη ταυτότητα9. Αντίθετα, οι Σοβιετικοί μελετητές, παίρνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα του εγκλήματος στη διάρκειά του, υπολογίζοντας δηλαδή τις επιπτώσεις όχι μόνο στο άμεσο χρονικό διάστημα από τη ρίψη της βόμβας, αναφέρουν ότι οι νεκροί και οι τραυματίες στο Ναγκασάκι είναι γύρω στις 200.00010.
Η ατομική βόμβα και η σημασία της χρησιμοποίησής της
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν της εργασίες για την κατασκευή ατομικών όπλων, σε συνεργασία με τη Μεγάλη Βρετανία, το καλοκαίρι του 1940. Η ολοκλήρωση αυτών των εργασιών φάνηκε να φτάνει στο τέρμα της περί τα τέλη Απριλίου του 1945, ενώ στις 16 Ιουλίου του ιδίου έτους σε μια έρημο της πολιτείας Νέο Μεξικό έγινε η πρώτη πετυχημένη δοκιμαστική ατομική έκρηξη. Από εκείνη τη στιγμή, η ατομική βόμβα ήταν ήδη γεγονός.
Την επομένη, τα νέα ταξίδεψαν στο Πότσδαμ, όπου άρχιζε η διάσκεψη των τριών ηγετών της αντιφασιστικής συμμαχίας κι ο Τρούμαν με τον Τσόρτσιλ τα πληροφορήθηκαν με ξεχωριστή ικανοποίηση. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης, αποφάσισαν να ενημερώσουν και τον Στάλιν, κάτι που, σύμφωνα με όσα γράφει ο Τσόρτσιλ11, έγινε στις 24 Ιουλίου 1945 από τον Πρόεδρο Τρούμαν. Η αντίδραση του Στάλιν έδωσε την εντύπωση στους Δυτικούς συνομιλητές του ότι δεν αντιλαμβανόταν περί τίνος επρόκειτο, αλλά ο Σοβιετικός ηγέτης είχε πλήρη επίγνωση των πραγμάτων και σε μια συζήτησή του, αμέσως μετά, με τον Σοβιετικό υπουργό Εξωτερικών Β. Μ. Μόλοτοφ επισήμανε την ανάγκη να επιταχύνει η ΕΣΣΔ τη δουλιά της σ” αυτόν τον τομέα, ώστε να έχει γρήγορα κι αυτή στη διάθεσή της το ατομικό όπλο12.
Χωρίς αμφιβολία, η σοβιετική ηγεσία κατανοούσε πλήρως το γεγονός ότι η ατομική βόμβα – πολύ περισσότερο δε, η χρησιμοποίησή της – δεν αφορούσε τόσο στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που έφτανε στο τέλος του, αλλά στο συσχετισμό δυνάμεων στο μεταπολεμικό κόσμο. Ηταν μια δραματική αλλαγή σ” αυτόν το συσχετισμό προς όφελος του διεθνούς ιμπεριαλισμού και των ΗΠΑ. Το ότι δεν επρόκειτο για ένα όπλο, που, όπως υποκριτικά ισχυρίζονταν οι Αμερικανοί, αποσκοπούσε να επιταχύνει το τέλος του παγκόσμιου πολέμου, αλλά για ένα όπλο που στόχευε στη μεταπολεμική εποχή, το επιβεβαιώνει και ο Τσόρτσιλ ο οποίος γράφει στα απομνημονεύματά του13: «Θα ήταν λάθος να πιστέψωμε ότι η τύχη της Ιαπωνίας ερυθμίσθη από την ατομική βόμβα. Η ήττα της ήταν βεβαία πριν ριφθή η πρώτη βόμβα».
1 «Η ατομική βόμβα της Χιροσίμα», εκδόσεις «Mondadori – Φυτράκης», σελ. 74
2 Ρεμόν Καρτιέ: «Ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», Εκδόσεις «Πάπυρος», τόμος β` 564
3 «Καθημερινή» 7/8/1945
4 «Η ατομική βόμβα της Χιροσίμα», εκδόσεις «Mondadori – Φυτράκης», σελ. 71
5 «Τα παιδιά της Χιροσίμα», εκδόσεις «Μπουκουμάνη», σελ. 29-30
6 Ρεμόν Καρτιέ, στο ίδιο, σελ. 565-566
7 Ακαδημία Επιστημών ΕΣΣΔ: «Παγκόσμια ιστορία», εκδόσεις «Μέλισσα», τόμος 11-12, σελ. 709-710
8 Υπουργείο Αμύνης της ΕΣΣΔ – Γ. Α. Ντεμπόριν: «Ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος», εκδόσεις «20ός ΑΙΩΝΑΣ», Αθήνα 1959, σελ. 459
9 «Η ατομική βόμβα της Χιροσίμα», εκδόσεις «Mondadori – Φυτράκης», σελ. 72
10 Υπουργείο Αμύνης της ΕΣΣΔ – Γ. Α. Ντεμπόριν: «Ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος», εκδόσεις «20ός ΑΙΩΝΑΣ», Αθήνα 1959, σελ. 459
11 Ουίνστον Τσόρτσιλ: «2ος Παγκόσμιος Πόλεμος», εκδόσεις «Ελληνική Μορφωτική Εστία», τόμος ΣΤ”, σελ. 475-475
12 Στρατάρχης Γ. Κ. Ζούκοφ: «Αναμνήσεις και στοχασμοί», Εκδόσεις ΣΕ, τόμος Β`, σελ. 476-477
13 Ουίνστον Τσόρτσιλ, στο ίδιο, σελ. 464.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν τον Γαλαξία «Γαλακτίτη Κύκλο» και «Ηριδανό Ποταμό» ή «Δρόμο του Διός»... Πίστευαν ότι ο Γαλαξίας μας ήταν ο δρόμος που ακολούθησε ο ήρωας ΠΕΡΣΕΑΣ για να σώσει την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, πάνω στον ΠΗΓΑΣΟ, δημιουργώντας με τον «καλπασμό» του άφθονη αστρική σκόνη. Η Ελληνική Μυθολογία είναι γεμάτη από θεϊκά όντα, που κατέρχονται στην Γη, για να πάρουν συζύγους. Όλες οι παραδόσεις των αρχαίων λαών ομιλούν για ουράνια φλεγόμενα άρματα που έφθασαν στην Γη από τα άστρα, καθώς επίσης για ανώτερες εξωγήινες υπάρξεις που χάρισαν στους ανθρώπους νόμους και όργανα, για να οικοδομήσουν τον πολιτισμό τους. Οι αρχαίες Ελληνικές δοξασίες ομιλούν για τον Τιτάνα Προμηθέα, που έδωσε στους ανθρώπους την «Φωτιά» από τους ουρανούς και έγινε ως εκ τούτου ο θεμελιωτής του ανθρωπίνου πολιτισμού. Ο Διογένης ο Λαέρτιος αναφέρει ότι «ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ». Είναι οι «ΠΡΟΜΥΘΕΙΣ», που έφεραν το ΠΥΡ της Γνώσεως στα ανθρωποειδή της Γης, που μέχρι τότε ζούσαν σαν ζώα σε λαγούμια και βαθιές σπηλιές, όπως αναφέρει ο Αισχύλος στην τραγωδία του «Προμηθεύς Δεσμώτης»:

«Μα ακουστέ εδώ τις ταλαιπωρίες των ανθρώπων, που χωρίς μυαλό πρώτα, πλάσματα με νου και πνεύμα τους έκανα να είναι. Ψυχή είχαν, γιατί η Ψυχή των ανθρώπων προϋπάρχει. Μα και τα δώρα μου να δείτε τι καλόγνωμα που ήταν. Πρώτα, βλέποντας οι άνθρωποι, βλέπανε του κάκου και ακούοντας δεν άκουαν. Και όμοιοι με των ονείρων τους ίσκιους ανακάτευαν τα πάντα δίχως τάξη και ούτε τα πλινθόκτιστα σπίτια που προστατεύουν γνώριζαν, ούτε την τέχνη του ξύλου. Μα σε σκαφτές σπηλιές αυτοί ζούσαν σαν τα πολυκίνητα μυρμήγκια που στον άνθρωπο σε πολλά μοιάζουν, μες στ’ ανήλια βάθη των άντρων. Μα τα πάντα έπρατταν δίχως κρίση, ως την ώρα που των άστρων τους έδειξα τις ανατολές και τις δύσεις να ξεκρίνουν και την έξοχη τέχνη του αριθμού τους βρήκα και των γραμμάτων που ‘ναι η θύμηση όλων, η μνήμη, η εργατική μουσογεννήτρα. Και πρώτος στον ζυγό έζεψα τα ζώα, βοηθούς του ανθρώπου ιερούς, τους πιο βαριούς να πάρουν από τους μόχθους του, μα και αυτοί με αγάπη να τα βλέπουν. Το σπουδαιότερο είναι πως αν σ’ αρρώστια έπεφταν κανένα γιατρικό δεν είχαν να πιούν ή να αλείψουν, μα χωρίς γιατρειά αδυνάτιζαν, ώσπου τους έδειξα εγώ πάλι τα γιατρικά ν’ ανακατεύουν και όλες τις αρρώστιες να πολεμούν, τους διάφορους τρόπους της μαντικής τέχνης όρισα. Κοντολογίς, μ’ ένα λόγο μάθε το, όλες οι τέχνες από τον Προμηθέα στους θνητούς δόθηκαν».

ΣΤΗΝ ΑΧΛΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Κατά (την Ιερά μας Παράδοση) την Μυθολογία μας, οι άνθρωποι ευρίσκοντο σε μια ζωώδη κατάσταση, πριν ο Προμηθέας φέρει σ’ αυτούς το Πυρ εξ ουρανού. Η ΒΙΑ (Χάος) κυριαρχούσε στον προηγούμενο κόσμο. Οι πρωτόγονοι άνθρωποι που προέκυψαν από τ’ αποκοπέντα γεννητικά όργανα του Ουρανού, που τα έκοψε με το τσεκούρι του ο Κρόνος, γεννιόνταν από την Γη, χωρίς γονείς και ζούσαν σαν ζώα σε λαγούμια. Ο Προμηθέας όμως, κατά κάποιον τρόπο πρόδωσε τους Τιτάνες και προσχώρησε στους ΘΕΟΥΣ (όπως ο θεός Ασσούρ, που αναφέρεται στα ασσυριακά κείμενα). Ξέκοψε από τους φυσικούς του συμμάχους και χρησιμοποίησε την πείρα του εναντίον τους. Ο Δίας εκμεταλλεύτηκε την προσχώρηση του Τιτάνα, για να εκθρονίσει τον Κρόνο και να τον ρίξει στα Τάρταρα. Ο Προμηθέας εν συνεχεία λυπήθηκε τους ανθρώπους που ήταν χωρίς λογική και τους χάρισε την ελπίδα της αιωνιότητας με την μεταφορά του ουρανίου Πυρός, που αντιστοιχεί με τον σπινθήρα της λογικής.

Η θυσία του δεν πήγε χαμένη. Με την χρήση του πυρός επήλθε η ανάπτυξη του πολιτισμού. Ο Ζεύς όμως «οργίστηκε». Στον «Φίληβο» όμως δίδεται μια άλλη εξήγηση του Μύθου, όταν μας λέει ο Σωκράτης ότι οι ίδιοι οι Θεοί έδωσαν δώρο στους ανθρώπους την γνώση της αλήθειας, μαζί με το φωτεινό πυρ. Πολλοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι πάνω στη Γη, υπάρχουν δυο φυλές ανθρώπων. Μία γήινη και μια ουράνια, η οποία μετέφερε το πυρ της γνώσης και μετάλλαξε τα ανθρωποειδή που υπήρχαν και τα μετέβαλε σε σώφρονας ανθρώπους. (HOMO SAPIENS). Η ονομασία Έλληνες, απ’ ότι γνωρίζουμε από την Ιστορία, προέρχεται από τον Έλληνα, τον γιο του Δευκαλίωνος, ο οποίος με την σειρά του, ήταν γιός του Προμηθέως! Πριν τα χρόνια του Έλληνος δεν υπήρχε η ονομασία ΕΛΛΑΣ και έδιναν στην χώρα κατά τόπους το όνομα τους τα διάφορα προγονικά φύλα, που κατοικούσαν την πατρίδα μας, ως επί το πλείστον Πελασγοί! «Δοκει δε μοι, αλλά τα μεν προ Έλληνος του Δευκαλίωνος και παν ουδέ είναι η επίκλησις αυτή, κατά έθνη δε άλλα τε και το Πελασγικόν επί πλείστον εφ’ εαυτών την επωνυμίαν παρέχεσθαι».

Αποκωδικοποίηση Ελληνικής Μυθολογίας

Σύμφωνα με την πινακίδα του Ιδαλίου της Κύπρου, που αποκρυπτογραφήθηκε πρόσφατα με την μέθοδο Chandwick, οι Μόες – Ελλοί (Έλληνες) ήρθαν στην Γη από τον Σείριο (που νοείται αποικία του η Γη), με αρχηγό τους τον Μίνωα και δίδαξαν τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στην αρχή είχαν αιθέρια μορφή (Χρυσούν Γένος), αλλά μετά που αναμείχτηκαν με τους κατοίκους της γης, απέκτησαν υλική υπόσταση (δερμάτινους χιτώνες). Ο Μίνωας και ο Προμηθέας ταυτίζονται, μια και οι δυο είχαν γυιό τους τον Δευκαλίωνα, δηλαδή τους Ελλούς, που ήλθαν με την Λάρνακά τους (κιβωτό – σκάφος) στην Γη, μεταφέροντας το ουράνιο Πυρ στους γήινους. Έκτοτε έμειναν σταυρωμένοι στο γήινο περιβάλλον. Ο σταυρός που βρέθηκε χαραγμένος μαζί με άλλα Ελληνικά σύμβολα (όπως ο μαίανδρος και το οκτάκτινο αστέρι), σε όλα τα αρχαία μνημεία της Γης, έγινε έμβλημα τους και δήλωνε το εκπολιτιστικό έργο τους. Είναι η φυλή των Ελλήνων, οι Προμηθείς, που δέθηκαν μεταξύ Ουρανού και Γής. Πολέμησαν με τους Άτλαντες και τους Κρόνιους δαίμονες, που είχαν έμβλημά τους την Σελήνη (μισοφέγγαρο) κατά την Τιτανομαχία.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΙΚΟΣ, αφορούσε την Γη και το Διάστημα!

Πηγή
http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_157.html

Zυγώνει το τέλος της Τουρκίας! Τα κράτη που θα δημιουργηθούν!

greece-kourdistan 

Γέρων Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν… «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».
Περιοχές Κούρδων
1.Το Νοτιοανατολικό κομμάτι της τουρκίας είναι φωλιά των Κούρδων και σίγουρα ένα από τα μελλοντικά κράτη που θα δημιουργηθούν μετά τη διάσπαση της τουρκίας. Τα 15 εκατομμύρια κούρδων και ο απελευθερωτικός τους στρατός περιμένουν και ονειρεύονται την κατάλληλη ευκαιρία (με τη συνδρομή των ισχυρών φίλων τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού) για το δικό τους ποθούμενο.
Περιοχή μειονοτήτων του Πόντου
2.Στο Βορειοανατολικό κομμάτι Πόντιοι, Λαζοί και Αρμένιοι αποτελούν μερικές από τις καταπιεσμένες μειονότητες της περιοχής. Θεωρώ βέβαιο ότι εκεί θα δημιουργηθεί άλλο ένα κράτος ή θα προσαρτιστεί στην Αρμενία που συνορεύει στα Ανατολικά.
Περιοχές Αλεβιτών
3.Το ένα τρίτο των τούρκων (25 εκατομύρια) αποτελείται από μια άγνωστη για πολλούς θρησκευτική αίρεση του ισλάμ που φυσικά καταπιέζεται και αυτή, όπως και οι υπόλοιπες. Οι Αλεβίτες, όπως ονομάζονται, βρίσκονται κυρίως στις κεντρικές (Καππαδοκία) και νότιες περιοχές της τουρκίας, άλλα και αλλού. Θεωρώ πιθανό να είναι το τρίτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας για έναν επιπλέον λόγο… Στο βιβλίο του Α. Ρακοβαλή “Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε” και στο σημείο που μιλάει για την Καππαδοκία, αν θα την πάρουμε οι Έλληνες, ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο γέροντας είπε πως δεν θα την πάρουμε εμείς, αλλά θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Χαρακτηριστικό των Αλεβιτών είναι η χαλαρή θρησκευτικότητά τους και η ανεκτικότητα απέναντι στις άλλες θρησκείες. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, πιστεύουν μαζί με τον αλλάχ και στην Αγία Τριάδα καθώς και στους Αγίους Αποστόλους.
4.Πολλά έχουμε ακούσει για τους Κρυπτοχριστιανούς της τουρκίας, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στην τουρκία αυτό τον καιρό είναι η Καινή Διαθήκη μεταφρασμένη στα τουρκικά από την Ι.Μ. Παρακλήτου Ωρωπού! Αυτό σε συνδυασμό με την πίστη στα λόγια και στις προφητείες των Αγίων μας για επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες, μας κάνει βέβαιους ότι το Βυζάντιο θα ξαναγεννηθεί και θα αποτελεί το τέταρτο κομμάτι της διαλυμένης τουρκίας.
Τότε θα εκπληρωθεί και ο λόγος του Πατροκοσμά για το ένα τρίτο των τούρκων που θα γίνουν χριστιανοί!
Πηγή: yiorgosthalassis.blogspot.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters