Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Κατευθυνόμαστε για κάποιου είδους εκδήλωση μέγα μαύρου κύκνου, πιθανώς αυτή την εβδομάδα

Μπέντζαμιν Φούλφορντ:
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οδεύουμε προς κάποιου είδους μαζικό συμβάν του μαύρου κύκνου ή ένα σύνολο γεγονότων, που είναι πιθανό να περιλαμβάνει τόσο μια επιχείρηση μαζικής σύλληψης λευκού καπέλου όσο και μια απάντηση της Χαζαρικής Μαφίας που θα ξεπεράσει το 911.

Ένας υπαινιγμός ότι κάτι σχεδιάζεται ήρθε με τη μορφή μιας ολοσέλιδης διαφήμισης στους New York Times που έγραφε: «OCEAN OF STORMS, 11.01.2024 Νέα Σελήνη».

Q Επιχειρήσεις Στρατιωτικών Πληροφοριών και η αποκαλυπτική λίστα του Epstein: Ένα παγκόσμιο κύκλωμα παιδεραστών που συνδέεται με την Ισραηλινή Υπηρεσία Πληροφοριών, το Πεντάγωνο, τη CIA, το MI6 και άλλα

Καθώς βυθιζόμαστε στο σκοτεινό κάτω μέρος των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, τα μη σφραγισμένα δικαστικά έγγραφα έχουν απαλλάξει τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από τους καταδικαστικούς συνειρμούς που του επιβλήθηκαν από τα Fake Lame Stream Media. Σε αντίθεση με την αδυσώπητη αφήγηση αυτών των τιτάνων των μέσων ενημέρωσης, το όνομα του Τραμπ λείπει εμφανώς από τις άθλιες ιστορίες του νησιού Έπσταϊν και των διαβόητων κατοικιών του Έπσταϊν. Το έπος που εκτυλίσσεται εμπλέκει μια εκπληκτική σειρά από διασημότητες και παγκόσμιες ελίτ, αποκαλύπτοντας μια οδυνηρή αλήθεια σχολαστικά κρυμμένη από τα μάτια του κοινού.

NESARA GESARA – Η κραυγή για την αποκατάσταση και τη δικαιοσύνη: Η συγκλονιστική αλήθεια για τον κλεμμένο μας πλούτο και η κραυγή για αποκατάσταση

Σε έναν κόσμο που καλύπτεται από μυστικότητα και χειραγώγηση, οι μάζες ξυπνούν με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από το NESARA GESARA – ένα υποτιθέμενο δώρο στην ανθρωπότητα που μπορεί να έχει κλαπεί από κάτω από τη μύτη μας. Αλλά ποιος νοιάζεται για τα δώρα όταν αυτό που πραγματικά αναζητούμε είναι η αποκατάσταση; Το άπιαστο St Germain Trust Money, ένας υποτιθέμενος φάρος ελπίδας, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος ερωτήσεων και μια κραυγαλέα ανάγκη για δικαιοσύνη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters