Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αλέξανδρος Σόρος: οι αρχαίοι Έλληνες φταίνε για τα δεινά των Γερμανών

Στις 5 Νοεμβρίου του 2017 ο εκκολαπτόμενος διάδοχος του πατέρα George στην ανθελληνική εκστρατεία του Alexander Soros έχοντας πάντα κατά νου τη δυσφήμηση των Ελλήνων στα μάτια του Κόσμου έθεσε ακόμα ένα λιθαράκι σε αυτή, με τη διάλεξη που έδωσε στο ινστιτούτο ανθρωπιστικών σπουδών στη Βιέννη με θέμα «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»
Αυτός είναι ο τίτλος του επαίσχυντου λιβελογραφήματος της Eliza Marian Butler.

ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Βασιλειάδης Δημήτριος
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤIEΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000€ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019
Συνάδελφοι,
Αλήθεια, πού πηγαίνει το καράβι της Εθνικής Τράπεζας; Δυστυχώς, σε αχαρτογράφητα νερά. Και οι καπετάνιοι τι κάνουν; Ατυχώς, πορεύονται χωρίς πυξίδα και οδηγούν το σκάφος με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters