Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Αλέξανδρος Σόρος: οι αρχαίοι Έλληνες φταίνε για τα δεινά των Γερμανών

Στις 5 Νοεμβρίου του 2017 ο εκκολαπτόμενος διάδοχος του πατέρα George στην ανθελληνική εκστρατεία του Alexander Soros έχοντας πάντα κατά νου τη δυσφήμηση των Ελλήνων στα μάτια του Κόσμου έθεσε ακόμα ένα λιθαράκι σε αυτή, με τη διάλεξη που έδωσε στο ινστιτούτο ανθρωπιστικών σπουδών στη Βιέννη με θέμα «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»
Αυτός είναι ο τίτλος του επαίσχυντου λιβελογραφήματος της Eliza Marian Butler.

ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Βασιλειάδης Δημήτριος
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤIEΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000€ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019
Συνάδελφοι,
Αλήθεια, πού πηγαίνει το καράβι της Εθνικής Τράπεζας; Δυστυχώς, σε αχαρτογράφητα νερά. Και οι καπετάνιοι τι κάνουν; Ατυχώς, πορεύονται χωρίς πυξίδα και οδηγούν το σκάφος με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters