Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσει κάθε Ψηφοφόρος! Ολη η Ιστορία του Μητσοτάκη σε ένα ποστ

Η γυναίκα του Γιαννακη του Στουρνάρα, η κ Νικολοπούλου, έπαιρνε τα πακετα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΕΣΠΑ, είχε ελλιπή στοιχεία, την ώρα που ο συζυγός της ΥπΟικ, «διέγραφε» πρόστιμα πολυεθνικών και ομίλων οι οποίοι ήλεγχαν ΜΜΕ, ανώ ενεκρινε την δραπέτευση του ομιλου Σπ Λάτση από την Eurobank λίγο πριν την υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίησή της…

Η σύζυγος του κ Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαφανιζόταν από το Πόθεν Έσχες του συζύγου της, ως αποχωρήσασα από τράπεζας και κλίνης ( κατά τας Γραφάς,βοήθειά μας…), ακριβώς 11 ημερες πριν επενδυσει μερικά εκατομμυρια ευρω, που εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, πουθενα δεν φαίνεται πως αποκτήθηκαν, σε ακίνητο – φιλέτο στο κέντρο του Παρισιού και σε εταιρείες με … «οσμή» οφ-σορ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.Γ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (on line)

Vasilis Theodoropoulos
 “Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας”.
( Ματθ. 23,27)


ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΖΗΛΟΤΥΠΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ

Νικόλαος Γεωργιάδης
«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…….!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ ΒΓΕΙ?
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ……
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ… ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….
ΕΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ 67650/13 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ….

Ο Αλέξης, το “νέο πολιτικό ήθος” και ο Καρανίκας που αρνήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρανίκας δηλώνει αντιρρησίας συνείδησηςΤου Παντελή Καρύκα. 
Τι έχετε με τον κ. Καρανίκα; 
Αυτό αναρωτήθηκε, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Κι όμως όφειλε να γνωρίζει γιατί ο σύμβουλός του έχει καταστεί αρνητικό σύμβολο για όλη τη χώρα πλην του στενού κύκλου των οπαδών του. Ο ίδιος ο κ. Καρανίκας δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης, αρνητής στράτευσης. Παρόλα αυτά ανταμείβεται από τον Αλέξη Τσίπρα με καλοπληρωμένη θέση συμβούλου. 

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ''......
ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ..............
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters