Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ένας Έλληνας καθηγητής Πανεπιστημίου στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια διακυβέρνηση!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ….ΑΛΗΘΕΙΑ ?…


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΕ – ΔΝΤ

Το «μεταμνημονιακό» μνημόνιο είναι εδώ:

Το ελληνικό κράτος  «δεσμεύτηκε στο Γιούρογκρουπ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τις βασικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του μνημονίου. Εχει δεσμευτεί επίσης να εφαρμόσει συγκεκριμένες δράσεις στους τομείς της φορολογικής και δημοσιονομικής διαρθρωτικής πολιτικής, της Κοινωνικής Πρόνοιας, της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, των αγορών εργασίας και προϊόντων, των ιδιωτικοποιήσεων και της δημόσιας διοίκησης».

Βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον Πάπα Φραγκίσκο.Ποιός θα τον διαδεχτεί;

itccs εικόνα
Σύντομο ανακοινωθέν από το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Εκκλησίας και Πολιτείας (ITCCS)
12 Αυγούστου 2018
Ένα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξέδωσε συνοπτική απόφαση εναντίον δώδεκα κατηγορουμένων μελών της ιεροτελεστίας του ένατου κύκλου, αφού κανένας από τους κατηγορούμενους δεν αμφισβήτησε την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους. Ο "Πάπας Φραγκίσκος", Jorge Bergoglio, ονομάζεται στην απόφαση της 10ης Αυγούστου του Διεθνούς Κοινού Δικαστηρίου Δικαιοσύνης με έδρα τις Βρυξέλλες, η οποία εν μέρει αναφέρει:

Ανακατασκευή της αρχαίας Αθήνας στη χρυσή εποχή του Περικλή. Η εμπειρία είναι συναρπαστική καθώς η δημιουργική ομάδα της Ubisoft στα στούντιο του Κεμπέκ έκανε εξαιρετική δουλεία δίνοντας απίστευτη έμφαση στην αισθητική τελειότητα και στην ιστορική ακρίβεια !


ΕΣΥ TV---ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ//ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ ΣΑΚΛΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ'' ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ...ΔΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ...



Ανεπιθύμητος φώναζε ο κόσμος στην Ιθάκη και καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα την ώρα του διαγγέλματος του Τσίπρα

Όλος ο κόσμος της Ιθάκης στο πόδι φώναζε ανεπιθύμητος, “έξω από εδώ, να μην πατήσεις το πόδι σου” την ώρα του διαγγέλματος του συμμορίτη Τσίπρα.
Η καμπάνες με την πρωτοβουλία του κόσμου χτυπούσαν πένθιμα, και οργή ξεχείλιζε στα πρόσωπα των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν τους αριστερούς εφιάλτες, με αποτέλεσμα η καταστροφή που υπέστη η Πατρίδα να μας από το 2010 έως το 2015 χειροτερέψει με προδοσίες, όπως στο Μακεδονικό που δεν τόλμησαν να κάνουν τέτοια προδοσία καμία εκ των κυβερνήσεων από το 1990 μέχρι το 2015.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΩΣ “ΑΛΛΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ” ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΤΙΣΙΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ…


 
ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΣΙΝ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ…

ΥΒΡΙΣ - ΑΤΙΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ - ΤΙΣΙΣ.... Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ....

Νικόλαος Γεωργιάδης·
Η ύβρις πέρα από πολλά βαθειά μηνύματα και την διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων να μην ξεπερνούν όχι τα όρια αλλά τα όρια των δυνατοτήτων τους, να μην χρησιμοποιούν με άδικο τρόπο και ιδιοτελή τη δύναμή τους αλλά και τις φυσικές δυνάμεις, προτρέποντας τους ισχυρούς να είναι μετριόφρονες και ευεργετικοί με τους υπόλοιπους, εμπεριέχει (η ύβρις) 
Το μήνυμα ότι ο άνθρωπος ο οποίος διαπράττει αδικίες, φέρεται με βίαιο τρόπο προς τους άλλους μη υπολογίζοντάς τους θεωρώντας ότι είναι πανίσχυρος, συσσωρεύει πάνω του αρνητισμό μέσα κυρίως από τις εσωτερικές διεργασίες (τύψεις) αλλά και απροσεξία την οποία θα ακολουθήσει το σφάλμα ή η παράβαση (Άτις) ακολούθως η τιμωρία (Νέμεσις) την οποία όταν έχουμε φαινόμενα έντασης θα ακολουθήσει η καταστροφή (Τίσις).

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters