Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την περαιτέρω χαλάρωση -λέμε τώρα- των capital controls. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ μας δουλεύουν κανονικά.

Χαλάρωση capital controls - Τι αλλάζει αναλυτικά 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΕΔΩ

Η Απόφαση προβλέπει αναλυτικά:

 

1) Την ανάληψη μετρητών 1800 ευρώ ανά μήνα  (από 840 ανά δύο εβδομάδες που ίσχυε μέχρι σήμερα). (Ισχύει από 1η Σεπτέμβρη)...

Ακρως τρελό, ΠΟΥΣΤΙΚΟ και ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑϊκό! ΠΟΙΑ χαλάρωση των capital controls; ΛΙΓΟΤΕΡΑ θα μπορείς -ΑΝ έχεις- να βγάζεις!!

Κοροϊδία η χαλάρωση των capital controls: Αντί για €21.840 το χρόνο, τώρα θα μπορείς να βγάζεις 21.600!Τα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν χαλάρωση ότι από Σεπτέμβριο θα κάνεις ανάληψη 1.800 ευρώ x 12μήνες=21.600 ευρώ, ενώ τώρα βγάζεις (αν έχεις στη τράπεζα) 420x 52= 21.840! ΔΗΛΑΔΗ: 240 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΔΗΛΑΔΗ: Μας δουλεύει ΚΑΙ η Τσακαλώτα!! Αϊντε μωρή κουλή & κραγμένη να δεις αν έρχομαι...

Απόφαση Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: "Θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια". Με ΤΙ ασχολούνται οι ροζουλί Τσακαλώτες την ώρα που η Ελλάδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ πολιτικος γάμος των ομοφυλοφίλων

ΒΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;   
Τη θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των πούστηδων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση. 
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters