Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την περαιτέρω χαλάρωση -λέμε τώρα- των capital controls. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ μας δουλεύουν κανονικά.

Χαλάρωση capital controls - Τι αλλάζει αναλυτικά 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΕΔΩ

Η Απόφαση προβλέπει αναλυτικά:

 

1) Την ανάληψη μετρητών 1800 ευρώ ανά μήνα  (από 840 ανά δύο εβδομάδες που ίσχυε μέχρι σήμερα). (Ισχύει από 1η Σεπτέμβρη)...

Ακρως τρελό, ΠΟΥΣΤΙΚΟ και ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑϊκό! ΠΟΙΑ χαλάρωση των capital controls; ΛΙΓΟΤΕΡΑ θα μπορείς -ΑΝ έχεις- να βγάζεις!!

Κοροϊδία η χαλάρωση των capital controls: Αντί για €21.840 το χρόνο, τώρα θα μπορείς να βγάζεις 21.600!Τα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν χαλάρωση ότι από Σεπτέμβριο θα κάνεις ανάληψη 1.800 ευρώ x 12μήνες=21.600 ευρώ, ενώ τώρα βγάζεις (αν έχεις στη τράπεζα) 420x 52= 21.840! ΔΗΛΑΔΗ: 240 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΔΗΛΑΔΗ: Μας δουλεύει ΚΑΙ η Τσακαλώτα!! Αϊντε μωρή κουλή & κραγμένη να δεις αν έρχομαι...

Απόφαση Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: "Θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια". Με ΤΙ ασχολούνται οι ροζουλί Τσακαλώτες την ώρα που η Ελλάδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ πολιτικος γάμος των ομοφυλοφίλων

ΒΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;   
Τη θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των πούστηδων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση. 
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters