Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΩΧ ΑΜΑΝ !! Εκπρόσωπος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Με τον Α.Τσίπρα θα διαπραγματευθούμε Αιγαίο, Θράκη, υφαλοκρηπίδα, κοιτάσματα - Θα τα βρούμε»


Τι και εάν σε λιγότερο από 24 ώρες ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στο φαραωνικού τύπου «παλάτι» του στην Άγκυρα η τουρκική κυβέρνηση  συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλητικές της δηλώσεις, δηλώσεις που παραπέμπουν σε ένα και μόνο αποτέλεσμα:.. 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΜΑΘΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ!!

Η  ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 

μεταφραση: Γεωργία Βαγενά

Βήμα 1α. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666
Ύπαρξη Ζωής

Ο Τζορτζ Σόρος συνελήφθη. Ο Ομπάμα κατηγορείται για έσχατη προδοσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ο Τζορτζ Σόρος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συνελήφθη στην Ελβετία στις 13:23 GMT -15:23 ώρα Ελλάδας χθες 3 Φεβρουαρίου 2019. Προφανώς τα μέλη της Παγκόσμιας Αντίστασης γνωστής και ως Συμμαχίας έκαναν επιδρομή στο Saint Margrethenberg της Ελβετίας βάσει πληροφορίας από την τοπική αστυνομία.

Πρόστιμο 277.500 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες -Τηλεφωνούσαν συνεχώς σε δανειολήπτες

Πρόστιμα συνολικού ύψους 404.600 ευρώ επέβαλε το 2018 η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Τα πρόστιμα επεβλήθησαν, είτε κατόπιν εκτεταμένης αυτεπάγγελτης έρευνας, είτε κατόπιν καταγγελιών καταναλωτών και εισήγησης της αρμόδιας διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή,

ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.
ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΑΖΙ.

ΚΑΙ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Viky Charalambous ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Viky Charalambous
Με κλοπή, µε αρχαιοκαπηλία, µε σφετερισµό και παραποίηση της χιλιάδων χρόνων Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού ονόµατος Μακεδονία και µε προπαγάνδα, η ιστορία δεν ξαναγράφεται, αλλά ούτε και οι κάτοικοι της σιαμελημένης Πρώης Γιουγκοσλαβίας, οι κάτοικοι του Βαρδάρη - Βαρδαρίτες μπορούν να μετατραπούν σε Μακεδόνες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters