Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τζορτζ Σόρος συνελήφθη. Ο Ομπάμα κατηγορείται για έσχατη προδοσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Ο Τζορτζ Σόρος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συνελήφθη στην Ελβετία στις 13:23 GMT -15:23 ώρα Ελλάδας χθες 3 Φεβρουαρίου 2019. Προφανώς τα μέλη της Παγκόσμιας Αντίστασης γνωστής και ως Συμμαχίας έκαναν επιδρομή στο Saint Margrethenberg της Ελβετίας βάσει πληροφορίας από την τοπική αστυνομία.

Η Συμμαχία ήταν μια στρατιωτική δύναμη που ενεργούσε με εντολές του Πενταγώνου, των Δικαστών Στρατιωτικού Δικαστηρίου του GITMO και σε συνεργασία με νομικά πρόσωπα ανά τον κόσμο.
Ο Soros είναι ύποπτος ότι παράνομα επηρεάζει τις αμερικανικές εκλογές επί σειράν ετών, θεωρήθηκε ότι είναι πίσω από χιλιάδες μετανάστες που αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ, οι οργανώσεις του πιστεύεται ότι διαθέτουν και ελέγχουν το λογισμικό που χρησιμοποιείται στις κρατικές μηχανές ψηφοφορίας και ακόμα χειρότερα, είναι ηγέτης στην Σατανική λατρεία του Ένατου Κύκλου του Βατικανού. Επίσης είναι πίσω από τις τακτικές προγραμματισμένες εκδηλώσεις σατανικών παιδικών θυσιών καθώς και για τις κυνηγετικές ομάδες εστεμμένων της Ευρώπης με παιδιά ως θηράματα που διοργανώθηκαν από το Βατικανό και αφορούσαν παιδιά και έφηβους που είχαν απαχθεί από ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με τον Kevin Annette της ITCCS (www.itccs.org). Το Βατικανό, ο Κλίντον, ο Σόρος, και Παγκόσμιοι Ελίτ, κατονομάζονται για βιασμό παιδιών, και ανθρωποκτονίες.
Προφανώς, η Συμμαχία διέθετε αρκετές αποδείξεις από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και άλλους πληροφοριοδότες στο GITMO για τη σύλληψη του Σόρος. Ο Ομπάμα πιστεύεται ότι έχει φυλακιστεί στο GITMO πριν τουλάχιστον ένα μήνα, εκθέτοντας εγκλήματα ανώτερων βαθμίδων του βαθέως κράτους για να σώσει το τομάρι του. Ο Ομπάμα κατηγορείται για έσχατη προδοσία για πολλαπλά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Ουρανίου Ένα και της σφαγής της Βεγγάζης.
Ο Soros πιστεύεται ότι έχει κακή υγεία και αναφέρθηκε ότι εμποδίστηκε να αυτοκτονήσει με χάπι κυανίου πριν από τη σύλληψη. Σήμερα θεωρείται πως ανακρίνεται σε ένα καταφύγιο κοντά στο Gasternal της Ελβετίας.
Ο J. Christian Adams, πρώην δικηγόρος του DOJ υπό τη διοίκηση του Obama, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Νομικού Ιδρύματος Public Interest, είπε κάποτε στο Fox News ότι ο Σόρος είχε το Τμήμα Δικαιοσύνης του Ομπάμα στο χέρι του. Οι οργανώσεις Soros στις Η.Π.Α. συνέβαλαν στη διαμόρφωση της πολιτικής του DOJ υπό τη διοίκηση του Ομπάμα », δήλωσε ο Adams, σημειώνοντας ότι ο Σόρος συμμετείχε σε αστυνομικές διαδικασίες και κανόνες αναγνώρισης ψηφοφόρων σε όλη τη χώρα. «Οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν το βαθμό στον οποίο ο Soros υποστηρίζει αυτό το αντι-συνταγματικό, αντι-αμερικανικό πρόγραμμα».
Όσον αφορά τη συμμετοχή του Σόρος στον διεθνή δακτύλιο παιδικής εκμετάλλευσης που διοικείται από το Βατικανό: στις 16 Αυγούστου 2014, οι ανθρωποθυσίες δύο παιδιών σε αιματοβαμμένο βωμό, διακόπηκαν από την αστυνομία και από μια ομάδα ITCCS σε μια πολυτελή γειτονιά στο Outremont του Μόντρεαλ του Κεμπέκ του Καναδά . Η σατανική τελετή θεωρήθηκε οργανωμένη από τον George Soros και στελέχη της Sinclair Oil και Cargill Corporation. Τα παιδιά λέγεται ότι κρατούνται στο πανεπιστήμιο McGill, τοποθεσία όπου την δεκαετία του 1940 και την δεκαετία του 1960 η ΣΙΑ και η MKULTRA έκαναν πειράματα σε μικρά παιδιά. Τα μέλη της ομάδας που συνελήφθησαν τότε με κακοποιημένα μωρά και μέλη σώματος αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς κατηγορίες
Πριν από λίγα χρόνια, σε μια μόνο επιδρομή ITCCS στον Σόρο / Βατικανό, βρέθηκαν βρέφη και παιδιά που είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, είχαν βασανιστεί και λιμοκτονούσαν, όλα κάτω από την ηλικία των έξι, σε μικρά κλειστά κλουβιά ανάμεσα σε παγωμένα τμήματα σωμάτων προηγούμενων θυμάτων. Οι επιδρομές των ομάδων ITCCS και της τοπικής αστυνομίας είχαν επίσης εμποδίσει τις ιεροτελεστίες του Σατανικού Ενάτου Κύκλου στις καθολικές εγκαταστάσεις στο Zwolle Holland, στη Dijon France και στην Λουκέρνη της Ελβετίας.
Τα έγγραφα που βρέθηκαν στο καταφύγιο του Soros αποκάλυψαν τις θέσεις των υπόγειων βάσεων Cabal στην Ιρλανδία και στην Κροατία, καθώς και ένα νέο τύπο της κβαντικής μηχανής του CERN. Οι πηγές της Συμμαχίας αποκάλυψαν ότι αυτή η τεχνολογία είχε κλαπεί πίσω στο 2007.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters