Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.
ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΑΖΙ.

ΚΑΙ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 678ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ) ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟ 2012-13 ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ (ALTER TV ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ; ΛΟΓΙΚΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ… ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ…

ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1954 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΕΚΤΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΟΤΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΕΚΤΕΛΕΣΕ.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ, ΣΕΛΙΔΑ 5, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ:
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters