Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Το «δαχτυλίδι της φωτιάς» – Έρχεται σπάνια έκλειψη ηλίου στις 26-12-2019


Το σπάνιο φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης, θα απολαύσει μεγάλο μέρος του πλανήτη στις 26 Δεκεμβρίου 2019.
Στις 26 Δεκεμβρίου, σε μερικά μέρη του κόσμου, ο ήλιος θα κρυφτεί από το φεγγάρι και στη συνέχεια, για μερικά πολύτιμα λεπτά, θα εμφανιστεί ένας «δακτύλιος φωτιάς» στον ουρανό. Είναι ένα ιδιαίτερο φαινόμενο ηλιακής έκλειψης καθώς προκύπτει όταν το φεγγάρι είναι σχετικά μικρό στον ουρανό. Αν και το νέο φεγγάρι θα περάσει κατευθείαν μπροστά από τον ήλιο, δεν θα μπορέσει τον καλύψει εξ ολοκλήρου.

Σιωπηλός Ήχος

Κάποτε, αν κάποιος άκουγε φωνές στο κεφάλι του θεωρούνταν αλλοπαρμένος και κατέληγε τρελάρας ή προφήτης ή δαιμονισμένος ακόμη και στην πυρά κατέληγε, ειδικά αν είχε την ατυχία να ζει στην επικράτεια της χριστιανικής πανούκλας. 

Στην εποχή μας ανησυχεί σοβαρά για την νοητική του υγεία και τρέχει στον ψυχίατρο που τον πλακώνει στα χάπια. 

Ομως και σε αυτό το θέμα, λίγοι είναι οι ενημερωμένοι, γιατί το φαινόμενο «φωνές στο κεφάλι» δεν θεωρείται πλέον ένδειξη σχιζοφρένειας. Ήρθε ο καιρός όπου αυτό που ακούς μέσα στο κεφάλι σου μπορεί να το προκάλεσαν κάποιοι άλλοι. Για την ακρίβεια να στο τοποθέτησαν εκεί.

Διονυσιακά: Η άγνωστη εκστρατεία των Ελλήνων επί των Υξώς πριν το 3000 π.Χ

Μπροστά στον κίνδυνο που φαινόταν να διαγράφεται με την εισβολή των Υξώς, οι Έλληνες ενώθηκαν και αποφάσισαν να είναι εκείνοι που θα τους αντιμετωπίσουν. Όχι γιατί οι άλλοι λαοί απλά δεν μπορούσαν να το κάνουν αλλά γιατί στην ουσία αυτοί που θεωρούνταν ως πολιτισμένοι και έχοντες κάποιο υπόβαθρο σε θέματα στρατιωτικά, ήσαν οι Έλληνες. Αλλά και για τον πολύ απλό λόγο ότι ο τότε γνωστός κόσμος , όλα εκείνα τα ανεξάρτητα βασίλεια, ήταν κυριολεκτικά Ελλάδα.

Η Ήρα παίρνει το «μυστικό λουλούδι», το μυρίζει, και γεννά τον Άρη…

Ένα δακτυλιόσχημο (cornelian) εγχάρακτο, στην αρχική του χρυσή βάση, της συλλογής Poniatowski, με μαύρη γραμμή σμάλτου…
Εικονίζει την θεά Χλωρίδα – μετέπειτα Flora - θεά της χλωρίδας, να παρουσιάζει ένα λουλούδι στην καθιστή θεά Ήρα – μετέπειτα Juno / Saturnia.

Λεπτομέρεια: Η Χλωρίδα δίνει το λουλούδι με το αριστερό της χέρι, και η Ήρα το παίρνει επίσης με το αριστερό της χέρι...

Γλυπτό 25.000 χρόνων με… ελληνικά γράμματα, ενώ κρατά και Κέρας-Ημερολόγιο, το αρχαιότερο ημερολόγιο του κόσμου!!!

Η Αφροδίτη του Laussel / Venus of Laussel είναι ένα ανάγλυφο έργο τέχνης, ένα άγαλμα από ασβεστόλιθο, ύψους 46 εκατ. Εικονίζει μια γυμνή γυναίκα. Είναι βαμμένο με κόκκινη ώχρα και βρέθηκε στο βραχοκαταφύγιο Abri de Laussel, στο Marquay, της Dordogne στην νοτιοδυτική Γαλλία.

Το γλυπτό ανάγεται στον πολιτισμό που επισήμως καλείται «Gravettian» της Άνω Παλαιολιθικής εποχής (περίπου 25.000 χρόνια πριν).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters