Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ > “ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013″!! (βιντεο)




http://greeknation.blogspot.gr/2012/11/2013_23.html

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME


Ξέρετε βέβαια το ότι φτάνει στην δημοσιότητα είναι δεκαετίες παλιό στην πραγματικότητα. Δείτε τους celebrities και τους πολιτικούς που εμφανίζονται ξαφνικά 20 χρόνια νεώτεροι. Εσείς βέβαια τους ψηφίζεται να σας «σώσουν» ! Πόση βλακεία υπάρχει στο ανθρώπινο είδος επιτέλους; «H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία.» και «Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας του CIPOLLA CARLO»
Δείτε τα εξώφυλλα του περιοδικού Time στις 8 Νοεμβρίου 1993 και στις 19 Φεβρουαρίου 2001 τόμος 157 τεύχος 7 και βγάλτε συμπεράσματα., αν μπορείτε !
Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος ήθελε να ΣΑΣ αντικαταστήσει, ούτε καν θα το ξέρατε γιατί με τις μνήμες σας υπάρχει
δυνατότητα download! Μήπως έχουμε περάσει στην φάση της χονδρικής πωλήσεως αυτών των υπηρεσιών; Που οδηγούμαστε; μα στην «Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο»

Περαστικά σας όσοι ετοιμάζεστε να σας σώσουν !!! Οι γνωστοί …


Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.

Ο Cleckley περιγράφει τον ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του.
> Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής.
> Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα.
> Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας.
> Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή.
> Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής.
> Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.

Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες.

Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που «…είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα.»

Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν. Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή.

Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας, όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα.

Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.

Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια. Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.
Πηγή: Terra Papers

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/11/time.html#ixzz2D5snzpIN

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Ο φόβος λοιπόν είναι κάποια λύπη ή ταραχή πού προκαλείται από την αίσθηση κάποιου κακού πού επαπειλείται, ενός κακού πού μπορεί να μάς καταστρέψει ή να μάς λύπηση. Γιατί οι άνθρωποι δεν φοβούνται όλα τα κακά, όπως π.χ. αν θα γίνουμε άδικοι ή βραδείς στη σκέψη, αλλά όσα μπορούν να μάς φέρουν μεγάλη λύπη ή καταστροφή, και μάλιστα όταν αυτά δεν βρίσκονται μακριά, αλλά φαίνονται πολύ κοντά, ότι επίκεινται. Γιατί τα πολύ μακρινά δεν τα φοβούνται. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν, αλλά πιστεύουν ότι ο θάνατος δεν είναι κοντά, γι’ αυτό δεν τούς νοιάζει.


Αν λοιπόν αυτός είναι ο φόβος, κατ’ ανάγκη φοβερά είναι όλα αυτά πού φαίνονται πώς έχουν μεγάλη δύναμη να μάς καταστρέψουν ή να μάς προξενήσουν βλάβες πού θα έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλη λύπη. Γι’ αυτό και οι ενδείξεις αυτών των δυστυχημάτων προξενούν φόβο. Γιατί φαίνεται κοντά αυτό πού φοβούμαστε. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο κίνδυνος, ο ερχομός του φοβερού. Και τέτοιες ενδείξεις είναι ή έχθρα και ή οργή ανθρώπων πού έχουν τη δύναμη να κάνουν κάποιο κακό. Γιατί είναι φανερό ότι θέλουν να το κάνουν, ώστε βρίσκονται κοντά στο να το κάνουν. Τέτοια ένδειξις είναι και η αδικία πού έχει δύναμη, γιατί ο άδικος είναι άδικος γιατί προκρίνει την αδικία. Ένδειξις είναι και ή αρετή πού την έχουν προσβάλει, όταν αποκτά δύναμη. Γιατί είναι φανερό ότι έχει την προαίρεση πάντοτε να κάνει κακό, όταν προσβάλλεται, αλλά μόνο τώρα έχει τη δύναμη να το πράξει. ’Ένδειξις είναι και ο φόβος αυτών πού μπορούν να κάνουν κάτι. Γιατί κι αυτός κατ’ ανάγκη είναι έτοιμος να μάς βλάψει. Επειδή οι πολλοί είναι κακοί και επιδιώκουν το κέρδος και είναι δειλοί στους κινδύνους, είναι φοβερό να κρέμεσαι από την εξουσία τού άλλου, ώστε ένας πού έχει διαπράξει έγκλημα, έχει λόγους να φοβάται τούς συνενόχους του μήπως τον καταγγείλουν ή τον εγκαταλείπουν.

Και όσοι έχουν τη δύναμη να αδικούν εμπνέουν το φόβο σε αυτούς πού μπορούν να αδικούνται χωρίς εκδίκηση. Γιατί οι άνθρωποι ως επί το πλείστον αδικούν, όταν μπορούν. ’Επίφοβοι είναι και όσοι έχουν αδικηθεί ή νομίζουν ότι αδικούνται. Γιατί πάντα παραφυλάνε την ευκαιρία. Φοβεροί είναι κι αυτοί πού έχουν αδικήσει, αν έχουν δύναμη, γιατί φοβούνται μήπως πάθουν τα ίδια, δεδομένου ότι αυτό, όπως είπαμε, προκαλεί φόβο. Κι όσοι διεκδικούν το ίδιο πράγμα και δεν είναι δυνατό ταυτόχρονα να το έχουν και οι δυο. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο μεταξύ τους. Και όσοι είναι επίφοβοι στους ισχυρότερους από μάς, είναι και σε μάς επίφοβοι. Γιατί μπορούν περισσότερο να βλάψουν εμάς, αφού μπορούν να βλάψουν τούς ισχυρότερους. Φοβεροί είναι κι αυτοί τούς οποίους φοβούνται οι ισχυρότεροι μας, κι αυτό για τον ίδιο λόγο. Κι όσοι έχουν σκοτώσει τούς ισχυρότερους μας. Κι όσοι επιτίθενται εναντίον των ασθενέστερων τους. Γιατί αυτοί ή είναι ήδη επίφοβοι ή θα γίνουν όταν αυξηθεί ή δύναμη τους.

Και από εκείνους πού έχουν αδικηθεί, είτε εχθροί είναι είτε αντίπαλοι, επίφοβοι δεν είναι οί οξύθυμοι και οί ελευθερόστομοι, αλλά οι πράοι και οι είρωνες και οι πανούργοι. Γιατί είναι αβέβαιο αν θα εκδηλωθεί σύντομα ή εκδίκησις τους, ώστε ποτέ δεν γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται μακριά από αυτήν.

Kι όλα τα φοβερά είναι φοβερότερα, αν τα σφάλματά μας δεν είναι δυνατό να τα επανορθώσουμε, αλλά ή είναι εντελώς αδύνατο αυτό το πράγμα ή δεν είναι στο χέρι μας, αλλά στο χέρι των αντιπάλων μας. Επίσης και εκείνα πού δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει ή δεν είναι εύκολο να τα βοηθήσει. Και γενικά, φοβερά είναι όσα γίνονται εις βάρος των άλλων ή μέλλουν να συμβούν και προκαλούν τον οίκτο. Τα φοβερά λοιπόν πράγματα και όσα γενικά φοβούνται οι άνθρωποι, σχεδόν αυτά είναι τα πιο σπουδαία.

Τώρα θα αναπτύξουμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι άνθρωποι και φοβούνται.

Αν λοιπόν o φόβος προκύπτει από την προσδοκία ότι θα πάθουμε κάποια συμφορά, είναι φανερό ότι κανείς από εκείνους πού νομίζουν ότι δεν πρόκειται να πάθουν κανένα κακό, δεν φοβάται. Και δεν φοβούνται ούτε αυτά πού δεν νομίζουν ότι δεν πρόκειται να πάθουν, ούτε εκείνους από τούς οποίους δεν νομίζουν ότι θα τα πάθουν, ούτε τότε φοβούνται, όταν δεν νομίζουν ότι πρόκειται να πάθουν τίποτε. Συνάγεται λοιπόν ότι κατ’ ανάγκη φοβούνται εκείνοι πού νομίζουν ότι κάτι θα πάθουν, και τα πρόσωπα από τα όποια φοβούνται ότι θα το πάθουν, και αυτά πού θα πάθουν, και το χρόνο πού θα το πάθουν. 
Και δεν πιστεύουν ότι θα πάθουν τίποτε εκείνοι πού βρίσκονται σε μεγάλη ευτυχία η νομίζουν ότι βρίσκονται σε μεγάλη ευτυχία, για αυτό είναι και αυθάδεις και αλαζονικοί και θρασείς (και τέτοιους κάνει τούς ανθρώπους ο πλούτος, ή σωματική δύναμις, οι πολλοί φίλοι, ή κοινωνική επιρροή). Επίσης δεν φοβούνται αυτοί πού νομίζουν ότι έχουν πάθει ήδη τα πάνδεινα και βλέπουν με ψυχρή αδιαφορία το μέλλον, σαν αυτούς πού είναι καταδικασμένοι στο θάνατο με αποτυμπανισμό. ’Αλλά πρέπει να υπάρχει κάποια ελπίδα σωτηρίας από την αγωνία τού φόβου. Απόδειξις είναι το γεγονός ότι ο φόβος κάνει τούς ανθρώπους να σκέπτονται, γιατί βέβαια κανείς δεν σκέπτεται τα ανέλπιστα.

Ώστε πρέπει ο ρήτωρ να εμβάλλει στους ακροατές του τον φόβο ότι θα πάθουν κάτι, όταν νομίζει ότι είναι καλύτερο να φοβούνται, γιατί σαν άνθρωποι μπορούν να το πάθουν, όταν μάλιστα άλλοι ισχυρότεροι έπαθαν κακό. Και να τούς δείχνει ότι και οι όμοιοί τους υποφέρουν ή έχουν πάθει κακό και από ανθρώπους πού δεν τον περίμεναν και μάλιστα τότε πού δεν το πίστευαν.

Αφού λοιπόν αποσαφηνίσαμε τι είναι φόβος και ποια πράγματα είναι φοβερά και σε ποία "ψυχική κατάσταση βρίσκονται οι άνθρωποι πού φοβούνται, από όλα αυτά γίνεται φανερό και τι είναι το θάρρος και σε ποια πράγματα οι άνθρωποι είναι θαρραλέοι και σε ποια κατάσταση βρίσκονται καί είναι θαρραλέοι. Γιατί το θάρρος είναι αντίθετο στο φόβο και το θαρραλέο είναι αντίθετο στο φοβερό, έτσι πού ή ελπίδα για κάτι το σωτήριο συνοδεύεται από μια εντύπωση ότι βρίσκεται πολύ κοντά, κι ότι τα φοβερά ή δεν υπάρχουν ή βρίσκονται μακριά. Θάρρος εμπνέουν και τα φοβερά όταν βρίσκονται μακριά, και τα θαρραλέα όταν βρίσκονται κοντά. Κι αν ή θεραπεία (ενός κάπου) είναι δυνατή, κι όταν προσφέρονται μεγάλες και πολλές βοήθειες ή όταν συντρέχουν και τα δυο μαζί. Και όταν δεν έχουμε αδικηθεί ή δεν έχουμε αδικήσει, κι όταν δεν υπάρχουν καθόλου αντίπαλοι μας ή δεν έχουν δύναμη ή έχουν δύναμη κι είναι φίλοι μας ή μάς έχουν ευεργετήσει ή έχουν ευεργετηθεί από μάς. Ή αν είναι πολλοί αυτοί πού έχουν τα ίδια με μάς συμφέροντα ή αν είναι ισχυροί ή και τα δυο μαζί.

Οι άνθρωποι είναι θαρραλέοι όταν βρίσκονται στην ακόλουθη κατάσταση. ’Άν πιστεύουμε ότι έχουμε κατορθώσει πολλά και δεν έχουμε πάθει τίποτε ή αν πολλές φορές έχουμε περιέλθει σε πολύ δύσκολη κατάσταση και διαφύγαμε τον κίνδυνο. Γιατί οί άνθρωποι μέ δυο τρόπους δέν προσβάλλονται από το φόβο ή γιατί δεν τον δοκίμασαν ή γιατί έχουν πάντα κάποια βοήθεια. Τό πράγμα μοιάζει με τούς κινδύνους τής θάλασσας. Εκεί, όσοι δεν δοκίμασαν φουρτούνα, έχουν εμπιστοσύνη στο μέλλον, το i6lo κι όσοι έχουν βοήθεια, την αποτελεσματικότητα τής οποίας έχουν δοκιμάσει ήδη. Και όταν κάτι δεν προξενεί φόβο στους όμοιους μας ούτε στους κατωτέρους μας ούτε σε κείνους πού νομίζουμε πώς είμαστε καλύτεροί τους. Και νομίζουμε ότι είμαστε ανώτεροι από εκείνους τούς οποίους έχουμε νικήσει ή από τούς ίδιους ή από τούς ανωτέρους τους ή από τούς όμοιους με αυτούς.

Και αν νομίζουν ότι έχουν περισσότερα και σπουδαιότερα πλεονεκτήματα, και με την υπεροχή τους αυτή προκαλούν το φόβο. Αυτά είναι το πλήθος των χρημάτων, ή σωματική ρώμη, οι φίλοι, οι γαίες, οι πολεμικοί εξοπλισμοί ή οι πλήρεις ή οι μεγαλύτεροι. Και αν δεν έχουμε αδικήσει ή κανέναν ή όχι πολλούς ή όχι τέτοιους πού μάς εμπνέουν φόβο. Και γενικά, αν τα πάμε καλά με τούς θεούς και ως προς τα άλλα και ως προς τούς οιωνούς και τούς χρησμούς. Γιατί ή οργή εμπνέει θάρρος και εκείνο πού προκαλεί την οργή δεν είναι το να αδικούμε αλλά το να αδικούμαστε, και γενικά πιστεύεται ότι ό θεός βοηθάει τούς αδικημένους. Τέλος νοιώθουμε θάρρος, όταν επιχειρούμε κάτι και φανταζόμαστε ότι δεν θα πάθουμε τίποτε ή ότι δεν θα πάθουμε και θα τα καταφέρουμε ως το τέλος. ’Αρκετά λοιπόν γι’ αυτά πού εμπνέουν το φόβο και το θάρρος.

Αριστοτέλους - Ρητορική  1381~1385 
 
http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/11/blog-post_23.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατοπτρική συμμετρία σε νεφώσεις της Αρκτικής! video


Ένα απίστευτο και μοναδικό φαινόμενο καταγράφηκε από το Weather Channel: Στην Αρκτική, πάνω από την περιοχή της Ρωσίας και σε έκταση μεγάλη οι νεφώσεις παρουσιάστηκαν σε ΑΠΟΛΥΤΗ κατοπτρική συμμετρία.

Το φαινόμενο ξεκινά από την περιοχή της Γροιλανδίας κι επεκτείνεται σχεδόν σ' όλη την Αρκτική.


Δείτε το βίντεο που το καταγράφει σε κίνηση. Είναι φυσικά εντελώς αδιανόητο να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο.


 Τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή και τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε μερικές τελίτσες...


Έχουμε ένα RINGS + HAARP + ΔΑΧΤΥΛΊΔΙΑ.) Επίσης δηλώνουν "ότι μπορούν να δημιουργήσουν φωτισμούς στον ουρανό που είναι παρόμοια με το Βόρειο Σέλας, τις λαμπερές κουρτίνες φωτός που εμφανίζονται φυσικά στον ουρανό των Πόλων, όταν ηλεκτρόνια και άλλα φορτισμένα σωματίδια χύνονται από την προστατευτική μαγνητόσφαιρα της Γης στο ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί, σε υψόμετρο περίπου 250 χλμ., τα φορτισμένα σωματίδια συγκρούονται με τα μόρια του οξυγόνου και του αζώτου και τα κάνουν να εκπέμπουν φως, παρόμοια με τη διαδικασία μέσα σε ένα λαμπτήρα φθορισμού."

Ξέρουμε ότι το σύστημα αυτό που βασίζεται στην τεχνολογία Τέσλα έχει δυνατότητες περα κάθε φαντασίας: Χειραγώγηση καιρού, ενεργοποίηση σεισμών, τσουνάμι, ηφαιστείων, ακόμα και ψυχοτρονική επέμβαση, στοχευμένη ενέργεια κλπ Ένα Υπερ-Όπλο που δεν μπορεί κανένα άλλο να συγκριθεί μαζί του!
Τι συμβαίνει όμως στη συγκεκριμένη περιοχή;

Τόσο στην Αρκτική όσο και την Ανταρτική οι πάγοι λιώνουυυυυν!!!! - φωνάζουν 'κάποιοι' Αμερικάνοι επιστήμονες υποστηρικτές της Κλιματικής Αλλαγής που μετά την κατασκευή του Σάντι, βρήκαν τη χαρά τους. Αλ Γκορ και Ομπάμα, χέρι-χέρι ετοιμάζουν να νέα σχεδια αντιμετώπισης της, μάλιστα η Κλιματική Αλλαγή ήταν αυτή που εξασφάλισε την προεδρική εστία για μια ακόμα τετραετία στον Ομπάμα, τη σύζυγο και τα τέκνα του.

Όμως άλλοι Αμερικάνοι επιστήμονες αλλά και οι Ρώσοι λένε το τελείως αντίθετο:


Antarctic ice shelves not melting at all, new field data show

According to a statement from the American Geophysical Union, announcing the new research:

It turns out that past studies, which were based on computer models without any direct data for comparison or guidance, overestimate the water temperatures and extent of melting beneath the Fimbul Ice Shelf. This has led to the misconception, Hattermann said, that the ice shelf is losing mass at a faster rate than it is gaining mass, leading to an overall loss of mass. >>>




Η νέα εποχή των παγετώνων ξεκινά το 2014 (ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ)

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ” “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε....
δύο χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα
με Ρώσους επιστήμονες . Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον δύο
αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας.>>>





Η περιοχή αυτή του πλανήτη, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, περιλαμβάνει τον Αρκτικό Ωκεανό, τη Γροιλανδία, Baffin νησί, άλλα μικρότερα νησιά βόρεια, και τα πολύ βόρειες περιοχές της Ευρώπης, της Ρωσίας (Σιβηρία), την Αλάσκα και τον Καναδά. Ο Αρκτικός Κύκλος, παρεμπιπτόντως, είναι μια νοητή γραμμή που βρίσκεται σε 66 º, 30 'Β γεωγραφικό πλάτος, και ως ένας οδηγός ορίζει το νοτιότερο τμήμα της Αρκτικής. Το κλίμα εντός του κύκλου είναι πολύ κρύο και μεγάλο μέρος της περιοχής καλύπτεται πάντα με πάγο. Στα μέσα του χειμώνα, ο ήλιος δεν ανατέλλει ποτέ και οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν εύκολα χαμηλά κάτω από - 50 º F στα υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη. Κατά τους θερινούς μήνες (νοτιότερα), η 24ωρη ηλιοφάνεια λιώνει τις θάλασσες και επιφάνεια, και είναι η κύρια αιτία που σπάνε τα παγόβουνα , προκαλώντας χάος στις λωρίδες ναυτιλίας του Βόρειου Ατλαντικού.




Οι κύριοι κάτοικοι της Αρκτικής περιλαμβάνουν την Εσκιμώοι (Εσκιμώοι), Saami και οι Ρώσοι, με συνολικό πληθυσμό (όλων των λαών) που υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η αυτόχθονες Εσκιμώοι έχουν ζήσει στην περιοχή για πάνω από 9.000 χρόνια, και τώρα πολλοί έχουν παραιτηθεί από ένα μεγάλο μέρος της παραδοσιακής κυνήγι και το ψάρεμα τους να εργαστούν στους τομείς του πετρελαίου και τις ποικίλες χωριά υποστήριξης. Οι πρώτοι εξερευνητές της Αρκτικής ήταν Βίκινγκς. Νορβηγοί επισκέφθηκαν τις βόρειες περιοχές τον 9ο αιώνα, και ο Erik the Red (Ισλανδός) καθιέρωσε μια διευθέτηση στη Γροιλανδία το 982. Το 1909, μετά από πολλές προσπάθειες ο εξερευνητής Robert E. Peary έφτασε στο Βόρειο Πόλο.




Τι άλλο συμβαίνει στην Αρκτική;

Από το βικι: Η Αρκτική περιλαμβάνει αρκετά μεγάλο φυσικών πόρων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, μέταλλα, γλυκό νερό, τα ψάρια και αν η πολικού ψύχους περιλαμβάνεται, δάσος) με την οποία η σύγχρονη τεχνολογία και η οικονομική άνοιγμα της Ρωσίας έχουν δώσει σημαντικές νέες ευκαιρίες. Το ενδιαφέρον της τουριστικής βιομηχανίας είναι επίσης σε άνοδο.
Η Αρκτική είναι ένα από τα τελευταία και πιο εκτεταμένη συνεχή περιοχές άγριας φύσης στον κόσμο, και τη σημασία της για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και γονότυπους είναι σημαντική. Η αυξανόμενη παρουσία των ανθρώπων κατακερματίζει ζωτικής σημασίας ενδιαιτήματα. Η Αρκτική είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην τριβή του groundcover και στην διαταραχή των σπάνιων τόπων αναπαραγωγής των ζώων που είναι χαρακτηριστικές για την περιοχή. Η Αρκτική έχει επίσης 1/5 του νερού της Γης

Σε περιοχή αυξημένου ενδιαφέροντος παγκοσμίως, μετατρέπεται η Αρκτική. Αυτό οφείλεται στη διεθνή κατοχύρωση των ορίων της υφαλοκρηπίδας, των δυνατοτήτων διέλευσης των θαλασσίων οδών του Βορρά και του Νότου αλλά και την πολλά υποσχόμενη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της.

Απόβαση της Ρωσίας στην Αρκτική

Στη διάρκεια των ασκήσεων της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης, τα παράκτια στρατεύματα του Βόρειου Στόλου αποβίβασαν για πρώτη φορά στην ιστορία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, σώμα πεζοναυτών στην ακτή του νησιού Κοτέλνι. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Διοίκησης, στη διάρκεια της αποβατικής επιχείρησης ερευνήθηκαν νέες περιοχές για πλεύση και για τη δυνατότητα αποβάσεων σε διάφορα σημεία της ακτής της Αρκτικής, πραγματοποιήθηκε αναγνώριση της περιοχής των νησιών του Πελάγους Νοβοσιμπίρσκ, ενώ δοκιμάστηκε και η χρήση τεχνικών μέσων του στρατού και οπλικών συστημάτων στις αρκτικές συνθήκες.

Για τον σκοπό αυτό, στις υποαρκτικές περιοχές της ζώνης της Βόρειας θαλάσσιας οδού, επιχείρησε και το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο «Αντιναύαρχος Κουλακόφ», καθώς και το βαρύ «πυρηνοκίνητο» καταδρομικό και φορέας πυραύλων «Μεγάλος Πέτρος».

Στις ασκήσεις συμμετέχουν περισσότεροι από 7000 άντρες και περισσότερες από 150 μονάδες στρατιωτικών τεχνικών μέσων. Τα σενάρια της άσκησης θα εφαρμοστούν στα πολύγωνα στρατιωτικής εκπαίδευσης στη Θάλασσα του Μπάρεντς, στις υποαρκτικές περιοχές της ζώνης της Βόρειας θαλάσσιας οδού, στα παράκτια πολύγωνα της περιοχής Πετσένγκσκι της περιφέρειας Μούρμανσκ και στις χερσονήσους Σρέντνι και Ριμπάτσι.

Στρατιωτικές βάσεις στην Αρκτική

Η Ρωσία είναι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στην Αρκτική. Στις αρχές του 2012 την πρόθεσή του να δημιουργήσει βάση στο νησί Κορνουόλις, ανακοίνωσε ο Καναδάς. Τη στρατιωτική της παρουσία στον Παγωμένο Ωκεανό ετοιμάζεται να ενισχύσει και η Δανία. Το 2010, η Νορβηγία μετέφερε την έδρα της Διοίκησής της στον πολικό κύκλο, ενώ οι ΗΠΑ και ο Καναδάς άρχισαν να διεξάγουν τακτικά στρατιωτικές ασκήσεις στην Αρκτική.

Μια ανάλογη στρατιωτική δραστηριότητα είναι απόλυτα κατανοητή. Ο ανταγωνισμός στην Αρκτική, ιδιαίτερα μετά το φαινόμενο της σταδιακής τήξης των πάγων* στα μέρη αυτά, έχει τον τελευταίο καιρό ενταθεί. Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Αρκτική εκτιμάται ότι αποτελούν το 25% επί του συνόλου των αναξιοποίητων αποθεμάτων παγκοσμίως.

Η Ρωσία σχεδιάζει να εγκαταστήσει πριν το 2013 στο Αρχιπέλαγος της Νέας Γης και στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό αεροπορική δύναμη αναχαίτισης την οποία θα αποτελούν τα μαχητικά μακράς ακτίνας δράσης Mig-31, με σκοπό την προστασία της συγκεκριμένης περιοχής από τυχόν επίθεση από τον Βορρά. Επισπεύδονται επίσης, οι εργασίες για την ενίσχυση των υποδομών της Ρωσίας στην πολική συνοριακή της ζώνη. Τον περασμένο Αύγουστο, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πάτρουσεφ, ανέφερε ότι στη διαδρομή της Βόρειας θαλάσσιας οδού σχεδιάζεται η δημιουργία βάσεων Πολεμικού Ναυτικού και συνοριακών υπηρεσιών.

*της σταδιακής τήξης των πάγων...; γι' αυτό άραγε έχουν φαγωθεί με αυτό το θέμα;




Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά την έβδομη υπουργική σύνοδο του Συμβουλίου της Αρκτικής (Μάιος 2011) όπου τα ρωσο-αμερικάνικα πνεύματα οξύνθηκαν και έφτασαν να θυμίζουν εποχές ψυχρού πολέμου, είπαν οι αναλυτές. Είναι ολοφάνερο ότι και οι δυο διεκδικούν την παρθένα σχεδόν γη, τις πηγές της, τα περάσματα της. Προτάθηκε η Κίνα να μπει κάτι σαν 'διαιτητής" η οποία από την πλευρά της φλερτάρει με την Γροιλανδία για να ανοίξει μπίζνες μαζί της αφού είναι πλούσια σε σπάνια ορυκτά που απαιτούνται για κινητά τηλέφωνα και άλλες hi-tech εξοπλισμό.

Εν τω μεταξύ, ο ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης, ανώτατος Νατοϊκός Διοικητής στην Ευρώπη υποστήριξε: "Προς το παρόν, οι διαφορές στα βόρεια αντιμετωπίστηκαν ειρηνικά, αλλά και ηκλιματική αλλαγή θα μπορούσε να μεταβάλει την ισορροπία στα επόμενα χρόνια σ' έναν αγώνα εκμετάλλευσης των πιο εύκολα προσβάσιμων φυσικών πόρων. "

Και πρόσθεσε: "Η σωρεία συμφερόντων και οι ευρείες συνέπειες που απορρέουν από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει να προκαλέσουν τους παγκόσμιους ηγέτες σήμερα να προβούν σε απολογισμό, και να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να εξασφαλιστεί ώστε η Αρκτική να παραμείνει ζώνη συνεργασίας - αντί να κυλήσει από την παγωμένη πλαγιά προς την κατεύθυνση μιας ζώνης ανταγωνισμού, ή ακόμα χειρότερα μιας ζώνης συγκρούσεων".Αμερικάνοι, Ρώσοι, Καναδοί, Νορβηγοί, Άγγλοι... όλοι αυτοί κατέχουν οπλικά συστήματα σαν το HAARp. Όχι οι Εσκιμώοι. Όχι οι πολικές αρκούδες. Και είναι η δική τους ζωή που κινδυνεύει. Και είναι η ΖΩΗ που κινδυνεύει ΟΛΩΝ ΜΑΣ και πάνω απ' όλα, του πλανήτη που με τόση αγάπη μας φιλοξενεί αιώνες τώρα. Πόσο ακόμα θα κωφεύουν κάποιοι; Πόσο θα συναινούν; Πόσο θα κοιτάν από την άλλη; Πόσοι νεκροί ακόμα στο όνομα τους χρήματος και της εξουσίας; Αυτό ο πόλεμος, μπορεί να είναι και ο τελευταίος. Κάποιοι φοβούνται έναν πυρηνικό, αλλά ο όπως λέει και ο Ιρανός πρόεδρος, τα πυρηνικά είναι ξεπερασμένα πλέον, γιατί να τα έχει κανείς; Τι να τα κάνεις, λοιπόν, τ' άλλα όπλα όταν έχεις τέτοια οπλικά συστήματα; Δεν τα χρησιμοποιούν γιατί είναι πιο ασφαλή από τα πυρηνικά, τα χρησιμοποιούν γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Ποιος λοιπόν και γιατί κάνει κόλπα με τα σύννεφα στην Αρκτική; Θεός πάντως δεν είναι! Κι όπως σωστά είπε ο Ομπάμα: "Μην με συγκρίνετε με τον Παντοδύναμο, να με συγκρίνετε με τον εναλλακτικό."!

πηγή:http://allnewz.weebly.com

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/11/video_23.html#ixzz2D5MNVQVY
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters