Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Οι Τελευταίοι Όροι Παράδοσης της CABAL

από την 3η στην 5η διάσταση

– Πρώτον, το σχέδιο μαζικών συλλήψεων εξακολουθεί να ισχύει και βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Οι Δυνάμεις του Φωτός δεν θα περιμένουν οποιοδήποτε σκοτεινό άτομο ή φατρία της Cabal να παραδοθούν, θα τους συλλάβουν το ταχύτερο που μπορούν να κάνουν και με έναν τρόπο που θα είναι ασφαλής για την ανθρωπότητα να περάσει στη Μετάβαση.

Τα μέλη της Cabal που θα παραδοθούν πριν από τις μαζικές συλλήψεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Είναι πολύ πιθανόν πολλά μεμονωμένα μέλη της Cabal θα παραδοθούν πριν από την Εκδήλωση, επειδή φοβούνται την εκδίκηση από άλλα μέλη της Cabal που θα τους αντιληφθούν ως «προδότες».

Η φατρία των Rothschild υπάρχει ενδεχόμενο να παραδοθούν και να αρχίσουν να συνεργάζονται με τις Δυνάμεις του Φωτός πριν από την Εκδήλωση. Οι Rothschild είναι εκπεσόντες άγγελοι από το σύστημα των αστέρων του Rigel στον αστερισμό του Ωρίωνα.


Στο παρελθόν, πολλά μέλη της Cabal που προέρχονταν από τον Rigel είχαν παραδοθεί στο Φως, όταν αντελήφθησαν ότι το Φως είναι ισχυρότερη δύναμη από το σκοτάδι. Οι Rigelians έχουν την τάση να παίρνουν το μέρος εκείνου που είναι ισχυρότερος και πολλοί από αυτούς όταν συλληφθούν ή αντιμετωπίσουν αρκετά ισχυρότερη δύναμη, θα ανακουφιστούν που επιτέλους κάποιος ήταν αρκετά ισχυρότερος για να σταματήσει τις αρνητικές τους ενέργειες.

Αυτό θα είναι μια απόδειξη γι’ αυτούς ότι το Φως είναι ισχυρότερο από το σκοτάδι και θα αρχίσουν να συνεργάζονται. Η Rigelian φυλή κατέβηκε από το πνεύμα στην ύλη με τη διαδικασία εμφύτευσης. Η σύνδεσή τους με το πνεύμα εξακολουθεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό και πολλοί από αυτούς θα είναι σε θέση να ανέβουν στο Φως όταν αυτή η δυαδικότητα εφιάλτης θα έχει τελειώσει.

Οι Ιησουίτες, οι «Άρχοντες» και η «Χίμαιρα» προέρχονται από αρνητικές παρατάξεις του γαλαξία της Ανδρομέδας. Όλοι τους είναι εκπεσόντες άγγελοι, που σημαίνει ότι κατέβηκαν από το πνεύμα στην ύλη με τη διαδικασία εμφύτευσης, και πολλοί από αυτούς θα είναι σε θέση να ανέβουν στο Φως όταν η δυαδικότητα αυτή πάψει να ισχύει.

Η ομάδα «Χίμαιρα» δεν εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις παράδοσης, διότι δεν υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη τόσο ισχυρή θετική παράταξη που να είναι σε θέση να ασχοληθεί μαζί τους. Μόνον η Αντίσταση ασχολείται μαζί τους άμεσα.

Η παράταξη των Rockefeller έχει Δρακόντεια προέλευση και ποτέ δεν θα παραδοθούν, θα αντεπιτεθούν με προβοκάτσιες, μέχρι να εξουδετερωθούν από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο. Η Δρακονιανοί εξελίχθηκαν από πυκνή ύλη και τα περισσότερα μέλη της φυλής αυτής δεν έχουν επαρκή επαφή με το πνεύμα για να λυτρωθούν.

– Δεύτερον, τα μέλη της Cabal που θα παραδοθούν πρόθυμα θα περάσουν από μια ψυχολογική διαδικασία ώστε γίνουν μέρος των Δυνάμεων κου Φωτός και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν δίκαια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής θα πρέπει να αποκαλύψουν πλήρως το παρελθόν και τις ενέργειές τους και να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το θυμό των ανθρώπων, αλλά δεν θα πρέπει να επιτραπεί να αντιμετωπίζονται βίαια και να τιμωρηθούν.

Η μεγαλύτερη τιμωρία γι ‘αυτούς θα είναι η συνείδησή τους, αφού ξυπνήσουν πλήρως και συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει. Θα περάσουν από μια ψυχολογική διαδικασία επούλωσης και θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους υπηρετώντας την ανθρωπότητα και το Φως.

– Τρίτον, η γενναιοδωρία στα μέλη της Cabal πιθανότατα θα αποδειχθεί αποτελεσματική, επειδή η άλλη πλευρά έχει δείξει ακόμη μεγαλύτερη γενναιοδωρία σε ορισμένους Μαχητές του Φωτός που συνέλαβαν στην επιφάνεια του πλανήτη. Αυτό αντανακλά μια μακραίωνη συνθήκη με την «Χίμαιρα» που λέει «δεν θα αγγίξουμε τους ηγέτες σας και δεν θα αγγίξετε τους δικούς μας ηγέτες.»

Νίκη του Φωτός!

Nicos Kastanias + 2012portal

ΜΕΣΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

http://www.diadrastika.com/2016/08/teleftei-ori-paradosis-cabal.html

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος) : Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τις 4 συστημικές τράπεζες να έχουν ήδη αποστείλει όλα τα καθυστερημένα δάνεια , πάσης φύσεως σε δύο πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία-εταιρείες με την εντολή να επεξεργαστούν τις εξώδικες καταγγελίες εντός του Αυγούστου και από Σεπτέμβρη να μας επιδίδουν τις καταγγελίες των συμβάσεων…

αρχείο λήψης 

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τις 4 συστημικές τράπεζες να έχουν ήδη αποστείλει όλα τα καθυστερημένα δάνεια , πάσης φύσεως σε δύο πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία-εταιρείες ( το ένα φαντάζομαι το μαντεύετε όλοι ) με την εντολή να επεξεργαστούν τις εξώδικες καταγγελίες εντός του Αυγούστου και από Σεπτέμβρη να μας επιδίδουν τις καταγγελίες των συμβάσεων , με μοναδικό σκοπό να προχωρούν σε έκδοση διαταγής πληρωμής και μετά σε πλειστηριασμό (αναγκαστική εκποίηση) της ιδιωτικής μας περιουσίας.
-)(- -)(- -)(-
Έλληνες στοιχηθείτε στις Ελλήνων Συνέλευσις .
Δώστε εντολή να αποπληρωθεί κάθε δημόσιο και ιδιωτικό σας χρέος προς τις Δ.Ο.Υ. και τα Ταμεία δια των εξωδίκων εντολών αποπληρωμής και επίσης φτιάξτε το εξώδικο δια τις Τράπεζες.
 
Ενωμένοι μόνο θα νικήσουμε το κτήνος , που μας σκοτώνει.

Ο εχθρός ήδη είναι ενωμένος και το σχέδιό του είναι ο πλήρης αφανισμός του Ελληνικού Έθνους.
-)(- -)(- -)(-
Έλληνα , άνθρωπε , μόνο μέσα απ τον Εθνικό Πολιτικό Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις μπορείς να διεκδικήσεις άπαξ δια παντός την απελευθέρωσή σου.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ .ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!
-)(- -)(- -)(-

……………………………………………


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

…………………………

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

20.000/άτομο χ 4μελή οικογένεια = 80.000 ευρώ !!! ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ;;;

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

http://alfeiospotamos.gr/?p=24742

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters