Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 12-6-16 ADELIN WEB TV.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου το απόγευμα στην Νεάπολη στο κέντρο "ΑΝΟΓΕΙΑ"πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"που διοργάνωσε Ο "Ε.ΣΥ. Σκάλας Λακωνίας με κεντρικό ομιλητή τον κ.Γιάννη Καλογερόπουλο.Ανάλογη εκδήλωση προηγήθηκε και στους Μολάους Λακωνίας το Σάββατο 11 Ιουνίου το απόγευμα.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση,και ο κ.Καλογερόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και ακολούθησε Ορκωμοσία νέων μελών.
adelin 107,3 fm Κύθηρα.


 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

image
ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 28/10/2015 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ…
Vasilis Theodoropoulos «σχεδιάζεται μια περιορισμένη δέσμευση προς στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών»…….
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. !!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ- ΠΕΛΑΤΕΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. 
 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η WORLD BANK ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ IFC !!!
[ Σχόλιο Αλφειού: «Ρευστό χρήμα ετοιμάζεται μετά από πολλές δεκαετίες να δώσει η Παγκόσμια Τράπεζα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας μετά από αίτημα των ελληνικών Αρχών.» ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ… 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν
ΩΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΕΕΕ ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ;;; Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας
ΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;; !!!!!!! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!! 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ… ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ;;; ) , ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ IFC ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ( ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) , ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ;;; ) , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ !!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1960 , ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΤΕΒΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1970 ( ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) … ΨΑΞΤΕ ΤΟ… ]
………………………..
ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ http://www.logiosermis.net ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ … ΠΑΝΓΑΙΑ
Σβήνουν τα ίχνη του σκανδάλου Εθνικής Πανγαία!
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται μια ξένη εταιρία, που ιδρύθηκε επί τούτου και που η αξία της δεν ξεπερνά τις 260.000 ευρώ, κατάφερε να καταβάλλει σε μετρητά (!) 161 εκ. ευρώ αποκτώντας ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ και να λάβει επιπλέον, εξόχως χαμηλότοκο δάνειο ύψους 420 εκατομμυρίων από την Εθνική, το οποίο και θα αποπληρωθεί από την ίδια την τράπεζα;…
Στα «χαρτιά» φαίνεται ότι θα μείνει η διακηρυχθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει την υπόθεση της Εθνικής Πανγαία, που αποκαλύψαμε τον Δεκέμβριο του 2013,  η οποία πουλήθηκε με σκανδαλώδεις όρους από την προηγούμενη διοίκηση Τουρκολιά σε εταιρεία συμφερόντων του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Beny Steinmetz. 

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_57.html#.V2MkHWRPTSB
……………………….

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ … Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας … ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ … ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ !!!   ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

 13418623_1195504740459652_60566265503838702851_o
………………..
… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ( αλλά αυτά είναι… ευαίσθητα δεδομένα !!! ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ !!! 
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 1(1)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 2(2)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 3(3)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 4(4)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 5(5)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 6(6)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 7(7)
……………………………
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Μετοχαράκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ… https://www.youtube.com/watch?v=FJ4MdGbox-0
… ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ;;;


http://alfeiospotamos.gr/?p=23791
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters