Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Μετά την «ικανοποιητική» συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ η Άγκυρα δέσμευσε όλο το Αιγαίο για ένα έτος!


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Η Άγκυρα έδωσε άμεση απάντηση στον Έλληνα πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ως προς το κατά πόσο ανησύχησε από την «ικανοποιητική» συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ δεσμεύοντας όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις περιοχές στο Αιγαίο για έναν ολόκληρο χρόνο με τρεις παράνομες NAVTEX!

«Η Ντροπή της Ευρώπης»

Αντώνιος Καπετάνιος
Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αρχαιοελληνικής ωδής, ο νομπελίστας ποιητής Γκίντερ Γκρας απευθύνεται στην Ευρώπη και την προειδοποιεί ότι κινδυνεύει με πνευματική πενία αν αποπέμψει από τις αγκάλες της τη χώρα που τη δημιούργησε. 

Με αναφορές στην Ιφιγένεια εν Ταύροις του Γκαίτε, τον μύθο της Αντιγόνης και το έργο του φιλέλληνα Γερμανού λυρικού ποιητή Χέλντερλιν ο Γκρας διατρέχει την ελληνική Ιστορία, από την αρχαιότητα ώς τη χούντα των συνταγματαρχών.

Καταλήγει δε με την απειλή ότι «η απληστία των τραπεζών, των επιτρόπων και των εγκαθέτων τους» θα προκαλέσει τη μήνι των ίδιων των θεών.

Η Ελλάδα αντέχει 120.000.000 μετανάστες! – Τι λέει έκθεση της Κομισιόν


Το έχω  γράψει πάμπολλες φορές, και κάποιοι εξυπνάκηδες ανώνυμα, με χλευάζουν.

ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!
120.000.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ 38.000.000 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;

Αντιλαμβάνονται οι ... ανώνυμοι χλευάζοντες, πως δεν είναι παραμύθια όλα αυτά;;;

Frontex: Μείωση Στις Αφίξεις Μεταναστών Στην Ε.Ε Το 2019 Αλλά Αύξηση Κατά 46% Στην Ελλάδα Κ Την Ανατολική Μεσόγειο

Ο αριθμός των παράτυπων διελεύσεων των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μειώθηκε το 2019 στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2013. Η μείωση αυτή οφείλεται στην πτώση του αριθμού των ανθρώπων που φτάνουν στις ευρωπαϊκές ακτές μέσω των οδών της κεντρικής και της δυτικής Μεσογείου. Ωστόσο, την ίδια ώρα οι αφίξεις στην ανατολική Μεσόγειο σημείωσαν αύξηση κατά 46%.

Tράπεζες: «Τέλος» Τα Ταμεία – Πώς Θα Γίνονται Οι Πληρωμές Λογαριασμών

Κλείνουν σταδιακά οι τράπεζες τα γκισέ για τους πελάτες λιανικής. Και πολύ σύντομα τα  ταμεία θα εξυπηρετούν κατά βάση τους εταιρικούς πελάτες, ενώ θα είναι ανοικτά και για τους κομιστές επιταγών.
Οι υπόλοιπες συναλλαγές -αναλήψεις, καταθέσεις, κάθε είδους πληρωμές, εμβάσματα- θα διεκπεραιώνονται αποκλειστικά από τα εναλλακτικά δίκτυα, δηλαδή ΑΤΜ, APS (κέντρα αυτόματων συναλλαγών που είναι εγκατεστημένα μέσα στα τραπεζικά καταστήματα), internet και phone banking.

Με τη δολοφονία Σουλεϊμανί ο Τραμπ άνοιξε το "κουτί της Πανδώρας"


Λυγερού Νεφέλη

Με τη δολοφονία του "ροκ σταρ" Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, του ανθρώπου που κράταγε στα χέρια του τα κλειδιά της ιρανικής επιρροής στη Μέση Ανατολή, που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στο Ιράκ, που χειριζόταν τις σχέσεις της Τεχεράνης με τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ και την παλαιστινιακή Χαμάς, ο Τραμπ "έσπασε το απόστημα" ή άνοιξε το "κουτί της Πανδώρας";

Εξευτελισμός Μητσοτάκη Στις ΗΠΑ: Ο Ν.Τραμπ Αρνήθηκε Ακόμα Και Την Καθιερωμένη Κοινή Συνέντευξη

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμο ή δεν συμπαθεί ιδιαίτερα ή δεν υπολογίζει καθόλου τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μετά το φιάσκο της ακύρωσης της συνάντησής τους με απόφαση του Αμερικανού ηγέτη, κυριολεκτικά στο «παρά 5'» τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά την επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, τώρα αποφάσισε να μην υπάρξει καν κοινή παρουσία και δηλώσεις των δύο ανδρών προς τον Τύπο!

Νεκροί Και Οι 176 Επιβαίνοντες Του Boeing Που Συνετρίβη Στο Ιράν Μετά Την Απογείωση

Νεκροί είναι σύμφωνα με τον Ουκρανό πρωθυπουργό και οι 176 επιβάτες και μέλη πληρώματος του αεροσκάφους Boeing 737 της Ukraine International Airlines , το οποίο συνετίβη στο Ιράν.

Το αεροσκάφος εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στον κινητήρα - όπως αναφέρει η ουκρανική πρεσβεία στο Ιράν- συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης και ακολούθως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του Χασάν Ρεζαεΐφάρ, γενικού διευθυντή της επιτροπής της υπηρεσίας που ερευνά τα αεροπορικά δυστυχήματα το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Ραγδαίες εξελίξεις: Διάγγελμα Τραμπ για το Ιράν


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα απευθύνει διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο μετά τα ιρανικά πλήγματα εναντίον βάσεων όπου σταθμεύουν Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ. Το προεδρικό διάγγελμα θα γίνει στις 11.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδος), διευκρίνισε η αμερικανική κυβέρνηση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε μέσω του Twitter ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αποτίμησης της κατάστασης μετά τα πυραυλικά πλήγματα που εξαπέλυσαν οι Φρουροί της

Πολεμικά διαγγέλματα στην ιρανική τηλεόραση: «Ετοιμαστείτε για το μεγάλο πόλεμο με τις ΗΠΑ» – Επιστράτευση ετοιμάζει η Τεχεράνη

Σκηνές περιόδου του πολέμου του Ιράκ το 2003 φαίνεται ότι ζούμε με το Ιράν αυτήν τη φορά, μετά την κλήση για επιστράτευση την οποία ετοιμάζει η Τεχεράνη, ενώ οι αμερικανικές βάσεις σε Μέση Ανατολή και ΝΑ Ευρώπη έχουν πάρει φωτιά.

Συντριβή Boeing 737 στο Ιράν: «Επικρατέστερο σενάριο η κατάρριψη» λέει ανεξάρτητη ομάδα ειδικών

Αρχική υπόθεση η κατάρριψη σύμφωνα με την ομάδα εμπειρογνωμόνων OPS, που επικαλείται και φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος – Το σενάριο του «τεχνικού σφάλματος» απέρριψε η Ukrainian International Airlines, ξεκαθαρίζοντας πως το αεροσκάφος πέρασε από έλεγχο πριν δυο ημέρες

Έγκλημα κατά της Ελλάδας : Μητσοτάκης και Χατζηδάκης κλείνουν 14 εργοστάσια της ΔΕΗ και θα εξαρτόμαστε από την Τουρκία, την Βουλγαρία, τα Σκόπια και την Αλβανία !

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ;
Εκτός από το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ρεύματος, θα απολύσει και τους εργαζόμενους, έτσι ώστε όταν καταλάβουν οι Ελληνες την ζημιά, δεν θα υπάρχει κάποιος να λειτουργήσει τα εργοστάσια ! Για να λειτουργήσει ένα ορυχείο από την αρχή, χρειάζεται 10 χρόνια ! Την ώρα που πουθενά στον κόσμο δεν παράγουν ρεύμα με φυσικό αέριο γιατί κοστίζει έως 10 πλάσια από τον λιγνίτη, στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης κλείνει τα εργοστάσια λιγνίτη.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters