Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΣΔΟΕ: €5 ΔΙΣ € «ΙΕΡΟ» ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ; Α Π Ο Κ Λ Ε Ί Ε Τ Α Ι



ΙΕΡΑ… ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ €600.000, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ. ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ.   
ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΖΙΡΟ 5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΈΘΝΟΥΣ»,

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όρισε τους εξεταστές στον διαγωνισμό που μετέχει η κόρη της στη Σχολή Δικαστών

Εισαγγελικοί και νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για ηθικό και δεοντολογικό ζήτημα
Τεράστιο ηθικό και όχι μόνο θέμα ανακύπτει με τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών τρέχοντος έτους.
Στις εξετάσεις του εν λόγω διαγωνισμού της κατεύθυνσης εισαγγελέων και της κατεύθυνσης Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Δευτέρα, υποψηφία είναι η κόρη της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Aυτά που δεν θέλουν να ξέρεις: Οι αποικίες των Ελλήνων στην Καταλονία..

Η Καταλονία αποτελεί περιφέρεια της Ισπανίας με πρωτεύουσα τη Βαρκελώνη. Είναι μια περιοχή όπου κατά την αρχαιότητα κατοικούνταν από Ιβήρους, όπως ονομάζονταν από τους Έλληνες οι πρώτοι κάτοικοι γύρω από τον ποταμό Ίβηρα, το σημερινό Έβρο. Η περιοχή αυτή κατοικήθηκε ακόμη από Έλληνες, Φοίνικες, Καρχηδονίους, Ρωμαίους, Γαλάτες, Γότθους, Άραβες, και η πρόσμειξη όλων αυτών των φυλών συνετέλεσε στη δημιουργία του σύγχρονου καταλανικού πολιτισμού.

ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ; – Τι γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος και σιωπά;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 δημοσίευα στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: “Στον ιστό της Σαηεντολογίας” και στο οποίο παρουσίαζα επιστολή του ΚΕΦΕ (Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος) την 1η Μαρτίου 1995 προς την εφημερίδα Ελευθεροτυπία και από την οποία αναδεικνύονταν οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε ο Οργανισμός της Σαηεντολογίας (ΚΕΦΕ) στην Ελλάδα με την εν λόγω εφημερίδα και τους δημοσιογράφους συντελεστές έκδοσής της!

Τρομερό άρθρο του Παντελή Σαββίδη: Ο Ερντογάν ως σύμβουλος του Τραμπ καθορίζει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κοινό μυστικό πως ο Ερντογάν ήταν που επηρέασε τον Ντόναλντ Τραμπ να πάρει την απόφαση αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία. Δεν μπορεί να ερμηνευθεί πώς ένας Αμερικανός πρόεδρος, που δεν γνωρίζει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, παίρνει μια απόφαση μείζονος σημασίας για τα συμφέροντα και την αξιοπιστία της υπερδύναμης χωρίς να συμβουλευθεί τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, που γι’ αυτό υπάρχει, τον υπουργό Άμυνας και τον υπουργό Εξωτερικών.

Και όμως, ο Τραμπ το έκανε, οδηγώντας αναγκαστικά τον υπουργό άμυνας Τζέιμς Μάτις σε παραίτηση.

Χάος στις ΗΠΑ και «ανταρσία» κατά του Ντόναλντ Τραμπ



Του Γιώργου Παυλόπουλου
Νίπτουμε τας χείρας μας! Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες λέξεις (μαζί φυσικά με τις ύβρεις, που συνήθως δεν γίνονται γνωστές…) που ακούστηκαν από τα χείλη των στενών συνεργατών του Ντόναλντ Τραμπ οι οποίοι έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους το τελευταίο διάστημα -με τον πιο πρόσφατο στη σχετική λίστα να είναι από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο υπουργός Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, που θα αποχωρήσει από τη θέση του το αργότερο στις 28 Φεβρουαρίου 2019.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ GIGA FM 105.4 (21-12-2018)

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ-Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


O όρος της αστρονομίας «Χειμερινό Ηλιοστάσιο» χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει μία συγκεκριμένη στιγμή του έτους, όταν ο ήλιος βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση νοτίως του ισημερινού. Ο ίδιος όρος χρησιμοποιείται και για να χαρακτηρίσει το αντίστοιχο σημείο από τη μεγαλύτερη δυνατή απόκλιση της εκλειπτικής από τον ουράνιο ισημερινό. Το χειμερινό ηλιοστάσιο συμβαίνει κάθε χρόνο στο Βόρειο Ημισφαίριο της Γης στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου, οπότε παρατηρείται η μικρότερη ημέρα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Ορίζεται δε ως η επίσημη έναρξη του χειμώνα. Αντίστροφα, στο Νότιο Ημισφαίριο παρατηρείται η μικρότερη νύχτα του χρόνου και ορίζεται ως η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 302 ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Η ΘΑΝΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;; ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ….. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΕΛΛΗΝΑ ! Ε.ΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!
ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015

FT: Η ΘΑΝΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η Α.Α.Δ.Ε , ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;;;;; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΑΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;;; ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ….
ΓΙΑΤΙ «ΚΟΠΗΚΑΝ» ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ?
ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…..

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: «ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ»!

«Ειδική» εκδήλωση (δεν τόλμησαν να την ονομάσουν «χριστουγεννιάτικη», αλλά περί αυτού πρόκειται…), για τα «προσφυγόπουλα» – μουσουλμανόπαιδα διοργάνωσαν στο εντευκτήριο της βουλής ο πρόεδρος Πάκης και ο κομμουνιστής Βούτσης.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος Πάκης χαρακτήρισε τα μουσουλμανόπαιδα… «δικά μας παιδιά»:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, έως ότου πάψουν να υπάρχουν οι τραγικές συνθήκες που σας οδήγησαν να εγκαταλείψετε τις πατρίδες σας και τις οικογένειές σας, η Ελλάδα και η Ελληνική Κοινωνία σας αγκαλιάζει με θέρμη και σας θεωρεί παιδιά της.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters