Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γερμανοί πολίτες :"Η Βild λέει ψέμματα εις βάρος των Ελλήνων" [video]



Mε αφορμή την νέα προκλητική επιστολή της Bild "Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος" που στην ουσία υποδεικνύει στους
Έλληνες τί να ψηφίσουν δημοσιεύσαμε το παρακάτω video. Στο ρεπορτάζ αυτό οι Γερμανοί πολίτες  σχολιάζουν τους Έλληνες και μιλούν  για τα δικά τους ΜΜΕ.Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που κάνουν για την εφημερίδα Bild.

Δείτε το video που ακολουθεί (2:28 και 5:01) :


Στο ρεπορτάζ, το οποίο έλαβε χώρα στο Βερολίνο, πολίτες που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο εκφράζουν τη γνώμη τους πάνω στα σημαντικότερα θέματα που αφορούν την χώρα μας. 

http://www.alexiptoto.com/


http://karditsas.blogspot.gr/2012/06/ild-video.html

Απόλυτη η Μέρκελ που αρνείται κάθε επαναδιαπραγμάτευση!

«Οι συμφωνίες με τους διεθνείς πιστωτές πρέπει να....
τηρούνται επακριβώς», δήλωσε με έμφαση η Γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ, απέκλεισε σήμερα την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του δανεισμού της Ελλάδας -από την ΕΕ, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ-, τονίζοντας την παραμονή των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα ότι, «οι συμφωνίες που συνάπτονται με τους διεθνείς πιστωτές, πρέπει να τηρούνται επακριβώς». Η Γερμανίδα καγκελάριος σε ομιλία της στην κομματική οργάνωση στο Ντάρμστατ της ‘Εσσης δήλωσε, «αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σπουδαίο, οι ελληνικές εκλογές να καταλήξουν σε αποτέλεσμα, με το οποίο εκείνοι που θα σχηματίσουν τη νέα κυβέρνηση να δηλώσουν: θα προσηλωθούμε σε ό,τι συμφωνήθηκε».
πηγή:neolaialaos.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7582.html

Στείλτε στο διάολο τους Γερμανούς και τα εδώ τσιράκια τους - Ολόκληρη η θρασύτατη επιστολή της Bild


Μάθανε πως π....... πλακώσανε κι οι γύφτοι!
Ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι ανησύχησε για την Ευρώπη η Γερμανική εφημερίδαBild κι αποφάσισε να μπει προκλητικά και με θράσος στο προεκλογικό παιχνίδι κατατρο μοκράτησης των Ελλήνων ψηφοφόρων!Διαβάστε παρακάτω την απαράδεκτη από κάθε άποψη επιστολή τους,γραμμένη στα Ελληνικά μάλιστα, προς τους "αγαπητούς Ελληνες",σκεφθείτε να μας μισούσαν κιόλας τι θα έγραφαν.
Ας τους στείλουμε αύριο όλους στο διάολο μπας και καταλάβουν τι εστί βερύκοκο!...Μια πρώτη απάντηση πριν την ηχηρότατη που θα εισπράξουν αύριο το βράδυ.
Θρασύτατοι Γερμανοί,
Καραγκιόζηδες είσαστε και φαίνεστε,χωρίς να μας φταίει σε κάτι ο συμπαθής ήρωας του θεάτρου σκιών!Πλην όμως είσαστε και βαθιά νυχτωμένοι.
Πρώτον: Δεν έχετε ακουστά φαίνεται πως του Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει,δικαιολογημένα αφού πέρασαν αρκετά χρόνια από το Β' παγκόσμιο πόλεμο και τα στραπάτσα που πάθατε από την Ελλαδίτσα μας.
Δεύτερον: Ποια δισεκατομμύρια βρε αχαϊρευτοι; Αυτά που από τις τσέπες του Ελληνικού λαού δίνατε ως μίζες σε εξωνημένους πολιτικούς μας; Εμείς άσχετοι κι αδιάβαστοι τρέφουμε τόσα χρόνια τις βιομηχανίες σας αφού, κακώς βέβαια, πάνω από το 10% των συνολικών εισαγωγών μας προέρχεται από τη χώρα σας. Βάλτε και τα εδώ μαγαζιά σας και κάντε τη σούμα να δείτε με πόσα δισεκατομμύρια σας ταϊζουμε ετησίως.
Κι όσο για τα ΑΤΜ τα γεμίζαμε με τον ιδρώτα μας πριν τα εδώ τσιράκια σας μας βγάλουν στην ανεργία και μας εξαθλιώσουν τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας προσκυνώντας τις βουλές των αφεντικών σας/τους!

Διαβάστε ολόκληρη τη θρασύτατη επιστολή της Bild
Αγαπητοί Έλληνες,
είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.

Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.
H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας.

Έχει διαφορά.
Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.

Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.

Οτι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί,δεν το βρίσκουμε αστείο.Τέλος πάντων.

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε.

Είναι στο χέρι σας.

Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.

Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα.

Φιλικά,
η BILD σας
Δείτε τη σελίδα της Bild,όπου δημοσιεύεται η προκλητική επιστολή
http://zeidoron.blogspot.gr/2012/06/bild.html


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/bild_16.html

Π.Καμμένος: Η Ν.Τ.Π. ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΔOΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο anti-ntp.net Ο Π.Καμμένος μιλάει για: Codex alimentarius, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Δείτε το βίντεο...






http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_2314.html

Προς τηλοψίες ψηφοφόρους που ακόμα να καταλάβουν τον ρόλο του ΔΝΤ…

20120616-144717.jpgΓιά νά ποῦμε δυό κουβέντες στούς «συμπολῖτες» μας πού ὑποστηρίζουν τό μνημόνιο. Τά θυμᾶστε τά 435 ἑκατομμύρια € πού πλήρωσε ὁ παπαδῆμος, μία μέρα πρίν παραιτηθεῖ σέ ἕναν μόνο τοκογλύφο μέ κέρδος 350 ἑκατομμύρια €; Αὐτά τά λεφτά γιά νά τά δώσουμε τά ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ἀπό τό ΔΝΤ !!! Τέτοιo εἶναι τό “χρέος” πού θέλετε ἐσεῖς οἱ “νοικοκυραῖοι” νά πληρώσουμε καί τό τελευταῖο σέντ. Ἐπιβαρύνουμε....
μέ ἀβάστακτο χρέος τά παιδιά, τά ἐγγόνια καί τά δισέγγονά μας γιά νά πληρώσουμε τούς ἐρημῖτες τοκογλύφους πού ἔπαιξαν
τζόγο ἐναντίον τῆς χώρας μας !!!! Μπράβο σας λοιπόν κορόϊδα, κότες, γελοῖα ἀνθρωπάρια, καθάρματα καί ἐσεῖς. Γιατί αὐτά τά λέμε τρία χρόνια τώρα καί ἐσεῖς κάνετε ὅτι δέν ἀκοῦτε. Δέν θά ζεῖτε βέβαια γιά νά ἀκοῦτε τίς κατάρες τῶν ἑπόμενων γενιῶν. Θά εἶστε ξαπλωμένοι στό χῶμα, ἥσυχοι ὅτι ψηφίσατε τό κόμμα σας καί «σώσατε» τήν θεσούλα σας καί τό αὐθαίρετό σας. Κακομοίρηδες. Καί ὅσοι ἀπό σᾶς «φοβόσαστε» μήν τυχόν καί σᾶς πάρουν οἱ «κομμουνιστές» τά σπίτια , πρέπει νά ξέρετε, δύσμοιροι, ὅτι σᾶς τά ἔχουν πάρει ἤδη οἱ τραπεζῖτες !! Δέν ὑποστηρίζουμε κανέναν κομματικό σχηματισμό καί κανέναν ὁλοκληρωτισμό, εἴμαστε Ἕλληνες ! Ἀνεξάρτητοι Ἕλληνες, ἄν σᾶς ἀρέσει. Ἐσεῖς ὅμως ἔχετε τόση σχέση με τούς προγόνους μας ὅση ἔχει ὁ ἄνθρωπος μέ τό φίδι. Και οἱ ἑπόμενες γενιές θα σᾶς «γνωρίσουν» ὡς τήν πιό προδοτική και δειλή γενιά πού πέρασε ποτέ ἀπό την Ἑλλάδα.
Πυρπολητής

http://konstantinoskanaris.wordpress.com

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_1326.html

Δείτε ποια σημάδια βάζουν οι διαρρήκτες στα κουδούνια για να μας αδειάσουν τα σπίτια!

 ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε ποια σημάδια βάζουν οι διαρρήκτες στα κουδούνια για να μας αδειάσουν τα σπίτια!Και οι διαρρήκτες έχουν τον δικό τους κώδικα. ...
Σημάδια που μπορεί να δείτε στις πόρτες ή στα παράθυρά σας και μπορεί να σας περάσουν αδιάφορα, ενδέχεται να σημαίνουν πάρα πολλά. Δείτε στο βίντεο της TV100 τί σχεδιάζουν οι κλέφτες στα σπίτια μας για να στείλουν μηνύματα σε συναδέλφους τους και μετά… ψάξτε τις πόρτες σας!

Η Τρόικα έκανε την δανειακή σύμβαση για να αρπάξουν οι Τραπεζίτες τον χρυσό της Ελλάδος

Η ίδρυση του Ελληνικού κράτους εκτός από τις άλλες πολιτικές παρενέργειες, απετέλεσε και πηγή προσπορισμού “κέρδους” για τους διεθνείς τοκογλύφους-Τραπεζίτες. Μία ομάδα διεθνών τοκογλύφων-τραπεζιτών, οι οποίοι ....
χρηματοδοτούσαν τους πολέμους και γενικά τα “καπρίτσια” και τις ιδιοτροπίες των ευγενών και των κυβερνήσεων, πάντα βεβαίως με το “αζημίωτο”, συμμετείχε ενεργά στο κόστος της ίδρυσης του νεογέννητου Ελληνικού κράτους το 1830 με τα λεγόμενα “Δάνεια της Ανεξαρτησίας”, που θα αναλύσουμε σε ένα επόμενο άρθρο. Το μεγάλο κόλπο των δανειακών συμβάσεων απαιτούσε μεγάλες αλλαγές του νομικού καθεστώτος της χώρας, προκειμένου να υφαρπάξουν οι τοκογλύφοι τον πλούτο της χώρας. Βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση διαδραμματίζει η Τράπεζα της Ελλάδος! Ρόλο τον οποίο θα περιγράψουμε σήμερα και θα προβούμε για άλλη μια φορά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις! Το πέρασμα του ελέγχου της Εθνικής Τράπεζας, στο Δημόσιο το 1928, δεν εξυπηρετούσε τις επιδιώξεις των ισχυρών διεθνών οικονομικών κύκλων (δηλ. τους πανίσχυρους Τραπεζίτες), επομένως και των ξένων κυβερνήσεων, οι οποίοι, έκριναν σκόπιμο να ιδρυθεί μία ιδιωτική Τράπεζα, η οποία όμως να διαχειρίζεται προνομιακά την νομισματική πολιτική της χώρας και να της εκχωρηθεί το εκδοτικό δικαίωμα του Εθνικού νομίσματος. Σε μία ιδιωτική εταιρεία, εκχωρείται από το κράτος, η άσκηση μίας δημόσιας πολιτικής και λειτουργίας, στην ΤτΕ, για να παραμείνει το εκδοτικό δικαίωμα-προνόμιο υπό τον έλεγχο των διεθνών Τραπεζιτών. Αυτός είναι και ένας από τούς κύριους λόγους για τους οποίους κρατείται ως “επτασφράγιστο” μυστικό το μετοχολόγιο της Τράπεζας της Ελλάδος. Η ευθύνη ωστόσο για τις διεθνείς “επεμβάσεις” (οικονομικές κυρίως και κατόπιν πολιτικές), βαραίνει πρωτίστως την ελληνική άρχουσα τάξη (αριστοκρατική και αστική) και τους πολιτικούς της εκπροσώπους οι οποίοι, κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο από τη μέρα της «ανεξαρτησίας» του μέχρι σήμερα. Η ΤτΕ υποχρεούται να δημοσιοποιεί τους μετόχους της που κατέχουν ποσοστό άνω του 5%. Ομως, θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία, περισσότερες εταιρίες του ίδιου επενδυτή να κατέχουν μικρότερο του 5% ποσοστό της Τράπεζας, ώστε να μη δημοσιοποιούνται, αλλά αθροιστικά ο ίδιος επενδυτής να κατέχει πολύ υψηλό ποσοστό μετοχών της και να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις της. Θα μπορούσε να είναι κάποιος, ο οποίος, αντιστρατεύεται τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, ή κάποιος ο οποίος, κερδοσκοπεί εις βάρος της χώρας εκμεταλλευόμενος τη γενικότερη οικονομική κρίση και τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, ή κάποιος ο οποίος έχει τοποθετήσει το επενδυτικό του ενδιαφέρον σε μια άλλη τράπεζα και προωθεί τα δικά της οικονομικά συμφέροντα, δηλ, ελέγχων και ελεγχόμενος. Ένα ακόμη παράδοξο είναι το γεγονός ότι η Τράπεζα της Ελλάδας είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Δηλαδή ασκεί νομισματική πολιτική και ελέγχει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και συγχρόνως έχει εμπορική λειτουργία και επιδιώκει το κέρδος. Ακόμη, λόγω του αδιαφανούς καθεστώτος της, δεν μπορεί να ελεγχθεί όπως ελέγχονται οι περισσότερες εμπορικές εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο. Πρόκειται περί μοναδικής “ιδιαιτερότητας”, σε διεθνές επίπεδο. Όσο επικρατεί αυτό το καθεστώς αδιαφάνειας στην Τράπεζα της Ελλάδας και όσο οι μέτοχοί της είναι άγνωστοι στους Έλληνες πολίτες, πολλές υποθέσεις επομένως και φόβοι μπορούν να διατυπώνονται. Στο υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο, ελέγχει τις ανώνυμες εταιρείες, καθώς επίσης και τις άλλες κρατικές και αρμόδιες υπηρεσίες, οφείλουν να μην αγνοούν, ωστόσο, ότι καλόν είναι, καθώς ο «τραπεζικός χάρτης» ξαναγράφεται, να γνωρίζουν επακριβώς, το μετοχολόγιο και τους ανθρώπους που έχουν αυτήν την δύναμη. Την δύναμη, κατ` αρχήν, με τις μετοχές τις οποίες κατέχουν, να επηρεάσουν την πορεία των "πραγμάτων", να αναδειχθούν «πόλοι» ευρύτερων κεφαλαιακών συσπειρώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση περίπου 10 τρισ. ευρώ. Κάπως έτσι έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ άλλων, ότι ο 69 ετών κ. Marc Mobius, αφεντικό του «τιτάνα» των ανά τον κόσμο “θεσμικών επενδυτών”, της περίφημης επενδυτικής εταιρείας Templeton, η οποία, έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ, ουσιαστικά, πιθανόν να αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο και ασφαλώς έχει και σημαντικά συμφέροντα και βαρύνοντα λόγο στη δεύτερη σε απασχολούμενα κεφάλαια τράπεζα της χώρας, την Alpha Τράπεζα Πίστεως. Εξάλλου η Morgan Stanley, διάσημη αμερικανική επενδυτική τράπεζα που είχε αναλάβει την πώληση μιάς ελληνικής βιομηχανίας τσιμέντου, πριν από μερικά χρόνια, ήδη έχει κάνει «στρατηγική τοποθέτηση» και αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη μέτοχο της Ιονικής Τράπεζας, στη «μητέρα» της οποίας την Εμπορική Τράπεζα και στον όμιλο που αυτή συγκροτεί, κυριότερος μέτοχος, εδώ και λίγα χρόνια, είναι η «προνοητικότερη», όπως λέγεται, επενδυτική εταιρεία του κόσμου, η «αμαρτωλή» Merrill Lynch, γνωστή από το Σκάνδαλο Κοσκωτά! Η ΤτΕ είναι ένας θεσμός που ρυθμίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία της χώρας και το τραπεζικό της σύστημα, ο οποίος όμως δεν λογοδοτεί πουθενά ούτε καν για την αποτελεσματικότητα των πολιτικών του. Και έρχομαι στο επίμαχο θέμα, το οποίο είναι η σχέση της δανειακής σύμβασης της 26/27-10-2011, με την οποίαν ουσιαστικά μετετράπη μεγάλο μέρος του Ελληνικού χρέους από ομολογιακό χρέος εκδοθέν υπό το Ελληνικό δίκαιο, σε διακρατικό χρέος υπό όρους οι οποίοι διέπονται από το Αγγλικό δίκαιο, με τα αποθέματα του χρυσού της Ελλάδος, τα οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά η Τράπεζα της Ελλάδος. Το μεγαλύτερο τμήμα του ανεξόφλητου υπολοίπου του ελληνικού χρέους, δηλαδή ενός ποσού, συνολικού ύψους, άνω των 240 δισ. ευρώ θα μετατραπεί από μη εγγυημένο, σε εγγυημένο από το Ελληνικό Δημόσιο, με την αξία περιουσιακών στοιχείων και δικαιωμάτων του ίδιου του ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή με την συμφωνία για το αρχικό δάνειο των 110 δισ. Ευρώ, και με τη νέα συμφωνία για το καινούργιο δάνειο-μαμούθ των 130 δισ. ευρώ η χώρα μας θα υποχρεωθεί να δεσμεύσει σημαντικής αξίας ακίνητη και κινητή περιουσία της , προκειμένου να εγγυηθεί ότι θα είναι συνεπής με την αποπληρωμή των τοκοχρεωλυτικών δόσεών της. Και ο χρυσός είναι το πρώτο στοιχείο το οποίο υποθηκεύεται! Σημαντικά δικαιώματα της χώρας, εκχωρήθησαν πλήρως στους δανειστές, οι οποίοι αποκτούν δυνατότητες κατάσχεσης, εκποίησης ή ακόμη και εκμετάλλευσης περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού Δημοσίου (σ.σ. Ο Ελληνικός χρυσός αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων πολιτών), με σκοπό να «συμμορφώσουν» την Ελλάδα όταν θα φθάσει και πάλι σε ένα σημείο αδυναμίας να αποπληρώσει το ήδη συναφθέν και το νέο επαχθές δάνειο. Με τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ, το ελληνικό Δημόσιο απεδέχθη, την παραίτησή του από την ασυλία των περιουσιακών του δικαιωμάτων, λόγω εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας του, όπως ήδη έπραξε και με την προηγούμενη δανειακή σύμβαση των 110 δισ. Ευρώ. Τον Απρίλιο του 2011 τροποποιήθηκε ξαφνικά το καταστατικό της Τραπέζης της Ελλάδος επιτρέποντας τους “ξένους” μετόχους της, να ψηφίζουν και επομένως να λαμβάνουν αποφάσεις, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε μέχρι τον Απρίλιο του 2011. Τον Ελληνικό χρυσό τον διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς όμως ουσιαστικά να λογοδοτεί σε κανέναν, παρά μόνον στην συνέλευση των μετόχων της, επομένως πλέον και στους “ξένους” μετόχους της. Οι οποίοι συναποφασίζουν περί της τύχης του Ελληνικού χρυσού και της περιουσίας του Ελληνα πολίτη. Οφείλουν λοιπόν να λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού και να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα αυτής της διαχείρισης. Είναι προφανές πλέον ότι η Εθνικοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος είναι αναγκαιότητα υπαρξιακή για το Ελληνικό κράτος και τούς πολίτες του. Την δυνατότητα που είχε το ελληνικό Δημόσιο να προχωρήσει μονομερώς σε αναδιάρθρωση του χρέους του, με όρους επωφελείς για το μέλλον του ελληνικού λαού, είναι κάτι για το οποίο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπό τον κ. Γ. Παπανδρέου και των “κηπουρών” του, δεν είχε πει κουβέντα στον ελληνικό λαό. Το απέκρυψε σκοπίμως, προφανώς διότι, το κύριο μέλημά της ήταν να διασφαλίσει τα συμφέροντα των τοκογλύφων-πιστωτών μας, δηλαδή των τραπεζών και των λοιπών χρηματοπιστωτικών εταιρειών, τα οποία, έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού χρέους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης απο τούς "πρόθυμους σωτήρες" της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. Ο κυβερνητισμός στο απόγειο του!!! Αναφύονται επομένως τεράστια ζητήματα εκ των οποίων τα σημαντικότερα είναι τα εξής: Καταργήθηκε το ακατάσχετο του Ελληνικού δημοσίου με την νέα Δανειακή σύμβαση, σημαίνει εν ολίγοις ότι οι πιστωτές μας έχουν δικαίωμα να κατάσχουν τον Ελληνικό χρυσό !!! Εάν ο Ελληνικός χρυσός βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος μπορεί εύκολα να “κρυφτεί”, εάν όμως φυλάσσεται σε “ξένες” τράπεζες, είναι πλέον διαθέσιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή σε “κατάσχεση” !!! Ποιος αποφασίζει περί της διαθέσεως του Ελληνικού χρυσού, ως προϊόν κατάσχεσης στους πιστωτές μας, τα Ελληνικά δικαστήρια ή τα Αγγλικά ;;; Η μετατροπή του χρέους από ομολογιακό σε διακρατικό χρέος υπό το Αγγλικό δίκαιο μήπως αυτόματα έθεσε τον Ελληνικό χρυσό υπό καθεστώς “υποθήκης” από τούς “ξένους” φύλακές του ;;; Η μήπως η δανειακή σύμβαση είχε ως απόλυτο στόχο τον Ελληνικό χρυσό του οποίου η αξία υπερβαίνει κατά πολύ το χρέος μας ;;; Εάν ο Ελληνικός χρυσός βρίσκεται ήδη "στα χέρια" των Τραπεζιτών-πιστωτών μας οφείλει το πολιτικό προσωπικό της χώρας να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό. Αναμένουμε απαντήσεις, διότι το θέμα είναι τεράστιο και επιδέχεται δικαστικής έρευνας αναλόγως των απαντήσεων. ΙΔΩΜΕΝ !!!


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3396.html

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δυο εταιρίες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν σήμερα τις μετρήσεις τους για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ η μια (GPO) και της ΝΔ η άλλη (RASS). Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για...
τον Ε.Βενιζέλο ενώ και ο Α.Σαμαράς δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκε κιόλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , η ΝΔ κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση , αλλά σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά που ακούγονται και για τους δυό, καθώς απ'ότι φαίνεται η μάχη διεξάγεται στα επίπεδα του 24-26%. Τρίτο κόμμα απ'ότι δείχνουν οι μετρήσεις έρχονται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π.Καμμένου με ποσοστά που ξεπερνούν το 14% στη μία δημοσκόπηση και το 12% στην άλλη. Η μεγάλη έκπληξη και η ακόμα μεγαλύτερη κεραμίδα για τον Ε.Βενιζέλο δεν είναι κάν αυτή. Απ'ότι δείχνουν και οι 2 μυστικές μετρήσεις τέταρτο κόμμα πλασάρεται η Χ.ΑΥΓΗ με ποσοστά που αγγίζουν το 10% στη μία και το 9% στην άλλη μέτρηση , ενώ το ΠΑΣΟΚ και στις δύο μετρήσεις είναι σε μονοψήφιο νούμερο και μάλιστα στα επίπεδα του 8,5 με 9%.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2597.html

Κάντο, όπως ο Κορέα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πλώρη για ένα ονειρικό 38% με τους πολίτες να σιχτιρίζουν με απύθμενο μίσος τους νταβατζήδες των συστημικών ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους. Όλοι αυτοί την ...
Δευτέρα θα βρεθούν μπροστά σε ένα νέο σκηνικό που δεν το βάζει ο νους τους. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ιστορική πρόκληση να επαναλάβει τον άθλο του Ραφαέλ Κορέα. Ποιος όμως ήταν και τι κατάφερε ο Ραφαέλ Κορέα; Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Βέλγιο και διδακτορικό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πρώην υπουργός Οικονομικών του Εκουαδόρ, δύο φορές εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας, Καθολικός που ασκεί τακτικά τα θρησκευτικά του καθήκοντα: Με αυτό το προφίλ, ο Ραφαέλ Κορέα μάλλον δεν αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό πρότυπο Λατινοαμερικανού αντάρτη. Και όμως, αυτός ο πολιτικός που προέκυψε από τις τάξεις του κοινωνικού κατεστημένου εξελίχθηκε σε μαύρο πρόβατο της διεθνούς οικονομικής ορθοδοξίας με την επιτυχή στάση πληρωμών και την αναδιαπραγμάτευση του χρέους, το 2008. Ο Ραφαέλ Κορέα κέρδισε τις προεδρικές εκλογές του 2006, επικεφαλής της πολιτικής συμμαχίας PAIS (Χώρα), φιγουράροντας ως «Χριστιανός της Αριστεράς» και οπαδός του «σοσιαλισμού του 21ου αιώνα». Ένα από τα κυριότερα συνθήματα της προεκλογικής περιόδου ήταν η μη αναγνώριση του «απεχθούς χρέους» που είχαν συσσωρεύσει προηγούμενα, τυραννικά καθεστώτα του Εκουαδόρ, ώστε να ενισχυθούν τα κοινωνικά προγράμματα για τους φτωχούς και τους ιθαγενείς. Πράγματι, τον Ιανουάριο του 2007, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Κορέα κάλεσε το ΔΝΤ σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αργεντινής. Δεν προχώρησε αμέσως σε στάση πληρωμών, καραδοκώντας για την πιο ευνοϊκή στιγμή, από την πλευρά του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος. Στο μεταξύ, προετοίμασε το έδαφος ανοίγοντας τη διαδικασία του διεθνούς λογιστικού ελέγχου (audit) του χρέους του Εκουαδόρ, σε συνεργασία με την CADTM και ξένους οικονομολόγους μεγάλου κύρους. Μόνο ύστερα από την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου, ο Κορέα, επικαλούμενος συγκεκριμένες σκανδαλώδεις συμβάσεις των προηγούμενων χρόνων, κήρυξε στάση πληρωμών, τον Δεκέμβριο του 2008. Οι πιστωτές του αναγκάστηκαν να διαπραγματευτούν. Τελικό αποτέλεσμα: Ο Κορέα πλήρωσε μόλις 35 σεντς για κάθε δολάριο που χρώσταγε η χώρα του. Βεβαίως, τα προβλήματα της οικονομίας δεν λύθηκαν ως διά μαγείας, ενώ η αντίδραση των ισχυρών συμφερόντων που έθιξε μπορεί να ήταν βραδυφλεγής, παρ’ ολίγον όμως να αποδειχθεί μοιραία. Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2010, η αστυνομία κατέβηκε σε απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για νομοσχέδιο που έθιγε συντεχνιακά της προνόμια. Η απεργία εξελίχθηκε σε χαοτικό πραξικόπημα και οργισμένοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Κορέα, ο οποίος τελικά απελευθερώθηκε από επίλεκτες δυνάμεις της προεδρικής φρουράς

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5868.html

ΕΥΓΕ στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

"Συγχαρητήρια στη Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης της ΠΑ για τη απόλυτα επιτυχή εκτέλεση της πρωινής αιφνιδιαστικής άσκησης. Μας κάνατε υπερήφανους."
Αυτά έγραψε στο twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ στη "Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης" της Πολεμικής μας Αεροπορίας για την "εκτέλεση αστραπή" της πρωϊνής άσκησης "Φλεγόμενος Ουρανός" (Blazy sky).
Έπειτα από όλα αυτά λοιπόν βλέπουμε πως υπάρχουν ακόμη αξιωματικοί που "τιμούν" τα γαλόνια που φορούν, και με κάτι τέτοιες ενέργειες τονώνουν το ηθικό των στρατευμένων αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.  ΕΥΓΕ...


πηγή

Πυρ και μανία ο Μπένι με πολίτη που τον ρωτά για το κουκούλωμα των σκανδάλων (βίντεο)

Καμαρώστε τον …
 
 
Βίντεο από ParanormalizeR
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2645.html

Το "άτακτο" φακελάκι...


(Εκλογικό παραμύθι για ψηφοφόρους κάθε ηλικίας)

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα φακελάκι που κρύφτηκε για να μην μπει στην κάλπη...



Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα απ΄ την αρχή!
Εκλογικό τμήμα κάπου στην Αθήνα. Πρωί. 6 Μαΐου 2012
Κάποιοι μέσα στα παραβάν, άλλοι στην ουρά έξω απ την ανοιχτή πόρτα περιμένουν να μπουν, κόσμος πηγαινοέρχεται, ατμόσφαιρα τεταμένη...
-Η σειρά σας.
Ένας κύριος παίρνει τα ψηφοδέλτια, μπαίνει στο παραβάν, αλλά αμέσως γυρίζει
-Ξεχάσατε να μου δώσετε φακελάκι...
- Α, με συγχωρείτε. Με τόση βαβούρα...
Η Δικαστική Αντιπρόσωπος ετοιμάζεται να σφραγίσει το φακελάκι να του το δώσει, όταν ακούγεται μια φωνή
-Μην κουνηθεί κανείς. Να κλείσει η πόρτα και να έρθει μέσα ο αστυνομικός για έρευνα. Χάθηκε φακελάκι!
Ήταν ο εκλογικός αντιπρόσωπος ενός κόμματος, που είχε πάει ήδη στην πόρτα και φώναζε τον αστυνομικό που στεκόταν στον διάδρομο.
Αναστάτωση στον χώρο, διαμαρτυρίες..
-Μα τι λέτε κύριε; τι έρευνα; είμαστε τόση ώρα εδώ, θα περιμένουμε τώρα να βρεθεί και το φακελάκι;
Η (νέα και άπειρη) Δικαστική Αντιπρόσωπος μουδιασμένη: -Μάλλον δεν το έδωσα, ήμουν αφηρημένη...
Ο  εκλογικός αντιπρόσωπος όμως είναι κάθετος: - Αυτό προβλέπει ο εκλογικός νόμος.
Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες η πόρτα κλείνει και η έρευνα αρχίζει.
Όλοι στην ουρά είχαμε εκνευριστεί. Ποιος ξέρει πόσο θα χρειαζόταν να περιμένουμε.
Όλοι εκτός από έναν παππού με ταλαιπωρημένο πρόσωπο, που δεν μιλούσε καθόλου.
Ο "φωνακλάς" της ουράς διαμαρτυρόταν:
-Και να χάθηκε δηλαδή τι έγινε; Μας ταλαιπωρούν τόση ώρα για ένα φακελάκι.  Πως κάνουν έτσι για μια ψήφο; Αυτή θα κρίνει τις εκλογές;
Ξαφνικά ακούστηκε ήσυχη και σταθερή η φωνή του παππού:
-Το φακελάκι είναι μέσα στην σακούλα των σκουπιδιών.
Γυρίσαμε και τον κοιτάξαμε όλοι ξαφνιασμένοι. Πως το ήξερε ο παππούς, που άλλωστε στεκόταν στο τέλος της ουράς και δεν είχε δει τι έγινε μέσα στην αίθουσα;
Ένας νεαρός τον ρώτησε κιόλας:
- Πως το ξέρετε;
Ο φωνακλάς θύμωσε περισσότερο:
-Άσε τις προφητείες ρε παππού είμαστε μισή ώρα εδώ κι έχω παρκάρει μεσ' στην μέση του δρόμου. Ο άνθρωπος δεν είχε μπει καλά -καλά στο παραβάν, πως το πέταξε στα σκουπίδια;
Ο παππούς άρχισε να εξηγεί ήσυχα στον νεαρό: - Ο "άνθρωπος", μόλις άνοιξε το παραβάν πέταξε γρήγορα το φακελάκι στα σκουπίδια και πριν ακόμα κλείσει η κουρτίνα,  βγήκε και ζήτησε άλλο.
Ένας από μας είναι ο "συνένοχος". Αυτός θα φρόντιζε να μπει στο ίδιο παραβάν, να πάρει το φακελάκι, και να το παραδώσει στον "Κομματικό" που περιμένει απ' έξω.
Ασυναίσθητα το μυαλό μου πήγε στον φωνακλά" αλλά μου γεννήθηκε μια απορία:
-         Και γιατί να το πετάξει στα σκουπίδια και να μην το βάλει στην τσέπη του;
-         Γιατί αν κάτι πήγαινε στραβά -όπως τώρα- και γινόταν έλεγχος, το να σε βρουν με το φακελάκι στην τσέπη είναι πολύ σοβαρό αδίκημα -και αυτόφωρο. Ενώ εμάς τους υπόλοιπους δεν θα μας ψάξουν, έτσι δεν είναι;
-         Έτσι είναι παππού, αλλά γιατί να το κάνουν όλο αυτό; Τι θα κερδίσουν με ένα φακελάκι; Μια ψήφο παραπάνω;
-         Δεν είναι μόνο μια ψήφος παιδί μου. Μόλις το φακελάκι βγει έξω και βρεθεί στα χέρια του "κομματικού", αρχίζει η δουλειά. Ο "κομματικός", βάζει μέσα το ψηφοδέλτιο, το κολλάει και το δίνει στον ψηφοφόρο- "πρόβατο" (έτσι αποκαλούν οι κομματικοί τους ψηφοφόρους που κρατάνε στο χέρι με υποσχέσεις και ρουσφέτια). Το "πρόβατο", πρέπει να ρίξει το κλειστό φακελάκι στην κάλπη και βγαίνοντας να παραδώσει στον "κομματικό", το δικό του άδειο φακελάκι. Εκεί θα ξαναμπεί ψηφοδέλτιο, θα κολληθεί και θα παραδοθεί στο επόμενο "πρόβατο". Μέχρι το βράδυ που θα κλείσει η κάλπη για κάθε κλεμμένο φακελάκι μπορεί να ψηφίσουν και 200-300 "πρόβατα".
    
 
-         Άσε τα παραμύθια ρε παππού -διαμαρτυρήθηκε ο "φωνακλάς"- αφού τα φακελάκια είναι μονογραμμένα.
-         Ναι αλλά κανένας δεν τσεκάρει τις μονογραφές όταν ανοίγει η κάλπη. Σκίζουν γρήγορα- γρήγορα τα φακελάκια να δουν τα αποτελέσματα, να πάνε σπίτια τους.
-         Άλλωστε - συμπλήρωσε ο νεαρός - η μονογραφή δεν αλλάζει, αφού η κομπίνα γίνεται στο ίδιο εκλογικό τμήμα,.
-         Όχι παιδί μου, διόρθωσε ο παππούς. Το φακελάκι μπορεί να ταξιδέψει από δω σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Ελλάδας. Υπάρχει σειρά προτεραιότητας ανά περιοχή. Προηγούνται τα τμήματα με τα περισσότερα "πρόβατα". Ακόμα και αν ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος είναι σχολαστικός και βρει την "λάθος" μονογραφή, αυτή θα είναι μόνο ΜΙΑ, αυτή του κλεμμένου. Τα υπόλοιπα φακελάκια θα έχουν την δική του. Άλλωστε...
Η πόρτα άνοιξε με θόρυβο και τον διέκοψε. Γυρίσαμε όλοι προς τον αστυνομικό που έβγαινε βαριεστημένος.
-Βρέθηκε;
Ο αστυνομικός ανασήκωσε τους ώμους.
-Είχε πέσει στην σακούλα με τα σκουπίδια. Τόση φασαρία για το τίποτα.
Γυρίσαμε όλοι και κοιτάξαμε τον παππού, αλλά αυτός είχε επιστρέψει στην σιωπή του.
Μόνο όταν ο 'φωνακλάς' έφυγε ξαφνικά για "να παρκάρει καλύτερα", τον άκουσα πίσω μου να μου ψιθυρίζει: -Πάει να ειδοποιήσει πως το τμήμα "κάηκε". Δεν μπορούν πια να πάρουν φακελάκι από δω.
Γύρισα και τον κοίταξα. Χαμογελούσε.
-Ναι παιδί μου. -μου απάντησε χωρίς να τον έχω ρωτήσει-. Την μια ήταν ένα χωραφάκι στο χωριό που θα μου το έπαιρνε ο δρόμος, την άλλη μια εγχείρηση που έπρεπε να κάνει η γρια μου... Ήμουν πολλά χρόνια "πρόβατο". Όχι πια!

***************

Αυτό το "παραμυθάκι" δεν είναι ακριβώς "παραμύθι". Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι είναι φανταστικοί, αλλά το γεγονός είναι απόλυτα αληθινό, και έγινε η αφορμή να μάθω για τα "άτακτα φακελάκια".
Ας το διαδώσουμε όσο μπορούμε, να το μάθουν κι άλλοι.
Αν το μάθουν πολλοί, τα "πονηρά φακελάκια", δεν θα μπορούν πια να κρυφτούν στην σακούλα των σκουπιδιών και τα "πρόβατα", θα ψηφίσουν μόνα τους.
Αν στις 17 Ιουνίου στο εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσετε "χαθεί" φακελάκι, απαιτήστε από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο να ζητήσει σωματική ερευνά του υπεύθυνου και να αλλάξει σακούλα σκουπιδιών. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο είναι υποχρεωμένος να το κάνει...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ


 ΠΗΓΗ: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters