Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ancient Greek theater in Yunnan region in China !

Κεφάτη Ομολογία της CIA: Επεμβαίνει στις Εκλογές Ελλάδα, Ιταλία …Οπουδήποτε. Αλλά Για Καλό .. .


 

By Binoy Kampmark, Eurasia Review, February 22, 2018
Πέραν του ότι εισάγει τον στοιχειοθετημένο  και νηφάλιο αντίλογο στο  καθημερινό δωδεκάμηνο τηλεοπτικό σφυροκόπημα με το αμερικανικό «ειδησεογραφικό» σήριαλ για ρωσική παρέμβαση υπέρ του Τραμπ  στις προεδρικές εκλογές, το ακόλουθο άρθρο λογίου του Κέμπριτζ, καθηγητού πανεπιστημίου της Μελβούρνης , με αναφορές και στην Ελλάδα, προσφέρει πολύτιμη τροφή για σκέψη –στον σκεπτόμενο ΄Ελληνα αναγνώστη- στiς τελευταίες ιδίως παραγράφους του]

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΧΕΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

alt
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  


Την Κυριακής της Ορθοδοξίας, που εορτάζεται την τέλος Φεβρουαρίου κάθε χρόνο σε όλες τις Εβραιορθόδοξες εκκλησίες ψάλλανε αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων και αυτό γίνεται επί 116 χρόνια
Το κείμενο των αναθεματισμών είναι ένα μικρόν απόσπασμα  από το «Συνοδικό της Οικουμενικής Συνόδου» που έγινε στην Κωνσταντινούπολη το 843 μαχχ η οποία  Σύνοδος  επικύρωσε το τέλος της ταραχώδους περιόδου δύο αιώνων εικονομαχίας και  απεφάσισε την αναστήλωση των εικόνων στους ορθόδοξους Ναούς.

Δείτε το ιπτάμενο ραντάρ της Ρωσίας (βίντεο)


Το Beriev A-50 είναι ένα ρωσικό αερομεταφερόμενο αεροσκάφος
έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου (AEW) βασισμένο στο αεροσκάφος μεταφοράς Ilyushin Il-76.





https://www.pentapostagma.gr

A-60: Το ρωσικό αερομεταφερόμενο πυροβόλο Laser που καταστρέφει δορυφόρους

Ένα νέο οπλικό σύστημα που μπορεί να καταστρέψει δορυφόρους αποκάλυψε η Ρωσία. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι ένα αερομεταφερόμενο πυροβόλο Laser τύπου 1LK222 Sokol Eshelon το οποίο φέρεται επί μεταγωγικού αεροσκάφους και μπορεί να καταστρέψει δορυφόρους.

«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος: Μας διοικούν με την τράπεζα και την εφορία. Ζούμε σε ένα πολύ επικίνδυνο περιβάλλον όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι. Η Ελλάδα και η παραγωγή της έχει καταληστευτεί...

«ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος 
Ξέρουμε ότι το οικονικόπολιτικό καθεστώς των “αγορών” εργάζεται με τελικό σκοπό το κέρδος και μόνο αυτό. Βέβαια για να πετύχει αυτόν τον σκοπό, ενώ στηρίζεται στις σταθερές κολώνες του συστήματος, κατεργάζεται και χρησιμοποιεί επιπλέον ένα σωρό προπαγανδιστικά κολπάκια και τερτίπια που τα ονομάζει marketing. Σχηματίζεται έτσι ένα ισχυρό προστατευτικό δίκτυο, που κάνει τους απλούς ανθρώπους, να νοιώθουν δέος και τρόμο.

ΤΟ 1806 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ 1913 ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ 20 ΤΟΝΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ;;;;

Το ζήτημα των πετρελαίων ενέχει ιδιαιτέρα και κεφαλαιώδη σημασία για την χώρα μας. λόγω των μεγάλων ποσών συναλλάγματος τα οποία εκρέουν στην αλλοδαπή για την προμήθεια πετρελαίου και των διαφόρων παραγώγων του.  

Και εγένετο Tesla Greece: H εταιρεία του Έλον Μασκ αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα!

 
Στην Ελλάδα έρχεται η αμερικανική πρωτοποριακή εταιρεία Tesla του Έλον Μασκ ιδρύοντας ένα θυγατρικό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α) αναφορικά με τους τομείς εναλλακτικών πηγών αυτοκίνησης και πιο συγκεκριμένα της ηλεκτροκίνησης.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα της εταιρείας αναφορικά με την  Ελλάδα, ως τόπο επένδυσης  η οποία επέλεξε ως χώρο όπου θα ιδρύσει το κέντρο Ε&Α το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος, το οποίο έχει ιδρυθεί από τον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ» Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ».

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 563ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!! (βίντεο)



………………
ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΚ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ) ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΟΥ 2018 ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ…

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ !!!

(Απομαγνητοφώνηση του βίντεο)ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΟΥ  ΒΙΝΤΕΟ  ΑΥΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΕΦΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ  ΜΥΣΤΙΚΟ  ΠΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΝ
ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑ  ΠΟΛΛΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΟΙ  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  ΑΛΛΑ  ΚΑΙ  ΟΛΟ  ΤΟ  ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΠΟΥ  ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ:
–  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΠΡΟΣΩΠΑ  ΚΑΙ ΔΗ  ΗΓΕΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  ΤΑ  ΑΦΕΝΤΙΚΑ  ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 23/2/18 (ΒΙΝΤΕΟ)



Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

από τους Preston James και Mike Harris
Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ιστορία των Χαζάρων, ειδικότερα της Χαζαρικής Μαφίας (ΚΜ) το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Σωματείο Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου το οποίο δημιούργησε η χαζάρικη ολιγαρχία με την ανάπτυξη της Βαβυλώνιας μαγείας του χρήματος, έχει σχεδόν εξαλειφθεί από τα βιβλία ιστορίας.

Ο σκοτεινός ρόλος των τραπεζών


Έχοντας καταφέρει να πάρουν τα εκδοτικά δικαιώματα από τα κράτη και τις κεντρικές τους τράπεζες, με την έκδοση του 90% των χρημάτων από το πουθενά, απομυζούν αχόρταγα το σύστημα – κάτι που θέλουν να σταματήσουν αμέσως οι Ελβετοί, υιοθετώντας το πλήρες χρήμα. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters