Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ρωσία: «Στρατός 2020: Αγώνας υπέρ της Ιστορίας – Αγώνας υπέρ του Μέλλοντος». βίντεο

 

 Μιχαήλ Κοβαλτσούκ Φυσικός, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κουρτσάτοβ

«ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΟ»

ΕΡΡΙΚΟΣ ΣΛΙΜΑΝ στον ΕΡΝΕΣΤΟ ΚΟΥΡΤΙΟ: «ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ!»

Ο καθένας τους ένιωθε σεβασμό για τον άλλο: ο Κούρτιος για τον Σλίμαν επειδή ήταν ένας πάμπλουτος αυτοδημιούργητος άνδρας που γνώριζε τον κόσμο ,μιλούσε πάνω από 18 γλώσσες και στην ηλικία των 44 χρονων είχε ξεκινήσει την προσπάθεια να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο ,ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ...Και ο Σλίμαν για τον Κούρτιο, επειδή ο πενηνταεφτάχρονος καθηγητής εθεωρείτο ο πάπας των αρχαίων επιστημών. Ο λόγος του είχε βαρύτητα : όποιον αναγνώριζε ο Κούρτιος γινόταν πλέον αναγνωρισμένος από όλους.

Όταν η ελληνική Βουλή αρνήθηκε να παραλάβει τον περίφημο θησαυρό της Τροίας που μας χάριζε ο Σλήμαν

Αποτελούνταν από 8.750 χρυσά δαχτυλίδια και κουμπιά, κτερίσματα και αργυρά αγγεία - «Ας πάρει τα τσουκαλάκια του κι ας μας αφήσει επιτέλους ήσυχους» δήλωνε υπουργός το 1873


Πώς θα σας φαινόταν εάν ερχόταν κάποιος και χάριζε στο ελληνικό κράτος ένα σεντούκι με πολύτιμους θησαυρούς, χρυσά

Pfizer: Το σκοτεινό παρελθόν του κολοσσού των εμβολίων

Πλειοδοτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες στα ποσοστά επιτυχίας που προκύπτουν από τις έρευνες τους αναφορικά με το πολυαναμενόμενο εμβόλιο για τον κορονοϊό. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξουν την αξιοπιστία του προϊόντος τους, με ισχυρισμούς μεταφραζόμενους σε ποσοστά που εύλογα προκαλούν απορίες στο ευρύ κοινό.

Το Α.Τ.Ι.Α. που τρομοκράτησε ένα ολόκληρο χωριό στον Πύργο Ηλείας…

Το χωριό Βαρβάσαινα βρίσκεται στα ανατολικά του Πύργου Ηλείας. Τον Ιούνιο του 1950, ο Αστυνομικός Σταθμάρχης του χωριού υπέβαλλε μία παράξενη αναφορά στη Διοίκηση Χωροφυλακής.

Σύμφωνα με την αναφορά, το βράδυ της 2ας Ιουνίου, στις 21:30, φάνηκε στον ορίζοντα ένα περίεργο ουράνιο

Α.Τ.Ι.Α. στον Πύργο Ηλείας… Ιούλιος του 1969

Τον Ιούλιο του 1969, κάτοικοι αρκετών περιοχών του Νομού Ηλείας έγιναν αυτόπτες μάρτυρες θέασης δύο ιπτάμενων αντικειμένων. Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται ένας γιατρός και δύο δικηγόροι. Ως εκ τούτου, οι μαρτυρίες τους θεωρήθηκαν αξιόπιστες.

Στην Ζαχάρω, δύο συνεχόμενες νύχτες, παρατηρήθηκαν στον ουρανό φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα, να κατευθύνονται με μεγάλη ταχύτητα προς τα δυτικά. 

Ἡ σύγχρονη ἱατρική ὡς σατανική λατρεία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Πώς θα μπορούσε ένα μεγάλο τμήμα του ιατρικού επαγγέλματος να συνεργαστεί με τους τραπεζίτες των Illuminati με αποτέλεσμα να γονατίσουν την κοινωνία ;

Η σύγχρονη ιατρική είναι ένας κλάδος των Illuminati, μιας σατανικής λατρείας που ελέγχει και εκμεταλλεύεται την κοινωνία κάνοντας τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters