Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Ομπάμα παραδέχεται πως η κυβέρνηση ελέγχεται από εξωγήινες οντότητες

Ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε πως εξωγήινες οντότητες ελέγχουν όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις έπειτα την λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ο Πρόεδρος προχώρησε σε αυτή την εκπληκτική δήλωση σε μία μη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου.
«Αυτό έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του 1950» , ανέφερε ο πρόεδρος στο έκπληκτο πλήθος των δημοσιογράφων και συνέχισε «Προσελκύθηκαν σε μεγάλους αριθμούς λόγω της ανακάλυψής μας της ατομικής σχάσης για την χρήση των πυρηνικών όπλων»
Ο Ομπάμα περιέγραψε πως το συμβάν του Roswell το 1947 περιέλαβε έναν τύπο εξωγήινου ευρέως γνωστό ως «οι γκρίζοι» , οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που γνωστοποίησαν την παρουσία τους.
«Σήμερα σχεδόν κάθε άνθρωπος γνωρίζει πως μοιάζει ένας γκρίζος. Καθώς επιτεύχθηκε η επαφή μαζί τους, ο πρόεδρος Τρούμαν έκανε μία συμφωνία μαζί τους , επιτρέποντας την ανέγερση βάσεων με αντάλλαγμα τεχνολογία. Έπειτα από αυτό ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με μία ομάδα εξωγήινων ονόματι «Nordics» που μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους και κυκλοφορούν ανάμεσά μας σχεδόν απαρητήρητοι. Μας πρόσφεραν μία θέση στην συμπαντική αδελφότητα του φωτός εάν αφοπλίζαμε το πυρηνικό μας οπλοστάσιο. Δυστυχώς, τόσο εμείς, όσο και η Σοβιετική Ένωση αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα πυρηνικά μας όπλα».
Ο πρόεδρος συνέχισε να εξηγεί πως από τότε μία πληθώρα εξωγήινων ομάδων έχουν δημιουργήσει μυστικά προγράμματα και εργάζονται σχετικά με την αντίσταση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και με ποιους τρόπους θα εξουδετερώσουν τα πυρηνικά όπλα.
«Οι εξωγήινοι βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καρό και δεν ταξιδεύουν όλοι τους με διαστημόπλοια» εξήγησε ο Ομπάμα. «Μπορούν να επηρεάζουν τον χώρο και τον χρόνο που είναι δύο πολύ ισχυρά διασυνδεμένες ιδιότητες της πραγματικότητας αλλά δεν είναι οι μόνες. Αποτελέσμα αυτών είναι η αντιβαρύτητα, η αστρική προβολή, η τηλεπάθεια, τα διαστρικά ταξίδια και διάφορα άλλα.»
Ο πρόεδρος σταμάτησε για να παρατηρήσει τα ανήσυχα πρόσωπα μέσα στο σιωπηλό δωμάτιο. «Το θέμα είναι», συνέχισε «πως εξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας τα τελευταία 60 χρόνια και….»
Σε εκείνο το σημείο πήρε το χέρι του και το τοποθέτησε μπροστά από το στόμα για να καλύψει τον βήχα.
«Συγγνώμη, απλά δεν άντεξα άλλο» , είπε σκουπίζοντας ένα δάκρυ από την άκρη του ματιού του αφού τελείωσε το γέλιο, «έκανα πλάκα σχετικά με τους εξωγήινους που μας ελέγχουν. Όχι εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για το τρομερό χάος και εμείς θα πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα εξ ολοκλήρου μόνοι μας».

nine inch news
http://epistimonikos.wordpress.com/2013/09/30/%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5/

Η Deutsche Bank ανήκει στον Σώρρα!

Μανώλης Λαμπράκης
Πριν από μία εβδομάδα η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε ανακεφαλαιοποίηση και ξέρετε ποιος έκανε την ανακεφαλαιοποίηση; Ο Soros. Ο Soros κατέβαλε όλο το ποσό για την ανακεφαλαιοποίηση της εθνικής. Σκοπός είναι επειδή από τους λογαριασμούς του καταπιστεύματος στην Γενική τράπεζα, στην Εμπορική, στην Ιονική τράπεζα οι οποίες ήταν προηγουμένως εν ενεργεία τις έχει απορροφήσει όλες τις τράπεζες η Εθνική.
Ερώτηση από ακροατή
Γιατί ο Soros κάλυψε όλο το κεφάλαιο της Εθνικής, που αποσκοπεί;
Μανώλης Λαμπράκης
Ο George Soros κοιτάξτε, σας διάβασε 11 λογαριασμούς ο Αντώνης. Η Αγροτική τράπεζα έχει απορροφηθεί από την Πειραιώς, η τράπεζα Άλφα επίσης. Η τράπεζα Αθηνών, η τράπεζα Αττικής, η Εμπορική, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Γενική. Ποιοι εχουνε μείνει; Η Εθνική και η τράπεζα Πειραιώς. Και οι 2 αυτές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Rothchild. Εκείνο που σχεδιάζουνε είναι να πουλήσουν την Εθνική στην Deutsche Bank. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η Deutsche Bank είναι ιδιοκτησία του Σώρρα. Γιατί; Γιατί έγινε με μετοχικό κεφάλαιο του Σώρρα, ας την πουλήσουν. Ας την πουλήσουν στην Deutsche Bank.
Αντώνης Βαλσαμάκης
Με μετοχικό κεφάλαιο του Αρτέμη Σώρρα πάμε πολλά χρόνια πριν, πάμε στην τράπεζα της Ανατολής , να εξηγούμεθα. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.
Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την σύνδεση με END Χανίων 14-5-2014
Απομαγνητοφώνηση: Επιστημονικός



http://epistimonikos.wordpress.com/2014/05/16/%CE%B7-deutsche-bank-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1/

ΔΗΜΟΙ, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ…ΦΕΚ 185Α (ΝΟΜΟΣ 4182/2013)

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ… ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΕ… ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!

12388_1426029690975516_1288559917_nΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!
ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ …. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .. Ή ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ … Ή ΙΔΡΥΜΑ πχ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ … “Η ΕΘΝΟΣ … Ή ΚΡΑΤΟΣ … Ή ΛΑΟ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ !!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ … ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΟ ΟΤΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ [ ΤΟΚΟΙ ] ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ !! ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!
ΑΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!! ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑΖΕΙ !!!! ΑΛΛΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ! ΑΡΑ ΟΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ [ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ !!!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΟΜΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ !!! ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ πχ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ .. ή Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ … ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ !!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ] ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ] Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ [ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ !!!!!
ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!!
Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ … ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ….. … ΕΙΝΑΙ Ο Κ Α Τ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Μ Α Τ Ο Δ Ε Κ Τ Η Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ-ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ …. Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ … Ή ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!! ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!
Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ …. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!
ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ…….. ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 1944 ΣΤΟ ΜΠΡΕΪΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!!!! ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !!!!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ-Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Α Τ Ο Κ Α ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ !!!!
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!!!
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .. ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο … ΖΥΓΟΥΡΗΣ !!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ !!!!
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΉΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ;;;;;;
Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ !!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ [ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ] ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ [ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ] ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ …… ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ … ΟΧΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ….. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
………………………………………………………………………………………………………
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013… ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ… ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ… ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ 2013;;… ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ…
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 1
(πατήστε στις φωτό για μεγέθυνση) 
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 2
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 3
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 4
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 5
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 5α
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 6
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 7
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 8
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΑΜΑΙΑ… ( ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ) ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… 
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9α
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 9β
ΦΕΚ 185Α ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ 10

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ 185Α 10/9/2013 ΝΟΜΟΣ 4182/2013
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ

Οικονομικά Στοιχεία & Ανακοινώσεις που Αφορούν Κοινωφελείς Περιουσίες

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ;… ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ… ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ART FM ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 23/5/2898 Ωρα: 14.30


www.artfmradio.com ΚΑΙ www.artfm.tv

…………………

ΚΑΙ 4 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
arttvartfm

Men in Black - Ρώσικο Ντοκυμαντέρ (Greek Subs)

 
Oι Άντρες με τα Μαύρα είναι ένα Ρωσσικό Ντοκιμαντέρ σχετικά με το ότι οι Ρώσσοι πρόεδροι και τα θεσμικά όργανα γνωρίζουν τους εξωγήινους που ζουν στη Γη, αλλά δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια...
 

 

Η απαγορευμένη στο Youtube ταινία για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων

Καλύτερα να δουλεύεις στην Αλβανία παρά στην Ελλάδα!

Στην χειρότερη θέση στην Ευρώπη και στην προτελευταία κατηγορία κατέταξε την Ελλάδα, μαζί με χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Τουρκία, η Νιγηρία και το Μπανγκλαντές, όσον αφορά στα βασικά δικαιώματα των εργαζομένων έρευνα που πραγματοποίησε για πρώτη φορά σε 139 χώρες η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων (International Trade Unions Confederation-ITUC).
Μάλιστα όλες οι βαλκανικές χώρες είναι σε υψηλότερη θέση από την Ελλάδα!

Με βάση 95 δείκτες που σχετίζονται με τους νόμους που διασφαλίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων (συλλογικές διαπραγματεύσεις, απεργία, σύσταση και εγγραφή σε συνδικάτα, γενικότερες ελευθερίες), η έρευνα χώρισε τις 139 χώρες σε έξι κατηγορίες:
-Η πρώτη και χειρότερη αφορά σε χώρες όπου δεν υπάρχει καμία εγγύηση των εργατικών δικαιωμάτων, λόγω κατάρρευσης του κράτους δικαίου (συμπεριλαμβάνονται χώρες σε πόλεμο, όπως η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Σομαλία)
-Η δεύτερη αφορά σε χώρες όπου δεν υπάρχει εγγύηση για τα δικαιώματα των εργαζομένων Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται και η Ελλάδα.
-Η τρίτη αφορά σε χώρες όπου καταγράφεται συστηματική παραβίαση των εργατικών δικαιωμάτων (περιλαμβάνει χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, το Μεξικό και το Μπαχρέιν)
-Η τέταρτη αφορά σε χώρες όπου τα εργασιακά δικαιώματα παραβιάζονται τακτικά (στην κατηγορία αυτή βρίσκουμε χώρες όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Πορτογαλία και η Ρουμανία).
-Η πέμπτη αφορά σε χώρες όπου παρατηρείται επαναλαμβανόμενη παραβίαση των εργατικών δικαιωμάτων (Ιρλανδία, Ιαπωνία, Ουγγαρία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, κ.ά.).
-Και η έκτη κατηγορία όχι συνεχείς παραβιάσεις των εργατικών δικαιωμάτων (Σουηδία, Βέλγιο, Γερμανία, Ουρουγουάη, Ολλανδία, Ιταλία, κ.ά.).
Χώρες όπως η Δανία και η Ουρουγουάη βρέθηκαν στην κορυφή χάρη στους ισχυρούς εργατικούς νόμους τους, όμως η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ.

Πηγή: www.himara.gr
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3031.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters