Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Ομπάμα παραδέχεται πως η κυβέρνηση ελέγχεται από εξωγήινες οντότητες

Ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε πως εξωγήινες οντότητες ελέγχουν όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις έπειτα την λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ο Πρόεδρος προχώρησε σε αυτή την εκπληκτική δήλωση σε μία μη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου.
«Αυτό έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του 1950» , ανέφερε ο πρόεδρος στο έκπληκτο πλήθος των δημοσιογράφων και συνέχισε «Προσελκύθηκαν σε μεγάλους αριθμούς λόγω της ανακάλυψής μας της ατομικής σχάσης για την χρήση των πυρηνικών όπλων»
Ο Ομπάμα περιέγραψε πως το συμβάν του Roswell το 1947 περιέλαβε έναν τύπο εξωγήινου ευρέως γνωστό ως «οι γκρίζοι» , οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που γνωστοποίησαν την παρουσία τους.
«Σήμερα σχεδόν κάθε άνθρωπος γνωρίζει πως μοιάζει ένας γκρίζος. Καθώς επιτεύχθηκε η επαφή μαζί τους, ο πρόεδρος Τρούμαν έκανε μία συμφωνία μαζί τους , επιτρέποντας την ανέγερση βάσεων με αντάλλαγμα τεχνολογία. Έπειτα από αυτό ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ συναντήθηκε με μία ομάδα εξωγήινων ονόματι «Nordics» που μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους και κυκλοφορούν ανάμεσά μας σχεδόν απαρητήρητοι. Μας πρόσφεραν μία θέση στην συμπαντική αδελφότητα του φωτός εάν αφοπλίζαμε το πυρηνικό μας οπλοστάσιο. Δυστυχώς, τόσο εμείς, όσο και η Σοβιετική Ένωση αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα πυρηνικά μας όπλα».
Ο πρόεδρος συνέχισε να εξηγεί πως από τότε μία πληθώρα εξωγήινων ομάδων έχουν δημιουργήσει μυστικά προγράμματα και εργάζονται σχετικά με την αντίσταση των παγκόσμιων κυβερνήσεων και με ποιους τρόπους θα εξουδετερώσουν τα πυρηνικά όπλα.
«Οι εξωγήινοι βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καρό και δεν ταξιδεύουν όλοι τους με διαστημόπλοια» εξήγησε ο Ομπάμα. «Μπορούν να επηρεάζουν τον χώρο και τον χρόνο που είναι δύο πολύ ισχυρά διασυνδεμένες ιδιότητες της πραγματικότητας αλλά δεν είναι οι μόνες. Αποτελέσμα αυτών είναι η αντιβαρύτητα, η αστρική προβολή, η τηλεπάθεια, τα διαστρικά ταξίδια και διάφορα άλλα.»
Ο πρόεδρος σταμάτησε για να παρατηρήσει τα ανήσυχα πρόσωπα μέσα στο σιωπηλό δωμάτιο. «Το θέμα είναι», συνέχισε «πως εξωγήινοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας τα τελευταία 60 χρόνια και….»
Σε εκείνο το σημείο πήρε το χέρι του και το τοποθέτησε μπροστά από το στόμα για να καλύψει τον βήχα.
«Συγγνώμη, απλά δεν άντεξα άλλο» , είπε σκουπίζοντας ένα δάκρυ από την άκρη του ματιού του αφού τελείωσε το γέλιο, «έκανα πλάκα σχετικά με τους εξωγήινους που μας ελέγχουν. Όχι εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για το τρομερό χάος και εμείς θα πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα εξ ολοκλήρου μόνοι μας».

nine inch news
http://epistimonikos.wordpress.com/2013/09/30/%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters