Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ντροπή: Η κυβέρνηση με έκτακτο νόμο απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες για την καταστροφή της χώρας τους «ειδικούς» και μη!

Τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες τα μέλη των επιτροπών των «ειδικών», αλλά και των κυβερνητικών στελεχών, για τις αποφάσεις τους που οδήγησαν στην οικονομική και υγειονομική καταστροφή της χώρας, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή!

Παγκόσμια Ημέρα της Γης: Μόλις το 2,8% των οικοσυστημάτων του πλανήτη παραμένει ανέπαφο

Η 22α Απριλίου εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια έχει θεσμοθετηθεί από την κοινωνία των πολιτών ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γης.

Χρόνο με το χρόνο, η μέρα αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς η κλιματική και η περιβαλλοντική κρίση καθιστούν επιτακτική την ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας, αλλά κυρίως την άμεση λήψη μέτρων, καθώς η ανθρωπογενής δραστηριότητα φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει σχεδόν τίποτα ανεπηρέαστο στον πλανήτη. 

Έγινε η πρώτη «απογραφή» της Γης, μόνο το 0,01% είναι άνθρωποι Το 80% καταλαμβάνουν τα φυτά

Επιστήμονες έκαναν την πρώτη ολοκληρωμένη έως τώρα «απογραφή» της γήινης βιόσφαιρας και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 80% της βιομάζας της Γης αποτελούν τα φυτά, το 15% τα βακτήρια και το υπόλοιπο 5% περιλαμβάνει άλλους μικροοργανισμούς και τα ζώα. Οι άνθρωποι δεν ξεπερνούν το 0,01%, δηλαδή μόλις το ένα δεκάκις χιλιοστό της πλανητικής βιομάζας.

Η μάζα των 7,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων της Γης είναι πλέον περίπου δεκαπλάσια της μάζας όλων των άγριων ζώων, καθώς στην πορεία της εξέλιξης,

Διάγγελμα Πούτιν εν μέσω παγκόσμιας κλιμάκωσης: Βάζουν ύαινες να ενοχλούν την Ρωσία, η απάντηση θα είναι γρήγορη και σκληρή,

Ο στόχος της Ρωσίας σε αντίθεση με τα σχέδια των διεθνιστών...

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρέδωσε την ετήσια ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση στην Κεντρική Έκθεση Manege της Μόσχας.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας απευθύνθηκε και στα δύο σώματα του ρωσικού κοινοβουλίου, σε μέλη της κυβέρνησης, καθώς και σε άλλους αξιωματούχους και δημόσια πρόσωπα, δίνοντας σημαντικό μήνυμα στους διεθνιστές, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters