Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ! ΔΕΙΤΕ..




http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/anna-dabith-kyriakh-17-noembrioy-2897-lofos-pallhnhs-deite.html

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ, ΧΑΝΑΝΑΙΟΙ & ΦΟΙΝΙΚΕΣ
 
Δόκτωρ Λαμπράκης: Εάν σας ρώταγε κάποιος εάν ο Νώε, ο Μαθουσάλας, όλοι αυτοί οι προπάτορες της Παλαιάς Διαθήκης ήσαν Εβραίοι, θα λέγατε ναι. Γιατί αυτό προβάλλεται σε όλα τα Πανεπιστήμια, σε όλα τα σχολεία ακόμα και στα δικά μας τα δημοτικά. Σκεφθείτε όμως ότι ο τελευταίος κατακλυσμός έγινε πριν από 7.500 χρόνια. Τότε δεν υπήρχε εβραϊκή θρησκεία. Ο Αβραάμ γεννήθηκε πριν από το 1.950 π.Χ. στη Χαουδαία, δηλαδή στη Μεσοποταμία και μετεφέρθη με τον πατέρα του τον Ταρέχ και κυνηγημένος από την πόλη του κατέφθασε στο Λεβάντε δηλαδή εκεί που είναι η σημερινή Παλαιστίνη και το Ισραήλ, τα οποία ήσαν όλες Ελληνικές παροικίες. Ήσαν Κρήτες μετανάστες, Σπαρτιάτες και Κύπριοι. Τρία φύλα : Φιλισταίοι, Χαναναίοι και Φοίνικες. Οι Φοίνικες ήσαν Κρήτες μετανάστες γιαυτό ήσαν και πάρα πολύ προηγμένοι στη ναυτική τέχνη. Οι Χαναναίοι και Φιλισταίοι ήσαν οι μεν ποιμένες, οι δε άλλοι γεωργοί. Τα τρία λοιπόν φύλα Χαναναίοι, Φιλισταίοι και Φοίνικες ήσαν στην περιοχή. Έφτασε λοιπόν στο Σαλέμ ο Αβραάμ όταν ήταν δέκα ετών και φιλοξενήθηκε από τον βασιλιά του Σαλέμ που λεγόταν Μελχισεδέκ. Να θυμάστε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εβραϊκή θρησκεία. Όταν λοιπόν λέμε «κατά την τάξη Μελχισεδέκ» δεν έχει καμία σχέση με τον Εβραϊσμό. Ο Μελχισεδέκ είναι ένας από αυτούς που έχουμε ονομάσει στο παρελθόν «οι παρατηρητές» (the watchers).
Μετά την καταπόντιση της Ατλαντίδος - της Ποσειδωνίας, η Λεμούρια η οποία καταβυθίστηκε 52.000 χρόνια πριν, ήταν ο πλέον προηγμένος πολιτισμός που υπήρχε στον πλανήτη. Πέρασαν πολλές χιλιάδες χρόνια μέχρι να ξαναδημιουργηθεί προηγμένος πολιτισμός και αυτός έγινε στην Ποσειδωνία πριν από 14.000 χρόνια.

Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ & Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

13.000 χρόνια πριν, κατέφθασαν στο ηλιακό μας σύστημα από κάποια άλλα συστήματα, επειδή ο δικός τους ήλιος είχε καταστραφεί, κάποια άλλα φύλλα - συγκεκριμένα από τα πλανητικά συστήματα του Βοώτη 5 του Όφεως, του Μ Λαγού κλπ και κατέφθασαν εδώ ως πρόσφυγες. Ο αρχηγός της αποστολής ονομαζόταν Γιαχώβ Βεχέ. Ο Γιαχώβ Βεχέ ζήτησε την άδεια να κατέλθουν με έναν αστροστόλο στην Ποσειδωνία ως επισκέπτες. Η πρώτη αποστολή που κατέβηκε, βρισκόταν σε ένα διαστημόπλοιο που λεγόταν «Λίλιθ». Εάν πάρεις τις δύο πρώτες συλλαβές των ονομάτων του Θεού Γιαχ-ώβ+Βε-χέ=Γιαχβέ. Ο Γιαχώβ Βεχέ υπάρχει μεγάλη αμφιβολία εάν υπάρχει πλέον. Το διαστημόπλοιο «Λίλιθ» ήτανε πάντα προσαραγμένο στην αόρατη πλευρά της Σελήνης. Η Σελήνη είναι ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, το οποίο είναι κοίλο μέσα και το οποίο οπωσδήποτε εκπέμπει σε εκατό γλώσσες σε όλο τον πλανήτη τα σήματα τα οποία επιθυμούν να ακούγονται στις ανθρώπινες διανοήσεις. Κάποια στιγμή στον πλανήτη όταν υπήρχε η αυτοκρατορία των Ελ, ομιλείτο μόνον η Ελληνική γλώσσα. Αναφορές έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη, όπου λέει σε κάποια στιγμή όταν ο άνθρωπος αποφάσισε να φτάσει τον Θεό χτίζοντας τον πύργο της Βαβέλ, του οποίου τα θεμέλια του πύργου βρίσκονται ακόμα στην Μεσοποταμία και η πόλη λέγεται Ουρούκ, έγινε μία σύγχυση. Πως έγινε αυτή η σύγχυση; Πως θα μπορούσε να εμφυτευτεί στο ανθρώπινο DNA και στην ανθρώπινη νόηση η πολλαπλότητα των γλωσσών που υπάρχει σήμερα, ούτως ώστε να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον; Έτσι λέει η Παλαιά Διαθήκη, την οποία οι επιστήμονες και όλα τα Πανεπιστήμια την θεωρούν ως σημείο αναφοράς της ιστορικής εξελίξεως του σημερινού ανθρώπου.

Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΟΥΜΑΝ - SCHUMANN SCALE

http://www.echad.se/echad-science-tuning/schumann-scale

Οι παρεμβολές που γίνονταν και ίσως γίνονται ακόμα από το εσωτερικό της Σελήνης, εάν θυμάστε είχαμε ξαναπεί ότι οι Αρκάδες και οι Μινωϊτες ήταν προσέληνοι, εάν δείτε στην Αθήνα υπάρχουν πολλές Αρκαδικές οργανώσεις και όλες ονομάζονται προσέληνοι ή προσελήνιοι, αυτό σημαίνει ότι προϋπήρχαν της Σελήνης. Η Σελήνη προσελκύστηκε στο τέλος του προηγουμένου μεγάλου ενιαυτού στον τόπο τον οποίο βρίσκεται σήμερα. Ο μεγάλος ενιαυτός είναι 26.500 χρόνια, είναι δηλαδή όσο χρόνο χρειάζεται η γη να κάνει έναν ολόκληρο παλμό στην κλίμακα Schumann. Ο Schumann περιέγραψε ότι δεν υπάρχει καμία ενεργειακή μονάδα στο σύμπαν η οποία να μην πάλλεται. Το ηλιακό μας σύστημα πάλλεται και το ίδιο, δηλαδή εάν πάρετε μία μέση γραμμή, κάνει μια καμπύλη προς τα πάνω και μια καμπύλη από κάτω και επανέρχεται στο κέντρο αναφοράς. Αυτό που συνέβη το 2012 με το ημερολόγιο των Μάγια ήτανε το γεγονός ότι η γη επανήλθε στο κέντρο του Γαλαξία, επομένως τελείωσε ένας μεγάλος ενιαυτός. Στο τέλος λοιπόν του προηγουμένου μεγάλου ενιαυτού η Σελήνη προσελκύστει, ήταν ένα από τα φεγγάρια του Ποσειδώνος, την φέρανε από εκεί και την τοποθέτησαν σαν αντίβαρο εδώ αλλά βασικά για να είναι η ναυαρχίδα από την οποία θα έλεγχαν τα ενεργειακά πεδία όλης της γης.
Όταν πήραν την άδεια και κατέβηκαν στην Ποσειδωνία οι ακόλουθοι του Γιαχβέ πριν 13.500 χρόνια, ο πολιτισμός των Ελλήνων ήταν τόσο λαμπρός όπως τον περιγράφει ο Πλάτων από την επίσκεψη του Σόλωνος στην Αίγυπτο και τους ιερείς στον Τίμαιο και τον Κριτία όπου οι ιερείς της Αιγύπτου έκαναν την εξής δήλωση στον Σόλωνα : «Εσείς οι Έλληνες είστε και θα παραμείνετε πάντα παιδιά. Ο λόγος είναι ότι δεν ξέρετε ποιοί είστε και τι οφείλει αυτός ο πλανήτης σε εσάς». Αυτά έγιναν 9.000 χρόνια πριν από τον Σόλωνα . Πριν από 9.000 χρόνια οι ιερείς της Αιγύπτου μετέδωσαν αυτές τις πληροφορίες στον Σόλωνα που τους επισκεπτόταν. «Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι τουλάχιστον 1.000 έτη παλαιότερος του Αιγυπτιακού πολιτισμού και εμείς ό,τι ξέρουμε από εσάς το πήραμε» - είπαν οι ιερείς της Αιγύπτου στον Σόλωνα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Όταν λοιπόν πριν από 13.500 χρόνια κατήλθαν αυτοί οι διαστημικοί πρόσφυγες στην Ποσειδωνία και είδαν τον λαμπρό Ελληνικό πολιτισμό, αποστάτησαν. Αποστάτησαν και προσκολλήθηκαν στην κυριαρχία του Ποσειδώνος. Η Ποσειδωνία, δηλαδή η Ατλαντίδα όπως την ονόμασαν αργότερα, όπως περιγράφει ο Πλάτων στον Τίμαιο και στον Κριτία, ήταν ένα μικρότερο νησί βορείως της Ηπείρου, η οποία Ήπειρος είναι πλέον ορατή εάν την δείτε από το διαστημόπλοιο - εάν πάτε στο google θα το διαπιστώσετε, θα δείτε όλο το αποτύπωμα της Ατλαντίδος στο βάθος του Ατλαντικού ωκεανού. Αυτό δημοσιεύθηκε πριν 3 μήνες στο google, την ίδια ώρα δημοσιεύθηκαν και άλλα δύο πράγματα. Μία τεράστια υπόγεια πόλη στον Ειρηνικό ωκεανό από την Λεμούρια και η πρώτη μεγάλη μητρόπολη του ανθρώπινου γένους στην Νότιο Αφρική μεταξύ της Μποτσουάνας και της Κένυας όπου κατοικούσαν 400.000 άνθρωποι πριν από 220.000 χρόνια. Αυτά όλα μπορείτε να τα βρείτε στο google και να τα διαπιστώσετε από φωτογραφίες που παίρνουν οι δορυφόροι από ψηλά.
Στην Ποσειδωνία όταν αντελήφθη ο Γιαχβέ ότι οι δικοί του παραμείνανε και αποστάτησαν από αυτόν, κατέβηκε με όλες τις δυνάμεις και κατέλαβε την Ποσειδωνία. Κατά τη διάρκεια της κατοχής του Γιαχβέ που ήτανε 1.500 χρόνια, ο Ελληνικός πολιτισμός διεσπάρη από την Ποσειδωνία, πέρασε δίπλα στις ακτές της Αφρικής και πέρασε και απέναντι στις ακτές της Αμερικής. Εάν δείτε υπάρχουν ευρήματα πλέον που συνδέουν τον Ελληνικό πολιτισμό με την Αμερική όπως και με την Αφρική. Οι πιο αντιπροσωπευτικοί απόγονοι εκείνης της εποχής είναι οι Μουρ οι οποίοι είναι οι κάτοικοι του Μαρόκο σήμερα. Το Μαρόκο ήταν αυτό που την επομένη της ανακηρύξεως της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ αναγνώρισε το κράτος της Αμερικής διότι κατοικείτο από τους Μουρ επίσης. Εκείνοι δηλαδή οι οποίοι κατοικούσαν το Μαρόκο ήσαν και είναι οι πρωτογενείς κάτοικοι της Αμερικής, δηλαδή οι Ινδιάνοι, οι Ναβάχο ήσαν όλα φύλα της εποχής εκείνης.
Η Αθήνα, η οποία ήταν ο πιο προηγμένος πολιτισμός της εποχής, αντέδρασε στην κατάληψη της Ποσειδωνίας από τους πρόσφυγες του Γιαχβέ και έστειλε τους Ηρακλειδείς, δηλαδή μια ολόκληρη γενιά που αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική μυθολογία από τους Άθλους του Ηρακλέους, στην Εσπερία για την ανακατάληψη της Ποσειδωνίας. Έγιναν τεράστιες μάχες, χρησιμοποιήθηκαν όπλα τα οποία είναι αφάνταστα για την σημερινή επιστήμη. Το όπλο το οποίο βύθισε την Ποσειδωνία δηλαδή την Ατλαντίδα, ήταν ένα όπλο υπερβαρυτικό, το οποίο μπορούσε και αύξανε 6 φορές την βαρύτητα από το κανονικό και έτσι με αυτό τον τρόπο κατέβηκε η Ποσειδωνία στο βάθος της θαλάσσης.
Όσοι είχαν διαφύγει λοιπόν από την Ποσειδωνία στις ακτές της Αφρικής και της Αμερικής αργότερα διεσπάρησαν και έφτιαξαν αυτό τον πολιτισμό που βλέπετε στο Περού οι Ίνκας, οι Μάγια όλοι αυτοί οι θαυμαστοί πολιτισμοί της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, όπως επίσης και οι πολιτισμοί της Ευρώπης, της Αιγύπτου, όλα αυτά ήτανε διασπορά του πληθυσμού από την Ατλαντίδα και την Ποσειδωνία.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ

Ο πυρήνας του πολιτισμού όμως πάντα παρέμενε ο Ελληνικός χώρος. Ήταν πάντα η Αθήνα διότι όταν δημιουργήθηκε το ανθρώπινο γένος πριν από 235.000 χρόνια, η πρώτη αποστολή η οποία συνένωσε το DNA των αυτοχθόνων κατοίκων του γεωφυσικού χώρου της Ελλάδος με εκείνων που ονομάζουμε εμείς Δωδεκάθεον - οι οποίοι δεν ήταν Θεοί. Αλλά με αυτόν τον τρόπο π.χ. σας λέω ο Μίνωας ήταν γιος του Διός και της Ευρώπης, ο Διόνυσος ήτανε γιος του Διός και της Σεμέλης, ο Περσέας του Διός και της Δανάης. Αυτή είναι λοιπόν τώρα η καταγωγή σου Έλληνα, είναι Θεϊκή η καταγωγή, με την έννοια που ονομάζεις αυτούς Θεούς. Δηλαδή το DNA το Ελληνικό δεν είναι γήινο, αλλά είναι η σύνδεση και το βλέπετε και πάλι στην Παλαιά Διαθήκη, σε κάποια στιγμή λέει «οι υιοί των Θεών ηράστησαν τις θυγατέρες των ανθρώπων» στο κεφάλαιο 6, στίχος 20 και πήραν από αυτές γυναίκες και δημιούργησαν το ηρωικό γένος. Αυτούς τους οποίους εμείς ονομάζουμε ημίθεους δηλαδή τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα, αυτοί ήταν μία ανάμειξη των δώδεκα θεοτήτων με το ανθρώπινο DNA.
Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο όπου πριν 13.000 χρόνια υπήρχε η Ατλαντίδα με πολύ προηγμένο πολιτισμό, έμειναν για 1.500 χρόνια χωρίς να τους πειράξει κανένας, διεσπάρησαν και οι ίδιοι οι αποστάτες και οι ίδιοι οι επιβήτορες σε όλο τον πλανήτη και υπήρχαν σύμφωνα με την μυθολογία απ' ό,τι λέει οι Ησίοδος, ο Κρόνος επειδή έχασε τον θρόνο του από τον Δία (αυτά όλα είναι συμβολισμοί) συμμάχησε με τους κατακτητές και έτσι δημιουργήθηκε αυτό που ονομάζουμε οι αποστάτες. Αυτοί οι αποστάτες λοιπόν διεσπάρησαν και εκείνοι σε όλη τη γη και αυτοί είναι σήμερα τους οποίους εγώ, εσείς και όλοι ονομάζουμε Εβραίους, αλλά δεν είναι οι Εβραίοι. Διότι ήσαν reptilians, ήσαν δηλαδή ιχθυοσαυρικά όντα, τα οποία διεσπάρησαν σε όλο τον πλανήτη και είναι εκείνοι οι οποίοι έκτοτε είναι αντίπαλοι των Ελλήνων. Η πρώτη αντιπαράθεση δηλαδή με τον Ελληνισμό ήταν στην Ατλαντίδα, στην Ποσειδωνία.
Έκτοτε για 11.500 χρόνια προσπαθούν να καταλάβουν όλη την αυτοκρατορία των Ελ την οποία την είχαν δημιουργήσει πολλές χιλιάδες χρόνια πριν με την πρώτη αποστολή πριν 127.000 χρόνια από τον Σείριο, την Ανδρομέδα, τον Αρκτούρο και το Μ Λαγού. Οι Πλειάδες όπως ξέρετε είναι επτά αστέρια, τα οποία τα περιγράφει η Παλαιά Διαθήκη προ 7.000 ετών με Ελληνικά ονόματα. Ακούτε λοιπόν, έχουμε αστρονομία πριν από 7.000 χρόνια έχουμε τον αστερισμό των Πλειάδων, όπου στο βιβλίο Ιώβ της Παλαιάς Διαθήκης περιγράφονται οι Πλειάδες με Ελληνικά ονόματα. Ποιος μετέδωσε αυτή τη γνώση στον Ιώβ π.χ. που υποτίθεται ότι έγραψε αυτό το βιβλίο. Καταλαβαίνετε λοιπόν την προέλευση καθώς και τον ρόλο και την υποχρέωση που έχει ο Έλληνας αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ & ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Σας έφερα σήμερα σε μια ιστορική πραγματικότητα, από πού αρχίζει αυτή η αντιπαράθεση. Η αντιπαράθεση αρχίζει από 13.000 πριν, από τότε που κατέλαβαν την Ποσειδωνία, ουσιαστικά κοντρολάρουν το ανθρώπινο γένος και καταπιέζουν τον Ελληνισμό. Οι προσπάθειες που κάνανε ο Διόνυσος, ο Περσέας και ο Μίνωας καθώς επίσης και αργότερα ο Μέγας Αλέξανδρος. Του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν η τρίτη εκστρατεία, η πρώτη ήταν του Απόλλωνος και του Ζηνός, η δεύτερη ήταν του Διονύσου, του Περσέα και του Μίνωος και η τρίτη ήταν του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και οι τρεις αυτές εκστρατείες προς την Ασία σκοπό είχαν να κατανικήσουν τους ιχθυοσαυρικούς, τους δράκους δηλαδή, να τους κλείσουν στα έγκατα της γης και οπωσδήποτε η αντιπαράθεση αυτή εξακολουθεί να υφίσταται από τότε μέχρι σήμερα. Δεν συγχώρησαν ποτέ ότι όλος ο πολιτισμός της γης κατήλθε μέσω των Ελλήνων. Εφόσον εκμεταλλεύονται την γνώση για να συλλέξουν την ύλη τον πλούτο δηλαδή του πλανήτη, πρέπει να εξαφανίσουν πρώτα την πηγή από όπου προήλθε η γνώση για να οικειοποιηθούν ό,τι υπάρχει επάνω στον πλανήτη.
Με αυτή τη φιλοσοφική και μεταφυσική τοποθέτηση θα ήθελα όλοι να έχετε αντίληψη και μερική γνώση για το ποιές είναι οι δύο αντίπαλες παρατάξεις. Ο τελευταίος κατακλυσμός του Νώε είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Δεν υπήρξε ποτέ Νώε. Ο Ησίοδος ο οποίος τις τελευταίες 90 ημέρες απεδείχθη πλέον επιστημονικώς ότι προϋπήρχε του Ομήρου, έγραψε πριν από τον Όμηρο (αν υποθέσουμε ότι ο Τρωικός πόλεμος τοποθετείται από τον 11ο μέχρι τον 10ο π.Χ. αιώνα, ο Ησίοδος έγραψε πριν από τον Όμηρο). Να σκεφθείτε ότι, στην ραψωδία Κ΄ της Ιλιάδος, όταν πήγε ο Διομήδης να πεταλώσει το άλογό του επάνω στο πέταλο ήταν γραμμένο με Ελληνικά γράμματα πότε είχε πεταλωθεί το άλογο και θα μπορούσε έτσι να υπολογίσει ο τεχνίτης τι να κάνει με την αλλαγή των πετάλων, αυτά λέει ο Όμηρος. Ο Ησίοδος που προϋπήρξε του Ομήρου, μας περιγράφει πως έγινε όλη η διαδικασία της αντιπαράθεσης μεταξύ του Κρόνου των αποστατών (αποστάτης ήταν ο Κρόνος, μην ξεχνάτε ο Κρόνος όταν προήλθε μαζί με τους υπολοίπους αστερισμούς Ανδρομέδα, Σείριος, Μ Λαγού, Πλειάδες, Αρκτούρος). Ο Κρόνος λοιπόν αποστάτησε. Συνέβει αυτό που ονομάζουμε σήμερα αποστασία.
Ο Διόνυσος έκανε εκστρατεία, λέει ο Νόννος ο Πανοπολίτης. Έχουν διασωθεί μόνο δύο αντίγραφα του Νόννου του Πανοπολίτου από την ραψωδία Διονυσιακά, όπου μας περιγράφει όλη αυτή την διαδικασία και θα το συμβούλευα πάρα πολύ εάν και όσοι από εσάς έχετε την πνευματική ανάταση να μάθετε ακριβώς το ποιός είναι ο Έλληνας, πρέπει να διαβάσετε τα Διονυσιακά του Νόννου του Πανοπολίτου για να αντιληφθείτε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε αυτός ο λαμπρός Ελληνικός πολιτισμός. Ποια ήταν η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους στον πλανήτη γη.
Προσπαθούν να μας στήσουν στην γωνία εμάς τους Έλληνες επειδή τολμήσαν να βγούν από τον χώρο στον οποίοι οι ίδιοι είχαν διαλέξει να μένουν. Μην ξεχνάτε ότι και οι τρεις εκστρατείες του Ελληνισμού τόσο από τον Απόλλωνα, όσο από τον Διόνυσο, όσο και από τον Αλέξανδρο ήταν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

ΜΑΟΡΙ, ΜΟΥΡ, ΜΙΝΩΙΤΕΣ, ΜΙΝΥΕΣ & ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Θα ακούσατε τον Αρτέμη πριν από 2 βδομάδες, σας είπε ότι έχει την πρωτότυπη συμφωνία που έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος με τους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας. Θυμάστε επίσης ότι οι Μαορί στη Νέα Ζηλανδία στο πρόσωπό τους ζωγραφίζουν τα δύο αντίστροφα «Ε». Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.
Ποιοί ήσαν εκείνοι οι οποίοι ήρθαν να υποστηρίξουν τους Κρητικούς κατά τη διάρκεια του β' Παγκοσμίου Πολέμου; Το Τάγμα των Νεοζηλανδών ήσαν όλοι Μαορί! ‘Ησαν όλοι Μαορί διότι γνωρίζουν ότι το γένος τους ήσαν όλοι Μινύες. Είναι Μινωίτες. Μινύες ήσαν οι Μαορί. Μινύες είναι οι Μουρ του Μαρόκου. Μινύες ήσαν και εκείνοι οι οποίοι διέφυγαν στη Βόρειο Αμερική και την οποία κατείχαν για χιλιάδες χρόνια, προτού εμφανιστεί ο Χριστόφορος Κολόμβος ο οποίος και αυτός ήταν από τα Μεστά της Χίου, Έλληνας ήτανε και ο Κολόμβος δεν ήταν Ιταλός.
Η συνύπαρξη των Εβραίων με τους Αιγυπτίους, σηματοδοτεί την πρώτη προσπάθεια του Γιαχβέ με συντεταγμένο έθνος να παρεισφρύσει στον Ελληνικό πολιτισμό. Επειδή οι Αιγύπτιοι ήσαν συνέχεια της Ατλαντίδος, όταν έφυγε ο Μωυσής με τους πόσους χιλιάδες Εβραίους από την Αίγυπτο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που διήρκησε σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη 40 χρόνια, το 1/3 αυτών που τον ακολουθούσαν διέφυγε στα βόρεια παράλια της Αιγύπτου, πέρασε στην Ελλάδα και συγκεντρώθηκε, οι περισσότεροι από αυτούς, στην Θήβα, στην Λειβαδιά και αυτό που ονομάζουμε σήμερα Αρβανιτοχώρια. Ο μεγάλος αντίπαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν προσπάθησε να συνενώσει τους Έλληνες ήσαν οι Βοιωτοί. Η μάχη της Χαιρώνειας ήταν αυτή η οποία συνένωσε όλους τους Έλληνες εναντίον των Περσών.

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ


Εκείνοι οι οποίοι ανάγκασαν τους Θηβαίους να επαναστατήσουν εναντίον της συνομοσπονδίας που προσπαθούσε ο Μέγας Αλέξανδρος να κάνει, ήσαν Γεφυραίοι. Ονομάζονται Γεφυραίοι επειδή εκδιώχθηκαν από τους Θηβαίους και μετοίκησαν στον Δήμο της Αθήνας που ονομάζεται Δήμος Γεφύρας, είναι γύρω στον Άγιο Σώστη στη Συγγρού. Μας λέει λοιπόν ο Ηρόδοτος ότι ο Δήμος της Γεφύρας ήταν ένας από τους μικρούς δήμους ο οποίος δεν είχε πάρει την έγκριση του Μαντείου για να χτιστεί. Όλοι οι μεγάλοι δήμοι χτίζονταν σύμφωνα με το Ιερό του Μαντείου των Δελφών και της Δωδώνης. Αυτά ήταν η Πολεοδομία των αρχαίων Ελλήνων. Γιαυτό εξάλλου εάν δείτε τα Ιερά των αρχαίων Ελλήνων είναι όλα στις γωνίες ή επάνω ακριβώς στα σημεία ένωσης κύκλου ή ενός τριγώνου, ή ενός τετραγώνου το οποίο έχει ίση ενεργειακή απόσταση από το Μαντείο. Το Μαντείο δηλαδή των Δελφών ή της Δωδώνης είναι ενεργειακός τόπος, αυτό που λέμε «ομφαλός». Από αυτόν λοιπόν τον ενεργειακό τόπο αποφάσιζε το Μαντείο που θα χτιστεί η κάθε πόλη και το κάθε Ιερό. Ο Δήμος της Γεφύρας ήταν ένας μικρός δήμος των Αθηναίων, είχαν δέκα ή έντεκα δήμους στην Αθήνα, δεν είχε χτιστεί με την πολεοδομία του Μαντείου οπότε τον βάλανε εκεί επειδή ήταν ένας παρακατιανός δήμος. Οι κάτοικοι της Γεφύρας ονομαζόταν Γεφυρείς, έτσι τους ονομάζει ο Ηρόδοτος, ενώ τούτοι που ήρθαν τώρα από τη Θήβα ονομάσθησαν Γεφυραίοι. Οι Γεφυραίοι από τους Γεφυρείς είχαν μεγάλη διαφορά. Εκείνοι οι οποίοι εν τέλει ανεμίχθησαν με τους Γεφυραίους ήσαν οι απόγονοι του Γραικού. Ο πρωτότοκος γιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας ήταν ο Έλλην και ο δευτερότοκος γιος ήταν ο Γραικός (υποτίθεται γιατί υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις επ΄αυτού). Οι Γραικοί είναι οι οποίοι εν τέλει ανεμίχθησαν με τους Γεφυραίους και οι Γεφυρείς ήσαν Γραικοί. Οι Γεφυρείς και αυτοί που ήρθαν από την Θήβα δεν τους είχαν ονομάσει ακόμα, μετά ονομάσθησαν Γεφυραίοι, ανεμίχθησαν και έφτιαξαν αυτή την τάξη των Γεφυραίων. Αυτή η τάξη των Γεφυραίων, αγαπητοί μου συνέλληνες, σας διοικεί μέχρι σήμερα.

ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ


Σον Τρωικό πόλεμο το 1.100 ή το 1.050 ο Όμηρος λέει στο μοναδικό σημείο της Ιλιάδας που αναφέρει τους Έλληνες ως Δαναούς σε ένα σημείο μόνο όταν μπήκε ο Δούρειος Ίππος μέσα στην Τροία. Ενώ ο Όμηρος πάντα ονόμαζε τους Έλληνες «Έλληνες» εκεί πως απήντησαν οι Τρώες; Οι οποίοι ήσαν και αυτοί Έλληνες, δεν είπαν «φοβού τους Έλληνες» είπαν «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Οι Δαναοί ήσαν απόγονοι του 9ου γιού του Ιακώβ ο οποίος ήταν ο Δαν. Από τότε έχουμε μίξη των Δαναών με τον Ελληνισμό. Εκεί περίπου το 1.100 με 1.200 ήταν που επέστρεψαν ο Ισραηλινοί από την Αίγυπτο στη Γη της Επαγγελίας.
Σας υπενθυμίζω επίσης μερικά χωρία τα οποία διδαχθήκατε στο δημοτικό αλλά δεν τα εμπεδώσατε και σας λέω σήμερα μερικά συγκεκριμένα γεγονότα. Ο Ιησούς του Ναυί έριξε τα τείχη της Ιεριχούς με τις σάλπιγγες, με συχνότητες ήχου. Σας επαναφέρω λοιπόν τώρα στο ηχητικό κανόνι του Γκιόλβα. Το υποηχητικό κανόνι του Γκιόλβα σχεδιάστηκε με βάση αυτών των σαλπίγγων του Ιησού του Ναυί ο οποίος έριξε τα τείχη της Ιεριχούς επιτυγχάνοντας την ιδιοσυχνότητα των υλικών που ήταν χτισμένα τα τείχη με την ιδιοσυχνότητα την υποηχητική, ιδιοσυχνότητα των σαλπίγγων. Περιγράφει ότι έπρεπε να ηχήσουν επτά σάλπιγγες για να πέσουν τα τείχη.
Αντιλαμβάνεστε επίσης τι έγινε με τον Αβραάμ και τον Λώτ. Η καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρων ήταν μια πτώση πυρηνικής βόμβας. Εάν μετρήσετε σήμερα την ραδιενέργεια γύρω από την νεκρά θάλασσα και στην έρημο του Σινά, θα δείτε ότι ακόμη και σήμερα μετά από 3.000 χρόνια είναι εκατό φορές υψηλότερη των φυσιολογικών ορίων και των ορίων που είναι στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και αυτός είναι λόγος που ονομάστηκε Νεκρά Θάλασσα.
Η Διώρυγα του Σουέζ έχει το όνομα του Ζηνός, είναι το «Ζευς» διαβάζοντάς το από δεξιά πρός αριστερά.

TRILENIUM PACK ΛΟΝΔΙΝΟ 1921


Όλα αυτά σας τα λέω για να καταλάβετε πόσο παλιό είναι το σχέδιο της κατάληψης του Ελληνισμού και γιατί αυτή η συγκεκριμένη σύνοδος του 1921 στο Λονδίνο ονομάστηκε Trilenium Pack, που σημαίνει Τρισχιλιετής Συμφωνία. Ποιός και για ποιό λόγο θα ονόμαζε μια συμφωνία το 1921 τρισχιλιετή και με ποιό σκοπό. Αντιλαμβάνεστε τώρα λοιπόν ότι το σχέδιο αλώσεως του Ελληνισμού είναι τρισχιλιετές. Ρίξαμε λοιπόν τον οβολό μας. Πήγανε μια μέρα και πιάσανε τον apprentice (βοηθό, μαθητευόμενο) αρχιτέκτονα, από δω λοιπόν βγαίνει και ο Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος το ΜΑΤΣ, οι Έλληνες μασόνοι έτσι ονομάζουν την θεϊκή τους δύναμη, ο μέγας αρχιτέκτων του σύμπαντος «ΜΑΤΣ». Συνελήφθη λοιπόν ο ΜΑΤΣ από αυτούς που δίδασκε στη μέση του ναού και τον πίεσαν, τον εξανάγκασαν να τους δώσει τον κωδικό για να πάρουν τον υψηλότερο μισθό. Επειδή αρνήθηκε ο αρχιτέκτων να το κάνει, τον σκότωσαν στη μέση του ναού και σας παραπέμπω στους ψαλμούς του Δαβίδ. Ο Σολομώντας έστηλε ειδικό εκστρατευτικό σώμα να συλλάβει τους δολοφόνους και να τους φέρει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η αρχή του Μασονισμού. Έτσι άρχισε ο Μασονισμός. Και προσέξτε τι συμβολικό χαρακτήρα έχει. Επειδή δεν εγνώριζαν, δεν είχαν την γνώση, σκότωσαν αυτόν που είχε τη γνώση για να του πάρουν τη γνώση. Αυτό κάνανε. Αυτή είναι λοιπόν η μεταφορική έννοια των Στοών σήμερα. Γιατί Έλληνας και Μασόνος δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν. Όποιος υπηρετεί τη Μασονία είναι εξ΄ορισμού αντίπαλος του Ελληνισμού. Και είναι εξ΄ορισμού σύμμαχος με τους αποστάτες. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο, οι συμβολισμοί είναι σαφείς. Έχτισαν τον ναό του Σολομώντος πάνω στον ναό του Διός, του Ζηνός δηλαδή, ο οποίος ονομαζόταν Ζίον και δεν είχαν την ευαισθησία (αλλά που να τη βρουν) να αλλάξουν έστω και το όνομα. Και η ονομασία Σιωνισμός σήμερα, Zionism, σημαίνει «οπαδοί του Διός», αυτό σημαίνει το Zionism. Εάν το αναλύσεις σημαίνει «οπαδοί του Διός». Καταχράστηκαν και τα σύμβολα των Ελλήνων για να μπορούν να ταυτοποιηθούν με τους Έλληνες. Μιλάμε για πολύ εξειδικευμένη ανάλυση και σας δίνω μόνο εναύσματα για να αρχίσετε να ψάχνετε μόνοι σας.
Το 1921 λοιπόν αποφάσισαν να πείσουν τους λαούς ότι ο τρόπος για να επιτευχθεί η ειρήνη είναι να μαζέψουμε όλο το χρυσάφι σε ένα τόπο και όποιος θέλει χρήμα θα βάλει μια αίτηση σε αυτό το μεγάλο καταπίστευμα και θα δημιουργεί χρήμα από αυτό. Βέβαια ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πείσεις λαούς, οι οποίοι μάζευαν χρυσάφι για χιλιετίες, ότι ξαφνικά έπρεπε να το παραδώσουν και να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο της γης. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ


Ενώ έκαναν λοιπόν αυτές τις ενέργειες σαν ομάδα και πως άρχισε αυτό; Άρχισε με τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παγκόσμιο σύνταγμα πώς θα καταλάβουμε την εξουσία και θα κυριαρχήσουμε στο ανθρώπινο γένος. Αυτό είναι το σύνταγμα τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Προσπαθούν να μας πείσουν ότι για πρώτη φορά εμφανίστηκαν το 1897 αλλά έχουμε χειρόγραφα βιβλία από τον 14ο αιώνα. Στην Ισπανία, ο Φερδινάντος και η Ισαβέλλα το 1492 αποφάσισαν να απαλλαγούν από όλους τους Εβραίους. Τους έδωσαν λοιπόν δύο επιλογές: ή να εξοριστούν από την Ισπανία ή να ασπαστούν τον χριστιανισμό. Έχουμε λοιπόν χειρόγραφο από τον 14ο αιώνα, πριν από την εκδίωξη των Εβραίων από την Ισπανία, όπου περιγράφεται το σχέδιο της αλώσεως του Ελληνισμού και του ανθρώπινου γένους.
Συμπερασματικά, πρόκειται περί συγκεκριμένου κεντρικού σχεδίου για το πώς θα καταληφθεί η δύναμη σε όλο τον πλανήτη.
Έτσι με τη συμφωνία του 1921 άρχισε σιγά-σιγά να μαζεύεται ο χρυσός και να αποθηκεύεται σε ένα σημείο της γης. Επειδή ο χρυσός της γης κατά 70% ήταν σε Ασιατικές χώρες, αποφασίστηκε ο χρυσός αυτός να αποθηκευτεί σε Ασιατική χώρα. Έχουμε λοιπόν τρία συγκεκριμένα σημεία όπου υπήρχε κατατεθειμένος χρυσός : Ιαπωνία, Ινδονησία, Φιλιππίνες. Την φύλαξη του χρυσού ανέθεσαν όλοι στον Σοεκάρνο, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της Ινδονησίας και στον οποίο απέδωσαν 2,5% φύλακτρα για να φυλάει αυτόν το χρυσό. Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια τόνων χρυσού, τα οποία είναι αποθηκευμένα ακόμη και σήμερα στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες και κατά δεύτερο λόγο στην Ιαπωνία. Αυτά λοιπόν τα αποθέματα χρυσού χρησιμοποιούνται ως βάσεις για να μπορεί να κόβεται χρήμα. Από το 1932 μέχρι το 1936 έγινε η μεγαλύτερη ληστεία χρυσού από όλο τον πλανήτη! Δηλαδή τον πήρανε από τις Φιλιππίνες, από την Κίνα, την Ιαπωνία, από την Αγγλία, τη Γαλλία, τις Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΡΟΥΣΒΕΛΤ 1933


Το προεδρικό διάταγμα του Φραγκλίνου Ρούζβελτ στις 9 Μαρτίου 1933 απαγόρευσε την κατοχή χρυσού σε όλους τους Αμερικανούς και σε όλες τις Αμερικανικές εταιρίες. Και δέσμευσε ότι είχαν σε χρυσό, και τον παρέδωσαν όλοι, για να μεταφερθεί στις κεντρικές αποθήκες. Αφού λοιπόν ένα έθνος, ένα κράτος δεν έχει πλέον χρυσό για να αξιολογήσει πόσα νομίσματα θα κόψει, τι χρήματα θα κυκλοφορήσει, έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος μηχανισμός.
Θα σας εξηγήσω σε άλλες περιπτώσεις πόσες συμφωνίες έγιναν από το 1875 που ρίχτηκε η πρώτη ιδέα για τη συλλογή του χρυσού μέχρι και το 2003 που έγινε η τελευταία συμφωνία στην Ιαπωνία όπου το OITC δηλαδή ο Δρ Ray C Dam, για τον οποίο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, έκανε μία συμφωνία και αναγνώρισε τα δικαιώματα του Ντέι Σοεκάρνο, ο οποίος είναι ο αδελφός του αποθανόντος Σοεκάρνο και ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του παγκόσμιου καταπιστεύματος. Για να πάρουν το χρυσό από τις χώρες έδιναν ομόλογα χρυσού, δηλαδή φόρτωναν πέντε καράβια χρυσού από την Κίνα και έδιναν στον Κινέζο ομόλογα που έλεγαν σας τα πήραμε και σας τα χρωστάμε και έχετε πίστωση στο παγκόσμιο καταπίστευμα τάδε ποσού.

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ

Αυτόν λοιπόν το χρυσό τον πήραν αυτοί και δημιούργησαν αυτά τα όμορφα τραπεζικά εργαλεία που τα ονομάζουν «παράγωγα». Με τα «παράγωγα» αυτά, αυτοί είχαν και το μαχαίρι και το πεπόνι, τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο, δέσμευαν ένα κομμάτι χρυσό (δεν τον έβγαζαν από την αποθήκη, απλώς τον δέσμευαν), τον έβγαζαν από τον γενικό ισολογισμό, δημιουργούσαν ένα «παράγωγο» και άρχιζαν και κάνανε trading, δηλαδή αγοροπωλησίες στα χρηματιστήρια και δημιούργησαν έναν τεράστιο, μα τεράστιο, πλούτο. Αυτές οι αγοροπωλησίες λοιπόν και αυτός ο τεράστιος πλούτος ανήκει στα παγκόσμια καταπιστεύματα, τα οποία κατά έτος ανοίγουν δύο φορές, τον μήνα Απρίλιο και λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μετά το 2003 συμφωνήθηκε να ανοίγουν και άλλες δύο φορές τον χρόνο, όπου από τα μεγάλα καταπιστεύματα μπορούν και κατεβαίνουν χρήματα σε μικρότερα καταπιστεύματα. Όμως, για να μπορέσεις να κατεβάσεις χρήματα από το καταπίστευμα, είτε είσαι Κράτος, είτε είσαι Εκκλησία, είτε είσαι πλέον…Πρόσεξε τώρα τι έκαναν οι Καζάροι, με την τελευταία συμφωνία του 2003 επιτρέπουν στους ambassadors (πρεσβευτές) αυτοί οι πέντε που είναι διορισμένοι να ελέγχουν και να εγκρίνουν τη δέσμευση του χρυσού και τη δημιουργία χρήματος, επέτρεψαν πλέον και σε μη κυβερνητικές οντότητες να δημιουργούν χρήμα. Αυτή είναι η τέλεια καταλήστευση!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ
EI-END ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 06/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


https://www.facebook.com/adrianos.bezouglof

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Η Σύμβαση της Βιέννης του ΟΗΕ... Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια.


 

Η Σύμβαση της Βιέννης 

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια.
Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση.
Μία από τις πολλές "πίπες" με τις οποίες μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα πουλημένα αστικά τομάρια και οι παρατρεχάμενοι της κάθε λογής εξουσίας, είναι και το "τώρα πια δεν γίνεται τίποτε". Εννοούν, δηλαδή, ότι τώρα πια έχουμε βάλει βούλες και υπογραφές στα διάφορα μνημόνια και δεν γίνεται να τα ακυρώσουμε.

Ο πρωθύ το έχει πει σταράτα: "Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα αλλά σέβεται την υπογραφή της". 
Ο Φωτάκιας τής ΔημΑρ, λίγο πριν τις περασμένες εκλογές, το είπε πιο επιστημονικά: "Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα δεσμευτικό πλέον πλαίσιο το οποίο θα βαραίνει την όποια κυβέρνηση αναλάβει". 
Οι καφροτηλεαναλυτές δεν χάνουν ευκαιρία να ειρωνευτούν οποιαδήποτε φωνή τολμάει να αρθρώσει λόγο περί μονομερούς καταγγελίας των μνημονίων, είτε αυτή είναι η εκφρασμένη σοβαρά πολιτική θέση τού ΚΚΕ είτε είναι λαϊκίστικη κορώνα τού στυλ "εμείς θα σκίσουμε το μνημόνιο". 
Και, βέβαια, όλοι αυτοί δεν παύουν να επισείουν την απειλή των δανειστών μας πως θα προσφύγουν στα αγγλικά δικαστήρια αν δεν τηρήσουμε τους όρους των μνημονίων (παρεμπιπτόντως, η προσφυγή στα αγγλικά δικαστήρια περιλαμβάνεται στα μνημόνια).

Πόσο αληθεύουν όλα τούτα, όμως; Πόσο σωστός είναι ο ισχυρισμός πως όποια κυβέρνηση κι αν βγει σε τούτη την χώρα, θα δεσμεύεται θέλοντας και μη από όσα θα έχουν ήδη υπογραφεί; 
Την απάντηση μας την δίνει η περίφημη Σύμβαση της Βιέννης του ΟΗΕ. 
Η σύμβαση αυτή καταρτίστηκε το 1969 και ρυθμίζει το πώς καταρτίζεται, τροποποιείται και λύεται μια διεθνής συνθήκη, πώς ερμηνεύονται οι όροι της, πώς προσχωρούν τρίτα κράτη σε αυτήν κλπ. 
Το δεύτερο τμήμα τής Σύμβασης της Βιέννης, το οποίο έχει τίτλο "Ακυρότης των συνθηκών", περιλαμβάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διατάξεις:

- Άρθρο 48 - Πλάνη: Κράτος τι δύναται να επικαλεσθή πλάνην τινά εις συνθήκην ως ακυρούσαν την συναίνεσίν του όπως δεσμευθή διά ταύτης, εφ' όσον αύτη αναφέρεται εις γεγονός ή κατάστασιν, την οποίαν το κράτος εξέλαβε ως υφισταμένην κατά τον χρόνον συνομολογήσεως της συνθήκης...

[Σχόλιο: Έτσι εξηγείται η σπουδή των πάντων να υποβαθμίσουν την σημασία των όσων είπε το ΔΝΤ περί εσφαλμένων πολλαπλασιαστών κλπ. Αν η ελληνική πλευρά αποδείξει ότι η χρήση διαφορετικών πολλαπλασιαστών θα τροποποιούσε ή θα εξάλειφε τις δεσμεύσεις της, τα μνημόνια ακυρώνονται.]

- Άρθρο 49 - Απάτη: Οσάκις το κράτος ήχθη εις συνομολόγησιν συνθήκης συνεπεία δολίας συμπεριφοράς ετέρου κράτους έχοντος συμμετάσχει εις τας διαπραγματεύσεις, τούτο δύναται να επικαλεσθή την απάτην ως ακυρούσαν την δοθείσαν συναίνεσίν του όπως δεσμευθή διά της συνθήκης.

[Σχόλιο: Αρκεί η ύπαρξη διαδοχικών μνημονίων, όπου κάθε καινούργιο μνημόνιο έρχεται ως απότοκο και συμπλήρωση του προηγούμενου με επαχθέστερους όρους, για να καταδείξει ότι η συνομολόγηση του πρώτου μνημονίου ήταν αποτέλεσμα δολιότητας εκ μέρους των δανειστών.]

- Άρθρο 50 - Δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους: Οσάκις εξησφαλίσθη η έκφρασις της συναινέσεως του κράτους όπως δεσμευθή συμβατικώς διά δωροδοκίας τού αντιπροσώπου του, αμέσως ή εμμέσως επελθούσης δι' ενεργειών ετέρου κράτους έχοντος συμμετάσχει εις τας διαπραγματεύσεις, τούτο δύναται να επικαλεσθή την δωροδοκίαν ως ακυρούσαν την συναίνεσίν του όπως δεσμευθή διά της συνθήκης.

[Σχόλιο: Όπως θυμόμαστε, η κυβέρνηση ΠαΣοΚ είχε εκχωρήσει στον τότε υπουργό οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου το δικαίωμα να υπογράφει ό,τι θέλει, δεσμεύοντας την χώρα. Μήπως τώρα εξηγείται η πρεμούρα των κρατούντων να κουκουλώσουν την διαβόητη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία ανακατευόταν ο Παπακωνσταντίνου και το σόι του;]

- Άρθρο 52 - Άσκησις βίας επί του κράτους διά της απειλής ή χρήσεως βίας: Η συνθήκη είναι άκυρος εάν η σύναψίς της επετεύχθη διά της απειλής ή χρήσεως βίας κατά παραβίασιν των συνθηκών τού Διεθνούς Δικαίου, ως παρέχονται αύται εν τω Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

[Σχόλιο: Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι τα τελευταία τέσσερα σχεδόν χρόνια η Ελλάδα δεν γίνεται αποδέκτης συνεχών απειλών και πιέσεων, τόσο από τα επίσημα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και από σωρεία ευρωπαίων αξιωματούχων;]

Αλλά και στο τρίτο τμήμα, με τίτλο "Λήξις και αναστολή τής εφαρμογής των συνθηκών", υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάταξη:

- Άρθρο 61 - Επισυμβάσα αδυναμία εκτελέσεως: Εν μέρος εις συνθήκην δύναται να επικαλεσθή αδυναμίαν εκτελέσεως ως λόγον λήξεώς της ή αποχωρήσεως εκ ταύτης εάν η αδυναμία αύτη είναι αποτέλεσμα οριστικής εξαλείψεως ή καταστροφής ενός αντικειμένου απαραιτήτου προς εκτέλεσιν της συνθήκης.

[Σχόλιο: Εφ' όσον ο ελληνικός λαός είναι "απαραίτητος προς εκτέλεσιν της συνθήκης" και βιώνει ήδη την καταστροφή ενώ απειλείται και με "εξάλειψιν", η αδυναμία εκτελέσως των μνημονίων είναι ήδη "επισυμβάσα", όσο κι αν για κάποιους η καταστροφή και η "εξάλειψις" του ελληνικού λαού θεωρείται ως...ευλογία. Εκτός αν πρέπει να περιμένουμε την "οριστική" καταστροφή και εξάλειψη του λαού.]


Όσο κι αν οι παραπάνω διατάξεις είναι διατυπωμένες σε ακραιφνή καθαρεύουσα (η Σύμβαση της Βιέννης κυρώθηκε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα τής Κυβερνήσεως μεταφρασμένη στα ελληνικά επί χούντας, το 1974), είναι περισσότερο από σαφές ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια. 
Εκείνο που δεν υπάρχει είναι πολιτική βούληση.


πηγη

ΛΕΦΤΑ Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν !!!!!!! ...

Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ....... Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ;;;;... 
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ Ε Σ Χ Α Τ Η   Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ...ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ............... ΑΠΑΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ......................... ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΟΤΙ :
ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ;;; !!!!! ;;;;; !!!!!!!!! ...... 
ΑΡΑ : ..... Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!  ΑΡΑ : ... Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ !!! ....... ΚΑΙ :...... 
1ον... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ !!!!. ......... 
2ον ... ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .... ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! ......... 
3ον ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ !!!! ... ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΔΙΩΚΕΤΩ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302... 300 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ .. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ .. ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ !!!!!!! ... 
4ον ... Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ !!!!!.... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!!!!! ..... 
ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!!!!!! ...... 
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ .... 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ 230 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ .....
 Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν !!!!!!! .... ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;.... ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!......... ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ...........ΓΙΑ 140 ΔΙΣ ;;;;;;;;;; 
...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ;;;;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!!!!! .... 
ΕΝΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ !!!!!!!!!!.... ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΑ Δ Ι Κ Α ΣΑΣ !!!!!!...... 

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!!!!... 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ .... Π Ο Τ Ε ...Ξ Α Ν Α... Ν Ι Κ Η Μ Ε Ν Ο Ι .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1395451_751546108204279_123265358_n.jpg

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Κατεβάστε τα αρχεία για να δείτε το κείμενο, υπογράψτε την δήλωση σωτηρίας και δώστε τις δηλώσεις σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. 
Με αυτόν τον τρόπο συμμετάσχετε στη απελευθέρωση τις Ελλάδος από τους διθνείς τοκογλύφους και στην σωτηρια την δικια σας, τις οικογενειας σας και τις πατρίδας μας.


 


http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/09/13/

Ὁ ὁργανισμός END καί ὁ Ἀρτέμης Σῶρρας τά περασμένα δύο χρόνια προσπαθοῦν νά ἀφυπνίσουν τόν λαό τῶν Ἑλλήνων καί τήν ἀνθρωπότητα



Ὁ ὁργανισμός END καί ὁ Ἀρτέμης Σῶρρας τά περασμένα δύο χρόνια προσπαθοῦν νά ἀφυπνίσουν τόν λαό τῶν Ἑλλήνων καί τήν ἀνθρωπότητα ἐν γένει, ρίχνοντας ἂπλετο φῶς στό ῾῾Μυστικό᾽᾽ χρηματοοικονομικό σύστημα μέ τό ὁποῖο οἱ Καζάροι Τοκογλύφοι ἒχουν ἐπιβάλει τήν κυριαρχία τους στόν Πλανήτη Γαία.
Πολλοί συστρατευμένοι μέ τούς κατακτητές τοῦ ἀνθρώπινου γένους, συνήθως κατευθυνόμενοι ὑπηρέτες τῶν ῾῾παντός εἲδους᾽᾽ στοῶν πού ἀρέσκονται νά ἀποκαλοῦν ἐαυτούς ῾῾οἰκονομολογους ᾽᾽ , ἐκπαιδευμένοι ὑποτίθεται στά φημισμένα Πανεπιστήμια τῶν Καζάρων συχνά ἀπαξιώνουν τά στοιχεῖα καί τίς ἀποδείξεις πού ὁ Σῶρρας καί ὁ Ὁργανισμός θέτει στήν Διάθεση σέ κοινή Θέα ὃλων τῶν σκλαβωμένων Ἑλλήνων……
Ἡ σημερινή ἀνάρτηση δίδει τήν πλέον ἀποστωμοτική ἀπάντηση σέ αὐτούς ὑπηρέτες τοῦ σκότους, καί ἀνοίγει ἓνα καινούργο κεφάλαιο ἀντίληψης στόν σκλαβωμένο Ἓλληνα καἰ ἂνθρωπο, μέ στοιχεῖα ἀδιαμφισβήτητα καί εὒκολα πιστοποιήσιμα παρά τό γεγονός ὃτι τά πραγματικά μυστικά βρίσκονται πισω ἀπό τά στοιχεῖα τά ὁποῖα τό ῾῾κατεστημένο᾽᾽ἐπιτρέπει στήν κοινή θέα….
Παρά τήν ἀδιαμφισβήτητη ἀξία καί σημασία τῶν παρατιθεμένων στοιχείων, καί παρά τήν ἀένναη προσπάθεια τῶν κατακτητῶν γιά ἀπόλυτη μυστικότητα, ὁ Ὁργανισμός μας ἒχει στήν διάθεση του σχεδόν ὃλα τά μυστικά, πού οἱ κατακτητές προσπαθοῦν νά διατηροῦν κρυφά ἀπό τό ἀνθρώπινο γένος, πολλά ἀπό τά ὁποῖα οὒτε καί οἱ ἳδιοι οἱ κατακτητές γνωρίζουν….
Ἐπειδή τό Ἒθνος τῶν Ἑλλήνων ὑφίσταται τήν πλέον καταστροφική ἐπίθεση ἀπό τούς ῾῾Παγκόσμιους Ἐπιβήτορες᾽᾽ πιστεύουμε ὃτι εἶναι ὧρα νά ἀρχίση ἡ ἀποκάλυψη τοῦ σχεδίου τῶν κατακτητῶν καί νά δοθῆ μιά σοβαρή ὣθηση στόν ἀγῶνα γιά τήν ἀπελευθέρωση….
Μελετήσατε τά στοιχεῖα μέ προσοχή καί ἐρευνήσατε μόνοι σας ἢ καί ὁμαδικά, γιά τά μυστικά πίσω ἀπό τά παρατιθέμενα στοιχεῖα…. Θά μᾶς βρεῖτε πάντα ἀρρωγούς στήν ἒρευνα σας….
Μανώλης Λαμπράκης – Πρόεδρος Ὀργανισμοῦ END
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
RCD 1088
Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΔΡ ΡΑΙΗ ΣΑΤ ΝΤΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΟΗΕ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΝΟ 10-60847
Ἑπιπτροσθέτως εἶναι ὁ νόμιμος κληρονόμος καί ἱδιοκτήτης τοῦ Συνόλου Διεθνῶν Λογαριασμῶν Πίστεως τοῦ Παγκόσμιου Μηχανισμοῦ πιστωσεων (Χρεῶν)θεσμοθετημένου διά μεταφορᾶς τῶν λογαριασμῶν μέ τήν ἀπόφαση RCD 1088 (Νόμιμη κληρονομική κατοχή) ὃπως ἀπεφασίσθη καί ἐνομιμοποήθη ἀπό ὃλα τά Ἒθνη τῆς Γαίας στίς 20 Ἰανουαρίου 1995
Μία Εἰδική Ἐπτροπή τῆς Γερουσίας τῶν ΗΠΑ ἐν συνδυασμῶ μέ τόν Πρόεδρο τῆς Ἐπιτροπῆς τῆς Βουλῆς ,γνωρίζουν ἐπακριβῶς ποιός εἶναι ὁ ἐντιμότατος Καθηγητής Δρ Ραίη Σ. Ντάμ καί μποροῦν νά πιστοποιοῦν τήν ἱδιότητά του ὡς προσώπου μέ “Διεθνῆ Ἀμνηστία καί Πλήρη Προστασία “
Ὁ Δρ Ραίη Σ Ντάμ εἶναι πραγματικά ἡ Αὐτοῦ Μεγαλειότης Βασιλεύς Ἀντώνιος Σαντιάγκο Μάρτιν καί διευθυντής τῶν ASBLP ὁμάδος Ἑταιρειῶν καί τῆς Τράπέζης ASBLP ἒχων πρόσβαση σέ ὃλους τούς καταπιστευματικούς λογαριασμούς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
Ἐδιορίσθη τήν 20ην Ἰανουαρίου ἀπό ὃλες τίς κυβερνήσεις τῶν Ἐθνῶν τῆς Γαίας νά λειτουργῆ ὡς Μοναδικός Διοικητής Ἱδιοκτήτης καί Ἐλεγχτής ὃλων τῶν Διεθνῶν Λογαριασμῶν Πίστεως τοῦ Παγκόσμιου Ταμείου Πιστοληπτικῶν Διακανονισμῶν(μηχανισμοῦ χρεῶν)
2 Ὁ φάκελλος τοῦ Δρς Ραίη Σ. Ντάμ Εἶναι χαρακτηρισμένος ἀπό τήν βουλή τῶν ΗΠΑ ὡς ἐπιπέδου ἀσφαλείας 3 τῆς κλίμακας ἀφαλείας 5 μέ τήν ἐγκριση καί τῆς Γερουσίας τῶν ΗΠΑ Ὁ ἐντιμότατος Δρ Ραίη Σ Ντάμ χαίρει διεθνοῦς πραστασίας καί ἀμνηστίας Ὁ ΔΡ Ραίη Σ. Νταμ γεννήθηκε στήν Καμπότζη στίς 7 Ἰανουαρίου τοῦ 1950 καί σπούδασε στά καλλίτερα Πανεπιστήμια τῶν ΗΠΑ τῆς Μεγάλης Βρεττανίας καί τῆς Εὐρώπης μέ ἒξοδα τῆς κυβερνήσεως τῶν ΗΠΑ γιά περίπου 20 χρόνια.
Ἐξελέγη ἀπό τού ἐκλέκτορες, βάσει τῶν διεθνῶν συμφωνιῶν καί τῶν συγκεκριμμένων ἂρθρων πού διέπουν τήν Τράπεζα Διεθνῶν Διακανονισμῶν (ΒΙΣ 20 Ἰανουαρίου 1930) τήν 20η Ἰανουαρίου1995. Ἐξελέγη καί ἐδιορίσθη ἀπό τήν Διεθνῆ Κοινότητα ὡς ὁ ἀπόλυτος διαχειριστής- διοικητής ὃλων τῶν περιουσιακῶν στοιχείων πού ἀπαρτίζουν τήν Συνολική Διεθνῆ Ἐγγυοδοσία συμφώνως μέ τήν ἀπόφαση καί τήν ἒγκριση τῶν ἐντεταλμένων τῆς κοινωνίας τῶν Ἐθνῶν τῶν ὁποίων οἱ κεντρικές Τράπεζες εἶναι (ἢ ἧσαν συνδεδεμένες τήν ἐποχή ἐκείνη ) μέ τήν Τράπεζα τῶν Διεθνῶν Διακανονισμῶν
Συμπεριλαμβάνονται καί συμφωνίες ὃπως ἡ Τριεθνής Τριμερής Τρισχιλλιετής Συμφωνία( Συμφωνία μεταξύ Βασιλείων καί Ἀποκιακῶν Δυνάμεωντῆς Γαίας Λονδίνο1921) καί μετέπειτα διεθνεῖς συμφωνίες καί ἀναθεωρήσεις συμφωνιῶν συμπεριλαμβάνομένων καί τῶν ἀκολούθων (χωρίς νά ἀναφέρονται ὃλες) α) Ἡ συμφωνία Μπρέττον Γούντς ( Νέο Χαμσάϊρ1944) β)Ἡ συμφωνία τῆς ΒΙΣ μέ τούς Συμμάχους (Βερνη 1948) γ)Ἡ συμφωνία Γρήν Χίλτον ( Γενεύη 1963) δ)Ἡ Σύσκεψις Σβάϊτσερ (Ἲνσμπρουγκ 1968) ε) Ἀναθεώρησις τῆς Συμφωνίας Χρυσοῦ (Οὐάσινγκτων 1972 )
Ἡ δικαιοδοσία καί τά δικαιώματα τοῦ ἐντιμώτατου Δρς Ραιη Σ. Ντάμ εἶναι ἀπόλυτα καί ἀπεριόριστα , εἶναι καταγεγραμμένα στά ἀρχεῖα τοῦ ΟΗΕ καί ὃλα τά μεγάλα χρηματοοικονομικά Ἱδρύματα καθώς καί ὃλες οἱ Ὑπηρεσίες Ἀσφάλείας πού εὐρίσκονται κάτω ἀπό τό κωδικό Διεθνοῦς Ἐλέγχου 1060847 καθώς καί τῆς κωδικοπoίησης ὃλων τῶν λογαριασμῶν ποὐ αντιπροσωπεύουν τήν ἀξία τῶν περιουσιακῶν στοιχείων τοῦ Πλανήτη μέ γενικό λογαριασμό 948527008453418 καί ὃλων τῶν ἀρχείων πού φυλάσσονται α) Στήν Φέντεραλ Ρεσέρβ β) Στό ὑπουργεῖο Οἰκονομικῶν τῶν ΗΠΑ γ) Στήν Ὀμοσπονδιακή ὑπηρεσία Οἰκονομικῶν τῆς Ἐλβετίας δ) Στήν κεντρική Τράπεζα τῆς Ἐλβετίας καθώς καί σέ μερικές ἰδιωτικές Τράπεζες ὃπως (δέν ἀναφέρονται ὃλλες) ε) Στήν Τζαί Πί Μόργκαν -Chase στ)Σίτι μπάνκ ζ) Μπάρκλεϋ᾽ς Μπάνκ η)Γιούνιον Μπάνκ Σουίζερλαντ (UBS) θ)Χόνγκ-Χόνγκ Σανγκάη Μπάνκινγ Κορπορατιον (HSBC)
3 ι) Κρέντιτ Σουΐζ Καί λοιπά….. Ὃλοι αὐτοί οἱ Διεθνεῖς Συνεννωμένοι Καταπιστευματικοί Λογαριασμοί τίθενται κάτω ἀπό τόν ἒλεγχο καί τήν μή ἐφέσιμη δικαιοδοσία ἡ ὁποία ἀποδόθηκε στόν ἐντιμώτατο Δρα Ραίη Σ. Ντάμ τήν 20ή Ἰανουαρίου 1995 ἀπό τήν Διεθνῆ Κοινότητακαί ἡ ὁποία ἀσκεῖται μέσω τῆς Τραπέζης περιωρισμένης εὐθύνης Συνολικῆς Ἐγγυοδοσίας Παγκόσμιου Χρέους(CCBL) Ἡ ὡς ἂνω δικαιοδοσία δέν παρακάμπτεται ἀπό ὁποιαδήποτε ἀπόφαση τῆς Φέντεραλ Ρεσέρβ,τοῦὙπουργείου Οἰκονομικῶν τῶν ΗΠΑ,τῆς Φρεντυ- Μακ ἢ ὁποιουδήποτε διαχειριστικοῦ ὁργανισμοῦ οἱ ἀποφάσεις τῶν ὁποίων δέν μποροῦν νά ὑπερκεράσουν τήν Δικαιοδοσία τοῦ Μοναδικοῦ διοικητοῦ καί ἱδιοκτήτη ἐντιμώτατου Δρς Ραίη Σ. Ντάμ.
Τά ὡς ἂνω εἶναι ἀδύνατον νά ἀνατραποῦν καί χαίρουν ἀπολύτου ἀμνηστείας…
Τά δικαιώματα τοῦ Ἑντιμώτατου Δρς Ραίη Ντάμ ἀποδίδονται καί κατοχυρώνονται μέ τήν σύμφωνο γνώμη τῆς Κοινωνίας τῶνἘθνῶν καί κωδικοποιοῦνται μέ τήν καταχώρηση τους στά Η.Ε καί σέ ὃλες τίς Κύριες Ὑπηρεσίες ἀσφαλείας τῶν διαφόρων κυβερνήσεων.
ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (GDF)
α) Γιουνιον Ἰντερνάσιοναλ Κομέρσιαλ 56470002 β) Γιούνιον Ἰντερνάσιοναλ C.S. Μέταλ 328675008. C.L. 76 γ) Γιούνιον Ἰντρνάσιοναλ Τράστ C.O.D. 376988810 C.D 34 δ) Γιούνιον Ἰντερμασιοναλ Κολάτεραλ 564008911 F.M 75 ε) Ἰνβέστ C.L.F Kομέρσιαλ Μπάντσερ 45377087 SSD 308 στ)Ἰνβέστ Ἰντερνάσιοναλ Μπόντ C.G.L 50786. J.L 845 Βασισμένα στήν ζ) Ἀπόφαση Διεθνές Συμβόλαιο C.L.M. η) Γιούνιον C.L.H Μέταλ Τρανσάκτιον 564008979911 θ) B.L.M 7860022 V.D.C.B ι) Γιούνιον Ἰντερν.C.L.Μ. Mέταλ Τρανσάκτιον 5641007868 κ) L.J.C.H. Μπάνκ οφ Γκαραντή λ) Γιούνιον Μπάνκ οφ Σουίτζερλαντ (UBS) 56408970Βέρνη 564877 Ζυρίχη 5640770001 μ)Σουΐτζερλαντ 564007838 L.M.341 Ἀρχικοί καταθέτες
Συνενωμένες Κυβερνήσεις(Θεματοφύλακας/Κληρονομιά / Νομικόs/Σύμβουλοs C.G.86750009) F.L.564770089799 L.M.V.42313300089199 V.G.C. Ἱδιοκτήτης / Διαχειριστής / Μοναδικός διοικητής: ΔΡ ΡΑΙΗ Σ. ΝΤΑΜ
4
Μέ τήν ἱσχύν τῆς νόμιμης κληρονομικῆς διαδοχῆς, στόν Κληρονόμο RCD 1088 τό Σύνολον τῶν Χωρῶν τῆςἊπω Ἀνατολῆς διορίζει κάτω ἀπό τόν κωδικό ἀριθμό διεθνοῦς ἀποφάσεως 1060847 ἐκ μέρους ὃλων τῶν κυβερνήσεων τῆς γαίας ὡς τόν Μοναδικό Διοικητή Ἱδιοκτήτη καί Διαχειριστή ὃλων τῶν Συνδεδυασμένων Διεθνῶν Ἐγγυοδοτικῶν Λογαριασμῶν Τοῦ Παγκόσμιου Μηχανισμοῦ Πιστώσεων Χρεῶν ὡς ἐμφαίνεται Στόν Κωδικό ὑπηρεσίας 099233 μέ τό δικαίωμα ἐφαρμογῆς τῶν ἀνωτέρω παραχωρηθέν καί διαπιστευθέν μέ τόν Διεθνῆ ΚωδικόἘγκρίσεως UNRDID006197
ΣΥΝΟΛΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ
α) Νομιμοποιημένος Τραπεζικός Λογαριασμός Νο7870270937828 C.P.A 731 β) ΝομιμοποημένοwἘμπορικός Λογαριασμός L.M.E Νο48107828 γ) Νομιμοποιημένος Λογαριασμός C.D.T No731072870667 δ) Νομιμοποιημένος Ἀναλυτικός C.D.A No702058702 ε) Νομιμοποιημένος Λογαριασμός D.D.P No 81227048140 στ)Νομιμοποιημένος Λογαριασμός M.D.P No 37814028702 ζ) Νομιμοποιημένος Λογαραισμός I.M.F/L.M.M No 34870211407 η)Ἐνοποιημένη Ἐγγυδοτική Καταθεσις Ἀναγνωρισμένη Πιστοποιημένη θ)UBS 54640000 UBS 46751122 UBS 83530999 ι) Χρηματοδότησις Κεντρικῆς Κυβερνήσεως Νο 77995303 κ)Μπαίησεσερισέ Ντιούουστεν Ζυρίχη Νο 56884202 λ)Γενικός Εἰσαγγελέας Ἐλβετίας Νο 45008681 μ)Ἀνώτατο Δικαστήριο D.L.F Ἐλβετία C.O GOV No 34641000
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΜΩΤΑΤΟΥ ΔΡΣ ΡΑΙΗ Σ. ΝΤΑΜ
α) Κωδικοποιημένος Μητρικός Λογαριασμός Νο 984527008453418
β) Εἰδικός Λογαριασμός Καταθέσεως Νο 9845270019
γ) Εἰδικός Λογαριασμός Καταθέσεως Νο 85434189
δ) Λογαριασμός Γερουσίας ΗΠΑ Νο 9845270019
ε) Λογαριασμός Συστήματος Φέντ- ΒΙΣ Νο 8543418(8)
στ)Λογαριασμός Κυβερνήσεως Ἐλβετίας Νο 9845 27008453410 Ἒπεται Συνέχεια *****

https://www.facebook.com/notes
 http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/11/09

ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
ο παραλήπτης πρέπει υποχρεωτικά να παράσχει στον αποστολέα λήψη δεδομένων, τον διακομιστή (server) διαδικτυακό σύνδεσμο της παραλήπτριας τράπεζας



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (COMPANY ADDRESS) : ……………………………………………………………….
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (REGISTRATION NUMBER): ……………………………………………………………
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK NAME): ……………………………………………………………………………….
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK ADDRESS) : ………………………………………………………………………..
BANK SWIFT : ………………………………………………………………………………
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (BANK ACCOUNT NUMBER): …………………………………………………………..
BANK IBAN: …………………………………………………………………………………
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (BENEFICIARY ACCOUNT) (Euro): …………………………………………………..
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BANK OFFICER): ………………………………………………………………………….
ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ (GLOBAL SERVER ID): ……………………………………………………………………
ΙΡ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ (GLOBAL SERVER IP): ………………………………………………………………….
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ (TRANSACTION ID): ………………………………………………………………………..
IMAD NO: ……………………………………………………………………………………..
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ COMMON ACCOUNT NUMBER: ……………………………………………………..
ΙΡ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVING SERVER IP): ………………………………………………………………….
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVING SERVER ID): ………………………………………………………………..
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ (UNIQUE TRANSACTION) …………………………………………………………………..
ΑΝΑΦΟΡΑ (REFERENCE): ………………………………………………………………………………….
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (WEB LINK) : …………………………………………………………………………………….
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ACCESS CODE) : ……………………………………………………………………………
—————————————————————————————————————————————————————————————-
Αφού ο αποστολέας (sender) λάβει τα παραπάνω στοιχεία από τον παραλήπτη (receiver) θα ολοκληρώσει και θα υπογράψει το συμβόλαιο. Παρακαλώ προσέξτε το επόμενο θέμα
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
= CONTRACT MUST BE ASSUMED BY THE BANK RECEIVING =
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (ΜΟU) MEMORANDUM OF UNDERSTANDING
Αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) την …………..,………………..
Ανάμεσα:
ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ
και
…………………………………………………………..
Διεύθυνση ………………………………………………….., .
Ηλεκτρονική Διεύθυνση EMAIL:……………..@…………….
Κινητό Τηλέφωνο ……………………..
Αντιπροσωπευόμενου από …………………………………………Αριθμός Διαβατηρίου …………………….
ΩΣ ΠΑΡΟΧΟΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΚΡΙΖΑΣ ΟΘΟΝΗΣ
Οι διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθηθούν από τον Πάροχο, Αξιωματούχο Ασφαλείας της Τράπεζας ( Provider Bank Security Officer) να προχωρήσουν με αυτή την συναλλαγή.
Για να εκτελέσουν την συναλλαγή επιτυχώς το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλες τις συμβαλλόμενες πλευρές και όλοι οι κωδικοί πρέπει να συμπληρωθούν στο ΕΚΘΕΜΑ 3 (“EXHIBIT 3”). Αυτοί οι κωδικοί θα αποσταλούν στον κ. ………………. , ο οποίος είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο και την χρήση.
Ο ΠΑΡΟΧΟΣ (PROVIDER) φέρει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη αυτής της συναλλαγής, Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ (RECEIVER) φέρει εξ’ολοκλήρου την ευθύνη της λήψης των κεφαλαίων και μόλις η λήψη (download) ολοκληρωθεί, τα χρήματα θα διανεμηθούν και θα πληρωθούν σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που έχουν οριστεί σε αυτό το συμβόλαιο. Θα ακολουθηθούν οι όροι που έχουν οριστεί σε αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ (RECEIVER)και Ο ΠΑΡΟΧΟΣ (PROVIDER)
Συμφωνούν να περάσουν σε έναν διακανονισμό συνεργασίας σε μία κοινή επιχείρηση (Joint Venture), υπό συγκεκριμένες συνθήκες για το αμοιβαίο τους όφελος.
Οι γενικές συμφωνίες είναι οι εξής:
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ (OBJECTIVE):
Ο αντικειμενικός σκοπός αυτού του μνημονίου (MOU) είναι να θέσει ένα πλαίσιο για την σχέση ανάμεσα στον ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (RECEIVER , PAYMASTER) και στον ΠΑΡΟΧΟ ( PROVIDER) οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν σε οικονομικές συναλλαγές για τις οποίες ο ΠΑΡΟΧΟΣ διαθέτει ένα Σημαντικό ποσό κεφαλαίων προς χρήση για ανθρωπιστικές και οικονομικές εργασίες υπό μελέτη και εξέλιξη (Humanitarian and economic Projects).
1. Όλες οι πλευρές αναγνωρίζουν ότι αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) θα θέσει την εξέλιξη και διαδικασία της συνεργασίας ούτως ώστε να δημιουργήσει μία πιθανή επιχείρηση η οποία θα οδηγήσει σε αμοιβαίες πιθανότητες, όρους και συνθήκες στο παρόν συμφωνητικό καθώς και σε άλλες χρήσιμες και πολύτιμες αντιμισθίες, η απόδειξη και επάρκεια των οποίων αναγνωρίζεται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ :
1. Όλες οι εμπλεκόμενες Πλευρές συμφωνούν σε μία πρόσφορη Αμοιβαία Εχεμύθεια ιδιοκτησιακών πληροφοριών που σχετίζονται με αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) και στο ότι θα σεβαστούν την εμπορική εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που παρέχονται από την κάθε εμπλεκόμενη πλευρά και οποιεσδήποτε βασικές νομικές υποχρεώσεις, και πως αυτή η συμφωνία θα είναι δεσμευτική για τις πλευρές αυτές εν προκειμένω, και τους αντιπροσώπους, συμβούλους, συνεταίρους, εντολοδόχους και συνδέσεις αυτών.
2. Όλες οι εμπλεκόμενες Πλευρές συμφωνούν ότι έχουν την υποχρέωση να τηρήσουν όλες τις υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες, συμφωνίες μετόχων, αναλήψεων (έργων), υποχρεώσεις και δεσμεύσεις τις οποίες έχουν εντός αυτής της συμφωνίας με την υπογραφή του Μνημονίου Συμφωνίας (MOU).
3. Αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) μπορεί μόνο να τροποποιηθεί εάν μία τέτοια τροποποίηση έχει αποδεδειγμένη γραπτή μαρτυρία και υπογράφεται από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους και των δύο πλευρών εν προκειμένω τραπεζικών αποδεκτών.
4. Όλες οι Πλευρές συμφωνούν ότι καμία πλευρά δεν μπορεί να εκχωρήσει αυτό το Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της άλλης Πλευράς.
5. Όλες οι Πλευρές συμφωνούν ότι τα δελτία τύπου και άλλες δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τις υποθέσεις νέας επιχείρησης και/ή τους επενδυτές της, θα γίνονται μόνο με γραπτή συγκατάθεση και των δύο Πλευρών.
Προϋποθέσεις:
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα κανονίσει με μία τράπεζα να ανοίξει έναν Συντεχνιακό Τραπεζικό Λογαριασμό Καταπιστεύματος (CTBA) και έναν Συντεχνιακό Τραπεζικό Λογαριασμό Εμπορίου (CCBA) για όλα τα κεφάλαια που θα μεταφέρονται ηλεκτρονικά. Όλα τα μεταφερθέντα κεφάλαια θα κατατίθενται αρχικά στον CTBA κι έπειτα θα ελευθερώνονται στον CCBA για περαιτέρω διανομή που απαιτείται για οικονομικές και ανθρωπιστικές επιχειρήσεις.
Όπως ανωτέρω αναφέρθηκε, έκαστη και κάθε μεταφορά μετρητών θα πρέπει να κατατίθεται στον Λογαριασμό Καταπιστεύματος CTBA. Τα τοις μετρητοίς κεφάλαιά μας θα είναι ελεύθερα, καθαρά, και διαθέσιμα για άμεση μεταφορά από τον CTBA στον CCBA για να δαπανηθούν από τους υπογράψαντες για κάθε και όλες τις αμοιβές τραπέζης, προμήθειες, χρηματοδότηση έργων και άλλες υποχρεώσεις σύμφωνα με τιμολόγια ή ειδικές οδηγίες μετά την μεταφορά.
α) Ο ΠΑΡΟΧΟΣ είναι ………………………………., Διεύθυνση…………………………….
Αριθμός κινητού τηλεφ.:……………………. Εκπροσωπούμενους από τον κο……………….
Αριθμ. Διαβατηρίου…………..
Και
β) Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ είναι : (ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ και λεπτομέρειες )
ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
Διά τούτο τώρα αυτή η συμφωνία μαρτυρεί πως λαμβανομένων υπ’ όψιν των προϋποθέσεων και συμβαλλομένων που εμπεριέχονται στο παρόν και άλλων εν ισχύ και αξιόλογων μελετών που δεν είναι απαραίτητο να απαγγελθούν στο παρόν, η λήψη και η “περί ού” επάρκεια αναγνωρίζεται από τις πλευρές, οι πλευρές συμβάλλουν και συμφωνεί η μία με την άλλη ως ακολούθως :
1. Διορισμός
Ως υπόκειται στους όρους και συνθήκες αυτού του Συμφωνητικού, ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ και ο ΠΑΡΟΧΟΣ
θα ενεργούν μαζί ώστε να αλληλοβοηθούνται προκειμένου να διοικούν και διευκολύνουν την εγκαθίδρυση, παραγωγή και οικειοποίηση της αμοιβαία απαιτούμενης χρηματοδότησης και επιχείρησης κεφαλαίου, και διά του παρόντος όλες οι Πλευρές αλληλο-διορίζονται ως επιχειρησιακοί συνέταιροι και συμφωνούν να επιτελέσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες όσον αφορά στα Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά S2S, WEB-LINK (Διαδικτυακή Σύνδεση) προς εγκαθίδρυση ενός επιτυχούς Μνημονίου Συμφωνίας (MOU) .
2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επενδύσεων και Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά.
α) Τα Καταπιστευμένα Επενδυτικά Αγαθά αποτελούνται από Κεφάλαια σε Μετρητά και θα σταλούν μέσω S2S, WEB-LINK ενδοτραπεζικό σύστημα μέσω ………………………….. ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
β) Τα συνήθη επενδυμένα κεφάλαια θα ληφθούν στον λογαριασμό ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ υπέρ του : …………………, Με μεταφόρτωση (Download), ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα μεταφέρει XX% των κεφαλαίων σ’ έναν λογαριασμό/υπολογαριασμό για επένδυση στο όνομα του …………………………, ή σε : ειδικές οδηγίες μετά την μεταφόρτωση, σύμφωνα με τιμολόγια μέσα σε 48 ώρες. Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ θα λάβει τιμολόγια μετά την μεταφόρτωση για την πληρωμή του XX% των Ληφθέντων Κεφαλαίων.
Οι Πλευρές μπορούν ν’ αποφασίσουν από κοινού για την τελική επένδυση αυτών των κεφαλαίων.
Οι Υπηρεσίες διοίκησης Καταπιστεύματος και οι Υπηρεσίες Eπιχείρησης είναι οι επαγγελματικές υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τον ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στον ΠΑΡΟΧΟ, σύμφωνα με αυτό το Συμφωνητικό και όσον αφορά στην λήψη των κεφαλαίων από τον διακομιστή (Server) στο ποσόν των 10 (ΔΕΚΑ) Δισεκατομμυρίων Ευρώ με μεταφορά χρημάτων από επένδυση σε επένδυση και επέκταση (roll & extension)
γ) Τέτοια ποσά – αφαιρουμένων των τραπεζικών αμοιβών, προμηθειών και αμοιβών συμβούλου που συμποσούνται συνολικά στο XX% των Ληφθέντων κεφαλαίων – θα παραδοθούν στον λογαριασμό του δικαιούχου στο (Εκθεμα 1) ( Exhibit 1).
3. Επεξηγήσεις και Συμφωνίες
α) Oι συμβαλλόμενες πλευρές δεν επιδιώκουν να οργανώσουν ή δημιουργήσουν εταιρεία, ασφάλεια, συνεταιρισμό, ταμείο, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (ΕΠΕ), ή κάποια άλλη οντότητα, σύστημα ή κανονισμό, θεωρούμενα ως μία ξεχωριστή φορολογητέα οντότητα. Επιπλέον, η συμμετοχή που δημιουργείται στο παρόν δεν θα επιφέρει οποιαδήποτε άλλη ευθύνη ή υποχρέωση για εκάστη πλευρά, εκτός από αυτές που υποδεικνύονται εδώ μέσα.
β) Κατά τη διάρκεια ύπαρξης αυτού του Μνημονίου Συμφωνίας (MOU), οι πλευρές αντίστοιχα θα έχουν την ευθύνη των ακόλουθων καθηκόντων:
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
A) Η τράπεζα του Παραλήπτη θα στείλει τους κωδικούς μέσω του Παραλήπτη, προς εκτέλεση της συναλλαγής. Aπαξ η τράπεζα του αποστολέα έχει ελέγξει την ακεραιότητα και ορθότητά τους, θα μεταφέρουν ηλεκτρονικά (upload), χρήματα σε δόσεις, και τα ποσά που καθορίζονται στο συμβόλαιο και ταυτοχρόνως θα προχωρήσουν στην πίστωση του λογαριασμού του δικαιούχου και θα παράσχουν στον διακομιστή του παραλήπτη τα IPS και κωδικούς για την μεταφόρτωση (download)..
Aπαξ τα χρήματα κατεβούν και ληφθούν, η παραλήπτρια τράπεζα θα μεταφέρει τα χρήματα στον λογαριασμό του παραλήπτη. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση μετά την επιβεβαίωση λήψης των χρημάτων στον λογαριασμό. Η παραλήπτρια τράπεζα θα μεταφέρει μέσα σε X ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ( XX ώρες) στον ΠΑΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ XX% των κεφαλαίων στον λογαριασμό για επένδυση (ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ) (RESERVED) για …………………………… και XX% των ληφθέντων κεφαλαίων, θα παραμείνει στον λογαριασμό του παραλήπτη για περαιτέρω επενδύσεις, προς πληρωμή προμηθειών και /η αμοιβών που σχετίζονται με αυτήν την συναλλαγή.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να λάβει τα κεφάλαια σε μορφή μετρητών στο καθορισθέν ποσόν/υπολογαριασμό αμέσως μετά την αμετάκλητη μεταφόρτωση (Download). Μετά από XX ώρες, άπαξ τα κεφάλαια θεωρηθούν κατοχυρωμένα, τα κεφάλαια θα σταλούν στον κρατημένο λογαριασμό του ΠΑΡΟΧΟΥ ή σύμφωνα με ειδικές οδηγίες μετά την μεταφόρτωση (Download) ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ .
4. Αποζημιώσεις και Αμοιβές
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ πληρώνεται για υπηρεσίες αμέσως μετά την αμετάκλητη μεταφόρτωση downloading των S2S, διαδικτυακών συνδέσμων (WEB-LINK) κεφαλαίων πριν την μεταφορά στον καθορισθέντα λογαριασμό. Οι αμοιβές για υπηρεσίες επαγγελματικών συμβούλων θα είναι :
ΕΙΚΟΣΙ της εκατό % (XX%) συμπεριλαμβανομένων όλων των αμοιβών συμβούλων, προμηθειών, τραπεζικών αμοιβών και μελλοντικών επενδύσεων. Ένα IMFPA θα υπογραφεί και από τις δύο πλευρές για Προμήθεια Συμβούλων.
Η πληρωμή θα αφαιρεθεί απ’ευθείας από την τράπεζα από τα ποσά που θα μεταφορτωθούν (download) από τον διακομιστή (Server) ή στον κοινό λογαριασμό.
Το ποσό που αφορά στο Μνημόνιο Συμφωνίας (MOU) Προϋπολογισμός Έργου (Project Budget) είναι 10 (ΔΕΚΑ) Δισεκατομμύρια Ευρώ (EURO) με μεταφορά χρημάτων από επένδυση σε επένδυση και επέκταση (roll & extension) και XX% αυτού του ποσού θα μεταφερθεί στον προοριζόμενο λογαριασμό/υπολογαριασμό (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) (RESERVED) στο όνομα του ΠΑΡΟΧΟΥ ή θα ακολουθήσει τιμολόγια μέσα σε XX ώρες από τη στιγμή της μεταφόρτωσης (download time). Συντεταγμένες του Λογαριασμού/Υπολογαριασμού (Coordinates of Account/Subaccount) θα μεταβιβαστούν ξεχωριστά για σύμφωνα με τα τιμολόγια ( invoices ).
Πρώτη Δόση (First tranche):………………………(……………….) Ευρώ Euro.
Περαιτέρω Δόσεις επί το πλείστον ……………………(……………………………..) Ευρώ Euros κάθε δύο μέρες.
Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ και η τράπεζά του ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ να παράσχουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πληρωμή των XX% της ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ του ΠΟΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗΣ στον προτεινόμενο τραπεζικό λογαριασμό του ΠΑΡΟΧΟΥ σύμφωνα με τα τιμολόγια σε XX ΩΡΕΣ μετά την ολοκλήρωση της μεταφόρτωσης. Στον ίδιο χρόνο θα πρέπει να πληρώσει την αμοιβή όπως αυτή ορίζετε στο IMPFA.
5. ΟΡΟΙ
α) Λόγω της υψηλής εμπιστευτικότητας και της ιδιοκτησιακής φύσης της χρηματοδότησης, οι επενδυτικές και οι διαχειριστικές διαδικασίες καθώς και οι εμπλεκόμενες οντότητες και οι όροι αυτής της Συμφωνίας θα είναι διαρκείς.
β) Στην περίπτωση που οποιαδήποτε πλευρά επιθυμεί να βελτιώσει την συμφωνία ή να την διακόψει, αυτό θα πρέπει να γίνει γραπτώς σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις συνήθεις και διαφόρων ειδών προϋποθέσεις Εμπιστευτικότητας (Non-Circumvention)
γ) Εκτός κι αν διατυπωθεί διαφορετικά, αυτή η συμφωνία θα είναι αναπόσπαστο μέρος κατά βάση μιας μόνιμης συνεργασίας η οποία ανανεώνεται αυτόματα με κάθε συναλλαγή.
δ) Η συμφωνία είναι εκτελεστέα υπό τους νόμους της Ελβετίας και τους διεθνείς νόμους. Αυτό το εργαλείο ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές σύμφωνα με το υπό συζήτηση θέμα και τους όρους και κανονισμούς δεν δύναται να τροποποιηθεί περαιτέρω παρά μόνο αν συμφωνηθεί γραπτώς και από τις δύο πλευρές.
ε) Αυτή η συναλλαγή άγεται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν δύναται να ερμηνευτεί ή να χαρακτηριστεί σύμφωνα με την νομοθετική πράξη περί ασφαλείας του 1934 των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ή εντεύθεν ανανεώσεων αυτής, ως τροποποίηση, ή από νόμους οποιασδήποτε άλλης χώρας.
στ) Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφωνούν οτι υπογράφοντας αντίγραφα αυτής της συμφωνίας θεωρούνται νομικά δεσμευμένες σαν να υπογράφουν πρωτότυπα.
6. Τραπεζικές Συναλλαγές
α) Οι τραπεζικές συντεταγμένες (banking coordinates) της Πρώτης Πλευράς θα δοθούν σε αυτή τη Συμφωνία, αυτό απαιτείται για μεταφορά ηλεκτρονικών δεδομένων (uploading) στο σύστημα του αποστολέα για την πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του αποδέκτη.
β) Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ συμφωνεί στο να συνδράμει στην εγκαθίδρυση νέων τραπεζικών λογαριασμών ή τραπεζικών υπηρεσιών που ενδέχεται να είναι κατάλληλες ή απαραίτητες σύμφωνα με αυτήν την συγκεκριμένη συναλλαγή.
Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ υποχρεούται να παραμείνει στην τράπεζα κατά τη διάρκεια της μεταφόρτωσης της συναλλαγής (downloading) και πρέπει να ενημερώνει τον Πάροχο (Provider) για την κατάσταση της διαδικασίας. Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς δεδομένων ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ/ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ καλείται από τον ΑΠΟΔΕΚΤΗ να ανοίξει και να υπογράψει τον λογαριασμό του στην τράπεζα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Πότε σας παίρνουν το σπίτι… Και πώς να το γλυτώσετε



Δεδομένη θεωρείται πλέον η απελευθέρωση των πλειστηριασμών από την 1/1 του 2014, αφού σύμφωνα με τα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα και οι δύο πλευρές φαίνεται να πήραν αυτό που ήθελαν.
Η ελληνική πλευρά κατάφερε να αποφύγει την «οριζόντια» απελευθέρωση, αφού οι ευπαθείς ομάδες ενδέχεται να την γλυτώσουν υπό προϋποθέσεις και η τρόικα πήρε αυτό για το οποίο αρχικά πίεζε. Να βγει στο σφυρί και η πρώτη κατοικία για όσους έχουν και δεν πληρώνουν.
Όλα τα «κόκκινα δάνεια» στο κάδρο

Πάντως στις προηγούμενες συναντήσεις των δύο πλευρών είχε συμφωνηθεί παράλληλα με το πλαίσιο που θα διέπει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας από τις αρχές του 2014, να βρεθεί μια νέα φόρμουλα ρύθμισης των κόκκινων δανείων συνολικότερα. Επιχειρηματικά, καταναλωτικά, στεγαστικά και όλων των άλλων κατηγοριών, τα οποία βρίσκονται σε σημαντική καθυστέρηση.
Για αυτά τα δάνεια έχει συσταθεί από τα μέσα Ιουλίου ομάδα εργασίας από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών, την ΤτΕ και στην οποία θα συμμετείχαν και κοινωνικοί φορείς, προκειμένου να «στήσει» τον αποκαλούμενο «Μηχανισμό Γρήγορης Επίλυσης Καθυστερούμενων Οφειλών» με στόχο να αποφευχθούν οι μακροχρόνιες διενέξεις μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών που καταλήγουν σε πολλές περιπτώσεις στα δικαστήρια και παράλληλα η εξεύρεση βιώσιμης λύσης και για τις δύο πλευρές.
Η διαδικασία. Πως να «αμυνθείτε».

Οπως είπαμε μέχρι το τέλος του χρόνου, οι τράπεζες δεν έχουν το δικαίωμα να βγάλουν στο σφυρί την κύρια κατοικία σας καθώς όλοι οι πλειστηριασμοί έχουν παγώσει με νόμο. Αυτή βέβαια, είναι μια προσωρινή λύση. Ευκαιρία μόνιμης διάσωσης της κύριας κατοικίας δίνει ο περίφημος «νόμος Κατσέλη» ο οποίος δυστυχώς δεν απευθύνεται σε όλους
Ο νόμος Κατσέλη
Στο νόμο Κατσέλη, μπορούν να υπαχθούν άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μικρέμποροι καθώς και έμποροι υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Υπαγωγή στο νόμο σημαίνει ότι ο δανειολήπτης διασφαλίζει την κύρια κατοικία του και την υπόλοιπη περιουσία του –αν έχει- μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του. Οι οφειλές πάνε σε ρύθμιση, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα Ειρηνοδικεία έχουν αποφασίσει ακόμα και τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους της οφειλής. Τα δάνεια που έχουν προσημείωση υποθήκης (πχ στεγαστικά) τοκίζονται με πολύ χαμηλό επιτόκιο και όχι με τα επιτόκια υπερημερίας.
Τα καταναλωτικά δάνεια και οφειλές από πιστωτικές κάρτες που υπάγονται στο νόμο παύουν να τοκίζονται, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Το δικαστήριο ορίζει το ύψος της δόσης, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη, ώστε το δάνειο να εξυπηρετείται κανονικά. Σύμφωνα με το νόμο ο δανειολήπτης πρέπει μέχρι να εκδοθεί απόφαση να καταβάλλει μηνιαίως τουλάχιστον το 10% της οφειλόμενης τελευταίας ενήμερης δόσης, το ποσό της οποίας δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τα 40 ευρώ/μήνα. Αν ο δανειολήπτης είναι άνεργος ή εξαιρετικά χαμηλού εισοδήματος, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πολύ χαμηλές καταβολές έως και μηδενικές. Σημειώνουμε ότι ο νόμος 3869/2010 δεν αφορά μόνον στεγαστικά δάνεια, αλλά κάθε είδους δάνεια, ακόμα και επαγγελματικά.
Η ρύθμιση
Αλλη επιλογή είναι η υπαγωγή στις διατάξεις του Ν4161/2013 (ψηφίστηκε το καλοκαίρι) και αφορά το Πρόγραμμα Διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες ενυπόθηκων δανείων. Στον συγκεκριμένο νόμο μπορούν να υπαχθούν άνεργοι, μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες σε έναν εργοδότη. Με τη διαφορά ότι υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια και προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος χρήση του νόμου. Αν λοιπόν ένα νοικοκυριό έχει υποστεί μείωση στο εισόδημα του τουλάχιστον κατά 30% και το ετήσιο εισόδημα του δεν υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ, μπορεί να κάνει χρήση των διατάξεων του νόμου.
Ειδικότερα:
Κάθε καταναλωτής μπορεί να υπαχθεί στο Πρόγραμμα διευκόλυνσης μόνο μια φορά και για μέγιστη διάρκεια 48 μηνών (περίοδος χάριτος).
Στον οφειλέτη του οποίου η αίτηση γίνεται αποδεκτή παρέχεται η αιτηθείσα περίοδος χάριτος κατόπιν της υπογραφής της σύμβασης
Σε άνεργους με μηδενικό εισόδημα ή μοναδικό εισόδημα το επίδομα ανεργίας, παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα μηδενικών καταβολών με πλήρη απαλλαγή τόκων για συνολικό διάστημα μέχρι έξι (6) μήνες εντός της περιόδου χάριτος, το οποίο διάστημα δύναται να παρέχεται συνεχόμενο ή τμηματικά.
Η έσχατη λύση της…καθυστέρησης
Μετά από πόσες απλήρωτες δόσεις ξεκινά η τράπεζα την διαδικασία;
Αν κάποιος δεν έχει πληρώσει 3 δόσεις λαμβάνει από την τράπεζα εξώδικο που τον καλεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να εξοφλήσει το ποσό, για να μην καταγγελθεί η σύμβαση του δανείου και γίνει απαιτητό το σύνολο του ποσού του δανείου. Συνήθως οι τράπεζες δεν τραβάνε το σκοινί σε αυτό το στάδιο.
Αν δεν μπορώ να ανταποκριθώ τι γίνεται;
Αν δεν γίνει κανένας διακανονισμός για το οφειλόμενο ποσό των τριών δόσεων λόγω αδυναμίας και λήξει η περίοδος αποπληρωμής και της τέταρτης δόσης, τότε η τράπεζα καταγγέλλει τη σύμβαση, κάνει απαιτητό το σύνολο της οφειλή και στέλνει διαταγή πληρωμής στον οφειλέτη. Αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης.
Σε αυτό το στάδιο πως μπορώ να αμυνθώ;
Η τράπεζα έχει την δυνατότητα, τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την επίδοση της σχετικής διαταγής, να προχωρήσει σε εκτέλεση της διαταγής. Δηλαδή σε κατάσχεση. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η διαδικασία είναι να γίνει ανακοπή, εντός 15 ημερών από την επίδοση, και παράλληλα να κατατεθεί στο αρμόδιο δικαστήριο αίτηση αναστολής της εκτέλεσης με ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε έως ότου συζητηθεί η αίτηση να μην μπορεί η τράπεζα να προχωρήσει στην σχετική διαδικασία.
Αν γίνει δεκτή η αίτηση μου;
Θα αναμένετε την τακτική δικάσιμο η οποία θα οριστεί μετά από καιρό. Αρα τουλάχιστον έως τότε δεν κινδυνεύετε να χάσετε το σπίτι σας.
Αν δεν γίνει δεκτή η αίτηση ανακοπής τι κάνω;
Τότε προχωρά κανονικά η διαδικασία της κατάσχεσης και ο μόνος τρόπος που απομένει για να καθυστερήσετε την διαδικασία είναι η αίτηση ανακοπής 5 μέρες πριν τον πλειστηριασμό με αιτιολογία την αναπροσαρμογή του τιμήματος. Αν γίνει δεκτή έχετε εξασφαλίσει περίπου έξι μήνες καθυστέρησης.
Με την κατάσχεση μου παίρνουν το σπίτι και με βγάζουν έξω;
Με την κατάσχεση δεν σας βγάζουν έξω από το σπίτι σας, αλλά σας αφαιρούν το δικαίωμα πώλησης, μεταβίβασης στα παιδιά σας κλπ, έως ότου το ακίνητο βγει σε πλειστηριασμό.
Πότε βγαίνει το ακίνητο μου στον πλειστηριασμό αν δεν κινηθώ νομικά;
Σε 40 ημέρες από την επίδοση κατάσχεσης.
Θα χάσω και άλλα ακίνητα αν δεν φτάνουν τα λεφτά;
Αν οφείλετε στην τράπεζα π.χ. 200.000 ευρώ και το σπίτι σας εκποιηθεί για 150.000 ευρώ, τότε η τράπεζα μπορεί να διεκδικήσει το υπόλοιπο ποσό από άλλο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να έχετε. Εξοχικό, γραφείο και άλλα.



www.hellasattack

Ο Αντώνης Βαλσαμάκης στο Ράδιο Άρτα την Δευτέρα

Ο Αντώνης Βαλσαμάκης στο Ράδιο Άρτα την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, και σε επανάληψη Τετάρτη στις 11 το πρωί



http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=2130
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters