Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Η Μεγάλη Αμερικανική Τραπεζική και Λιανική Αποκάλυψη: Γιατί οι τράπεζες και οι έμποροι λιανικής κλείνουν χιλιάδες υποκαταστήματα το 2024; (Βίντεο)

 
Οι τράπεζες και οι λιανοπωλητές κλείνουν χιλιάδες υποκαταστήματα 

Καθώς μπαίνουμε στο 2024, οι κάποτε πολυσύχναστοι δρόμοι της Αμερικής μοιάζουν τώρα με απόκοσμες πόλεις-φαντάσματα, που στοιχειώνονται από το φάσμα μιας ακόμη οικονομικής κρίσης. Ίσως αναρωτιέστε, εάν η οικονομία υποτίθεται ότι ευδοκιμεί, γιατί γινόμαστε μάρτυρες μιας καταιγιστικής αύξησης του κλεισίματος τραπεζών και της κατάρρευσης αμέτρητων καταστημάτων λιανικής; Η αλήθεια πίσω από αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο είναι τόσο ανησυχητική όσο και δυσοίωνη.

Ενώ οι Ανθρωποθυσίες του κινήματος του Chabad αποκαλύπτονται, οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί επαναστατούν ενάντια στην υποδούλωση τους από τους παγκοσμιοποιητές της Χαζαρικής Μαφίας!

Η Ευρώπη επαναστατεί ενάντια στη Χαζαρική Μαφία!
Του Benjamin Fulford στις 15 Ιανουαρίου 2024

Η Σατανική Χαζαρική Μαφία είναι στα βράχια και είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτήν, μια για πάντα.
Η ανακάλυψη εγκαταστάσεων ανθρωποθυσιών στο υπόγειο των παγκόσμιων κεντρικών γραφείων του Chabad στη Νέα Υόρκη έκανε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει τι έχουμε να κάνουμε.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters