Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ενώ οι Ανθρωποθυσίες του κινήματος του Chabad αποκαλύπτονται, οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί επαναστατούν ενάντια στην υποδούλωση τους από τους παγκοσμιοποιητές της Χαζαρικής Μαφίας!

Η Ευρώπη επαναστατεί ενάντια στη Χαζαρική Μαφία!
Του Benjamin Fulford στις 15 Ιανουαρίου 2024

Η Σατανική Χαζαρική Μαφία είναι στα βράχια και είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτήν, μια για πάντα.
Η ανακάλυψη εγκαταστάσεων ανθρωποθυσιών στο υπόγειο των παγκόσμιων κεντρικών γραφείων του Chabad στη Νέα Υόρκη έκανε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει τι έχουμε να κάνουμε.


Στην Ευρώπη, φορτηγατζήδες, αγρότες και οδηγοί τραίνων εμπόδισαν το ευρωπαϊκό εμπόριο για να αποτρέψουν  τις κυβερνήσεις σκλάβων 
της Χαζαρικής Μαφίας  από το να έρθουν στην εξουσία. 

Η πολιτεία του Τέξας κήρυξε τον πόλεμο στους δουλοπάροικους της Ουάσιγκτον, κλείνοντας τα σύνορα και σταματώντας τη ροή των παιδιών που προορίζονταν για βασανιστήρια και θυσίες. 
Η ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας στη Λατινική Αμερική και την Αφρική, όπου κατοικεί η συντριπτική πλειοψηφία των Καθολικών, έχει επαναστατήσει ενάντια στον «Πάπα» Φραγκίσκο, μια ψεύτικη μασκοφόρο μαριονέτα της  Χαζαρικής Μαφίας 
Παρόμοιες κινήσεις παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο. 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνάντηση των ηγετών διαχείρισης γνώσης αυτής της εβδομάδας στο Νταβός της Ελβετίας έχει θέμα «Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης». Μετάφραση: «Πώς αποφεύγεις να σε κρεμάσουν από έναν φανοστάτη;

Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά βιβλικό, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. 
Πράγματι, ο κόσμος βρίσκεται σε διαδικασία αφαίρεσης από την εξουσία μιας αρχαίας λατρείας των ανθρώπινων σκλάβων που κρύβεται πίσω από τον μονοθεϊσμό.
Ας θυμηθούμε τη στιγμή που ο Thutmose κατέβηκε από το όρος Σινά με τις Δέκα Εντολές, γιατί τότε ήταν σκλαβωμένος ο εβραϊκός λαός. 
Ο λεγόμενος «θεός» που μίλησε στον φαραωνικό δούλο άνθρωπο Hyksos, Thutmose, απαιτούσε χρυσό και ασήμι, αρωματισμένα λάδια, προβιές βαμμένα κόκκινα (για να κρύψουν τις κηλίδες αίματος) κ.λπ. 
Εφόσον ο Θεός που δημιούργησε το σύμπαν δεν θα είχε ανάγκη για τέτοια πράγματα, ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους σκλάβους. 
Οι τρεις πρώτες εντολές απαιτούν ουσιαστικά απόλυτη υπακοή, να κρατήσει μυστική την ανθρώπινη ταυτότητα του «θεού» (να μην φτιάχνει γλυπτά) και να μην πει άσχημα για τον «θεό». 
Αφού ανάγει τους Εβραίους σε σκλαβιά, αυτός ο ίδιος «θεός» ή αυτή η σατανική ανθρώπινη αίρεση των σκλάβων που ισχυρίζονται ότι είναι «θεός» εμπλέκεται, σύμφωνα με τη Βίβλο, σε 160 διαφορετικές σφαγές. 
Για 107 από αυτά, η Βίβλος παρέχει στοιχεία, δίνοντάς μας συνολικά 2.821.364 θανάτους. 
Δεν υπάρχουν αριθμοί για τις άλλες 53 σφαγές, αλλά αν σκεφτείτε πράγματα όπως η πλημμύρα που σκότωσε ολόκληρη την ανθρωπότητα εκτός από μία οικογένεια, τότε ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μανιακούς γενοκτονιστές. 
https://www.quora.com/How-many-people-did-God-kill-in-the-Bible-and-how-did-he-perform-those-killing

Χιλιάδες χρόνια αργότερα, συνεχίζουν να το κάνουν έτσι, όπως το ολοκαύτωμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ή το ολοκαύτωμα στον Σατανά και η γενοκτονία στη Γάζα που συμβαίνει ΤΩΡΑ. 
 
Η  Σατανική 
Χαζαρική Μαφία  και οι Εβραίοι σκλάβοι της έχουν εκδιωχθεί από πάνω από εκατό τοποθεσίες με την πάροδο των ετών, μεταξύ άλλων, για τις πρακτικές της απαγωγής και βασανισμού παιδιών μέχρι θανάτου σε θυσίες. 
 
Η ανακάλυψη κρυμμένων τούνελ κάτω από τα κεντρικά γραφεία του Chabad αποκάλυψε παιδικές καρέκλες, αιματοβαμμένα παιδικά στρώματα, αιματοβαμμένα κουρέλια και ένα Mikveh (τελετουργικό λουτρό).



Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Nice-clean-suit-coming-out-of-a-tunnel-.mp4?_=1

Να τι έπρεπε να κάνει μια πηγή της Μοσάντ πείτε για ένα Mikveh: 
Ένα λουτρό Mikveh χρησιμοποιείται για να εξαγνιστεί αμέσως μετά την εμπειρία του "keri", ή της εκσπερμάτωσης. 
Σύμφωνα με την Τορά, κάποιος πρέπει να λουστεί σε μίκβα πριν του επιτραπεί να φάει ένα «τερούμα» ή «Κορμπάν» (σφαγμένη προσφορά θυσίας). 
Γιατί ο Πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι επέλεξε να επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του Chabad στη Νέα Υόρκη για την πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό; 
Η απάντηση φαίνεται να είναι ότι βασάνισε ένα παιδί μέχρι θανάτου, το εκσπερμάτισε και στη συνέχεια έκανε τελετουργικό μπάνιο πριν καταναλώσει το αίμα του παιδιού που είχε εγχυθεί με αδρεναλίνη. 
Αν τον δεις, σταμάτα τον. 
Η σήραγγα που ανακαλύφθηκε κάτω από τα κεντρικά γραφεία του Chabad είναι μέρος ενός δικτύου που "τρέχει σε όλη την πόλη σε στρατηγικές τοποθεσίες. Ένα από αυτά συνδέεται με ένα τοπικό παιδικό μουσείο", λέει μια εβραϊκή πηγή στη Νέα Υόρκη που δεν είναι μέλος του Κινήματος. 
Αυτές οι σήραγγες χρησιμοποιούνται για την εμπορία παιδιών και την παραγωγή του Adrenochrome. 
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12941611/synagogue-tunnels-brooklyn-orthodox-jewish-770-eastern-parkway-chabad.html  
https://m.youtube.com/watch?v =oyVQRvadrWM


Ο φίλος και συνάδελφός μας Robert David Steele, Αρχηγός Ναυτικών Πληροφοριών - μεταξύ άλλων - έκανε πολλά για να αποκαλύψει αυτή τη σφαγή παιδιών, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. 
https://rumble.com/v46oqyu-horrific-child-adrenochrome-market-found-in-nyc-jewish-tunnels-media-blacko.html

Sean Stone, ο γιος του σκηνοθέτη Oliver Stone (η ταινία του οποίου ο JFK κατηγόρησε όλο τον κόσμο εκτός από το Ισραήλ), του πρόσφερε τότε μεγάλα χρηματικά ποσά για να περιοδεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με λεωφορείο και να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος. 
Στο τέλος της περιοδείας, διασωληνώθηκε και δολοφονήθηκε σε νοσοκομείο της Φλόριντα. 
Με άλλα λόγια, παρέλασαν μπροστά σε χριστιανούς σκλάβους πριν τον σφάξουν σε μια ιεροτελεστία. 
Ο Σον Στόουν έφτασε στο Τόκιο την περασμένη εβδομάδα και προσπάθησε να με παρασύρει σε αυτό που μου είπαν ότι ήταν παγίδα. 
Αν θέλετε δικαιοσύνη για τον Ρόμπερτ Στιλ, συλλάβετε τον Σον Στόουν για ανάκριση. 
Είναι απαραίτητο να φτάσουμε στο βάθος αυτής της υπόθεσης, επειδή οι στατιστικές του FBI δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι βασανίζουν μέχρι θανάτου τουλάχιστον 40.000 Αμερικανίδες κάθε χρόνο, για να μην αναφέρουμε εκείνα που εισέρχονται λαθραία από το εξωτερικό. 
Όπως δείχνει αυτή η επιστολή του 1953 που προσφέρει σε παιδιά ιθαγενών Αμερικανών προς πώληση για 10 $ το καθένα, αυτή η πρακτική δεν είναι νέα.


Η Ευρώπη έχει παρόμοιο ποσοστό δολοφονιών, όπως αποδεικνύεται από τα 60.000 αγνοούμενα παιδιά της Ουκρανίας. 
Οι πηγές μας λένε ότι η Ιαπωνία έχει ποσόστωση 16.000 παιδιών ετησίως για να προσφέρει ως θυσία. 
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καταλαμβάνουν παιδιά σε όλο τον κόσμο. 
Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η αίρεση πρέπει να συλληφθεί και να ανακριθεί. 
Τα παιδιά τους θα πρέπει να επανεκπαιδευτούν. 
Για να βάλουμε οριστικό τέλος σε αυτή την πρακτική, πρέπει να πάρουμε το σύνθημα από τους Κινέζους αυτοκράτορες και να εξαλείψουμε 12 γενιές οποιασδήποτε οικογένειας της οποίας το μέλος θα πιαστεί να διαπράττει μια τέτοια πράξη στο μέλλον. 
Αυτό πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ! 
Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι προσπαθούν επί του παρόντος να διαπραγματευτούν μια παράδοση για λογαριασμό της  
Χαζαρικής Μαφίας 
Ο επικεφαλής της Επιτροπής των 300 έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους Ιρανούς ηγέτες σχετικά με την υπαρξιακή απειλή που αντιμετωπίζει το Ισραήλ: 
Αναγνωρίζοντας τις νόμιμες ανησυχίες της Τεχεράνης και του μουσουλμανικού λαού στο σύνολό του απέναντι στην υπερβολική επιθετικότητα που είναι η έκφραση των αγώνων, υπαρξιακές ανησυχίες του εβραϊκού λαού που ταλαιπωρείται από εσωτερικούς αγώνες στις αραβικές χώρες, ζητάμε με σεβασμό την προστασία των θαλάσσιων οδών και την επανέναρξη σοβαρών συζητήσεων (προσωπικά) μεταξύ των τριών μεγάλων θρησκειών, με σκοπό μια διαρκή ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ όλων μας . Salam E III RI

Από ασιατικής σκοπιάς, όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες - ακόμη και εκείνες των οποίων το κοπάδι καθοδηγείται από έναν «καλό βοσκό» - εξακολουθούν να εκτρέφουν ανθρώπινα ζώα. 
Όπως λέει και η παροιμία, το πρόβατο περνάει τη ζωή του φοβούμενος τον λύκο, αλλά είναι ο βοσκός που το σκοτώνει. (Σημείωση του συντάκτη: Σήμερα, ο «Καλός Ποιμένας» χρησιμοποιεί το Vaxx!)
Σε κάθε περίπτωση, το μακροπρόθεσμο μονοθεϊστικό σχέδιο, με στόχο να τεθεί όλη η ανθρωπότητα υπό τον έλεγχο ενός μόνο θεού-βασιλιά, πρέπει να τερματιστεί. 
Οι Ασιάτες προτείνουν ένα μικρό συμβούλιο χωριού για τον κόσμο ως μια πιο ευνοϊκή εναλλακτική. 
Πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις για αυτό το θέμα.

Εντάξει, τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην πολύ έντονη δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, την περασμένη εβδομάδα. 
Το μεγαλύτερο σημάδι είναι η μαζική ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη  Χαζαρική Μαφία  και το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), όπως αντικατοπτρίζεται σε αυτό το σχόλιο από το Fox News: 
Το WEF είναι μια φανατική πολιτική οργάνωση που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία του COVID, όπως η φάρσα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι οι σωτήρες, αλλά το μόνο που κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να πετύχουν τον στόχο τους. 
Αυτός ο στόχος είναι στην πραγματικότητα ένα παγκόσμιο φασιστικό κίνημα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και η συγχώνευση μεγάλης κυβέρνησης, μεγάλης τεχνολογίας [και] μεγάλων χρημάτων, για τη δημιουργία μιας κυρίαρχης τεχνοκρατικής ελίτ, η οποία, κατά σύμπτωση, είναι δική τους. 
Θέλουν να δημιουργήσουν φεουδαρχία 2.0, στο οποίο είμαστε δουλοπάροικοι και αυτοί είναι οι άρχοντες που μας κυβερνούν... 
Αυτό στοχεύουν. 


Η  
Χαζαρική Μαφία  εξακολουθεί να προσπαθεί απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία δολοφονώντας τους περισσότερους από εμάς και εκφοβίζοντας τους επιζώντες να υποταχθούν. 
Τηλεγραφούν αυτές τις προθέσεις. 
Τώρα έχουμε μια τρίτη ταινία που βγαίνει φέτος που ασχολείται είτε με έναν εμφύλιο πόλεμο, ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα ή ένα πανεθνικό μπλακ άουτ. 
Ο ISS είναι μια ταινία για τους αστροναύτες που γίνονται μάρτυρες ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής.


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Nuclear-holocaust-seen-from-the-ISS.mp4?_=3

Η Google, το προπαγανδιστικό όργανο της  
Χαζαρικής Μαφίας , προετοιμάζεται για ένα «ευαίσθητο συμβάν». 
Ένα "ευαίσθητο συμβάν" είναι ένα "απροσδόκητο γεγονός ή εξέλιξη που δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για την ικανότητα της Google να παρέχει υψηλής ποιότητας, σχετικές πληροφορίες και βασική αλήθεια." 
Με άλλα λόγια, να περιμένετε περαιτέρω λογοκρισία τύπου Covid 19 από την Google μετά από μια ακόμη τεχνική καταστροφή.


Επιπλέον, οι υπεύθυνοι για τη διαχείριση γνώσης στο Νταβός κάνουν λόγο για «ασθένεια Χ» που θα προκαλούσε «20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού». 
Ακολουθούν αναφορές για μια νέα ασθένεια που δημιουργήθηκε εργαστηριακά στην Κίνα (Νόσος Χ), η οποία, μολύνοντας το νευρικό σύστημα, έχει ποσοστό θνησιμότητας 100% σε εξανθρωπισμένα ποντίκια.
Αυτό συνδέεται με την προσπάθεια του ΠΟΥ να μας υποδουλώσει μόνιμα με εμβόλια γονιδιακής επεξεργασίας, ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων και ψηφιακή δουλεία. 
Υπάρχει και άλλο Χ που προσφέρουν επίσης. 
Η NASA (η οποία δεν είναι διαστημική υπηρεσία) προβλέπει μια μαζική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου (την πρώτη ημέρα του νέου έτους στο εβραϊκό ημερολόγιο) που θα σχηματίσει μια πιθανώς «μια σειρά απολύτως τεράστιων σεισμών». 
Στην πραγματικότητα, βασικά απειλούν να χτυπήσουν τη χριστιανική καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών με σεισμικό όπλο. 
Η  Χαζαρική Μαφία  απειλεί επίσης, για άλλη μια φορά, να ανατινάξει το όρος Φούτζι στην Ιαπωνία. 
Αυτό συνέβη και στη Χαβάη, λίγους μήνες μετά το χτύπημα από μετεωρολογικά όπλα.


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Lahaina-is-forgotten-in-the-media.mp4?_=4

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Κίνα και άλλες Διαστημικές δυνάμεις πρέπει να αναγνωρίσουν και να καταστρέψουν όλα τα σεισμικά όπλα για να αποτρέψουν περαιτέρω μαζικές δολοφονίες χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία. 
http://theeconomiccollapseblog.com/14-things-that-everyone-needs-to-know-about-the-great-american-eclipse-of-2024/  
https://science.nasa.gov/eclipses/future- eclipses/eclipse-2024/where-when/


Παρεμπιπτόντως, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Elon Musk μετονόμασε το Twitter σε X. 
Αυτό προσδίδει αξιοπιστία στους ισχυρισμούς ότι 
Παραδεχόμαστε ότι ο Μασκ έκανε καλά πρόσφατα, βοηθώντας στη διάδοση της αλήθειας σε πολλούς ανθρώπους, αλλά σίγουρα πρέπει να παρακολουθείται στενά. 
Ο Μασκ αποκαλείται «ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο» επειδή είναι ιδιοκτήτης μιας μικροσκοπικής εταιρείας αυτοκινήτων που πουλά μοιραία ελαττωματική τεχνολογία. 

Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/The-great-EV-power-failure-.mp4?_=5

Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους κύριους ξέπλυμα χρήματος για πλασματικό χρήμα από τη  
Χαζαρική Μαφία 
Η  Χαζαρική Μαφία  χρησιμοποιεί επιλεγμένους ολιγάρχες για να ξεπλύνει νομίσματα fiat μέσω του χρηματιστηρίου. 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότερο από το ήμισυ του χρηματιστηριακού πλούτου των αμερικανικών νοικοκυριών κατέχεται από το πλουσιότερο 1%. 
Ανεξάρτητα από αυτό, οι  κακοποιοί της 
Χαζαρικής Μαφίας  εξακολουθούν να προσπαθούν απεγνωσμένα να σκοτώσουν τους περισσότερους από εμάς ξεκινώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Η συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα είναι η πιο προφανής και έχει καλυφθεί εκτενώς αλλού, επομένως θα θίξουμε μόνο μερικά σημεία. 
Το πρώτο είναι ότι αντί να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ισραηλινοί κατηγορούνται τώρα για γενοκτονία στο Διεθνές Δικαστήριο. 
Η Ρωσία έχει προσχωρήσει στη Νότια Αφρική και πολλές άλλες χώρες κατηγορώντας το Ισραήλ για γενοκτονία. 
https://tass.com/world/1731819


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Israel_is_facing_charges_of_genocide_at_the_international_court_.mp4?_=6

Από την άλλη πλευρά, μόνο το 9% των Ισραηλινών πιστεύουν ότι κερδίζουν τον «πόλεμό» τους στη Γάζα. 
https://www.timesofisrael.com/surveys-show-gantz-holds-commanding-lead-over-netanyahu-as-war-approaches-100th-day/

Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και οι Χαζάροι υποστηρικτές   είναι μικρού μήκους χρημάτων και ήλπιζαν να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να αποφύγουν τη χρεοκοπία. 
Την περασμένη εβδομάδα, ο Νετανιάχου προσπάθησε να παρακαλέσει τα ΗΑΕ για χρήματα και του είπαν να «ρωτήσει τον Ζελένσκι». 
«Η ιδέα ότι οι αραβικές χώρες θα έρθουν και θα ξαναχτίσουν και θα πληρώσουν το λογαριασμό για αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ευχής έργο», δήλωσε στο Axios αξιωματούχος των Εμιράτων. 
https://new.thecradle.co/articles/ask-zelensky-for-money-mbz-tells-netanyahu

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον κ. Νετανιάχου, με αποτέλεσμα να είναι νεκρός πεζός, σύμφωνα με πηγές πληροφοριών. 
Σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ, θα είχε λιγότερο από έναν μήνα ζωής. 
Ο Lloyd Austin, ο ψεύτικος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, και ο Eric Smith, ο Στρατηγός των Πεζοναυτών, προσπάθησαν επίσης να οργανώσουν κάποιου είδους μαζική επιχείρηση ψευδούς σημαίας για να κατηγορήσουν το Ιράν και να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με την MI6, τους εμπόδισαν να το κάνουν. 
Το εξώφυλλο που μεταδίδεται είναι ότι ο Όστιν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρκίνο του προστάτη, ενώ ο Σμιθ υποβάλλεται σε «εγχείρηση καρδιάς». 
https://thehill.com/policy/defense/4396552-marine-corps-commandant-undergoes-open-heart-surgery/

Αυτές οι ολοένα και πιο απελπισμένες προσπάθειες να σκοτωθούν αρκετοί άνθρωποι για να παραμείνουν στην εξουσία αντικατοπτρίζουν την απώλεια εξουσίας. 
Για παράδειγμα, τα Ηνωμένα Έθνη αναγκάστηκαν να κλείσουν την ευρωπαϊκή έδρα τους στη Γενεύη, λόγω του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος. 
Τα Ηνωμένα Έθνη κλείνουν παγκοσμίως επειδή έχει αποδειχθεί ότι είναι διεφθαρμένα, δυσλειτουργικά και αντιδημοκρατικά. 
Περισσότερες από 50 χώρες έχουν σταματήσει να τους καταβάλλουν κεφάλαια. 
Άλλοι ζητούν ριζικές μεταρρυθμίσεις. 
https://www.express.co.uk/news/world/1852574/united-nations-europe-cost-crisis

Η  
Χαζαρική Μαφία  χάνει επίσης την εξουσία στην Ευρώπη. 
Η Γερμανία έχει αποκλειστεί πλήρως από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία της. 


Βίντεο: 
 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Tucker-Carlson-The-biggest-protests-in-modern-German-history.mp4?_=7

Παράλυσαν αγρότες, φορτηγατζήδες και οδηγοί τρένων εμπορικές συναλλαγές. 
Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να θέσει εκτός λειτουργίας τους αγρότες, αλλά επεκτάθηκαν σε αιτήματα για απέλαση της γερμανικής κυβέρνησης σκλάβων.


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/This-is-Augsburg-Germany.mp4?_=8


Βίντεο:  h
ttps://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/More-protests-in-Germany-.mp4?_=9


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Romanian-Farmers-join-the-Germans.mp4?_=10


Παρόμοιες σκηνές έγιναν στην Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία κ.λπ.


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Amish-Amos-Millers-farm-products-seized-.mp4?_=11

Με τη βοήθεια της Συμμαχίας, ο λαός ξεσηκώνεται ενάντια στους παγκοσμιοποιητές και τις καταστροφικές πολιτικές τους. 
Αυτό είναι ένα από τα ερεθίσματα. Ο Μπιλ Γκέιτς, μη εκλεγμένος τεχνοκράτης της παγκοσμιοποίησης, στο COP 28: «Το ζήτημα των συστημάτων τροφίμων και το γεγονός ότι με την κλιματική αλλαγή, πολλοί αγρότες δεν είναι πλέον σε θέση να καλλιεργήσουν τη γη τους, κάτι που είναι μια τραγωδία για αυτούς. 
Θα μιλήσουμε για τη χρήση της καινοτομίας για την απόλυτη επίλυση αυτού του προβλήματος».


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Bill-Gates-looks-old-at-Cap-28.mp4?_=12

Μετάφραση της παγκοσμιοποίησης doublespeak: Λόγω του πολέμου μας εσκεμμένα ενάντια αγρότες, πολλοί από αυτούς δεν είναι σε θέση να παράγουν τις καλλιέργειές τους, κάτι που είναι ευλογία για εμάς, γιατί μας επιτρέπει να αντικαταστήσουμε την παραδοσιακή γεωργία με εκτροφεία εντόμων και εργαστήρια πλαστού κρέατος και να πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων, με το πρόσχημα της καταπολέμηση της «κλιματικής αλλαγής».


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/The-entire-world-is-heating-up-.mp4?_=13


Γινόμαστε επίσης μάρτυρες μιας αυξανόμενης εξέγερσης ενάντια στην κοινωνική τους μηχανική. 
Η μαζική εισροή ασυνόδευτων ανδρών στρατιωτικής ηλικίας στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες τροφοδοτεί τη γενική εξέγερση κατά της  Χαζαρικής Μαφίας .

Στη Γερμανία, οι βιασμοί και άλλα εγκλήματα που διέπραξαν αυτοί οι ξένοι έβαλαν τα γερμανικά πατριωτικά κόμματα στα πρόθυρα να έρθουν στην εξουσία. 
Ο βουλευτής Ρενέ Σπρίνγκερ του Λαϊκού Κόμματος AfD λέει: "Θα στείλουμε ξένους πίσω στις χώρες καταγωγής τους. Κατά εκατομμύρια. Αυτό δεν είναι μυστικό σχέδιο. Είναι μια υπόσχεση. Για περισσότερη ασφάλεια. Για περισσότερη δικαιοσύνη. ταυτότητα. Για τη Γερμανία». 
https://twitter.com/Alfrothul4/status/1745190145488289816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1745190145488289816%fdcf4b4  
f04205bc41 b7584fb0e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fww w.zerohedge.com% 2Fpolitical %2Fafd-bundestag-member-wws-deport-expeners-germany-millions


Στη Νέα Υόρκη, ορδές μεταναστών πηγαίνουν πόρτα σε πόρτα ζητώντας χρήματα, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να εξετάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας . 
https://news.yahoo.com/nyc-officials-definitely-considering-curfews-224200134.html

Στο Σικάγο, τα καταφύγια έχουν ξεχειλίσει και οι μετανάστες μπαίνουν τώρα σε λεωφορεία τη νύχτα για να αποφύγουν το παγετό και να περάσουν τις μέρες τους σκάβει στα σκουπίδια για να βρει τροφή. 
https://news.yahoo.com/migrants-without-showers-dig-food-173400279.html

Η διακοπή αυτής της ροής μεταναστών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση του Τέξας απέλασε τις ομοσπονδιακές δυνάμεις από τα σύνορα με το Μεξικό. 
Αυτή είναι μια de facto κήρυξη πολέμου κατά της  Χαζαρικής Μαφίας  στην Ουάσιγκτον DC. 

Το Τέξας κήρυξε επίσης πόλεμο στην Federal Reserve και το φανταχτερό της νόμισμα αποφασίζοντας να «διαχειριστεί την πρόσβασή τους σε χρυσό και ασήμι μέσω του Texas Bullion Depository, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως νόμιμο χρήμα». 
Άλλες πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Οκλαχόμα κάνουν παρόμοια βήματα. 
Γίνεται επίσης μάχη ενάντια στη σεξουαλική διαστροφή που ενθαρρύνεται από τις κυβερνήσεις-μαριονέτα της  
Χαζαρικής Μαφίας 
Ο Ντόναλντ Τουσκ, πράκτορας της νέας κυβέρνησης της Πολωνικής  Χαζαρικής Μαφίας , είναι ένα καλό παράδειγμα. 
Πολωνικές πηγές αναφέρουν μια τεράστια εκστρατεία με στόχο την περιποίηση των παιδιών ώστε να γίνουν σεξουαλικά αντικείμενα. 
Το Υπουργείο Παιδείας διδάσκει μεταξύ άλλων στους νέους πώς να προετοιμάζονται για πρωκτικό σεξ, το οποίο «μπορεί να είναι ασφαλές, ευχάριστο και δεν χρειάζεται να είναι επώδυνο». 
Τα κείμενα περιέχουν συμβουλές για το πώς να κρύψετε, να απορροφήσετε, να προωθήσετε και να υποστηρίξετε περιεχόμενο LGBT εντός της οικογένειας, καθώς και πώς να επιλέγετε ερωτικά gadget και να φροντίζετε την υγιεινή τους. 
Τα παιδιά ενθαρρύνονται να κάνουν περιστασιακό σεξ. 
Σε μια περίπτωση, ένας ομιλητής λέει στα παιδιά για τον πρώτο του αυνανισμό στην ηλικία των 6 ετών. 
Λίγες στιγμές αργότερα ακούμε, μεταξύ άλλων, ότι «νεαρά αγόρια αυνανίζονται ομαδικά». 
Ο νέος διευθυντής του νοσοκομείου παίδων στο Λούμπλιν ανακοίνωσε σχέδια για «μεταμοσχεύσεις γεννητικών οργάνων». 
Πολωνικές πηγές προειδοποιούν για τη σεξιστική κατήχηση που οδηγεί αναπόφευκτα σε ένα αυξανόμενο κύμα διαταραχών ταυτότητας φύλου που, σε πολλά παιδιά, έχει ως αποτέλεσμα τον μη αναστρέψιμο ακρωτηριασμό του σώματός τους. 
"Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουμε μια πραγματική επιδημία διαταραχής ταυτότητας φύλου στη Δύση. 
Στη Σουηδία, ο αριθμός αυτών των περιπτώσεων στα παιδιά έχει αυξηθεί κατά 19.700% σε οκτώ χρόνια, στην Αυστραλία κατά 12.650% και στην Ιταλία κατά 7.200%". αναφέρουν οι πηγές. 
Σημειώνουν ότι ενώ οι χριστιανοί ιερείς κατηγορούνται ενεργά για εγκλήματα παιδεραστίας, είναι αδύνατο να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον οποιουδήποτε που δεν είναι ιερέας. 
Αυτό δεν περιορίζεται στην Πολωνία. Ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Βιγκάνο λέει ότι ο ψεύτικος Πάπας Φραγκίσκος έχει δείξει «ένα τέτοιο επίπεδο διαστροφής και αποξένωσης από την πίστη» που οι Ελβετοί φρουροί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να διώξουν αυτόν και τους χειραγωγούς του από το Βατικανό. 
Η καθολική ιεραρχία στη Λατινική Αμερική και την Αφρική συμφωνεί μαζί του, αφού εξεγέρθηκε από τις ευλογίες του για τα ομόφυλα ζευγάρια. 
https://english.elpais.com/international/2024-01-11/rebellion-against-the-vatican-51-priests-in-peru-refuse-to-bless-same-sex-couples.html  
https:/ /apnews.com/article/vatican-lgbtq-blessing-africa-france-12ede13dec72ecdd9f6da1dd1877d7e5


Ισχυρίζονται ότι ο δημιουργός το έκανε έτσι ώστε μόνο άνδρες και γυναίκες να μπορούν να κάνουν παιδιά. 
Αυτό είναι το νόημα του γάμου. 
Δεν είναι μόνο το σεξ. 
Ο πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας δήλωσε: «Για πρώτη φορά από τις μαύρες μέρες της ολοκληρωτικής διακυβέρνησης, έχουμε πολιτικούς κρατούμενους στην Πολωνία».


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Former-PM-of-Poland-For-the-first-time-since-the-dark-days-of-totalitarian-rule- έχουμε-πολιτικούς-κρατούμενους-στην Πολωνία.mp4?_=14

Υπάρχουν ήδη πολιτικοί κρατούμενοι στις περισσότερες άλλες δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων της επιχείρησης παγίδευσης J6 στην Ουάσιγκτον DC. 
Εν τω μεταξύ, η γενοκτονία συνεχίζεται στην Ουκρανία. 
Αφού έχασε περισσότερους από 500.000 άνδρες στη μάχη,  ο κατά συρροή δολοφόνος της Χαζαρικής Μαφίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι θέλει να στρατολογήσει ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΑΜΕΑ. 
Αυτοί οι άνθρωποι θα σταλούν σε καθορισμένες περιοχές για να σκοτωθούν από το πυροβολικό, εκτός εάν ο Ζελένσκι και οι χειριστές του στο Chabad ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. 
https://www.rt.com/russia/590293-ukraine-bank-accounts-mobilization/

Υποσχόμαστε ότι ο Ζελένσκι και οι κολλητοί του θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γκονζάλο Λίρα.
https://news.yahoo.com/pro-russian-blogger-gonzalo-lira-170300542.html

Βλέπουμε επίσης ένα σημάδι ότι η  
Χαζαρική Μαφία  προσπαθεί να πάρει προστασία από τη Ρωσία. 
Η BlackRock και η PepsiCo,  η Χαζαρική Μαφία που ανήκει στην Vanguard , έχουν απαγορεύσει στις ουκρανικές διαφημιστικές εταιρείες να αναφέρουν εχθροπραξίες, τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και την υποστήριξη προς το Κίεβο, σε διαφημίσεις για τα προϊόντα τους. 
Το μέτρο αυτό ακολούθησε σημαντική αύξηση της αξίας του ρωσικού ρουβλίου έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. 
Φαίνεται ότι επέστρεψαν παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στη Ρωσία για να πληρώσουν για την προστασία τους. 

https://tass.com/world/1731969

Αυτή η προστασία πιθανότατα θα είναι μόνο προσωρινή. Οι ρωσικές μας πηγές της FSB υπόσχονται ότι το Chabad θα καταστραφεί επίσης σε αυτήν την περιοχή. 
Βλέπουμε επίσης τα πρώτα σημάδια των δικαστηρίων εγκλημάτων πολέμου. 
Καταθέτοντας κεκλεισμένων των θυρών στο Καπιτώλιο τη Δευτέρα, ο εγκληματίας πολέμου Άντονι Φάουτσι είπε περισσότερες από 100 φορές ότι «δεν θυμάται» σημαντικές πληροφορίες και συνομιλίες σχετικά με την προέλευση του COVID-19 ή την αντίδραση των ΗΠΑ σε αυτήν.


Βίντεο:  
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/01/Fauci-%E2%80%98I-do-not-recall.mp4?_=15


Μετάφραση Little Star (Thank you Marinette!) 
Πρωτότυπη αγγλική έκδοση: https://benjaminfulford.net/
 
Σημείωση συντάκτη: Όπως πάντα, για όσους καταλαβαίνουν αγγλικά, θα πρότεινα πραγματικά , ότι εγγραφείτε στην εβδομαδιαία επιστολή του Benjamin Fulford. Άνθρωποι σαν αυτόν εργάζονται σκληρά για εμάς, ρισκάροντας τη ζωή τους.

Κοινή χρήση από τον Chevalier (Thank you Réjean):  https://latableronde.over-blog.com/2024/01/benjamin-fulford-0.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters