Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η DEUTSCHE BANK ΖΗΤΑ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ...ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ !!!


H Deutsche Bank ζήτησε από εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη να μην λάβουν τον μισθό ενός μήνα ως πράξη «αλληλεγγύης».

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ζητήθηκε από εκατοντάδες «leaders» της τράπεζας να δεχθούν εθελοντικά μείωση μισθού, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στους Financial Times. 

Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσοι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

ΕΒΡΟΣ: “Έχουν γίνει συμφωνίες τύπου Ζυρίχης ερήμην του ελληνικού λαού”; Ο Ναύαρχος Χρηστίδης σε άρθρο “κεραυνό”


Γράφει ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΝ Ναύαρχος ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
«Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές»
Η εμβληματική φράση και ο στοχασμός του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού «Το έθνος πρέπει (να μάθει) να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές» προϋποθέτει σωστή ενημέρωση και κυρίως, σωστή και «ακριβή» χρήση όρων και εννοιών. Η αξιοπιστία της αποτρεπτικής στρατηγικής ενός αμυνόμενου κράτους, όπως η Ελλάδα, είναι ένα άθλημα εσωτερικής και εξωτερικής εξισορρόπησης των απειλών κατά της επικράτειας του. Εσωτερική εξισορρόπηση είναι η βελτιστοποίηση της κρατικής ισχύος με εναλλακτικούς συνδυασμούς των μέσων που διαθέτει. Εξωτερική εξισορρόπηση είναι τυπικές και άτυπες συμμαχικές συγκλίσεις που αυξάνουν ή περιπλέκουν τα αναθεωρητικά σχέδια του επιτιθέμενου.

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19



ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν στήσει διάφορα τρικ για να χρεώσουν θανάτους και κρούσματα κορωναϊού covid-19.
Το έχουμε δει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.
Ακόμα και επι πληρωμή σε θύματα που έχουν αποβιώσει από άλλες ασθένειες, αλλά τους χρεώνανε ότι πεθάνανε από κορωναϊό.
Για να μην σας κουράζω, το πρόβλημα είναι το εξής.

Οι κακοί, η Cabal δηλαδή, αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι για τα αίσχη στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι στα τελευταία τους.

Ο Εφιάλτης του Κορωνοιού από τον Σεπτέμβρη…Τους τελειώνουμε η μας τελειώνουν!!!


ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ….
O μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ της Πατρίδας μας είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας Κυβερνούν με όλους τους παπαγάλους τους..και τα διάφορα υποτακτικά κόμματα της Βουλής.
Όλοι εκτελούν εντολές Γενοκτονίας… από τα Μασονικά αφεντικά τους.

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.


Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..
Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ. "Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (;) ΚΑΙ ΤΟΝ… ΚΡΟΝΟΪΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ"!

Γράφει η κυρία Ντορέτα Πέππα

Για ελάτε μου δω, κ.κ. Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Σύψα κ.λ.π. φανφαρολόγοι / λοιμωξιολόγοι και αμετροεπείς πολιτικοί, όλοι μαζί χαρμάνι! Και κυρίως, εσύ, κ. Μητσοτάκη, που καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι, με ύφος χαζοπετεινής χαλκόκοτας σε οίστρο, και μας λες για το πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία μας...

Δεν είναι αυτό το σημείο στον Έβρο που ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ οι τούρκοι...!!! Είναι λίγο βορειότερα από αυτό...


Η συγκεκριμένη περιοχή, στο θέμα που δημοσίευσε η γνωστή αγγλική εφημερίδα “The Sun”, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters