Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Τι σχεδιάζουν να μας κάνουν απο το Σεπτέμβριο με 2ο & Τερματικό σχέδιο και το τσιπάρισμα. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.


Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..
Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.
Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!
Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρο τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαινει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν.
Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.
Ετσι θα ελέγχουν σε όλους τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

ΑΤΖΕΝΤΑ 21… 1992…ΣΤΟ ΡΙΟ…
ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
2008… ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ… ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ.
ΤΩΡΑ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ” ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.
Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
Ή ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, Ή ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Όλα ξεκινησαν το 1992 με την υπογραφή της Αντζέντας 21…
Έχουμε καταγράψει επτά βασικές κινήσεις οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα τι θέλουν οι Νεοταξιτες και πως τα εφαρμόζουν…
Ζουν για τη μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο μας..
Τρέφονται από την δυστυχία μας από την Φτωχοποίηση μας και από την επιθανάτια αγωνία μας..
Οι επτά κινήσεις είναι τα χοντρά γράμματα σε σωρεία συναντήσεων στις στοές και τις σκοτεινές διαδρομές όλων των Κυβερνήσεων που τους αποδέχθηκαν και εκτελούν τις δολοφονικές εντολές τους.
Ξεκίνησαν με:

1.Την αρχική διακήρυξη για τον ελεγχο των λαών το 1992.(Αντζέντα 21)

2.Συναντήσεις για τον τρόπο ελέγχου με Πανδημίες.

3.Το ίδρυμα Rockefeller συνέταξε το 2010 μια ακριβή έκθεση όπου περιγράφεται πρακτικά η τρέχουσα μετά-πανδημική αυταρχική κοινωνία

4 Εγγραφο του ΠΟΥ για δυο Παγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf 

Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και αναφέρεται σαφέστατα ότι τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα “διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ προσομοίωσης και εκπαίδευσης” από τις οποίες τουλάχιστον η μία “συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος”.

5.Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη…και την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του Κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019. Η έκθεση αυτή προτείνει ως μόνη λύση τον καθολικό εμβολιασμό & το τσιπ για τον ψηφιακό έλεγχο.

6.Εκδήλωση συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (EVENT 201) ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας.
Εκει ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματωπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α .
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ άσκηση Κορωνοιού σε εξέλιξη

7.Συναντήσεις στο Νταβός για να δοθούν στους αρχηγούς των Κρατών οι τελικές οδηγίες.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ:.Εκδοση του Βιβλίου Δημοσθένη Λιακόπουλου το 2008 με τίτλο Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας -Αντζέντα 21 στο ποίο κατεγράφησαν όλα όσα διέρρευσαν και πως θα στήσουν το Παγκόσμιο ελεγχο (Επιδημίες-Πανδημίες κ.α) με ενότητες και στόχους.
Στο δεύτερο και Τερματικό στάδιο αν καταφέρουν να το ολοκληρώσουν και αυτό θα γίνει αν οι λαοί δεν αντιδράσουν η δεν προκύψουν στρατιωτικές συγκρούσεις η μεγάλα γεωλογικά φαινόμενα .
Απο τον Σεπτέμβριο εχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν έξαρση του μεταδοτικού ιού ακόμη και να χρησιμοποιήσουν Βιολογικό όπλο μεγαλύτερης ισχύος ώστε να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο να σπεύσει για τον Μαζικό εμβολιασμό..
Για όσους αρνηθούν έχουν νομοθετήσει φυλάκιση 10 ετών και με Π.Ν.Π θα προσθέσουν την απενεργοποίηση του ΑΦΜ.

Επίσης με Αστυνομία ίσως και Στρατό Ελληνικό η Ξένο θα μεταφέρουν σε στρατόπεδα απολύμανσης όσους αρνηθούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Το τερματικό σχέδιο θα το εφαρμόσουν με όλα τα μέσα .αστυνομικά και στρατιωτικά!!!
Το εμβόλιο Δολοφόνος με το υγρο τσιπ όποιος το δεχθεί να εκχυθεί στο αίμα του μετατρέπεται σε ρομποτάκι τους που θα πεθαινει όταν τα Παρανοϊκά Ναζίδια αποφασίσουν. Παράλληλα θα έχει γονίδια στείρωσης.

Ετσι θα ελέγχουν σε όλους, τη διάρκεια ζωής και τις γεννήσεις.

Οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού αμέσως μετά θα σταματήσουν την Κτηνοτροφία και Γεωργία και θα τα θέσουν στον απόλυτο ελεγχο τους ώστε να δίνουν Κρεατομάζες και υβριδικά λαχανικά για ακόμη μεγαλύτερο ελεγχο και επιπτώσεις στις ζωές αυτών που τσιπάρησαν.
Με βάση τα ανωτέρω καθισταται σαφές ότι για να αποτραπούν αυτά χρειάζεται αγώνας από σήμερα και να βγει ο Ελληνικός λαός στους δρόμους…
Τα ολιγοστά αργύρια που μοιράζει ο Μητσοτάκης στην εργοδοσία κυρίως είναι μέχρι τις εκλογές η μέχρι την συγκυβέρνηση για να αρχίσει αμέσως μετά την ολομέτωπη επίθεση όλο το Βρώμικο πολιτικό σύστημα..

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….
Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters