Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19



ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Σε όλον τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, έχουν στήσει διάφορα τρικ για να χρεώσουν θανάτους και κρούσματα κορωναϊού covid-19.
Το έχουμε δει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.
Ακόμα και επι πληρωμή σε θύματα που έχουν αποβιώσει από άλλες ασθένειες, αλλά τους χρεώνανε ότι πεθάνανε από κορωναϊό.
Για να μην σας κουράζω, το πρόβλημα είναι το εξής.

Οι κακοί, η Cabal δηλαδή, αυτοί όλοι που είναι υπεύθυνοι για τα αίσχη στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι στα τελευταία τους.



Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μπλεγμένοι με βαριές κακουργηματικές πράξεις. Από τρομοκρατία, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, παιδεραστία, ανθρωποθυσίες και άλλα πολλά.
Λοιπόν, επειδή από έρευνες που έχουμε κάνει, υπάρχουν πολλοί «μεγάλοι» και στην Ελλάδα, όπως δηλαδή πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άλλοι που, κάναν χρήση αδρενοχρωμίου, πίναν αίμα, βασανίζαν παιδιά, αλλά και πολλοί από αυτούς είναι παιδόφιλοι.
Όπως πλέον μάθαμε, το αδρενοχρώμιο είναι μια ισχυρή ναρκωτική ουσία, η οποία από την μία ανανεώνει τα κύτταρα, (ελιξίριο της νεότητας), αλλά από την άλλη είναι μια τρομερά εξαρτησιογόνα ουσία, η οποία προκαλεί φοβερούς πόνους και αργό θάνατο, όταν λείπει από τους χρήστες της.

Marina Abramovic

Να υπενθυμίσουμε πάλι, ότι ο Ντόναλντ Τράμπ με την επιχείρηση «Καταιγίδα», κατάστρεψε τις αποθήκες και τα εργαστήρια (βασανιστήρια) αδρενοχρωμίου, αλλά όπως επίσης, μόλυνε και αρκετή ποσότητα από αυτό με τον Covid-19 (του Bill Gates, τον θανατηφόρο ιό).
Έτσι, πολλοί από αυτούς τους χρήστες αδρενοχρωμίου, για να μην πεθάνουν, θα πρέπει να λάβουν την δόση τους, αλλά και όσοι πήραν το μολυσμένο, θα πρέπει αναγκαστικά, να κάνουν αλλαγή αίματος, αλλά και αλλαγή οργάνων.
Βέβαια εδώ είναι το μεγάλο μυστικό.
Προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αρπάξουν παιδιά και ηλικιωμένους !
Αυτή είναι όλη η ιστορία και για αυτό προσπαθούμε να σας επιστήσουμε την προσοχή.
Πολλοί σύλλογοι από την Ελλάδα, με εντολή της προδοτικής Κυβέρνησης, ξεκινήσαν αιμοδοσίες και εγγραφές για δωρητές οργάνων, με πρόσχημα τους ασθενείς του κορωναϊού.
Εμείς γνωρίζουμε, ότι σε περίοδο καραντίνας από μία πανδημία (όπως μας λένε τα συστιμικά ΜΜΕ και οι «παρα»- νόμοι που ψηφίσανε για τον covid-19), δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία, αλλά και ούτε ο covid-19 θεραπεύεται με μετάγγιση αίματος, λόγο του ότι είναι μια γρίπη.
Άρα τι ; Την απάντηση σας την δώσαμε.

Μήπως θέλουν να μαζέψουν παιδιά, για αίμα, αδρενοχρώμιο, όργανα ;

Είδαμε και στην Λάρισσα τι έγινε με τα παιδιά των Ρομά, που τα βγάλαν οι κρατικοί γιατροί ότι ηταν θετικά στον Κορωναϊό και στείλαν την κλούβα να τα μαζέψουν. Ευτυχώς οι γονείς τους ενήργησαν έξυπνα και τα πήγαν σε ιδιωτικούς γιατρούς, όπου με εκείνα τα τέστ, βγήκαν αρνητικά. Έτσι ξεσκέπασαν την βρωμιά του κράτους.
Να μην αναφέρουμε τα περιστατικά με τα «σφραγισμένα» φέρετρα, που δεν ξέρουμε αν έχουν πτώμα μέσα. Να μην αναφέρουμε ότι δεν αφήνουν να δείς τον νεκρό από covid-19 ή να τον κηδέψεις.
Αυτούς όλους τους εξαφανίζουν.
Περιστατικά στα νοσοκομεία ; Ουκ ολίγα. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.
Επειδή δεν πήραν τις ποσότητες που υπολογίζανε, στήνουν τον δεύτερο γύρο;
Το παιδομάζωμα !
Για ποιο λόγο να ανοίξουν τα σχολεία, εν μέσω μιας πανδημίας ;
Δεν προέχει η ασφάλεια των παιδιών και οι ζωές τους ;
Δεν θα ήταν καλύτερα να μείνουν στα σπίτια τους και να φυλάγονται ;
Άλλωστε γίνονται και μαθήματα, μέσω ίντερνετ, τηλεδιασκέψεις και άλλα.
Γιατί όμως ;
Μήπως «βγάλουν» και κανένα «τυχαίο» κρούσμα σε σχολεία, και με την μέθοδο της «ιχνηλάτησης», αρχίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο 4682/2020 για τον κορωναϊό ;
Δεν πάει το μυαλό σας πουθενά ;
Δείτε τι σκεφτήκανε να κάνουν.
Ήρθε το εγκληματικό κράτος και έδωσε μια υπεύθυνη δήλωση στα σχολεία, για να την υπογράψουν οι μαθητές που δεν θέλουν οι γονείς τους να τους στείλουν στο σχολείο, για διάφορους λόγους, με το πρόσχημα, να μην χάσουν την χρονιά από απουσίες.
Παρακάτω η εκπομπή του Βιοϊατρικού Εργαστηριακού Επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτου για το θέμα με την ύποπτη υπεύθυνή δήλωση.



Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Ν.4682/2020.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! – ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !
Εαν υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση ως τέκνο ή ως κηδεμόνας κίνδυνος νόσησης Covid19 δύναται να εφαρμόζετε ο Νόμος για covid-19 4682-2020 Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, εάν το δηλώσατε ψευδώς κατηγορήστε με 3 μήνες φυλάκισης, ενώ εάν υπογράψετε για “τρίτο” έως 10 χρόνια φυλάκιση.
Πανος Σκαρλάτος Ειδικός Εργαστηριακός Υγείας MLAs. BLS.MLS.CLS κάτοχος πιστοποίησης ιδιωτικής έρευνας και υπηρεσιών ασφαλείας με ειδική γνώση στο Ποινικό Δίκαιο.
Επίσης, κατέχω βασικά στοιχεία Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας. Επιπλέον, έχοντας προσεγγίσει Στοιχεία των Εγκληματολογικών Επιστημών είμαστε ικανοί να κατανοούμε παράγοντες όπως, προδιάθεση για έγκλημα, ευκαιρία λόγω τρωτοτήτων. Γνωρίζω τους τρόπους ενέργειας κατά είδος εγκλήματος, στοιχεία ειδικών εγκλημάτων και στάδια πραγμάτωσής τους και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν «πρόδρομα σημεία» και να δράσω προληπτικά, τηρώντας παράλληλα τις αρχές προστασίας του τόπου εγκλήματος ή συμβάντος και να συνεργάζομαι αποτελεσματικά με τους ειδικούς της δημόσιας δύναμης.
Επίσης κατέχω στοιχεία που αφορούν στη διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, την επιθετικότητα αλλά και την ψυχολογία του ιδίου του εργαζομένου ως Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

2. Τα μέτρα αυτά συνίστανται:

(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση,εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο,
(β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου,
(γ) στην επιβολή προληπτικών ελέγχων υγειονομικής φύσεως και κλινικών ή εργαστηριακών ελέγχων σε όλα ή επιμέρους σημεία εισόδου και εξόδου από τη χώρα μέσω αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(δ) στον προσωρινό περιορισμό, εν όλω ή εν μέρει, των αεροπορικών, θαλάσσιων, σιδηροδρομικών ή και οδικών συνδέσεων με χώρες μεγάλης διάδοσης της νόσου,
(ε) στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου,
(στ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, χώρων θρησκευτικής λατρείας, καθώς και στην προσωρινή απαγόρευση και αναστολή μετακινήσεων για οποιονδήποτε λόγο του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού και μαθητών, σπουδαστών,

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

E 3 Απριλίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 76
1293 1294 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος A’ 76/03.04.2020
φοιτητών οποιωνδήποτε εκ των ανωτέρω σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων,
(ζ) στην προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, καθώς και γενικά χώρων συνάθροισης κοινού,
(η) στην προσωρινή επιβολή μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας μέσων μεταφοράς εντός της επικράτειας,
(θ) στην προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον σε ομάδες προσώπων προς αποφυγή ενεργειών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη διάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού ευρύτερων ομάδων προσώπων δύναται να προσδιορίζεται με αναφορά σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Στα πρόσωπα της περίπτωσης αυτής δύνανται να επιβάλλονται και τα υπό περιπτώσεις (α) και (β) μέτρα.
Κατά την επιβολή των μέτρων επιλέγεται από τα αρμόδια όργανα το ηπιότερο δυνατό για την εκπλήρωση του σκοπού του, υπό το πρίσμα της συνταγματικής αρχής της αναλογικότητας.
Μπά μπά… τι έχουμε εδώ ;

Αιμοδοσίες για Covid-19 ΄Χμμ.. Έλλειψη αίματος ε ;




Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters