Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Σεβασμιώτατοι, για να μην κουράζεστε, κρατήστε την ανακοίνωση που βγάλατε και αλλάξτε απλά τον τίτλο στο …

….επόμενο νομοσχέδιο που θα περάσουν οι ΛΟΑΤ.
Τραγική, θλιβερή, άθλια η στάση της διοικούσης Εκκλησίας της Ελλάδος εν ώρα θανατηφόρας τρικυμίας στην Ελληνική κοινωνία. Τραγική αλλά και ξεκάθαρα ύποπτη. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο και η «Κοιμωμένη του Χαλεπά» (όπως πολύ επιτυχώς την χαρακτήρισε ο κ. Λυκούργος Νάνης), κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Άλλο ένα εγκληματικό νομοσχέδιο πέρασε που ανατρέπει ακόμη και αυτήν την λογική και η ωραία μας Κοιμωμένη αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση ολίγων γραμμών:

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ “ΜΕΤΕΦΕΡΕ” ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ… – Στη χώρα των Μάου-Μάου…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Πίσω από όλα τα δεινά του ελληνισμού βρίσκονται οι Βρετανοί!  
Στην Μικρασιατική καταστροφή της Σμύρνης, όπου ο μεγάλος Άγγλος ιστορικός Γκάιλς Μίλτον σε συνέντευξή του στο “Βήμα” τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε πει, σχολιάζοντας για το βιβλίο του: “Χαμένος Παράδεισος – Σμύρνη 1922”: 

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΑΖΑΣ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ - Ο «ΑΓΙΟΣ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ


Ο γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ποιμενάρχης της Γάζας, Πορφύριος (347–420), ζούσε για μια δεκαετία μια ζωή γεμάτη στερήσεις, πρώτα στη σκητική έρημο της Αιγύπτου, ύστερα στην Παλαιστίνη, έως ότου οι χριστιανοί της Γάζας παρακάλεσαν να τους δοθεί ένας ποιμένας «που να είναι ικανός να αντιμετωπίσει τους υπηρέτες των ειδώλων με έργα και με λόγια», όπως γράφει ο Μάρκος ο Διάκονος, ο βιογράφος του Πορφύριου. Έτσι, το 395 ο Πορφύριος έγινε επίσκοπος της Γάζας.
Η πόλη εξακολουθούσε να είναι εκείνη την εποχή -με την ανοχή του καθολικού αυτοκράτορα- ένα οχυρό της «ειδωλολατρίας», διότι οι «ειδωλολάτρες» πολίτες της πλούσιας Γάζας πλήρωναν υψηλούς φόρους.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ? ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤτΕ )


Ως Έλληνες πολίτες έχουμε το δικαίωμα να ενημερωθούμε για ένα
ζήτημα το οποίο αποτέλεσε στην σύγχρονη ιστορία κορυφαίο
αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των ανεξάρτητων κρατών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΟ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΑΛΛΑ  ΤΟ  ΙΔΙΟ  ΤΟ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ...
Το  πολιτικό  σύστημα  είναι  αυτό  που  δημιουργεί  τις  προβληματικές πολιτικές,  και γαλουχεί  το  πολιτικό  προσωπικό  με  τέτοιο  τρόπο  ώστε  αυτό  να  καθίσταται  επιβλαβές για  τη  χώρα. Οι  κανόνες  του  παιχνιδιού  είναι  το  πρόβλημα  και  άρα  αντί  να  αλλάξουμε  μόνο  τους  πρωταγωνιστές  πρέπει  να  αλλάξουμε  ολόκληρο  το  στημένο  εναντίον  μας  παιχνίδι.

H ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ


ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ  ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters