Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ !!!


Κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στην πόλη Γουανγκτσού στην Κίνα, ο ληστής φώναξε στους πελάτες:- Μην κινηθείτε, τα λεφτά ανήκουν στο Κράτος! «Η ζωή σας όμως ανήκει σε σας»!!! Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται: «MIND CHANGING CONCEPT» Ελληνιστί: «ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ»

Όταν οι ληστές γύρισαν σπίτι με τα εκατομμύρια που έκλεψαν, ο μικρός αδερφός, με πτυχίο Master στα Οικονομικά, λέει στο μεγάλο αδερφό, απόφοιτο δημοτικού:

- Έλα να μετρήσουμε τα χρήματα που αρπάξαμε.

Μια "Αλλη Ελλάδα": Στρατιώτες που υπηρετούν σε Εβρο και Αιγαίο αρνούνται μεταθέσεις για να μην αποδυναμωθεί η άμυνα της χώρας!


 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ - ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ
του Πέτρου Αναστασίου
Μια "άλλη Ελλάδα" από αυτή που έχουμε συνηθίσει να μας πληγώνει, αποτυπώθηκε στην πράξη στην οποία προχώρησαν στρατιώτες της 2016 E/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες του Έβρου και των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου: Εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό, σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.
 
Ο λόγος; Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η ανάγκη "για τον τελευταίο άνδρα" στις Μονάδες εκστρατείας, οι οποίες έχουν πρόβλημα επάνδρωσης λόγω χαμηλής απόδοσης των κλάσεων, κυρίως ως απόρροια του δημογραφικού προβλήματος, των αναβολών κλπ.

Ρε κηφήνες... Θα μας εξηγήσει κανείς επισήμως τι στο διάολο είναι αυτά που χρεώνετε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ;

Κραυγή απόγνωσης από Ελληνίδα νόμιμη πολίτη του Ελαντιστάν που έλαβε τον λογαριασμό της ΔΕΗ σήμερα και της έφυγε το κεφάλι. 
 
Ορθώς της έφυγε το κεφάλι από αυτό που είδε, αλλά της γύρισε και το μάτι, με αποτέλεσμα να κοινοποιήσει στο διαδίκτυο ένα άρθρο "φωτιά" που αξίζει όλοι να διαβάσετε πιο κάτω...
Ελένη Βνάτσιου
1)η ΔΕΗ βάζει υπέρογκους λογαριασμούς και μας χρεώνει παράνομα να πληρώνουμε για τους λαθρομετανάστες και για την πισίνα την θερμαινόμενη που έχει ο κάθε υπουργός στα νησιά! το ονομάζουν ΥΚΩ! (σε μένα ζητάνε 85,04 € να πληρώσω για τους λάθρο και την πισίνα του Φλαμπουράρη και του κάθε λίγδα)

Κούνια που τους κούναγε όλους τους.....Έτοιμοι για το Πουέρτο Ρίκο…

Λίγο πολύ όλοι αντιλαμβανόμαστε που πάει (πιθανώς) το πράγμα με τη νεοκομουνιστική κυβέρνηση και των συν αυτώ υποστηρικτών τους (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κεντροδεξιών-και δεν εννοώ τους ΑΝΕΛ). 

Οι νεοκομμουνιστές ορέγονται τη φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού σε επίπεδα Μποτσουάνας μέσω της μετάβασης στο νόμισμα της δραχμής.

Γράφει Ειδικός Συνεργάτης
Οι νεοκομουνιστές θεωρούν πως μετά τη μετάβαση στο νόμισμα της δραχμής θα αποκτήσουν επιτέλους έρεισμα τα ανοσιουργήματα της ψευδοϊδεολογίας τους στις ακραία φτωχοποιημένες λαϊκές μάζες. Οι νεοκομουνιστικές ιδεολογίες δεν μπορούν να επιβληθούν στις ακμάζουσες κοινωνίες: επιβάλλονται μόνο σε φτωχοποιημένες κοινωνίες.

Δείτε τί αναφέρουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για τον έλεγχο του πλανήτη και για τους Χριστιανούς. Θα τρομάξετε!

Πρωτόκολλο Εικοστό – Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία. Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα.

Τα δάνεια αυτά…επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Στο εσωτερικό της Γης ανακαλύπτονται συνεχώς ίχνη ζωής


http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2016/06/1-744.jpg 

Οι ειδικοί αναζητούν απαντήσεις για τη δημιουργία της ζωής στην επιφάνεια της Γης.
Όμως τα τελευταία χρόνια διάφορες έρευνες
εντοπίζουν συνεχώς την παρουσία της ζωής σε ολοένα και μεγαλύτερα βάθη στο εσωτερικό της. ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ ανακοίνωσε ότι εντόπισε ευρήματα που υποδεικνύουν την παρουσία ζωής σε βάθος περίπου 20 χλμ. από την επιφάνεια του πλανήτη μας.

Οι ερευνητές εντόπισαν αραγωνίτη (ένα πολυμορφικό ορυκτό του ασβεστίου) σε πετρώματα που βρίσκονται σήμερα στην επιφάνεια της Γης αλλά έχει διαπιστωθεί ότι πριν από διάστημα 100 εκατ. ετών βρίσκονταν σε βάθος 20 χλμ. Η χημική ανάλυση του συγκεκριμένου αραγωνίτη δείχνει ότι σχηματίστηκε από μεθάνιο το οποίο παρήγαγαν μικροοργανισμοί που βρίσκονταν σε εκείνο το μεγάλο βάθος.

Υπόγειες Μυστικες Βάσεις και τα Όντα που Ζουν σε αυτές – Τι αποκάλυψε γεωλόγος πριν τον δολοφονήσουν

http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2016/03/111.jpg
Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον PHIL SCHNIEDER πρώην κυβερνητικού στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός .
Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγειες βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.
Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα
Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις…….
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ……

Τι δεν θέλει να ξέρεις η «Βασιλική Οικογένεια»; Η σοκαριστική αλήθεια στη φόρα – (Βίντεο)

1Για άλλη μια φορά καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι εκπληκτικά αυτά που δεν γνωρίζουμε. Ένα και μοναδικό ίσως καλό της Παγκοσμιοποίησης είναι αυτό…

Εφαρμόζοντας την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι έρευνες σε οδηγούν σε καταστάσεις που αγνοείς… Και τις οποίες όταν τις ανακαλύπτεις καταλαβαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις έναν τελείως διαφορετικό δρόμο και να πάψεις να είσαι πρόβατο επί σφαγή…

Αυτά τα βίντεο είναι ακριβώς το άνοιγμα μιας τεράστιας έκθεσης που αφορά τη Βρετανική Βασιλική οικογένεια. Που όπως αποδεικνύεται ήταν τόσο κακή και μοχθηρή. Της έλειπε και της λείπει εντελώς κάθε έννοια ανθρωπιάς. Ο τρόπος που αντιμετώπιζε τους συγγενείς με νοητική υστέρηση δείχνει πολλά. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα κάνουν για να μας…
Δείτε τα βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις

Τι ΔΕΝ λένε στο σχολείο; Περίεργα γεγονότα της εκστρατείας του Μ. Αλεξάνδρου που ελάχιστοι γνωρίζουν;

Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Αυτό που τον έκανε όμως να ξεχωρίσει από άλλους μεγάλος στρατηγούς της αρχαιότητας ήταν πως οι κατακτήσεις του δεν άφησαν γεύση καταστροφής, αλλά δημιουργίας, μιας και ο ίδιος επέλεγε να σέβεται τις παραδόσεις και τα ήθη των λαών που κατακτούσε, ενώ τεράστιο ήταν και το πολιτιστικό έργο που άφησε πίσω του. Η πορεία του έφτασε σε εμάς μέσω των βιογράφων του αλλά και ιστορικών, είτε της εποχής του είτε μεταγενέστερων. Μεταξύ αυτών ο Παυσανίας, ο Σκύλακας, ο Αρριανός, ο Στράβωνας, αλλά και κάποιοι διφορούμενοι όπως ο Ψευδο-Καλλισθένης.

Η Ιστορία της Ελλάδας που θα «Βόλευε» να Μην Υπήρχε…


http://www.xorisorianews.gr/wp-content/uploads/2017/02/1-44.png 

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες στην ψυχή και σε όλους εκείνους που αγαπάνε την Ελλάδα.

Συνδυάζοντας ήχο και εικόνα το immenseblue.gr δημιούργησε ένα video μέσα από το οποίο σας προσκαλεί να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να ζήσουμε ξανά για ένα ολόκληρο 10λεπτο την ιστορία της Ελλάδας. Εμπνευσμένο φυσικά από την κλεψύδρα των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004 η σύλληψη της οποίας έγινε από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και με το μουσικό κομμάτι «πέρασμα» του Κωνσταντίνου Βήτα το immenseblue.gr παρουσιάζει το video που το ίδιο σκηνοθέτησε και ονομάζεται «Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 λεπτά».

Χανόμαστε μέσα στον χρόνο και συναντάμε τους πρώτους ανθρώπους, τους πρώτους Έλληνες που έζησαν στην χώρα μας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters