Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Καληνύχτα Ελπίδα, καληνύχτα Αξιοπρέπεια, καληνύχτα Άλεξ boy


Του Γιάννη Λαζάρου

Δεν χρειαζόταν να είσαι προφήτης για να ξέρεις ότι τελικά η κατοχή στην Ελλάδα θα παραμείνει ακόμα και με το τελευταίο χαρτί του συστήματος που ήταν η επιλογή της «πρώτης φοράς αριστερά». Όσοι δεν έχουν κομματικά σελοφάν διαφόρων χρωμάτων να καλύπτουν τα μάτια τους στα πραγματικά γεγονότα, έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην αλήθεια.


Ο λαός έδρασε στον πανικό μην χάσει κι άλλα. Όχι από την σακούλα που φυλάει την αξιοπρέπεια, αλλά από το προσωπικό του θησαυροφυλάκιο. Είτε αυτό είναι μισθός, σύνταξη, επιδοτούμενη μέσω ΕΣΠΑ επιχείρηση, καπαρωμένη θέση σε κάποιο 5μηνο, μετάταξη ή επαναδιορισμό ή μία καλή προσφορά για επιχειρηματικό δάνειο μετά τις νέες κυβερνητικές συμφωνίες.  Το αποτέλεσμα αυτών που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με τις κατοχικές δυνάμεις είναι το αποτέλεσμα των εκατομμυρίων ψηφοφόρων που ήθελαν προσωπική ελπίδα, προσωπική αξιοπρέπεια, προσωπικό σώσιμο. Πήραν αυτό που ζήτησαν: Προσωρινή παράταση του προσωπικού ασήμαντου μικρόκοσμού τους.


«Αριστερός» αυτή την φορά ήταν ο κάθε δεξιός,  ο κάθε πασόκος, ο κάθε φασίστας, ο κάθε εαυτούλης που δεν τον ένοιαξε ποτέ το γενικό καλό. Αρπαζόταν από ελπίδα και αλλαγή, από σταθερότητα και ανάπτυξη, από ρουσφέτι και γνωριμία ενώ η χώρα καιγόταν. Αν ακόμα δεν το καταλάβατε η χώρα κάηκε και τώρα να δούμε πού θα χωρέσει η μη μειωμένη σύνταξη και η μη περικοπή μισθού. Σε ποιο ημι- δημόσιο νοσοκομείο θα χωρέσει η ανάγκη σου για αξιοπρεπή νοσηλεία ή θάνατο, να δούμε σε ποιο ημι-δημόσιο σχολείο το παιδί σου θα μπαίνει με το νούμερο 8 για να πάρει το «δωρεάν» κολατσιό ως «άτυχο Ελληνόπουλο». Να δούμε πώς θα αντιμετωπίζεσαι από τις ημι-δημόσιες ΔΕΚΟ όταν η εταιρεία θα έρχεται να σου σφραγίζει το μετρητή νερού και ρεύματος.


Τώρα θα δούμε την Ελπίδα να δίνεται σε κουπόνι των σούπερ μάρκετ για πέντε κιλά μακαρόνια και το Επίδομα Φτώχειας να γίνεται νόμος για όλη την Ελλάδα. Τώρα η Ελπίδα θα σε κάνει να φοβάσαι Εσένα γιατί άλλη Ελπίδα δεν έχει. Την κατανάλωσες σε μεγάλες κουβέντες από πουλημένα ανδρείκελα που επειδή έβαλαν ταμπέλα στο μαγαζί «Αριστερά» νόμιζες ότι θα είχαν ως βάση την κοινωνική δικαιοσύνη. Τράβηξαν γραμμή πριν τραβήξουν την δήθεν γραμμή με τους εταίρους: Από τη μια πλευρά η αριστερά της εξουσίας και από την άλλη όλος ο λαός. Μην ξεγελιέσαι. Η εξουσία έναν εχθρό είχε και έχει πάντα: ΕΣΕΝΑ. Η κυβέρνηση στο έδειξε από την πρώτη ημέρα ότι παρέα με την ελπίδα που σου χάρισε είχε έτοιμη και την τιμή πώλησής σου  .


Κουρδίστικες σαν παιχνιδάκι καταλλήλως με 4 μνημονιακές κυβερνήσεις για να φτάσεις στο σημείο να πεις ότι δεν πάει άλλο θα πηδήξω το αυλάκι και θα πάω με τους αντιμνημονιακούς. Μόνο που δεν κοίταξες να δεις την πραγματική ταμπέλα τους που είναι μία: Αναξιοπρεπείς. Δεν είχαν δείξει ούτε ένα δείγμα αξιοπρεπούς πολιτικής παρά μόνο παρά μόνο
έναν χαβαλέ αντιπολιτευτικών κομμάτων. 
Όμως
πού ήσουν,
  εσύ Έλληνα, όταν οι
Μνημονιακοί νόμοι γινόταν νόμοι του Κράτους; Γιατί επέλεξες το ανάχωμα να γίνει
εκπρόσωπος της δίκαιας οργής σου και δεν απαίτησες από όλους λύση εδώ και τώρα;
Τι περίμενες από τυπάκους που τρώνε και πίνουν με κατοχικές δυνάμεις; Ότι θα
υπερασπιστούν εσένα και την χώρα σου; 
Πώς
είναι δυνατόν αυτός που θέλει τον κατακτητή πάση θυσία να είναι ο ίδιος που θα
πολεμήσει για την αξιοπρέπειά σου; 


Αποφάσισες αυτή την φορά να γίνεις
πειραματόζωο ο ίδιος και όχι να σου το επιβάλλουν όπως πριν 5 χρόνια. Τα
άκουσες τα νέα από το Βαρουφάκη σε συνέντευξή του στο Charlie Hebdo; «Αν οι φιλοευρωπαϊκές
κυβερνήσεις, όπως αυτή που συμμετέχω, ασφυκτιούν και αν οι άνθρωποι που τις
εξέλεξαν έχουν οδηγηθεί στην απελπισία, οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι
φανατικοί, οι ρατσιστές, οι εθνικιστές και όλοι όσοι ζουν με το μίσος
".


Ψήφισες ένα νέο ευρωπαϊκό πείραμα. Αν ξαφνικά θελήσεις να σπάσεις το κλουβί σου ως πίθηκος που σε έχουν τσακίσει με τα ηλεκτροσόκ, έχουν έτοιμες δύο λύσεις: Ή βγάζουν από την γωνία φασιστικά εκτρώματα που τα έχουν έτοιμα και δημοκρατικά ψηφισμένα να αναλάβουν δράση ή να σε στείλουν σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω τίποτε από τα εγκλήματα που έχουν κάνει πάνω σου,  αλλά μόνο να επιλέξεις αργό ή γρήγορο θάνατο. Έχουν έτοιμες όλες τις εναλλακτικές όπως είχαν έτοιμη την «νίκη» της «αριστεράς» εν μέσω Μνημονίου και για χάρη του Μνημονίου. 


Κανένας πίθηκος δεν την  έβγαλε καθαρή από κανένα πείραμα. Η εξέγερση των πιθήκων είναι μόνο ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως η εξέγερση των ανθρώπων είναι ρεαλισμός μόνο που θέλει ανθρώπους και όχι παρτάκηδες μαϊμούδες που έφαγαν την μπανάνα μάρκας «Ελπίδα». Οι μαϊμούδες θα βρουν την προσωπική τους λύση, οι υπόλοιποι πρέπει να πούνε οριστικά «Καληνύχτα».- 


 Εκπομπή 25-2-2015


http://www.stontoixo.com/2015/02/boy.html

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ!!ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Breaking News: Η κυβέρνηση του Πακιστάν δέχεται τελικά Καλλάσα ως ξεχωριστή ταυτότητα: ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Δημοσιεύτηκε στις 21 Φλεβάρη 2015 από τους Καλάσα Times
Καλάς: Μετά από τρία χρόνια αγώνα, η κυβέρνηση του Πακιστάν έχει αποδεχθεί τελικά Καλλάσα ως ξεχωριστή θρησκεία στην εθνική βάση δεδομένων και καταγραφής Αρχή (Nadra) και απευθύνεται τις ανησυχίες για πρώτη φορά στο Τσιτράλ.
Το θέμα για τον Καλάσα εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2012. Καλάς νεολαία επέτειναν τη συνειδητοποίηση του προβλήματος και μια σειρά από προσπάθειες που ακολουθείται. Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής Καλάς Ανάπτυξης Δικτύου και Editor-in-Chief του The Times Καλλάσα, Λουκάς Rehmat αμέσως πήρε το θέμα στα σοβαρά. Αρκετές φορές, συναντήθηκε στο Ισλαμαμπάντ για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες της Καλάσα, προσπαθούμε για το καλύτερο του για να κερδίσει την υποστήριξη από τις αρχές. Ωστόσο, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων στο πακιστανικό σύνταγμα ως ανά το 1973, αυτό καθυστέρησε και ο δρόμος προς τα εμπρός, δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μειονότητας.
Πολύ σύντομα, η διαδικτυακή καμπάνια ξεκίνησε στις http://www.thekalashatimes.com , και μια σύνδεση εκστρατεία συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τοπικές πηγές. Οι προσπάθειες για τον λόγο, με τη μορφή ενός εκστρατεία συλλογής υπογραφών εντός της Κοινότητας και την ενημέρωση συνεδρίες με υπερήλικες κοινότητα, η οποία συνήφθη με την αποφασιστικότητα να αναλάβει το θέμα σε κάθε πλατφόρμα. Το Φεβρουάριο του 2013, όλα τα ζητούμενα στοιχεία συντάχθηκε και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Nadra Αρχηγείο στο Ισλαμαμπάντ, και το Επαρχιακό Γραφείο του Επιτρόπου στο Τσιτράλ. Το θέμα παρελήφθη στις τοπικές και εθνικά μέσα ενημέρωσης μετά από επισκέψεις σε δύο επίπεδα. Οι προσπάθειες παρέμειναν ενεργές κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών περιόδων. Κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών του 2013, ο Καλλάσα ανακοίνωσε μποϊκοτάζ των επερχόμενων εκλογών στο Πακιστάν οφείλεται σε διάφορους λόγους, ο πρώτος είναι το ζήτημα της ταυτότητας.
Τα πολιτικά κόμματα στο Τσιτράλ, ειδικά PTI, που ονομάζεται ένα συνέδριο για να τερματίσουν την αποχή τους με όλα τα μέρη να συμφωνήσουν για την επίλυση του ζητήματος από τη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία. Αλλά παρέμεινε όπως ήταν. Κανείς δεν γλίτωσε το χρόνο για να επιλύσει το ζήτημα από τη στιγμή που είχε εκλεγεί. Ένας αριθμός των Καλλάσα νέους ακτιβιστές συνέβαλε στην αιτία υπό την ιδιότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των Wazir Zada, Σαγιέντ Γκιούλ, Shamin, ο Γκιούλ Ναζάρ, Subhan Uddin, Zarin Χαν, Akram Hussian, Unath Baig, Γιασέρ, Sikandar Γκουλάμ, Bakhtawar Shah, Sher Khan, Taj Χαν, Talim Χαν,, είπε ο Ahmad, Sohail Khan, Nasir Uddin, JR Ντιν, ο Ζαρντάρι Χαν, Feroz Shah, Amir Mehmood, και πολλοί άλλοι. Το 2015, ήμασταν τελικά δεκτή ως ξεχωριστή θρησκεία και την ταυτότητα του στο Πακιστάν.Ήταν μια καλή είδηση ​​για όλους, και οι Καλάσα φαίνεται τώρα πολύ ευχαριστημένοι με την αναγνώριση τους.
Η κοινότητα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όπως το πλαίσιο ελέγχου θρησκεία δεν ήταν μια επιλογή για Καλλάσα σε πολλά έγγραφα. Στο πιστοποιητικό γέννησης, αναγκάστηκαν να τσεκάρετε βουδιστική καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή για Καλλάσα.
Εκτιμούμε τη βοήθεια που παρέχεται από τα παρακάτω άτομα και τμήματα: το Υπουργείο Εσωτερικών, Nadra HQ και NRC Τσιτράλ, Αναπληρωτής Επίτροπος του Τσιτράλ κ Rehmat Ullah Wazir και μέλος της ομάδας του κ Ζαχίρ Σαχ, μαζί με τα μέσα ενημέρωσης οι άνθρωποι όπως Ζαχίρ Uddin, Mukham Uddin, GH Farooqi Sana Jamal Manzor Αλί, Farhan Dogar, Hashma Nawaz, και DW Baig. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους έχουν υπογράψει την online αίτηση από όλο τον κόσμο, καθώς και εκείνοι που έχουν ηθικά συνέβαλαν στην πραγματική αιτία και ενθάρρυνε μικρή εθνική ομάδα μας για την απόκτηση του βασικού δικαιώματος της ταυτότητάς τους.
O 53χρονος Θανάσης Λερούνης είναι καθηγητής ηλεκτρονικός που γνώρισε τους Καλάς το 1994 σε τουριστικό ταξίδι.Συγκλονίστηκε από τους θρύλους τους,που τους θέλουν απογόνους του Μ.Αλεξάνδρου και αδελφούς των Ελλήνων,αλλά και από τα τρομαχτικά προβλήματα επιβίωσης,και υγιεινής και παιδείας που αντιμετώπιζε αυτή η πανάρχαια ιθαγενείς φυλή.Ο Λερούνης κατάλαβε ότι οι Καλάς είναι ένα ζωντανό απολίθωμα της αρχαίας Ελλάδας και της εποχής του σιδήρου που κρατούσε ανόθευτη την αρχαία του παράδοση.Αποφάσισε από τότε να αφιερώση την ζωή του σ' αυτήν την υπόθεση.Βοήθησε στο κτίσιμο του πρώτου νέου σχολείου για τους μικρούς Καλάς δημιουργώντας τη ΜΚΟ "Έλληνες Εθελοντές" και χρησιμοποιόντας εθελοντική εργασία 20-25 συναδέλφων του.Σήμερα έχει κτίσει τρία κτίρια,αναπαλαίωσε άλλα πέντε και έβαλε σε όλα τουαλέτες και βρύσες.Κατάφερε να δημιουργήσει σύγχρονες υποδομές στην κοιλάδα που είχε παραμείνει αποκομμένη από τον κόσμο για αιώνες.Οργάνωσε έργο ύδρευσης καθώς κι ένα πρόγραμμα καταγραφής και διάσωσης της γλώσσας των Καλάς.Τον τελευταίο καιρό για την εποπτεία αυτού του έργου είχε πάρει ειδική υπηρεσιακή άδεια από τα ΣΕΚ των Αγίων Αναργύρων στο οποίο υπηρετούσε και παρέμεινε επί δέκα μήνες στο χωριό Μπρούν στο κτίριο-δημιούργημα του,το "Καλάς Ντούρ"(Πολιτιστικό Κέντρο των Καλάς)απ' όπου και απήχθη από δωδεκαμελή ομάδα ένοπλων μασκοφόρων.
 
Για όποιον γνωρίζει καλά τα πράγματα της περιοχής,δεν είναι μόνο οι Καλάς που δηλώνουν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάδρου και διασώζουν ήθη,έθιμα και τη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων(,Ανθεστήρια.Άμεση Δημοκρατία,Δημογεροντία ,διονυσιακές γιορτές κ.λ.π.).Το ίδιο υσχύει και για άλλες και για άλλες λαότητες και έθνη της περιοχής όπως οι Ισμαηλίτες Μπουρούσο στη Χούντζα,το έθνος των Παστούν(σουνίτες και ουαχαβίτες)και ανάμεσά τους ιδιαίτερα η πολυπληθής φατρία των Αφρίντι(που στελεχώνουν μαζικά τους Ταλιμπάν)και οι Νουριστανοί,οι οποίοι στελέχωσαν μαζικά τη μετριοπαθή Βόρεια Συμμαχία στον πόλεμο του Αφγανιστάν.Δηλαδή το αίσθημα της ελληνογένειας είναι εκτεταμένο και έντονο σ΄ έναν αριθμό που υπερβαίνει τα τριάντα εκατομμύρια ανθρώπους (!!)σε Πακιστάν,Αφγανιστάν και Τσατζικιστάν.
  
Σε όποιον Έλληνα δημοσιογράφο έχει πάει στην περιοχή,είναι γνωστό πως οι Έλληνες απολάμβαναν ένα είδος ασυλίας μεταξύ των αντιμαχομένων επειδή θεωρούνταν ομόαιμοι αδελφοί τους.Μέχρι την πρόσφατη απαγωγή του Θανάση Λερούνη οι Έλληνες είτε ως μέλη της εκστρατευτικής αποστολής στο Αφγανιστάν,είτε ως μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων(ΜΚΟ),είτε ως δημοσιογράφοι,έχαιραν ενός ειδικού καθεστώτος.Είναι χαρακτηριστικό πως όταν μέλη άλλων εκστρατευτικών αποστολών ήθελαν να κυκλοφορήσουν στην Καμπούλ εκτός υπηρεσίας,πρόσθεταν στη στολή τους το ελληνικό εθνόσημο ώστε να μην τους χτυπήσουν οι Ταλιμπάν ....
 
Στο συγκεκριμένο άρθρο είχαμε τονίσει πως οι Κάλας γνώριζαν ότι "κάτι θα συμβεί το καλοκαίρι" και είχαν γι΄ αυτό το λόγο φροντίσει να ενημερώσουν τους φίλους τους στην Ελλάδα,την Ευρώπη,την Ασία και την Ιαπωνία.Αυτές οι ανησυχίες των Καλάς καλύφτηκαν διεθνώς(και στη Δύση και στην Ασία),από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ,ενώ στην Ελλάδα υπήρξε σιωπή με την εξαίρεση του περιοδικού αυτού.(σσ.Βισάλτης:Και ελαχίστων μπλόγκερς)Οι πληροφορίες από το άρθρο του Γιώργου Αλεξάδρου "Τι μεγάλο παίζεται στον χώρο των Καλάς..,"  Περιοδικό "Τρίτο Μάτι"

Πατέρα, φοβάσαι την έξοδό μας από την Ε.Ε και το ευρώ;

 
Π= Πατέρας. Γ= Γιος

Γ: Γιατί πατέρα ο κύριος Σαμαράς δεν σηκώθηκε όρθιος για να συγχαρεί τον κύριο Τσίπρα στη Βουλή;
Π: Λόγω έλλειψης πολιτικού ήθους του ανδρός παιδί μου…
Γ: Τίνος του κυρίου Τσίπρα;
Π: Όχι! Του κυρίου Σαμαρά.
Γ: Γιατί ο κύριος Βαρουφάκης είχε το αριστερό του χέρι στην τσέπη όταν χαιρετούσε τον κύριο Ντάισελμπλουμ;
Π: Λόγω έλλειψης πολιτικού ήθους του ανδρός παιδί μου.
Γ: Τίνος του κυρίου Βαρουφάκη;
Π: Όχι! Του κυρίου Ντάισελμπλουμ.
Γ: Ο κύριος Σόιμπλε είναι κακός άνθρωπος;
Π: Για το «κακός» δεν έχω αμφιβολία. Για το «άνθρωπος», δεν είμαι σίγουρος.
Γ: Πότε θα ζητήσει η κυβέρνησή μας από τη Γερμανία αυτά που μας χρωστάει;
Π: Όταν το απαιτήσουμε εμείς από την κυβέρνησή μας.
Γ: Την κυρία Μέρκελ την αγαπάς;
Π: Την αγαπάω παιδί μου, όμως πολύ λιγότερο από όσο μ’ αγαπάει εκείνη.
Γ: Πιστεύεις ότι ο κύριος Τσίπρας θα κρατήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις;
Π: Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε χωρίς καθυστέρηση από τον κύριο Τσίπρα να υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Μόνο έτσι θα τον βοηθήσουμε να κρατήσει τις υποσχέσεις του.
Γ: Πατέρα, φοβάσαι την έξοδό μας από την Ε.Ε και το ευρώ;
Π: Την παραμονή μας φοβάμαι παιδί μου γιατί τη βίωσα και τη βιώνω.
Γ: Ποια είναι η γνώμη σου για τον κύριο Καμένο;
Π: Στις επόμενες εκλογές, αντί για τρένο στη διαφήμιση θα έχει μία μπουλντόζα της ΜΟΜΑ.
Γ: Πατέρα, αισθάνεσαι κι εσύ όπως και πολλοί άλλοι να σου λείπει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Άδωνις και οι υπόλοιποι;
Π: Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές το αισθάνομαι παιδί μου.
Γ: Πώς είναι δυνατόν;
Π: Η Στοκχόλμη φταίει και το σύνδρομό της.
Γ: Πόσα λεφτά χάσαμε ως οικογένεια πατέρα τα τελευταία 4 χρόνια από τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα;
Π: Περίπου 10.000 ευρώ.
Γ: Από την αύξηση της φορολόγησης;
Π: Περίπου 12.000 ευρώ.
Γ: Από τη μείωση των μισθών;
Π: Περίπου 38.000 ευρώ. Συνολικά 60.000 ευρώ. Τόσα χρωστάμε παιδί μου και στην τράπεζα που παραλίγο να μας έπαιρνε το σπίτι.
Γ: Και ποιος μας τα πήρε αυτά τα λεφτά;
Π: Η τράπεζα, αλλά ήθελε και το σπίτι.
Γ: Γιατί;
Π: Για να ανοίξουν κι άλλες τράπεζες και να κλείσουν κι άλλα σπίτια.
Γ: Τι είναι το δημόσιο χρέος πατέρα;
Π: Ένας μακρινός παππούς μου, ο Κάρολος, έλεγε ότι το δημόσιο χρέος, δηλαδή το ξεπούλημα του κράτους, είναι το μοναδικό κομμάτι του λεγόμενου «εθνικού πλούτου» που στους σύγχρονους λαούς ανήκει πραγματικά στο σύνολο του λαού. Αριθμητικά ισούται με τον συσσωρευμένο πλούτο λίγων πλουσίων.
Γ: Τελικά, τι θα γίνει με την «τράπεζα θεμάτων».
Π: Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι φεύγει η τράπεζα που μένει και μένει η τράπεζα που φεύγει.
Γ: Δηλαδή τι θα γίνει τελικά; Δεν κατάλαβα!
Π: Μα γιατί; Στο εξήγησα τόσο ξεκάθαρα!
Γ: Τελικά, πότε θα βγούμε πατέρα από τα μνημόνια;
Π: Στο ξανάπα παιδί μου. Όταν βγούμε από τα σπίτια μας και τα καβούκια μας.

aristofanis.blogspot.gr
ttp://www.xorisorianews.gr/

Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος!! ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ;; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΤΑΞΕΣ …ΑΜΕΣΑ!


Η ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τη Χαλκίδα και όχι μόνο με τη μητέρα να αυτοκτονεί με το παιδί της
– Δυσβάσταχτα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγική οικογένεια τα τελευταία χρόνια
– Ακαριαίος ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας – Στο νοσοκομείο ξεψύχησε ο γιος της λίγες ώρες αργότερα
– Βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμεναν
– Τι λένε στο NewsIt ένοικοι της πολυκατοικίας και τι γράφει το σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάτοικο της γειτονιάς, που είπε ότι στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει πήδηξαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάνα και γιος βούτηξαν στο κενό με διαφορά ενός λεπτού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαπιστωθεί ποιος έπεσε πρώτος. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΦΩΤΟ από evianews.com
ΦΩΤΟ από evianews.com
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η οικογένεια αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που στους περισσότερους κατοίκους της περιοχής ήταν γνωστά. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το παιδί της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπηρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από 2,5 χρόνια, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.
»Έβλεπα τη γυναίκα καθημερινά και τη χαιρετούσα. Ήξερα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο» τονίζει στο NewsIt ένοικος της πολυκατοικίας, ναυτικός στο επάγγελμα, που επισημαίνει ότι ποτέ δεν είχε δει τον 27χρονο γιο της.
Το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα, που αναφερόταν σε δικαστική απόφαση. Πιθανότατα να σχετίζεται με την απόφαση για διακοπή της αναπηρικής της σύνταξης.
Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε δύο ακόμα παιδιά που έμεναν στην Αθήνα. Της είχαν ζητήσει το τηλέφωνό τους, αλλά όπως λένε ποτέ δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με αυτά…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ –  ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
Πηγή Φωτογραφιών: evianews.com
http://www.xorisorianews.gr/

Βουλευτική ασυλία, ευθυνόφοβοι πολιτικοί νάνοι και δικαιοσύνη, στην διεφθαρμένη χώρα με το κράτος- "μπ⓪ρντέλ⓪"



 
"Τιμητικό" γιά την τηλεοπτική, διεφθαρμένη, την αποκαλούμενη και ελληνική "δημοκρατία", το γεγονός ότι το "μπ⓪ρντέλ⓪" στην "πλατεία Συντάγματος", αποφασίζει αν θα κάνει "άρση ασυλίας βουλευτών". 'Ενα "μπ⓪ρντέλ⓪" , προστατεύει τις ''π⓪ρν€ς'' του και ελέγχει την αποκαλούμενη και "Δικαιοσύνη", με τους "νταβατζήδες" του...
Το γεγονός αυτό, "ξεχωρίζει" την χρεοκοπημένη, διεφθαρμένη χώρα, που προοδεύει μεταξύ τριτοκοσμικής και τεταρτοκοσμικής κατάταξης. Αναμενόμενο σε μιά χώρα κρατικοδίαιτων αρπακτικών, με πολιτικές-κομματικές οργανωμένες συμμορίες, οι βολεμένοι βολευτές να είναι υπεράνω νόμων και να αποφασίζουν αυτοί, ως 
δικαστές, αν πρέπει ή αν θέλουν, να διώκονται, να δικάζονται....
Στην υποανάπτυκτη μικρο-χώρα που ζούμε (ΗΠΑ), την αποκαλούμενη και "υπερδύναμη", ΔΕΝ υπάρχει ασυλία, βουλευτική ή άλλη... Εδώ "η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, υπάρχει διαχωρισμός της από κράτος. 'Ολοι ίσοι έναντι νόμων και Συντάγματος". Και δεν χρειάζονται "άδεια" Κογκρέσσου γιά σύλληψη ή άρση ασυλίας μελών του γιά δίκη, ούτε καν "ενημέρωση" Κογκρέσσου γίνεται.

Αυτά μόνο σε διεφθαρμένες χώρες συμβαίνουν, με υποβαθμισμένη και ελεγχόμενη Δικαιοσύνη. Στις ΗΠΑ, προηγείται κατηγορία ή σύλληψη -κανονικά και με το νόμο- ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ και ακολουθεί δίκη σε 90-180 ημέρες. Είναι και θέμα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, ισονομίας, δημοκρατίας, σεβασμού του πολίτη, αφού όλοι είναι ίσοι έναντι του νόμου, κάτι που λείπει από την χώρα- "μπανανία", με τους ευθυνόφοβους μικρο-πολιτικούς νάνους (που σαν κοριτσάκια κρύβονται πίσω από την "βουλευτική ασυλία").

Σημ.: Να πούμε τι στους Αμερικανούς συμπολίτες μας "προβάλοντας" την Ελλάδα; 'Οτι "300 ευθυνόφοβοι πολιτικοί νάνοι", της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας κλπ, "αποφασίζουν" -καταργώντας την Δικαιοσύνη- αν θα δικάζονται, βάζοντας το άτομό τους υπεράνω των νόμων;

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/blog-post_4673.html

ΑΝΟΙΧΤΗ Ι Δ Ε Α – Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ… ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ !!!

ΞΥΠΝΑΑΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΦΜ κτλ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14-02-2015 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Γ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 45 Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΟΧΟ !!!!!!!!

ΟΙ Ε.ΣΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΛΗΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε5 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ https://www.facebook.com/groups/epsilon5/ !!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ…
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ Ή ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!!!!

Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ Ή ΜΗ !!!!!
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ… !!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΚΟ ΑΣΥΛΟ !!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ !!!

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΝΕΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΤΟ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ !!!!!


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. !!!

ΕΑΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ/ΝΗ, ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ…
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η ΓΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ” ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ !!!
Ε.ΣΥ. ΛΟΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΜΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Υ ΛΑΜΙΑΣ
ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.……………………………………………………………
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=13028

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη;;; Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα!!!

alt

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα..

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που... ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.

Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης. Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας. Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.

Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες. Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια. Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ).

Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής. Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. 


Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ. Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. 

Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή. Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν κατεστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα. «Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.


 Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι. 

Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια. 

Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.

Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.
http://paratolmosblog.blogspot.gr/2015/02/blog-post_308.html

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ» 2, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΒΙΚΗ ΚΑΝΤΑ, ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ ... 
ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!! 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ!!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ  

Κατόπιν μιας σειράς διερευνητικών ενεργειών και προπαρασκευαστικών πρωτοβουλιών στην ελληνική κοινωνία, το Διεθνές Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων: ανακοινώνει την εγκατάσταση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του δεδομένου Τάγματος (GrandLodgeofGreeceoftheIlluminatiFreemasons), με την επίγνωση ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, προσφέρει σε καλλιεργημένα, προοδευτικά και πολιτικώς ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας τη δυνατότητα να συν-υπάρξουν δημιουργικά και να συν-εργαστούν αποτελεσματικά σε έναν υψηλό διεθνή εκπολιτιστικό οργανισμό βασισμένο στο πιο υπέροχο και προχωρημένο πρόγραμμαπνευματικής ανάπτυξηςκαιοικονομικής-κοινωνικής-πολιτικής απελευθέρωσης του ανθρώπου.

Ο Πεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι ο έλλογος μεταρρυθμιστής του παγκοσμίου (κοινωνικού και φυσικού) ρυθμού, ώστε η προθετικότητα της ανθρώπινης συνείδησης να επιβληθεί επί της εξωτερικής πραγματικότητας και η ιστορία να αποδειχθεί ότι είναι επιγέννημα της ανθρώπινης ελευθερίας κι όχι εκδήλωση αδήριτων νόμων. Αυτό το όραμα μας σεμνύνει.

Διότι με εντιμότητα και σεμνότητα, μακριά από κάθε μορφή εμπορίου ματαιοδοξίας και οφικίων, και με αποτελεσματικότητα, μακριά από κάθε νεφελώδη φαντασιακή κατασκευή, εργαζόμαστε μεθοδικά για την οικοδόμηση μιας νέας τάξης πραγμάτων, μιας PaxIlluminata, η οποία είναι μια λεωφόρος προς την ανθρώπινη ευτυχία.

Η Πράξη Καθιέρωσηςτης«Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων» υπεγράφη στις 7 Ιανουαρίου 2011: (i) από τον Διεθνή Πρόεδρο του Τάγματος, ως ύπατο εγγυητή των τυπικών και των κανόνων του εν λόγω Τάγματος, (ii) από τον Υψηλό Πάτρωνα και Επίτιμο Μέγα Διδάσκαλο Αρχιτέκτονα της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο οποίος από τη θέση του ως διακεκριμένος Αρχιερέας της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού και θεολόγος εγγυάται ότι, συμφώνως προς το ήθος της αρχαίας Συντεχνίας των Τεκτόνων, το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων τηρεί κανονικώς τη Χριστιανική Πίστη και εργάζεται δεόντως υπέρ αυτής, (iii) από τους επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου του Mangup-Feodoro, ως Πάτρωνες και επιτίμους Μεγάλους Αξιωματικούς της ημετέρας Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, και (iv) από άλλες προσωπικότητες των ΗΠΑ που υπηρετούν τις αξίες του ρεπουμπλικανισμού και των Πατέρων της Αμερικανικής Πολιτείας. Υπάρχει μια ελεύθερη και επεκτεινόμενη στην ιστορία παγκόσμια αγορά ιδεών. Καλώς υπάρχει. Μαρτυρεί το αυτεξούσιο του ανθρωπίνου προσώπου και τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρωπίνου πολιτισμού.Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις/θεωρίες περί του Τεκτονισμού και του Ιλλουμινατισμού.

Εμείς, ως Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων (OrderofIllumnatiFreemasons), έχουμε τη δική μας θεωρία και δίνουμε λόγο μόνο για τις δικές μας αρχές, οι οποίες είναι σαφώς εκπεφρασμένες στα τυπικά μας, τα οποία είναι διαθέσιμα προς οιονδήποτε. Ο λόγος οιουδήποτε άλλου τάγματος το οποίο διακονεί την τεκτονική είτε την ιλλουμινατική ιδέα με τον δικό του τρόπο, και βεβαίως, πολύ περισσότερο, το παράλογο των θεωριών συνωμοσίας είτε των μηχανισμών προπαγάνδας δεν μας αφορούν, ούτε θα λογοδοτήσουμε σε οιονδήποτε για τέτοια θέματα. Το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων αντιλαμβάνεται και διακονεί ένα Ελευθεροτεκτονικό Ιδεώδες το οποίο αποτελείμια υψηλή έκφραση τουΕυρωπαϊκού πολιτισμού, οι πυλώνες του οποίου είναι η κλασσική ελληνική φιλοσοφική-επιστημονική σκέψη, η ρωμαϊκή νομική και αυτοκρατορική παράδοση, και ο Χριστιανισμός, ο οποίος γεφύρωσε κατά τέλειο τρόπο την απόσταση μεταξύ Θεού και Ανθρώπου στο Αρχέτυπο του Θεανθρώπου και υποστύλωσε πνευματικά την παγκοσμιοποίηση την οποία ίδρυσε πολιτικά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Συμφώνως προς τα δικά μας τυπικά, οΠεφωτισμένος Ελευθεροτέκτων είναι μια φιλοσοφούσα συνείδηση η οποία αποτελεί φορέα του αυθεντικού ήθους της Εκκλησίας του Χριστού, υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και προαγωγό της επιστήμης, ουδεμία σχέση έχων με οποιοδήποτε άλλο πνευματικό σύστημα. Άγιος Ιουστίνος ο Φιλόσοφος-Απολογητής (Διάλογος προς Τρύφωνα, 2,1): «έστι γαρ τω όντι φιλοσοφία μέγιστον κτήμα και τιμιώτατον θεώ, ω τε προσάγει και συνίστησιν ημάς μόνη, και όσιοι ως αληθώς ούτοί εισιν οι φιλοσοφία τον νουν προσεσχηκότες».

Άγιος Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (Στρωματείς,IV,VI): «ο αυτός Θεός αμφοίν ταις διαθήκαις χορηγός, ο και της ελληνικής φιλοσοφίας δοτήρ τοις Έλλησιν, δι' ης ο παντοκράτωρ παρ' Έλλησι δοξάζεται ...;επεί, ότι καθάπερ Ιουδαίους σώζεσθαι ηβούλετο ο Θεός τους προφήτας διδούς, ούτως και Ελλήνων τους δοκιμωτάτους οικείους αυτών τη διαλέκτω προφήτας αναστήσας...κατά καιρόν εδόθη νόμος μεν και προφήται βαρβάροις, φιλοσοφία δε Έλλησι». Για να ληφθεί σοβαρά υπόψινοποιαδήποτε αίτηση εισδοχής στο Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, πρέπει προηγουμένως το πρόσωπο που ζητεί να γίνει μέλος αυτού του Τάγματος να έχει γνωρίσει σε βάθος και να έχει ενστερνιστεί πλήρως τα τυπικά εργασιών και τις αρχές του δεδομένου Τάγματος.

Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για ουσιαστική διαφάνεια, σοβαρότητα και ειλικρίνεια, η πνευματική ταυτότητα, τα τυπικά εργασιών των διαφορετικών βαθμών και ο γενικός κανονισμός του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων έχουν πλήρως και επακριβώς δημοσιευθεί στο ακόλουθο βιβλίο: Νικόλαος Λάος, Το Τάγμα των Illuminatiστην Ελλάδα, Αθήνα: Εκδόσεις Λεξίτυπον http://www.lexitipon.gr
Βάσει του ανωτέρω βιβλίου, καλούμε κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα οι οποίοι: - έχουν εκ των προτέρων εντρυφήσει στο ανωτέρω βιβλίο, ώστε να γνωρίζουν τους κανονισμούς, τα τυπικά εργασιών καθώς και το σύστημα φιλοσοφικών και πολιτικών αξιών του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, - ενστερνίζονται ειλικρινώς όλα τα ανωτέρω, - αισθάνονται από κάθε πλευρά ικανοί και έτοιμοι να εργαστούν σε μια τόσο απαιτητική συμβολική "οικοδομική επιχείρηση" και συμφώνως προς το δεδομένο και απαραβίαστο αρχιτεκτονικό σχέδιο οικοδομήσεως ενός καλυτέρου ανθρώπου μέσα σε μια καλύτερη κοινωνία, να επικοινωνήσουν με τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων,μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 http://apollonios.pblogs.gr/2012/08/eggrafo-bomba-to-ellhniko-tagma-twn-illoyminatoi-to-idryse-h-ort.html
http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7793.html?spref=fb

Φιλισταίοι οι «ξεχασμένοι» Έλληνες της Παλαιστίνης

 
Η προέλευση της ονομασίας της Παλαιστίνης είναι πολύ παλαιά, στην πραγματικότητα είναι πάνω από τριών χιλιάδων χρόνων.
Το όνομα Παλαιστίνη προέρχεται από τους Φιλισταίους που είναι ελληνικό φύλο με καταγωγή από τους Αχαιούς από τη Μικρά Ασία και… τα νησιά του αιγαίου πελάγους. Έφθασαν στη νότια ακτή της Παλαιστίνης σε διάφορα κύματα.
Μια ομάδα έφθασε στις αρχές της ιστορικής περιόδου και εγκαταστάθηκε στη Γάζα. Μια άλλη ομάδα, προήλθε από την Κρήτη αφού είχε πρώτα απωθηθεί από τον Ράμσι ΙΙΙ το 1194 π.Χ. από μια απόπειρα εισβολής που είχαν κάνει στην Αίγυπτο. Αυτή η ομάδα των Κρητών κατέλαβε τη νότια παράκτια περιοχή, όπου ίδρυσαν πέντε πόλεις στην παράκτια πεδιάδα.
Οι Φιλισταίοι ίδρυσαν αυτές τις πέντε πόλεις, και κάθε μια κυβερνιόταν από ένα βασιλιά όπως ήταν η συνήθεια των πόλεων κρατών στον ελληνικό κόσμο.Αυτές οι πόλεις ονομάστηκαν ΝκάΘ (η Πατρίδα του Γολιάθ), Αστόθ, Έκρον, Γάζα, και Ασκάλον.
Η γη των Φιλισταίων ονομαζόταν από τους Εβραίους «νεγέβ των Χερεθί», φράση η οποία σημαίνει «νότος των Κρητών» ακριβώς λόγω της κυρίαρχης παρουσίας των Φιλισταίων στην περιοχή.
Σύμφωνα με τις λίγες επιγραφές που έχουν μείνει, κατά το 630 π.Χ. οι Φιλισταίοι είχαν χάσει την Ελληνική τους γλώσσα και μιλούσαν Αραμαϊκά. Όμως με την ελληνιστική περίοδο, η Ελληνική παρουσία και γλώσσα επανεμφανίζονται στην Παλαιστίνη. Η ελληνιστική περίοδος διάρκεσε στην Παλαιστίνη κατά την περίοδο 332-63 π.χ.
Η επαρχία της Γαλιλαίας, όπως και οι γειτονικές επαρχίες της Δεκαπόλεως και της Περαίας, ήταν κατά την εποχή εκείνη πλήρως εξελληνισμένες. Οι εξελληνισμένες πόλεις της Γαλιλαίας και ευρύτερα της Παλαιστίνης παρέμεναν ακμάζουσες και κατά την εποχή του Χριστού.
Αν και οι πόλεις ευρίσκονταν υπό Ρωμαϊκή διοίκηση, το ελληνικό στοιχείο εξακολουθούσε να είναι κυρίαρχο και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ήταν ελληνικής καταγωγής και οι Φιλισταίοι που μετονομάστηκαν Παλαιστίνιοι, είχαν ξανά εξελληνιστεί.
Με την κάθοδο του χριστιανισμού, οι Έλληνες της Παλαιστίνης, αλλά και οι Παλαιστίνιοι, όπως και οι κάτοικοι της Συρίας, της Ιορδανίας, και του Λιβάνου, έγιναν χριστιανοί.
Όταν διαιρέθηκε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η Παλαιστίνη, όπως και όλες οι άλλες χώρες της περιοχής, έγιναν μέρος του Βυζαντίου. Κατά συνέπεια, οι Παλαιστίνιοι αλλά και μεγάλο μέρος των κατοίκων της Συρίας, του Λιβάνου, και της Ιορδάνιας έγιναν Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί.
Με την εμφάνιση του Ισλάμ, και τις επιδρομές των Αράβων από την έρημο της Αραβίας, το Βυζάντιο έχασε αυτές τις περιοχές στους μουσουλμάνους Άραβες. Οι Άραβες επέβαλαν τη θρησκεία τους και τη γλώσσα τους στις χώρες που κατέκτησαν. Έτσι μαζί με τη μουσουλμανική θρησκεία, η περιοχή αυτή υιοθέτησε και την αραβική γλώσσα, και σε πολύ μικρό διάστημα ο πληθυσμός αραβοποιήθηκε.
Όμως όχι όλοι οι κάτοικοι της Παλαιστίνης και των γύρω χωρών έγιναν μουσουλμάνοι. Αρκετοί παρέμειναν Ορθόδοξοι χριστιανοί, αν και έχασαν τη γλώσσα τους και μιλούν μόνο αραβικά. Κατά τη διάρκεια της οθωμανικής περιόδου, αυτοί όλοι οι αραβόφωνοι Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί, ονομάστηκαν Ρωμιοί Ορθόδοξοι (Rum Orthodox) από τους Τούρκους, όπως το ίδιο και οι Έλληνες.
Από τότε οι αραβόφωνοι κάτοικοι της Παλαιστίνης αλλά και όλης της Μέσης Ανατολής, αποκαλούνται και αυτοαποκαλούνται Rum Orthodox, δηλ. Ρωμιοί Ορθόδοξοι και όχι μόνο ως Άραβες. Σίγουρα «Ρωμιοί» δεν είναι μόνο οι Ελλαδίτες κι οι Ελληνοκύπριοι. Οι αραβόφωνοι Rum Orthodox, είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες Βυζαντινοί στη Μέση Ανατολή.



 http://www.xorisorianews.gr

Πανικόβλητοι οι επιστήμονες! Τι έστειλαν εξωγήινοι στη γη και για πιο λόγο;

Την ώρα που οι επιστήμονες διαφωνούν για το αν πρέπει η Γη να…
στείλει σήματα επικοινωνίας στο διάστημα υπό το φόβο να μην γίνουμε αντιληπτοί σε πιθανούς εισβολείς, η πιθανότητα να αποτελεί και ο πλανήτης μας αντικείμενο διερεύνησης από άλλους πολιτισμούς του Γαλαξία εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη
Η εξέταση των ειδικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στη στρατόσφαιρα της Γης για τη συλλογή δειγμάτων σκόνης και σωματιδίων έφερε στο φως μια ανακάλυψη που έχει αναστατώσει την επιστημονική κοινότητα.
Ο Δρ. Μίλτον Γουέινραϊτ απ’ το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, που ανέλαβε να αποκρυπτογραφήσει τα σωματίδια που σταμάτησαν 16 μίλια πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, βρήκε ένα που ήταν τελείως διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα.
Πρόκειται για μία μικροσκοπική μεταλλική σφαίρα από την οποία στάζει μία κολλώδης βιολογική ουσία. Η σφαίρα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, έχει το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας, αλλά παρά το πολύ μικρό μέγεθός της άφησε κρατήρα στη συσκευή υποδοχής.
Σύμφωνα με τον Δρ. Γουέινραϊτ ο πιθανότερος λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό είναι ότι ταξίδεψε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το διάστημα. Χρησιμοποιώντας την ανάλυση με ακτίνες Χ για την εξέταση της σφαίρας, κατέληξε επιπλέον στο συμπέρασμα ότι αυτό το παράξενο βιολογικό υλικό είναι πιθανό να αποτελεί μια αποικία από μικροσκοπικούς μικροοργανισμούς.
Το τελευταίο που έχει αποκλειστεί δηλαδή είναι να έχει σταλεί η σφαίρα αυτή από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό, που θα είχε ως στόχο να σπείρει τη δική του ζωή στη Γη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αποίκησης της.
Ο Δρ. Γουέινραϊτ και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο ηλεκτρονικό περιοδικό «journalofcosmology», ωστόσο τα συμπεράσματά τους δεν έχουν γίνει ακόμα αποδεκτά από άλλους επιστήμονες. Εκτός από την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η ανακάλυψη στην κοινότητα των κοσμολόγων, βρίσκεται σε εξέλιξη και μία κόντρα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ και την ομάδα εκείνων που θεωρούν ότι δεν θα εξυπηρετούσε σε τίποτα την ανθρωπότητα η παραδοχή ότι ένας εξωγήινος πολιτισμός στέλνει «κατασκοπευτικό» υλικό στον πλανήτη μας.


http://www.xorisorianews.gr/

Το πέρασμα από τη Διώρυγα του Παναμά -Τα πλοία ανυψώνονται, περνούν πάνω από τη στεριά και ξαναπέφτουν στον ωκεανό (εικόνες & βίντεο)

Το πέρασμα από τη Διώρυγα του Παναμά είναι σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Η δημοσιογράφος της Telegraph Τζέιν Αρκερ μεταφέρει την εμπειρία της με τρόπο συγκλονιστικό.

«Ηταν 6:30 το πρωί. Ενα βαρύ ψιλόβροχο έπεφτε καθώς εκατοντάδες επιβάτες με κάμερες ανά χείρας, φορώντας αδιάβροχα ή καλυμμένοι με πετσέτες, στοιβάζονταν στο ανώτερο κατάστρωμα του Celebrity Infinity. Ηταν αρκετά νωρίς για να είμαι σε τέτοια εγρήγορση ενώ έκανα διακοπές, ωστόσο εκείνη τη στιγμή ήμασταν έτοιμοι να περάσουμε τη Διώρυγα του Παναμά.

Αλλωστε, ο λόγος που οι περισσότεροι αποφάσισαν να κάνουν αυτή την 15 ημερών κρουαζιέρα ήταν για το γεγονός ότι θα περνούσαν από τη διώρυγα αυτή, που αποτελεί κάτι σαν… θρύλο για τη ναυσιπλοΐα και η οποία άνοιξε το 1914. Καθώς κοίταξα μέσα στην ομίχλη, ένα μεγάλο τόξο εμφανίστηκε: Η Γέφυρα της Αμερικής. Σημάδι ότι ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο κανάλι. Αν και κατατοπισμένη για τη λειτουργία των «κλειδαριών» των διωρύγων λόγω των πολλών ταξιδιών σε ποτάμια, το πέρασμα από τη διώρυγα αυτή προσέφερε μια άλλη γοητεία. Ισως γιατί οι άνθρωποι που την κατασκεύασαν έσκαψαν χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, των υπολογιστών και του σύγχρονου εξοπλισμού. Μέχρι τη στιγμή που περάσαμε στην άλλη πλευρά, και με εξαίρεση ένα μικρό διάλειμμα που έκανα για να φάω, κάθισα επί οκτώ ώρες στο κατάστρωμα, παρακολουθώντας τη διαδικασία.

Ο λέκτορας Μάικ Μακφίτερς, που βρισκόταν πάνω στο πλοίο, μας μίλησε για την πρώτη φορά που επιχείρησαν να «κόψουν» το κανάλι, το 1881. Πίσω από το εγχείρημα βρισκόταν ο Γάλλος Φερντινάντ ντε Λεζέπ, ο οποίος είχε κατασκευάσει και τη Διώρυγα του Σουέζ. Οκτώ χρόνια αργότερα, με 20.000 άνδρες νεκρούς λόγω του κίτρινου πυρετού, της ελονοσίας και τα τσιμπήματα των φιδιών, το έργο κατέρρεε.

Το έργο «αναστήθηκε» ξανά το 1903, όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ρούσβελτ, τη στιγμή που η Κολομβία απέρριπτε τα σχέδια για την κατασκευή ενός καναλιού, υποστήριξε τους αντάρτες του Παναμά που ζητούσαν την ανεξαρτησία τους από την Κολομβία. Η νέα κυβέρνηση του Παναμά υπέγραψε μια συνθήκη που έδινε στις ΗΠΑ το δικαίωμα να κατασκευάσουν και να ελέγχουν το κανάλι στο διηνεκές. Στην πραγματικότητα, δόθηκε πίσω στον Παναμά τον Δεκέμβριο του 1999.

Ο Μακφίτερς μάς βομβάρδισε επίσης με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ότι η διέλευση είναι μήκους 47,8 μέτρων και ότι αρχικά ο Ντε Λεσέπ είχε σχεδιάσει να κατασκευάσει μια διώρυγα στη στάθμη της θάλασσας, χωρίς όμως να μπορέσει ποτέ να προβλέψει πώς θα ξεπερνούσαν τον ποταμό Τσαγκρ (η στάθμη του οποίου μπορεί να αυξηθεί κατά 40 πόδια σε 24 ώρες την περίοδο των βροχών). Και κάπως έτσι οι Αμερικανοί αποφάσισαν να μεταφέρουν τα πλοία πάνω από τον ισθμό. Τα πλοία ανυψώνονται και κατεβαίνουν κατά 85 πόδια μέσω των τριών «κλειδαριών» που υπάρχουν σε κάθε πλευρά των ωκεανών (και από τον Ατλαντικό και από τον Ειρηνικό), οι οποίες γεμίζουν και αδειάζουν με τη βοήθεια της βαρύτητας (όλες έχουν μια δεύτερη πύλη σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά από την πίεση του νερού). Αξίζει να σημειωθεί ότι ανά διέλευση ξεχύνονται στον ωκεανό 32 εκατ. γαλόνια φρέσκου νερού.

Μόλις περάσαμε τη Γέφυρα της Αμερικής -πλέαμε από τον Ειρηνικό στον Ατλαντικό- και καθώς η βροχή είχε σταματήσει και η ομίχλη είχε εξαφανιστεί, μπορούσαμε να δούμε τις επόμενες κλειδαριές, από την πλευρά του Ατλαντικού, ένα πλοίο με κοντέινερ που είχε ήδη αρχίσει να ανυψώνεται και άλλα που περίμεναν στην ουρά (το Celebrity Cruises πλήρωνε πάνω από 347.000 δολάρια για να παρακάμψει τα υπόλοιπα). Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο «κανάλια» μεταφοράς, το ένα δίπλα στο άλλο, καθένα εκ των οποίων έχει τις δικές του κλειδαριές, προκειμένου να μπορούν δυο πλοία ταυτόχρονα να διασχίσουν το στενό την ίδια στιγμή. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Μπροστά από εμάς, ένα φορτηγό πλοίο έκανε… μανούβρες στο δεξί κανάλι. Φυσικά, ήταν δεμένο από το «mule», το οποίο το βοηθούσε να παραμείνει σταθερό στις κλειδαριές. Τα μηχανήματα αυτά κινούνται κατά μήκος των καναλιών και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά, ειδικά των μεγάλων πλοίων.

Μόλις περάσαμε τις κλειδαριές του Ειρηνικού, διασχίσαμε το στενό κανάλι των οκτώ μιλίων Gaillard Cut, το οποίο είναι γνωστό και Big Ditch, λόγω των πολλών κατολισθήσεων που έγιναν κατά την κατασκευή του, μετά περάσαμε από το κανάλι των 15 μιλίων της λίμνης Gatun Lake και εν τέλει επιστρέψαμε στην επιφάνεια της θάλασσας, μέσω των τριών κλειδαριών, στην πλευρά του Ατλαντικού».


























http://www.xorisorianews.gr/

Γερμανός ιστορικός: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει ΠΑΣΟΚ του '81 - Οι πλούσιοι είναι απαλλαγμένοι από φόρους από το 1830"

O Γερμανός ιστορικός Χάιντς Ρίχτερ, όπως αναμεταδίδει η Deutche Welle, καθηγητής σύγχρονης ελληνικής και κυπριακής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάνχαϊμ, έχει μελετήσει τη νεότερη και σύγχρονη Ελλάδα όσο λίγοι
συμπατριώτες του, έχοντας συντάξει μάλιστα αρκετά επιστημονικά συγγράμματα.

Μιλώντας στη Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk, ο Χάιντς Ρίχτερ εντοπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα πολιτικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Με αφορμή την πρόθεση της νέας ελληνικής κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, επιβαρύνοντας περισσότερο τα υψηλά εισοδηματικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, σημείωσε: «Πρώτον, οι πλούσιοι ήταν απαλλαγμένοι από φόρους από τότε που υπάρχει το ελληνικό κράτος, από το 1830».

Ο Γερμανός ιστορικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε μία ακόμη πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας: «Δεύτερον, και αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας, η πολιτική κουλτούρα (σ.σ. στην Ελλάδα) διαφέρει με τρόπο ώστε οι πελατειακές σχέσεις δεν είναι αντίστοιχες με εκείνες της δυτικής Ευρώπης, (…) αλλά πρόκειται για ένα ολόκληρο κλειστό σύστημα. Και γι' αυτό οι ‘συνταγές' που λειτουργούν στη δυτική Ευρώπη, δεν λειτουργούν εκεί».

Αναζητώντας τις ρίζες του χρόνιου προβλήματος των πελατειακών δομών του ελληνικού κράτους, επισήμανε ότι οι απαρχές του βρίσκονται στην περίοδο της κυριαρχίας των Οθωμανών στην Ελλάδα, η οποία διήρκεσε σχεδόν 400 χρόνια. Ο κ. Ρίχτερ δεν δίστασε να ασκήσει δριμύτατη κριτική στην λειτουργία των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα. Όπως είπε, «κατά τον επαναστατικό αγώνα, μεταξύ 1821 και 1830, δημιουργήθηκε αυτό το πελατειακό σύστημα. Το πελατειακό σύστημα συνίσταται στο γεγονός ότι τα πολιτικά κόμματα, είναι κόμματα μόνο κατ' όνομα. Στην πραγματικότητα είναι πελατειακές πυραμίδες, που αποτελούνται από ηγέτες, ορισμένους υψηλά ιστάμενους και από υποδίκτυα. Οι πυραμίδες διατηρούνται με τα επονομαζόμενα ‘ρουσφέτια', δηλαδή χάρες».

Ο Χάιντς Ρίχτερ δεν διακρίνει, όπως είπε, στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι διαφορετικό σε σχέση με το παρελθόν. Ως εκ τούτου, ο Γερμανός ιστορικός αμφιβάλλει ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε.

«Παραμένω απαισιόδοξος. Η σημερινή κατάσταση μου θυμίζει καταπληκτικά το 1981, όταν ανέλαβε την εξουσία ο Ανδρέας Παπανδρέου και είχε περίπου τα ίδια συνθήματα που έχε σήμερα ο Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ φαινόταν τότε εξίσου αριστερό, εξίσου επαναστατικό, όσο φαίνεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άλλαξε τίποτα», υπογράμμισε ο Γερμανός ιστορικός.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/81-1830.html

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Το ντοκουμέντο της ντροπής για τον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αποκαλύπτει η «ΑΚΡΟΠΟΛΗ».Σύμφωνα με τα επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εφημερίδα μας και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Σαμαράς- επί πρωθυπουργίας του- έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»! Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με 174 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου...
 στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ ακολουθούν του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απέστειλα εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης. 
Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει πολύ μεγάλα «λαβράκια». Μεταξύ αυτών και πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην επιβολή των μνημονιακών πολιτικών: Βαγγέλης Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Φώτης Κουβέληςπου υπήρξαν οι αναμφισβήτητοι συνεργάτες, του πρωταγωνιστή της καταστροφής της μεσαίας τάξης και της οριστικής επιβολής των εντολών των δανειστών, Αντώνη Σαμαρά. 


Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/02/blog-post_5095.html#ixzz3Sf9VsWil
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters