Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αυτό είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στον κόσμο: Εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες!!

2 
Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία, τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά, και μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων ….
Το Pycnogenol είναι ισχυρότερο αντιοξειδωτικό από τη βιταμίνη C και την Ε. Μελέτες έχουν δείξει ότι το Pycnogenol είναι 50 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη Ε και 20 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C. Περιέχει προανθοκυανιδίνες οι οποίες είναι φυσικά αντιοξειδωτικά της οικογένειας των φλαβονοειδών και προέρχονται από εκχύλισμα φλοιού του πεύκου Pinus Maritima. Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και σημαντικά οφέλη για τα αγγεία και το κυκλοφορικό. Είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό και σήμερα λειτουργεί ως προστασία ενάντια σε διάφορες τοξίνες.
Μελέτη δείχνει ότι το Pycnogenol απορροφάται ταχέως και διανέμεται σε όλο το σώμα, σε μόλις 20 λεπτά. Ενεργοποιεί επίσης την βιταμίνη C πριν την αποβολή της από το σώμα.
Το Pycnogenol χρησιμοποιείται στη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Αργεντινή και την Ελβετία, ενώ πρόσφατα άρχισε να πωλείται και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Θετικές επιδράσεις του Pycnogenol:
Μειώνει δραματικά την ADD / ADHD
Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
Μειώνει τη φλεγμονή του προστάτη
Μειώνει την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και νευροπάθεια
Βελτιώνει την κυκλοφορία και τη ζωτικότητα των κυττάρων
Βελτιώνει και εμποδίζει το σχηματισμό των κιρσών και μειώνει τον κίνδυνο φλεβίτιδας
Μειώνει τις επιπτώσεις του στρες
Μειώνει τις αλλεργικές αντιδράσεις
Ενισχύει τριχοειδή αγγεία, αρτηρίες, φλέβες και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, περιλαμβανομένων εκείνων που τροφοδοτούν την καρδιά
Μειώνει το οίδημα των κάτω άκρων
Τι είναι τα αντιοξειδωτικά;
Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η ζημιά που γίνεται από τις ελεύθερες ρίζες είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, διαφόρων καρκίνων, των καρδιακών παθήσεων, του Alzheimer, της νόσου του Πάρκινσον και πολλών άλλων χρόνιων ασθενειών.
Ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την προστασία του οργανισμού από τις ασθένειες αυτές. Υπάρχει μια θεωρία ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για τη γήρανση, ως εκ τούτου, τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν τη γήρανση.
Η δράση των αντιοξειδωτικών
Όταν κόψετε ένα κομμάτι μήλου, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να μαυρίζει στην επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει λόγω της κανονικής διαδικασίας της οξείδωσης, η οποία εμφανίζεται σε όλα τα κύτταρα στη φύση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του σώματός μας.
Όταν το οξυγόνο έρχεται σε επαφή με τα κύτταρα, προκαλεί μια αλλαγή σε αυτά. Κάποια πεθαίνουν, και νέα εμφανίζονται στη θέση τους. Είναι κάτι φυσιολογικό και δεν αποτελεί πρόβλημα.
Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα καταστρέφονται και μετατρέπονται σε ελεύθερες ρίζες. «Ελεύθερες ρίζες» είναι ένας όρος που περιγράφει τα κατεστραμμένα κύτταρα που είναι προβληματικά και αποτελούν απειλή για την υγεία.
Καλούνται »ελεύθερες», επειδή δεν διαθέτουν σημαντικό μόριο και προσπαθούν να «κλέψουν» αυτό το μόριο από άλλα κύτταρα.
Όταν οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται, δεν σκοτώνουν τα άλλα κύτταρα για να κερδίσουν το μόριο που τους λείπει, αλλά αντ “αυτού τα βλάπτουν, καταστρέφοντας το DNA και δημιουργώντας έτσι ένα γόνιμο έδαφος για τις ασθένειες. Το χειρότερο είναι ότι μία ελεύθερη ρίζα ζημιώνει όχι μόνο ένα κύτταρο, αλλά δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση.
Τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν την αλυσιδωτή αντίδραση η οποία εκκινείται από τις ελεύθερες ρίζες. Διάφορα αντιοξειδωτικά δρουν με διαφορετικό τρόπο. Κάποια εμποδίζουν την εμφάνιση των ελεύθερων ριζών, άλλα εμποδίζουν την εμφάνιση μιας αλυσιδωτής αντίδρασης, και άλλα σταματούν την αντίδραση μόλις εμφανιστεί.
Ωστόσο, ως αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας των κυττάρων, ένα μικρό ποσοστό ελεύθερων ριζών δημιουργείται, και συχνά, δεν αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, διότι ελέγχονται από τα αντιοξειδωτικά που το σώμα μας παράγει φυσικά.
Μια σημαντική απειλή για την υγεία μας είναι οι ελεύθερες ρίζες από τον καπνό του τσιγάρου, την ατμοσφαιρική ρύπανση ή την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ. Οι ελεύθερες ρίζες διασπούν το κολλαγόνο στις αρθρώσεις, στο δέρμα και στα όργανα. Προγραμματίζουν το DNA και τα αποτέλεσμα είναι περισσότερο από 60 γνωστές ασθένειες.
Επιπλέον, η γήρανση, η φλεγμονή των μυών, των αρθρώσεων και άλλων ιστών, και η καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος, οφείλονται στις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.


ΠΗΓΗ
http://www.xorisorianews.gr

Επιμελητήριο Αυστρίας: Παράνομη η Τρόικα, διέλυσε την Ελλάδα!

Να την καταργήση τώρα το Ευρωκοινοβούλιο, προτείνει ο καθηγητης Λούκας Ομπερτνόρφερ. Η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων οφείλεται στη νεοφιλελεύθερη πολιτική ριζικής λιτότητας
που ακολουθήθηκε από την τρόικα, η οποία συνιστά ένα μόρφωμα εκτός Ευρωπαϊκού Δικαίου, όπως είναι επίσης ο EFSF, ο ESM και το Δημοσιονομικό Σύμφωνο.
Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία, ο νομικός και ερευνητής του Εργατικού Επιμελητηρίου Αυστρίας, Λούκας Ομπερντόρφερ, ο οποίος θεωρεί ως «σωστό δρόμο» μια αλλαγή των Ευρωπαϊκών Συνθηκών με ταυτόχρονη εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δικαίωμα άσκησης «βέτο» από μέρους του.
Όπως επισημαίνει ο ίδιος, από το 2010 τα προγράμματα «διάσωσης» της Ελλάδας υπαγορεύονται από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλλει ριζική λιτότητα και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μέσω κοινωνικού «dumping», κάτι που οδήγησε σε μαζική φτωχοποίηση του πληθυσμού, σε μείωση του ΑΕΠ κατά 25% , σε αύξηση της ανεργίας στο 28%, σε αύξηση της παιδικής θνησιμότητας και των αυτοκτονιών, σε εκτίναξη τη δημόσιου χρέους από το 120% το 2010 σε 175% του ΑΕΠ, σήμερα.
Στη συνέντευξή του, το κορυφαίο στέλεχος του Εργατικού Επιμελητηρίου Αυστρίας κάνει παραλληλισμούς με την κρίση της δεκαετίας του 1930 στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και υποστηρίζει τη θέση της νέας ελληνικής κυβέρνησης να εξαχθούν διδάγματα και να συγκληθεί μια Διεθνής Διάσκεψη Χρέους, υπενθυμίζοντας ότι το μεταπολεμικό χρέος της Γερμανίας ήταν υψηλότερο, ανερχόμενο στο 200% του ΑΕΠ και μη βιώσιμο, ώστε να αποφασιστεί τότε η διαγραφή του, που συνετέλεσε στην γερμανική οικονομική ανάκαμψη.


http://www.ksipnistere.com/2015/04/blog-post_436.html

Δ.Ν.Τ., Οι Διεθνείς τοκογλύφοι

lagard_227142047

– F.M.I.,Usurai Internazionali- I.F.M.,International Usurers

Πριν από την καταβολή των € 462 εκατομμ.από την Ελλάδα στο ΔΝΤ, την Πέμπτη 9 Απριλίου ,τα στοιχεία που δημοσίεσε το Jubilee Debt Campaign δείχνουν ότι το ΔΝΤ έχει κερδίσει € 2.5 δισεκατομμύρια από τα δάνειά του προς στην Ελλάδα από το 2010. Αν η Ελλάδα αποπληρώσει το ΔΝΤ στο ακέραιο ,τά κέρδη θα ανέλθουν σε € 4.3 δις μέχρι το 2024.

jubilee-debt-campaign-logo
Το ΔΝΤ έχει χρεώσει πραγματικό επιτόκιο 3,6% επί των δανείων του προς την Ελλάδα. Αυτό το ληστρικό επιτόκιο είναι κατά πολύ περισσότερο από ό, τι το επιτόκιο με το οποίο το ίδρυμα καλύπτει όλα τα έξοδα του, αυτή την στιγμή περίπου 0,9%. Αν αυτό ήταν το πραγματικό επιτόκιο που η Ελλάδα έπρεπε να πληρώσει στο ΔΝΤ από το 2010, θα είχε γλυτώσει € 2.5 δισ στις πληρωμές.
usures in hell. 
(τοκογλύφοι στην κόλαση)

IMF has made €2.5 billion profit out of Greece loans

christine-lagarde
Δανίζοντας σε όλες τις χώρες που βρίσκονται σε κρίση χρέους μεταξύ 2010 και 2014, το ΔΝΤ έχει κάνει συνολικό κέρδος € 8.4δις, δηλαδή πάνω από το ένα τέταρτο των οποίων προέρχονται ουσιαστικά από την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρήματα έχουν προστεθεί στα αποθεματικά του Ταμείου, τα οποία ανέρχονται σήμερα σε € 19 δισεκατομμύρια. Τα αποθεματικά αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων εάν μια χώρα αθετεί τις αποπληρωμές. Το συνολικό χρέος της Ελλάδος στο ΔΝΤ είναι σήμερα € 24 δισεκατομμύρια.
Ο Τιμ Τζόουνς, οικονομολόγος του Jubilee , δήλωσε:
«Τα δάνεια του ΔΝΤ προς την Ελλάδα δεν έχουν μόνο διασώσει εκ πρώτης τις τράπεζες που δάνεισαν απερίσκεπτα, αλλά στην πραγματικότητα έβγαλαν ακόμη περισσότερα χρήματα έξω από τη χώρα. Αυτό το τοκογλυφικό επιτόκιο έρχεται να προστεθεί στό άδικο χρέος που επιβλήθηκε στον Ελληνικό λαό . »
usury.aristotle
Πηγή: http://jubileedebt.org.uk/news/imf-made-e2-5-billion-profit-greece-loans
Πηγή:http://griechenwitz.bloog.it/.html
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_207.html

Η ελληνόφωνη διαπλοκή απαιτεί υπακοή σε αυτό που και ξένοι ακόμα ονομάζουν «Εθνοκτονία».

Την ίδια στιγμή που το πανευρωπαϊκό γραφείο εργασίας, το Αυστριακό Επιμελητήριο, καθηγητές όπως ο Λούκας Ομπερτνόρφερ κατακεραύνωναν με βαρυτατους χαρακτηρισμούς την εθνοκτονο πολιτική της έκνομης Τρόικας, η κακοκουρδισμένη ορχήστρα των νταβατζήδων απαιτούσε «συμφωνία» απειλώντας με χάος. Είναι πράγματι εξοργιστικό αλλά και άκρως αποκαλυπτικό. Ποιούς ακριβώς υπηρετούν; Πως είναι δυνατόν «Έλληνες» να κραυγάζουν υποταγή στην Εθνοκτονία όταν ακόμα και ξένοι, που δεν έχουν κανένα συμφέρον στην Ελλάδα να απαιτούν επιστροφή στην ευρωπαϊκη νομιμότητα που καταστρατηγήθηκε με το Ελληνικό μοντέλο «διάσωσης»;

Και όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το μαύρο μέτωπο των Θεοδωράκηδων παρέα με τον Βενιζέλο και τον μέγα ευεργέτη του ΠΑΣΟΚ, Σαμαρά, γνωρίζει πολύ καλά γιατί πολεμά την Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, την στιγμή που την αγκαλιάζουν επιστήμονες όπως ο Τουσαίν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό το μαύρο μέτωπο είναι αυτό που καταλήστευσε την χώρα, με αρχιτέκτονα τον αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη.
Το μνημόνιο ήταν ο απλούστατος και καταστροφικός τρόπος για να καλύψουν τα Swaps, τις δόλιες συμφωνίες, την ληστεία του δημοσιου πλούτου, τα θαλασσοδάνεια των ημετέρων που ανακεφαλαιοποιήθηκαν σε μία νύχτα με τα λεφτά των πολιτών.
Δεν είναι λοιπόν «αψυχολόγητοι παράφρονες» αλλά μία εγκληματική συμμορία. Που όπως κάθε εγκληματική συμμορία προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια και να γλιτώσει την τιμωρία.
Αλήθεια, πόσοι πολίτες γνωρίζουν ότι οι «ιαβέρηδες» του «μαζί τα φάγαμε», οπως ο κύριος Πρετεντέρης ή ο κύριος Μανδραβέλης αμείβονται από θαλασσοδάνεια που δόθηκαν λίγο πριν τους «τιτανικούς»;
Ήλθε η ωρα να το μάθουν. Και θα το μάθουν, ότι και αν χρειαστεί.


olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_846.html

Oι Τούρκοι «κάτι ετοιμάζουν» και εκπαιδεύ ονται συνεχώς στη διάβαση του Ποταμού!

8tqqxgr
Παλιά μου τέχνη κόσκινο λέει μια παλιά παροιμία και οι Τούρκοι δεν χάνουν ευκαιρία να εκπαιδεύονται και να ετοιμάζονται κοντά στον Ποταμό Έβρο ..Εδώ σε μια πρόσφατη άσκηση-διαβασης Ποταμού στην Ελληνική Πόλη «Σαράντα Εκκλησιές» το Kırklareli!7wYJvBc8tqqxgrNAebehHnn7PlTBQ53fVXoRfOe1nARGrkEzrRwDb5AU
Οι Τούρκοι δοκιμάζουν τεχνικές διαβάσεως του Ποταμού που όλες έχουν την κάλυψη καταδρομών αλλά και στην κατασκευή γεφυρών όπου θα περνούν βαριά οχήματα και Άρματα …Δεν πιστεύω κάποιος να πιστεύει οτι κάνουν ασκήσεις στο Kırklareli για να περάσουν τον Ευφράτη ;
Που βρίσκεται το Kırklareli και πόσο μακριά είναι απο τα ΕλληνοΤουρκικά Σύνορα ;map
Το Κιρκλαρελί, είναι γνωστό στην ελληνική βιβλιογραφία ως Σαράντα Εκκλησιές, (τουρκ. Kırklareli, αρχικά Kırkkilise (Σαράντα Εκκλησιές), βουλγ. Лозенград, Λόζενγκραντ) είναι πόλη της Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης (μεγαλύτερης) επαρχίας του ομώνυμου νομού, στην βορειο-Ανατολική Θράκη, επί της Ευρωπαϊκής Τουρκίας, ανατολικά της Αδριανούπολης.


Veteranos.gr
http://www.pentapostagma.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters