Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Η ελληνόφωνη διαπλοκή απαιτεί υπακοή σε αυτό που και ξένοι ακόμα ονομάζουν «Εθνοκτονία».

Την ίδια στιγμή που το πανευρωπαϊκό γραφείο εργασίας, το Αυστριακό Επιμελητήριο, καθηγητές όπως ο Λούκας Ομπερτνόρφερ κατακεραύνωναν με βαρυτατους χαρακτηρισμούς την εθνοκτονο πολιτική της έκνομης Τρόικας, η κακοκουρδισμένη ορχήστρα των νταβατζήδων απαιτούσε «συμφωνία» απειλώντας με χάος. Είναι πράγματι εξοργιστικό αλλά και άκρως αποκαλυπτικό. Ποιούς ακριβώς υπηρετούν; Πως είναι δυνατόν «Έλληνες» να κραυγάζουν υποταγή στην Εθνοκτονία όταν ακόμα και ξένοι, που δεν έχουν κανένα συμφέρον στην Ελλάδα να απαιτούν επιστροφή στην ευρωπαϊκη νομιμότητα που καταστρατηγήθηκε με το Ελληνικό μοντέλο «διάσωσης»;

Και όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το μαύρο μέτωπο των Θεοδωράκηδων παρέα με τον Βενιζέλο και τον μέγα ευεργέτη του ΠΑΣΟΚ, Σαμαρά, γνωρίζει πολύ καλά γιατί πολεμά την Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, την στιγμή που την αγκαλιάζουν επιστήμονες όπως ο Τουσαίν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό το μαύρο μέτωπο είναι αυτό που καταλήστευσε την χώρα, με αρχιτέκτονα τον αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη.
Το μνημόνιο ήταν ο απλούστατος και καταστροφικός τρόπος για να καλύψουν τα Swaps, τις δόλιες συμφωνίες, την ληστεία του δημοσιου πλούτου, τα θαλασσοδάνεια των ημετέρων που ανακεφαλαιοποιήθηκαν σε μία νύχτα με τα λεφτά των πολιτών.
Δεν είναι λοιπόν «αψυχολόγητοι παράφρονες» αλλά μία εγκληματική συμμορία. Που όπως κάθε εγκληματική συμμορία προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια και να γλιτώσει την τιμωρία.
Αλήθεια, πόσοι πολίτες γνωρίζουν ότι οι «ιαβέρηδες» του «μαζί τα φάγαμε», οπως ο κύριος Πρετεντέρης ή ο κύριος Μανδραβέλης αμείβονται από θαλασσοδάνεια που δόθηκαν λίγο πριν τους «τιτανικούς»;
Ήλθε η ωρα να το μάθουν. Και θα το μάθουν, ότι και αν χρειαστεί.


olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_846.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters