Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Oι Τούρκοι «κάτι ετοιμάζουν» και εκπαιδεύ ονται συνεχώς στη διάβαση του Ποταμού!

8tqqxgr
Παλιά μου τέχνη κόσκινο λέει μια παλιά παροιμία και οι Τούρκοι δεν χάνουν ευκαιρία να εκπαιδεύονται και να ετοιμάζονται κοντά στον Ποταμό Έβρο ..Εδώ σε μια πρόσφατη άσκηση-διαβασης Ποταμού στην Ελληνική Πόλη «Σαράντα Εκκλησιές» το Kırklareli!7wYJvBc8tqqxgrNAebehHnn7PlTBQ53fVXoRfOe1nARGrkEzrRwDb5AU
Οι Τούρκοι δοκιμάζουν τεχνικές διαβάσεως του Ποταμού που όλες έχουν την κάλυψη καταδρομών αλλά και στην κατασκευή γεφυρών όπου θα περνούν βαριά οχήματα και Άρματα …Δεν πιστεύω κάποιος να πιστεύει οτι κάνουν ασκήσεις στο Kırklareli για να περάσουν τον Ευφράτη ;
Που βρίσκεται το Kırklareli και πόσο μακριά είναι απο τα ΕλληνοΤουρκικά Σύνορα ;map
Το Κιρκλαρελί, είναι γνωστό στην ελληνική βιβλιογραφία ως Σαράντα Εκκλησιές, (τουρκ. Kırklareli, αρχικά Kırkkilise (Σαράντα Εκκλησιές), βουλγ. Лозенград, Λόζενγκραντ) είναι πόλη της Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης (μεγαλύτερης) επαρχίας του ομώνυμου νομού, στην βορειο-Ανατολική Θράκη, επί της Ευρωπαϊκής Τουρκίας, ανατολικά της Αδριανούπολης.


Veteranos.gr
http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters