Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Σχέδια επί χάρτου για πόλεμο Ελλάδας –Τουρκίας...Η Τουρκική εφημερίδα «Ταράφ»

Ομοιότητες της “Βαριοπούλας” με αμερικανικό σενάριο για ενδεχόμενο πόλεμο

Μιλώντας για «Δεύτερη Κρίση Ιμίων» η τουρκική εφημερίδα «Ταράφ» επανέρχεται και δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα για το «σχέδιο Bayloz», σύμφωνα με το οποίο εκτός από αύξηση της έντασης στα σύνορα στη Θράκη, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα προχωρούσαν σε ενέργειες για την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων της 1ης στρατιάς και η πρόταση του διοικητή του σχηματισμού στρατηγού ε.α. Τσετίν Ντογάν, για κατάληψη ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου και την ενίσχυση της τουρκικής αεροπορικής παρουσίας στην περιοχή με σκοπό “τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας”.
Στο ίδιο υλικό, κάποιος συνταγματάρχης Τουνκάϊ αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους: “Μετατρέψαμε το νησί σε ανοιχτή φυλακή, ιδρύσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965″, ακούγεται να λέει.
Επισημαίνεται ότι το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αντικρούει τα δημοσιεύματα της Ταράφ ως σχέδια επιχειρήσεων και όχι για προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης Ερντογάν.

Το αμερικανικό σενάριο πολέμου

H αμερικανική RAND Corp. εκπόνησε για λογαριασμό της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) μία μελέτη που αναφερόταν σε σύγκρουση Ελλάδος-Τουρκίας.
Το 2003, έτος κατά το οποίο συντάχθηκε το «σχέδιο Balyoz» που πρόβλεπε μεταξύ άλλων πρόκληση τεχνητής κρίσης με την Ελλάδα με περιορισμένης έκτασης κατάληψη περιοχής του Βορείου Έβρου, νότια του Sulucadere του Tarafeyni και του Kızıldere (Ερυθροπόταμος).
Ξεσπά κρίση με αφορμή την (σ.σ. υποτιθέμενη) κακή μεταχείριση των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη.
Μια τριβή που περιλαμβάνει πολλαπλές αψιμαχίες στα σύνορα, οι οποίες ανακύπτουν όταν μικρές ομάδες προσφύγων αποπειρώνται να διαφύγουν από την Ελλάδα στην Τουρκία, αυξάνεται, οι δύο χώρες διεξάγουν ταυτόχρονες και αλληλεπικαλυπτόμενες ασκήσεις στο Αιγαίο και αρχίζουν να ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη μεθόριο. Πολλά επεισόδια στο Αιγαίο και στον εναέριο χώρο του -εγκλωβισμός από επίγεια και εναέρια ραντάρ πλοίων και αεροσκαφών, ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες συγκρούονται κάνοντας αποκρύψεις- περαιτέρω αύξηση της ανησυχίας και της εχθρότητας. Τέλος, μια μεγάλη διαδήλωση Τούρκων στην ελληνική Θράκη καταλήγει σε ταραχές.
Αποκηρύσσοντας την “πολιτική γενοκτονίας” της ελληνικής κυβέρνησης, η Τουρκία απαντά με μια αιφνιδιαστική αλλά περιορισμένη εισβολή στη Θράκη περνώντας τα σύνορα, με στόχο να καταλάβει σημεία-κλειδιά όπου διαμένει τουρκικός πληθυσμός με την έννοια της εγκαθίδρυσης προστατευμένου ασφαλούς καταφυγίου. Οι ελληνικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν την εισβολή στη μεθόριο και η Αθήνα ανακηρύσσει ζώνη 12 ν.μ. στο Αιγαίο, αποκλείοντας ως εκ τούτου τη τουρκική διέξοδο στο Αιγαίο. Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία βομβαρδίζει τη Σμύρνη και άλλες τουρκικές πόλεις και οι δύο χώρες συγκρούονται επίσης στα ύδατα και στον εναέριο χώρο του Αιγαίου“.
Παρακάτω το κείμενο αναφέρεται στην αντίδραση των ΗΠΑ προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση: “…Βάσεις είναι διαθέσιμες στην Ιταλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Μη θανατηφόρα ή περιορισμένης καταστρεπτικής δυνατότητας μέσα ουδετεροποίησης στρατιωτικών εγκαταστάσεων και συστημάτων θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα». Τέλος σεναρίου.
ΕΦΗΜ.ΧΡΟΝΟΣ
trikalagr.blogspot.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

Το ξέρατε ότι πάρθηκε αυτή η απόφαση το 2006;

Το ξέρατε ότι μεθοδεύουν εδώ και χρόνια την αλλοίωση της γλώσσας μας; Το ξέρατε ότι, ενώ στα πανεπιστήμια του εξωτερικού ζητάνε να γίνεται εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών, στην Ελλάδα οι ανθέλληνες ζητάνε την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας;
Δεν με πιστεύετε; Δείτε με τα μάτια σας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (γνωστή και ως ΦΕΚ) της 10η2 Ιουλίου, Τεύχος Β, αριθμός φύλου 867 του 2006, και μετά πάλι μη με πιστέψετε.
Οι αναγνώστες μέσω RSS ή Newsletter που ίσως δεν θα μπορούν να το δούν, ας κάνουν τον κόπο να επισκευθούν την πρότυπη ανάρτηση στο blog.
Μας αφορά όλους, δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα.. δείτε το με τα μάτια σας.

Για να δείτε σε πλήρη οθόνη το κείμενο, δεξιά απο την λέξη "box" στην κάτω δεξιά γωνία, έχει ένα γκρί παραλληλόγραμμο. Πατήστε το άφοβα.
Επίσης, μπορείτε πατώντας το βελάκι (που δείχνει προς τα κάτω) να κάνετε download το κείμενο σε .pdf και να το αναδημοσιεύσετε στο χώρο σας (και να το κάνετε) δίχως credits η οτιδήποτε. Η ενημέρωση των συμπολιτών μας μετράει και όχι τα εύγε και τα παλαμάκια των άλλων.
πηγη
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters