Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Το ξέρατε ότι πάρθηκε αυτή η απόφαση το 2006;

Το ξέρατε ότι μεθοδεύουν εδώ και χρόνια την αλλοίωση της γλώσσας μας; Το ξέρατε ότι, ενώ στα πανεπιστήμια του εξωτερικού ζητάνε να γίνεται εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών, στην Ελλάδα οι ανθέλληνες ζητάνε την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας;
Δεν με πιστεύετε; Δείτε με τα μάτια σας την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (γνωστή και ως ΦΕΚ) της 10η2 Ιουλίου, Τεύχος Β, αριθμός φύλου 867 του 2006, και μετά πάλι μη με πιστέψετε.
Οι αναγνώστες μέσω RSS ή Newsletter που ίσως δεν θα μπορούν να το δούν, ας κάνουν τον κόπο να επισκευθούν την πρότυπη ανάρτηση στο blog.
Μας αφορά όλους, δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα.. δείτε το με τα μάτια σας.

Για να δείτε σε πλήρη οθόνη το κείμενο, δεξιά απο την λέξη "box" στην κάτω δεξιά γωνία, έχει ένα γκρί παραλληλόγραμμο. Πατήστε το άφοβα.
Επίσης, μπορείτε πατώντας το βελάκι (που δείχνει προς τα κάτω) να κάνετε download το κείμενο σε .pdf και να το αναδημοσιεύσετε στο χώρο σας (και να το κάνετε) δίχως credits η οτιδήποτε. Η ενημέρωση των συμπολιτών μας μετράει και όχι τα εύγε και τα παλαμάκια των άλλων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters