Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ηλεκτρονική διαμαρτυρία της Οργάνωσης CitizenGo για την υιοθέτηση των θεωριών ταυτότητας φύλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επιμέλεια Ανάρτησης: 
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός * 

H πολύ δραστήρια οργάνωση CitizenGo οργανώνει ηλεκτρονική διαμαρτυρία, που αφορά την υιοθέτηση της ιδεολογίας γένους στους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στη Νότια Κορέα.

Να γιατί βάζουν POS στα ελληνικά σχολεία – Τα ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όπως διαβάσατε χθες, το Κράτος της Ελλάδας, μέσω του Υπουργείου Οικονομικών, προωθεί την εγκατάσταση και λειτουργία τερματικών ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών (P.O.S.), στα σχολικά κυλικεία.
Η απόφαση έχει ξεσηκώσει τις δριμύτατες αντιδράσεις των κυλικειαρχών, που υποχρεώνονται σε μία εξαιρετικά υψηλή δαπάνη, χωρίς όμως την παραμικρή χρησιμότητα, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό που πρέπει να σκεφτούν όλοι.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ: ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ 2018 (Βίντεο)

Η πλέον συνολική απόγνωση των κατασκευαστών των καιρικών συνθηκών και η δομή της εξουσίας είναι κατάφωρα εμφανής σε αμέτρητα μέτωπα.
Η πλήρης χειμερινή πολεμική καιρού στις ανατολικές ΗΠΑ παίρνει τη στροφή της, ενώ το πληρωμένο συνεργείο κάλυψης της κλιματικής αλλαγής στο κανάλι Weather προσπαθεί να κρύψει τις διαδρομές των γεωμηχανικών.

Ανθρωπισμός για τους μετανάστες, βαρβαρότητα για τους Έλληνες ιθαγενείς !


 

Γιάννης Κουριαννίδης

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή. Δεν ανήκει σε αυτές που επιδιώκουν να μας ευαισθητοποιήσουν, μέρες που είναι, και να μας ενεργοποιήσουν εφήμερα συναισθήματα, που από αύριο θα απεμπολήσουμε στον βωμό της καθημερινότητας. Αντίθετα, θα πρέπει να μας προβληματίσει σχετικά με το πού οδεύουμε ως χώρα και ως κοινωνία.

Βολιβία: ο Evo Morales ανακοινώνει καθολική κάλυψη υγείας...

Βολιβία: ο Evo Morales ανακοινώνει καθολική κάλυψη υγείας
Θα είναι δωρεάν και θα αφορά όλο το πληθυσμό της Βολιβίας.

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας, Evo Morales, ανακοίνωσε χτες, 1η Ιανουαρίου, ότι το έθνος θα έχει ένα νέο σύστημα δωρεάν ιατρικής φροντίδας, στοχεύοντας να εγγυηθεί την πρόσβαση όλου του πληθυσμού στο δικαίωμά του στην υγεία.

Ο Έλληνας επιστήμονας που δίνει ελπίδα στα παιδιά με αυτισμό και ένα βίντεο που θα σας ζεστάνει την καρδιά...

Διατροφικό συμπλήρωμα με βάση τη φυτική ουσία λουτεολίνη φαίνεται ότι βοηθάει τα αυτιστικά παιδιά να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αισιοδοξία, αναφέρει ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας Δρ Θεοχάρης Θεοχαρίδης. Και ένας 11χρονος από την Ισλανδία μάς θυμίζει ότι τα όνειρα ενός παιδιού δεν εμποδίζονται από καμία νόσο.

Μια Ελληνίδα, Γυναίκα της Χρονιάς στην Ολλανδία για την έρευνα της στον καρκίνο...



Αποφοίτησε πρώτη από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπόνησε διδακτορική διατριβή στον τομέα της μεταμόσχευσης αιμοποιητικών κυττάρων και διακρίθηκε λαμβάνοντας υποτροφίες για την έρευνά της. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη γυναίκα επιστήμονα στην Ολλανδία σε διαγωνισμό του επιστημονικού περιοδικού VIVA με τίτλο «Έξυπνα Κεφάλια».

Αποκατάσταση της όρασης και στα δύο μάτια με 850.000 ευρώ...

Στις 850.000 ευρώ η τιμή της πρώτης γονιδιακής θεραπείας - Κεντρική Εικόνα/Video

Στις 850.000 ευρώ η τιμή της πρώτης γονιδιακής θεραπείας.

Περίπου 425.000 ευρώ θα κοστίζει η αποκατάσταση της τύφλωσης σε κάθε μάτι με την χορήγηση της πρώτης γονιδιακής θεραπείας στην Ιστορία, η οποία εγκρίθηκε από την Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) πριν από περίπου ένα μήνα. 

Το Βραβείο Αστροφυσικής «Χάϊνεμαν» 2018 σε Ελληνίδα...


Ακόμη μία σημαντική διεθνής διάκριση για την Ελληνίδα διακεκριμένη αστροφυσικό Βίκυ Καλογερά, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Νορθγουέστερν του Ιλινόις, η οποία βραβεύεται με το Βραβείο Αστροφυσικής «Ντάνι Χάϊονεμαν» για το 2018.

Το βραβείο απονέμουν το Αμερικανικό Ινστιτούτο Φυσικής και η Αμερικανική Αστρονομική Εταιρεία για να τιμήσουν το έργο της κ. Καλογερά πάνω στις μαύρες τρύπες, τα άστρα νετρονίων και τους λευκούς νάνους.

Η ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ ΣΤΟ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ 06-01-2018


ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ηλικίας 105 ΕΤΩΝ !!! ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Συνθήκη των Αθηνών του 1913 ; ; ; (Καί ΓΙΑΤΙ δεν μιλάει απολύτως ΚΑΝΕΙΣ;)


 
…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ποτέ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ τότε Κ Ο Ι Ν Α ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & Σ Ε Ρ Β Ι Α Σ !!!!

(ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ και πότε ΔΙΔΑΞΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ Ή ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Μεγάλη ανακάλυψη Ελλήνων επιστημόνων: Καταλύτης μετατρέπει το σχιστολιθικό αέριο σε καύσιμα..

Το μεθάνιο του σχιστολιθικού αερίου μετατρέπει αποτελεσματικά σε καύσιμα υδρογονανθράκων ένας καινοτόμος καταλύτης, τον οποίο δημιούργησαν Έλληνες χημικοί μηχανικοί σε Βρετανία και ΗΠΑ, σε συνεργασία με ξένους συναδέλφους τους. O καταλύτης αποτελείται από ένα νέου τύπου κράμα πλατίνας και χαλκού.

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΙΝΑΣ & ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟ 1957 & 1963!!!


 

ΑΠΟ ΤΟ  1875 ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ  ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΈΝΑ  ΣΤΗΝ ΑΠΩ  ΑΝΑΤΟΛΗ – ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ…. ΚΑΙ  ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….
ΤΟ  1929  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  ΣΥΝΘΗΚΗ  (ΠΟΥ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ  ΝΑ ΤΗΝ  ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ) ΔΟΘΗΚΕ  Η  ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ  ΣΤΟΝ  SOEKARNO ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ  ΤΟΝ  ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ  ΓΗΣ.
ΓΥΡΩ  ΣΤΟ  1940 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ / ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ?

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ-ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…….

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters