Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Δεν θα φορτώσετε στους στρατιωτικούς την εθνική-ήττα"! Στρατιωτικοί κατά κυβέρνησης

Τα “όπλα” στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν σίγησαν, κάθε άλλο. Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών είναι “μπουρλότο”! Στην ανακοίνωση γίνεται σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στους Αρχηγούς των....
Γενικών Επιτελείων.

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταπέλτης:

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσαν στους ε.ε και ε.α. στρατιωτικούς οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, όταν κατά τη τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοικήσεως της 1ης Στρατιάς, επεσήμανε ανερυθρίαστα και με περισσή πρόκληση προς στους στρατιωτικούς, ότι «Είναι καιρός για αυτοθυσίες»!

Ανατρέχοντας στο λεξικό βρήκαμε ότι αυτοθυσία, είναι η εκούσια θυσία ενός ατόμου προς όφελος άλλου! Προς όφελος τίνος λοιπόν, θα πρέπει να θυσιαστούν οι στρατιωτικοί και μάλιστα εκουσίως; Ποια επί τέλους είναι αυτά τα υψηλά ιδανικά για τα οποία μας προσκαλεί να αυτοθυσιαστούμε και ποιος ο εχθρός; Διότι αυτή την περίοδο, ο «κύριος εχθρός» για τους Έλληνες, είναι η υποταγή στα αδιέξοδα μνημόνια, το ξεπούλημα της Πατρίδας, η μη ελεγχόμενη φτώχεια, η ανεργία που έχει ξεπεράσει κάθε αρνητικό προηγούμενο και η παράδοση της κυβέρνησης που υπηρετεί, στην επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός.

Μήπως ο υπουργός, αντιλαμβανόμενος το οικονομικό και γεωπολιτικό πτώμα που η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει, μας διαμηνύει ότι επέρχεται πιθανή εθνική καταστροφή ή μήπως υπαινίσσεται ότι είναι ορατός ο κίνδυνος ενός προμελετημένου εθνικού ακρωτηριασμού; Όποιες και να είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης ένα πράγμα είναι βέβαιο: δεν θα φορτωθεί καμμία εθνική ήττα στις πλάτες των στρατιωτικών.

Οι Έλληνες ενεργοί και απόστρατοι στρατιωτικοί, δεν ανέχονται πλέον οποιαδήποτε προσβολή και πρόκληση από αυτούς που τους ξεπουλάνε και τους μετατρέπουν σε κοινωνικούς επαίτες, οδηγώντας τους στην απόλυτη ένδεια, ενώ τους ζητάνε παράλληλα να αυτοκτονήσουν.

Το απόλυτο ξεπούλημα και διάλυση που οργανώθηκε και στήθηκε από τους προηγούμενους ΥΕΘΑ, οι οποίοι είναι γραμμένοι με ανεξίτηλα μαύρα γράμματα στη μνήμη μας, συνεχίζεται και συντελείται δυστυχώς και σήμερα.

Και σε ότι αφορά στον κ. ΥΕΘΑ, η πολιτική του συμπεριφορά είναι αντιληπτή, αφού ο ρόλος του, ως πολιτικού προϊσταμένου του υπουργείου, είναι να βάζει τα πρόβατα στη γραμμή. Όμως, υπό τις διαταγές του υπηρετούν, λειτουργούν και δραστηριοποιούνται δύο υφυπουργοί απόστρατοι αξιωματικοί και ένας τετράστερος στρατηγός Α/ΓΕΕΘΑ! Δύο στρατηγοί και ένας ναύαρχος, που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται το διακύβευμα της ύψιστης αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας του στρατεύματος. Εν προκειμένω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα κρύψουν κάτω από το χαλί την απόγνωση και τη διαμαρτυρία των στελεχών των ΕΔ.

Αυτό το «πολιτικο»-στρατιωτικό τρίο, με τις πράσινες και ψευτογαλάζιες καταβολές, αποδεικνύεται καθημερινά ως ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού μετά μανίας συνεχίζει να αποδομεί το ηθικό και τις δυνατότητες του στρατεύματος, όπως σαφώς δημόσια δήλωσαν δύο πρώην Α/ΓΕΣ και ένας πρώην Α/ΓΕΝ. Είναι και οι τρεις συνυπεύθυνοι για τη διάλυση του Μετοχικού συστήματος οικονομικής μέριμνας των Ε.Δ., για την εξαθλίωση των ενεργών και αποστράτων στελεχών και τον εξανδραποδισμό κάθε οικονομικού στοιχείου που είχε συγκεντρωθεί από τον τίμιο ιδρώτα μας, που χύσαμε επί δεκαετίες στα πεδία ασκήσεων, στα πολεμικά μας πλοία και στα μαχητικά αεροσκάφη μας, όπως και από τον ιδιαίτερο μόχθο του στρατιωτικού βίου μας. Ιδρώτα και μόχθου, που παραδόθηκε αμαχητί και εξαϋλώθηκε στο μονεταριστικό κρεματόριο του άβατου της Τράπεζας της Ελλάδος, επ’ ωφελεία των διεθνών κερδοσκόπων μετόχων της και εις βάρος του ελληνικού λαού. Διότι αν αυτοί οι τρεις έπραξαν όντως ότι «περνούσε από το χέρι» τους αλλά δεν εισακούσθηκαν ή απέτυχαν, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αξιοπρέπειας και της τιμής του στρατιωτικού, δηλαδή της παραίτησης και αποχώρησης με το κεφάλι ψηλά. Αλλιώς, είναι συνειδητά συμμέτοχοι στην οικονομική «σφαγή» των συναδέλφων τους και μάλιστα είναι αυτοί που κραδαίνουν τα μαχαίρια για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Δεν έχουν αντιληφθεί, ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που διαλύουμε με τέτοιο τρόπο το ηθικό και την κοινωνικοοικονομική υπόσταση των ανθρώπων που στελεχώνουν τον βασικότερο πυλώνα της εθνικής μας κυριαρχίας και που πριονίζουμε μετά μανίας το κλαδί, στο οποίο στηρίζεται η εθνική και κρατική μας υπόσταση. Και μετά ζητάνε «αυτοθυσίες»!!

Το ερώτημα συνεχίζει να είναι αμείλικτο: «Ο στόχος είναι οι φέροντες εθνόσημο, ή αυτό που υπηρετούν;». Διότι, αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τις περικοπές στους λειτουργικούς και εξοπλιστικούς προϋπολογισμούς των Ε.Δ., με ότι αυτό ευλόγως συνεπάγεται, τότε δεν έχουμε κανένα περιθώριο, παρά να συμπεράνουμε, ότι αυτή η χώρα βρίσκεται σε διαδικασία εκποίησης με συνοπτικές διαδικασίες και παραχώρησης της εθνικής της κυριαρχίας, αφού στηρίζει την άμυνά της σε «ξυπόλητες Ταξιαρχίες»!

Αυτό σημαίνει ότι ο ελληνικός Λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα! Διότι, μεταξύ άλλων, κανείς επενδυτής δεν έρχεται σε μία χώρα που απεμπολεί τις δυνατότητες της εθνικής άμυνας και ασφάλειάς της. Αυτοί που έρχονται είναι μόνο όσοι βλέπουν τη χώρα σαν ξενιστή, για θα απομυζήσουν κάθε της πόρο και να την αφήσουν κουφάρι. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΝΙΣΤΗ, υπό το απαθές βλέμμα δύο υφυπουργών αποστράτων στρατιωτικών και ενός Α/ΓΕΕΘΑ, που κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο. Ενός Α/ΓΕΕΘΑ που κατά πρωτοτυπία στο δυτικό κόσμο, ανέχθηκε να γίνει, την ημέρα του εορτασμού της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, η παρέλαση του στρατεύματος που ηγείται, σε «γυάλα»! Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός δεν είχε το δικαίωμα να χειροκροτήσει, να κοιτάξει στα μάτια και να αγγίξει, τα παιδιά του. Αυτούς που είναι ταγμένοι, έστω και πένητες ή ξυπόλητοι, να υπερασπίσουν με τη ζωή τους την εθνική υπόσταση και κυριαρχία της Πατρίδας μας.


http://www.onalert.gr/ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1474.html

ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ή ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤHΣ ΔΙΜΟΡΦΙΑΣ «MERKEL- SCHÄUBLE» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΖΩΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Της αληθειας η κριτικη ειναι η φρονηση. Τα σπερματα του ψευδους, της εξαθλιωσης, της προδοσιας και καθε ντροπης περιεχονται στην δειλια…
να παρουσιαζονται τα γεγονοτα οπως πραγματικα ειναι.

Η αλλοτε Ελλας του καλλους, της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων, των επιστημων, της χωρας που γεννησε τον ορθον λογο και τον πολιτισμο, δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα κομματοκρατουμενα τελειως αχρηστα κρατιδια, της Ελλαδος και της Κυπρου, δηλαδη τα προτεκτορατα της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» υπο γερμανικη κυριαρχια.

Τα σημερινα αυτα γερμανικα προτεκτορα ειναι κρατιδια της ντροπης και της ονειδος και οι πιο επικινδυνοι εχθροι και ολετηρες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Οι υποικοοι σκλαβοι των προτεκτορατων αυτων ζουν «βεβυθισμενοι εν τυφλοτητι», καθυβρίζονται, συκοφαντουνται και δεν γνωριζουν τιποτε για πιο λογο βιωνουν τα τελευται χρονια μια τοσο βαθεια και πολυπλευρη, πολιτικη, οικομικη, κοινωνικη, ηθικη και θεσμικη κριση, ομοια της οποιας δεν αντιμετωπισαν ποτε στην μακραιωνη ιστορια τους.

Στον Προμηθεα Δεσμωτη του Αισχυλου 438.11/14 διατυπωνονται αυτα που ισχυουν και σημερα και για τα δυο προτεκτορατα:
«κοιτωντας δεν εβλεπαν και ακουγοντας δεν ακουγαν, διοτι νου και φρονηση δεν ειχαν, αφου ο νους βλεπει και ο νους ακουει, αλλα περνουσαν ολο τον καιρο της ζωης τους σαν θολες μορφες ονειρων, ομοιοι με φαντασματα…και αστοχα ανακατευαν τα παντα, αφου διχως κριση και στην τυχη ηταν η καθε πραξη τους.»

Απουσιαζουν ακομη εγκληματικα και απο τα δυο κρατιδια της Ρωμηοσυνης, (διοτι μπλοκαρωνονται απο τους «Συνασπισμους των Βλακων», μασονικες στοες, ρόταρυ, λάϊονς και αλλες σιωνιστικης προελευσης λεσχες, που ασκουν εντος των τειχων εμμεσα εξουσια), τα «γνωμοδοτικα συμβουλια σοφων» απο τους διαπρεπεστερους Ελληνες απανταχου της Γης, τα οποια οχι μονο θα συμβουλευαν αλλα θα καθοδηγουσαν την κορυφη της πυραμιδας της πολιτικης και στρατιωτικης εξουσιας της Ελλαδος και της Κυπρου.

Θα μεριμνουσαν επιπλεον για τις εκαστοτε επικαιρες μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες αναγκες, προτεραιοτητες και προορισμους των εκτελεστικων και νομοθετικων εξουσιων και για την πρακτικη και διοικητικη σοφια των πραγματων των δυο χωρων.

Έτσι θα αξιολογουνταν οι απλες πρακτικες των μεγαλοφυων λυσεων, σε φαινομενικα δυσκολα προβληματα, που θα λυνονταν με την πρακτικη και πολυτροπη πανουργια του «Οδυσσεα», ταυτοχρονα με την ακραια πολεμικοτητα για την υπερασπιση των λυσεων αυτων και οχι με τους απαρεκτους εκβιασμους της γερμανικης διμορφιας Merkel- Schäuble και των αλλων τιμαριωτών της εξουσιαστικης καστας της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», πιστων δουλων των Σιωνιστών.

Με τετοια «γνωμοδοτικα συμβουλια σοφων» δεν θα εγκλωβιζονταν τα πρωτεκτορατα αυτα στον φαυλο κυκλο δημιουργιας μεγαλυτερων οικονομικων αναγκων και οικονομικης εξαρτησης και θα αποφευγονταν η λεηλασια των καταθεσων των πολιτων και σε καμμια περιπτωση δεν θα γινονταν ανεκτη η απολυτη γερμανικη κυριαρχια μεσω των τοποτηρητων της εκαστοτε «Τρόϊκας» της «Σοβιετικης-Ε.Ε.».

Πρεπει να γινη ξεκαθαρα κατανοητο οτι ουδεις υπευθυνος της «Σοβιετικής Ευρωπαϊκής Ένωσης» και της Γερμανιας ενδιαφερεται στο ελαχιστον για την οικονομικη ανακαμψη της Ελλαδος και της Κυπρου. Αντιθετως τα ενδιαφεροντα των καθαρματων αυτων βρισκονται κρυμενα στην επιμηκυνση της οικονομικης κρισης τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Κυπρο.

Τα ζητουμενα συνεπως σημερα ειναι ανατρεπτικες διαδικασιες αντιμετωπισης των δολιων καταπιεστικων μεθοδων, οπως π.χ. η παραχαραξη του ευρω σε μεγαλες ποσοτητες, εφαρμογη των μεθοδων αντιμετωπισης της Ισλανδιας, παγοποιηση ολων των καταθεσεων των ξενων εκ της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», απεγκλωβισμος απο πασης μορφης μνημόνια, με ταυτοχρονη καταπολεμιση της εξαθλιωσης της ελληνικης και κυπριακης κοινωνιας.
Οι Ελληνισμος ειναι αυτος που προσωποποιησεν τις ανθρωπινες ιδιοτητες στους ανδρες του υπερλογου, Μιδα, Σισυφο και Προκρουστη. Ο υπερλογος ειναι ο μυθος που γινεται κατανοητος μεσω της διαισθησης και ενεργοποιηται μεσω της βουλησης.
Ειδικα ο Μηδας αντικατατροπιζει τον αιωνιο αντπαλο του Ελληνα, τον Εβραιο, γνησιο ή μπασταρδεμενο (Χάζαρο). Αυτος, o γνησιος ή o μπασταρδεμενος, μας ομιλει με το στομα του ραββινου Marcus Eli Ravage και μας δινει ενδιαφεροντα πληροφοριακα στοιχεια:

«Φυσικα και μας απεχθανεστε.
Δεν υπαρχει λογος να το αμφισβητειτε αυτο…Μας σιχαινεστε, αλλα δεν μπορειτε ξεκαθαρα να πειτε το γιατι…
Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλα και οι κυριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντιον του καπιταλισμου….Δεν εχετε ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας.
Εμεις ειμαστε παρείσακτοι. Εμεις ειμαστε ταραξιες. Εμεις ειμαστε υπονομευτες.
Εχουμε παρει τον φυσικο σας κοσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο…Εμεις εχουμε επιφερει τη διχονοια και τη συγχυση και την αγανακτηση στην ιδιωτικη και στην δημοσια σας ζωη.
Εξακολουθουμε να το κανουμε.
Κανεις δεν μπορει να πη για ποσο καιρο θα εξακολουθουμε…Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας...»

Οι ως ανω περικοποες απο δυο πιστες αναφορες του ραββινου Marcus Eli Ravage (1, 2), δειχνουν το μεγαλο μισος των Εβραιων κατα των Ελληνων που συνεχιζεται αμειωτα μεχρι τις ημερες μας με την τεχνιτη οικονομικη κριση που μας δημιουργησαν και που μας μαστιζει. Οι ενδιαφερομενοι αναγνωστες που εχουν την παραμικρη αμφιβολια, μπορουν να ελεγξουν τα δυο ως ανω αρθρα σε οποιανδηποτε μεγαλη βιβλιοθηκη του κοσμου θελουν.
Απο που ομως πηγαζει αυτο, το κατα των Ελληνων ασβεστο μεχρι σημερα μισος, των Εβραιων;
Εαν ακολουθησουμε την συμβουλη του ραββινου Marcus Eli Ravage και ανατρεξουμε πολυ πισω, σχεδον στην αρχη του παρελθοντος της παραξενης και πολυ επικινδυνης φυλης των «Εβραιο-Χαλδαιο-Χαζάρων», θα βρουμε μεσα στην πληθωρα των αιτιων δυο κατα την γνωμη του γραφοντος χαρακτηριστικες περιπτωσεις, που θα μπορουσαν να εξηγησουν ισως το διαχρονικο αυτο μισος:

Οι Χαναναιοι ή οι Φιλισταιοι ή οι Παλαιστινιοι ηταν μεταναστες Ελληνες της Μυκηναϊκης Ελλαδος, δηλαδη θαλασσοποροι Ελληνοκρητες που εγκατασταθηκαν αρχικα στην Γαζα και λιγο αργοτερα και στα γονιμα παραλια του Ιορδανη ποταμου.

Ενας απο τους επιγονους του Μεγαλου Αλεξανδρου, ο Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης εισβαλει το 170 π.Χ. στην Ιερουσαλημ, νικα τους υπερασπιστες της Ιουδαιους και εφαρμοζει ενα προγραμμα εξελληνισμου αυτων ωστε βαθμηδον να αποποιηθουν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα την γλωσσα τους και πολλοι απ’ αυτους ακομη και την θρησκεια τους.

Σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι της εποχης εκεινης εξελληνισθηκαν, πραγμα που ενοχλησε το μωσαϊκο ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα Ματταθια που προβαλε σθεναρα αντισταση κατα των Ελληνων. Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανου-χατ», εορταζεται παγκοσμια μετα το 160 π.Χ. την 13ην Μαρτιου μεχρι τις ημερες μας, η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικάνορου, ως «Ημερα του Νικάνορος», που δειχνει το συνδρομο «μισελληνισμου» των Εβραιων.

Το απαραδεκτο στην περιπτωση αυτη ειναι, οτι στις εορταστικες αυτες εκδηλωσεις των Εβραιων της Ελλαδος, στην Αθηνα και Θεσσαλονικη, συνεορταζει την σφαγη του Ελληνα αξιωματικου Νικανορος, ολη η πολιτικη, στρατιωτικη, δικαστικη και εκκλησιαστικη εξουσια του τελειως αχρηστου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, γεγονος που δειχνει τον βαθμο διαβρωσης στους «Συνασπισμους των Βλακων».

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!
Προχθες ακομη, ο νυν Πρωθυπουργος της Ελλαδος, μελος των Συνασπισμων των Βλακων της Μασονιας και της λεσχης Bilderberger, συνεορτασε με τους Εβραιους της Ελλαδος.
Ο ανθρωπος αυτος της τρικομματικης μαφιας που κρατει, κατ’ εντολη των σιωνιστών, τα ηνια της πατριδος μας στα χερια του, δεν ειναι μονο γονος μιας διαβρωμενης οικογενειας που πρωταγωνιστηκε στην συγχρονη ελληνικη ιστορια αλλα και γαλουχημενος σε ενα οικογενειακο περιβαλλον με ισχυρες επιρροες και διασυνδεσεις στους «Συνασπισμους των Βλακων», που υπηρετουν αποκλειστικα τα συμφεροντα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.
Μετα την ως ανω σκιαγραφιση του χαμηλου πολιτικου οριζοντα των Αθηνων και της Λευκωσιας θα αναλυθη επισης εν συντομια και η γερμανικη διμορφια Merkel-Schäuble, δηλαδη ο μεγαλυτερος κινδυνος της Ευρωπης των πατριδων και η εν γενει γερμανικη «πλέμπα» εντος της «Σοβιετικης-Ε.Ε.». Με τον όρο «πλέμπα» χαρακτηριζονται οι σχετικα μορφωμενοι μεν, αλλα κατωτεροι, πρωτογονοι και χωρις χαρακτηρα και αξίες ανθρωποειδή της πολιτικης, οικονομιας και επιστημης, που αγονται δηλαδη υπαγονται υπο την κηδεμονια των σιωνιστών, που ελεγχουν το τοκογλυφικο οικοδομημα του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος.
Τι ειναι σημερα υπο την διμορφια Merkel-Schäuble στην Γερμανια, ακομη γερμανικο;
Το μεγαλυτερο μερος της «πλεμπας» της χωρας αυτης ειναι οργανωμενο σε ενωσεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ως π.χ. Ινστιτουτο Leo-Bech, διοικητικο συμβουλιο Nev Shalon, Jerusalem Foundation και σε διαφορα δηθεν φιλανθρωπικα ιδρυματα, που ειναι στην πραγματικοτητα κεκαλυμενες εγκληματικες οργανωσεις επιρροης σε ολο τον κοσμο, αλλα και σε σπουδαια κεντρα διανοησης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οπως ειναι η Ατλαντικη Γεφυρα και η εταιρια για εξωτερικη πολιτικη DGAP.

Τα κυρια χαρακτηριστικα της διμορφιας Merkel-Schäuble εχουν ως εξης:
1. Merkel
Η κυρια αυτη, πρωην ειδικος για προπαγανδα και διαφωτιση της ανατολικης Γερμανιας (DDR), δηλαδη μια σταλινιστρια που μεταμορφωθηκε σε σιωνιστρια και προωθηθηκε απο τις δυναμεις προωθησης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην εξουσιαστικη πυραμιδα της ακομη υπο κατοχη ευρισκομενη επανενωμενη Γερμανια.
Το διετυπωσε την 05.06.2009 και ο νυν προεδρος των ΗΠΑ Obama: Η Γερμανια ειναι μια υπο κατοχη ευρισκομενη χωρα και ως τετοια θα παραμεινει.

Πραγματι ισχυουν ακομη οι διαταξεις του φρουραρχειου κατοχης BK/O (47) 50 της 21.02.1947.
Στην ουσια η κ. Μερκελ ειναι σημερα, κατα τον προεδρο του σοσιαλιστικου δημοκρατικου κομματος (SPD) της Γερμανιας Siegmar Gabriel (3), δηλαδη κατα το τσιρακι της Goldman-Sachs, η διαχειριστρια μιας νεας μη κυβερνητικης οργανωσης στην Γερμανια και οχι η Καγκελαριος της χωρας αυτης.(Βλ. σχετικά και «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;)
Η διαχειριστρια αυτη καθοδηγει κατ΄ εντολην των σιωνιστών, τις οικονομικες υαινες, οι οποιες στοιχηματιζουν πάνω στα τρισεκατομμυρίων ευρω επιβληθεντα δανεια.
Τα στοιχηματα αυτα δεν ελεγχονται και ειναι προς τα ανω ανοιχτα.
Αυτα ληγουν οταν το αποφασιζει η Goldman-Sachs και δεν ειναι ποτε δυνατο να πληρωθουν.
Αυτος ειναι και ο λογος που η Γερμανια παραμενει ακομη υπο κατοχη και τα χρεη της εφθασαν, οπως αναλογικα σημερα και στην Ελλαδα και αυριο και στην Κυπρο, σε αστρονομικα υψη.
Εαν μια χωρα δεν μπορει να ξεπληρωση τα χρεη της υποθηκευει περαν της εθνικης της ανεξαρτησιας και την εδαφικη της ακεραιοτητα.
Η Γερμανια υποθηκευει το ομοσπονδιακο κρατιδιο Thü ringen, η Ελλας την Κρητη και η Κυπρος το ακομη ελευθερο κομματι της. Για την Γερμανια ισχυουν οι κατοχικκες κατευθυντιριες γραμμες ICG 1067, Απριλιου 1945, οπως επεδιωκεν ο τραπεζικος οικος των Rothschilds το 1939 για την δημιουργια ενος εβραϊκου κρατους εντος της Γερμανιας.
Φαινεται ως εναλλακτικη λυση προβλεπεται και η δημιουργια του κρατιδιου αυτου με παραχωριση της Πελοποννησου και Κρητης απο την Ελλαδα και ολοκληρης της Κυπρου απο τους Κυπριους, χριστανους και Μουσουλμανους.

2. Schäuble
Προκειται κατα τις εκτιμησεις των «γερμανικων οικονομικων ειδησεων» της 10.03.2013 (Eurovisionen) για τον πιο επικινδυνο ανθρωπο της Ευρωπης που πηρε απο τους σιωνιστες την εντολη να πραγματοποιήσει το συντομότερο το δυνατο και με δικτατορικα μετρα την πολιτικη ενοποιηση της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» χωρις να λαμβανει υπ’ οψη τις τυχων ανησυχιες των «Αγορων».

Το διετυπωσε ξεκαθαρα και με εγκληματικο κυνισμο στα ηλεκτρονικο και διαβρωμενο μεχρι το κοκκαλο ηλεκτρονικο μεσο των ΜΜΕ, ZDF (δευτερο προγραμμα):

«Μπορουμε να πραγματοποιήσουμε την πολιτικη ενωση μονο εαν εχουμε την οικονομικη κριση»
Με το ιδιο θρασσος διετυπωσε ο ιδιος ανθρωπος:
«Η απαλλοτριωση: νοικοκυριων, δασκαλων, υδραυλικων και Μαραγκων στην Κυπρο πρεπει να κοινοποιηθη τα πρωϊνα χαραματα ενος Σαββατου» ή «Θετικοι τραπεζικοι λογαριασμοι ειναι ενα ευαισθητο θέμα και γι’ αυτο η απαλλοτρίωσή τους, πρεπει να κοινοποιείται στο τελος της εβδομαδας»

Ο ανθρωπος αυτος υπηρξεν και ο αρχιτεκτονας της λεηλασιας της ανατολικης Γερμανιας (DDR) απο την μαφια του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος.
Ενω κλεβει και ληστευει ο ιδιος, βρίζει παραλογα και υποκριτικα τα θυματα του σαν κλεφτες.

Ο γραφων εκ των πραγματων διατυπωνει δυστυχως την υπονοια, οτι ισως να προκειται για έναν όχι μόνο σωματικα αλλά και πνευματικα σακατη ανθρωπο.

(Καί εμείς το έχουμε διατυπώσει παλαιότερα)

Προκειται για τον μοναδικο Γερμανο Βουλευτη που διατηρειται στο έδρανό του επι 10 εκλογικες περιοδους και εχει αποξενωθει απο την πραγματικη ζωη των ανθρωπων.
Η ζωη του αποτελειται απο το καροτσι της αναπηρειας του και ο κοσμος του ειναι αυτος των επιτροπων, των συνεδριασεων και των κομματικων ραδιουργιων.

Επιδιωκει την πολιτικη ενοποιηση της «Σοβιετικης–Ε.Ε.» βιαια και οπως προωθησε την επανενοποιηση της Γερμανιας με λεηλασιες και οικονομικα προβληματα και με απαιτηση απολυτης πειθαρχιας απο τα θυματα του. Επειδη οι Ελληνες στην αρχη δεν υπακουσαν στα κελεσματα του ανθρωπου αυτου μετετρεψε τα «πακετα-βοηθειας» σε «πακετα-εξαναγκασμου» με εγκληματικα, αντιδημοκρατικα και αντισυνταγματικα Μνημονια (σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο) στηριζομενα σε αγγλικο δικαιο.

Δεν φταιει ομως αποκλειστικα ο ανθρωπος αυτος, φταινε και οι εγχωριοι πραιτοριανοι, οι ιδιοι ανθρωποι που λαδώθηκαν απο την γερμανικη Ζημενς, τα διεφθαρμενα εκεινα πολιτικα προσωπα που ψηφισαν ολα τα εγκληματικα Μνημονια κατ’ εντολην και χωρις καν να τα διαβασουν.
Ειναι παραλογο πραγμα να πιστευουν τοσο οι Ελληνες της Ελλαδος οσο και της Κυπρου οτι θα τους σωσει το ιδιο πολιτικο προσωπικο που τους οδηγησε πρωτα στον γκρεμο και μετα στο βαθος της αβυσσου.
Ειναι λαθος να πιστευει ο σωματικα αλλά και πνευματικα σακακης Γερμανος και τα αλλα σιωνιστικα πιονια της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», οτι δια του «Εξαναγκασμου», θα επιτευχθει η πολιτικη ενωση. Ειναι ενα απατηλο ονειρο, οτι "εως το αργοτερο στα μεσα του 2013 θα συγκεντρωσει ολα τα απαραιτητα συστατικα που χρειαζονται για την ενισχυση και εμβανθυση των πολιτικων υποδομων για τον εξαναγκασμο της πολιτικης ενωσης"οπως ειπε .
Ο ανθρωπος αυτος ειναι ηδη επικινδυνος για την Ευρωπη των πατρίδων, διοτι δεν γνωριζει κάν πως λειτουργουν οι πολιτες της Ευρωπης.
Λειτουργουν μονο οταν υπαρχει δημοκρατια και ελευθερια του πνευματος και οχι με την λογικη του Μοργκενστερν οτι «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι».
Στα βαθη της καρδιας τους απεχθανονται και περιφρονουν τον γερμανικης προελευσης αυταρχισμον.

Ειναι μεγαλο λαθος να πιστευη και η αντιδημοκρατικη τριανδρια, ΔΝΤ, ΕΚΤ και η Τεχνοκρατια της «Σοβιετικης Ε.Ε.» οτι εως τα μεσα του 2013 θα εξαναγκασει καθε ενα ευρωπαιο πολιτη να σηκωνη τοσα χρηματα απο τον τραπεζικο του λογαριασμο για να ζηση οσα θα τον διαταζουν.
Δεν ειναι ακομη βεβαιο οτι η μεθοδος θα διαρκεσει για πολύ στην Κυπρο. Τοσο οι πολιτες της Κυπρου οσο και των αλλων λαων της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» γνωριζουν οτι η ως ανω τριανδρια ειναι επανδρωμενη με αχρηστους ανθρωπους και γελειους τιμαριωτες της διεθνους μαφιας του ληστρικου οικονομικου καπιταλιστικου συστηματος.

Τα γελοία αυτα υποκειμενα και μελη των «Συνασπισμων των Βλακων» δεν μπορουν να θεωρηθουν Ευρωπαιοι!!!
Στο τελος θα τους εκδικηθει η ΝΕΜΕΣΙΣ (= απονομη του οφειλομενου, εκ του νεμω).
Στην αρχαια ελληνικη αξιολογία αποτελει αυτη την τιμωρό της ανθρωπινης οίησης, της αλαζονειας και των μεγαλων εγκληματων (Πινδαρου Πυθιονικοι, 10.69, Αισχυλου Αποσπασματα 224, Σοφοκλεους Ηλεκτρα, 792 κ.α).
Στον Ησιοδο ανφερεται η ΝΕΜΕΣΙΣ ως κορη της Νυχτος (Θεογονια, 223) και ειναι ασυμβιβαστη με την Αιδω (Εργα και Ημεραι, 200).
Η Αιδως (=εντροπη, συστολη), θεοτητα που συσχετιζεται με τις τρεις Ωρες, θυγατερες της Θεμιδος και του Διος, Ευνομια, Δικη και Ειρηνη (Θεογονια, 902).

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
26.03.2013

Βιβλιογραφια

1. Marcus Eli Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντιον των Εβραιων»
The Century Magazine, Januar 1928

2. Marcus Eli Ravage «Ο Απεσταμενος στους Εθνικους»
The Century Magazine, February 1928

3. Siegmar Gabriel auf dem Landesparteitag der SPD in NRW am
27.02.2010.http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6989.html

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9773.html

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΒΙΝΤΕΟ



http://www.triklopodia.gr/2013/03/31-6.html

Μπρεζίνσκι: Οδεύουμε προς Παγκόσμια Επανάσταση ή Παγκόσμιο Πόλεμο


Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους
globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ανθρώπου σχεδόν όλη η ανθρωπότητα είναι πολιτικά ενεργή, συνειδητοποιημένη και αλληλεπιδρά σε παγκόσμιο επίπεδο…
Ο προκύπτων παγκόσμιος πολιτικός ακτιβισμός παράγει ένα κύμα αναζήτησης προσωπικής αξιοπρέπειας, πολιτιστικού σεβασμού και οικονομικών ευκαιριών σε ένα κόσμο σημαδεμένο από μνήμες αιώνων ξένης αποικιακής ή αυτοκρατορικής κυριαρχίας.
Η παγκόσμια δίψα για ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι η εγγενής κεντρική πρόκληση στο φαινόμενο της παγκόσμιας πολιτικής αφύπνισης...

Αυτή η αφύπνιση, είναι κοινωνικά μαζική και πολιτικά ριζοσπαστικοποιητική…
Η σχεδόν παγκόσμια πρόσβαση στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και σε αυξανόμενο ρυθμό στο Διαδίκτυο, δημιουργεί μια κοινότητα κοινών αντιλήψεων και φθόνου η οποία μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και να ποδηγετηθεί από δημαγωγικά πολιτικά ή θρησκευτικά πάθη.
Αυτές οι ενέργειες διαπερνούν τα σύνορα των κυρίαρχων κρατών και συνιστούν πρόκληση τόσο για τα υπάρχοντα κράτη όσο και για την υφιστάμενη παγκόσμια ιεραρχία, επί του θρόνου της οποίας ακόμα κουρνιάζει η Αμερική.

Η νεολαία του Τρίτου Κόσμου είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και μνησίκακη.
Η δημογραφική επανάσταση που αντιπροσωπεύουν συνιστά λοιπόν επίσης μια πολιτική ωρολογιακή βόμβα… Η πιθανή επαναστατική αιχμή του δόρατος είναι πιθανό να αναδυθεί ανάμεσα στις τάξεις των εκατομμυρίων φοιτητών που συγκεντρώνονται στο συχνά αμφίβολο ακαδημαϊκά «τριτοβάθμιο» επίπεδο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των αναπτυσσόμενων χωρών.

Ανάλογα με τον ορισμό του τριτοβάθμιου επίπεδου εκπαίδευσης, υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως από 80-130 εκατομμύρια φοιτητές «κολλεγίων» (ΣτΜ Πανεπιστημίων).
Προερχόμενοι συνήθως από την κοινωνικά ανασφαλή κατώτερη μεσαία τάξη και παθιασμένοι πολιτικά από μια αίσθηση κοινωνικής οργής, αυτοί οι εκατομμύρια φοιτητές, είναι επαναστάτες εν αναμονή, ήδη ημι-κινητοποιημένοι σε μεγάλες κοινότητες, συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο και προδιατεθειμένοι για μια επανάληψη σε μεγάλη κλίμακα αυτού που έλαβε χώρα στην Πόλη του Μεξικό ή στην Πλατεία Τιανανμέν του Πεκίνου.
Η φυσική τους ενέργεια και η συναισθηματική τους απογοήτευση απλώς περιμένουν να ενεργοποιηθούν από ένα στόχο, ή μια πίστη, ή ένα μίσος…

Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις, νέες και παλιές, επίσης αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα:
Ενώ η φονικότητα της στρατιωτικής τους ισχύος είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η ικανότητά τους να επιβάλλουν τον έλεγχο πάνω στις πολιτικά αφυπνισμένες μάζες του κόσμου είναι σε ιστορικό χαμηλό.
Για το να θέσουμε ωμά:
Σε παλιότερες εποχές, ήταν ευκολότερο να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους σκοτώσεις. Τώρα είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους ελέγξεις.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7888.html

Η γη σκίζει τα ρούχα της


...Εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε αν είναι στραβός ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε!!
Στην Βραζιλία έχει ξεκινήσει ένα φαινόμενο που πραγματικά σοκάρει, η γη χωρίζεται στα δυο , ποιου γεγονότος προεόρτια είναι αυτά? Τι μεγάλο έρχεται και η συμπεριφορά του πλανήτη μας έχει γίνει αλλόκοτη? Δες φώτο και βίντεο και βγάλε συμπεράσματα!





http://www.katohika.gr/2013/03/i-gi-skizei-ta-rouxa-tis.html

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΏΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ- είχε ψηφίσει την περιβόητη Ντροπολογία Πάχτα!

20130328-171229.jpgΚΛΑΣΣΙΚΉ ΠΑΣΟΚΙΚH ΑΠAΤΗ! Είχαν βάλει διαχειρίστρια, ανήλικο κορίτσι…
ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΜΕ 200,000 εγγύηση.

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;
Αυτη την διακυβέρνηση χαρακτήριζε υποδειγματική ο Στουρνάρας… Λογικό, αφού και αυτός τότε έκανε καριέρα.

Κατηγορούμενος για υπόθεση τοκογλυφίας είναι ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και επί σειρά ετών Βουλευτής Σερρών Ιωάννης Ανθόπουλος ο οποίος απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς και αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ο πρώην βουλευτής συγκαταλέγεται μεταξύ των...
36 πολιτικών προσώπων που ερευνώνται από το ΣΔΟΕ μετά από καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ενεπλάκη σε υπόθεση τοκογλυφίας όντας δικηγόρος αλλά και “ως πρόσωπο που κατείχε δημόσια θέση”.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία, ενώ
κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 10 ακόμη πρόσωπα, μέλη ΔΣ. εταιρειών που ενεπλάκησαν στον “κύκλο του χρήματος”.
Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά την εταιρία Καπνεμπορίου «Οδέττη Πετρίδη», η οποία φέρεται να απευθύνθηκε στον κ. Ανθόπουλο, όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα χρηματοδότησης. Ο πρώην υπουργός φέρεται επικαλούμενος γνωριμίες του να της υποσχέθηκε βοήθεια και κατά το κατηγορητήριο, εμφανίζεται να μεσολαβεί σε 7 συμβάσεις πώλησης από το 2002 ως το 2005.
Συγκεκριμένα η εταιρία απ΄ την Καβάλα φέρεται να πουλάει ακατέργαστο καπνό στην εταιρία ΝΑΜΑΚΟ (η οποία μετονομάζεται σε GENNET) ενώ την ίδια ημέρα εμφανίζονται να πωλούν ως κατεργασμένα, καπνά σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ, 10% πάνω από την τιμή αγοράς. Ως διαχειρίστρια δε της μονοπρόσωπης εμφανίζεται η ανήλικη κόρη της Πετρίδη, ιδιοκτήτριας της εταιρίας απ’ την Καβάλα.
Euro2day.gr, μέσω "olympia"
 
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9387.html

Γιατί η σημερινή μαζική κυβερνοεπίθεση είναι ένα «τίποτα» μπροστά σε αυτό που συνέβη χθες και κανείς δεν πήρε είδηση [εικόνες, βίντεο]


Πριν από μερικές ώρες, σύσσωμος ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος μετέδωσε αυτό που από πολλούς ειδικούς επαγγελματίες του χώρου και ερευνητές χαρακτηρίστηκε ως «η μεγαλύτερη DDoS (Destributed Denial of Service) κυβερνοεπίθεση που έχει λάβει ποτέ χώρα στην ιστορία του
διαδικτύου» με θύμα την anti-spam οργάνωση Spamhaus και πιθανολογούμενο θύτη το σλικ ψυχροπολεμικό Κέντρο Δεδομένων Cyberbunker, το επονομαζόμενο και παράδεισο του spam, με έδρα το Κλέτινγκε της Ολλανδίας (εικ.).

Η μαζικότητα της επίθεσης υπολογίστηκε στα 300 gigabits το δευτερόλεπτο. Κι αν το νούμερο σαστίζει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα, μάθετε πως πρόκειται κυριολεκτικά για μία «κουτσουλιά» μπροστά στο 1.28 terrabit που μπορείς να «σβήσεις» με μοναδικό εργαλείο ένα... τσεκούρι!

Και για να έχει κανείς μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι λέμε, υπενθυμίζουμε ότι, σε σχέση με τα 300 gigabits, το 1.28 terrabit ισούται με 4 φορές μεγαλύτερο φάσμα συχνότητας ή, πιο απλά, με 4 φορές μεγαλύτερη τιμή ρυθμού μετάδοσης δεδομένων!!!

Κι αν νομίζετε πως πρόκειται για αστειότητα, σφάλλετε. Διότι, αυτό επιχείρησαν χθες 3 άνδρες στην Αίγυπτο, σε μία καθόλου sophisticated, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική απόπειρα σαμποτάζ.

Τα κίνητρα και η ταυτότητά τους παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ωστόσο, όπως ανέφερε το πρακτορείο Reuters, η επιχείρηση αποκαλύφθηκε όταν οι λιμενικές αρχές της Αιγύπτου εντόπισαν μία ψαρόβαρκα έξω από τις ακτές της Αλεξάνδρειας και συνέλαβαν τους 3 επιβαίνοντες που προσπαθούσαν να κόψουν με τσεκούρι υποθαλάσσιο καλώδιο τύπου SEA-ME-WE 4 (εικ.).

Και για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος των συνεπειών, αρκεί να αναφέρουμε ότι το εν λόγω καλώδιο αποτελεί τη βασικότερη σύνδεση της Ασίας με την Ευρώπη, καθώς εκτείνεται από τη Γαλλία μέχρι τη Μαλαισία, συνδέοντας την Ιταλία, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη νότια Ασία (εικ.).

Οι συλληφθέντες, τις φωτογραφίες των οποίων «ανέβασε» στο Facebook το πολεμικό ναυτικό, ανακρίνονται από τις αιγυπτιακές αρχές.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε κάτι που συνήθως ξεχνάμε και απωθούμε, απορροφημένοι στα φιλικά-προς-το-χρήστη και γι' αυτό παραπλανητικά interfaces των υπολογιστών μας: πως το διαδίκτυο δεν «υπάρχει» και λειτουργεί πάνω ή μέσα σε κάποιο άυλο «συννεφάκι», αλλά στη γη, στο έδαφος, στη γαία, μέσα σε εκατοντάδες υπόγεια και υποθαλάσσια καλώδια, τα οποία μπορούν επίσης να κοπούν κατά τύχη ή από πρόθεση - τόσο γελοιωδώς απλά.

Την πρωτοκαθεδρία στην επικοινωνία την έχει η υλική υποδομή και, κατ' επέκταση, η γεωστρατηγική και πολιτική διάσταση των δικτυώσεων της πληροφορίας.

Οι περισσότερες μεγάλες χώρες διαθέτουν ένα «πλεόνασμα» καλωδίων στις ακτές τους. Ωστόσο, η απώλεια έστω κι ενός από αυτά σημαίνει αυτομάτως ότι όλη η κυκλοφορία θα πρέπει να συνωστιστεί στις απομείνασες συνδέσεις, προκαλώντας «συμφόρηση». Και πράγματι, από τη στιγμή που τα περισσότερα από αυτά τα καλώδια διέρχονται μέσα από στενές γεωγραφικές «αορτές» όπως το Σουέζ, δεν είναι καθόλου δύσκολο για έναν επίδοξο σαμποτέρ να διακόψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο μία ολόκληρη δέσμη συνδέσεων.

Οι πρόσφατες επιθέσεις στις διαδικτυακές υποδομές (υποθέσεις «Cyberbunker» και «Αιγυπτιακό καλώδιο») δείχνουν ότι υπάρχουν δύο τρόποι διεξαγωγής ασύμμετρου πολέμου στην εποχή του Διαδικτύου:

Εάν στόχος σου είναι μία μεμονωμένη εταιρεία, βοηθάει πολύ να γνωρίζεις πώς να συντονίσεις χιλιάδες «υπολογιστές-ζόμπι» σε μία συγκεκριμενοποιημένη, στοχευμένη επίθεση. Μία τέτοια επιχείρηση έχει το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει στους κανονικούς χρήστες να παραμείνουν on line.

Εάν, όμως, ο στόχος σου είναι μεγαλύτερος, μία χώρα ή μία ήπειρος, όλα όσα χρειάζεσαι για να «σμπαραλιάσεις» το δίκτυο είναι στοιχειώδης καταδυτικός εξοπλισμός και μερικά κοφτερά εργαλεία.

Με άλλα λόγια, να εγκαταλείψεις το δωμάτιό σου και να εκτεθείς στο πεδίο της μάχης...

Ποιος είπε ότι ο παλαιού τύπου πόλεμος που απαιτεί την ένσαρκη παρουσία και την κατάληψη εδαφών τελείωσε;









http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8820.html

ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ...!!! Ναι έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!


Κατά την κατάθεσή του τα δύο προηγούμενα 24ωρα στην Προανακριτική Επιτροπή, ο Ιωάννης Διώτης εξέθεσε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Μπίκα, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο. Την μεγάλη έκπληξη την ετοίμαζε σήμερα όμως, αναγνωρίζοντας ευθέως
ποινικές ευθύνες όχι μόνο στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και σε βάρος των δύο πρώην Πρωθυπουργών, Γιώργο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμα και σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Καθώς, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης κατέθετε στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος τον διέκοψε και του είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω από πολιτικές ευθύνες, γιατί είμαι νομικός και επειδή και εσείς είστε νομικός, σύμφωνα με αυτή την ιδιότητά σας θεωρείτε, ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες γι' αυτούς τους τέσσερις;». Η απάντηση του Ιωάννη Διώτη ήταν ορθά - κοφτά «Ναι!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Διώτης στην σημερινή του κατάθεση εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ημερομηνία που παρέδωσε το επίμαχο usb στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν η 8η Ιουλίου του 2011 και όχι τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου όπως αρχικά είχε δηλώσει.
«Έχω πει ότι έγινε μία συνάντηση, ακριβώς για να παραδώσω στον Ευάγγελο Βενιζέλο το usb, στη Βουλή, αλλά φαίνεται, όλα τα στοιχεία οδηγούν πια στη βεβαιότητα ότι τότε έγινε αυτό, στις 8 Ιουλίου», φέρεται να κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Στην επισήμανση του βουλευτή του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή αν σήμερα διευκρινίζει και καταθέτει επίσημα ότι το έδωσε στον κ. Βενιζέλο στις 8 Ιουλίου, απάντησε θετικά συμπληρώνοντας ότι όλα τα στοιχεία τον οδηγούν σε αυτό.

Σε άλλη ερώτηση αν το έδωσε άτυπα στον κ. Βενιζέλο απάντησε καταφατικά καθώς όπως είπε, άτυπα το είχε παραλάβει και ο ίδιος. Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Διώτης επέμενε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχαν ο τότε επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Δεν έχω υπ' όψιν μου το περιεχόμενο των συνομιλιών του κ. Μπίκα με τον πρωθυπουργό. Δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω αυτό που μου είχε πει ο κ. Μπίκας ότι μίλησε και με τον πρωθυπουργό», φέρεται να κατέθεσε ο κ. Διώτης.

Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή πρόταση για κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη - Βενιζέλου ενώ αφού ακούσουν τον κ. Μπίκα θα προτείνουν αν χρειαστεί, και κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη - Μπίκα. Από την πλευρά του, σε γραπτή δήλωσή του ο Βασίλης Οικονόμου τονίζει ότι η ΔΗΜΑΡ από τη πρώτη στιγμή ζήτησε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

«Συστηματικά και επίμονα πρέπει να αναζητηθεί η αλήθεια. Η Προανακριτική πρέπει να συνεχίσει την λειτουργία της αναμένοντας συγχρόνως το πόρισμα του ΣΔΟΕ έτσι ώστε να καταλήξει σε ασφαλές πόρισμα. Η ΔΗΜΑΡ από την πρώτη στιγμή πρότεινε να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Η εξέλιξη των πραγμάτων την δικαίωσε», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_2431.html

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ.


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η έκθεση που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων και η οποία βασίζεται στην μελέτη του Μηχανισμού από τον καθηγητή Φυσικής του Διαστήματος, του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφώντα Μουσά. 
Οι πληροφορίες που δίδονται είναι πρωτόγνωρες και αναδεικνύουν την συμβολή του συνόλου της Ελληνικής Φιλοσοφίας στην σύλληψη και κατασκευή του Μηχανισμού. Περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένονται με ενδιαφέρον να δώσει ο ίδιος ο Ξενοφώντας Μουσάς στην Ομιλία του κατά την διάρκεια της Ημερίδας που θα γίνει την Κυριακή το πρωΐ στις 11:00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα.
Προωθείστε την είδηση, ώστε όσοι τυχεροί βρεθούν στην Πάτρα να σπεύσουν να δουν την έκθεση αλλά και να παρακολουθήσουν και την Ημερίδα, στην οποία θα αναλυθεί και ένα άλλο θέμα "Η ευνοϊκή επίδραση της αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στον σύγχρονο άνθρωπο" από τον αγαπητό φίλο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρο Παπαμαρινόπουλο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας.

Ιωάννης Δέμος

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_6454.html

COCA COLA - ΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ''ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ '' ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ .....


Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το
φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...
20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας... ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).
40 λεπτά:
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.
45 λεπτά:
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.
60 λεπτά:
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.
70 λεπτά:
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό...
80 λεπτά:
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi, μας... "ΒΟΗΘΟΥΝ"
Μπορείς να καθαρίσεις μια τουαλέτα: Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουαλέτας. 1 ώρα μετά, θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κηλίδες από τις πορσελάνες.
Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας: Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.
Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρίας του αυτοκινήτου από την διάβρωση: Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση. Η σκουριά φεύγει με την πρώτη. Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα.
Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσο από τα ρούχα: Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκέ από γράσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βοηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.
Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας!
Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!
Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.
Και πληρώνουμε γι' αυτό! Σωστά;

Πληροφοριακά:

Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.
Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο;

Το αντίκτυπο;
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων ασθενειών.

Μερικά παραδείγματα:
Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi "Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke;" Ο "νικητής" ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση "μελανικής διοξύνης" στο αίμα του και μη επαρκούς οξυγόνωσης. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρευσε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.
Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!

gianniotis
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/coca-cola_28.html

Η στάση του υπαλλήλου και η στάση του αφεντικού


Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η υπόθεση: Μου εγχείρησαν έναν φάκελο: υπόθεση νομική – δεν είναι η πρώτη φορά. Τον τελευταίο καιρό γίνομαι, χωρίς να το επιδιώξω, αποδέκτης δεκάδων σελίδων που αφορούν δικαστικές ή παραπλήσιες υποθέσεις. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχουν ευρεθεί στη δίνη κάποιας αναταραχής:
μια ακόμη εικόνα από τα καθημερινά οδυνηρά κοινωνικά παραποτελέσματα της οικονομικής κρίσεως.
Οι υποθέσεις αφορούν κάθε φορά διαφορετικά αντικείμενα: εταιρίες κατασκευών, υπηρεσίες του δημοσίου – τώρα, όπως ξεφυλλίζω τον πάκο με τα φωτοαντίγραφα, διαπιστώνω ότι είναι η πρώτη φορά που πέφτουν στα χέρια μου έγγραφα («Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης») τα οποία αφορούν σε κάποιον πολιτιστικό οργανισμό.
Από την εποχή του αλήστου μνήμης Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης (ΟΠΠΕΘ) έχω να ασχοληθώ με ζητήματα που αφορούν στη γραφειοκρατία του πολιτισμού: ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης αιτείται την άρση της ασυλίας μέλους διοικητικού συμβουλίου σωματείου εργαζομένων (άρθρο 15 ν. 1264/1982) – ο πολιτισμός του Μεγάρου Μουσικής δείχνει τα δόντια του.
Η αθλιότητα: Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε μια περίπτωση απροκάλυπτης μεθόδευσης για την απόλυση κάποιου συνδικαλιστή: εκείνο, το οποίο, ωστόσο, εκπλήσσει, είναι η άθλια μηχανορραφία – εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου καταθέτουν συνάδελφοί του για να αιτιολογήσουν το αίτημα άρσης της συνδικαλιστικής ασυλίας που υπέβαλλε η εργοδοσία. Εκούσια ή ακούσια η ένορκη κατάθεσή τους;
Όσοι γνωρίζουν το κλίμα στους εργασιακούς χώρους, το διαρκές mobbying από την πλευρά των προϊσταμένων, την ανταγωνιστική και εχθρική κουλτούρα μεταξύ των εργαζομένων που καλλιεργούν οι διευθύνσεις και άλλα παρόμοια, μπορούν εύκολα να φανταστούν με πιο τρόπο προκύπτει η εκούσια προσέλευση και κατάθεση εναντίον συναδέλφων στον ίδιο χώρο εργασίας: η δίωξη αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του Οργανισμού και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε αυτόν, από όποια οπτική γωνία και εάν αναλυθούν τα περιστατικά που αναφέρονται στις καταθέσεις εναντίον του συγκεκριμένου εργαζόμενου – μια δεύτερη ανάγνωση των καταθέσεων αναδεικνύει στο προσκήνιο έναν οργανισμό «ακέφαλο», χωρίς «διεύθυνση» και «διοίκηση».
Η εικόνα που παρουσιάζουν οι «συνάδελφοι» του συνδικαλιστή και το περιεχόμενο των καταθέσεών τους αναδεικνύουν το πρόβλημα διοίκησης στον συγκεκριμένο Οργανισμό: «Ο Θεοφάνους [σ.σ. ο συνδικαλιστής] δε σέβεται το θεσμό του Γενικού Διευθυντή» - στη συνέχεια διαπιστώνουμε ότι δεν πρόκειται για διευθυντή, αλλά για διευθύντρια, η οποία μάλιστα, «έχει δείξει πολύ μεγάλη υπομονή, προσπαθεί να ηρεμεί τις καταστάσεις, αλλά ο υπάλληλος [σ.σ. προσέξτε ο υπάλληλος, όχι ο συνάδελφος] εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα και φασαρίες που χαλάνε το εργασιακό κλίμα και μας εμποδίζουνε να κάνουμε τη δουλειά μας» - να που έχουμε μια περίπτωση δημοσίων υπαλλήλων που θέλουν να εργασθούν και δεν τους αφήνει ένας συνάδελφός του! Και παρακάτω ο συγκεκριμένος εργαζόμενος κατηγορεί το συνάδελφό του ότι: «Η στάση του δεν είναι στάση υπαλλήλου, αλλά στάση αφεντικού»!!! – πώς να εννοεί άραγε ο διορισμένος στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής τη στάση του υπαλλήλου και τη στάση του αφεντικού;
Εξίσου αποκαλυπτική είναι και η κατάθεση μιας «συναδέλφου» του διωκόμενου – διότι είναι σαφές ότι πρόκειται για δίωξη με στόχο την απόλυση του συνδικαλιστή: «… έχω απόλυτη συναίσθηση της βαρύνουσας σημασίας που έχει ένα τέτοιο γραπτό κείμενο για έναν συνάδελφο αλλά έχοντας μετά από πολλή σκέψη, αντισταθμίσει την εξίσου μεγάλη σημασία που έχει επίσης η συμπεριφορά ενός ανθρώπου τόσο στην βραχυχρόνια, όσο και στην μακρυχρόνια πορεία των εργασιών, στην ψυχολογία μου και των συναδέλφων, αλλά και στην εικόνα του Οργανισμού ειδικά δε όταν αυτός εκπροσωπεί τον Οργανισμό σε φορείς και υπηρεσίες» - φιλεύσπλαχνη μεν η «συνάδελφος», αλλά και ευσυνείδητη, διότι προτάσσει πάνω από όλα τα συμφέροντα του Οργανισμού.
Αλλά αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία μαρτυρία από ανθρώπους άλλων υπηρεσιών εκτός Οργανισμού, με τους οποίους φαίνεται να συναλλάσσεται λόγω των αρμοδιοτήτων του ο συγκεκριμένος εργαζόμενος , που να αποδεικνύει ότι εξέθετε τον «πολιτισμό» του Οργανισμού του Μεγάρου Μουσικής: οι καταθέσεις, εάν ανταποκρίνονται στοιχειωδώς στην πραγματικότητα καταδεικνύουν, ωστόσο, τον εργασιακό «πολιτισμό» που έχει επιβάλλει η διεύθυνση μεταξύ των εργαζομένων – ο συνδικαλιστής κατηγορείται ότι απειλεί τους εργαζόμενους με φράσεις του τύπου «Μαρία, με κοίταξες;», «τώρα μου μιλάς ως προϊσταμένη;», «Τι κάνετε; Για εμένα μιλάτε;», «ο θάνατος του άντρα σου προήλθε από τις ευχές μου για σένα», «με αποκάλεσε σπιούνα και ρουφιάνα».
Αυτό δεν είναι εργασιακός χώρος, σαν το βασίλειο της κατάρας και της ρουφιανιάς μοιάζει: δε θα υπεισέλθω στην ακρίβεια ή όχι των κατηγοριών, θεωρώ δεδομένο ότι ο θιγόμενος θα έχει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων – είμαι υποχρεωμένος, ωστόσο, να υπογραμμίσω ότι το εργασιακό κλίμα διαμορφώνεται από τη διεύθυνση και όχι από τους εργαζόμενους, αλλά αυτό που διαφαίνεται μέσα από τις καταθέσεις είναι ότι η διοίκηση έχει χάσει κάθε έλεγχο και «δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα» και αναζητεί αποδιοπομπαίο τράγο για να επιρρίψει πιθανές ευθύνες που βαρύνουν την ίδια.
Αντί η διευθύντρια και οι σύμβουλοί της να στρέφουν τους εργαζόμενους τον έναν εναντίον του άλλου, σε ένα αδιέξοδο παιχνίδι εξουσίας, καλά θα κάνουν, να ασχοληθούν με τη διοίκηση του Οργανισμού: γιατί αν πράγματι φθάνει ένας εργαζόμενος, ακόμη και μέλος Σωματείου, να αποκαλεί «Μηλίτσα» - άκου «Μηλίτσα»- την προϊσταμένη του, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την προϊσταμένη, όχι με τον υπάλληλο – όποιος δεν μπορεί να επιβληθεί με την παρουσία και το έργο του στη διοίκηση ενός οργανισμού παραιτείται.
Ο λόγος της δίωξης: Οι καταθέσεις «συναδέλφων» εναντίον συναδέλφου μας αποκαλύπτουν σχεδόν πάντοτε κρυφές πτυχές αρκετών πραγμάτων: οι παρεμβάσεις του συνδικαλιστή αναφορικά με τη διαχείριση των οικονομικών φαίνεται να αποτελούν το κλειδί για να ψηλαφήσουμε τους πιθανούς λόγους της δίωξής του – δεν είναι δυνατόν να κατατίθεται ενόρκως ως κατηγορία για υπάλληλο οικονομικού τμήματος, όταν ζητάει να μάθει τους λόγους κάποιων εξόδων («ποιος ο λόγος του ταξιδιού της κ. Χ. (γενικής διευθύντριας στην Αθήνα») ή όταν υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός ανήκει στη «Γενική Κυβέρνηση, είτε το θέλει ο κ. Μπακατσέλος, είτε όχι…». Τα σχόλια περιττεύουν: ο άνθρωπος χωνόταν εκεί που δεν τον έσπερναν, δεν κοίταζε απλώς τη δουλειά του, αλλά ενδιαφερόταν και για αυτήν – έκανε, όμως, το λάθος, όπως φαίνεται από τις ένορκες καταθέσεις των «συναδέλφων» του, να εκστομίζει κουβέντες του τύπου, «δουλεύουμε ή παίζουμε», «άλλα λέμε και άλλα κάνουμε;» Ποιος είναι αυτός ο ιδιόρρυθμος Π. Θεοφάνους, που θέλει να δουλεύει και όχι να παίζει και θέλει να κάνει αυτά που λέει: τι καινά δαιμόνια εισάγει ο αυθάδης στον Πολιτισμό του Μεγάρου - διαβάζω στην εξώδικη δήλωση πρόσκληση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το πλήθος των επιθέτων με τα οποία κοσμούν τη συμπεριφορά του διωκόμενου εργαζόμενου και φρίττω: αυτός είναι ο πολιτισμός της Θεσσαλονίκης;
Δε θα επεκταθώ, απλώς σημειώνω και το εξής από την εξώδικη δήλωση που περιγράφει την εργασία του συγκεκριμένου εργαζόμενου στον Οργανισμό: «… απασχολείται μέχρι σήμερα, με την ειδικότητα του λογιστή, με τον υπολογισμό/έκδοση μισθοδοσίας, την ασφαλιστική τήρηση τακτικού και έκτακτου προσωπικού, συμβάσεων καλλιτεχνών και αμοιβών τρίτων και άλλες λογιστικές εργασίες» - να εγκαλείται ένας άνθρωπος με τέτοιες αρμοδιότητες διότι, μεταξύ άλλων, ενδιαφέρεται, για τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου, πάει πολύ. Δε θα μιλήσω για χαλκείο, γιατί δε γνωρίζω λεπτομέρειες της υπόθεσης και ούτε θέλω να μάθω: εάν συνέβησαν πολλά από αυτά που αναφέρουν οι «συνάδελφοι» του διωκόμενου η πρώτη που πρέπει να παραιτηθεί είναι η διευθύντρια – η διοικητική της ανεπάρκεια είναι κατάδηλη. Ακούς εκεί Μηλίτσα!!!

Σημείωση: Η απεργία στην Coca Cola 3 E έχει γίνει αντικείμενο της ειδησεογραφίας σε όλο το φάσμα των μέσων ενημέρωσης – στον τύπο, την τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και φυσικά στο Διαδίκτυο. Ο υποφαινόμενος έχει κατά καιρούς αναρτήσει σε διάφορες ηλεκτρονικές διευθύνσεις άρθρα του αναφορικά με την Coca Cola και τη διαχρονική της πολιτική απέναντι στους εργαζόμενους.
Κάποιοι τίτλοι:
Coca Cola 3 E: προβλέπεται απεργιακή σύγκρουση διαρκείας,
Η Coca Cola και η χορηγία της υποκρισίας,
Η κυνική ευαισθησία της Coca Cola, H «κοινωνική προσφορά» και τα αντίδωρα της καταστροφής». 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5829.html

Τροϊκανή βόμβα για τα χρέη

Μνημόνιο - φωτιά για τα ληξιπρόθεσμα χρέη από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ετοίμασε η τρόικα εν όψει της τελικής αξιολόγησης για την εκταμίευση της δόσης του Απριλίου. Οι δανειστές αποδέχο­νται την κατ’ εξαίρεση ενιαία ρύθμιση για φόρους και εισφο­ρές με 48 δόσεις και πάντως όχι
πέραν του Δεκεμβρίου του 2016, ενώ επιμένουν η «πάγια» ρύθμιση, που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα, να μην ξεπερνά τις 12 δόσεις!
Οι οφειλέτες διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες, με κριτήριο το ποσό των 50.000 ευρώ. Όσοι χρωστούν πάνω από 50.000 ευρώ θα πρέπει ν’ αποδείξουν με επαρκή οικονομικά στοι­χεία ότι είναι βιώσιμοι και μπορούν να υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης και, αν δεν πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας, τότε η υπαγωγή τους σε καθεστώς ρύθμισης θα μπορεί να γίνει μό­νο εφόσον παρουσιάσουν και δεσμεύσουν έναντι της συνολι­κής οφειλής περιουσιακά στοιχεία!
Πρόκειται στην ουσία για έναν εξοντωτικό όρο, που σημαί­νει με απλά λόγια ότι η οφειλή θα πληρωθεί ακόμη και με κα­τάσχεση περιουσιακών στοιχείων!
Η συνταγή αυτή των δανειστών περιλαμβάνεται και στην εμπι­στευτική πενηντασέλιδη έκθε­ση που κατάρτισαν στα μέσα Φεβρουαρίου στελέχη του ΔΝΤ, στην οποία, μεταξύ άλ­λων, προτείνουν ν’ ανατεθεί σε τρίτους η έκδοση κατασχε­τηρίων - εξπρές για τα μη εξυπη­ρετούμενα χρέη προς τα ασφαλι­στικά ταμεία! Αντίθετα, για όσους χρωστούν κάτω από 50.000 ευρώ δεν θα απαιτείται η ακριβής πιστοποίηση της βιωσιμότητάς τους και πάντως δεν γίνεται αναφορά στην ανάγκη να δεσμεύουν και περιουσιακά στοιχεία ως προαπαιτούμενο για την υπαγω­γή τους στη ρύθμισης των 48 δόσεων.

Στον αέρα
Στο μνημόνιο της τρόικας για τα ληξιπρόθεσμα χρέη υπάρ­χει και άλλος ένας όρος που μπορεί να τινάξει στον αέρα ακό­μη και τους συνεπείς οφειλέτες που βρίσκονται σε οικονομι­κή αδυναμία λόγω της παρατεταμένης ύφεσης και της έλλει­ψης ρευστότητας.
Ο όρος που θέτουν οι δανειστές είναι να αντικατασταθεί η ποινή της έντοκης προσαύξησης μιας οφειλής που είναι σε καθυστέρηση με επιτόκιο υπερημερίας, όπως συμβαίνει για κάποιον που χρωστά σε τράπεζα! Ο τόκος υπερημερίας που ζητούν να επιβάλλεται ως τιμωρία σε όσους δεν πληρώνουν τις εισφορές και τους φόρους στην ώρα τους (ακόμη και αν βρίσκονται σε αδυναμία) είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αγκά­θια» της ρύθμισης και μένει να αποδειχθεί αν τελικά θα περι­ληφθεί και σε μια τελική συμφωνία με την κυβέρνηση.
Οι λόγοι που οι δανειστές εμμένουν να επιβάλουν τέτοιους όρους, παραγνωρίζοντας ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται για πέμπτη συνεχή χρονιά σε βαθιά ύφεση, εντοπίζονται στα στοιχεία που έχουν επεξεργαστεί για το αποτέλεσμα που εί­χαν οι ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν τα δέκα τελευταία χρό­νια. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται στην άκρως εμπιστευ­τική έκθεση που κατάρτισε το ΔΝΤ για τη ρύθμιση των ληξι­πρόθεσμων χρεών στα ταμεία (με ημερομηνία 13.2.2012).
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_9424.html

Μην φύγετε ακόμα...το τέλος σας πλησιάζει


Dependent World
Τα αστεία και οι ευθύνες των προηγούμενων δεν περνάει πλέον δοσιλόγα φασιστάκια. Ο κόσμος έχει πλέον ξυπνήσει από το σοκ που του επιφυλάξατε.

Η ζωή μας πλέον δεν είναι η ίδια. Τίποτα δεν μοίαζει με την Κύπρο του χθές. Μας διαλύσατε τα όνειρα. Φυτέψατε πάνω στην άγνοια του λαού για να φυτρώσει αύριο ανεργία.

Αν δεν μπορούσατε να διοικήσετε να μην το κάνατε! Τώρα να πάρετε πάνω σας το βάρος της καταστροφής που εσείς σε μια νύχτα δημιουργήσατε.

Με μια σας υποχώρηση που μόνο υποχώρηση δεν ήταν αλλά εκχώρηση δικαιωμάτων σε ξένα συμφέροντα. Φταίτε όλοι για το κακό που μας βρήκε. ΟΛΟΙ!

Οφείλετε να παραδώσετε την πατρίδα μας πίσω σε μας που ξέρουμε να την διοικούμε αφού εμείς βιώνουμε καθημερινά τα κακώς έχοντα του διαλυμένου τόπου μας.

Η δικαιοσύνη όταν ξυπνήσει από τον χρηματικό λήθαργο ελπίζω να σας δώσει αυτό που σας αξίζει. Ένα δωμάτιο 2 επί 2.

Μόνο έτσι ο κόσμος θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Μόνο έτσι θα νιώσουμε επιτέλους ελεύθεροι.

Η κοινωνία καθημερινώς βρυχάται για τα προβλήματα που την κρατούν πίσω. Για όλα αυτά που παλεύει να διορθώσει που εσείς των κομμάτων έχετε διαλύσει με την αναξιότητα σας.

Είστε μόνο για λύπηση. Σπέρνετε πανικό και φερέφωνα για να απολαμβάνετε τα λεφτά του κόσμου και τα πρόβατα νομίζουν ότι οφείλουν να σας το ανταποδώσουν ψηφίζοντας σας. Χάρη μας χρωστάτε εσείς. Όχι εμείς.

Το τέλος σας έρχεται και μη απορείτε. Ο θάνατος σας θα έρθει αργά και βασανιστικά.

Ο λαός δεν θα σας λυπηθεί γιατί απλά δεν το αξίζετε. Οι ''σύμμαχοι'' σας δημοσιογράφοι σας έχουν σιχαθεί. Χάνετε από παντού συμμάχους. Βάζετε τραπεζίτες που υπηρετούν σιωνιστικά σχέδια να μας διοικούν. Αυτοί που δεν ψηφίστηκαν από εμάς αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον μας.

Θα παρακαλάτε για έλεος αλλά θα το έχουμε προ πολού σβήσει από το λεξικό μας. Η κάθαρση θα έρθει σύντομα ότι κι αν κάνετε. Να πάτε οικειοθελώς να παραδοθείτε στην δικαιοσύνη και να ζητήσετε έλεος γιατί ο λαός δεν θα σας το δείξει.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής. Της αγάπης. Της αλληλεγγύης.

Και εσείς πολιτικοί και τραπεζίτες δεν είστε μέσα στην λίστα αυτών που αξίζει να παραμείνουν εδώ. Κακό σας ταξίδι εκεί στον αγύριστο που θα πάτε.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8773.html

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 27/3/2013 ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ 1,30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ.!! ΒΙΝΤΕΟ


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Ως τοκογλύφος απολογήθηκε υφυπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη ... Τα Σημιτικά μπουμπούκια !


Για την κατηγορία της τοκογλυφίας απολογήθηκε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και επί σειρά ετών βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ανθόπουλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


Ο Γιάννης Ανθόπουλος είναι ένα από τα 36 πολιτικά πρόσωπα που ερευνά το ΣΔΟΕ μετά από καταγγελίες περί εμπλοκής του σε υπόθεση τοκογλυφίας και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί διαφθοράς κρατικών λειτουργών.

Συγκεκριμένα, φέρεται να «διευκόλυνε» την εταιρεία καπνεμπορίου «Οδέττη Πετρίδη», μεσολαβώντας σε 7 συμβάσεις το διάστημα 2002-2005 και ενώ κατείχε δημόσια θέση. Από τις μεσολαβήσεις αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποκόμισε 1.757.800 ευρώ, ποσό που χαρακτηρίζεται ως «τοκογλυφικό αντάλλαγμα».

Το ποσό αυτό προκύπτει από το άνοιγμα των λογαριασμών του, μετά από καταγγελία ιδιώτη, χωρίς ο πρώην υπουργός να μπορεί να το δικαιολογήσει επαρκώς, αν και επικαλέστηκε δάνειο.

ΠΗΓΗ: topontiki
periodista.gr

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_6218.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Σκάνε στην ΕΚΤ τα 44 δις ευρώ από τα δάνεια των Τραπεζών …

από τον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr


Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Το δόλιο σχέδιο αρπαγής των καταθέσεων των Κυπρίων εν μέσω εθνικής εορτής έγινε σκοπίμως, ώστε να περάσει στου ντούκου και να απορροφήσει τους κραδασμούς των όποιων αντιδράσεων και στην Ελλάδα.

Πρωτοφανή ενέργεια για την ΕΕ της …αλληλεγγύης, αλλά ταυτόχρονα «αποτελεί το μοντέλο λύσης τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη και άλλες χώρες, που ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσουν τον τραπεζικό τους τομέα»!!! Αυτό δήλωσε ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ, ότι θα κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Όσο και αν οι κ.κ. Στουρνάρας-Χατζηδάκης διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν, σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι είναι πομφόλυγες ρητορείες για να κοιμίζουν τον κοσμάκη. Όπως έκανε ο Βενιζέλος, όταν έλεγε ότι «οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων δεν κινδυνεύουν», ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γιούνκερ για τη ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου, τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετούν οι καθησυχαστικές δηλώσεις των υπουργών ότι -δήθεν- δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου. Ο Πρωθυπουργός, γνωρίζει τι θα συμβεί, ωστόσο επιμένει ότι «δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο»!!!

Δανειστές και ντόπιοι δωσίλογοι έχουν καταλάβει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και τον ταΐζουν συνεχώς ...πίτουρα. Ο κοσμάκης πείθεται και πέφτει στην παγίδα. Όπως παλαιότερα με το Χρηματιστήριο, όταν οι κ.κ Σημίτης και Παπαντωνίου ωθούσαν τον λαό να ποντάρει στο Χρηματιστήριο, γιατί –όπως λέγανε- ήταν ο καθρέφτης της οικονομίας, η οποία πήγαινε...σφαίρα! Ο κόσμος πείσθηκε, έπαιξε και καταστράφηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

Σας αποκαλύπτουμε πώς και γιατί θα εφαρμόσουν και στην Ελλάδα το ίδιο μοντέλο κλοπής της Κύπρου. Ήδη, όσοι διάβασαν προηγούμενες αποκαλύψεις της «Ε.Ω.» θα πρόσεξαν ότι αυτό θα γίνει, διότι φόρτωσαν όλο το χρέος των ελληνικών Τραπεζών στον πολύπαθο φορολογούμενο! Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που σκλαβώνουν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Μας προσέδεσαν για πάντα στο άρμα των τοκογλύφων!!!Τα φέσια από τα εκατοντάδες δις ευρώ δάνεια που εξασφάλισαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις μαζί με τον Προβόπουλο για λογαριασμό των Τραπεζών, τα έριξαν στις πλάτες του κόσμου!

Ο οικονομολόγος κ. Θεοδωρίδης έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το τι παίζεται από τις κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως". Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που έδιναν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους έλεγαν αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

Κι επειδή οι Τράπεζες δεν έχουν να πληρώσουν τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, γι’ αυτό τα παίρνουν από τον λαό.

Εκτιμούμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση, που ως συνήθως κρύβει την αλήθεια, θα σφάξει τις καταθέσεις των πολιτών στο αμέσως προσεχές διάστημα, διότι «σκάνε» 44 δις ευρώ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από ομόλογα που έχουν πάρει στο όνομά τους ελληνικές Τράπεζες. Από πού θα βρει το κράτος να πληρώσει αυτά τα ομόλογα; Επειδή τα 44 δις ευρώ είναι αδύνατον να τα πάρουν μέσα από νέα μέτρα (είναι τεράστιο ποσό), θα εφαρμόσουν το μοντέλο της Κύπρου!

Να προχωρήσουμε σε μια ακόμη πιο ριψοκίνδυνη πρόβλεψη; Πιθανώς το πλιάτσικο θα γίνει πάλι σε αργία, για να πιαστεί ο κόσμος στον ύπνο με πιθανότερο τριήμερο αυτό του Αγίου Πνεύματος!

Ας ξαναθυμηθούμε πώς οι Τράπεζες, σε καιρό μνημονιακής κρίσεως πήραν δάνεια ύψους 233 δισεκατομμυρίων ευρώ:

93 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΑ…ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

1ο ΦΕΚ-250 (Προσέξτε το άρθρο 5 που ορίζει ότι τα χρήματα πρέπει υποχρεωτικά να πάνε στην ενίσχυση της οικονομίας) :
Ν.3723 9/12/2008 23 δισεκατομμύρια!!!
Άρθρο 5
Τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία διατίθενται τίτλοι του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 3 του παρόντος οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν της ρευστοποίησης των τίτλων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους, η δε παρεχόμενη εγγύηση κατά το άρθρο 2δύναται να αφορά σε χορηγήσεις προς επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της Χώρας.
Κλικ στις εικόνες

2ο ΦΕΚ-65:
N.3845 6- 5- 2010 15 δισεκατομμύρια


3ο ΦΕΚ-511:
Ν. 3872 3- 9- 2010 25 δισεκατομμύρια
4ο ΦΕΚ-148:

Ν.3965 18- 5- 2011 30 δισεκατομμύρια

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 93 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 23 +15+25+30=93 δις ευρώ!!!

Το έγκλημα συνεχίστηκε με άλλα 140 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία διοχετεύτηκαν στο τραπεζικό σύστημα για τη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Μια στήριξη η οποία επιτυγχάνεται μέσω δανείων προς τους καταναλωτές κ.λ.π. Τίποτε πάλι δεν πήγε προς την πραγματική οικονομία. Μόνο το χρέος μεταφέρθηκε στον λαό. Ιδού τα πειστήρια:

5ο ΦΕΚ-119:
Ν.3864,21-7-2010 (άρθρο 3), 10 δισεκατομμύρια ευρώ.



6o ΦΕΚ-203:
ΠΝΠ , 14-9-2011 ( άρθρο 1 ), 30 δισεκατομμύρια.

7o ΦΕΚ- 256:
Ν.4031 , 9-12-2011 ( άρθρα 1,2) , κύρωση ΠΝΠ και αύξηση κατά 30 δισεκατομμύρια .

8o ΦΕΚ- 52:
Ν.4056 , 12- 3-2012 (άρθρο 21), 30 δισεκατομμύρια.

9ο ΦΕΚ- 94:
ΠΝΠ , 19-4-2012 (άρθρο 1 παρ.1), 40 δισεκατομμύρια.

Μία απλή πρόσθεση των παραπάνω ποσών μας δίνει το ποσό των 140 δισεκατομμυρίων, τουτέστιν: 10 +30+30+30+40=140 δις ευρώ!!!

Τα πρώτα 23 δις ευρώ αύξησαν σε ένα τρίμηνο το χρέος της χώρας. Έρχονται τα άλλα 44 δις από τον Απρίλιο!!!

Από το δελτίο 66 του Δημόσιου Χρέους του Υπουργείο Οικονομικών, προκύπτει αύξηση του Δημοσίου χρέους κατά 23 δισεκατομμύρια σε ένα μόλις τρίμηνο (Απρ-Ιουν2012). Δείτε το σχεδιάγραμμα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα. Το χρέος της χώρας στις 31/3/2012 ήταν γύρω στα 28 δις ευρώ και αίφνης στις 30/6/2012 εκτοξεύτηκε στα 303 δις ευρώ! Έβαλαν δηλ. τα 23 δις ευρώ των τραπεζών, στο χρέος του κάθε Έλληνα πολίτη!

Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και με τα υπόλοιπα 44 δις ευρώ που «σκάνε» από τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται μέχρι τον Οκτώβριο!

"Ελεύθερη Ώρα"

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5217.html

Nταβούτογλου: "Διχοτόμηση της Κύπρου ή έσοδα από το φυσικό αέριο" - Όλη η συνέντευξη-εκβιασμός


Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Το πλήρες κείμενο του αποσπάσματος των εκβιαστικών και απειλητικών - αλλά με σαθρά επιχειρήματα - δηλώσεων του Αχμέτ Νταβούτογλου για το θέμα του Κυπριακού και της αξιοποίησης
του Φυσικού Αερίου από την Κυπριακή Δημοκρατία με τις οποίες προβάλει την οριστική διχοτόμηση του νησιού αν, ως νέος Αττιλας, δεν πάρει κομμάτι των υδρογονανθράκων της Κύπρου, δημοσιεύει το OnAlert.

Στο θέμα αναφέρεται η Star με τον τίτλο « Ή λύση ή διχοτόμηση» και η Haberturk στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Ελάτε να συζητήσουμε για την λύση δύο κρατών» και τους υπότιτλους «Οι Ελληνοκύπριοι έβγαλαν νόμο για να οικειοποιηθούν τα αποθέματα φυσικού αερίου του νησιού» και η <<Άγκυρα είπε: ''Αν οι πηγές είναι δικές σου να συζητήσουμε τη λύση με τα δύο κράτη''>>. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών τονίζει « πως σε περίπτωση που οι ελληνοκύπριοι εξακολουθούν να συνάπτουν μονομερείς συμφωνίες για την εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου τότε και η Τουρκία μπορεί να κάνει το ίδιο με την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Νταβούτογλου - που έστειλε επιστολή στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στην Ελλάδα, στην Βρετανία και στον Υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας για το θέμα - προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με τις σχέσεις Τουρκίας- Κυπριακής Δημοκρατ'ιας για την αξιοποίηση των αποθεμάτων φυσικού αερίου. Η Τουρκία με πλαστογράφηση δεδομένων , επιχειρεί να αντιδράσει στις κινήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τις στις οποίες προσπαθεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση υποδεικνύοντας τις φυσικές πηγές του νησιού ως εγγύηση ή με άλλο πρότυπο όπως Ταμείο Επενδύσεων Αλληλεγγύης κλπ. Ο τουρκικός τύπος υποστηρίζει, βάσει των δηλώσεων Νταβούτογλου, ότι για την αξιοποίηση των αποθεμάτων αερίου, έπρεπε να γίνει ...συζήτηση με την Τουρκία και την «ΤΔΒΚ» και ότι αφού αυτό δεν έγινε η Κυπριακή Δημοκρατία μετατράπηκε δήθεν σε ένα στοιχείο που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ένταση μεταξύ Τουρκίας και «νοτίου Κύπρου».
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών - που πριν τις δηλώσεις είχε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ερντογάν - τονίζει με δύο λόγια , όπως γράψαμε νωρίτερα πριν , « πως σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι εξακολουθούν να συνάπτουν μονομερείς συμφωνίες για την εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου τότε και η Τουρκία μπορεί να κάνει το ίδιο με την «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ζητά τον ορισμό μιας ειδικής επιτροπής που θα συλλέγει τα έσοδα από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Κύπρου. Ο κ. Νταβούτογλου προχωρά ακόμη περισσότερο στις απειλές του και αναφέρει πως « σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι επιμένουν στην αδιάλλακτη πολιτική τους τότε υπάρχει και η λύση των δύο κρατών στο νησί τα οποία θα γίνουν ταυτόχρονα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο κ. Νταβούτογλου προχωρά ακόμη περισσότερο στις απειλές του και αναφέρει πως « σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι επιμένουν στην αδιάλλακτη πολιτική τους τότε υπάρχει και η λύση των δύο κρατών στο νησί τα οποία θα γίνουν ταυτόχρονα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».οδηγούν ή σε ...συμμαχία μεταξύ «νοτίου Κύπρου» και «ΤΔΒΚ» ή σε διάσπαση.
Ζητά τον ορισμό μιας ειδικής επιτροπής που θα συλλέγει τα έσοδα από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Κύπρου.

Βεβαίως στα όσα λέει ο κ Νταβούτογλου θα απαντήσει, σύμφωνα με πληροφορίες , το Υπουργείο Εξωτερικών σύντομα, ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι ήδη προ πολύ καιρού η Κυπριακή Δημοκρατία έχει δηλώσει υπεύθυνα και δημόσια ότι σε περίπτωση λύσης του Κυπριακού μέρος από τα έσοδα θα πηγαίνει στους Τουρκοκυπρίους. Κάτι που κάνει ότι δεν το έχει ...ακούσει ο αλαζών και υπερφίαλος κ. Νταβούτογλου.

Όλος ο διάλογος - όπως τον παρουσιάζει η εφημερίδα Haberturk- είναι ο εξής:

Ερώτηση: Τίθεται θέμα η «Ελληνοκυπριακή (Ε/κ) διοίκηση» της «νοτίου Κύπρου» να δείξει ως εγγύηση για να σωθεί από την οικονομική κρίση το αέριο, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει βγει από την Νότια Μεσόγειο. Η Τουρκία τι θα κάνει;

Απάντηση: Στην Κύπρο έγινε μια πολιτική αλλαγή και ήρθε ο Αναστασιάδης. Η εκλογή του Αναστασιάδη μας οδήγησε στην ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ένα νέο χρονοδιάγραμμα, επειδή ο κ. Αναστασιάδης είχε πει ναι στο σχέδιο Ανάν το 2004 και λόγω των δηλώσεων που έκανε που μας οδήγησε στην σκέψη ότι μπορεί να ξεκινήσουμε ένα νέο χρονοδιάγραμμα. Ο Ντερβίς Έρογλου προέβη αμέσως σε επαφές και εκείνος είχε πει «κατ’αρχήν ναι, αλλά χρειάζομαι χρόνο. Ασχολούμαι με την οικονομική κρίση». Ενώ εμείς κάναμε σχέδια για την κινητοποίηση των διαπραγματεύσεων βρέθηκε το αέριο. Ο «Ε/κ τομέας λόγω της οικονομικής κρίσης χρειάζεται ένα πακέτο 17 δις ευρώ. Δεν θέλουν να επιλύσουν το θέμα βάζοντας χέρι σε ένα μέρος των καταθέσεων, επειδή ένα σημαντικό μέρος αυτών ανήκει στους Ρώσους ανέπτυξαν μία ιδέα για την παρεμπόδιση της ενόχλησης που θα δημιουργηθεί. Να πουλήσουν το αέριο που δεν έχει βγει. Εμείς ενώ ήμασταν απασχολημένοι με το Ισραήλ και με το θέμα της συγνώμης, εξέδωσαν νόμο. Το θέμα το συζητήσαμε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό μας και το Σάββατο κάναμε μια έκτακτη σύσκεψη. Κάναμε μία ανακοίνωση. Έστειλα μία επιστολή στα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στην Ελλάδα και στην Βρετανία και στον Υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας, επειδή έχει σχέση με το θέμα. Αυτό που είπα εν ολίγοις είναι το εξής: Εμείς ως Τουρκία επιθυμούμε να ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι συνομιλίες μεταξύ της «Ε/κ διοίκησης» της «νοτίου Κύπρου» και της «ΤΔΒΚ» και των μητέρων πατρίδων Τουρκίας και Ελλάδας και να εξασφαλιστεί αποτέλεσμα. Όμως στο μεταξύ η «Ε/κ διοίκηση» της «νοτίου Κύπρου» εξέδωσε έναν νόμο με τον οποίο συμπεριφέρεται σαν να είναι όλες οι πηγές δικές της και παραβλέπει να δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων (Τ/κ) . Εκεί έχουν δικαιώματα στις πηγές, και οι Τ/κ, τα οποία επιβεβαιώσαμε με διάφορες ευκαιρίες επιδίδοντας νότα στο συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Θα πρέπει να αρχίσουν σύντομα οι συνομιλίες…..

Ερώτηση: Διαφορετικά θα μπουν στο κύκλωμα άλλες επιλογές;
Απάντηση: Έχουμε μπροστά μας τρεις δρόμους
1. Θα πρέπει να επιταχυνθεί η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών και οι πλευρές θα πρέπει να συναντηθούν το ταχύτερο δυνατόν, να συζητήσουν για μία ουσιαστική λύση και οι πηγές αυτές θα πρέπει να γίνουν πηγές της νέας Ενωμένης Κύπρου. Θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσει ένα νέο κράτος στο οποίο θα είναι εταίρος και οι Τ/κ.
2. Εάν αυτό δεν γίνεται οι δύο πλευρές θα πρέπει να συστήσουν μία κοινή επιτροπή και θα πρέπει να διοικήσουν από κοινού την διαπραγμάτευση και την εξόρυξη. Η πηγή που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να μπλοκαριστεί σε έναν λογαριασμό και μετά την ειρήνη να χρησιμοποιηθεί για το χρονοδιάγραμμα ειρήνης.
3. Εάν από αυτά κανένα δεν γίνεται τότε η «Ε/κ διοίκηση» της «νοτίου Κύπρου» επειδή οι πηγές είναι από την δική της πλευρά λέγοντας ότι σε εμάς ανήκουν είναι σαν να λέει ταυτόχρονα και ο βορράς ανήκει στο βορρά. Και ότι οι πηγές που είναι στο βορρά ανήκουν σε αυτούς που είναι στο βορρά. Αν συμπεριφέρονται με αυτόν τον ισχυρισμό είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και για την λύση των δύο κρατών. Η Τουρκία για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια παίρνει θέση για τη λύση δύο κρατών.
Εάν θεωρούν ότι τους ανήκουν όλα τα δικαιώματα αναφορικά με τις φυσικές πηγές στο νότο τότε και η Τουρκία θα μπορεί στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχει κάνει με την «ΤΔΒΚ» κάθε δικαίωμα για έρευνες στη βόρεια πλευρά. Αν εκείνο που λέγεται είναι ο νότος είναι δικός μας και ο βορράς δικός σας, ελάτε τότε να συζητήσουμε για δύο κράτη τα οποία αργότερα θα συναντηθούν στην ΕΕ. Δεν είναι εφικτό να αποδεχτούμε μία αντίληψη που λέει όλες οι πηγές μας ανήκουν. Τις προσεχείς μέρες σχεδιάζω να μεταβώ στην Κύπρο.

Ερώτηση: Όπως λένε οι ισχυρισμοί πρόκειται για κάποιον πανικό;
Απάντηση: Γιατί να πανικοβληθούμε; Ας πούμε ότι αύριο βρέθηκε εκεί αέριο και έγινε η εξόρυξη. Το μοναδικό μέρος στο οποίο μπορεί να πάει το αέριο αυτό είναι η Τουρκία. Δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού. 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/n_28.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters