Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μην φύγετε ακόμα...το τέλος σας πλησιάζει


Dependent World
Τα αστεία και οι ευθύνες των προηγούμενων δεν περνάει πλέον δοσιλόγα φασιστάκια. Ο κόσμος έχει πλέον ξυπνήσει από το σοκ που του επιφυλάξατε.

Η ζωή μας πλέον δεν είναι η ίδια. Τίποτα δεν μοίαζει με την Κύπρο του χθές. Μας διαλύσατε τα όνειρα. Φυτέψατε πάνω στην άγνοια του λαού για να φυτρώσει αύριο ανεργία.

Αν δεν μπορούσατε να διοικήσετε να μην το κάνατε! Τώρα να πάρετε πάνω σας το βάρος της καταστροφής που εσείς σε μια νύχτα δημιουργήσατε.

Με μια σας υποχώρηση που μόνο υποχώρηση δεν ήταν αλλά εκχώρηση δικαιωμάτων σε ξένα συμφέροντα. Φταίτε όλοι για το κακό που μας βρήκε. ΟΛΟΙ!

Οφείλετε να παραδώσετε την πατρίδα μας πίσω σε μας που ξέρουμε να την διοικούμε αφού εμείς βιώνουμε καθημερινά τα κακώς έχοντα του διαλυμένου τόπου μας.

Η δικαιοσύνη όταν ξυπνήσει από τον χρηματικό λήθαργο ελπίζω να σας δώσει αυτό που σας αξίζει. Ένα δωμάτιο 2 επί 2.

Μόνο έτσι ο κόσμος θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Μόνο έτσι θα νιώσουμε επιτέλους ελεύθεροι.

Η κοινωνία καθημερινώς βρυχάται για τα προβλήματα που την κρατούν πίσω. Για όλα αυτά που παλεύει να διορθώσει που εσείς των κομμάτων έχετε διαλύσει με την αναξιότητα σας.

Είστε μόνο για λύπηση. Σπέρνετε πανικό και φερέφωνα για να απολαμβάνετε τα λεφτά του κόσμου και τα πρόβατα νομίζουν ότι οφείλουν να σας το ανταποδώσουν ψηφίζοντας σας. Χάρη μας χρωστάτε εσείς. Όχι εμείς.

Το τέλος σας έρχεται και μη απορείτε. Ο θάνατος σας θα έρθει αργά και βασανιστικά.

Ο λαός δεν θα σας λυπηθεί γιατί απλά δεν το αξίζετε. Οι ''σύμμαχοι'' σας δημοσιογράφοι σας έχουν σιχαθεί. Χάνετε από παντού συμμάχους. Βάζετε τραπεζίτες που υπηρετούν σιωνιστικά σχέδια να μας διοικούν. Αυτοί που δεν ψηφίστηκαν από εμάς αυτοί αποφασίζουν για το μέλλον μας.

Θα παρακαλάτε για έλεος αλλά θα το έχουμε προ πολού σβήσει από το λεξικό μας. Η κάθαρση θα έρθει σύντομα ότι κι αν κάνετε. Να πάτε οικειοθελώς να παραδοθείτε στην δικαιοσύνη και να ζητήσετε έλεος γιατί ο λαός δεν θα σας το δείξει.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής. Της αγάπης. Της αλληλεγγύης.

Και εσείς πολιτικοί και τραπεζίτες δεν είστε μέσα στην λίστα αυτών που αξίζει να παραμείνουν εδώ. Κακό σας ταξίδι εκεί στον αγύριστο που θα πάτε.

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8773.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters